Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Pentru copii

25 idei de cadouri pentru băieți de Crăciun, de ziua de naștere

27. 2. 2023 actualizat

Chiar dacă pare a fi greu să cumperi cadouri pentru băieți, realitatea este puțin diferită. Plaja de produse care ar bucura un băiat este foarte mare. Trebuie doar să ții cont de vârstă, deoarece de cele mai multe ori e singurul element care contează. Totuși, având în vedere că fiecare cadou este o bucurie, acesta trebui să fie inspirat. Iar dacă ai rămas în pană de idei sau chiar nu știi ce să le oferi băieților din viața ta, iată o listă de cadouri unice pentru aceștia. 

1. Un carusel pentru pătuț 

Cadou pentru un somn liniștit

Un carusel pentru pătuț 

Nichiduta.ro

Pentru un copil de un an somnul este foarte important, la fel și pacea părinților. Astfel, dacă ești în căutare de cadouri pentru băieți de 1 an, un carusel pentru pătuț este excelent, deoarece se poate bucura și cel mic de el. Funcții precum cântecele pentru copii și jocul de lumini sunt importante. De asemenea, acesta ar trebui să se potrivească cu camera copilului, pentru a nu face nota disonantă. Desigur, cu cât mai multe funcții are cu atât mai apreciat va fi de micuț, dar și de părinții acestuia, deoarece vor primi un ajutor fix acolo unde au nevoie: la culcare. 

2. Jucării educative 

Pentru a se distra învățând

Jucării educative 

Noriel.ro

Este important ca educația copilului să înceapă din fașă. Iar la doi ani, micuțul învață cel mai bine jucându-se. Creativitatea dar și logica se dezvoltă la această vârstă. Astfel, poți să faci cadouri pentru băieți de 2 ani jocuri educative. Fie că vorbim de cuburi mari sau de jucării care emit anumite semnale, toate îl vor ajuta pe micuț să se dezvolte armonios. Chiar și mașinuțele pot fi educative, dat fiind faptul că aceasta este vârsta la care copilul începe să cunoască lumea. 

3. Cărți de colorat 

Cadouri pentru băieții creativi

cadouri băieți cărți de colorat

Libris.ro

Creativitatea este foarte importantă și trebuie cultivată de la o vârstă fragedă. De aceea cărțile de colorat sunt cadouri pentru băieți de 3 ani excelente. Pe de o parte îi ține ocupați cu desenatul conformist. De cealaltă parte, cărțile de colorat complete spun o poveste, ceea ce înseamnă că imaginația le va fi stimulată. Mai mult, aceste cărți sunt primul pas spre cultivarea gustului pentru lectură, atunci când micuțul crește. 

4. Jocuri creative 

Cadouri pentru băieții cu o imaginație bogată

cadouri pt baieti Jocuri creative

Noriel.ro

Îi place să construiască? Desenează pe pereți? Vorbește mult despre lumi care există doar în capul lui? Ei bine, atunci jocurile creative sunt cadouri pentru băieți de 4 ani excelente. De la Lego cu piese mai mari până la jocuri de societate, pe care să le joace cu prietenii săi toate îl vor bucura pe micuț. Chiar și jocurile în care trebuie să creeze propria geodă sunt interesante pentru un băiat care este înfometat de noutate. 

5. Tricouri 

Cadouri pentru băieții activi

cadouri pentru baieți tricouri

Answear.ro

La vârsta la care jocurile în echipă încep să devină interesante, micul are nevoie de multe haine de schimb. Având în vedere că la această vârstă copilul începe să socializeze, este important să fie la fel ca prietenii săi. Iar asta înseamnă că trebuie să fie la modă pentru a-i fi mai ușor să interacționeze. Prin urmare, tricourile sunt cadouri pentru băieți de 5 ani foarte practice. Ai grijă ca acestea să fie măsura potrivită. 

6. O trotinetă 

Cadou pentru băieți de Crăciun

cadouri pentru baieți trotinete

Decathlon.ro

Trotinetele, rolele și bicicletele aduc un anumit status deținătorului pe terenul de joacă. Dar odată cu ele vine și o anumită independență și responsabilitate. Desigur, ele stimulează copilul să depună efort fizic, ceea ce este un avantaj, având în vedere că în anii următori îl așteaptă mult sedentarism. Astfel, dacă ești în căutare de cadouri pentru băieți de 6 ani, trotinetele sunt răspunsul. Ele sunt noile gadgeturi pentru copiii care trebuie să învețe să fie mai responsabili. 

7. Un ghiozdan 

Cadou cool pentru începerea școlii

cadou baiat ghiozdan

Cărturești.ro

Prima zi de școală este un adevărat eveniment pentru orice copil. Iar presiunea de a-și face prieteni, de a se integra și de a se ridica la nivelul așteptărilor chiar primul minut este palpabilă. Din păcate, părinții simt și ei o presiune dar este de natură pecuniară, mai presus de toate. Poți să îi ajuți, oferind cadouri pentru băieții de 7 ani ghiozdane și rechizite. Un ghiozdan cool, dotat este mai mult decât bine primit. Dacă nu știi exact ce alegi, optează pentru supereroul favorit al băiatului. 

8. Un sac de dormit 

Perfect pentru tabere

cadouri pt baieti sac de dormit

Decathlon.ro

Prima tabără este un eveniment important, iar băiatul are nevoie de toate accesoriile necesare pentru a se bucura de natură. Iar printre ele se numără și sacii de dormit, ceea ce îi face cadouri pentru băieții de 8 ani excelente. Optează pentru o variantă potrivită atât pentru vară cât și pentru iarnă, pentru a-ți acoperi toate bazele. De asemenea, asigură-te că acesta este din material impermeabil și rezistent, pentru a-l proteja pe micuț atunci când doarme în natură. 

9. Kit de construire roboți

Cadouri pentru băieții entuziasmați de tehnică

Kit de construire roboți

eMag.ro

Ce băiat nu este interesat de roboți? De la Robocop, la Transformers, aceștia au fascinat generații de copii. Ei bine, acum băiatul tău poate să își construiască propriul robot, desigur, dacă oferi oportunitatea. Astfel, dacă ești în pană de idei și nu știi ce cadouri pentru băieți de 9 ani sunt potrivite, poți apela la vechiul truc: un robot. Dar pune-i la încercare spiritul analitic și creativ și lasă-l să îl construiască singur, folosind instrucțiunile kitului. 

10. Console Xbox 

Cadouri pentru băieți de Crăciun perfecte

cadouri pt baieți consola xbox

eMag.ro

Jocurile pe calculator oferă sute de ore de distracţie pentru adolescenți. Acestea sunt din ce în ce mai reale şi mai captivante. Iar consolele Xbox oferă mediul perfect pentru o astfel de distracţie. Prin urmare, dacă vrei să iei cadouri pentru băieţi de 10 ani, o astfel de consolă este perfectă. De altfel, aceste console sunt cadouri pentru băieţi de Crăciun, indiferent de vârsta acestora. În definitiv, chiar şi adulţii se pot bucura de jocuri precum Fifa, Grand Theft Auto sau Minecraft. Ideal ar fi să investeşti în ultimul model de consolă pentru a putea rula cele mai noi versiuni de jocuri. 

11. Reviste manga 

Pentru a-l introduce într-o lume nouă

Reviste manga, pentru a-l introduce într-o lume nouă

Cărturești.ro

Fie că vorbim de Beach, Dragon Ball sau Fullmetal Achimist, orice băiat a auzit de ele, și cel mai probabil a văzut serialele animate. Ceea ce înseamnă că poți să faci manga cadouri pentru băieți de 11 ani. Dacă știi că micuțul urmărește desenele animate japoneze, poți să optezi pentru manga de nișă, cum sunt cele de la Studio Ghibli. Iar dacă el urmărește deja animeuri, poți să alegi o carte manga cu personajul preferat. Astfel, vei îmbina dragostea pentru cinematografia asictică cu pasiunea pentru citit.

12. Un smartwatch 

Cadoul pentru un băiat cool

cadouri pt baieți smartwatch

Watch24.ro

Are ceas, sună când primește mesaje, are alarme și arată foarte bine. Smartwatch-urile sunt cadouri pentru băieți de 12 ani perfecte. Pe lângă funcţionalitate, acestea sunt şi accesorii fashion foarte importante. Şi având în vedere că majoritatea băieţilor de această vârstă se îmbracă sport, smartwatch-urile se potrivesc foarte bine. De asemenea, sunt un instrument foarte bun de monitorizare a copilului, cele mai multe dintre acestea având monitorizare GPS. Astfel, un ceas smart este un cadou atât practic, cât şi aspectuos, pe care cu siguranţă un băiat l-ar preţui.

13. Încălțăminte sport 

Cadou pentru un băiat activ

cadouri baieți 13 ani incaltaminte sport

Decathlon.ro

Având în vedere că la 13 băieţi sunt în plină dezvoltare, hainele şi încălţămintea sunt cele mai bune cadouri pe care le pot primi. Iar dacă cu hainele este mai complicat la această vârstă deoarece fiecare copil este diferit, încălţămintea este mai apreciată. Astfel, dacă vrei să iei cadouri pentru băieţi de 13 ani, încălţămintea sport este o alegere excelentă. Poţi să optezi pentru branduri cunoscute şi modele populare între adolescenţi, pentru ca al tău cadou să fie cu adevărat apreciat. 

14. Un lănțișor de argint 

Cadoul tradițional pentru băieții de 14 ani

cadouri baieți 14 ani lanțișor de argint personalizat

OnixBox.ro

În mod tradiţional, în România cadouri pentru băieți de 14 ani se fac bijuterii din metale prețioase. Acestea simbolizează trecerea la maturitate. Iar dacă vrei ca al tău dar să aibă impact și să oferi cadouri personalizate pentru băieți, poți oricând să te bazezi pe un lănțișor de argint inscripționat cu data nașterii sau un mesaj inspirațional. Argintul este o alegere excelentă de metal prețios, deoarece este mult mai versatil ca aurul. În plus, valoarea devine mai degrabă sentimentală, ceea ce este un avantaj pentru un astfel de dar. 

15. Parfumuri 

Cadouri pentru băieții care vor să întoarcă capetele fetelor

idei cadouri baieți parfumuri

Notino.ro

Un bărbat care miroase frumos este mai atractiv. Iar cultura unei igiene corporale care să se mențină peste zi este importantă pentru bărbații în devenire. Astfel, atunci când cauți idei de cadouri pentru băieți de 16 ani, poți să mizezi pe parfumuri sau apă de corp. Un parfum fresh este excelent pentru un adolescent. Însă, poți să mizezi și pe note tari dacă acesta este mai impunător. 

16. O pereche de bocanci militari 

Pentru a face față iernilor nemiloase

idei cadouri baieți bocanci militari

Military-Shop.ro

Iernile din România sunt departe de a fi blânde. Iar pentru a face faţă vremii urâte, îmbrăcămintea trebuie să fie impermeabilă şi groasă. Ei bine, dacă în partea de sus a corpului te poţi îmbrăca în straturi pentru a nu îngheţa, picioarele nu sunt la fel de norocoase. Astfel, fiecare are nevoie de o pereche de bocanci rezistenţi călduroși. Ei bine, bocancii militari fac faţă cel mai bine provocărilor iernilor geroase, ceea ce îi face cadouri pentru băieţi de 17 ani perfecţi. 

17. O fotocarte 

Cu poze din fiecare an al vieții lui

cadouri baieți majorat album foto

PhotoGo.ro

Pentru că majoratul este un moment important în viaţa fiecărui om, cadourile trebuie să fie pe măsură. Iar cadouri pentru băieți de 18 ani unice sunt cele care apelează la latura emoţională. Astfel, o fotocarte cu poze din fiecare an de viaţă, cu siguranţă îl va pune pe gînduri pe băiatul de ziua ta. Desigur, mai poţi să optezi şi pentru mesaje haioase dacă faci un cadou pentru băieţi de majorat. O carte personalizată este o amintire pe care cu toţii o vor preţui peste ani. 

18. Seturi cu portofel și curea 

Cadou pentru băieții care se maturizează

cadouri baieți majorat set de curea și portofel

eMag.ro

Stilul și eleganța sunt elemente care trebuie învățate. De aceea, drept cadouri baieti 19 ani poți oferi un set care conține un portofel și o curea. Realizate din piele naturală, acestea sunt foarte rezistente și pot fi folosite o vreme îndelungată chiar zilnic. Setul de accesorii asortate contribuie cu un plus de stil și eleganță la ținută și vor fi întotdeauna remarcate. În plus, majoritatea portofelelor care se fabrică acum sunt dotate cu un strat de protecție RFID, care face imposibilă citirea cardurilor păstrate în el atunci când te afli în aglomerație sau în mijloacele de transport în comun. 

19. Un scaun de birou 

O investiție în confort

Un scaun de birou 

evoMAG.ro

Scaunul de birou este atât o investiție în confort, cât și una în sănătate. Un scaun de birou va fi întotdeauna comod, ușor de folosit și relaxant. Pe lângă acestea, va ajuta la păstrarea unei poziții corecte a coloanei vertebrale precum și la o musculatură care nu provoacă dureri. De aceea sunt potrivite pentru a fi oferite cadouri baieti 20 ani. Este foarte important pentru un tânăr care petrece majoritatea timpului pe scaun, în fața calculatorului, învățând sau jucându-se, să facă aceste lucruri într-o postură relaxată, iar un scaun de birou potrivit pentru el este cea mai bună soluție. 

20. Rom 

Cadoul care pune petrecerea pe roate

ce cadouri le plac baieților rom

Alcool-discount.ro

Dacă te întrebi ce cadouri le plac băieților, vei constata că nu trebuie să cheltuiești o avere pe ele. Câteodată, o sticlă cu băutură este tot ce trebuie pentru a da suflet unei petreceri. Romul este o alegere potrivită deoarece ai multe opțiuni la îndemână, dar și multiple întrebuințări. Pentru un Cuba Libre, ai nevoie de rom alb, cola, un strop de suc și o felie de lime. Un rom spiced este aromatizat cu ierburi și condimente și se poate bea atât ca atare, cât și în cocktailuri precum Daiquiri. Petrecerea va continua la intensitate maximă.

21. Zbor cu elicopterul 

Cadoul care impresionează orice băiat

ce cadouri le plac baieților aventuri

Activități-cadou.ro

Ești pregătită să-l dai pe spate definitiv? Oferă-i o plimbare cu elicopterul! Va fi senzația maximă, pe care nu o va putea egala cineva foarte ușor. Dacă erai în căutare de idei cadouri de băieți, aceasta este sugestia perfectă. Adrenalina, suspansul, anticipația precum și peisajele magnifice pe care le oferă un zbor cu elicopterul deasupra orașului nu se compară cu nimic. Poate doar cu o lecție de zbor cu elicopterul, în care el va lua manșa și va face primii lui kilometri pilotând. Sau poate cu o cină pe care o luați împreună în elicopter, deasupra orașului. Astfel de amintiri rămân întipărite toată viața.

22. Șosete sport 

Cadouri practice

Șosete sport 

Decathlon.ro

Dacă prietenului tău îi plac sporturile de iarnă, poți să îi oferi accesorii potrivite pentru a-i susține această pasiune. Dacă ești în căutare de sugestii cadouri băieți pe care să le oferi fără o ocazie anume, aruncă un ochi la șosetele pentru sporturi de iarnă. Acestea sunt realizate dintr-o combinație de bumbac și materiale sintetice (elastan, poliamidă) cu un design special. Stau strâns pe picior și nu se deplasează în timpul activităților, însă, pe măsură ce piciorul se încălzește, asigură ventilarea corespunzătoare a acestuia.

23. Bijuterii pentru bărbați 

Cadourile pentru băieți prețioase

cadouri băieți valentine's day bijuterii

Teilor.ro

Majoratul este un ritual de trecere. Odată cu el, adolescentul intră în lumea adulților, cu noi oportunități dar și cu noi responsabilități. Pentru cadouri majorat băieți se aleg obiecte prețioase, care să fie păstrate și să le aducă aminte de momentele fericite. Bijuteriile pentru bărbați sunt o opțiune excelentă. O pereche de butoni pentru cămașă din aur pe care să îi poarte la costum cu ocazia oricărui eveniment fericit din viață sau o brățară casual pe care să o poarte zilnic sunt doar două dintre posibilități. 

24. O chitară 

Cadoul de care orice băiat are nevoie

cadouri baieți chirata

eMag.ro

A învăța să cânți la un instrument muzical este ca și cum ai învăța o limbă străină. Deschide noi orizonturi de exprimare și îți dezvoltă abilități pe care nu știai că le ai. De aceea, instrumentele muzicale sunt cadouri baieti de Crăciun excelente. Pentru băiatul care vrea să deslușească tainele muzicii, este necesară o chitară pe măsura lui, de la ¼ (4-6 ani) la chitară întreagă, peste vârsta de 11 ani. Este important ca acest cadou să fie un set cu husă, acordor, stativ pentru partituri, suport pentru picior. Astfel, puștiului nu-i va lipsi nimic pentru a învăța. Iar dacă nu are timp să ia lecții de la un profesor, există cursuri pentru începători gratuite pe YouTube.

25. Cosmetice bio de îngrijire a părului 

Cadouri pentru băieții care țin la imagine

cadouri pentru baieți cosmetice de îngrijire a părului

Nichiduta.ro

Cine nu iubește un băiat îngrijit? Dacă prietenului tău îi place să aibă părul impecabil oricând, produsele bio sunt cele mai recomandate. Oferă cadouri baieti de valentine’s day produse de îngrijire a părului naturale.Pomada pentru păr cu cărbune natural este eficientă în întreținerea firului de păr. Are atât un efect antibacterian, cât și unul detoxifiant, asigurând, în același timp hrănirea și protecția scalpului împotriva particulelor chimice aflate în atmosfera orașului. Împreună cu aceasta poți oferi și o ceară pentru păr, naturală, pentru ca look-ul prietenului tău să fie desăvârșit.

26. Lansetă telescopică 

Primul pas pentru a stimula un hobby relaxant

idei cadouri baieți lansetă pescuit

eMag.ro

Dacă sărbătoritul are ca hobby pescuitul, te poți considera norocos. Printre cele mai apreciate cadouri băieți sunt lansetele și celelalte instrumente de pescuit. Acestea sunt foarte ușor de găsit, există o gamă foarte largă de oferte pentru ele și vin în diverse configurații. O lansetă bună va fi fabricată dintr-un compozit de carbon. Acest lucru îi asigură atât o greutate redusă, cât și rezistența atunci când pescarul își trage captura la mal. Pentru a te asigura că poate fi folosită oriunde, alege să oferi o lansetă de 3,6 metri lungime. Cu aceasta se poate pescui atât pe lac, cât și pe ape curgătoare.

27. Un scaun auto 

Cadou pentru un drum liniștit

cadou botez baiat scaun auto

eMag.ro

Pentru a face părinților viața mai liniștită, alege drept cadou botez baiat un lucru cu adevărat important. Scaunul auto pentru copil are trei funcții: siguranța copilului în timpul mersului, poziția anatomic corectă și și confortul acestuia. Un scaun auto trebuie ales în funcție de greutatea copilului. Funcțiile acestui accesoriu sunt diverse, însă printre cele mai importante se numără tetiera și spătarul rabatabile și ajustabile în funcție de vârstă, prinderea Isofix și centura de siguranță separată de cea a mașinii.Atenție! Atunci când capul copilului depășește înălțimea tetierei, scaunul auto pentru copil trebuie schimbat.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.3 (20 voturi)

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

Articole similare