Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți

Datum 27.10.2021 Constantin Homeghi Constantin Homeghi

Luna Cadourilor reprezintă perioada cea mai frumoasă a anului, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Pentru această lună ți-am pregătit un Calendar de Advent special, care nu cuprinde 24 de cadouri-surpriză, așa cum se întâmplă de obicei, ci îți vom oferi 30 de idei de cadouri (până în penultima zi a anului) într-un Advent Calendar unic. Descoperă cele mai frumoase, originale și neașteptate cadouri pentru o luna decembrie de neuitat!

Advent Calendar pentru copii

1. Calendar Advent Marvel – pentru copiii pasionați de universul Marvel

Calendar Advent Marvel – pentru copiii pasionați de universul Marvel

eMAG.ro

Personajele din universul Marvel sunt apreciate în egală măsură atât de adulți, cât și de copii, așa că, dacă doriți să vă bucurați împreună de un cadou minunat, acest Calendar Advent copii  reprezintă cel mai frumos dar pe care vi-l puteți oferi. Include o serie de personaje din vinil (figurine POP!) din acest univers, printre care se remarcă Răzbunătorii și Gardienii Galaxiei.

Este un dar care se potrivește atât pentru băieți, cât și pentru fetițe, fiind apreciat de orice copil. Cele 24 de sertare ascund un personaj Marvel surpriză, așa că, fiecare zi se va transforma într-o celebrare a bucuriei, care va culmina cu un super personaj de poveste special pregătit pentru Ajunul Crăciunului.

2. Lego Advent Calendar – bucurie și magie la cutie pentru orice fetiță

Lego Advent Calendar – bucurie și magie la cutie pentru orice fetiță

eMAG.ro

Crăciunul acesta va fi magic pentru orice fetiță pasionată de Lego, pentru că acest cadou înseamnă 5 păpuși de mici dimensiuni care vor beneficia de cadrul perfect pentru a se bucura de magia sărbătorilor de iarnă – o căsuță din care nu lipsește bradul de Crăciun. Pe lângă păpuși, fiecare sertar ascunde o surpriză care contribuie la crearea unei atmosfere speciale de Crăciun.

Mai mult decât atât, fiind vorba despre piese Lego, acestea pot fi combinate în multiple moduri, astfel că acest dar se va dovedi ocazia perfectă pentru a implica mini-modelele într-o poveste originală de Crăciun. Iată cadoul perfect pentru această sărbătoare pentru orice fetiță!

3. Advent Calendar: Harry Potter – aventură de Crăciun la Hogwarts!

Advent Calendar- Harry Potter – aventură de Crăciun la Hogwarts!

eMag.ro

Eroii seriei Harry Potter sunt gata să îl poarte pe micuțul sau pe micuța ta într-o aventură magică, plină de surprize și care va fi pe placul oricărui copil. Descoperă 6 dintre personajele cărților și filmelor Harry Potter, inclusiv pe cei trei mici vrăjitori celebri și creează alături de cei mici călătorii incredibile care se pot întinde până în Ajunul Crăciunului.

Acest cadou este potrivit atât pentru fetițe, cât și pentru băieți, fiind nu doar un dar mai mult decât agreabil, ci și un joc care îi ajută pe cei mici să își îmbunătățească abilitățile de îndemânare și coordonare. Totodată, acesta este un dar spectaculos și pentru colecționarii pasionați de universul Harry Potter.

4. Adventi Kalendar cu mărgele și 24 de desene pentru cei mici

4. Adventi Kalendar cu mărgele și 24 de desene pentru cei mici

Nichiduta.ro

Fetița sau băiețelul tău sunt pasionați de lucrul manual cu mărgele? Atunci le poți oferi în dar acest cadou special, cu 24 de desene și 5 planșete pe care pot lucra cu cele 5000 de mărgele din acest set. Sunt incluse 5 planșete (șoricel, pinguin, stea, pătrat și inimioară) pe care copilul își poate exersa aptitudinile de îndemânare, bucurându-se în același timp de atmosfera magică a Crăciunului.

Cele 24 de desene creează un tablou de Crăciun, care va reprezenta încununarea eforturilor celor mici, fiind în același timp, o modalitate de distracție care îi va conecta la tot ceea ce înseamnă această sărbătoare de iarnă.

5. Calendar Advent Crăciun Nickelodeon cu 24 de mini-cărți speciale

Calendar Advent Crăciun Nickelodeon cu 24 de mini-cărți speciale

Elefant.ro

Fiecare zi până la Crăciun se anunță a fi și mai relaxantă cu acest cadou special și pe care orice copil îl va îndrăgi, mai ales că le oferă prilejul de a se reîntâlni cu multe dintre personajele din serialele lor preferate de desene animate. Printre acestea se numără Dora Exploratoarea și Patrula Cățelușilor, dar și multe alte caractere surpriză.

Pe lângă rolul distractiv, această carte îndeplinește și un rol educațional, așa că, vei oferi un cadou care să fie atât pe placul părinților, cât și al copiilor. Cele 16 pagini color, cu ilustrații de calitate premium sunt ideale pentru copiii care sunt fanii ai canalului Nickeloadeon și a serialelor difuzate de acesta.

6. Advent Calendar Horse Club 2021 – un cadou perfect pentru fetițele pasionate de cluburile de călărie

Advent Calendar Horse Club 2021 – un cadou perfect pentru fetițele pasionate de cluburile de călărie

eMag.ro

Un cadou plin de culoare, cu 24 de piese pentru crearea unui club de călărie care va anima nu doar atmosfera de Crăciun, ci și pe parcursul întregului an. Conceput de Schleich, acest club de călărie le ofere fetițelor posibilitatea de a se bucura de multiple figurine de dimensiuni diferite, de la cai și mânji și până la personaje umane, alături de diverse obiecte și animăluțe simpatice cu ajutorul cărora pot creiona numeroase aventuri.

Mai mult decât atât, pe lângă acești figurine delicate, în interiorul celor 24 de setare, micuțele vor găsi și alte personaje surpriză (niște animale foarte drăguțe), dar și seturi speciale de îngrijire pentru căluți și alte accesorii care vor completa într-un mod minunat acest cadou special de Crăciun.

7. Paddington Bear – cadou Advent cu stickere pentru orice copil care îl iubește pe Paddington

7. Paddington Bear – cadou Advent cu stickere pentru orice copil care îl iubește pe Paddington

Elefant.ro

Cine îl cunoaște pe Ursulețul Paddington (mare pasionat de marmeladă de portocale) ajunge să îl îndrăgească pe loc! Dacă vrei să îi oferi copilului tău un cadou special și care să aibă unul dintre cele mai bune raporturi preț-calitate, atunci poți opta pentru acest Calendar Advent ieftin, care dispune de 24 de surprize cu sticker în care acesta îl va cunoaște mai bine pe curajosul Paddington.

Fiecare sticker în parte îl prezintă pe ursuleț într-o anumită ipostază, iar timp de 24 de zile, copilul va avea ocazia să descopere un nou sticker surpriză, care o să-l apropie și mai mult de personajul devenit celebru în întreaga lume.

8. Calendar Advent de Crăciun –24 de mici daruri Lego pentru un Crăciun magic

Calendar Advent de Crăciun –24 de mici daruri Lego pentru un Crăciun magic

eMag.ro

Moș Crăciun nu va veni în sania lui obișnuită anul acesta, pentru că acest cadou magic de Crăciun îți oferă posibilitatea de a-l vedea pe Moșul conducând un autovehicul special. Creează o aventură neobișnuită alături de personajele Lego din acest set, în care vei descoperi nu doar oameni care au diferite meserii și îl pot ajuta pe Moș Crăciun în misiunea lui, ci și o serie de alte obiecte pe care le poți folosi în această călătorie magică.

Acest cadou va stimula imaginația copilului și îi va permite să construiască povești minunate care îl vor avea în centrul acțiunii pe Moș Crăciun. Un dar potrivit pentru orice băiețel pasionat de cuburile de construit Lego, care o să îl ajute să își coordoneze îndemânarea și capacitatea de concentrare.

9. Calendar de Advent Lego Star Wars– o aventură înzăpezită de Crăciun

9. Calendar de Advent Lego Star Wars– o aventură înzăpezită de Crăciun

eMag.ro

Universul Star Wars este plin de magie, de cavaleri și luptători cu puteri supranaturale, dar și de exploratori care vor să afle tainele ascunse ale Maeștrilor Jedi. Oferindu-i copilului tău sau oricărui alt copil acest cadou Advent special îi vei dărui kit-ul necesar pentru a porni într-o aventură intergalactică a cunoașterii și în care va descoperi o planetă incredibilă, aflată mereu sub puterea zăpezii.

Cele 24 de piese din pachet nu sunt doar niște surprize minunate, pe care la va descoperi cu înfrigurare în fiecare zi, ci reprezintă niște personaje și accesorii esențiale pentru că această aventură să se desfășoare în cele mai bune condiții. Un dar minunat și o alegere excelentă atât pentru băieți, cât și pentru fetițele pasionate de cuburile Lego.

10. Cadou Advent special L.O.L. Surprise – 24 + 1 surprize pentru un Crăciun spectaculos și glamouros!

Cadou Advent special L.O.L. Surprise – 24 + 1 surprize pentru un Crăciun spectaculos și glamouros!

eMag.ro

Fetița ta este pasionată de păpușile L.O.L. Surprise? Nici că îi poți oferi un cadou mai frumos decât acest calendar special, care îi oferă 24 de accesorii și o păpușă surpriză, cu care se poate distra de minune pe tot parcursul anului. Darul perfect pentru orice fetiță, acest set cu accesorii și păpușă L.O.L. Surprise reprezintă un cadou magnific pentru a celebra așa cum se cuvine sărbătoarea Crăciunului.

Printre cele 24 de accesorii, micuța va descoperi atât obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, cât și o serie de alte produse destinate conceperii unor ținute casual formidabile pentru păpușă din set. De la genți și până la autocolantele speciale, păpușa L.O.L. Surprise se va transforma într-un etalon al bunului gust sub îndrumarea fetiței tale!

11. Advent Crăciun Calendar Eroi în Pijamale – orice copil se poate alătura eroilor săi în aventurile nocturne

11. Advent Crăciun Calendar Eroi în Pijamale – orice copil se poate alătura eroilor săi în aventurile nocturne

eMag.ro

Bufnița, Șopârla și Pisoi sunt Eroii în Pijamale care le protejează visele oamenilor și le permite să doarmă liniștiți în timp ce ei se ocupă de răufăcători. Fetița-Lună și Ninjalinii sunt unii dintre inamicii lor pe care îi vei găsi în acest set calendar spectaculos, care conține o mulțime de mici surprize care au darul de a contribui la crearea unei aventuri legendari în care cei 3 eroi vor trebui să rezolve orice problema până la ivirea zorilor.

Și cum nu se pot descurca fără vehiculele lor spectaculoase era normal ca și acestea să se regăsească printre surprizele din set. Numai că acestea nu sunt singurele cadouri surprinzătoare care îi așteaptă pe cei mici în acest cadou, ci mai sunt multe altele înăuntru pe care să le descoperi. Plus că, piesele strălucesc în întuneric!

12. Căsuța Advent Specială cu 24 de setare pentru Crăciun

Căsuța Advent Specială cu 24 de setare pentru Crăciun

eMag.ro

Tocmai ai cumpărat multe jucării de mici dimensiuni pentru copilul tău și nu știi cum să i le dăruiești în așa fel încât să aibă parte de o surpriză minunată în fiecare zi, până de Crăciun? Alege această căsuță din MDF, care dispune de 24 de sertare speciale, în care poți introduce o jucărie de mici dimensiuni și care reprezintă cadrul ideal pentru a-i oferi copilului un super cadou de Crăciun.

Având un design elegant, potrivit pentru acest sezon și dispunând de sertare încăpătoare, această căsuță poate fi utilizată și ca spațiu de depozitare pentru aceste mici cadouri pentru restul anului. În plus, anul următor o poți reumple cu noi jucării și surprize pentru copii!

13. Calendar Advent Avengers – Razbunatorii îți vor face Crăciunul mult mai fericit!

Calendar Advent Avengers – Razbunatorii îți vor face Crăciunul mult mai fericit!

eMag.ro

Eroii atât de iubiți din Universul Marvel se reunesc pentru o nouă aventură intergalactică împotriva teribilului Thanos. Alături de Iron Man, Thor și Black Widow, la această călătorie participă și Spider-Man. Însă, aceștia sunt doar câteva dintre figurinele pe care le găsești în pachetul cadou, pentru că sunt 24 de surprize care te așteaptă în acest kit cu super eroi.

Descoperă și alte personaje, dar și accesorii pentru luptă, precum și o mulțime de alte piese care contribuie la crearea unei atmosfere deosebite. Oferă-i copilului tău posibilitatea de a se distra în fiecare zi a lunii decembrie cu o nouă piesă care îi va permite ca de Crăciun să recreeze o confruntare intergalactică cu adevărat epică!

14. Advent Calendar Peppa Pig – un cadou minunat pentru fanii Peppei

Advent Calendar Peppa Pig – un cadou minunat pentru fanii Peppei

eMag.ro

Întreaga familiei a Peppei Pig îl așteaptă pe micuțul sau pe micuța ta în acest cadou extraordinar – Tata Purceluș, Mama Purceluș și Purcelușul George. Alături de aceste personaje, în cadou mai sunt alte 20 de accesorii-surpriză care îi vor oferi copilului tău posibilitatea de a crea numeroase aventuri pentru familia drăgălașă a Peppei.

Aceste accesorii contribuie la reeditarea anumitor episoade care i-au plăcut copilului sau la crearea unor noi aventuri care să îi aibă în centrul acțiunii pe cei 4 membri ai familiei Pig. Este un cadou care se potrivește atât pentru fetițe, cât și pentru băieți, fiind un dar minunat de Crăciun pentru orice copil.

15. Decorațiune Advent de Crăciun cu un peisaj specific acestei sărbători

Decorațiune Advent de Crăciun cu un peisaj specific acestei sărbători

eMag.ro

Dacă ai nevoie de un cadru de sezon pentru micile jucării pe care le-ai pregătit pentru cei mici și vrei să le oferi aceste daruri într-un mod surprinzător, atunci poți să te orientezi către achiziționarea unei decorațiuni Advent de Crăciun. Aceasta dispune de toate ingredientele necesare pentru a se potrivi surprizelor pe care le-ai pregătit pentru copiii tăi.

Are 24 de sertare încăpătoare, numerotate de la 1 la 24, este rezistentă și poate fi folosită ca spațiu de stocare a micilor jucării pentru restul anului. În plus, decorațiunea de Crăciun care ilustrează un peisaj de sezon, care îl are în centrul acțiunii pe Moș Crăciun, se potrivește de minune cu această sărbătoare.

Advent Calendar pentru adulți

1. Set Advent de îngrijire pentru femei mereu răsfățate

Set Advent de îngrijire pentru femei mereu răsfățate

Douglas.ro

Furnizat într-o cutie de cadouri care ilustrează perfect atmosferă de Sărbători, acest dar ideal pentru orice femeie cu ocazia Crăciunului îi va oferi clipe magice de fericire. În interior o să descopere o serie de produse destinate îngrijirii, de la creme anti-aging, demachiante și măști de noapte până la loțiuni, gel de duș și apă micelară.

Pentru că fiecare zi dinainte de Crăciun trebuie să fie diferită, dar la fel de încântătoare, acest cadou conceput special pentru femei îi va oferi bucuria de a găsi în interior și produse de îngrijire a manichiurii. Oferă-i în dar cel mai frumos cadou de Crăciun!

2. Advent Calendar produse cosmetice de lux pentru femei

Advent Calendar produse cosmetice de lux pentru femei

Douglas.ro

Un cadou cu adevărat special de Crăciun, prin intermediul căreia îi vei demonstra iubirea ta pentru ea! Perfect pentru a ilustra în cel mai evident mod ce înseamnă cosmetice de calitate, acest cadou premium include produsele necesare îngrijirii oricărei femei. Astfel, printre cremele, măștile pentru față, apă micelară și gelul de duș, vei descoperi și foarte multe accesorii destinate îngrijirii faciale, precum diverse rujuri, creioane pentru buze, demachiante, mini ondulator pentru gene sau pensete.

Îl poți oferi atât persoanei iubite, cât și mamei, surorii, celei mai bune prietene sau unei femei pe care o apreciezi în mod deosebit. Acest Advent Calendar de Crăciun chiar poate fi considerat un dar care l-ar face mândru până și pe Moș Crăciun!

3. Advent Calendar pentru ea pentru un Crăciun ca-n povești

Advent Calendar pentru ea pentru un Crăciun ca-n povești

Douglas.ro

Dacă vrei să îi dăruiești persoanei dragi momente de răsfăț și o dovadă a iubirii pe care i-o porți, atunci te poți orienta către acest Advent Calendar. Conceput pentru a acoperi toate nevoile de îngrijire a unei femei, în interiorul cutiei vei găsi o serie de produse cosmetice utile în orice perioadă a anului.

Separatoare pentru degete, bureți, oglindă, oje, elastic și cleme pentru păr, mascara, măști faciale, mini pile, demachiante, uleiuri pentru baie, creioane de machiaj, mănușă pentru exfoliere și multe alte daruri o așteaptă să le descopere în această cutie plină de magie. Oferă-i bucuria unei zile pline de fericire și răsfăț cu acest cadou demn de o regina a frumuseții!

4. Set cadou Advent Calendar pentru bărbați fericiți de Crăciun

Set cadou Advent Calendar pentru bărbați fericiți de Crăciun

Douglas.ro

Răsfățul nu este doar pentru femei, așa că, dacă vrei să îi transmiți iubitului, soțului sau partenerului tău un mesaj de apreciere, oferă-i acest cadou de Advent. În cutia elegantă, cu note masculine, acesta va descoperi toate acele produse din gama cosmetice de care are nevoie pentru o îngrijire de durată.

Spray pentru bărbați, săpun pentru barbă, creme faciale și de mâini, măști hidratante, geluri de duș, balsam și o serie de produse care pot fi folosite oricând pleacă într-o călătorie. Printre acestea se numără unghieră, mini pieptene, pensetă și multe alte accesorii. Fiecare dar este conceput pentru a-i sublinia masculinitatea și pentru a-l introduce în atmosfera specială de Crăciun!

5. Advent Calendar parfumat pentru el și ea pentru un Crăciun de neuitat

Advent Calendar parfumat pentru el și ea pentru un Crăciun de neuitat

Douglas.ro

Descoperă 12 lumânări parfumate, special concepute pentru a dărui acestei sărbători și mai multă savoare! Fiecare lumânare este ambalată individual, într-un set de 12 bucăți, cu parfumuri diferite care vor transforma camera în care sunt folosite într-o poveste feerică de iarnă.

Santal, vanilie, portocală, măr și multe alte miresme neasemuite va vor prilejui o călătorie de delectare a simțurilor, într-o atmosferă idilică. Folosește-le într-o zi în care afară ninge liniștit și bucură-te alături de persoana iubită de cel mai frumos cadou de Crăciun pentru amândoi!

6. Calendar Advent Nivea – 24 de daruri cosmetice magice pentru persoana iubită

Calendar Advent Nivea – 24 de daruri cosmetice magice pentru persoana iubită

Notino.ro

Oferă-i plăcerea de a descoperi în fiecare zi o nouă surpriză, determinând-o să se întrebe “oare ce voi mai găsi înăuntru ziua următoare”? 24 de surprize mari și mici, care sunt perfecte pentru persoana iubită, de la creme și săpunuri și până la geluri de duș și produse cosmetice de îngrijire a tenului și corpului.

Printre cele 24 de surprize din cutia încăpătoare, jumătatea ta va găsi și alte produse speciale, așa cum sunt pila pentru unghii, elastice pentru păr și diverse loțiuni cu multiple întrebuințări. Nici nu mai trebuie să spunem că beneficiezi de unul dintre cele mai avantajoase raporturi preț-calitate, așa că sigur vei avea parte de un Crăciun de poveste anul acesta!

7. Advent Calendar make-up – oferă-i de Crăciun un cadou care revoluționează frumusețea!

Advent Calendar make-up – oferă-i de Crăciun un cadou care revoluționează frumusețea!

Notino.ro

Indiferent cui îl dăruiești (soției, iubitei, prietenei, mamei, fiicei sau unei femei dragi din viața ta), acesta este un cadou care are puterea de a transforma orice femeie într-o prințesă de Crăciun. În pachet se găsesc tot felul de rujuri, mascara, pensule, creioane pentru contur și alte ustensile pentru îngrijirea facială, precum și truse cu nuanțe variate pentru un machiaj perfect.

Fiecare nouă zi a lunii decembrie îi oferă destinatarei acestui Calendar Advent cosmetice o surpriză care îi va umple sufletul de bucurie și îi va permite să descopere un obiect care va completa într-un mod ideal arsenalul destinat înfrumusețării sale. Cadoul perfect de Crăciun, care poate fi folosit și în cursul anului!

8. Calendar Advent ciocolată – surprize cosmetice speciale cu miros de ciocolată de Crăciun

Calendar Advent ciocolată – surprize cosmetice speciale cu miros de ciocolată de Crăciun

Notino.ro

Dăruiește-i de Crăciun un cadou pe care să îl descopere încă din prima zi a lunii decembrie, iar mai apoi, fereastră cu fereastră, să deschidă o surpriză care să-i ofere clipe magice de desfătare. Înăuntrul acestui beauty Advent Calendar va descoperi perii pentru machiaj, rujuri, gel pentru sprâncene, paletă cu farduri pentru un make-up delicat și senzual, oglindă și multe alte produse cosmetice de calitate.

Efectele deosebite sunt garantate, iar machiajul perfect va completa ținuta pentru petrecerea din ziua de Crăciun. Acesta este darul ideal pentru orice femeie care apreciază frumusețea, așa că, vei merge la sigur atunci când i-l vei dărui persoanei dragi din viața ta!

9. Brad de Crăciun cu 24 de surprize dulci până la Moș Ajun

Brad de Crăciun cu 24 de surprize dulci până la Moș Ajun

Chocolissimo.ro

Luna Cadourilor este și luna în care plăcerile interzise sunt permise, mai ales că o bucățică de ciocolată belgiană de calitate premium nu are cum să afecteze silueta. În plus, știm cu toții că dulciurile sunt mai gustoase atunci când îl așteptăm pe Moș Crăciun, așa că, tot ce trebuie să faci este să comanzi acest pachet cu 24 de delicatese din ciocolată.

Acest dar îi va oferi persoanei iubite posibilitatea de a se delecta cu numeroase sortimente de ciocolată îndrăgită în întreaga lume. Mai mult decât atât, acesta este și un cadou de Advent Calendar bărbați pentru că știm că tuturor ne place ciocolata de calitate.

10. Souletto Calendar Advent care transformă primele 14 zile din decembrie în momente magice

Souletto Calendar Advent care transformă primele 14 zile din decembrie în momente magice

Notino.ro

Atunci când îți dorești o alternativă mult mai bună la Advent Calendar Sephora, acesta este darul pe care trebuie să îl alegi pentru persoana iubită cu ocazia Lunii Cadourilor. Pachetul conține o serie de produse de calitate, printre care se numără gel de duș, lapte și exfoliant de corp, crema pentru mâini și mănuși speciale pentru peeling și o pilă pentru unghii.

Setul cadou este completat cu câteva produse care sunt perfecte pentru crearea unei atmosfere propice relaxării, precum un difuzor pentru aromaterapie, lumânări parfumate, bile efervescente pentru baie și săpunuri delicate. Bucură-te să-ți vezi jumătatea fericită în fiecare zi a lunii decembrie și dăruiți-vă un Crăciun de neuitat!

11. Decorațiune specială Calendar Advent rituals 

Pentru a vă bucura de atmosfera de Crăciun în fiecare zi a lunii decembrie

Decoratiune Craciun, Calendar Advent cu 24 sertare, Casuta, MDF, 29x21 cm, Ego

eMAG.ro

Un cadou special pentru cei îndrăgostiți și care își doresc să își fac mici daruri în fiecare zi a Lunii Cadourilor. În fiecare găletușa se află deja mici figurine de sezon, care au darul de a va atrage în atmosfera specială a Sărbătorilor de Iarnă. În plus, această decorațiune se potrivește în orice design de sărbători, amintindu-vă în fiecare zi să vă bucurați de momentele petrecute împreună și să vă lăsați purtați de magia Crăciunului.

Concepută cu mare atenție la detalii și din materiale de calitate, această decorațiune este perfectă pentru cei care își doresc că iubirea să plutească în aer în fiecare zi până la venirea lui Moș Crăciun. Un dar care este atât pe placul femeilor, cât și al bărbaților.

12. Mix de ceaiuri într-un Calendar Advent care îți va oferi un Crăciun înmiresmat

Mix de ceaiuri într-un Calendar Advent care îți va oferi un Crăciun înmiresmat

eMag.ro

Dacă te afli în căutarea unor calendare Advent ieftine, dar care se potrivesc pentru această perioadă a anului, orientează-te către acest pachet cu 24 de sortimente de ceai bio. Fiecare sortiment de ceai bio se potrivește acestui interval al anului, în care bucuria și magia Crăciunului trebuie să fie prezente în casa fiecăruia dintre noi.

Astfel, vei descoperi în pachet, sortimente de ceai cu aromă de mere coapte, cu scorțișoară, ghimbir și lămâie, precum și o serie de tipuri speciale de ceai de sezon. Printre acestea vei remarcă Santa’s Secret, Gingerbread Time, Winternight și Heavenly Christmas Delight. Aceste ceaiuri sunt o bucurie pentru toată lumea, așa că, în așteptarea lui Moș Crăciun, bucură-te alături de cei dragi de un ceai magic în fiecare zi!

13. Super 24 de delicii într-un Calendar Advent Kinder pentru pasionații de ciocolată fină

Super 24 de delicii într-un Calendar Advent Kinder pentru pasionații de ciocolată fină

Chocolissimo.ro

Ascunse în cămăruțele lor, cele 24 de bomboane de ciocolată cu umplutură specială, te așteaptă să le descoperi aroma! Cea mai bună ciocolată belgiană într-un pachet special conceput pentru a te ține cu sufletul la gură în fiecare zi friguroasă de decembrie. Acesta este unul dintre cadourile care sunt pe placul tuturor, așa că nu vei da greș atunci când îl vei oferi jumătății tale.

Fiecare bomboană are un design diferit, ceea ce îi conferă unicitate, așa cum este fiecare zi din Luna Cadourilor. Cu acest dar vei aduce magia Sărbătorilor de Iarnă mai aproape de cei dragi, această cutie specială de bomboane fiind potrivită spre a fi dăruită soției, mamei, soacrei și altor femei din viața ta!

14. Gimme SuperStars! Calendar Advent cosmetice vegane

Gimme SuperStars! Calendar Advent cosmetice vegane

Notino.ro

Chiar dacă este un set cu 12 surprize (nu cu 24, așa cum este Yves Rocher Advent Calendar), cu siguranță că se va dovedi o alegere inspirată pentru femeile care apreciază produsele din ingrediente vegane de calitate. Produs de NYX Professional Make-up, acest set include o serie de accesorii necesare oricărei femei care își dorește să arate bine și care se simte perfect în pielea ei.

Produsele se pliază pe orice tip de machiaj (de zi ori de noapte), putând fi utilizate atât pentru petrecerea de Crăciun și Anul Nou, cât și cu alte ocazii, în care jumătatea ta va atrage toate privirile grație acestui set care va răspândi în jurul ei misterul și magia Crăciunului. 

15. Moș Crăciun Calendar Advent decorațiune ce poate fi folosită ca brad de Crăciun

Decoratiune Craciun, Calendar Advent cu 24 sertare, Brad, MDF, 30.5x27 cm, Ego

eMag.ro

Ce-ai spune ca anul acesta să înlocuiești tradiționalul brad de Crăciun cu o decorațiune specială, cu 24 de setare în care poți ascunde cadouri surpriză pentru persoana iubită? Imaginează-ți bucuria acesteia atunci când va deschide sertarul alocat zilei respective și va descoperi un cadou care o va surprinde. Plus că, vei scăpa de acele de brad de pe pardoseală și vei putea refolosi această decorațiune și cu ocazia viitoarelor Crăciunuri.

Desigur, poți folosi decorațiunea și în tandem cu un brad de Crăciun ori într-un decor special amenajat, astfel încât să îi oferi jumătății tale posibilitatea de a se bucura și mai mult de atmosfera specială a Sărbătorilor de Iarnă.

16. Cadou special Givenchy –pentru un Crăciun că în povești!

Cadou special Givenchy –pentru un Crăciun că în povești!

Notino.ro

Chiar dacă nu este un cadou Advent, acest set special (parfum L’Interdit, ruj și mascara pentru volum) se potrivește perfect ca parte a unui Calendar Advent. Bucuria de a-i oferi un cadou de la unul dintre cele mai importante branduri din industria de cosmetice este cu atât mai prețioasă, cu cât acest dar este ideal pentru sezonul rece.

Produsele de calitate contribuie la crearea unui machiaj perfect pentru orice petrecere de Crăciun. În pachet vei găsi apă de parfum L’ Interdit, rujul Le Rouge Mini din aceeași gamă și mascara pentru obținerea de extra volum – Volume Disturbia Mini Black. Ascunde acest dar într-unul dintre sertarele decorațiunii de Advent Calendar și Craciunl vostru va fi ca în povești!

17. Decorațiune Advent Calendar Brad de Crăciun 

Fiecare zi este o mică sărbătoare!

Decorațiune Advent Calendar Brad de Crăciun – fiecare zi este o mică sărbătoare!

eMag.ro

Realizat în culorile lui Moș Crăciun (alb și roșu) acest Advent Calendar care poate fi folosit în orice decor de Crăciun va putea găzdui, an de an, 24 de cadouri magice pentru persoana iubită. Strecoară în fiecare dintre buzunarele acestei decorațiuni Advent câte un mic dar, iar în partea superioară (în vârful bradului, în sertarul 24) așează cel mai important cadou pe care vrei să i-l oferi persoanei iubite cu ocazia acestui Crăciun.

Această decorațiune specială este confecționată dintr-un material textil de calitate, așa că o vei putea folosi mulți ani de acum înainte, bucurându-vă împreună de cele 24 de cadouri-surpriză din interior!

18. Advent Calendar Elegant 

24 de mini cadouri delicioase exclusiviste pentru ca magia Crăciunului să fie intensă în fiecare zi!

Advent Calendar Elegant – 24 de mini cadouri delicioase exclusiviste pentru ca magia Crăciunului să fie intensă în fiecare zi!

Chocolissimo.ro

Bucuria de a deschide în fiecare zi câte una dintre cele 24 de cutii ce conțin unele dintre cele mai fine și delicioase ciocolate din lume este de nedescris! Dăruiește-i momente de plăcere divină, din ce în ce mai intensă pe zi ce trece. Prezentat într-o formă elegantă, într-o cutie din lemn de calitate, acest Advent Calendar se potrivește pentru cei care sunt pasionați de ciocolată premium.

Ideal de oferit atât femeilor, cât și bărbaților, acest cadou va întrece orice așteptare. Iar dacă vrei să îi sporești și mai mult originalitatea, poți opta pentru personalizarea acestuia la cerere, rezultatul fiind cu adevărat încântător.

19. Cadou Saffe Men pentru toți bărbații care vor să se bucure de tinerețe fără bătrânețe

Cadou Saffe Men pentru toți bărbații care vor să se bucure de tinerețe fără bătrânețe

Notino.ro

Ideal pentru orice Advent Calendar pentru că fiolele pentru hidratare pot fi strecurate foarte ușor în buzunarele unei decorațiuni specifice, acest set destinat bărbaților dornici să arate bine se dovedește o alegere perfectă pentru această perioadă (alternativă la Calendar Advent Nivea).

Pe lângă cele 8 fiole cu efect de hidratare a pielii, în pachet vei mai găsi și un ser special, care acționează împotriva ridurilor, precum și un suport din piele, pentru păstrarea cardurilor. Grație acestui cadou, bărbatul de lângă tine se va bucura de tinerețe fără bătrânețe și vei putea să faci cu ocazia acestui Crăciun glume de genul “Moșule, ce tânăr ești”!

20. Merry Christmas Advent Calendar – Crăciun Fericit în familie!

Merry Christmas Advent Calendar – Crăciun Fericit în familie!

Chocolissimo.ro

Transformă așteptarea Moșului Crăciun într-una dintre cele mai plăcute momente prin intermediul unui Advent Calendar cu multiple delicii din ciocolată. În sertarele numerotate de la 1 la 24 vei găsi forme variate de ciocolată (om de zăpadă, brad, șosetă și clopoțel), de care le poți bucura timp de 24 de zile, până în ziua cea mare a Crăciunului.

Ciocolata este albă și neagră, combinațiile obținute fiind mai mult decât delicioase și pe gustul oricui. Un cadou care va fi pe placul femeilor, în egală măsură cu bărbații, așa că, atunci când vei alege acest Calendar Advent cu ciocolată, o să ai parte de succes în mod sigur.

 

Magia Crăciunului este mult mai spectaculoasă atunci când în casa ta este o decorațiune Calendar de Advent sau îi dăruiești persoanei dragi de lângă tine un Calendar Advent cosmetice ori unul cu ciocolată. Perfecte, în egală măsură pentru cei mici, cât și pentru cei mari, aceste Advent Calendare speciale sunt disponibile numai în această perioada a anului și reprezintă cea mai frumoasă modalitate de a le spune tuturor: Crăciun Fericit!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 5.0 (3 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: " Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!"

Articole similare