Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Cadouri ocazionale

25 de idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Te numeri printre fericiții participanți la o petrecere de nuntă sau la o aniversare de la data nunții ori a unui anumit număr de ani de relație? Atunci înseamnă că vei avea nevoie de un cadou aniversare căsătorie pentru fericitul cuplu. Le fel și în cazul în care vei merge la o petrecere aniversară a relației.

Așa că noi ți-am pregătit câteva idei cadou aniversare căsătorie și relație, astfel încât să mergi la sigur cu darul tău. Află în cele ce urmează care sunt cele mai potrivite cadouri în funcție de tipul aniversării și cum poți să oferi cadoul perfect fericiților sărbătoriți!

ANIVERSAREA NUNȚII

Lingou de aur – un cadou nuntă de aur perfect pentru o iubire de 50 de ani

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Teilor.ro

În cazul în care ai dubii asupra darului în momentul în care trebuie să mergi la o aniversare de jumătate de secol de iubire noi îți oferim cea mai bună idee. Optează pentru un cadou 50 ani căsătorie care este cu adevărat surprinzător – un lingou de aur.

O astfel de iubire nu poate primi un altfel de dar, iar dacă este vorba despre bunicii tăi sau niște rude apropiate, cu siguranță că acest semn al prețuirii este cel mai potrivit. Poți să alegi între mai multe variante – 2, 5, 10, 20, 50 sau 100 de grame, acest aur fiind ștanțat și având toate certificatele de calitate. În mod garantat, un astfel de cadou nu va trece neobservat!

Seturi de prosoape de lux pentru aniversarea nunții de bumbac

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Astratex.ro

Tocmai au trecut 2 ani de la căsătorie și vrei să oferi un cadou 2 ani căsătorie (nunta de bumbac)? Gândește-te la amândoi și optează pentru un set de prosoape de lux, pentru mâini și pentru baie, care se bazează pe materiale de calitate și care oferă clipe minunate de relaxare după fiecare baie.

Numeroasele modele și culori îți permit să alegi niște seturi care vor contribui la continuarea momentelor plăcute din timpul băii, oferindu-vă învăluiri delicate la fiecare folosire. Poți profita și de reducerile derulate în mod frecvent pentru aceste accesorii, ceea ce înseamnă un nou avantaj pentru tine.

Decorațiuni de grădină și pentru balcon 

Cadou 5 ani căsătorie

Decorațiuni de grădină și pentru balcon

eMag

Iată-vă ajunși în fața sărbătoririi a 5 ani de la căsătorie (nunta de lemn), prilej de a vă face niște cadouri aniversare. Pentru această ocazie poți oferi drept cadou de aniversare căsătorie niște decorațiuni pentru grădină sau pentru balcon. Astfel, o să puteți adăuga câteva accesorii drăguțe colțișorului vostru de relaxare.

Numeroasele decorațiuni care sunt disponibile o să vă permite să alegeți cadoul perfect (fie vă faceți unul altuia o surpriză, fie le alegeți împreună). Iar dacă trebuie să oferi un cadou aniversar unui cuplu care serbează 5 ani de la căsătorie, decorațiunile (de orice fel) sunt recomandarea noastră pentru nunta de lemn.

Suveniruri militare cadou aniversare căsătorie 10 ani

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Military-shop.ro

Căsătoria poate fi privită ca o luptă pe care o duc împreună cei doi parteneri, așa că un cadou aniversare 10 ani căsătorie potrivit pentru această ocazie este reprezentat de niște căști militare. Mai ales că la această aniversare (nunta de tinichea sau aluminiu) se oferă obiecte din acest metal. Așa că, niște suveniruri militare nu fac decât să adauge extra distracție relației care a rezistat atât de mult timp.

Dacă trebuie să oferi un cadou unui cuplu care sărbătorește 10 ani de la nuntă, căștile nemțeșți, Afrika Corps, franțuzești, englezești, de motociclist sau de parașutist vor constitui niște cadouri pentru aniversare căsătoriei foarte amuzante (iar dacă este vorba despre niște colecționari vor fi darul ideal).

Vază decorativă – cadou 15 ani căsătorie pentru a sărbători momentul de cristal al unei familii

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Elefant.ro

Nunta de cristal este un moment care trebuie sărbătorit cu un cadou pe măsură. Oferă o vaza decorativă pentru că obiectele din cristal constituie cel mai potrivit dar la o astfel de aniversare. Poți alege dintre modelele atractive, culorile diferite și poți profita chiar de promoțiile disponibile pentru aceste produse, astfel încât să dăruiești un cadou spectaculos.

Încearcă să te orientezi către un design cât mai original, astfel încât darul tău să fie unul care să iasă în evidență. Vasele tip Safari, cu formă rotundă sau ovală, precum și cele cu efecte marmorate reprezintă exact cadoul ideal de aniversare a 15 ani de căsătorie.

Tablou celebru – cadou 20 ani căsătorie

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Pictorulfericit.ro

Ce cadou pentru aniversarea căsătoriei poate fi mai frumos cu ocazia trecerii a 20 de ani de la oficializarea relației decât un tablou celebru? Desigur, o replică a unui tablou cunoscut în toată lumea, precum “Mona Lisa” sau “Strigătul”. La fel de bine cum și o replică a unui tablou modern ar putea să stea la fel de bine în sufrageria cuplului care și-a petrecut 20 de ani de viață împreună.

Poți alege unul stilizat“Lion” sau “Soul Jazz”– sau unul abstract ori unul sofisticat, așa cum este “City Tea Drinking”. Oricare ar fi alegerea ta, cu siguranță că un astfel de tablou o să fie foarte bine primit de către sărbătoriți!

Talismane din argint pentru aniversarea a 25 de ani de la căsătorie

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Edenboutique.ro

De obicei, pentru o astfel de sărbătoare se oferă drept cadou aniversare 25 ani căsătorie verighete din argint. Numai că, pe lângă acestea, mai poți face și un alt cadou soț aniversare căsătorie – niște bijuterii din argint. Fiind vorba despre un cadou pentru amândoi partenerii, niște mici amulete din acest metal prețios o să le ofere posibilitatea de a se bucura împreună de această sărbătorire.

Așadar, dacă este vorba despre părinții tăi, dăruiește-le astfel de cadouri și arate-le prețuirea și aprecierea ta. Dacă este vorba despre daruri între soți, orientează-te către ceva original, unic și care să fie cu adevărat special pentru a marca acest moment aniversar.

Experiență de neuitat – cadou 30 ani căsătorie

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Activitati-cadou.ro

30 de ani de relație înseamnă enorm, așa că, un astfel de moment trebuie sărbătorit așa cum se cuvine. Oferă-le celor dragi posibilitatea de a face un lucru cu adevărat memorabil și prilejuiește-le o aventură de neuitat în natură, într-o drumeție călare sau într-o cursă de off-road (pentru cei care iubesc adrenalina).

Celor romantici le poți oferi bucuria unei cine romantice, precedată de o plimbare cu o limuzină specială sau plăcerea unui city-break de 5 stele într-unul dintre orașele renumite pentru acest lucru din România. O degustare de vinuri într-o podgorie românească sau o plimbare la apus cu elicopterul completează lista acestor cadouri pentru aniversarea căsătoriei de neuitat.

Buchet personalizat de flori cu sclipiri de rubin

Cadou 40 ani căsătorie

Buchet personalizat de flori cu sclipiri de rubin 

Floria.ro

Trecerea a 40 de ani de la oficializarea căsătoriei reprezintă un moment glorios pentru orice cuplu. Sărbătorește-l cu bijuterii și flori în culoarea rubinului pentru a marca acest moment așa cum se cuvine. Optează pentru un buchet sau aranjament floral care să aibă sclipiri de rubin și dăruiește-l din toată inima celor care au făcut ca 40 de ani să pară că au trecut ca într-o clipită.

Dacă ești chiar tu cel sau cea care sărbătorești acest eveniment deosebit alege opțiunea care vine cu o scrisoare de dragoste alături de buchetul aranjat într-un mod deosebit. Bucură-te de acest moment de magie cu un dar fără asemănare!

Ciocolată personalizată

Cu sclipiri de iubire la aniversarea unui 1 an de iubire în mod oficial

Ciocolată personalizată 

Chocolissimo.ro

Iubirea are gust de ciocolată, uneori fiind atât de dulce încât îți vine să o mănânci pe toată, iar alteori este atât de amăruie, încât închizi ochii când o guști. Bucură-te de acest cadou aniversare căsătorie 1 an așa cum dorești tu și persoana dragă de lângă tine! Dăruiește un moment dulce, pe care îl poți prezenta într-o formă unică, prin intermediul cutiei care poate fi personalizată.

Poți opta pentru ciocolată în formă de inimă sau pentru cea cu mesaj.  Pentru cei pofticioși și îndrăgostiți de acest desert, varianta Fabulous este cea mai bună modalitate de a demonstra că iubirea este pur și simplu o ciocolată pe care vrei să o guști în fiecare zi!

Photo carte – un cadou la fel de captivant indiferent de numărul anilor pe care îl sărbătoriți de la căsătorie

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Photogo.ro

Îți dorești un cadou aniversare căsătorie care să fie cu adevărat de neuitat? Atunci poți să concepi un fiecare an, alături de jumătatea ta, o foto-carte în care să adunați amintirile de peste an. Este genul de cadou de aniversare căsătorie care te bucură de fiecare dată, pentru că îți prilejuiește posibilitatea de a trece în revistă (și de a păstra peste ani) toate acele amintiri care contează.

Poți alege modul de prezentare (buget, standard sau layflat) și dimensiunea (portret, pătrat sau panoramic) și tema foto cărții. Nu mai trebuie decât să sortezi fotografiile, să le încarci în aplicație și să lansezi comanda de printare, iar albumul tău va fi gata.

Ceas bărbătesc – un cadou pt aniversarea căsătoriei prin care să-i spui că fiecare clipă alături de el este minunată

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Watch24.ro

Lista ta de cadouri aniversare căsătorie bărbați trebuie să includă un ceas bărbătesc, model clasic sau smartwatch. Nu doar că este un dar minunat atunci când îl oferi drept cadou aniversare 1 an căsătorie, dar este și un obiect util.

Variantele clasice se bazează pe curele elegante și pe un design spectaculos, în timp ce versiunile moderne, de tip smartwatch, vin cu o serie de opțiuni și funcții care se pliază pe nevoile bărbatului secolului XXI. Poți opta pentru acest cadou de aniversare căsătorie și atunci când vrei să îi spui într-un mod romantic că fiecare secundă alături de el este extraordinară.

Cadou 10 ani căsătorie – o aventură pe role

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Decathlon.ro

Viața este o călătorie, iar iubirea este o aventură care te surprinde în fiecare clipă, așa că, de ce să nu îți surprinzi soția sau soțul cu un cadou pt aniversarea căsătoriei la care nici măcar nu se gândește? Niciodată nu este prea târziu să încercați să mergeți pe role, așa că, un astfel de cadou o să reprezinte o invitație la aventură în doi.

Dacă vrei să le faci un dar inedit părinților tăi, atunci rolele trebuie trecute pe lista ta de idei cadou aniversare căsătorie părinți. Mai mult ca sigur că nu se vor aștepta la un astfel de cadou, dar, cum în viață trebuie să le încerci pe toate, acum ai ocazia de a-ți pune părinții pe roate.

Șampanie – cadou aniversare căsătorie potrivit pentru orice număr de ani împreună

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Bestvalue.eu

Asemenea ciocolatei, șampania descrie cel mai bine o relație de iubire, așa că, orice aniversare a unui anumit număr de ani de la oficializarea căsătoriei poate fi sărbătorită cu șampanie. În cazul în care este vorba despre un număr special de ani un cadou 25 ani căsătorie, de exemplu, poate fi reprezentat de o șampanie premium.

Ai la dispoziție o varietate de opțiuni de la Moet & Chandon, Lanson, Taittinger, Mumm, Veuve Clicquot sau Bollinger. Alege o șampanie care să ilustreze cât mai bine gustul relației și să le ofere tuturor bucuria de a degusta una dintre cele mai râvnite băuturi din lume.

ANIVERSAREA RELAȚIEI

Jocuri de societate distractive

Pentru o relație în care fiecare secundă împreună înseamnă voie bună

Jocuri de societate distractive 

Elefant.ro

Pe lista cu cadouri aniversare relație ar trebui incluse și jocurile de societate. Acestea le oferă celor care le joacă numeroase opțiuni de distracție și de a se simți bine împreună. Pentru un cuplu dornic să se bucure la maxim de timpul pe care îl petrec, astfel de variante de distracție reprezintă și o modalitate de a se cunoaște mai bine.

Toate aceste jocuri sunt moderne, stimulează gândirea, favorizează perspicacitatea și sunt excelente moduri de a stârni amuzamentul. În plus, pentru cuplurile care au mulți prieteni constituie o formă de distracție diferită chiar și atunci când trebuie să stea acasă.

Rama digitală pentru un cuplu căruia îi place să aibă amintirile cele mai mai importante din relație la vedere

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Evomag.ro

Atunci când vrei să ai aproape toate amintirile care contează, o ramă digitală îți oferă această posibilitate. Plus că este unul dintre acele cadouri pentru aniversare relație care este pe placul ambilor parteneri. Alege un model care să dispună de un spațiu de stocare cât mai mare (8 GB, de exemplu), intrare USB, display generos și telecomandă.

Pentru cei care sunt ceva mai pretențioși există și varianta cu difuzoare, care le oferă acel plus de care au nevoie pentru a se bucura la maxim de fotografiile lor. Iar celor care țin și la bugetul cuplului, variantele de rame digitale cu preț promoțional sunt cadoul perfect pentru bunăstarea relației.

Cărți romantice pentru o relație plină de pasiune și iubire

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Carturesti.ro

Cărțile romantice și de iubire reprezintă unul dintre cele mai frumoase cadouri aniversare relație, mai ales dacă ambii parteneri sunt cititori înfocați. Recomandările noastre îți oferă posibilitatea de a alege dintre cele mai bine cotate romane din zona romance.

Acestea sunt opere scrise de unii dintre cei mai la modă autori, numărându-se printre cele mai căutate cărți de către cei îndrăgostiți. Optează pentru oricare dintre aceste tomuri și alegerea ta va fi cea corectă, dăruindu-ți ție și persoanei dragi de lângă tine încă un motiv pentru a vă bucura de timpul petrecut împreună în cel mai frumos mod.

Adrenalină din plin pentru un cuplu care are o relație intensă

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Activitati-cadou.ro

Vrei să îi oferi un cadou aniversare relație pentru el de care să te bucuri și tu? Ai de ales între mai multe activități în care adrenalina va atinge cote maxime, așa cum este inițierea în tirul sportiv. Poți mai apoi să explorezi cele mai provocatoare trasee de off-road din România sau să rămâi în natură, urmărind ceea ce fac animalele periculoase, precum urșii.

Aventură continuă prin peșterile pe care le veți explora ori pe șaua cailor care aleargă de rup pământul. Atât timp cât sunteți împreună în aceste aventuri și provocări, aveți cel mai mare atu: va sprijiniți unul pe altul, iar asta înseamnă că relația voastră este una foarte puternică.

Telescop pentru partenerii unui cuplu cărora le place să se piardă pe cerul înstelat al iubirii

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

eMag.ro

Te-ai gândit vreodată să oferi un cadou aniversare căsătorie părinți din categoria celor romantice? Așa cum este telescopul, de exemplu. Pentru îndrăgostiți, cerul înstelat al nopții reprezintă o poezie a căror versuri abia așteaptă să fie descoperite cu ajutorul acestui instrument de înaltă precizie.

Dacă știi un cuplu îndrăgostit de poezia magică a nopții sau dacă faci parte dintr-un astfel de cuplu, atunci cel mai bun cadou pe care îl poți oferi este un telescop. Ai la dispoziție o multitudine de variante dintre care să alegi, în funcție de nivel (începători, intermediari sau avansați). Performața va fi întotdeauna una de calitate.

Barcă pneumatică

Pentru niște îndrăgostiți de statul pe baltă

barca-pneumatica-pescuit-la-crap-ventus-320

Decathlon.ro

Te numeri printre cei care fac întotdeauna cadouri pentru aniversare relație dintre cele utile ambilor parteneri? Atunci îți oferim cea mai bună idee dacă amândurora va este pe plac pescuitul – o barcă pneumatică. În acest fel o să vă bucurați împreună de activitatea voastră favorită, dar o să puteți să vă și distrați atunci când mergeți la pescuit pe un lac de munte.

Și, de ce nu, poate o să vă aventurați și pe marea vieții într-o călătorie care se va lăsa cu cadouri nuntă. Pentru aceasta este nevoie de un model rezistent, iar opțiunile pe care le ai la dispoziție sunt printre cele mai bune, fiind produse de brandul Sevylor.

Bicicletă de fitness pentru o relație care se bazează pe sport și activitate fizică

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Decathlon.ro

Pentru a ajunge să ai parte de un cadou nuntă de argint este indicat să pedalezi destul de tare. Iar cel mai bun lucru pe care îl poți face este pedalezi alături de jumătatea ta. O bicicletă de fitness pentru interior este o alegere avantajoasă, pentru că vă permite amândurora să vă bucurați de mișcare acasă.

Ai la dispoziție o varietate de modele de astfel de biciclete de apartament, care vă vor oferi posibilitatea de a vă bucura de timpul petrecut împreună așa cum vă place – cu multă mișcare fizică. Optează pentru un model cu cât mai multe nivele de rezistență și programe de antrenament pentru o pregătire fizică ca la sală.

Difuzor aromaterapie cu ultrasunete pentru o atmosferă plăcută în relația voastră

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Notino.ro

Viața de zi cu zi în relația voastră trebuie să fie cât mai destinsă și mai relaxantă, așa că, dacă vrei să aveți parte de o astfel de atmosferă oferiți-vă un cadou special – un difuzor aromaterpie cu ultrasunete. Poți alege între produsele brandurilor Millefiori, THD sau Bloomy Lotus care vor contribui din plin nu doar la reîmprospătarea aerului din locuință, ci se vor integra perfect în designul de interior al camerelor.

În funcție de suprafața locuinței, alege acel model care acoperă cât mai mult (modelele disponibile acoperă între 40 și 45 mp). Bucurați-vă de o atmosferă relaxantă și de confortul casei voastre și o să ajungeți să primiți și mesaje nuntă de argint.

Cadouri pentru aniversare relație Feng Shui pentru cei care vor ca iubirea lor să fie protejată din toate punctele de vedere

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

eMag.ro

Dacă îți dorești ca relația în care ești să fie protejată din punct de vedere energetic, atunci ai nevoie de câteva articole Feng Shui. Poți opta pentru amulete și talismane de protecție în sfera iubirii, sănătății și în cea financiară sau de statuete ori tablouri concepute cu respectarea artei tradiționale Feng Shui.

Ideale pentru protecția carierei, prosperității, bunăstării, aspirațiilor, călătoriilor și multor altor aspecte, aceste cadouri nu doar contribuie la păstrarea în siguranță a celor care le folosesc, ci și a locuinței și oamenilor cu care aceștia interacționează. Ai la dispoziție multiple articole dintre care să alegi, atât obiecte individuale, cât și de cuplu.

Brățări personalizate pentru ambii parteneri care se bucură de o relație stabilă

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Onixbox.ro

Brățările de cuplu constituie un simbol al trăiniciei relației dintre parteneri și a posibilității unui viitor împreună. Astfel de daruri pot reprezenta preambulul viitoarelor cadouri personalizate aniversare căsătorie pentru că funcționează ca o legătură între cei doi.

Articolele pot fi personalizate cu gravuri foto sau cu mesaje, în funcție de dorință, modelele disponibile fiind sub formă de plăcuțe alungite sau bănuți. Materialele din care sunt confecționate brățările sunt argintul (bănuțul sau plăcuța) și diverse pietre (onix). Șnurul poate fi simplu sau împletit, acesta având o lungime reglabilă.

Espresor de cafea profesional pentru prepararea unei cafele excepționale până la adânci bătrâneți

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

eMag.ro

Unul dintre acele cadouri care sunt folositoare atât într-o relație, cât și într-o căsătorie, pentru că băutura magică băută dimineața este atât un tabiet, cât și o formă de interacțiune pentru membrii cuplului. Dacă vrei să le oferi unor prieteni aflați într-o relație un dar care va fi apreciat la maxim, atunci orientează-te către un espresor profesional.

Mai ales că ai de unde alege, brandurile cele mai cunoscute (De’Longhi, Philips, Bosh, Krups și Breville) fiind prezente cu produse automate sau manuale. Pentru pasionații de cafea, acesta este darul care le oferă posibilitatea de porni zilnic într-o călătorie prin universul aromelor și al bunului gust.

Lenjerie de pat din bumbac ranforsat pentru o relație ce este mereu la nivelul maxim de confort

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Elefant.ro

Confortul oricărei relații se bazează și pe calitatea somnului, așa că dacă vrei să oferi un cadou care să conteze, atunci poți opta pentru o lenjerie de pat din bumbac ranforsat. Mult mai rezistent decât bumbacul normal și mai ușor de întreținut, acest tip de bumbac permite păstrarea intensității culorilor pentru mai mult timp.

Calitatea lenjeriilor este dublată de varietatea modelelor în care sunt disponibile, printre brandurile producătoare numărându-se Terpe, Enlora Home, Cotton Box, Victoria sau Eponj Home. Un alt avantaj oferit de lenjeria de bumbac recomandată este prețul (sunt disponibile mereu reduceri promoționale).

Hamace

Pentru o viață în doi plină de relaxare și bună dispoziție

Hamace

eMag.ro

Atunci când viața în doi este pe modul relaxare, nimic nu este mai potrivit decât un hamac. Mai ales dacă aveți un spațiu verde în care îl poți amplasa. Desigur, două hamace sunt mai bune decât unul, în special când amândurora vă place să stați unul lângă celălalt și să citiți o carte bună sau să ascultați melodiile artiștilor preferați.

Poți să alegi dintre mai multe modele, culori și design-uri (suspendate, tip scaun, clasic), iar promoțiile care sunt derulate în mod constant sunt în avantajul tău pentru că asta înseamnă prețuri super prietenoase. Relația voastră o să fie de acum înainte la nivel cel mai înalt de relaxare și voie bună.

Experiență de neuitat pentru o relație gata să se transforme într-o căsătorie

Idei cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Activitati-cadou.ro

Probabil că ți-ai dorit să te plimbi cu elicopterul atunci când se lasă inserarea, în timp ce guști un pahar de șampanie alături de jumătatea ta. Sau să mergi cu limuzina doar pentru a lua prânzul la castel ori se te deplasezi tot cu limuzina până la cazinou, să joci câteva fise, să bei un pahar de șampanie și apoi să te întorci acasă.

Acum toate acestea sunt posibile, alături de persoana din viața ta, căreia îi poți oferi unul dintre cele mai spectaculoase cadouri aniversare relație. O astfel de experiență va consolida relația voastră și poate constitui momentul propice pentru a face pasul cel mare: cererea în căsătorie.

Sperăm că lista noastră cu recomandări de cadouri pentru sărbătorirea căsătoriei și a relației îți vor fi folositoare de acum înainte. Acum știi care cadouri pentru aniversarea căsătoriei sunt mai potrivite în funcție de numărul de ani împliniți de cuplu și ce daruri trebuie oferite.

Ai aflat care sunt acele cadouri aniversare relație cu care îți poți face fericită jumătatea și care ajută la consolidarea relației și transformarea ei oficială prin căsătorie. Nu uita că fiecare dar pe care îl vei face să fie ales din inimă și să fie util, astfel încât să fie o bucurie pentru cei care îl primesc. Așa că nu ne rămâne decât să îți dorim distracție plăcută la alegerea cadourilor!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 5.0 (20 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare