Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Pentru copii

25 idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Te afli în situația de a avea nevoie de un răspuns clar la întrebarea “cu ce te duci la un nou-născut”? Trebuie să participi la un botez sau la aniversarea unui bebeluș și nu știi care cadou este mai potrivit pentru această ocazie?

Noi îți oferim 30 de idei de cadouri pentru bebeluși care te vor ajuta să oferi cel mai frumos dar sărbătoritului zilei. Chiar dacă pare foarte dificil să îi oferi unui bebeluș un cadou, o să vezi că sunt o multitudine de opțiuni dintre care poți alege. Așadar, te invităm să descoperi cele mai simpatice, amuzante, dar și utile cadouri bebeluși!

1. Lingou de aur – o investiție sigură pentru viitorul noului născut

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Teilor.ro

În momentul în care nu știi ce cadou bebeluș 1 an să faci, cel mai bine este să te gândești la viitorul copilului. Așa că, un lingou de aur reprezintă o investiție sigură și care îi va fi folositoare în orice moment al vieții. Vei găsi lingouri de aur de diferite gramaje, între 2 și 100 de grame, care provin din Elveția și care sunt însoțite de certificat de garanție.

Aurul este de 24k, ceea ce înseamnă aur în stare pură, fără prezența unui aliaj în compoziția acestuia. Așadar, acest dar este unul dintre cele mai utile cadouri nou născuți pe termen lung, fiind și un dar care poate fi transformat într-o bijuterie pentru copil, în cazul în care nu se dorește păstrarea în forma inițială.

2. Scutece pentru bebeluși – niciodată nu sunt suficiente atunci când ai un bebe!

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

eMag.ro

Tocmai ai aflat că un prieten sau o prietenă are un un nou-născut și vrei să îi faci un cadou. Cel mai potrivit cadou pentru nou născut sunt scutecele pentru că acum este o perioadă în care bebelușul are nevoie de numeroase astfel de articole. Nu este nimic mai neplăcut pentru un părinte decât să descopere că nu mai are scutece și că îi este imposibil să procure unele la ceasurile târzii ale zilei.

Așa că, alege mărimea 0 sau 1 și un brand premium și oferă acest cadou nou născut care o să fie extrem de bine primit de către părinții acestuia. Și ne poți crede pe cuvânt că niciodată nu sunt suficiente scutece atunci când ai un nou născut în familie!

3. Jucării pentru bebeluși – ajută-l să facă primii pași către lumea distracției!

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Noriel.ro

Jucăriile fac parte din viața copilului începând din primele clipe de existent și îl ajută să se descopere pe sine, dar și să descopere lumea înconjurătoare în fiecare zi. Îi poți oferi acestuia o salteluță muzicală, un carusel, un trenuleț cu jucării educative, o piramidă cu activități sau o rățușcă dansatoare.

Poți încerca și alte cadouri pentru bebeluși, așa cum sunt mingile cu activități, obiectele zornăitoare sau cărticelele cu numere. Orice ai alege, ține cont de vârsta bebelușului și optează pentru un produs care să fie cât mai util în a-l ajuta să interacționeze cât mai bine cu lumea din jurul lui.

4. Foto-carte cu primele momente de viață ale bebelușului

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Photogo.ro

Pe lista noastră de idei cadou copil 1 an se regăsește și o foto-carte în care poți să aduni cele mai frumoase amintiri cu noul născut din momentul nașterii și până la vârsta de 1 an. Este genul de cadou care poate fi oferit de către nași, bunici și prietenii de familie și poate cuprinde fotografii de care părinții bebelușului nu știau că există.

Adunate toate într-o astfel de foto-carte (poți opta pentru hârtie foto sau de calitate superioară, copertă moale sau tare ori pagini rigide sau flexibile), acesta este unul dintre acele cadouri aniversare 1 an bebeluși care vor fi răsfoite peste ani de către acesta și chiar de către urmașii săi.

5. Coș cadou nou născut cu produse cosmetice bio pentru bebeluși

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Nichiduta.ro

Concepe un set cadou nou născuți format din cosmetice bio pentru bebeluși, în care să se regăsească un șampon, un gel de duș hidratant, o loțiune, o cremă și lapte de corp. Alături de aceste articole mai poți să optezi și pentru un ulei de corp cu efecte de relaxare și de un parfum special pentru bebeluși.

Acesta este un cadou nou născut față extrem de util, la fel de bine cum poate fi un cadou nou născut băiat de mare ajutor pe termen lung. Produsele sunt realizate din ingrediente naturale, majoritatea pe bază de ulei de măsline extra, fiind garantate în privința calității și a siguranței prin certificările internaționale obținute de brandul La Chinata.

6. Cărți pentru bebe și pentru părinții acestuia – sprijină-i evoluția în viață!

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Carturesti.ro

Primele cărți pentru bebeluș sunt cele simple, cu imagini și care sunt ușor de răsfoit de acesta, stârnindu-i curiozitatea. Colecția de cărticele “Bebe Cunoaște” este ideală pentru un bebeluș, acesta având ocazia să descopere natura, fructele, culorile, mâncarea, cifrele, hainele, legumele, mijloacele de transport, marea, gâzele, animalele domestice și pe cele sălbatice.

La fel de utile, de data aceasta pentru părinți, sunt și cărțile care ne învață despre bebeluși și modul în care trebuie să interacționăm cu aceștia în primul an de viață. Oferind un astfel de cadou bebe vei face un dar neprețuit atât pentru bebeluș, cât și pentru părinții acestuia.

7. Umidificator sau purificator pentru bebeluși – sănătate înainte de toate!

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

DrMax.ro

Primii pași în viață sunt importanți pentru un bebeluș pentru că îi influențează existența pe întreg parcursul acesteia. De aceea, sănătatea joacă un rol esențial în dezvoltarea bebelușului, așa că trebuie să îi oferim celui mic un mediu cu adevărat curat în care să crească.

Rolul umidificatoarelor și a purificatoarelor de aer este nu doar de împrospătarea a aerului din camera bebelușului, ci și de eliminarea particulelor dăunătoare din aceasta, precum și de suport în asigurarea unei stări de sănătate cât mai bune pentru nou născut pe termen lung. Este una dintre acele idei cadouri bebeluși care se bucură de maximă apreciere din partea părinților!

8. Haine pentru bebeluși – un cadou care îi bucură atât de mult pe părinți!

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Answear.ro

Varietatea hainelor pentru bebeluși îți poate da bătăi de cap, dar cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este că bebelușii cresc tare repede. Așa că, în afară de un cadou nou născut maternitate, poți să îi oferi haine și pentru o vârstă mai înaintată (nu o să se supere nimeni).

Totul este să alegi în mod corespunzător, bazându-te pe raportul dintre vârsta bebelușului, mărimea pe care o va avea la vârsta respectivă și anotimpul în care va sărbători acea vârstă. Cu alte cuvinte, nu îi oferi haine de vară dacă va împlini vârsta purtării în timpul iernii. În rest, vei avea întotdeauna la dispoziție o multitudine de opțiuni dintre care să alegi!

9. Tablou amuzant pentru camera bebelușului

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Pictorulfericit.ro

Personalizează camera bebelușului dăruindu-i un tablou simpatic, special conceput pentru a trezi interesul celor mici. Fie că este vorba despre animale stilizate sau despre fetițe haioase ori despre diverse alte obiecte, picturile pentru copii reprezintă un cadou interesant.

Mai ales că acesta însuflețește camera bebelușului, conferindu-i căldură și reprezentând un reper important pentru evoluția ulterioară a celui mic. În plus, un astfel de cadou nou născut este o pată de culoare pentru copil și pe măsură ce acesta va crește, îi va oferi posibilitatea de a se bucura să descopere un element stabil în existența sa.

10. Cameră aranjată în stilul Feng Shui pentru un bebeluș meru protejat din punct de vedere energetic

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

eMag.ro

Obiectele Feng Shui contribuie la asigurarea bunăstării, prosperității și sănătății bebelușului. În plus, acestea ajută la atragerea norocului și a armoniei în viața acestuia, precum și a abundenței. Mai mult decât atât, efectele se răsfrâng și asupra celorlalți membri ai familiei, așa că, aceste articole Feng Shui sunt utile pentru întreaga familie.

Poți alege între amulete, statuete, canafuri, plachete, ceasuri sau tablouri care poartă în ele tainicele puteri ale binelui. Amintește-ți că astfel de obiecte sunt frecvent dăruite bebelușilor și copiilor în cultura asiatică, efectele sale binefăcătoare fiind deja cunoscute la nivel global.

11. Cadouri nou născuți fete – cercei pentru copii – prima bijuterie a oricărei fetițe!

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

EdenBoutique.ro

Dăruiește-i o pereche de cercei pentru copii, oferindu-i în acest fel prima ei bijuterie! Ai la dispoziție o varietate de modele dintre care să alegi, de la cercei cu diverse forme de animale și până la variante stilizate, cu corpuri cerești.

Poți opta pentru închidere cu șurub, cârlig sau tortiță, iar tipul cerceilor este variat, de la cercei pe lob și pe ureche până la cei asimetrici sau rotunzi. Darul pe care îl vei oferi va fi unul încântător, toate articolele fiind lucrate într-un mod delicat. Ceea ce este și mai avantajos este că vasta selecție de cercei îți oferă posibilitatea de a descoperi numeroase promoții și reduceri de prețuri.

12. Cadou personalizat bebe – un tablou în ulei realizat de un pictor faimos!

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Activitati-Cadou.ro

Puțini bebeluși se pot lăuda că dețin un tablou personalizat bebe care să fie realizat de unul dintre cei mai buni pictori contemporani. Nici măcar nu trebuie ca bebelușul să fie prezent, ci tot ceea ce trebuie să faci este să trimiți 4 fotografii ale acestuia și vei obține în schimb una dintre viziunile unice ale unuia dintre inegalabilii artiști români.

Este genul de experiență care poate fi folosită ca reper de adultul de mai târziu, privindu-se în urmă, în momentul în care abia făcuse primii pași în viață. Mai mult decât atât, tabloul în sine va reprezenta o operă de artă unică, așadar, încă un motiv pentru care un astfel de cadou va fi atât de apreciat!

13. Dispozitive de supraveghere a bebelușului – asigurarea că noul născutul este tot timpul în siguranță!

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Nichiduta.ro

Pe lista de cadouri nou născuți, dispozitivele de monitorizare a bebelușului reprezintă una dintre cele mai bune idei de daruri pe care le poți oferi unei familii care are un bebe. Poți să oferi în dar un aparat care are doar opțiuni audio sau unul mult mai complex, care le oferă posibilitatea părinților de a urmări și ceea ce se întâmplă în camera copilului.

Există o varietate de modele dintre care se poate alege, inclusiv cu funcție de detecție a mișcării sau cu opțiuni de comunicare bidirecțională.  Unele dintre modele dispun și de lampă de veghe, în timp ce altele sunt dotate cu funcție de vedere în întuneric. Așadar, vei avea de unde să alegi un dispozitiv care să îi ofere siguranță maximă bebelușului!

14. Sterilizator pentru biberoane – igienă maximă la fiecare folosire a biberonului!

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Evomag.ro

În primul an de viață, bebelușul trebuie protejat la maxim, de aceea, atunci când vrei să oferi un cadou pentru nou născut ia în considerare acest aspect. Sterilizatoarele pentru biberoane sunt extrem de utile pentru orice părinte pentru că îi oferă posibilitatea de a se asigura că totul este în regulă cu aceste accesorii pentru bebeluși.

Sunt disponibile două variante de sterilizatorcu aburi sau pentru cuptorul cu microunde. Dacă vrei să sterilizezi mai multe produse pentru bebeluș în același timp este recomandat un aparat cu sterilizare cu aburi pentru că este mult mai eficient. Philips și Laica sunt cele mai bine poziționate branduri pe acest segment de dispozitive de sterilizare.

15. Protecții și apărători pentru pătuțul bebelușului

25 idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători – Protecții și apărători pentru pătuțul bebelușului

eMag

Pe lista cu idei cadouri nou născuți poți include și protecțiile și apărătorile pentru pătuțul copilului. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele, cu un design atractiv și care se pliază pe orice tip de pătuț, existând numeroase imprimeuri dintre care poți alege.

Materialele din care sunt confecționate sunt anti-alergice și protejează pielea sensibilă a bebelușului, fiind realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitateOeko Tex. Seturile includ apărători laterale și pentru cap, iar prețurile sunt tot timpul reduse. Poți să oferi în dar câteva seturi pentru ca bebelușul să aibă parte de un decor cât mai variat.

16. Sutiene pentru alăptare – o mămică fericită, un bebeluș fericit!

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Astratex.ro

Poate părea atipic un astfel de dar pe lista de cadouri bebeluși, dar un sutien de alăptare de calitate este atât în avantajul mamei, cât și a bebelușului. Atât timp cât lactația este stimulată în mod natural, cu siguranță că bebelușul o să fie fericit.

Așa că dacă prietena ta cea mai bună, sora, fina sau nașa ori o altă persoană dragă ție a născut și vrei să îi oferi un cadou special, orientează-te către modelele de sutiene de alăptare. Alege dintre modelele care combină linia sexy cu cea a siguranței și a unui sistem de deschidere rapid și le vei face o bucurie imensă atât mamei, cât și copilului.

17. Cărucior bebeluși – mijlocul de transport ideal pentru un nou născut

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Elefant.ro

Atunci când vrei să oferi unul dintre cele mai utile cadouri bebeluși botez, orientează-te către un cărucior. Mai ales dacă este nașul sau nașa bebelușului ori unul dintre bunici sau un prieten foarte bun al părinților. Sunt preferate modelele 2 în 1, cu un nivel de utilizare cât mai ridicat (până la o greutate de 22 kg) și care dispune de o serie de caracteristici cât mai variate.

Poți alege între brandurile Joie, Lorelli, U-Grow, Kiddy, Graco, Chicco, Baby Jogger sau Peg Perego. Un plus la un astfel de dar îl constituie prezența coșului auto pentru transportul bebelușului, așa că, ia în considerare acel model care include și această extra opțiune.

18. Lapte praf pentru bebelușii care nu au parte de lapte natural

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

DrMax.ro

Cel mai bun coș cadou nou născut care nu se bucură de hrănire la sân trebuie să includă și lapte praf. Având în vedere că acesta trebuie alimentat cu acest tip de lapte până la momentul înțărcării, genul acesta de cadou este foarte util pentru părinți.

Mai ales dacă este vorba despre un bebeluș mâncăcios. Aptamil, Nan, Hippo și Milupa sunt cele mai cunoscute branduri, așa că, indiferent de alegerea ta, cu siguranță că vei opta pentru produse de calitate. Îți recomandăm ca înainte de a oferi un astfel de cadou să îi întrebi și pe părinți pentru a merge pe varianta aleasă de aceștia. În acest fel nu vei da greș cu al tău cadou și vei merge la sigur!

19. Ramă foto personalizată cu fotografia bebelușului

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

eMag.ro

În cazul în care îți place să oferi cadouri personalizate pentru nou născuți, ai la îndemână opțiunea ramelor foto. Poți opta pentru varianta clasică sau pentru cea mai inovativă ramă foto (tip cub), care îți oferă posibilitatea adăugării a 6 fotografii pe o singură ramă fotografică.

Un astfel de cadou bebe este perfect pentru a ilustra începutul său de viață și reprezintă un dar potrivit pentru orice ocazie – care părinții bebelușului nu le știu, așa că o să le faci o surpriză minunată.

20. Sistem audio wireless pentru bebeluși cărora le place muzica

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

eMag.ro

Dăruiește-le părinților și bebelușului un sistem audio cu boxe wireless, astfel încât copilul să aibă parte de muzică liniștitoare și cântece de leagăn atunci când doarme. Este unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru bebeluși nou născuți, pentru că le oferă acestora posibilitatea de a se bucura de muzică încă din primele luni de viață.

Ai la dispoziție o multitudine de opțiuni, de la boxe individuale și până la sisteme audio speciale. Orientează-te în alegerea ta către un produs de calitate, de la unul dintre brandurile cu renume în acest sector. În mod cert, cadoul tău se va bucura de aprecieri pentru că îi va fi util familiei pe termen lung.

21. Cadou nou născuți argint – brățară pentru copii

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

EdenBoutique.ro

Oferă-i bebelușului un dar de suflet, dar care respectă și tradiția – o bijuterie din argint pe care o poate purta după primele luni de viață sau când va crește mai mare. Un astfel de cadou va fi la fel de valoros și important chiar dacă nu va fi folosit din momentul în care este dăruit. Dacă vrei să îi oferi o brățară care să fie purtată de la o vârstă cât mai fragedă, atunci optează pentru una cu șnur reglabil și fără alte accesorii.

Pentru o vârstă mai înaintată se poate alege o brățară cu un design mai complex, dar care să respecte în continuare regula privind siguranța pentru copil. Oricare ar fi opțiunea ta, vei avea la dispoziție o multitudine de modele dintre care să alegi!

22. Scoica auto – transportă bebelușul în siguranță de fiecare dacă când merge cu mașina

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Noriel.ro

Unul dintre cele mai utile cadouri nou născuți, scoică auto se dovedește cea mai sigură (și recomandată modalitate de transport) în primele luni de viață. Având în vedere că perioada de până la vârsta de 1 presupune mersul la medic în vederea controalelor și pentru vaccinare, un astfel de accesoriu este un dar foarte bine primit de orice părinte.

Optează pentru un model cu nivel maxim de siguranță și care poate fi folosit cât mai mult timp (până la 15 luni și până la înălțime de 66 cm). Multitudinea variantelor disponibile îți permite să alegi un model care o să îi facă fericiți atât pe părinți, cât și pe bebeluș!

23. Perne pentru bebeluși – un somn sigur și liniștit de fiecare dată când doarme!

Perne pentru bebeluși – un somn sigur și liniștit de fiecare dată când doarme!

eMag.ro

Oferă-i bebelușului un somn odihnitor și relaxant prin intermediul unei perne speciale. În cazul în care nu găsești niște pernuțe personalizate bebeluși, alege niște perne cât mai haioase, cu un design special, așa cum sunt cele de la Baby Clementoni sau cele Petit Panda.

Pernele ortopedice sau cele care protejează împotriva plagiocefaliei sunt ideale pentru nou născuți, așa că ți le recomandăm. La fel de utile sunt și pernele pentru poziționare, care pot deveni jucării de plus foarte atractive după vârsta de 12 luni. În cazul în care bebelușul este unul foarte activ, atunci pernele cu activități reprezintă o soluție pentru stimularea acestuia.

24. Coșuri cadou bebeluși cu suplimente naturale bebe

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Nichiduta.ro

Nu se știe niciodată când este nevoie de suplimente pentru bebe, așa că, dacă vrei să oferi un cadou util poți să iei în calcul un coș cu astfel de produse. Poți să adaugi în acest coș articole pentru calmarea colicilor și a crampelor abdominale, pentru creșterea poftei de mâncare sau produse care funcționează ca prebiotice și probiotice.

De asemenea, suplimentele cu vitamina D3 și C le sunt necesare micuților în primele luni de viață, așa că trebuie să se regăsească în coșul tău pe care îl vei oferi în dar. Iar pentru primii dințișori (după vârsta de 6 luni), biscuiții special concepuți vor fi îndrăgiți instant de către bebe.

25. Balansoar pentru bebeluși – leagănul multifuncțional pentru un bebe fericit

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Nichiduta.ro

Completează-ți lista cu potențiale cadouri bebeluși cu un balansor pentru cel mic. Un astfel de cadou nou născuți băieți și fetițe au darul de a-i oferi bebelușului un mediu în care să se relaxeze și să se simtă bine. Variantele care includ funcții muzicale și vibrații sunt excelente pentru bebelușii cărora le place să se simtă confortabil.

În plus, jucăriile cu zornăitoare care sunt agățate de bara balansoarului îi oferă bebelușului numeroase moduri de a se distra și de a se bucura. Ai de ales dintre modele variate, de la branduri de renume de pe piața jucăriilor și accesoriilor pentru bebeluși, iar prețurile reduse sunt în avantajul tău.

26. Cadou bebe special – set cadou cu articole de manichiură și pentru îngrijirea bebelușilor

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Notino.ro

Optează pentru un cadou pentru nou născuți care îi vor umple de bucurie pe părinții acestora – un set cu articole și accesorii pentru manichiură și îngrijirea bebelușilor. În aceste seturi, părinții vor găsi toate produsele necesare acordării celei mai bune îngrijiri pentru manichiura și pedichiura celor mici.

De la pile, unghiere și forfecuțe și până la perie de păr, pieptene, aspirator nazal și termometru digital. O alegere excelentă de cadou pentru un bebeluș, pentru că toate aceste produse sunt concepute de unele dintre cele mai importante branduri, așa cum este Philips Avent. Grație acestui cadou pentru bebeluși, cei mici se vor bucura de cea mai bună îngrijire.

27. Brățări personalizate pentru părinții bebelușului – cadou de suflet pentru întreaga familie

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

OnixBox.ro

Dacă te afli în căutarea unor cadouri bebeluși handmade, aceste brățări care pot fi gravate cu fotografia bebelușului vor fi cel mai frumos dar pentru părinții acestuia. Poți alege o gravură doar cu imaginea nou născutului sau poți opta pentru una cu întreaga familie.

Acest gen de cadou nou născut poate fi oferit de către părinții, nașii, prietenii cei mai buni ai cuplului. Șnurul poate fi împletit sau se poate opta pentru o brățară din piele, în timp ce gravura va fi realizată pe un bănuț din argint. Prețurile promoționale și reducerile pentru aceste daruri personalizate reprezintă un motiv în plus pentru a te orienta către acest cadou.

28. Scaun de masă pentru bebeluși – darul care îi pregătește pe părinți pentru diversificare

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

eMag.ro

Începând cu vârsta de 6 luni, părinții bebelușului pot începe diversificarea, iar un astfel de cadou le va fi foarte folositor. Scaunul de masă pentru bebeluș îi conferă acestuia siguranță în timpul meselor și poate fi ajustat în funcție de înălțimea copilului. Măsuța poate fi curățată rapid, grație materialului care simplifică această operațiune.

Montarea și demontarea scaunului este simplă, ceea ce permite transportul ușor și utilizarea acestui accesoriu și în alte locații decât acasă (de exemplu, la casa bunicilor). Varietatea modelelor și designului este dublată de prețurile accesibile și de numeroasele branduri producătoare de scaune de masă pentru bebeluși.

 

Sperăm că lista noastră de idei de cadouri pentru bebeluși te va ajuta să iei decizia corectă și să oferi darul perfect atât pentru bebe, cât și pentru părinții acestuia. Amintește-ți că un cadou pentru nou născut trebuie să îi fie util acestuia și să-l ajute să beneficieze de confort, să se relaxeze sau să-i ofere un plus la starea de sănătate.

De asemenea, cadoul trebuie să fie de calitate și să respecte normele de siguranță pentru bebeluși. Iar dacă este un cadou care este benefic și pentru părinți, atunci se poate spune că tocmai ai dăruit cadoul ideal pentru întreaga familie!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 5.0 (40 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare