Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Cadouri

30 Cadouri Haioase pentru el și ea în 2024

Zile de naștere sau sărbătorile de nume înseamnă prilej de bucurie atât pentru sărbătoriți, cât și pentru invitații acestora. Așa că, printre cadourile utile sau de suflet, de ce să nu strecurăm și câteva cadouri haioase, care să descrețească frunțile tuturor? Indiferent că este un șorț bucătărie haios sau niște căni haioase inedite, mai mult ca sigur că persoana sărbătorită se va bucura de acest cadou ca de unul mult mai important.

Noi îți prezentăm 30 de idei de cadouri trăznite, care se potrivesc pentru orice tip de sărbătoare, indiferent că este o aniversare sau petrecerea de Crăciun. Dacă este petrecere, atunci să fie voie bună și cadouri amuzante!

Cadouri Haioase pentru femei

Cadou trăznit pentru o soție căruia îi place să transmite mesaje încă de la intrarea pe ușă!

preș în fața ușii

eMAG.ro

În cazul în care sărbătorită este o femeie pusă pe glume sau căreia îi plac farsele, ce-ai spune despre niște cadouri amuzante femei? Alege un preș sau un covoraș de intrare cu un mesaj haios, care să îi determine pe cei care trec pragul locuinței să o facă cu zâmbetul pe buze.

Bucurați-vă împreună de mesajele funny din filme și seriale TV de mare succes, care îi arată oricui trece pe acolo că de partea cealaltă a ușii locuiește o persoană cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Este unul dintre acele cadouri haioase ieftine pe care le poți oferi oricând unei astfel de persoane amuzante!

Fotocarte cu amintiri cât mai trăznite pentru o femeie căreia îi place să zâmbească când își aduce aminte de trecut

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

PhotoGo.ro

Tu trebuie să alegi acele fotografii care să stârnească zâmbete, iar mai apoi să le încarci pe site-ul unde vei produce cadoul special. Optează pentru modul de prezentare (buget, standard sau layflat), alege o temă cât mai elocventă și lansează comanda de printare.

Acest dar se numără printre cele mai populare cadouri haioase pentru femei pentru că îi oferi persoanei dragi posibilitatea de a se (re)descoperi în ipostaze de care nu își mai amintea sau despre care nici măcar nu avea vreo idee că există. Așa că, îi vei oferi o fărâmă din timpul ei, care să o facă să zâmbească din tot sufletul!

Șampanie fină pentru zâmbete în cascadă

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Bestvalue.eu

Atunci când vrei să ieși în evidență și să oferi un cadou aparte, atunci orientează-te către o sticlă de șampanie fină. Poate că nu se numără printre acele idei de cadouri amuzante, dar efectul unei șampanii de calitate este că bulele sale răcoritoare au darul de a face oamenii să se simtă bine și să zâmbească din toată inima.

Iar lista de opțiuni este atât de vastă încât poți alege între șampanii populare și șampanii disponibile în ediții exclusive.  Acest gen de cadouri funny se potrivesc în orice împrejurare și pentru orice tip de petrecere, așa că, poți oferi o șampanie atât cu ocazia Crăciunului, cât și a unei aniversări de nume.

Cărți care să stârnească hohote de râs la fiecare pagină citită

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Libris.ro

Cărțile ne deschide uși către universuri uimitoare, așa că, atunci când vrei ca soția, iubita, mama, sora, mătușa sau o prietenă dragă să zâmbească și să râdă, cea mai rapidă modalitate este prin intermediul unei cărți amuzante.

În selecția noastră de cadouri haioase femei am inclus și câteva recomandări de cărți care respectă acest criteriu pe principiul că “râsul este bun la orice vârstă”. Așa că, poți vorbi de cadouri haioase 50 ani sau de 20 ori de 30 sau 40 de ani – până la urmă, o carte bună are puterea de a te face să zâmbești la orice vârstă.

Kit de unghii pentru orice femeie căreia îi place să zâmbească cu subînțeles

Kit de unghii pentru orice femeie căreia îi place să zâmbească cu subînțeles

Kitunghii.ro

Lista noastră cu cadouri haioase pentru femei include și kitul pentru unghii. Este genul de dar care îi oferă unei femei mai multă încredere în sine, prin urmare, îi va fi mai ușor să zâmbească. Desigur, un astfel de dar se potrivește și pe lista cu cadouri funny pentru el, pentru că include și o serie de elemente care pot transforma unghiile persoanei iubite în niște instrumente tocmai bune de gâdilat.

În plus, unghiile false care se regăsesc în anumite pachete promoționale reprezintă o modalitate excelentă de a schimba “fizionomia” obișnuită a unghiilor. Poți oferi acest cadou cu orice ocazie, inclusiv pe lista de cadouri amuzante Crăciun.

Parfumuri de lux pentru zâmbete de încântare

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Notino.ro

Pe lista ta de cadouri haioase pentru șefi (mai exact, pentru șefe) trebuie să se regăsească și un parfum de lux. De ce ar fi asta o chestie haioasă? Pentru că valoarea aprecierii față de șefa ta sau de oricare altă reprezentantă a sexului frumos se va reflecta în modul în care ți se va subția portofelul.

Dar cine spune că nu trebuie să faci niște cadouri haioase pentru colegi și care să îți stârnească chiar ție zâmbetul, nu? Oricare ar fi motivul, măcar ai la dispoziție o varietate de parfumuri dintre care să alegi, astfel încât să o faci și pe destinatara acestui dar să zâmbească. Tu, oarecum, într-un mod amar, ea, cu un zâmbet larg și plin de fericire!

Produse de detoxifiere pentru zâmbete pline de sănătate

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

DrMax.ro

Cum ți s-ar părea că lista de cadouri funny de Crăciun pentru persoanele de sex feminin din familia și grupul tău de prietene sau prieteni să includă și niște produse de detoxifiere? Mai mult ca sigur că o să le determine pe acestea să îți zâmbească larg atunci când își vor primi darul. Iar zâmbetul va crește din ce în ce mai mult, pe măsură ce vor apărea și rezultatele în urma utilizării acestor produse.

De la făina și pudra proteică din cânepă și diferite semințe și extracte din plate și până la detoxifianți special concepuți în acest sens, aceste produse vor reuși să le ofere destinatarelor cadoului puterea de a zâmbi sănătos pe termen lung.

Pachete exclusive pentru un zâmbet fără egal

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Notino.ro

Ne place atunci când oferim cadouri haioase, dar cel mai mult ne bucurăm atunci când cei care le primesc le folosesc și o fac cu maximul de fericire. De aceea, pachetele exclusive reprezintă cea mai bună modalitate de a exprima aprecierea pentru cineva. În plus, le poți oferi drept cadouri de Crăciun haioase sau cu orice altă ocazie (zi de naștere, de nume, aniversare de căsătorie, etc).

Ai la dispoziție de varietate de produse dintre care să alegi un cadou de calitate – de la creme antiaging și cadouri haioase handmade pe bază de ulei de argan și până la dulcețuri speciale, fără zahăr. Iar zâmbetele stârnite de cadoul tău vor fi toate de maximă bucurie.

Bluze fără glugă cu imprimeu, de la creatori celebri – zâmbete cu stil de fiecare dată!

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Answear.ro

Oferă-le persoanelor dragi din viața ta niște cadouri haioase femei de calitate premium, care să le arate cât de mult le apreciezi. Orientează-te către produsele de brand, precum bluzele fără glugă și cu imprimeu de la Karl Lagerfeld, Emporio Armani, Calvin Klein sau Boss. Optează pentru oricare dintre aceste obiecte de îmbrăcăminte și transformă un simplu cadou într-o sursă continuă de zâmbete.

Completează-ți lista de cadouri haioase de Crăciun sau de Paște, 1 ori 8 Martie cu o bluză din această categorie pentru că, indiferent de momentul anului în care o vei oferi, mai mult ca sigur că vei avea parte de cel mai frumos zâmbet pe care ți l-ai putea imagina.

Căni cu mesaje haioase care să stârnească zâmbete la fiecare folosire

Căni cu mesaje haioase care să stârnească zâmbete la fiecare folosire

eMag.ro

Atunci când oferi cuiva o cană haioasă, cu siguranță că persoana respectivă o să se bucure de relaxare la fiecare degustare de cafea sau ceai. Poți alege din mai multe modele de căni haioase, cu mesaje specifice, atât pentru sărbătorile tradiționale, cât și pentru cele speciale, precum Valentine’s Day.

Oferă aceste căni drept cadouri haioase pentru fini sau pentru nași ori pentru alte persoane pe care le apreciezi și cărora vrei să le arăți că îți place să știi că vor avea un motiv pentru a zâmbi mai des. Iar dacă vrei să adaugi o notă personală, caută acele cadouri trăznite care să te reprezinte cât mai bine atunci când optezi pentru căni cu mesaje.

Picturi haioase pentru zâmbete care să țină o eternitate

Picturi haioase pentru zâmbete care să țină o eternitate

pictorulfericit.ro

Pisici sau bufnițe curioase, îngeri sub o margaretă, maimuțe care se relaxează ori pisici pufoase și câini fericiți – iar acestea sunt doar câteva dintre picturile amuzante pe care le poți oferi persoanelor dragi. Verifică recomandările de pe lista de cadouri amuzante femei și alege unul dintre cele mai simpatice daruri pe care le poți oferi.

Nu doar că acestea vor dăinui pentru totdeauna, dar vor reprezenta atât niște cadouri amuzante de Crăciun, cât și pentru alte ocazii, așa cum ziua de nume sau aniversarea nașterii. În plus, aceste daruri pot fi oferite și în calitate de cadouri funny botez pentru că se potrivesc pentru orice fel de aniversare.

Cadouri dulci pentru zâmbete care să îi reamintească că viața este frumoasă!

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

ManukaShop.ro

Mierea de Manuka se bucură de o popularitate crescută în ultima vreme, așa că vei lua cea mai bună decizie dacă alegi să oferi un borcan din această dulceață a naturii sau orice alt produs bazat pe acest tip de miere. Optează pentru bomboanele din miere de Manuka sau pentru uleiurile ori balsamul de buze obținut din delicioasa miere.

Cu siguranță că vei avea parte de multe zâmbete din partea persoanei căreia i-ai oferit aceste daruri și că aceasta se va bucura de fiecare dată când va gusta sau va folosi produsele pe bază de miere naturală de Manuka.

Cadouri Haioase pentru bărbați

Experiențe inedite care îl vor surprinde pe destinatar și îl vor face să zâmbească

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Activitati-Cadou.ro

Orice listă de cadouri trăznite pentru el ar trebui să includă cursuri de încondeiere a ouălor, lecții de călărie, distracție într-un studio profesionist de muzică sau lecții de pictură aztecă/egipteană ori pictură pe ceramică. Nu-i așa că acestea ar fi niște cadouri haioase bărbați?

Pentru că aceștia s-ar aștepta la cu totul și cu totul alte cadouri amuzante – poate o petrecere ca pentru băieți sau o ieșire de noapte în oraș. Așa că, în mod garantat o să îi provoci niște zâmbete simpatice atunci când va vedea că trebuie să se înscrie la cursurile de olărit sau niște lecții de salsa ori tango pentru cupluri.

Grătar electric cadou sau cum să convingi un bărbat să gătească cu zâmbetul pe buze

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Elefant.ro

Poate că ți-a trecut prin minte ca pe lista de cadouri trăznite bărbați să incluzi și un grătar electric. Ce alt mod mai bun cunoști prin care poți “convinge” un bărbat să gătească cu zâmbetul pe buze? Mai ales că nu trebuie decât să introducă ștecherul în priză și apoi să facă exact ceea ce îi place – să învârtă carnea și legumele de pe o parte pe alta.

Așa că, dacă vrei să mergi la sigur cu niște cadouri amuzante pentru bărbați, acesta este genul de cadou util cu care îți vei deschide ușile unor sfârșituri de săptămână foarte agreabile. În plus, ai la dispoziție o varietate de modele și de branduri dintre care să alegi.

Trandafiri criogenați pentru un bărbat pe care vrei să-l lași cu gura căscată

30 Cadouri Haioase pentru el și ea în 2024 – 161800 1200 1200

Floria.ro

Se spune că florile sunt pentru femei, așa că, atunci când vrei să faci niște cadouri trăznite unui bărbat, orientează-te către un trandafir criogenat. Este un cadou special, care nu necesită o îngrijire aparte, așa că nu îl vei obliga la un angajament de întreținere pe termen lung. Ce vei obține în schimbul acestui cadou va fi un zâmbet larg sau, și mai bine, un hohot puternic de râs.

Iar dacă vrei să faci și o glumă bună, printre recomandările de cadouri haioase pentru bărbați vei găsi și un buchet special de flori pentru Ziua Păcălelilor – 1 Aprilie. În acest fel vei reuși să-l lași, efectiv, cu gura căscată!

Lingou de aur pentru un bărbat căruia îi place să investească cu zâmbetul pe buze

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Teilor.ro

Ce poate cuprinde lista de cadouri bărbați haioase în cazul unui antreprenor sau al unui investitor? Mai mult ca sigur că un lingou de aur i-ar fi pe plac și îl va face să zâmbească cu gura până la urechi. Poți să oferi genul acesta de cadouri funny pentru șefi, pentru a-i arăta că se bucură de prețuirea și aprecierea ta și că este la fel de strălucitor și important precum aurul.

În plus, aurul se numără printre cele mai sigure investiții, fiind de preferat altor cadouri, în special atunci când este vorba despre sărbătoriți care pun accentul pe utilitatea unui dar. Desigur, nu trebuie uitat nici faptul că un lingou de aur este și un cadou surprinzător, în condițiile în care nu este ceva obișnuit de oferit.

Cadouri funny bărbați pentru cei care apreciază dispozitivele smart utile

Bec-LED-RGB-inteligent-Nous

eMag.ro

Pe lista celor dornici să ofere cadouri amuzante bărbați se numără și acele daruri smart care își dovedesc utilitatea chiar dacă par a fi doar niște cadouri haioase. Printre acestea se numără lampa LED cu multiple panouri tactile pentru iluminarea oricărei zone din locuință, compresorul de aer multifuncțional, tirbușonul electric reîncărcabil sau sterilizatorul pentru periuțele de dinți.

Dacă vrei să oferi niște cadouri haioase pentru șoferi, te poți orienta către cutia de prânz electrică, lampa portabilă de sterilizare sau un Trac Grabber auto. Și, de ce nu, chiar și un aparat electromagnetic pentru masaj este indicat.

Suplimente pentru sport și fitness pentru bărbați puternici și zâmbăreți

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

DrMax.ro

Poate că astfel de daruri ți se par a fi mai degrabă niște cadouri funny pentru reprezentantele sexului frumos, dar pentru bărbații sportivi și care au un stil de viață sănătos, ele sunt de natură să îi facă să zâmbească frumos. Poți alege dintr-o gamă variată de produse bazate pe extracte naturale și din lapte de matcă crud, acele suplimente care vor contribui la starea de bine a destinatarului acestui cadou.

“Varietate” este cuvântul care descrie cel mai bine tipurile de produse destinate sportivilor și iubitorilor de fitness și, mai mult ca sigur, vei reuși să îi atragi atenția cu aceste cadouri haioase bărbați.

Cadouri amuzante pentru bărbați pentru dragoste și fertilitate

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

eMag.ro

Știm cu toții cât de important este acest subiect pentru bărbați, așa că, dacă vrei să oferi un dar util, dar și trăznit, atunci poți să alegi oricare dintre aceste cadouri bărbați haioase. Ai la dispoziție abțibilduri special concepute pentru îmbunătățirea energiei sexuale, plachete de protecție, brățări, cristale deosebite, precum și tablouri care îndeplinesc un rol bine determinat în creșterea fertilității și a puterii de atracție.

Poți chiar să oferi o amuletă a iubirii și norocului în dragoste, un simbol asiatic cu mari puteri binefăcătoare pentru cei care le poartă. Lista acestor cadouri funny bărbați este mult mai mare, pe ea regăsindu-se și alte obiecte de mare ajutor în zona energiilor iubirii.  

Ceas bărbătesc care să îi reamintească de fiecare dată că este ora de zâmbit

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Watch24.ro

Transformă un cadou obișnuit într-un dintre acele cadouri amuzante bărbați, personalizându-l cu un mesaj cât mai haios. Dacă te afli într-o relație de ceva vreme, oferă-i un ceas cu o curea din piele și un mesaj de genul “Nu uita! Timpul trece!”. Sau, orientează-te către un model care are curea metalică și cu un mesaj “Nu lăsa ceasul să fie mai puternic decât tine!” în cazul în care a zăbovit mult prea mult în bucătărie.

Orice ceas ai alege, cu siguranță că, alături de un mesaj potrivit, îl poți transforma într-unul dintre cele mai simpatice cadouri haioase pentru bărbați. Reține și faptul că aceste ceasuri sunt disponibile la prețuri cu reduceri de până la 80%, așa că vei beneficia și de o economisire importantă.

Accesorii cu care îl vei face să zâmbească necondiționat

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

eMag.ro

Știm că există o mulțime de cadouri trăznite bărbați, dar atunci când îi oferi niște accesorii de care chiar are nevoie, mai mult ca sigur că o să îl faci să zâmbească necondiționat. Ai la dispoziție curele elegante, portofele din piele și genți și rucsacuri pentru laptop, mare parte dintre acestea provenind de la brandul Pierre Cardin.

Prețurile promoționale la care sunt disponibile chiar sunt de natură să te facă să zâmbești. Astfel, beneficiezi de reduceri consistente pentru toate modelele aflate în stoc, ceea ce îți permite să te bucuri la maxim atunci când dăruiești aceste cadouri haioase bărbați.

 Cosmetice premium pentru un bărbat care arată bine, mai ales atunci când zâmbește

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Notino.ro

Seturile de cosmetice din categoria premium sunt de natură să îi demonstreze destinatarului faptul că îl apreciezi în mod deosebit. Le poți transforma în niște cadouri amuzante pentru bărbați atunci când le personalizezi cu un mesaj care îl va face să zâmbească. Din colecția de produse de calitate superioară poți să optezi pentru antiperspirante și deodorante de top, geluri exfoliante și creme speciale de îngrijire a tenului și pentru tratamente faciale sau ale părului.

În cazul în care este vorba despre un bărbos, atunci îi poți oferi o perie pentru barbă, în timp ce bărbaților preocupați de menținerea tinereții, un ser împotriva ridurilor și cu efecte de reîntinerire reprezintă o alegere excelentă.

Surprinde pescarul cu o “momeală” zâmbăreață și plină de voie bună

Gratar carbune

eMAG.ro

Pescarii sunt recunoscuți pentru “exagerările” lor, la fel cum se întâmplă și în cazul vânătorilor. Așa că, atunci când vrei să faci niște cadouri trăznite bărbați, orientează-te către categoria accesoriilor de pescuit cu care să-l surprinzi complet. Oferă-i o afumătoare pentru pește (cu mesajul “prinde cât mai mulți ca să avem ce afuma”) sau o lampă felinar (“cu care să poți vedea mai bine peștii”).

Iar dacă este vorba despre un pescar căruia îi place să pescuiască și iarna, o șapcă de sezon, cu LED-uri, poate reprezenta o alegere inspirată. La fel cum este și setul de filetat pește sau ochelarii polarizați. Oricare dintre aceste cadouri haioase are darul de a-l face să zâmbească!

Instrumente pentru monitorizarea activității fizice – zâmbete sănătoase chiar și după efort fizic

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Decathlon.ro

În cazul în care vrei să oferi cadouri bărbați haioase, atunci poți lua în considerare cântarul smart pentru măsurarea greutății care este conectat printr-o aplicație la telefonul mobil (ori poți opta pentru unul clasic) sau pentru un pedometru. O brățară fitness sau un ceas smart reprezintă o alegere la fel de interesantă atunci când vrei să dăruiești un cadou simpatic, dar care să fie și util în același timp.

Acest tip de cadou este ideal pentru cei care sunt atenți la stilul de viață, efectuează plimbări lungi și își doresc să știe numărul de pași făcuți, care este ritmul cardiac și orice alte informații în acest sens.

Jocuri de societate care stârnesc zâmbete pe bandă rulantă

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Carturesti.ro

Categoria cadouri amuzante bărbați trebuie să includă și un joc de societate, mai ales dacă destinatarul cadoului este o persoană pasionată de astfel de provocări ale minții. În plus, un astfel de dar are rolul de a aduna mai multe persoane în jurul mesei de joc, ceea ce echivalează cu distracție și voie bună în mod clar.

Poți alege dintr-o sumedenie de opțiuni de jocuri, de la “Telestrații după miezul nopții”, “Lost Ruins of Arnak” sau “Under Falling Skies” până la “Adevăr sau Provocare”, seria “Escape” ori “Mysterium Park”. Ai la dispoziție atât jocuri integral în limba română, cât și în limba engleză sau în ambele limbi. Un lucru este sigur – vor fi zâmbete și hohote de râs din plin!

Băuturi în miniatură pentru bărbații care știu să aprecieze o glumă bună

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Alcooldiscount.ro

În situația în care te întrebi ce lucru l-ar putea amuza pe un bărbat, atunci poți să îi oferi acestuia câteva băuturi în miniatură. Vei afla în acest fel de ce acestea pot fi considerate a fi niște cadouri haioase pentru bărbați. Desigur, le poți oferi doar ca un preambul la “porțiile mari” și doar pentru a vedea cum arată fața celui care le primește.

Cea mai bună opțiune este un set de miniaturi și sticle normale, dar, dacă vrei să faci o glumă bună, oferă-le pe cele mici prima dată. Oricare ar fi alegerea ta, ai la dispoziție o varietate de mărci și branduri cunoscute, precum Johnnie Walker, Chivas Regal, Bacardi, Jack Daniel’s sau Alexandrion.

Cameră video pentru a surprinde toate zâmbetele și hohotele de râs care contează

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Evomag.ro

O cameră video îți oferă posibilitatea de a păstra amintirile într-un format care să îți permită să le revezi la aceeași calitate și peste ani. Oferă acest gen de cadou sărbătoriților care pun preț pe amintiri și mai ales, pe cele pline de voie bună și de zâmbete. Poți opta pentru o cameră ProGo sau pentru una de la brandul Sony ori Panasonic, iar dacă este vorba despre o persoană căreia îi place adrenalina, atunci o cameră de acțiune este și mai potrivită.

Un astfel de dispozitiv constituie una dintre cele mai bune modalități de a dărui zâmbete pe bandă rulantă. Care zâmbete vor rămâne înregistrate pentru totdeauna!

Multe cadouri pot fi haioase chiar dacă sunt serioase – depinde de cine le oferă și de persoana care le primește. De asemenea, darurile se pot transforma în cadouri amuzante prin personalizarea acestora sau prin însoțirea de un mesaj glumeț. Acum că știi care ar fi unele dintre cele mai potrivite cadouri haioase pentru femei sau cum să transformi niște daruri normale în cadouri funny bărbați, nu îți mai rămâne decât să începi să oferi zâmbete și hohote de râs în forma unui cadou!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.8 (6 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare