Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cea mai bună mașină de bărbierit electrică

Datum 18.3.2019 Electronice

Bărbieritul este una dintre activitățile care sunt obligatorii pentru un bărbat, așa că, întotdeauna aceștia caută soluții cât mai inteligente pentru a scurtă timpul dedicat acestei operațiuni. În plus, pe lângă rapiditatea efectuării acestei acțiuni periodice, calitatea este un aspect care prezintă o importanță la fel de mare pentru un bărbat.

Pe piață există o serie de aparate de ras electrice care prezintă o gamă variată de beneficii, dar care este cel mai bun aparat de bărbierit? În cele ce urmează o să încercăm să identificăm cea mai bună mașină de bărbierit și care sunt cele mai importante criterii după care să te ghidezi în alegerea viitorului tău aparat de bărbierit!

  Cele mai bune mașini de bărbierit electrice cu lame oscilante în 2019

  Braun 300 Red 3-Flex Braun 3050CC MicroComb Braun CT2CC Wet & Dry
  Recenzie Braun 300 Red 3-Flex Recenzie Braun 3050CC MicroComb Recenzie Braun CT2CC Wet & Dry
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Sistem de protecție Senso Foil
  Accesoriu pentru tuns
  Încărcare rapidă acumulator
  Trimmer foarte eficient
  Acumulator rezistent
  Stație de curățare inclusă
  Funcție anti-iritatie °CoolTec
  Led indicator nivel igenizare
  Lavabil în întregime
  Stație de curățare inclusă
  CONTRA Autonomie scăzută acumulator
  Numai pentru bărbierit uscat
  Randament scăzut de radere
  Sistem de curățare greoi
  Nu are etui de transport
  Neutilizabil în timpul încărcării
  SUMAR Braun 300 Red 3-Flex îți oferă posibilitatea de a te bărbieri rapid și sigur, precum și de a te tunde, grație accesoriului special, care este inclus în pachetul de achiziție. Braun 3050CC MicroComb este un aparat de ras cu 3 lame oscilante, care utilizează tehnologia MicroComb, pentru a-ți oferi un bărbierit rapid și de calitate superioară de fiecare dată. Braun CT2CC Wet & Dry este un aparat de bărbierit super performant, care îți oferă posibilitatea de a te bucura cu adevărat de un bărbierit zilnic fără iritații.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie: Braun 300 Red 3-Flex

  Recenzie Braun 300 Red 3-Flex

  Tip utilizare: Uscat I Zona corporală: Facială (barbă/mustață) I Tip alimentare: Cu acumulator I Număr lame: 3 I Funcții: Funcție de tundere I Tehnologie: Cap 3-Flex/ Senso Folil I Accesorii incluse: Da I Culoare: Negru/Roșu I Preț aproximativ: 400 Ron

  Avantaje
  • Sistem de protecție Senso Foil
  • Accesoriu pentru tuns
  • Încărcare rapidă acumulator
  Contra
  • Autonomie scăzută acumulator
  • Numai pentru bărbierit uscat

  Braun 300 Red 3-Flex îți permite să descoperi o metodă revoluționară de bărbierit grație celor 3 capete flexibile, care se mulează după fiecare încrețitură a pielii fetei pentru a-ți oferi maximul de performanță în bărbierit. Se diferențiază de alte aparate de bărbierit electrice prin rapiditatea încărcării acumulatorului, astfel încât ai nevoie de numai 5 minute pentru a te bărbieri la un nivel calitativ superior.

  Accesoriul de tuns permite tunderea părului cu o lungime medie, iar sistemul de protecție cu plase metalice Senso Foil este un plus care face că operațiunea de radere să fie una sigură și fără urme. În plus, datorită calității lamelor din oțel inoxidabil, bărbieritul durează mai puțin și este mai eficient, astfel încât timpul de creștere al bărbii este mai îndelungat. Prețul este unul care ilustrează calitatea acestui aparat de ras, așa că, poți oricând să te bucuri de facilitățile oferite de acest produs de top.

  Recenzie: Braun 3050CC MicroComb

  Recenzie Braun 3050CC MicroComb

  Tip utilizare: Umed/Uscat I Zona corporală: Facială (barbă/mustață) I Tip alimentare: Acumulator I Număr lame: 3 I Funcții: Curățare automată/ Capete flexibile I Tehnologie: MicroComb I Accesorii incluse: Da I Culoare: Negru/Gri I Preț aproximativ: 535 Ron

  Avantaje
  • Trimmer foarte eficient
  • Acumulator rezistent
  • Stație de curățare inclusă
  Contra
  • Randament scăzut de radere
  • Sistem de curățare greoi

  Braun 3050CC MicroComb se dorește a fi alternativă mult mai eficientă pentru un aparat de bărbierit clasic (cu lamă fixă), îmbunătățind atât timpul de lucru, cât și nivel de performanță. Grație acumulatorului care rezistă între 2 și 3 săptămâni fără reîncărcare, aparatul de bărbierit poate fi utilizat zilnic. Beneficiază de o stație de curățare de tip Clean& Charge, care efectuează în mod automat operațiunea de curățare.

  Capetele flexibile face că bărbieritul să fie de calitate în comparație cu foarte multe produse din aceeași categorie, iar mânerul cu prindere sigură face că orice operațiune de radere să se efectueze perfect în toate direcțiile de mișcare. Este la fel de eficient în bărbierirea zilnică, cât și în cea care se realizează la 2-3 zile, iar raportul preț calitate este unul echilibrat, ceea ce recomandă acest produs tuturor bărbaților interesați de un bărbierit performant.

  Recenzie: Braun CT2CC Wet & Dry

  Recenzie Braun CT2CC Wet & Dry

  Tip utilizare: Umed/Uscat I Zona corporală: Facială (barbă/mustață) I Tip alimentare: Acumulator I Număr lame: 3 I Funcții: Funcție anti-iritare I Tehnologie: Senso Blade/ °CoolTec I Accesorii incluse: Da I Culoare: Negru I Preț aproximativ: 1030 Ron

  Avantaje
  • Funcție anti-iritatie °CoolTec
  • Led indicator nivel igenizare
  • Lavabil în întregime
  • Stație de curățare inclusă
  Contra
  • Nu are etui de transport
  • Neutilizabil în timpul încărcării

  Braun CT2CC Wet & Dry, oferindu-ți posibilitatea de a beneficia de un bărbierit de calitate superioară, cu o multitudine de avantaje. Datorită tehnologiei °CoolTec, pielea nu se mai irită, chiar dacă este rasă zilnic, în timp ce lamele confecționate din oțel inoxidabil de calitate premium taie firul de păr la perfecțiune.

  Având la dispoziție un astfel de aparat de ras, bărbieritul în timpul perioadei călduroase devine o adevărată plăcere. În plus, cu o singură încărcare, aparatul beneficiază de o autonomie de bărbierire de 45 de minute, ceea ce reprezintă o adevărată performanță pentru cei care își doresc să aibă la dispoziție, pentru orice situație de urgență, o mașină de ras performanță. Prețul este în conformitate cu valoarea caracteristicilor și cu nivelul de calitate oferit, așa că, acesta este un aparat de bărbierit care se recomandă de la sine celor care au nevoie de un dispozitiv care să reziste o viață.

  Modele alternative de mașină de bărbierit electric cu lame oscilante

  Braun 3000 MicroComb este un aparat de ras care combină caracteristicile de top cu un preț accesibil, astfel încât să beneficiezi de un bărbierit de calitate superioară. Grație stației de încărcare Clean& Charge inclusă în pachet vei beneficia de posibilitatea de a utiliza aparatul de bărbierit timp de 1 săptămână doar cu o încărcare de 60 de minute.

  Această mașină de ras este dotată cu cele mai performanțe tehnologii de radere (Micro Comb și 3 Flex) și de protecție în timpul bărbieritului (Senso Foil). Poți să o folosești atât pentru bărbieritul uscat, cât și pentru cel umed, ceea ce face ca acest dispozitiv să fie unul dintre cele mai eficiente mașini de ras electrice pe care ți le poți achiziționa la acest preț.

  Cele mai bune mașini de bărbierit electrice cu lame rotative în 2019

  Philips Series 1000 S1310/04 Philips S5630/12 Multiprecision Wet&Dry Philips S5672/41 MultiPrecision
  Recenzie Philips Series 1000 S1310/04 Recenzie Philips S5630/12 Multiprecision Wet&Dry Recenzie Philips S5672/41 MultiPrecision
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Sistem lame Close Cut
  Curățare rapidă și ușoară
  Capete Flex în 4 direcții
  Fără urme de iritatie
  Acumulator rezistent (bărbierit 1 lună)
  Design ergonomic
  Funcție blocare transport
  Radere ultra-rapidă (Turbo)
  Funcție Aqua Tech anti-iritație
  Accesoriu barbă SmartClick
  Capete flexibile în 5 direcțîi
  Mod Turbo + (20% putere mărită)
  CONTRA Ușor iritant pentru piele
  Ușor zgomotos
  Umplere rapidă compartiment fire păr
  Clapetă dimensionată și sensibilă
  Umplere rapidă compartiment fire păr
  Numai bărbierit umed
  SUMAR Philips Series 1000 S1310/04 beneficiază de un raport preț-calitate corect, astfel încât vei avea parte de un bărbierit rapid și în siguranță la fiecare utilizare. Philips S5630/12 Multiprecision Wet&Dry un aparat de ras ultra-performant, conceput pentru bărbatul modern, care are nevoie de gestionarea cât mai eficientă a timpului. Philips S5672/41 MultiPrecision este un aparat de ras care beneficiază de o gamă diversificată de funcții și tehnologii, capabilă să performeze întotdeauna bărbieritul perfect.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie: Philips Series 1000 S1310/04

  Recenzie Philips Series 1000 S1310/04

  Tip utilizare: Uscat I Zona corporală: Facială (barbă) I Tip alimentare: Acumulator I Număr lame: 3 I Funcții: Indicator LED I Tehnologie: Flex în 4 direcții/Close Cut I Accesorii incluse: Nu I Culoare: Negru/Roșu închis I Preț aproximativ: 240 Ron

  Avantaje
  • Sistem lame Close Cut
  • Curățare rapidă și ușoară
  • Capete Flex în 4 direcții
  Contra
  • Ușor iritant pentru piele
  • Ușor zgomotos

  Philips Series 1000 S1310/04 se recomandă ca o alegere avantajoasă prin prisma prețului accesibil, a sistemului de lame rotativă Close Cut și a tehnologiei de mișcare în 4 direcții. În plus, curățarea acestui aparat de bărbierit se efectuează cu rapiditate, firele de păr tăiate și acumulate în spațiul de stocare fiind ușor de îndepărtat cu o periuță după deschiderea capacului cu o sigură mișcare.

  Nivelul de rezistență al încărcării este de 35 de minute, ceea ce echivalează cu 11 operațiuni de ras la nivel intens sau la 20 la nivel mediu. Grație caracteristicilor prezentate, acest model se remarcă dintre toate mașinile de bărbierit electrice din categoria sa, ceea ce reprezintă o recomandare pentru toți viitorii utilizatori interesați de obținerea unui bărbierit de calitate superioară, la un preț mai mult decât accesibil.

  Recenzie: Philips S5630/12 Multiprecision Wet&Dry

  Recenzie Philips S5630/12 Multiprecision Wet&Dry

  Tip utilizare: Uscat/Umed I Zona corporală: Facială (barbă) I Tip alimentare: Acumulator I Număr lame: 3 I Funcții: Indicator LED/Funcție Turbo I Tehnologie: Super Lift&Cut I Accesorii incluse: Da I Culoare: Negru I Preț aproximativ: 630 Ron

  Avantaje
  • Fără urme de iritatie
  • Acumulator rezistent (bărbierit 1 lună)
  • Design ergonomic
  • Funcție blocare transport
  • Radere ultra-rapidă (Turbo)
  Contra
  • Umplere rapidă compartiment fire păr
  • Clapetă dimensionată și sensibilă

  Philips S5630/12 Multiprecision Wet&Dry îi furnizează utilizatorului o experiență de bărbierit avansată, pe lângă faptul că lamele Multiprecision oferă un ras fin și o piele fără iritații, acesta mai beneficiază și de tehnologia Cut& Lift, cu capete care se mișcă în 5 direcții. Aparatul dispune de o putere de radere cu 20% mai puternică decât orice alt model din categoria sa, ceea ce îl impune ca o soluție pentru orice bărbat care își dorește să se radă cu rapiditate, dar și cu maximă precizie.

  În plus, această mașină de bărbierit este livrată și cu un accesoriu de ajustare a bărbii, care are 5 lungimi ajustabile de tăiere, astfel încât să ai parte de o barbă cât mai atrăgătoare. LED-ul indicator pentru încărcare este foarte util pentru a avertiza utilizatorul asupra necesității reîncărcării aparatului de ras. Prețul la care este disponibil această mașină de ras este mai mult decât accesibil în raport cu varietatea și calitatea caracteristicilor prezentate, așa că, acest dispozitiv se recomandă de la sine ca o opțiune de top pentru orice bărbat interesat de un bărbierit performant.

  Recenzie: Philips S5672/41 MultiPrecision

  Recenzie Philips S5672/41 MultiPrecision

  Tip utilizare: Umed I Zona corporală: Facială (barbă) I Tip alimentare: Acumulator I Număr lame: 3 I Funcții: Indicator LED/Funcție Turbo+ I Tehnologie: Super Lift&Cut/Aqua Tech I Accesorii incluse: Da I Culoare: Negru/Argintiu I Preț aproximativ: 973 Ron

  Avantaje
  • Funcție Aqua Tech anti-iritație
  • Accesoriu barbă SmartClick
  • Capete flexibile în 5 direcțîi
  • Mod Turbo + (20% putere mărită)
  Contra
  • Umplere rapidă compartiment fire păr
  • Numai bărbierit umed

  Philips S5672/41 MultiPrecision îți va servi întotdeauna cel mai bun bărbierit umed, fiind soluția perfectă pentru bărbații care țin la o piele fină, fără iritații și la o radere rapidă, cu maximul de performanță. În acest scop, acest aparat de bărbierit beneficiază de capete rotative în 5 direcții, de tehnologiile Aqua Tech și Super Lift & Cut, dar și de funcția Turbo +, care adaugă cu 20% mai multă putere de bărbierire.

  Prețul este echilibrat în raport cu multitudinea caracteristicilor oferite, de aceea, atunci când îți dorești o mașină de ras care să fie pe măsura dorinței tale de calitate, aceasta este soluția ideală. Mai adaugă și accesoriul special conceput pentru ajustarea bărbii, SmartClick, precum și husa de transport și o să ai o imagine completă a acestui aparat de bărbierit care nu trebuie să îi lipsească niciunui bărbat modern.

  Modele alternative de mașină de bărbierit electric cu lame rotative

  Philips PT860/16 PowerTouch Plus care impresionează orice bărbat dornic să combine într-un mod avantajos prețul de achiziție cu o gamă diversificată și performanță de caracteristici. Lamele acestui aparat de ras sunt prevăzute cu tehnologia Dual Precision, care face că bărbieritul să fie fin și fără iritații, dar și cu funcția Super Lift & Cut, care ridică firul de par pentru a fi tăiat de la rădăcină (creșterea este mai îndelungată).

  Dispozitivul este livrat împreună cu un accesoriu dedicat tăierii perciunilor și a mustății, cu o lama de tip pop up, iar funcția QuickRinse face ca acest instrument să fie extrem de ușor de spălat. Este alternativa perfectă pentru bărbații care țin la calitatea bărbieritului la un preț accesibil!

  Cum să alegem o mașină de bărbierit electrică?

  Alegerea unui aparat de ras nu este o activitate atât de simplă, având în vedere numărul ridicat de opțiuni disponibile pe piață. În plus, utilizatorul trebuie să aleagă între două tipuri de aparate de bărbierit electrice, cu lame oscilante și cu lame rotative, de aceea, identificarea diferențelor dintre acestea (avantaje și dezavantaje) pot fi de mare ajutor în alegerea celei mai bune mașini de bărbierit.

  Avantaje aparat de ras cu lame oscilante

  Avantaje
  • Multiple tehnologii care permit tăierea firelor de par aproape de perfecțiune (de la rădăcina);
  • Funcții care asigură un nivel de protecție ridică pielii în timpul procesului de bărbierire (anti-iritație);
  • Sistem simplu și eficient de curățare a compartimentului de stocare fire de păr tăiate;
  • Ideal pentru bărbații cu o piele foarte fină și sensibilă, predispuși la iritații și care se bărbieresc în fiecare zi

  Contra
  • Capete de tăiere cu dimensiuni prea mari, ceea ce face imposibilă direcționarea corespunzătoare a sensului de radere, în special pe zonele feței cu proeminențe;
  • Nivel de zgomot ridicat în comparație cu al celorlalte tipuri de mașini de bărbierit electrice.

  Avantaje mașină de ras cu lame rotative:

  Avantaje
  • Nivel ridicat de confort și eficientă a procesului de bărbierire datorită capetelor care ajung să acționeze până la 5 direcții;
  • Ideală pentru bărbațîi care nu se barbieresc zilnic și care au o barbă cu fire groase;
  • Numeroase tehnologii care oferă un bărbierit de calitate și cu un nivel de performanță sporit, datorită accesului facil pe întreaga suprafață a pielii faciale;
  • Zonele cu proeminențe sunt mai ușor de bărbierit, spre deosebire de aparatele de bărbierit electrice cu lame oscilante;
  • Nivel de zgomot foarte redus.
  Contra
  • Imprecizie în bărbierirea aproape de perfecțiune (de la rădăcină) a firelor de păr;
  • Generează un nivel de iritație mai ridicată decât în cazul aparatelor cu lame oscilante;
  • Necesită repetarea multiplă a acțiunii de bărbierit în cursul aceleași sesiuni pentru a se obține cele mai bune rezultate;
  • Curățarea compartimentului de stocare fire de păr tăiate este mai dificilă, de foarte multe ori aceste spații umplându-se prea rapid.

  Mașinile de bărbierit electrice sunt un instrument eficient pentru obținerea unui bărbierit de calitate, de aceea sunt foarte utile pentru orice bărbat interesat să obține rezultate performante. Indiferent care ar fi alegerea ta (aparat de ras cu lame oscilante sau un lame rotative), asigură-te că acesta îndeplinește în mod cumulativ cât mai multe dintre următoarele caracteristici:

  Numărul capetelor de tăiere

  Este recomandat ca în cazul unei mașini de ras cu lame oscilante, numărul de capete să fie 3, în timp ce în situația celor rotative, numărul corect este de 5. Acestea acționează și acoperă mult mai eficient suprafața ce urmează a fi rasă, sensurile de tăiere fiind mulți-direcționale.

  Tehnologiile de tăiere

  Bărbieritul poate fi umed, uscat sau mixt (umed și uscat), de aceea, alege-ți întotdeauna un aparat de bărbierit care să le ofere pe amândouă (wet&dry). În plus, o mașină de ras de calitate va dispune de tehnologia lift& cut, pentru ridicarea și tăierea mai eficientă a firului de păr, precum și de o tehnologie de reducere a nivelului de iritație, în special în cazul bărbaților cu pielea foarte sensibilă și predispuși la iritații. Lamele de bărbierit trebuie să fie confecționate din oțel inoxidabil și să beneficieze de tehnologii de tăiere care să le asigure un nivel ridicat de precizie.

  Accesoriile incluse în pachetul de achiziție

  Printre cele care nu trebuie să lipsească din pachet se numără stația de curățare și încărcare a mașinii de ras și elementele de tuns a perciunilor și mustății. În cazul primului accesoriu, rolul acestuia este de a asigura în același timp operațiunile de curățare și mentenanță a mașinii de bărbierit, dar și de încărcare a acumulatorului. Referitor la cel de-al doilea accesoriu, acesta este necesar pentru acei bărbați care adoptă un stil facial aparte, cu perciuni sau mustață, acestea fiind mai ușor de întreținut cu ajutorul accesoriului special.

  Designul aparatului

  Este de preferat un model ergonomic, cu un mâner cu prindere solidă și cu elemente de anti-alunecare. De asemenea, dispozitivul trebuie să fie ușor de întreținut, simplu de spălat și să poată fi stocat într-o husă de transport atunci când călătorești.

  Acumulatorul și nivelul de autonomie a mașinii de ras

  O mașină de bărbierit cu acumulator este de preferat uneia care este alimentată de la rețea, datorită nivelului ridicat de autonomie în mișcare. De aceea, un acumulator performant pentru aparatul de bărbierit trebuie să beneficieze de un timp de încărcare foarte rapid (1 oră) și de rezistență în timp (până la maxim 1 lună de utilizare sau 70 de minute).

  Caracteristicile suplimentare

  Printre acestea se numără indicatorii de încărcare a acumulatorului sau de descărcare a acestuia sau capetele de rezervă.

  Garanția și prețul de achiziție

  În general, toate produsele care se încadrează în gama aparatelor de bărbierit electrice beneficiază de o garanție de 24 de luni. Acest interval poate fi extins, în special în cazul dispozitivelor de brand. Prețul trebuie să exprime calitatea instrumentului de ras, dar și multitudinea caracteristicilor prezentate, astfel încât să existe un raport echilibrat între acestea.

  Pentru a observa mai bine diferențele în ceea ce privește calitatea bărbieritului realizat cu o mașină de ras electrică, următorul videoclip este mai mult decât relevant, așa că, urmărește-l:

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 5.0 (90 voturi)

  Articole similare