Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți

Luna Cadourilor reprezintă perioada cea mai frumoasă a anului, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Pentru această lună ți-am pregătit un Calendar de Advent special, care nu cuprinde 24 de cadouri-surpriză, așa cum se întâmplă de obicei, ci îți vom oferi 30 de idei de cadouri (până în penultima zi a anului) într-un Advent Calendar unic. Descoperă cele mai frumoase, originale și neașteptate cadouri pentru o luna decembrie de neuitat!

Advent Calendar pentru copii

1. Calendar Advent Marvel – pentru copiii pasionați de universul Marvel

Calendar Advent Marvel – pentru copiii pasionați de universul Marvel

eMAG.ro

Personajele din universul Marvel sunt apreciate în egală măsură atât de adulți, cât și de copii, așa că, dacă doriți să vă bucurați împreună de un cadou minunat, acest Calendar Advent copii  reprezintă cel mai frumos dar pe care vi-l puteți oferi. Include o serie de personaje din vinil (figurine POP!) din acest univers, printre care se remarcă Răzbunătorii și Gardienii Galaxiei.

Este un dar care se potrivește atât pentru băieți, cât și pentru fetițe, fiind apreciat de orice copil. Cele 24 de sertare ascund un personaj Marvel surpriză, așa că, fiecare zi se va transforma într-o celebrare a bucuriei, care va culmina cu un super personaj de poveste special pregătit pentru Ajunul Crăciunului.

2. Lego Advent Calendar – bucurie și magie la cutie pentru orice fetiță

Lego Advent Calendar – bucurie și magie la cutie pentru orice fetiță

eMAG.ro

Crăciunul acesta va fi magic pentru orice fetiță pasionată de Lego, pentru că acest cadou înseamnă 5 păpuși de mici dimensiuni care vor beneficia de cadrul perfect pentru a se bucura de magia sărbătorilor de iarnă – o căsuță din care nu lipsește bradul de Crăciun. Pe lângă păpuși, fiecare sertar ascunde o surpriză care contribuie la crearea unei atmosfere speciale de Crăciun.

Mai mult decât atât, fiind vorba despre piese Lego, acestea pot fi combinate în multiple moduri, astfel că acest dar se va dovedi ocazia perfectă pentru a implica mini-modelele într-o poveste originală de Crăciun. Iată cadoul perfect pentru această sărbătoare pentru orice fetiță!

3. Advent Calendar: Harry Potter – aventură de Crăciun la Hogwarts!

Advent Calendar- Harry Potter – aventură de Crăciun la Hogwarts!

eMag.ro

Eroii seriei Harry Potter sunt gata să îl poarte pe micuțul sau pe micuța ta într-o aventură magică, plină de surprize și care va fi pe placul oricărui copil. Descoperă 6 dintre personajele cărților și filmelor Harry Potter, inclusiv pe cei trei mici vrăjitori celebri și creează alături de cei mici călătorii incredibile care se pot întinde până în Ajunul Crăciunului.

Acest cadou este potrivit atât pentru fetițe, cât și pentru băieți, fiind nu doar un dar mai mult decât agreabil, ci și un joc care îi ajută pe cei mici să își îmbunătățească abilitățile de îndemânare și coordonare. Totodată, acesta este un dar spectaculos și pentru colecționarii pasionați de universul Harry Potter.

4. Calendar Advent FINDING DORY

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – Finding dory

eMag.ro

Dacă copiilor tăi le plac surprizele frumoase, dar și activitățile practice, acest advent calendar este exact sugestia perfectă de cadou pentru Moș Nicolae sau Moș Crăciun pe care o căutai.

Calendarul dispune de 24 uși surpriză în spatele cărora vor găsi o mulțime de accesorii inspirate din unul din cele mai populare filme de animație din toate timpurile – Finding Dory. La final, se vor bucura de 2 planșe cu stickere 3D, un stiker adeziv pentru geam, două ștampile de dimensiune redusă, radieră, foarfecă și multe altele.

5. Calendar Advent Crăciun Nickelodeon cu 24 de mini-cărți speciale

Calendar Advent Crăciun Nickelodeon cu 24 de mini-cărți speciale

Elefant.ro

Fiecare zi până la Crăciun se anunță a fi și mai relaxantă cu acest cadou special și pe care orice copil îl va îndrăgi, mai ales că le oferă prilejul de a se reîntâlni cu multe dintre personajele din serialele lor preferate de desene animate. Printre acestea se numără Dora Exploratoarea și Patrula Cățelușilor, dar și multe alte caractere surpriză.

Pe lângă rolul distractiv, această carte îndeplinește și un rol educațional, așa că, vei oferi un cadou care să fie atât pe placul părinților, cât și al copiilor. Cele 16 pagini color, cu ilustrații de calitate premium sunt ideale pentru copiii care sunt fanii ai canalului Nickeloadeon și a serialelor difuzate de acesta.

6. Advent Calendar Horse Club 2021 – un cadou perfect pentru fetițele pasionate de cluburile de călărie

Advent Calendar Horse Club 2021 – un cadou perfect pentru fetițele pasionate de cluburile de călărie

eMag.ro

Un cadou plin de culoare, cu 24 de piese pentru crearea unui club de călărie care va anima nu doar atmosfera de Crăciun, ci și pe parcursul întregului an. Conceput de Schleich, acest club de călărie le ofere fetițelor posibilitatea de a se bucura de multiple figurine de dimensiuni diferite, de la cai și mânji și până la personaje umane, alături de diverse obiecte și animăluțe simpatice cu ajutorul cărora pot creiona numeroase aventuri.

Mai mult decât atât, pe lângă acești figurine delicate, în interiorul celor 24 de setare, micuțele vor găsi și alte personaje surpriză (niște animale foarte drăguțe), dar și seturi speciale de îngrijire pentru căluți și alte accesorii care vor completa într-un mod minunat acest cadou special de Crăciun.

7. Advent Calendar Book Collection, Usborne

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – 7.Advent Calendar Book Collection Usborne

eMag.ro

Îți dorești un cadou educativ pentru micuțul tău? Aruncă un ochi peste calendarul de advent de la Usborbe care conține 24 cărți cu povești de-a dreptul magice. Va putea citi în fiecare seară la culcare câte o istorisire cu tâlc, dar și să-i cultivi sau să-i însuflețești pe această cale pasiunea față de citit.

Ulterior, cele 24 cărți cu personaje simpatice și fantastice, se vor putea transforma într-un colț de bibliotecă la care fel mic să revină de fiecare dată atunci când se plictisește.

8. Calendar Advent de Crăciun –24 de mici daruri Lego pentru un Crăciun magic

Calendar Advent de Crăciun –24 de mici daruri Lego pentru un Crăciun magic

eMag.ro

Moș Crăciun nu va veni în sania lui obișnuită anul acesta, pentru că acest cadou magic de Crăciun îți oferă posibilitatea de a-l vedea pe Moșul conducând un autovehicul special. Creează o aventură neobișnuită alături de personajele Lego din acest set, în care vei descoperi nu doar oameni care au diferite meserii și îl pot ajuta pe Moș Crăciun în misiunea lui, ci și o serie de alte obiecte pe care le poți folosi în această călătorie magică.

Acest cadou va stimula imaginația copilului și îi va permite să construiască povești minunate care îl vor avea în centrul acțiunii pe Moș Crăciun. Un dar potrivit pentru orice băiețel pasionat de cuburile de construit Lego, care o să îl ajute să își coordoneze îndemânarea și capacitatea de concentrare.

9. Calendar de Advent Lego Star Wars– o aventură înzăpezită de Crăciun

9. Calendar de Advent Lego Star Wars– o aventură înzăpezită de Crăciun

eMag.ro

Universul Star Wars este plin de magie, de cavaleri și luptători cu puteri supranaturale, dar și de exploratori care vor să afle tainele ascunse ale Maeștrilor Jedi. Oferindu-i copilului tău sau oricărui alt copil acest cadou Advent special îi vei dărui kit-ul necesar pentru a porni într-o aventură intergalactică a cunoașterii și în care va descoperi o planetă incredibilă, aflată mereu sub puterea zăpezii.

Cele 24 de piese din pachet nu sunt doar niște surprize minunate, pe care la va descoperi cu înfrigurare în fiecare zi, ci reprezintă niște personaje și accesorii esențiale pentru că această aventură să se desfășoare în cele mai bune condiții. Un dar minunat și o alegere excelentă atât pentru băieți, cât și pentru fetițele pasionate de cuburile Lego.

10. Calendar de advent Harry Potter Hogwarts

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – 10.Calendar de advent Harry Potter Hogwarts

eMag.ro

Nici noi adulții nu putem trece cu vederea celebrele serii marca Harry Potter. Așa că, cum ar putea s-o facă cei mici? Dacă ai o fată sau un băiat, ori îți vei petrece sărbătorile în compania nepoților, a finilor etc. le vei face o mare bucurie dăruindu-le acest advent calendar. Cuprinde de asemenea 24 surprize diverse în spatele ușilor frumos colorate, printre care se regăsesc multe obiecte practice: cărți de joc, ștampilă, radieră etc.

Acest calendar este o surpriză frumoasă pentru toți fanii Harry Potter care dispun pe această cale de posibilitatea de a-și mări colecția cu diferite accesorii tematice, o parte fiind chiar în ediție limitată.

11. Calendar Advent Pokemon

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – Pokemon

eMag.ro

Un personaj la fel de popular pe marile ecrane este și Pokemon. Așa că nici nu mai e nevoie de să-ți spunem cât de mult se va bucura de acest cadou de Crăciun și nu numai, un pasionat care-și dorește figurine. Calendarul de advnet cu Pokemon conține o mulțime de uși sub care se ascund figuri în miniatură cu o tematică festivă.

Acest calendar este recomandat copiilor care depășesc vârsta de 4 ani, atât fetelor, cât și băieților. Figurinele vor putea fi utilizate în cadrul unor jocuri antrenante atunci când copiii se joacă împreună, dar și pentru a-și petrece în mod distractiv timpul liber când vremea este posomorâtă.

12. Căsuța Advent Specială cu 24 de setare pentru Crăciun

Căsuța Advent Specială cu 24 de setare pentru Crăciun

eMag.ro

Tocmai ai cumpărat multe jucării de mici dimensiuni pentru copilul tău și nu știi cum să i le dăruiești în așa fel încât să aibă parte de o surpriză minunată în fiecare zi, până de Crăciun? Alege această căsuță din MDF, care dispune de 24 de sertare speciale, în care poți introduce o jucărie de mici dimensiuni și care reprezintă cadrul ideal pentru a-i oferi copilului un super cadou de Crăciun.

Având un design elegant, potrivit pentru acest sezon și dispunând de sertare încăpătoare, această căsuță poate fi utilizată și ca spațiu de depozitare pentru aceste mici cadouri pentru restul anului. În plus, anul următor o poți reumple cu noi jucării și surprize pentru copii!

13. Calendar advent Funko – Pocket POP! Halloween

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – Pocket POP Halloween

eMag.ro

O ediție specială din seria advent calendarelor pentru copii este modelul propus de către Funko, de data aceasta cu figurine simpatice de Hallowen. Fie că obișnuiți să sărbătoriți în fiecare an această ocazie în familie din luna octombrie, fie cel mic e pasionat de tot ceea ce înseamnă Ziua Morților, calendarul de advent Pocket POP se poate dovedi a fi o alegere grozavă.

Figurinele mici pot fi luate chiar și în călătorii pentru a le anima timpul pe care-l petrec pe drum alături de adulți, dar îi pot înfrumuseța și colecția pe care copiii o au deja.

14. Calendar Advent National Geographic

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – 13.Calendar Advent National Geographic

eMag.ro

Dorești să-i însuflețești copilului tău cele mai frumoase trări și să-l încurajezi să învețe cât mai multe lucruri prin joacă? Alege un Advent Calendar propus de către National Geographic. Acest calendar în mod specific conține diferite roci, minerale și fosile, care reflectă o parte dintre cele mai importante comori ale naturii pe care le-au analizat oamenii de știință.

Va deveni el însăși un bun căutător de comori cu fiecare ușă pe care o descoperă. Setul cadou mai conține și un bulgăre, un instrument ce contribuie la excavarea pământului, o lupă pentru o analiză în detaliu a elementelor terestre, perie și un săculeț în care pot fi depozitate în perfectă siguranță.

15. Decorațiune Advent de Crăciun cu un peisaj specific acestei sărbători

Decorațiune Advent de Crăciun cu un peisaj specific acestei sărbători

eMag.ro

Dacă ai nevoie de un cadru de sezon pentru micile jucării pe care le-ai pregătit pentru cei mici și vrei să le oferi aceste daruri într-un mod surprinzător, atunci poți să te orientezi către achiziționarea unei decorațiuni Advent de Crăciun. Aceasta dispune de toate ingredientele necesare pentru a se potrivi surprizelor pe care le-ai pregătit pentru copiii tăi.

Are 24 de sertare încăpătoare, numerotate de la 1 la 24, este rezistentă și poate fi folosită ca spațiu de stocare a micilor jucării pentru restul anului. În plus, decorațiunea de Crăciun care ilustrează un peisaj de sezon, care îl are în centrul acțiunii pe Moș Crăciun, se potrivește de minune cu această sărbătoare.

Advent Calendar pentru adulți

1. CliniqueAdvent Calendar 2022

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – Clinique

Notino.ro

Dacă ești în căutarea unui cadou deosebit cu care să o impresionezi de sărbători, calendarul de la Clinique cuprinde toate produsele de îngrijire și de înfrumusețare de care are nevoie pentru răsfățul zilnic. În calendarul cu 24 surprize va găsi o pensulă de machiaj, dar și multe alte produse pentru make-up (ruj, creion, rimel ettc.), demachiere, definire și nutriția pielii, atât în variante travel-size, cât și miniaturi perfect de luat în călătorie.

Cu acest Advent Calendar are posibilitatea de a testa noi produse premium de care se va îndrăgosti încă de la primul contact. O vei surprinde negreșit!

2. Calendar de Crăciun 25 days of beauty Notino

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – Calendar de Craciun 25 days of beauty Notino

Notino.ro

Calendarul de advent de la Notino îmbină cele mai populare branduri și produse de machiaj și de îngrijire, în variante mini și travel, care oferă șansa oricărei femei să se bucure de cea mai prețioasă rutină de înfrumusețare. Cu acest calendar va descoperi atât soluții pentru ten, păr, îngrijire dentară, parfumuri și multe altele pe care și-a dorit negreșit să le încerce.

Valoarea acestui Advent Calendar cu selecții special pregătite de Notino pentru iubitoarele de frumusețe depășește suma de 2000 lei, dar poate fi al tău sau al ei pentru doar un sfert din valoarea reală a acestuia.

3. Yves Saint Laurent Advent Calendar

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – Yves Saint Laurent Advent Calendar

Notino.ro

Lancome Touche Eclat este un advent calendar din categoria premium pentru doamnele și domnișoarele care nu sunt ușor de impresionat. Cu acestă sugestie de cadou vei atrage toate complimentele din lume, dat fiind că el conține 24 de selecții printre care 3 parfumuri conacrate mini, produse de îngrijire, dar și de machiaj.

Astfel, pe parcursul lunii Decembrie va fi încântată să descopere cele mai frumoase selecții de cadou cu care, în ziua de Crăciun, își va putea face un machiaj și o rutină de-a dreptul magică.

4. Calendar Advent AVON cu bijuterii placate cu argint

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – 6.Calendar Advent AVON cu bijuterii placate cu argint

eMag.ro

O bijuterie va aduce zâmbetul pe buze oricărei doamne sau domnișoare axată pe a-și evidenția frumusețea prin intermediul unor accesorii sclipitoare. Însă, 24 de bijuterii vor fi cu adevărat o surpriză la care nu s-au așteptat. Cei de la AVON dispun de un calendar avantajos în care ea va regăsi o mulțime de modele de pandantive, cercei și un lanț, cu care își va putea personaliza orice ținută în funcție de starea ei de spirit.

Bijuteriile sunt din email placate cu argint, ușor de menținut și durabile, dar mai presus de toate, confecționate astfel încât să fie ușor de tolerat chiar și pentru pielea sensibilă.

5. Filorga Advent Calendar

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – Filorga Advent Calendar

Notino.ro

Pentru el, dar și pentru ea, îți propunem calendarul oferit de către Filorga care se axează pe o mulțime de produse de îngrijire personală. Produsele premium utilizate și recomandate chiar și de către cei mai renumiți cosmeticieni, vor asigura dimineața și seara o rutină completă pentru toate tipurile de piele.

Oricine va primi acest calendar va regăsi la interior diferite accesorii (bentiță cosmetică, dischete demachiante, perie pentru aplicarea măștii de față și nu numai), alături desigur, de ser iluminator și ser pentru regenerare, cremă de zi și noapte, și multe alte produse cu o cantitate cuprinsă între 4-50 ml.

6. Bobbi Brown Advent Calendar 12 Days

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – Bobbi Brown Advent Calendar 12 Days

Notino.ro

Nu ai apucat încă să descoperi produsele de machiaj excepționale de la Bobbi Brown, dar îți dorești asta foarte mult? Sau ai o persoană iubită căreia i-ar plăcea cosmeticele de lux? Nu mai sta pe gânduri și descoperă cele 12 produse introduse într-o cutie festivă, gata de făcut cadou.

Cutia cuprinde o serie de produse best-seller de machiaj destinate tuturor tipurilor de piele și cu care se va putea obține un machiaj de zi, unul de seară, și inclusiv unul pentru cele mai festive momente ale anului curent.

7. Brad de Crăciun cu 24 de surprize dulci până la Moș Ajun

Brad de Crăciun cu 24 de surprize dulci până la Moș Ajun

Chocolissimo.ro

Luna Cadourilor este și luna în care plăcerile interzise sunt permise, mai ales că o bucățică de ciocolată belgiană de calitate premium nu are cum să afecteze silueta. În plus, știm cu toții că dulciurile sunt mai gustoase atunci când îl așteptăm pe Moș Crăciun, așa că, tot ce trebuie să faci este să comanzi acest pachet cu 24 de delicatese din ciocolată.

Acest dar îi va oferi persoanei iubite posibilitatea de a se delecta cu numeroase sortimente de ciocolată îndrăgită în întreaga lume. Mai mult decât atât, acesta este și un cadou de Advent Calendar bărbați pentru că știm că tuturor ne place ciocolata de calitate.

8. Estée Lauder Advent Calendar

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – Estee Lauder Advent Calendar

Notino.ro

Iubitoarele de branduri premium nu vor putea trece cu vederea nici calendarul de la Estee Lauder. Având o varietate de produse pentru îngrijire, dar și produse mini de machiaj precum renumitul fond de ten Double Wear, acest calendar de Crăciun îi va aduce cu ușurință zâmbetul pe buze și va reflecta întreaga apreciere pe care i-o porți.

În spatele celor 24 uși se regăsesc produse cu o cantitate între 2,8 și 30 ml, menite să asigure pielii o nutriție completă, să redea fermitatea și aspectul sănătos al tenului, iar la final aspectul să fie unul radiant, neted și imaculat.

9. Decorațiune specială Calendar Advent rituals 

Pentru a vă bucura de atmosfera de Crăciun în fiecare zi a lunii decembrie

Decoratiune Craciun, Calendar Advent cu 24 sertare, Casuta, MDF, 29x21 cm, Ego

eMAG.ro

Un cadou special pentru cei îndrăgostiți și care își doresc să își fac mici daruri în fiecare zi a Lunii Cadourilor. În fiecare găletușa se află deja mici figurine de sezon, care au darul de a va atrage în atmosfera specială a Sărbătorilor de Iarnă. În plus, această decorațiune se potrivește în orice design de sărbători, amintindu-vă în fiecare zi să vă bucurați de momentele petrecute împreună și să vă lăsați purtați de magia Crăciunului.

Concepută cu mare atenție la detalii și din materiale de calitate, această decorațiune este perfectă pentru cei care își doresc că iubirea să plutească în aer în fiecare zi până la venirea lui Moș Crăciun. Un dar care este atât pe placul femeilor, cât și al bărbaților.

10. Mix de ceaiuri într-un Calendar Advent care îți va oferi un Crăciun înmiresmat

Mix de ceaiuri într-un Calendar Advent care îți va oferi un Crăciun înmiresmat

eMag.ro

Dacă te afli în căutarea unor calendare Advent ieftine, dar care se potrivesc pentru această perioadă a anului, orientează-te către acest pachet cu 24 de sortimente de ceai bio. Fiecare sortiment de ceai bio se potrivește acestui interval al anului, în care bucuria și magia Crăciunului trebuie să fie prezente în casa fiecăruia dintre noi.

Astfel, vei descoperi în pachet, sortimente de ceai cu aromă de mere coapte, cu scorțișoară, ghimbir și lămâie, precum și o serie de tipuri speciale de ceai de sezon. Printre acestea vei remarcă Santa’s Secret, Gingerbread Time, Winternight și Heavenly Christmas Delight. Aceste ceaiuri sunt o bucurie pentru toată lumea, așa că, în așteptarea lui Moș Crăciun, bucură-te alături de cei dragi de un ceai magic în fiecare zi!

11. Super 24 de delicii într-un Calendar Advent Kinder pentru pasionații de ciocolată fină

Super 24 de delicii într-un Calendar Advent Kinder pentru pasionații de ciocolată fină

Chocolissimo.ro

Ascunse în cămăruțele lor, cele 24 de bomboane de ciocolată cu umplutură specială, te așteaptă să le descoperi aroma! Cea mai bună ciocolată belgiană într-un pachet special conceput pentru a te ține cu sufletul la gură în fiecare zi friguroasă de decembrie. Acesta este unul dintre cadourile care sunt pe placul tuturor, așa că nu vei da greș atunci când îl vei oferi jumătății tale.

Fiecare bomboană are un design diferit, ceea ce îi conferă unicitate, așa cum este fiecare zi din Luna Cadourilor. Cu acest dar vei aduce magia Sărbătorilor de Iarnă mai aproape de cei dragi, această cutie specială de bomboane fiind potrivită spre a fi dăruită soției, mamei, soacrei și altor femei din viața ta!

12. Mad Beauty Mickey Mouse Jingle All The Way – 12 Day Advent Calendar

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – Mad Beauty Mickey Mouse Jingle All The Way 12 Day Advent Calendar

Notino.ro

În fiecare adult se regăsește un suflet de copil. Iar pentru cei care sunt fani Disney, mai precis Mickey Mouse, iată un advent calendar adresat momentelor de răsfăț de sub duș. Acesta cuprinde burete de baie, gel de duș, pile pentru uniformizarea aspectului unghiilor, sare de baie, până la un total de 12 produse cu un miros excepțional care va face rutina din perioada sărbătorilor mult mai frumoasă.

Dat fiind numărul produselor și cantitatea acestora, putem spune că vei achiziționa cel mai avantajos și util Advent Calendar. Și va fi desigur, o idee perfectă pentru a-l dărui oricărui membru al familiei.

13. Moș Crăciun Calendar Advent decorațiune ce poate fi folosită ca brad de Crăciun

Decoratiune Craciun, Calendar Advent cu 24 sertare, Brad, MDF, 30.5x27 cm, Ego

eMag.ro

Ce-ai spune ca anul acesta să înlocuiești tradiționalul brad de Crăciun cu o decorațiune specială, cu 24 de setare în care poți ascunde cadouri surpriză pentru persoana iubită? Imaginează-ți bucuria acesteia atunci când va deschide sertarul alocat zilei respective și va descoperi un cadou care o va surprinde. Plus că, vei scăpa de acele de brad de pe pardoseală și vei putea refolosi această decorațiune și cu ocazia viitoarelor Crăciunuri.

Desigur, poți folosi decorațiunea și în tandem cu un brad de Crăciun ori într-un decor special amenajat, astfel încât să îi oferi jumătății tale posibilitatea de a se bucura și mai mult de atmosfera specială a Sărbătorilor de Iarnă.

14. Yankee CandleSnow Globe Wonderland Advent Book

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – 16.Yankee Candle Snow Globe Wonderland Advent Book

Notino.ro

Acasă este locul unde ne face plăcere să ne petrecem timpul liber, în compania celor dragi. Iar o lumânare ne poate aduce mai aproape de spiritul Crăciunului și să ofere o atmosferă deosebită pe parcursul celor 24 zile în care așteptarea sărbătorilor dăinuie în sufletul nostru.

Calendarul de Advent de la Yankee este perfect atât pentru el, cât și pentru ea, fiind o idee de cadou unisex pentru orice adult pasionat de mirosuri frumoase și lumânări deosebite. Conține 24 arome diferite cu parfum de iarnă și vin însoțite de un suport care previne apariția incidentelor nedorite.

15. Decorațiune Advent Calendar Brad de Crăciun 

Fiecare zi este o mică sărbătoare!

Decorațiune Advent Calendar Brad de Crăciun – fiecare zi este o mică sărbătoare!

eMag.ro

Realizat în culorile lui Moș Crăciun (alb și roșu) acest Advent Calendar care poate fi folosit în orice decor de Crăciun va putea găzdui, an de an, 24 de cadouri magice pentru persoana iubită. Strecoară în fiecare dintre buzunarele acestei decorațiuni Advent câte un mic dar, iar în partea superioară (în vârful bradului, în sertarul 24) așează cel mai important cadou pe care vrei să i-l oferi persoanei iubite cu ocazia acestui Crăciun.

Această decorațiune specială este confecționată dintr-un material textil de calitate, așa că o vei putea folosi mulți ani de acum înainte, bucurându-vă împreună de cele 24 de cadouri-surpriză din interior!

16. Advent Calendar Elegant 

24 de mini cadouri delicioase exclusiviste pentru ca magia Crăciunului să fie intensă în fiecare zi!

Advent Calendar Elegant – 24 de mini cadouri delicioase exclusiviste pentru ca magia Crăciunului să fie intensă în fiecare zi!

Chocolissimo.ro

Bucuria de a deschide în fiecare zi câte una dintre cele 24 de cutii ce conțin unele dintre cele mai fine și delicioase ciocolate din lume este de nedescris! Dăruiește-i momente de plăcere divină, din ce în ce mai intensă pe zi ce trece. Prezentat într-o formă elegantă, într-o cutie din lemn de calitate, acest Advent Calendar se potrivește pentru cei care sunt pasionați de ciocolată premium.

Ideal de oferit atât femeilor, cât și bărbaților, acest cadou va întrece orice așteptare. Iar dacă vrei să îi sporești și mai mult originalitatea, poți opta pentru personalizarea acestuia la cerere, rezultatul fiind cu adevărat încântător.

17. Nivea Advent Calendar 2022

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți – Nivea Advent Calendar 2022

Notino.ro

Produsele NIvea sunt consacrate pentru generația Y și Z, brandul având atât produse de îngrijire pentru adulți, cât și pentru copii, ușor de găsit și cu un raport excelent calitate-preț. Iar acest calendar cuprinde câte puțin din toate segmentele de interes, cu un număr total de 24 de produse care pot fi oferite cadou alături de cutia simpatică gata pregătită, dar și individual, pentru a contribui la fericirea fiecărui membru al familiei, zi și seară.

18. Merry Christmas Advent Calendar – Crăciun Fericit în familie!

Merry Christmas Advent Calendar – Crăciun Fericit în familie!

Chocolissimo.ro

Transformă așteptarea Moșului Crăciun într-una dintre cele mai plăcute momente prin intermediul unui Advent Calendar cu multiple delicii din ciocolată. În sertarele numerotate de la 1 la 24 vei găsi forme variate de ciocolată (om de zăpadă, brad, șosetă și clopoțel), de care le poți bucura timp de 24 de zile, până în ziua cea mare a Crăciunului.

Ciocolata este albă și neagră, combinațiile obținute fiind mai mult decât delicioase și pe gustul oricui. Un cadou care va fi pe placul femeilor, în egală măsură cu bărbații, așa că, atunci când vei alege acest Calendar Advent cu ciocolată, o să ai parte de succes în mod sigur.

 

Magia Crăciunului este mult mai spectaculoasă atunci când în casa ta este o decorațiune Calendar de Advent sau îi dăruiești persoanei dragi de lângă tine un Calendar Advent cosmetice ori unul cu ciocolată. Perfecte, în egală măsură pentru cei mici, cât și pentru cei mari, aceste Advent Calendare speciale sunt disponibile numai în această perioada a anului și reprezintă cea mai frumoasă modalitate de a le spune tuturor: Crăciun Fericit!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 5.0 (3 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare