Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cea mai bună mașină de bărbierit electrică

Bărbieritul este una dintre activitățile care sunt obligatorii pentru un bărbat, așa că, întotdeauna aceștia caută soluții cât mai inteligente pentru a scurtă timpul dedicat acestei operațiuni. În plus, pe lângă rapiditatea efectuării acestei acțiuni periodice, calitatea este un aspect care prezintă o importanță la fel de mare pentru un bărbat.

Pe piață există o serie de aparate de ras electrice care prezintă o gamă variată de beneficii, dar care este cel mai bun aparat de bărbierit? În cele ce urmează o să încercăm să identificăm cea mai bună mașină de bărbierit și care sunt cele mai importante criterii după care să te ghidezi în alegerea viitorului tău aparat de bărbierit!

  Cele mai bune mașini de bărbierit electrice cu lame oscilante în 2019

  Braun 300 Red 3-Flex Braun 3050CC MicroComb Braun 5030S
  Recenzie Braun 300 Red 3-Flex Recenzie Braun 3050CC MicroComb Test Braun 5030S
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Sistem de protecție Senso Foil
  Accesoriu pentru tuns
  Încărcare rapidă acumulator
  Trimmer foarte eficient
  Acumulator rezistent
  Stație de curățare inclusă
  Autonomie acumulator de 45 minute
  Sistem blocare MultiHead Lock
  Lame Cross Hair
  Tehnologii Micro& Macro Motion
  CONTRA Autonomie scăzută acumulator
  Numai pentru bărbierit uscat
  Randament scăzut de radere
  Sistem de curățare greoi
  Eficiență scăzută în zona gâtului
  Greutate ușor ridicată
  SUMAR Braun 300 Red 3-Flex îți oferă posibilitatea de a te bărbieri rapid și sigur, precum și de a te tunde, grație accesoriului special, care este inclus în pachetul de achiziție. Braun 3050CC MicroComb este un aparat de ras cu 3 lame oscilante, care utilizează tehnologia MicroComb, pentru a-ți oferi un bărbierit rapid și de calitate superioară de fiecare dată. Braun 5030S îți oferă un bărbierit rapid și pe care îl poți executa oriunde te-ai afla datorită funcționarii pe bază de acumulator.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie: Braun 300 Red 3-Flex

  Recenzie Braun 300 Red 3-Flex

  Tip utilizare: Uscat I Zona corporală: Facială (barbă/mustață) I Tip alimentare: Cu acumulator I Număr lame: 3 I Funcții: Funcție de tundere I Tehnologie: Cap 3-Flex/ Senso Folil I Accesorii incluse: Da I Culoare: Negru/Roșu I Preț aproximativ: 400 Ron

  Avantaje
  • Sistem de protecție Senso Foil
  • Accesoriu pentru tuns
  • Încărcare rapidă acumulator
  Contra
  • Autonomie scăzută acumulator
  • Numai pentru bărbierit uscat

  Braun 300 Red 3-Flex îți permite să descoperi o metodă revoluționară de bărbierit grație celor 3 capete flexibile, care se mulează după fiecare încrețitură a pielii fetei pentru a-ți oferi maximul de performanță în bărbierit. Se diferențiază de alte aparate de bărbierit electrice prin rapiditatea încărcării acumulatorului, astfel încât ai nevoie de numai 5 minute pentru a te bărbieri la un nivel calitativ superior.

  Accesoriul de tuns permite tunderea părului cu o lungime medie, iar sistemul de protecție cu plase metalice Senso Foil este un plus care face că operațiunea de radere să fie una sigură și fără urme. În plus, datorită calității lamelor din oțel inoxidabil, bărbieritul durează mai puțin și este mai eficient, astfel încât timpul de creștere al bărbii este mai îndelungat. Prețul este unul care ilustrează calitatea acestui aparat de ras, așa că, poți oricând să te bucuri de facilitățile oferite de acest produs de top.

  Recenzie: Braun 3050CC MicroComb

  Test Braun 5030S

  Tip utilizare: Umed/Uscat I Zona corporală: Facială (barbă/mustață) I Tip alimentare: Acumulator I Număr lame: 3 I Funcții: Curățare automată/ Capete flexibile I Tehnologie: MicroComb I Accesorii incluse: Da I Culoare: Negru/Gri I Preț aproximativ: 535 Ron

  Avantaje
  • Trimmer foarte eficient
  • Acumulator rezistent
  • Stație de curățare inclusă
  Contra
  • Randament scăzut de radere
  • Sistem de curățare greoi

  Braun 5030S îți pune la dispoziție calitatea germană, într-un produs de top, conceput pentru a-ți simplifica bărbieritul atunci când ești pe fugă. Are o autonomie de 45 de minute (timp de încărcare a acumulatorului de 1 oră) și dispune de o serie extinsă de tehnologii care îi conferă bărbieritului o nouă dimensiune.

  Funcțiile Micro& Macro Motion ajută la tăierea firelor de par pe formă conturului, în timp ce tehnologia FlexMotion Tec îți lasă pielea neiritata, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să folosești after-shave. Prețul este pe măsura caracteristicilor tehnice oferite, așa că poți considera acest produs de bărbierit ca fiind unul dintre cele mai bune din categoria celor cu lame oscilante.

  Recenzie: Braun 5030S

  Recenzie Braun CT2CC Wet & Dry

  Tip utilizare: Umed/Uscat I Zona corporală: Facială (barbă/mustață) I Tip alimentare: Acumulator I Număr lame: 2 I Funcții: Funcție anti-iritare I Tehnologie: Senso Blade/ °CoolTec I Accesorii incluse: Da I Culoare: Negru I Preț aproximativ: 830 Ron

  Avantaje
  • Autonomie acumulator de 45 minute
  • Sistem blocare MultiHead Lock
  • Lame Cross Hair
  • Tehnologii Micro& Macro Motion
  Contra
  • Eficiență scăzută în zona gâtului
  • Greutate ușor ridicată

  Braun CT2CC Wet & Dry, oferindu-ți posibilitatea de a beneficia de un bărbierit de calitate superioară, cu o multitudine de avantaje. Datorită tehnologiei °CoolTec, pielea nu se mai irită, chiar dacă este rasă zilnic, în timp ce lamele confecționate din oțel inoxidabil de calitate premium taie firul de păr la perfecțiune.

  Având la dispoziție un astfel de aparat de ras, bărbieritul în timpul perioadei călduroase devine o adevărată plăcere. În plus, cu o singură încărcare, aparatul beneficiază de o autonomie de bărbierire de 45 de minute, ceea ce reprezintă o adevărată performanță pentru cei care își doresc să aibă la dispoziție, pentru orice situație de urgență, o mașină de ras performanță. Prețul este în conformitate cu valoarea caracteristicilor și cu nivelul de calitate oferit, așa că, acesta este un aparat de bărbierit care se recomandă de la sine celor care au nevoie de un dispozitiv care să reziste o viață.

  Modele alternative de mașină de bărbierit electric cu lame oscilante

  Braun 3000 MicroComb este un aparat de ras care combină caracteristicile de top cu un preț accesibil, astfel încât să beneficiezi de un bărbierit de calitate superioară. Grație stației de încărcare Clean& Charge inclusă în pachet vei beneficia de posibilitatea de a utiliza aparatul de bărbierit timp de 1 săptămână doar cu o încărcare de 60 de minute.

  Această mașină de ras este dotată cu cele mai performanțe tehnologii de radere (Micro Comb și 3 Flex) și de protecție în timpul bărbieritului (Senso Foil). Poți să o folosești atât pentru bărbieritul uscat, cât și pentru cel umed, ceea ce face ca acest dispozitiv să fie unul dintre cele mai eficiente mașini de ras electrice pe care ți le poți achiziționa la acest preț.

  Cele mai bune mașini de bărbierit electrice cu lame rotative în 2019

  Philips Series 3000 S3510/06 Philips S7510/41 Super Lift & Cut Philips S5672/41 MultiPrecision
  Test Philips Series 3000 S3510/06 Test Philips S7510/41 Recenzie Philips S5672/41 MultiPrecision
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Funcțional și cu alimentare prize
  Bateria durează 50 minute
  Tunde și bărbi mai lungi
  Trimmer pentru ajustare favoriți
  Multiple tehnologii de bărbierit integrate
  Nu irită pielea
  Multiple accesorii incluse
  Funcție Aqua Tech anti-iritație
  Accesoriu barbă SmartClick
  Capete flexibile în 5 direcțîi
  Mod Turbo + (20% putere mărită)
  CONTRA Încărcare cu încărcător separate
  Nu are periuță de curățare
  Ușoare imperfecțiuni la bărbierire
  Uneori necesită repetarea operațiunii
  Nu bărbierește bărbi mari
  Umplere rapidă compartiment fire păr
  Numai bărbierit umed
  SUMAR Philips Series 3000 S3510/06 este un dispozitiv electric conceput pentru a-ți oferi libertate în mișcare și posibilitatea de a te bărbieri oriunde te-ai afla. Philips S7510/41 Super Lift & Cut dispune de o multitudine de tehnologii integrate, care permit obținerea unui bărbierit performant, chiar și atunci când ești pe fugă. Philips S5672/41 MultiPrecision este un aparat de ras care beneficiază de o gamă diversificată de funcții și tehnologii, capabilă să performeze întotdeauna bărbieritul perfect.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie: Philips Series 3000 S3510/06

  Test Philips Series 3000 S3510/06

  Tip utilizare: Uscat I Zona corporală: Facială (barbă) I Tip alimentare: Acumulator I Număr lame: 3 I Funcții: Indicator LED I Tehnologie: Comfort Cut I Accesorii incluse: Da I Culoare: Negru/Argintiu I Preț aproximativ: 280 Ron

  Avantaje
  • Multiple tehnologii de bărbierit integrate
  • Nu irită pielea
  • Multiple accesorii incluse
  Contra
  • Uneori necesită repetarea operațiunii
  • Nu bărbierește bărbi mari

  Philips S7510/41 Super Lift & Cut se recomandă de la sine prin opțiunile tehnologizate de nivel superior cu care este dotat. Chiar dacă nu are efecte magice în cazul bărbilor de câteva zile (peste 4-5 zile), bărbieritul pe barba de 2-3 este perfect executat. Designul permite o apucare fermă și o dirijare excelentă a aparatului pe liniile feței.

  Încărcarea de o oră a bateriei garantează o autonomie de până la cincizeci de minute. Accesoriile incluse în pachet sunt de un real folos beneficiarului; în plus, trebuie menționat faptul că numeroasele tehnologii integrate (Aquatec, Dynamic Flex sau Gentle Precision) garantează faptul că pielea feței nu va fi afectată sau iritată. Genul de cadou util și recomandat pentru orice bărbat care își dorește un bărbierit adecvat, chiar și atunci când este pe fugă.

  Recenzie: Philips S7510/41 Super Lift & Cut

  Test Philips S7510/41

  Tip utilizare: Uscat/Umed I Zona corporală: Facială (barbă) I Tip alimentare: Acumulator I Număr lame: 3 I Funcții: Indicator LED I Tehnologie: Super Lift&Cut/Dynamic Flex/Aquatec/Gentle Precision Pro I Accesorii incluse: Da I Culoare: Alb/Argintiu I Preț aproximativ: 570 Ron

  Avantaje
  • Stabilitate și fiabilitate mari
  • Funcție de blocare
  • Autonomie de 50 minute
  • Tehnologie AquaTec
  Contra
  • Generează iritații la început
  • Capete rotative mari

  Philips S5530/06, Lame Multiprecision te va încânta începând cu un preț de achiziție foarte avantajos și continuând cu o gama sa extinsă de funcții și opțiuni de bărbierit. În ciuda faptul că la început pot apărea urme de iritație pe piele, după o utilizare mai frecventă vei constata că este un aparat de bărbierit care își merită banii.

  Lamele sunt foarte precise (datorită tehnologiei Multiprecision), iar capetele care se flxeaza în 5 direcții ajută la bărbieritul pe forma conturului fetei. Aparatul se încarcă în maxim 1 oră, iar autonomia asigurată este de aproximativ 50 de minute. Utilizabil și la tăierea cu precizie a perciunilor, precum și pentru ajustarea bărbii și a mustății. Prețul este foarte accesibil, acesta fiind un mare plus al aparatului de bărbierit Philips S5530/06, Lame Multiprecision.

  Recenzie: Philips S5672/41 MultiPrecision

  Recenzie Philips S5672/41 MultiPrecision

  Tip utilizare: Umed I Zona corporală: Facială (barbă) I Tip alimentare: Acumulator I Număr lame: 3 I Funcții: Indicator LED/Funcție Turbo+ I Tehnologie: Super Lift&Cut/Aqua Tech I Accesorii incluse: Da I Culoare: Negru/Argintiu I Preț aproximativ: 973 Ron

  Avantaje
  • Funcție Aqua Tech anti-iritație
  • Accesoriu barbă SmartClick
  • Capete flexibile în 5 direcțîi
  • Mod Turbo + (20% putere mărită)
  Contra
  • Umplere rapidă compartiment fire păr
  • Numai bărbierit umed

  Philips S5672/41 MultiPrecision îți va servi întotdeauna cel mai bun bărbierit umed, fiind soluția perfectă pentru bărbații care țin la o piele fină, fără iritații și la o radere rapidă, cu maximul de performanță. În acest scop, acest aparat de bărbierit beneficiază de capete rotative în 5 direcții, de tehnologiile Aqua Tech și Super Lift & Cut, dar și de funcția Turbo +, care adaugă cu 20% mai multă putere de bărbierire.

  Prețul este echilibrat în raport cu multitudinea caracteristicilor oferite, de aceea, atunci când îți dorești o mașină de ras care să fie pe măsura dorinței tale de calitate, aceasta este soluția ideală. Mai adaugă și accesoriul special conceput pentru ajustarea bărbii, SmartClick, precum și husa de transport și o să ai o imagine completă a acestui aparat de bărbierit care nu trebuie să îi lipsească niciunui bărbat modern.

  Modele alternative de mașină de bărbierit electric cu lame rotative

  Philips PT860/16 PowerTouch Plus care impresionează orice bărbat dornic să combine într-un mod avantajos prețul de achiziție cu o gamă diversificată și performanță de caracteristici. Lamele acestui aparat de ras sunt prevăzute cu tehnologia Dual Precision, care face că bărbieritul să fie fin și fără iritații, dar și cu funcția Super Lift & Cut, care ridică firul de par pentru a fi tăiat de la rădăcină (creșterea este mai îndelungată).

  Dispozitivul este livrat împreună cu un accesoriu dedicat tăierii perciunilor și a mustății, cu o lama de tip pop up, iar funcția QuickRinse face ca acest instrument să fie extrem de ușor de spălat. Este alternativa perfectă pentru bărbații care țin la calitatea bărbieritului la un preț accesibil!

  Cum să alegem o mașină de bărbierit electrică?

  Alegerea unui aparat de ras nu este o activitate atât de simplă, având în vedere numărul ridicat de opțiuni disponibile pe piață. În plus, utilizatorul trebuie să aleagă între două tipuri de aparate de bărbierit electrice, cu lame oscilante și cu lame rotative, de aceea, identificarea diferențelor dintre acestea (avantaje și dezavantaje) pot fi de mare ajutor în alegerea celei mai bune mașini de bărbierit.

  Avantaje aparat de ras cu lame oscilante

  Avantaje
  • Multiple tehnologii care permit tăierea firelor de par aproape de perfecțiune (de la rădăcina);
  • Funcții care asigură un nivel de protecție ridică pielii în timpul procesului de bărbierire (anti-iritație);
  • Sistem simplu și eficient de curățare a compartimentului de stocare fire de păr tăiate;
  • Ideal pentru bărbații cu o piele foarte fină și sensibilă, predispuși la iritații și care se bărbieresc în fiecare zi

  Contra
  • Capete de tăiere cu dimensiuni prea mari, ceea ce face imposibilă direcționarea corespunzătoare a sensului de radere, în special pe zonele feței cu proeminențe;
  • Nivel de zgomot ridicat în comparație cu al celorlalte tipuri de mașini de bărbierit electrice.

  Avantaje mașină de ras cu lame rotative:

  Avantaje
  • Nivel ridicat de confort și eficientă a procesului de bărbierire datorită capetelor care ajung să acționeze până la 5 direcții;
  • Ideală pentru bărbațîi care nu se barbieresc zilnic și care au o barbă cu fire groase;
  • Numeroase tehnologii care oferă un bărbierit de calitate și cu un nivel de performanță sporit, datorită accesului facil pe întreaga suprafață a pielii faciale;
  • Zonele cu proeminențe sunt mai ușor de bărbierit, spre deosebire de aparatele de bărbierit electrice cu lame oscilante;
  • Nivel de zgomot foarte redus.
  Contra
  • Imprecizie în bărbierirea aproape de perfecțiune (de la rădăcină) a firelor de păr;
  • Generează un nivel de iritație mai ridicată decât în cazul aparatelor cu lame oscilante;
  • Necesită repetarea multiplă a acțiunii de bărbierit în cursul aceleași sesiuni pentru a se obține cele mai bune rezultate;
  • Curățarea compartimentului de stocare fire de păr tăiate este mai dificilă, de foarte multe ori aceste spații umplându-se prea rapid.

  Mașinile de bărbierit electrice sunt un instrument eficient pentru obținerea unui bărbierit de calitate, de aceea sunt foarte utile pentru orice bărbat interesat să obține rezultate performante. Indiferent care ar fi alegerea ta (aparat de ras cu lame oscilante sau un lame rotative), asigură-te că acesta îndeplinește în mod cumulativ cât mai multe dintre următoarele caracteristici:

  Numărul capetelor de tăiere

  Este recomandat ca în cazul unei mașini de ras cu lame oscilante, numărul de capete să fie 3, în timp ce în situația celor rotative, numărul corect este de 5. Acestea acționează și acoperă mult mai eficient suprafața ce urmează a fi rasă, sensurile de tăiere fiind mulți-direcționale.

  Tehnologiile de tăiere

  Bărbieritul poate fi umed, uscat sau mixt (umed și uscat), de aceea, alege-ți întotdeauna un aparat de bărbierit care să le ofere pe amândouă (wet&dry). În plus, o mașină de ras de calitate va dispune de tehnologia lift& cut, pentru ridicarea și tăierea mai eficientă a firului de păr, precum și de o tehnologie de reducere a nivelului de iritație, în special în cazul bărbaților cu pielea foarte sensibilă și predispuși la iritații. Lamele de bărbierit trebuie să fie confecționate din oțel inoxidabil și să beneficieze de tehnologii de tăiere care să le asigure un nivel ridicat de precizie.

  Accesoriile incluse în pachetul de achiziție

  Printre cele care nu trebuie să lipsească din pachet se numără stația de curățare și încărcare a mașinii de ras și elementele de tuns a perciunilor și mustății. În cazul primului accesoriu, rolul acestuia este de a asigura în același timp operațiunile de curățare și mentenanță a mașinii de bărbierit, dar și de încărcare a acumulatorului. Referitor la cel de-al doilea accesoriu, acesta este necesar pentru acei bărbați care adoptă un stil facial aparte, cu perciuni sau mustață, acestea fiind mai ușor de întreținut cu ajutorul accesoriului special.

  Designul aparatului

  Este de preferat un model ergonomic, cu un mâner cu prindere solidă și cu elemente de anti-alunecare. De asemenea, dispozitivul trebuie să fie ușor de întreținut, simplu de spălat și să poată fi stocat într-o husă de transport atunci când călătorești.

  Acumulatorul și nivelul de autonomie a mașinii de ras

  O mașină de bărbierit cu acumulator este de preferat uneia care este alimentată de la rețea, datorită nivelului ridicat de autonomie în mișcare. De aceea, un acumulator performant pentru aparatul de bărbierit trebuie să beneficieze de un timp de încărcare foarte rapid (1 oră) și de rezistență în timp (până la maxim 1 lună de utilizare sau 70 de minute).

  Caracteristicile suplimentare

  Printre acestea se numără indicatorii de încărcare a acumulatorului sau de descărcare a acestuia sau capetele de rezervă.

  Garanția și prețul de achiziție

  În general, toate produsele care se încadrează în gama aparatelor de bărbierit electrice beneficiază de o garanție de 24 de luni. Acest interval poate fi extins, în special în cazul dispozitivelor de brand. Prețul trebuie să exprime calitatea instrumentului de ras, dar și multitudinea caracteristicilor prezentate, astfel încât să existe un raport echilibrat între acestea.

  Pentru a observa mai bine diferențele în ceea ce privește calitatea bărbieritului realizat cu o mașină de ras electrică, următorul videoclip este mai mult decât relevant, așa că, urmărește-l:

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 5.0 (90 voturi)

  Autor článku

  Constantin Homeghi
  Constantin Homeghi

  Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: " Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!"

  Articole similare