Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cele mai bune idei de cadouri de 8 martie pentru Ziua Mamei

Datum 5.11.2021 Lavinia Calin Lavinia Calin

Martie este siguranță luna femeilor. Trebuie să faci cadouri de 1 martie, apoi alte cadouri de 8 martie. Și pentru că acum apar florile primăverii, cel puțin fiecare weekend trebuie să fie reînnoite florile din vază. Evident, primăvara este anotimpul femeilor. Însă, pentru că sunt atât de multe sărbători închinate lor apropiate, poți rămâne fără idei. Ei bine, pentru a fi pregătit de orice situație, iată o listă de idei de cadouri de Ziua Femeii și 1 martie, pentru toate femeile din viața ta.

Vezi și alte idei de cadouri pentru ea.

1. O geantă, cadoul de 8 martie perfect pentru orice femeie

geanta idei cadou 8 martie

De la 39 de lei pe Elefant.ro

Femeile nu au niciodată suficient de multe genți. Pentru că, în general, sunt asortate cu ținuta, fiecare femeie are nevoie de mai multe genți. Ei bine, dacă ești în căutare de idei cadou 8 martie atunci cu siguranță o geantă este bine primită. Poți să optezi pentru una de zi, spațioasă cu multe buzunare sau pentru o poșetă pentru seară. Dacă ai îndoieli în privința cadoului, poți să fii atent la stilul femeii care îl va primi. Astfel, îți va fi mai ușor să găsești geanta perfectă pentru ea.

2. O ramă foto, cadoul care va face orice mamă să zâmbească

rama foto cadouri simple de 8 martie

De la 6 lei pe Vivre.ro

Cadourile sentimentale sunt cele mai bune. Iar o ramă for intră fix în această categorie. Chiar dacă sunt cadouri simple de 8 martie, ramele foto oferă un sentiment, o emoție care cu greu este surprinsă de alte obiecte. Completează cadoul cu o poză dintr-un moment excelent al vostru, sau cu familia. Astfel, îi vei aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată când o va vedea. Iar dacă optezi pentru rama foto singură, atunci este indicat să alegi un model ieșit din comun, care să atragă atenția dar care să se și încadreze în decorul casei sau al biroului.

3. O brățară gravată, un cadou personalizat de Ziua Femeii

bratara gravata cadouri pentru mame de 8 martie

De la 62 de lei pe OnixBox.ro

Este destul de greu să găsești cadouri pentru mame de 8 martie, în special dacă i-ai cumpărat deja tot ce are nevoie. Ei bine, în acest caz este cel mai bine să optezi pentru un cadou personaliza de 8 martie. Iar o brățară gravată, îmbină emoția cu frumosul. Alege o poză a voastră sau un citat memorabil pentru a crea emoția necesară unui cadou perfect. De asemenea, dacă mama tu obișnuiește să poarte bijuterii scumpe, atunci poți să optezi pentru o brățară din șnur, mult mai diafană.

4. Ciocolată, cadoul dulce pentru pe care toate femeile îl apreciază

ciocolata cadouri dulci de 8 martie

De la 11 lei pe Chocolissimo.ro

Niciun 8 martie nu este complet fără ceva dulce. Iar pentru că este o ocazie specială nu poți să oferi chiar ceva ordinar, ca o ciocolată luată din supermarket. Dar, poți să alegi ciocolată cu mesaje simpatice sau în forme distractive, pentru a oferi cadouri dulci de 8 martie. Indiferent că o oferi iutei, mamei sau unei colege de serviciu, ciocolata simpatică cu siguranță va aduce zâmbetul pe buzele acestora. Iar dacă forma complimentează spiritul persoanei care primește cadoul, atunci acesta va face o diferență.

5. Un cardigan de damă alb sau roșu, în culorile mărțișorului

cardigan cadouri de 1 martie

De la 57 de lei la Answear.ro

Pentru că martie este de fapt luna femeilor la noi în țară, trebuie să gândești și ce cadouri de 1 martie vei face femeilor din viața ta. Uneori un simplu mărțișor nu este suficient. Dar poți să optezi pentru un cadou care să îmbine utilul cu plăcutul, sub forma unui cardigan. Începutul primăverii vine cu vreme capricioasă, cel puțin până când își leapădă Baba Dochia toate cojoacele. Iar un cardigan, cu siguranță este util în această perioadă. Iar pentru a menține tema festivă, alege un cardigan alb sau roșu, sau unul care îmbină cele două culori. Astfel, vei oferi un mărțișor care să aibă cu adevărat un impact unic.

6. O fotocarte, cu toate pozele voastre

fotocarte cadouri 8 martie pentru mama

De la 45 de lei pe PhotoGo.ro

Atunci când cumperi cadouri 8 martie pentru mama este bine să te gândești și la unul sentimental, care va depăși testul timpului. O fotocarte este cel mai bun exemplu de astfel de cadou. Nu te lăsa indus în eroare de nume. Este un album foto profesionist legat, pe care îl poți personaliza cum îți dorești. Adună cele mai bune fotografii cu tine și mama ta, dar și unele cu întreaga familie pentru oferi un cadou complet. Nu este obligatoriu să îl umpli cu poze, poți adăuga și citate sau mici povestiri de genul „Îți mai amintești când…”. Astfel, valoarea sentimentală va crește. Indiferent ce alegi, poți fi sigur că mama ta va aprecia cadoul.

7. Set de cosmetice bio, pentru mamele care țin la mediul înconjurător

cosmetice bio cadouri de mărțișor

De la 65 de lei pe Notino.ro

Nu este nimic greșit în a-ți păsa de medul înconjurător. Și nici nu trebuie să fie o problemă faptul că pielea ta are nevoie de o îngrijire deosebită. Iar persoanelor care optează întotdeauna pentru variantele sănătoase poți să feri cadouri de mărțișor produse cosmetice bio. Iar dacă nu știi exact ce să alegi, poți să optezi pentru clasicele seturi cadou. Astfel, vei merge la sigur cu darul tău.

8. Eșarfe, cadouri de 8 martie pentru mame elegante

esarfa cadouri de 8 martie pentru mame

De la 24 de lei pe Answear.ro

Mamele au un stil deja foarte bine stabilit. Având în vedere că au trecut de perioada auto-descoperirii, ele știu deja ce le place. Iar din acest motiv este destul de greu să le faci cadouri care să nu fie schimbate ulterior, sau uitate într-un dulap. Dar poți să mergi întotdeauna pe mâna eșarfelor, cadouri de 8 martie pentru mame excelente. Optează pentru una versatilă, sau cu aceleași culori pe care le poartă mama ta de obicei. Dacă este puțin mai mare, ea va putea fi purtată în diferite moduri, ceea ce mama ta aprecia, deoarece o poate asorta la mai multe ținute.

9. Lumânări parfumate, cadou pentru relaxare

lumanari parfumate cadouri de 8 martie ieftine

De la 5 lei pe Vegis.ro

Un mediu relaxant este foarte important, în special atunci când ești acasă. Dar de multe ori, avem nevoie de un liant care să ne ajute să intrăm în starea necesară. Iar lumânările parfumate sunt excelente, pentru că ele creează atmosfera necesară relaxării. Prin urmare, dacă ești în căutare de cadouri de 8 martie ieftine poți să mizezi pe acest tip de lumânări. Iar pentru un cadou deosebit optează pentru un parfum ambiental apropiat de cel pe care persoana care primește cadoul îl poartă.

10. Un ondulator de păr, pentru bucle perfecte

ondulator de par cadouri 8 martie

De la 31 de lei pe EvoMag.ro

Coafatul este cu adevăra mai ușor atunci când ai un ondulator de păr performant. Fie că vorbim de bucle, coafuri relaxate sau doar un breton care cade peste față, acest aparat cu siguranță este unul dintre prietenii de nădejde a femeilor. Iar dacă ești în căutare de cadouri 8 martie pentru doamna din viața ta, atunci poți să te îndrepți spre un ondulator. Un model mai nou, cu setări de temperatură și înveliș ceramic, cu siguranță îl va înlocui pe cel vechi. Însă, indiferent care este modelul ales, ondulatorul de păr este un cadou ce îi va face trebuință.

11. Un vin roze, pentru serie liniștite

vin cadouri 8 martie

De la 12 lei pe AlcoolDiscount.ro

Și pentru că tot vorbeam de prietenii doamnelor, trebuie să menționăm și vinul roze. Un pahar după cină, înainte de culcare este chiar recomandat. Iar o selecție de vinuri roze de calitate sunt cadouri 8 martie excelente pentru doamnele din viața ta. Optează pentru unul demi-sec, deoarece poate fi degustat după desert. Și nu uita, că acest cadou pentru partenera de viață trebuie să vină la pachet cu seri relaxante și poate chiar un serial bun.

12. Un buchet de flori, cadoul clasic pentru profesoare

buchete de flori cadouri 8 martie profesoare

De a 105 lei pe Floria.ro

Profesoarele, învățătoarele și dirigintele sunt obișnuite să primească flori de 8 martie. Dar dacă vrei să ieși în evidență, alege un aranjament floral deosebit. Atunci când vorbim de cadouri 8 martie profesoare trebuie să ținem cont și de o limită maximă morală a banilor cheltuiți. Prin urmare, chiar dacă un buchet de flori nu pare un cadou extraordinar, el este perfect pentru situație. Darurile opulente nu își au locul în sala de clasă. Prin urmare, rămâne gestul simbolic de respect și apreciere prin oferirea unei flori deosebite.

13. O broșă elegantă, cadoul excelent pentru educatoare

broșe cadouri de 8 martie pentru educatoare

De la 109 lei pe Elefant.ro

Începutul primăverii este momentul perfect pentru oferire de broșe. Ele pot ține locul mărțișorului clasic. Iar broșele elegante sunt cadouri de 8 martie pentru educatoare excelente. Dacă aceasta este elegantă, cu siguranță va fi purtată de doamna educatoare. În plus, aceasta vor fi prețuite. În definitiv, broșa este unul dintre acele cadouri care trec testul timpului, dacă sunt alese cu puțină atenție.

14. Un stilou, cadoul pentru dirigintă perfect

stilou cadou de 8 martie pentru dirigintă

De la 235 lei pe BestValue.eu

Stilul este cel mai folosit instrument al unui profesor. Fie că ia notițe la lecții, pune note, corectează lucrări sau își face planul de lecții, un profesor scrie foarte mult. Iar diriginta, cu siguranță are nevoie de un stilou care să îi facă cinste. Din acest motiv, dacă ești în căutare de un cadou de 8 martie pentru dirigintă, acesta este cea mai bună opțiune. Alege un stilou care să fie ușor de ținut, de mână și să fie simplu de întreținut.

15. Un termos, pentru toate cafelele băute pe drum

termos cadouri 8 martie pentru colege

De la 59 de lei pe Giftology.ro

Rara sunt situațiile în care oamenii reușesc să își bea cafeaua acasă dimineața în timpul săptămânii. Pentru că toți ne grăbim să ajungem la muncă, de cele mai multe ori cafeaua o bem la birou sau pe drum. prin urmare, atunci când trebuie să iei cadouri 8 martie pentru colege poți să te orientezi spre termos-uri, pentru că înainte de toate, sunt utile. În plus, poți să optezi pentru variante colorate sau cu ilustrații din serialele preferate, pentru a le personaliza într-o oarecare măsură. Astfel, colegele tale îți vor mulțumi în fiecare dimineață pentru cadoul primit.

16. Un mărțișor clasic, primul cadou al primăverii

cadouri de mărțișor clasic

De la 49 de lei pe Giftforyou.ro

Cele mai simple cadouri de mărțișor sunt mărțișoarele tradiționale. Un coșar sau trifoi cu patru foi pentru noroc, o floare care simbolizează începutul primăverii sau chiar o inimioară pentru persoana iubită, va fi purtat cu mândrie în piept de persoana care îl primește. Nu trebuie întotdeauna să te orientezi spre un cadou scump. Uneori, simbolul gestului este suficient de puternic. Iar dacă vreai să îl oferi unei persoane speciale, orientează-te spre un material prețios sau un mărțișor care poate fi purtat, apoi, ca pandantiv sau ca broșă.

17. Un halat pufos, pentru zilele răcoroase de primăvară

halat pufos cadouri pentru 8 martie

De la 62 de lei pe Astratex.ro

Trebuie să te gândești și la confort atunci când faci cadouri pentru 8 martie. Și având în vedere că diminețile și serile de primăvară sunt răcoroase, un halat de casă este mai mult decât necesar. Iar dacă persoana care primește cadoul lucrează de acasă, atunci cu siguranță acesta va fi mai multe decât bine primit. Un halat de casă pufos și călduros este necesar oricui. Așa că poți profita de această ocazie să îmbunătățești garderoba de casă a femeilor din viața ta.

18. Un parfum select, un cadou excelent pentru iubită

parfumuri cadouri de 8 martie pentru iubită

De la 13 lei pe Notino.ro

Toate femeile au nevoie de un parfum statement, pe care să îl folosească atunci când vor să se simtă fabuloase. Astfel, atunci când ești în căutare de cadouri de 8 martie pentru iubită poți să te orientezi oricând spre un parfum select. Alege o apă de parfum și nu o apă de toaletă pentru un miros persistent. Și poți să optezi oricând pentru un parfum fresh, de primăvară, având în vedere perioada în care oferi cadoul. Iar dacă iubita are destul de multe parfumuri, poți oricând să te orientezi spre o sticlă interesantă, ca să îi decoreze masa de toaletă.

19. Un kit de unghii cu gel, pentru o manichiură perfectă

kit de unghii cadou ziua femeii

De la 99 de lei pe KitUnghii.ro

Nu poți să treci peste ziua femeii fără să iei un cadou, fie el și unul simbolic. Dar până la redarea simbolismului zilei într-un obiect simplu, poți oricând să te orientezi spre ceva practic, care să fie folosit în orice moment al anului. În această categorie intră kiturile de unghii cu gel. Având în vedere că toate femeile se îngrijesc de unghii, poți aduce salon de manichiură acasă. Și nu orice fel de salon, ci unul care oferă manichiuri de lungă durată, deoarece acesta este avantajul gelului de unghii. Acesta este simplu de folosit. Și cu siguranță femeile apropiate din viața ta vor aprecia un astfel de cadou.

20. Un tablou personalizat, cadoul sentimental de ziua femeii

tablou cadouri personalizate de 8 martie

De la 92 de lei pe Tiparo.ro

Când nu ai idee ce poți să îi mai cumperi doamnei din viața ta, poți să optezi pentru cadouri personalizate de 8 martie. Un tablou cu familia, sau un portret realist, cu siguranță o va bucura. Poți să optezi chiar și pentru animalul de companie preferat. Indiferent care este opțiunea ta pentru imagine, cadoul va fi unul unic și inovator. Impactul emoțional al unui tablou este extraordinar, având în vedere că implică și ideea că ai stat să cauți ceva personal pentru persoana căreia îl dăruiești.

21. Un lanț cu pandantiv, un cadou de mărțișor de care iubita de va bucura

lant pandantiv cadouri de 1 martie

De la 605 lei pe Teilor.ro

Bijuteriile sunt întotdeauna cadouri inspirate pentru femei. Iar dacă le faci unei persoane la care ții foarte mult, acestea sunt de mai mult bun augur. Iar atunci când vine vorba de cadouri de 1 martie pentru cineva care îți este foarte drag, poți să mizezi pe un lanț cu pandantiv, pentru a te asigura că acesta va fi purtat. Alege materiale prețioase, durabile, elegante, pentru a oferi un cadou cu adevărat special.

22. Un aparat de electrostimulare facială, pentru o piele mereu tânără

electrostimulare facială idei cadouri 8 martie

De la 53 de lei pe eMag.ro

Pentru că încă nu a fost descoperită fântâna tinereții veșnice, trebuie să ne rezumăm la gadgeturi care ajută la rejuvenarea, curățarea și redarea fermității tenului. Astfel, atunci când cauți idei cadouri 8 martie poți să investești într-un aparat de electrostimulare facială. Un astfel de aparat înlocuiește pe deplin mersul la salonul de înfrumusețare. Prin urmare, poți să îl oferi mamei, iubitei sau unei prietene foarte bune. Iar în ceea ce privește funcțiile, ar trebui să știi că cea mai căutată este cea de rejuvinare a pielii îmbătrânite și obosite. Însă, poți să optezi și pentru un aparat care luptă împotriva acneei sau a petelor.

22. Romane de dragoste, cadouri de 8 martie pentru femei care cred în dragostea adevărată

romane de dragoste cadouri 8 martie de ziua femeii

De la 10 lei pe Libris.ro

Fiecare femeie are o doză generoasă de romantism. Iar de multe ori ea se regăsește în literatura și cinematografia specifică. Ceea ce înseamnă că romanele de dragoste sunt cadouri 8 martie de ziua femeii apreciate. Dacă nu știi exact care este subgenul preferat, sau măcar autorul pe care doamna din viața ta îl cumpără de obicei, poți să optezi pentru lista de noutăți sau cea de cărți populare. Astfel, te vei asigura că faci un cadou care va fi apreciat de persoana care îl primește.

23. O amuletă feng-shui, pentru noroc, sănătate, dragoste și bunăstare

amuleta feng shui cadou 1 martie

De la 6 lei pe Fengshui4life.ro

Multe femei decorează își decorează locuințele și birourile pentru a se alinia cu filosofia feng-shui. În definitiv, toată lumea și dorește noroc, bunăstare, fericire și sănătate. Iar dacă un sistem de valori ți le poate aduce, atunci de ce să nu fie adoptat? O amuletă feng-shui, care întărește aceste credințe, poate fi un cadou 1 martie excelent pentru oricine. Mai mult, simbolistica își are echivalentul în cultura română. Deci poți oricând să oferi un mărțișor sub formă de dragon, crap sau broască țestoasă pentru a ura cuiva un început de primăvară așa cum și-l dorește.

24. Un ceai de plante delicat, pentru un moment de respiro

ceai delicat cadouri de 8 martie

De la 9 lei pe Carturesti.ro

O după-amiază liniștită, nu este completă fără o ceașcă de ceai aromat în față. Iar dacă acesta are o aromă fină, cu atât mai bine. Prin urmare, poți să oferi oricărei femei cadouri de 8 martie ceaiuri. Cheia este ca acestea să fie de calitate. Pentru a te asigura că ceea ce tu alegi este cu adevărat apreciat, alege soiurile organice, ci bază de ceai verde sau negru. Compoziția, desigur, ar trebui să aibă și alte plante care să îi ofere o aromă unică. În general, ceaiurile florale sunt asimilate relaxări, dar poți să optezi și pentru unul de fructe, dacă știi că persoana căruia îl dăruiești le apreciază.

25. O brățară cu talismane, cadoul de 1 martie cu urări

bratara talismane cadouri de 1 martie

De la 119 lei pe EdenBoutique.ro

Vrei să pregătești terenul pentru următoarele cadouri de 1 martie? Atunci o brățară cu talismane este răspunsul pe care îl cauți. Poți să îi cumperi în acest an brățara simplă și apoi, în fiecare an să adaugi un talisman nou. Este un cadou excelent pentru iubită, soție sau chiar fiică. Deoarece în fiecare an poți adăuga ceva simbolic pentru anul care a trecut. Astfel, alături de urări și daruri, poți oferi speranța unui nou an petrecut împreună.

26. O paletă de machiaj multifuncțională, cadoul de 8 martie perfect pentru femeile active

paleta machiaj cadouri de 8 martie pentru iubită

De la 30 de lei pe Notino.ro

Nu este întotdeauna simplu să găsești cadouri de 8 martie pentru iubită, în special dacă ați petrecut deja ceva timp împreună. Iar atunci când ești în pană de idei, poți oricând să mizezi pe machiaj. O idee este să te uiți în trusa ei și să vezi ce îi lipsește sau ce urmează să se termine. Însă, dacă iubitei tale îi place să se machieze diferit de la zi la zi, atunci, o paletă de machiaj multifuncțională este cea mai bună alegere. Dacă aceasta conține farduri, blush, iluminator, bronzer și eventual ruj, atunci cu siguranță îi va fi folositoare partenerei tale de viață.

27. Un ceas vintage, cadou de 8 martie pentru o doamnă respectabilă

cadou de 8 martie pentru soacră ceas vintage

De la 29 lei pe Watch24.ro

Ceasul este accesoriul care va fi întotdeauna la modă. Iar unul clasic, eventual cu aspect vintage, poate si asortat oricărei ținute, ceea ce îl face un cadou de 8 martie pentru soacră perfect. Optează pentru o variantă clasică, cu cadranul mic sau mediu pentru un efect elegant. Brățara poate fi metalică, dacă doamna în cauză are un stil modern. Însă, o brățară de piele, eventual neagră, este mult mai ușor de asortat.

28. Produse pentru îngrijirea tenului, pentru o rutină de înfrumusețare completă

produse ingriire ten cadouri 1 de martie

De la 5 lei DrMax.ro

Toate femeile sunt în căutare de the next best thing atunci când vine vorba de rutina de înfrumusețare. Fie că vorbim de creme de față, seruri sau tratamente, majoritatea trebuie încercate, cel puțin. Ceea ce înseamnă că nu poți greși dacă alegi produse de îngrijire a pielii pentru cadouri 1 de martie. Alege produsele care ți se par adecvate pentru tipul de ten al persoanei căreia îl dăruiești. iar dacă ești în pană de idei și nu știi ce să alegi, poți oricând să oferi cremă cu protecție solară, care cu siguranță va fi folosită.

29. O cină romantică, pentru o seară unică

cine romantica cadouri pentru 8 martie

De la 249 lei pe Activități-cadou.ro

O cină romantică în oraș este unul dintre acele cadouri pentru 8 martie clasice, care au un impact major asupra relației. Alege un loc ieșit din comun, pentru a-ți uimi jumătate. Fie plecați într-un city break sau găsește o variantă exotică, precum cina pe un vapor sau o conduci cu limuzina spre restaurant, pentru a avea parte de o experiență unică. Poți să optezi pentru un pachet complet, dacă organizarea nu este punctul tău foarte. Astfel, partenera ta de viață poate să se bucure de o experiență minunată, fără ca tu să fi depus foarte mult efort.

30. O jucărie de plus, pentru că toți am fost copii

jucarii de plus cadouri de 1 martie

De la 14 lei pe Noriel.ro

Uneori trebuie să avem grijă să bucurăm copilul din fiecare dintre noi. Iar cu o jucărie de pluș, cu siguranță îți vei atinge scopul. Astfel, atunci când te orientezi spre cadouri de 1 martie jucăușe, poți să alegi o jucărie care să ilustreze un personaj al copilăriei. În general, figurinele Disney clasice, cu care toți am crescut, sunt ușor de identificat. Dar și animalul ei preferat poate fi o plăcere să fie ținută în brațe varianta de pluș.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Nimeni nu a analizat încă acest lucru, să fie primul.

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site.

Articole similare