Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro

Cadouri pentru copii – top idei pentru orice ocazie!

1 Iunie – Ziua Copilului, Moș Nicolae, Moș Crăciun, Paște, zi aniversară, onomastică sau botez, iată câteva dintre ocaziile la care ai nevoie de cadouri copii. Știm cât de dificil este să alegi un cadou copii cu care să mergi la sigur, dar ne-am dat silința să găsim cele mai atractive daruri pe care le poți oferi celor mici.

Am selectat pentru ține câteva idei cadouri copii, de la cele mai interesante gadgeturi copii și până la cadouri deosebite copii cu care să impresionezi de fiecare dată. Optează pentru oricare dintre aceste cadouri fete sau cadouri băieți și vei dărui întotdeauna darul perfect!

Cadouri bebeluși la botez sau la prima vizită

Idei de cadouri bebeluși pentru botez și alte sărbători

Botezul reprezintă una dintre cele mai importante sărbători în toate religiile. Tradițiile și datina românească impun oferirea unui dar copilului la creștinare, așa că, pe lista noastră de cadouri pt bebeluși vei găsi o gamă variată de idei de cadouri, de la bijuterii și produse utile și până la daruri uimitoare, la care nu te-ai fi gândit.

Descoperă toate aceste cadouri pentru copii, de la purificatoare de aer, hăinuțe și jucării ori cărți care ajută la dezvoltarea bebelușilor și până la cadouri personalizate, sisteme audio destinate relaxării celor mici și cadouri speciale pentru îngrijirea bebelușului. Toate aceste daruri se vor dovedi pe placul părinților și le vor oferi bebelușilor cel mai ridicat nivel de confort!

Cadouri pentru băieți

30 idei de cadouri pentru băieți

Vrei să îi pregătești băiatului tău un cadou special cu ocazia Crăciunului sau a Paștelui? Ai în plan niște cadouri surprinzătoare pentru Moș Nicolae sau de ziua de naștere a unui băiețel și nu știi care este cel mai potrivit dar? Noi am creat o listă cu multiple idei de cadouri de Crăciun pentru copii, pe care le poți folosi și drept cadouri de Moș Nicolae pt copii, dar și cu alte ocazii.

Aici vei găsi atât jocuri creative și jucării educative, cât și obiecte utile pentru băieți (rucsacuri, saci de dormit, smartwatch-uri). În plus, dacă vrei să îi oferi acestuia o experiență de neuitat, ți-am pregătit și câteva idei de cadouri 1 Iunie pentru copii cu care vei surprinde mai mult ca sigur, așa cum este un zbor cu elicopterul.

Cadouri pentru fetițe

idei cadouri fete pentru toate ocaziile

Vrei să oferi un cadou deosebit unei fetițe și nu știi care este cel mai potrivit dar? Lista noastră cu cadouri pentru fetițe îți oferă posibilitatea de a găsi cele mai interesante variante de jucării copii, dar și jocuri și cărți care sunt excelente pentru a ajuta fetița să se dezvolte cât mai bine încă din primele luni ale vieții.

Pe lângă numeroase idei de cadouri de Crăciun pentru copii vei vedea că ți-am pregătit și cadouri speciale, așa cum sunt brățările Rudrasksha, beanbag-uri și ceasuri inteligente. Și pentru că fetițelor le place se fie cochete și elegante încă de mici, tot aici vei găsi idei de cadouri care le vor face pe acestea să arate perfect nu doar de ziua lor, ci de fiecare dată când le utilizează.

Cadouri pentru botez pentru copii și nași

15 idei cadou nași botez

Ceremonialul botezului este un moment extraordinar în viața tuturor participanților, iar petrecerea care urmează acestei celebrări a vieții încununează această sărbătoare a familiei. Și cum tradiția presupune oferirea unui cadou copii, dar și pentru nașii bebelușului, noi am întocmit o listă de cadouri pentru copii și nași pentru această ocazie. Ți-am pregătit atât idei  interesante de cadouri copii (fetițe și băieței), cât și daruri pentru părinții spirituali ai copilului.

De la cadouri personalizate și până la experiențe de neuitat, precum un zbor cu elicopterul sau un sejur într-o locație de vis, nașii vor fi fericiți să primească darul vostru. Celor mici le poți dărui cadouri pentru copii utile, precum hăinuțe sau aparate care ajută la prepararea rapidă a hranei. Desigur, jucăriile și cărțile educative nu lipsesc de pe lista noastră de cadouri copii.

Advent Calendar cu super idei de cadouri de Crăciun pentru copii

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți

Luna Cadourilor este cea mai bună ocazie de a-i oferi copilului tău acele obiecte despre care ți-a spus de-a lungul anului. Chiar dacă i le vei oferi la final de an, cu siguranță că așteptarea va merita. Așa că, pe lista noastră de cadouri pentru copii cu această ocazie vei găsi o idee de cadou pentru fiecare zi a lunii decembrie.

În plus, cu ocazia zilei de Moș Nicolae vei găsi o idee specială de cadou Moș Nicolae copii cu care îți vei cuceri definitiv copilul. De la cadouri tradiționale și în ton cu specificul anotimpului și până la idei de daruri uimitoare, lista noastră de cadouri copii pentru ultima lună a anului îți va oferi prilejul de a dărui un cadou perfect în fiecare zi.

Cadouri de Moș Nicolae

cele mai bune cadouri de mos nicolae

Încarcă-i Moșului ghetuțele cu cele mai frumoase daruri de Moș Nicolae pentru a le dărui celor dragi, mici și mari. Pe lista noastră vei descoperi atât cadouri dulci, cât și multe jucării, jocuri și produse destinate distracție, toate fiind potrivite pentru cizmulițele celor mici. Caută în partea a doua a listei pentru a vedea care sunt cadourile cele mai interesante pentru iubitul sau iubita ta.

De la ceasuri, cravate și accesorii masculine și până la daruri haioase, care au puterea de a binedispune, cadourile de Moș Nicolae pentru el o să îl facă să zâmbească din suflet. Știm că femeile își doresc ca ghetuțele să le fie cât mai încăpătoare pentru a primi tot ceea ce își doresc, așa că, ne-am gândit la o serie de cadouri care să o transforme în cea mai zâmbitoare persoană pentru restul lunii.

Cadouri speciale și unice

30 cadouri speciale și unice pentru fiecare ocazie

Întotdeauna ne propunem ca ale noastre cadouri să fie unice și cât mai speciale, așa că, atunci când am întocmit această listă exact aceste elemente le-am luat în calcul. Așa că, am structurat cadourile în trei secțiuni (copii, femei și bărbați), pregătind pentru fiecare câte 10 idei de cadouri unice. Dacă vrei să transformi orice cadou obișnuit într-unul unic tot ce trebuie să faci este să îl personalizezi.

Chiar dacă nu o poți face în mod direct, pe produs, un mesaj personal îți va individualiza cadoul și-l va face să fie cu adevărat deosebit. Pe lista noastă vei găsi cele mai interesante idei de cadouri, unele dintre ele având disponibilă opțiunea de personalizare, așa că, vei merge la sigur atunci când le vei dărui, Plus că, poți să oferi aceste cadouri pentru orice fel de ocazie!

De la daruri de Crăciun și cadouri de Paște pentru copii și până la cadouri pentru botez și ziua de naștere ori onomastica, aici vei găsi de fiecare dată acele daruri cu care vei reuși să stârnești cele mai mari zâmbete de fericire. Așadar, bucură-te de ideile de cadou copii pe care le găsești în liste noastre pentru cei mici și folosește-le cu încredere!