Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cel mai bun aspirator în 2019

Curățarea locuinței este mult simplă și mai rapidă atunci când te bazezi pe ajutorul oferit de un aspirator. Majoritatea modelelor disponibile pe piață oferă o putere de aspirare ridicată, accesorii care ușurează muncă oricărei persoane și o serie de avantaje care permit reducerea timpului dedicat acestei operațiuni la minim.

Indiferent de varianta pe care o vei alege (cu sac, fără sac, vertical, de mâna, cu spălare sau cu filtrare cu apă), atât timp cât efectuezi operațiunile de curățenie din gospodăria ta cu un aspirator de calitate, cu siguranță că vei economisi timp, bani și energie, iar rezultatele vor fi de cea mai bună calitate.

  Cele mai bune aspiratoare cu sac

  Star-Light ASVS-730R Samsung VC07M25E0WB Rowenta Silence Force 4A+ RO6493EA
  Recenzie Star-Light ASVS-730R Recenzie Samsung VC07M25E0WB Recenzie Rowenta Silence Force 4A+ RO6493EA
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Filtru High Efficiency Particulate Air
  Clasă de eficiență energetică A
  Rază de acțiune 8 metri
  Rază de acțiune 9, 2 metri
  Rezervor cu stocare de 2, 5 litri
  Tub telescopic
  Furtun de 360°
  Silence Force 4A+ Animal Care
  Cap aspirare P3wer Glide
  Accesorii de top
  Rază de acțiune 11 metri
  CONTRA Putere de aspirare scăzută
  Ușor zgomotos – 76 dB
  Putere de aspirare ușor scăzută
  Ușor zgomotos – 79 dB
  SUMAR Star-Light ASVS-730R îți oferă posibilitatea de a te bucura de un aspirat de calitate și de un consum redus de curent electric în timpul executării acestei operațiuni. Samsung VC07M25E0WB îți oferă un câmp larg de acțiune grație tubului telescopic, astfel încât te vei bucura de efectuarea operațiunii de curățenie a locuinței cu maximul de avantaje. Rowenta Silence Force 4A+ RO6493EA este un aspirator de top, remarcându-se printr-o gamă bogată de funcții și accesorii care simplifică la maxim procesul de curățenie.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie: Star-Light ASVS-730R

  Recenzie Star-Light ASVS-730R

  Tip aspirare: Uscat I Alimentare: La rețea I Clasa de eficiență energetică: A I Tehnologie: Cyclone I Accesorii incluse: Da I Capacitate colectare: 3 litri I Putere: 700 W I Putere de aspirare: 200 W I Greutate: 5, 5 kg I Nivel de zgomot: 76 dB I Rază de operare: 8 metri I Culoare: Roșu I Preț aproximativ: 280 Ron

  Avantaje
  • Filtru High Efficiency Particulate Air
  • Clasă de eficiență energetică A
  • Rază de acțiune 8 metri
  Contra
  • Putere de aspirare scăzută
  • Ușor zgomotos – 76 dB

  Star-Light ASVS-730R îți pune la dispoziție un sistem de perii care ajută la curățarea temeinică a casei tale, iar filtru HEPA este protector atât pentru aparat, cât și pentru sănătatea utilizatorului. Clasa de eficiență energetică A este un plus pe care ți-l oferă acest aspirator cu sac, așa că, în combinație cu prețul extrem de avantajos, reprezintă un produs pe care trebuie să-l iei în considerație.

  Chiar dacă este ușor zgomotos, acest mic impediment va fi trecut cu vederea, atunci când vei beneficia de raza de acțiune de 8 metri și de calitate superioară a curățeniei diverselor tipuri de suprafețe. Acest aspirator îți va oferi răgazul necesar de a efectua aspirarea locuinței tale cu maximul de eficacitate.

  Recenzie: Samsung VC07M25E0WB

  Recenzie Samsung VC07M25E0WB

  Tip aspirare: Uscat I Alimentare: La rețea I Clasa de eficiență energetică: A I Tehnologie: – I Accesorii incluse: Da I Capacitate colectare: 2, 5 litri I Putere: 750 W I Putere de aspirare: 200 W I Greutate: 4, 1 kg I Nivel de zgomot: 79 dB I Raza de operare: 9, 2 metri I Culoare: Albastru I Preț aproximativ: 410 Ron

  Avantaje
  • Rază de acțiune 9, 2 metri
  • Rezervor cu stocare de 2, 5 litri
  • Tub telescopic
  • Furtun de 360°
  Contra
  • Putere de aspirare ușor scăzută
  • Ușor zgomotos – 79 dB

  Samsung VC07M25E0WB te va încânta cu furtunul de 360° și tubul care se extinde, astfel încât să depui un efort cât mai redus în timpul executării operațiunilor de curățare a locuinței tale. Raza de acțiune este de 9, 2 metri, iar clasa de eficiență energetică A îți oferă posibilitatea de a face economie atunci când folosești acest aspirator.

  Are un spațiu de stocare de 2, 5 litri, iar printre accesoriile incluse se găsește și o perie pentru spațiile foarte înguste, care îți facilitează o experiență foarte plăcută în timpul efectuării aspirării acestui tip de spații. Prețul este în concordanță cu gama de caracteristici prezentată de către acest aspirator, așa că te poți bucura de un aparat de top la un preț foarte accesibil.

  Recenzie: Rowenta Silence Force 4A+ RO6493EA

  Recenzie Rowenta Silence Force 4A+ RO6493EA

  Tip aspirare: Uscat I Alimentare: La rețea I Clasa de eficiență energetică: A+ I Tehnologie: Effitech I Accesorii incluse: Da I Capacitate colectare: 4, 5 litri I Putere: 550 W I Putere de aspirare: 200 W I Greutate: – kg I Nivel de zgomot: 66 dB I Raza de operare: 11 metri I Culoare: Roșu/Negru I Preț aproximativ: 1400 Ron

  Avantaje
  • Silence Force 4A+ Animal Care
  • Cap aspirare P3wer Glide
  • Accesorii de top
  • Rază de acțiune 11 metri
  Contra

  Rowenta Silence Force 4A+ RO6493EA beneficiază din plin de avantajele oferite de care  funcțiile Silence Force 4A+ Animal Care și aspirare de tip Performance 4 A+. Sacii speciali Hygiene + contribuie la menținerea unui nivel ridicat de protecție, în timp ce poziționarea acestui aparat în categoria de eficiență energetică A+ ajută la realizarea un grad ridicat de economisire.

  Având o rază de acțiune de 11 metri și o serie de caracteristici de top, acest instrument de curățat locuința își merită pe deplin prețul solicitat de către producător. Setul de perii speciale permit curățarea tuturor tipurilor de suprafețe, astfel încât te vei bucura de un produs care este, cu adevărat, unul de calitate superioară.

  Cele mai bune aspiratoare fără sac

  Klarstein Cleanroom Prima Aspirator Cleaner 1200W Rowenta Compact Power 3A RO3753 Philips PowerPro Active FC9533/09
  Recenzie Klarstein Cleanroom Prima Aspirator Cleaner 1200W Recenzie Rowenta Compact Power 3A RO3753 Recenzie Philips PowerPro Active FC9533/09
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Multiple accesorii aspirare incluse
  Capacitate stocare de 30 litri
  Sistem portabil cu roți 360°
  Preț foarte ieftin
  Putere de aspirare ridicată
  Accesorii incluse
  Rază de acțiune 8, 8 metri
  Perie Easy Brush
  Cap de aspirare Turbo Brush
  Rază de acțiune 9 metri
  Tehnologie Power Cyclone
  Accesorii de top incluse
  CONTRA Rază de acțiune limitată (alimentare priză)
  Zgomotos (lipsă setări nivel zgomot)
  Ușor zgomotos – 79 dB
  Consumabile scumpe
  Furtun ușor rigid
  Roțile se deplasează mai greu
  Ușor zgomotos – 79 dB
  SUMAR Klarstein Cleanroom Prima Aspirator Cleaner 1200W este un aspirator conceput pentru aspirarea suprafețelor mari, cu foarte mult praf, de tip industrial, dar  disponibilla un preț de aspirator obișnuit. Rowenta Compact Power 3A RO3753 se poziționează drept unul dintre aspiratoarele de calitate, care sunt foarte eficiente și cu un raport preț-calitate just. Philips PowerPro Active FC9533/09 este unul dintre cele mai puternice aspiratoare fără sac, recomandându-se prin calitatea deosebită a curățeniei la fiecare folosire.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie: Klarstein Cleanroom Prima Aspirator Cleaner 1200W

  Recenzie Klarstein Cleanroom Prima Aspirator Cleaner 1200W

  Tip aspirare: Uscat/Umed I Alimentare: La rețea I Clasa de eficiență energetică: A I Tehnologie: – I Accesorii incluse: Da I Capacitate colectare: 30 litri I Putere: 1200 W I Putere de aspirare: – W I Greutate: – kg I Nivel de zgomot: 82 dB I Raza de operare: – metri I Culoare: Argintiu/Negru I Preț aproximativ: 380 Ron

  Avantaje
  • Multiple accesorii aspirare incluse
  • Capacitate stocare de 30 litri
  • Sistem portabil cu roți 360°
  • Preț foarte ieftin
  Contra
  • Rază de acțiune limitată (alimentare priză)
  • Zgomotos (lipsă setări nivel zgomot)

  Klarstein Cleanroom Prima Aspirator Cleaner 1200W este acel gen de aspirator care răspunde nevoilor oricărei familii. Prețul și raportul față de caracteristicile de top prezentate de acest obiect electrocasnic sunt punctele principale care recomandă acest aspirator. Puterea de 1200 W este dublată de sistemul de protecție contra prafului, umidității și murdăriei (IP54).

  Accesoriile multiple incluse în pachetul de achiziție cresc forță de ansamblu a acestui produs electrocasnic. În plus, designul ultra-modern și sistemul portabil cu roți care se învârt la 360° îi conferă acestui aspirator atuurile necesare pentru a-l face esențial în orice gospodărie.

  Recenzie: Rowenta Compact Power 3A RO3753

  Recenzie Rowenta Compact Power 3A RO3753

  Tip aspirare: Uscat I Alimentare: La rețea I Clasa de eficiență energetică: A I Tehnologie: Cyclone I Accesorii incluse: Da I Capacitate colectare: 1, 5 litri I Putere: 750 W I Putere de aspirare: 150 W I Greutate: – kg I Nivel de zgomot: 79 dB I Raza de operare: 8, 8 metri I Culoare: Negru/Portocaliu I Preț aproximativ: 490 Ron

  Avantaje
  • Putere de aspirare ridicată
  • Accesorii incluse
  • Rază de acțiune 8, 8 metri
  • Perie Easy Brush
  Contra
  • Ușor zgomotos – 79 dB
  • Consumabile scumpe

  Rowenta Compact Power 3A RO3753 îți oferă posibilitatea de a aspiră suprafețe variate, având o rază de acțiune de 8, 8 metri. Clasa de eficiență energetică A este un indicator al calității acestui produs, ceea ce îți oferă posibilitatea și de a economisi pe termen îndelungat.

  Capacitatea de stocare este de 1, 5 litri, suficientă pentru a-ți oferi posibilitatea de a efectua mai multe cicluri de curățare. Designul ergonomic și accesoriil incluse (printre care se regăsește peria Easy Brush) îți permit să ai parte de un sprijin eficient în gospodărie și să te bucuri de un aspirator complet pentru un preț deosebit de accesibil.

  Recenzie: Philips PowerPro Active FC9533/09

  Recenzie Philips PowerPro Active FC9533/09

  Tip aspirare: Uscat I Alimentare: La rețea I Clasa de eficiență energetică: A I Tehnologie: Power Cyclone I Accesorii incluse: Da I Capacitate colectare: 1, 7 litri I Putere: 750 W I Putere de aspirare: – W I Greutate: 6 kg I Nivel de zgomot: 79 dB I Raza de operare: 9 metri I Culoare: Albastru I Preț aproximativ: 900 Ron

  Avantaje
  • Cap de aspirare Turbo Brush
  • Rază de acțiune 9 metri
  • Tehnologie Power Cyclone
  • Accesorii de top incluse
  Contra
  • Furtun ușor rigid
  • Roțile se deplasează mai greu
  • Ușor zgomotos – 79 dB

  Philips PowerPro Active FC9533/09 este perfect pentru orice tip de spațiu având un sistem de aspirare Turbo Brush și utilizând din plin tehnologia Power Cyclone. Are o rază de acțiune de 9 metri și beneficiază de o serie de accesorii care ajută la eficientizarea modului de curățenie.

  Este încadrat în calsa de eficiență energetică A, ceea ce echivalează cu un consum redus de curent electric (cu până la 25%). Sistemul de perii incluse permit efectuarea operațiunilor de curățenie în profunzime, chiar și-n spațiile cele mai înguste. Raportul preț-calitate este corect, acest produs bucurându-se de o popularitate sporită în rândul utilizatorilor.

  Cele mai bune aspiratoare verticale

  Hausberg Klarstein Clean Turismo 2 în 1 Philips PowerPro Duo FC6168/01
  Recenzie Hausberg Recenzie Klarstein Clean Turismo 2 în 1 Recenzie Philips PowerPro Duo FC6168/01
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Clasa energetică A
  Greutate 3kg
  Multi-suprafețe
  Se poate folosi ca aspirator de mână
  Comutator aspirator de sol/de mână
  Iluminare cu LED
  Design compact și modern
  Stație de încărcare inclusă
  Greutate de numai 2, 5 kg
  Tehnologie PowerCyclone
  Cap de aspirare turbo TriActive
  Multi-suprafețe
  Autonomie 40 de minute
  Filtru lavabil
  CONTRA Putere medie pe covoarele cu fir lung Capacitatea de stocare de 0, 4 litri
  Timp limitat de curățare 40 minute
  Funcția turbo este foarte zgomotoasă
  SUMAR Aspiratorul Hausberg oferă curățare foarte bună și rapidă și nu cere mult efort din partea utilizatorului. Este perfect pentru suprafețele lucioase și covoarele cu fir scurt. Klarstein Clean Turismo 2 în 1 îți oferă posibilitatea de a face curățenie cu maximă rapiditate, chiar și-n locurile inaccesibile, datorită comutatorului de transformare în aspirator de mână. Aspiratorul de ultimă generație Philips PowerPro Duo te va ajuta să faci mult mai repede și mai bine curat, datorită tehnologiilor inovative.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie: Hausberg

  Recenzie Hausberg

  Tip aspirare: Uscat I Alimentare: La rețea I Clasa de eficiență energetică: A I Tehnologie: Hausberg I Accesorii incluse: – I Capacitate colectare: 0, 5 litri I Putere: 800 W I Putere de aspirare: – W I Greutate: 3 kg I Nivel de zgomot: 79 dB I Raza de operare: 3 metri I Culoare: Roșu I Preț aproximativ: 226 Ron

  Avantaje
  • Clasa energetică A
  • Greutate 3kg
  • Multi-suprafețe
  • Se poate folosi ca aspirator de mână
  Contra
  • Putere medie pe covoarele cu fir lung

  Aspiratorul vertical Hausberg este perfect pentru gospodăriile unde este mult praf și păr de animale. Este ușor de folosit pe toate suprafețele, deși covoarele cu fir lung sunt o provocare. Acesta are numai 3 kilograme, ceea ce înseamnă că este foarte ușor de manevrat.

  Partea rezervorului se detașează și poate fi folosit ca aspirator de mână, ceea ce înseamnă că vei putea aspira și praful de pe mobilă fără mult efort, colțurile casei și chiar mașina. În plus, consumă puțin curent, fiind încadrat în clasa energetică A.

  Firul de alimentare are 3 metri, astfel vei avea flexibilitate și te vei putea mișca în cameră fără să schimbi priza. Un alt avantaj este forma compactă, el putând fi depozitat cu ușurință, fără că ocupe mult spațiu.

  Recenzie: Klarstein Clean Turismo 2 în 1

  Recenzie Klarstein Clean Turismo 2 în 1

  Tip aspirare: Uscat I Alimentare: Acumulator I Clasa de eficiență energetică: – I Autonomie: 40 minute I Accesorii incluse: – I Capacitate colectare: 0, 4 litri I Putere: 110 W I Putere de aspirare: – W I Greutate: 2,5 kg I Nivel de zgomot: 71 dB I Raza de operare: Nelimitat I Culoare: Roșu/Negru I Preț aproximativ: 589 Ron

  Avantaje
  • Comutator aspirator de sol/de mână
  • Iluminare cu LED
  • Design compact și modern
  • Stație de încărcare inclusă
  • Greutate de numai 2, 5 kg
  Contra
  • Capacitatea de stocare de 0, 4 litri
  • Timp limitat de curățare 40 minute

  Klarstein Clean Turismo 2 în 1 este un aspirator din categoria celor fără sac, cu un recipient de depozitare ce are o capacitate de 0, 4 litri. Pe modul de curățare intens, bateria durează 25 de minute, în timp ce pe modul mai puțin intens, până la 40 de minute. Aparatul electrocasnic este dotat cu baterii Samsung, încărcarea fiind realizată în numai 5 ore.

  Designul modern este unul dintre atuurile acestui obiect electrocasnic, iluminatul LCD fiind de mare ajutor utilizatorului. Dat fiind faptul că are dimensiuni compacte, poate fi depozitat în spații înguste, astfel că este mult mai avantajos decât un aspirator clasic. În plus, prețul este unul foarte bun, caracteristicile acestui aspirator poziționându-l printre cele mai bune din categoria lui.

  Recenzie: Philips PowerPro Duo FC6168/01

  Recenzie Philips PowerPro Duo FC6168/01

  Tip aspirare: Uscat I Alimentare: Acumulator I Clasa de eficiență energetică: – I Autonomie: 40 minute I Accesorii incluse: Da I Capacitate colectare: 0,6 litri I Putere: – W I Putere de aspirare: – W I Greutate: 3.2 kg I Nivel de zgomot: 83 dB I Raza de operare: – metri I Culoare: Gri I Preț aproximativ: 1.000 Ron

  Avantaje
  • Tehnologie PowerCyclone
  • Cap de aspirare turbo TriActive
  • Multi-suprafețe
  • Autonomie 40 de minute
  • Filtru lavabil
  Contra
  • Funcția turbo este foarte zgomotoasă

  Aspiratorul Philips PowerPro Duo este ajutorul tu de nădejde atunci când face curățenie. Are autonomie îndelungată, de 40 de minute, suficient pentru a aspira un apartament de 2 camere cu suprafețe cu texturi diferite. Tehnologia PowerCyclone menține o putere mare de aspirare, iar capul de aspirare TriActive se adaptează foarte ușor la tipul suprafeței și a murdăriei, pentru a trage cât mai multe impurități.

  Filtrul lavabil în 3 straturi reține și particulele foarte mici, ceea ce îl face perfect pentru persoanele care au alegrii. Într-adevăr, funcția turbo este zgomotoasă, dar acest lucru se întâmplă pentru că se mărește puterea aspiratorului.

  Cele mai bune aspiratoare de mână

  Star-Light APC-1340G OneConcept Turbo Buddy Plus Concept VP4330 Perfect Clean
  Test Star-Light APC-1340G Recenzie OneConcept Turbo Buddy Plus Recenzie Concept VP4330 Perfect Clean
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Accesoriu pentru spații înguste
  Excelent pe suprafețe restrânse
  Avantajos pentru aspirare păr animale
  Indicator nivel de încărcare acumulator
  Stație de încărcare inclusă
  Greutate de numai 0,9 kg
  Multiple accesorii incluse în pachet
  Autonomie de 25 de minute
  Capacitate colectare 1 litru
  Perie cu suprafață mare de aspirare
  Duză de aspirare tastatură
  CONTRA Nivel de aspirare scăzut
  Timp de încărcare ridicat
  Nu are sac de aspirare
  Nu are putere mare de aspirare
  Autonomie de 12 minute
  Greutate de 980 grame
  Ușor zgomotos – 80 dB
  SUMAR Star-Light APC-1340G este accesoriul de curățat care te scapă de tradiționala matură și pe care îl poți folosi în diverse locuri, în special în cele înguste sau care au păr de la animalele de companie. OneConcept Turbo Buddy Plus este un ajutor de nădejde pentru utilizatorii care au nevoie de curățarea locurilor greu accesibile, dar și diferitelor tipuri de suprafețe (atât umede, cât și uscate). Concept VP4330 Perfect clean îți oferă un recipient de colectare cu o capacitate de 1 litru și care aspiră de pe o multitudine de tipuri de suprafețe.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie: Star-Light APC-1340G

  Test Star-Light APC-1340G

  Tip aspirare: Uscat/Umed I Alimentare: Acumulator I Baterie reîncărcabilă: Da I Control pe mâner: Da I Accesorii incluse: Da I Capacitate colectare: 0, 4 litri I Autonomie: 12 minute I Greutate: – grame I Culoare: Gri I Preț aproximativ: 150 Ron

  Avantaje
  • Accesoriu pentru spații înguste
  • Excelent pe suprafețe restrânse
  • Avantajos pentru aspirare păr animale
  • Indicator nivel de încărcare acumulator
  Contra
  • Nivel de aspirare scăzut
  • Timp de încărcare ridicat

  Star-Light APC-1340G este un accesoriu pentru curățarea suprafețelor restrânse, reușind să facă minuni în locurile în care există păr de la animalele de companie. Puterea de aspirare este una decentă, iar accesoriile incluse în pachet (pentru spațiile care sunt înguste) ajută foarte mult la sporirea nivelului de aspirare.

  Se încarcă într-un interval de timp decent, dar în cele 12 minute de autonomie, aparatul își face treaba foarte bine. Are o capacitate de colectare de 0, 4 litri, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat de câteva ori înainte de a fi golit. Prețul este unul foarte avantajos, toate aceste caracteristici poziționând acest aspirator de mână printre cele mai accesibile și fiabile din categoria sa.

  Recenzie: OneConcept Turbo Buddy Plus

  Recenzie OneConcept Turbo Buddy Plus

  Tip aspirare: Uscat/Umed I Alimentare: Acumulator I Baterie reîncărcabilă: Da I Control pe mâner: Da I Accesorii incluse: Da I Capacitate colectare: – litri I Autonomie: 25 minute I Greutate: 0,9 kg I Culoare: Negru I Preț aproximativ: 229 Ron

  Avantaje
  • Stație de încărcare inclusă
  • Greutate de numai 0,9 kg
  • Multiple accesorii incluse în pachet
  • Autonomie de 25 de minute
  Contra
  • Nu are sac de aspirare
  • Nu are putere mare de aspirare

  OneConcept Turbo Buddy Plus îți oferă o autonomie de până la 25 de minute (una dintre cele mai  ridicate niveluri de autonomie disponibile la un aspirator din această categorie). În plus, poate fi utilizat atât pe suprafețe umede, cât și uscate, grație accesoriilor multiple care sunt incluse în pachetul de achiziție.

  Printre numeroasele beneficii prezentate de către acest aspirator de mână se numără și tijele de prelungire cu capetele speciale, care îl transformă într-un aspirator clasic în privința capacității de aspirare. Prețul este un alt avantaj care trebuie luat în considerare, așa că, dacă vrei să ai parte de un aspirator de mână din clasa premium, acesta este alegerea potrivită.

  Recenzie: Concept VP4330 Perfect Clean

  Recenzie Concept VP4330 Perfect Clean

  Tip aspirare: Uscat I Alimentare: Acumulator I Baterie reîncărcabilă: Da I Control pe mâner: Da I Accesorii incluse: Da I Capacitate colectare: 1 litru I Autonomie: 12 minute I Greutate: 980 grame I Culoare: Albastru I Preț aproximativ: 300 Ron

  Avantaje
  • Capacitate colectare 1 litru
  • Perie cu suprafață mare de aspirare
  • Duză de aspirare tastatură
  Contra
  • Autonomie de 12 minute
  • Greutate de 980 grame
  • Ușor zgomotos – 80 dB

  Concept VP4330 Perfect Clean te va ajuta să cureți orice tip de suprafață, în special dintre cele reduse ca întindere, pe care nu le poți curăța cu un aspirator normal. Are un recipient de colectare de 1 litru, care compensează greutatea ușor mărită pentru un aspirator de mână (980 grame), dar și zgomotul de 80 dB pe care îl emite în timpul funcționarii.

  Cu toate acestea, te poți baza pe calitatea curățeniei pe care acest instrument electrocasnic reușește să o ofere utilizatorului. Prețul este unul care este pe măsură serviciilor oferite, iar accesoriile incluse în pachet vin ca o completare binevenită pentru a beneficia de un aspirator de mână de top.

  Modele alternative de aspiratoare

  Bugetul tău este limitat și ți-ai dori să ai parte de un produs de calitate, care să îți ofere curățenia impecabilă în gospodăria ta? Alege oricare dintre aceste soluții alternative și te vei bucura de un ajutor de calitate superioară, disponibil la un preț mai mult decât accesibil.

  • Rowenta Compact Power Animal Care RO3985EA este un aspirator cu sac, care este orientat către oferirea unui nivel de satisfacție maxim pentru clienți, raportul calitate-preț fiind unul pe măsură. Pentru un preț de 480 Ron vei beneficia de avantajele oferite de către funcția Compact Power™ Performance 3 A și de un set de perii care include una specială pentru curățarea părului lăsat de animalele de companie. Cu un spațiu de colectare de 3 litri și o rază de acțiune de 8, 8 metri, acest aspirator este recomandat tuturor persoanelor care își doresc un aparat de curățat locuința de calitate.
  • Bosch BBHMOVE2 face parte din gama aspiratoarelor verticale de calitate, care te va încânta cu peria sa specială pentru curățarea diverselor tipuri de suprafețe. Are o putere de 80 W, o greutate de 3, 2 kg și o autonomie în exploatare de 15 minute; prețul este de 490 Ron, reflectând calitatea caracteristicilor prezentate de către acest instrument de aspirare. Capacitatea de stocare este de 0, 3 litri, iar modul de lucru cu acest aspirator este extrem de simplu, ceea ce îl poziționează drept una dintre alegerile inteligente pe care le poți face pentru gospodăria ta.
  • Philips Mini Vac FC6142 este un aspirator de mâna care îți pune la dispoziție o serie de avantaje pentru un preț de numai 300 Ron. Grație tehnologiei Cyclone, praful este aspirat din toate colțurile și colectat în recipientul de 500 grame de care dispune. În ciuda greutății de 1, 4 kg, acest aspirator este foarte ușor de manevrat, acționând cu eficiență maximă atât pe suprafețele uscate, cât și pe cele umede.

  Cum alegem un aspirator de calitate?

  Piața aspiratoarelor este într-o continuă mișcare, așa că nu este de mirare ca să găsești modelul preferat la un preț mult mai accesibil datorită lansării unor versiuni mai bune și mai recente. În acest moment există următoarele tipuri de aspiratoare:

  • Cu sac
  • Fără sac
  • Verticale
  • De mână
  • De tip robot
  • Cu filtrare cu apă
  • Cu spălare cu apă
  • De tip mop electric
  • Pentru scame și firimituri
  • Pentru ferestre
  • Auto

  Varietatea modelelor nu trebuie să te facă să ai dubii asupra tipului de aspirator de care ai nevoie, dat fiind faptul că există anumite criterii care trebuie să se regăsească în mod obligatoriu la viitorul tău instrument de curățat locuința.

  Tipul de suprafețe care vor fi curățate

  În funcție de acest element trebuie să iei în considerație achiziționarea unui aspirator care să îți ofere posibilitatea de a aspira atât suprafețe uscate, cât și dintre cele umede. De asemenea, atunci când vine vorba despre suprafețe trebuie ținut cont și de acele spații care sunt mai dificil de curățat, caz în care, un anumit tip de aspirator este mai potrivit decât altul.

  Tipul de alimentare

  Bazându-te pe acest criteriu o să remarci faptul că poți alege între:

  • Aspiratoare cu aliumentare la rețea
  • Aspiratoare cu acumulator

  Fiecare dintre acestea vin cu o serie de avantaje, dar și cu o gamă diversificată de modele, ceea ce înseamnă că trebuie să iei în calcul mai multe elemente atunci când îți vei alege viitorul instrument de curățat. Alege un aspirator care să aibă o autonomie de minim 30 de minute și care să-ți ofere posibilitatea de reîncărcare în maxim 2-3 ore sau un aparat care să aibă o rază mare de acțiune, dacă este alimentat la rețea.

  Clasa de eficiență energetică

  Trebuie să alegi un aspirator care să fie economic și să nu consume în exces, pentru că în cazul în care ai de curățat suprafețe întinse și execute această operațiune în mod frecvent, costurile ar fi destul de ridicate. Sunt de preferat modelele care se încadrează în minim clasa de eficiență energetică A.

  Setul de accesorii incluse

  Periile și accesoriile care contribuie la realizarea unei operațiuni de curățare de calitate sunt foarte importante pentru că-ți oferă posibilitatea de a efectua anumite acțiuni într-un interval de timp mai scurt și la un nivel de eficacitate maxim. Optează pentru acele accesorii care îți oferă plusul de care ai nevoie pentru a te bucura de o aspirare ca la carte.

  Puterea motorului și puterea de aspirare

  Alege un instrument care să îți ofere nu doar o putere ridicată, ci care să aibă și o putere de aspirare pe măsură. De cele mai multe ori există o diferența substanțială între cele două tipuri de puteri, ceea ce va afecta calitatea aspiratului.

  Capacitatea de stocare a recipientului de colectare

  Recipienții de colectare cu un volum mai ridicat sunt de preferat celor care sunt mai mici, pentru că nu va fi nevoie de golirea acestora prea des. Optează pentru un produs care să fie cât mai bine reprezentat din acest punct de vedere, tot ceea ce trece de peste 1 litru, fiind demn de luat în calcul.

  Tipul de filtru

  Este esențial pentru că acesta reprezintă o barieră împotriva bacteriilor și constituie un element de protecție împotriva prafului. Printre cele mai bune filtre sunt cele de tip HEPA (High Efficiency Particulate Air), fiindcă rețin praful și bacteriile până la un procent de 99.99%.

  Silențiozitatea

  Este foarte importantă pentru că acest tip de aparate tind să fie zgomotoase, așa că alege-ți unul care să aibă un nivel de zgomot care să nu depășească valoarea de 70 dB. Cu atât mai bine este dacă vei putea să-ți cumperi un aspirator care-ți oferă posibilitatea de a-ți seta nivelul de zgomot.

  Garanția

  Majoritatea producătorilor oferă o garanție de 24-36 de luni, așa că, pentru a nu există niciun dubiu asupra calității, alege un aspirator de la un producător renumit de pe piață.

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.7 (94 voturi)

  Autor článku

  Constantin Homeghi
  Constantin Homeghi

  Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: " Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!"

  Articole similare