Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Pentru cupluri

30 idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Ai primit o invitație la cununia civilă sau religioasă a unor prieten sau trebuie să mergi în vizită la un cuplu care tocmai s-a mutat în casă nouă? Figurezi pe lista de invitați pentru o petrecere de Crăciun sau Paște? În acest caz este indicat să oferi cadouri de cuplu, iar nu individuale.

Pentru a-ți ușura alegerea cadoului potrivit ți-am pregătit o serie de idei de cadouri pentru cupluri. De la cadouri pentru cupluri proaspăt căsătorite și până la cele de casă nouă sau pentru o aniversare de cuplu, cu siguranță că vei găsi darul perfect!

1. Dăruiește o experiență de neuitat unui cuplu romantic

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Activitati-cadou.ro

Cadourile materiale sunt importante, dar mult mai interesante sunt experiențele pe care le trăiesc împreună membrii cuplului. Iar dacă aceștia sunt niște romantici incurabili, atunci o să se bucure de aceste cadouri pentru amândoi. Pe lista noastră se regăsesc plimbări cu limuzina, cine romantice la bordul unui vapor, city break-uri în unele dintre cele mai pitorești orașe ale României, degustări de vin, plimbări cu calul, zboruri cu balonu sau sejururi de vacanță.

Acest gen de cadouri cuplu au darul de a întări legătura dintre cei doi, dar și de a-i ajuta să se relaxeze la maxim. Ceea ce înseamnă că își vor aminti cu mare plăcere de cadoul tău chiar și peste ani.

2. Amintiri adunate în doi, așezate într-o fotocarte concepută tot împreună

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Photogo.ro

Este la modă să se ofere cadouri personalizate cupluri, așa că, de ce să nu le oferi posibilitatea de a-și aduna cele mai importante amintiri într-o fotocarte de care să se bucure până la sfârșitul vieții? Dăruiește-le un voucher cadou pentru conceperea și printarea unei foto cărți, iar cei doi își vor selecta fotografiile cele mai importante sau mai haioase din viața de cuplu, așezându-le pe toate într-un album unic de amintiri.

Este tipul de cadou pentru un cuplu care le permite să treacă în revista aceste momente și să se bucure că s-au găsit unul pe celălalt. Așa că, oferă-le acest prilej minunat de a se redescoperi încă o dată!

3. Boxă inteligentă pentru un cuplu căruia îi place muzica de calitate

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

eMag.ro

Atunci când vrei să oferi cadouri cuplu 1 an cea mai avantajoasă opțiune este o boxă inteligentă, mai ales dacă este vorba despre un cuplu meloman. Un astfel de dispozitiv le permite să se bucure de muzica de calitate în mai multe camere ale locuinței, să interacționeze cu sistemele inteligente comandate prin intermediul vocii – Alexa și Siri, dar și să își transforme casa într-un cămin, în care să se simtă bine de fiecare dată când sunt împreună.

Printre variantele disponibile de boxe inteligente se numără Google Nest Hub, Google Home și Amazon Echo Dot. În plus, poți să optezi și pentru alte dispozitive care pot fi integrate și pot transforma locuința într-o casă smart, astfel încât cadoul tău să fie complet.

4. Decorațiuni pentru grădină pentru un cuplu îndrăgostit de natură

Decorațiuni pentru grădină pentru un cuplu îndrăgostit de natură

eMag

Atunci când mergi în vizită la un cuplu despre care știi că are o grădină frumos amenajată și care iubește natura poți să optezi pentru niște cadouri speciale pentru cuplu decorațiuni de grădină. Ai la dispoziție obiecte variate, cu stiluri diferite – de la cele clasice, rustice și glam și până la cele moderne, orientale, romantice sau de sezon.

Poți să creezi un cadou mai mult decât minunat folosindu-te de aceste decorațiuni și vei contribui în acest fel la amenajarea acelui colțișor de relaxare a cuplului. În plus, aceste decorațiuni sunt și niște cadouri care nu te vor costa foarte mult, pentru că prețurile sunt mereu reduse.

5. Cadouri inedite cupluri – trotinete în tandem pentru un cuplu iubitor de mișcare

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Decathlon.ro

Mai mult ca sigur că pe lista de idei cadou aniversare cuplu nu ți-ar fi trecut prin minte să adaugi niște trotinete. Dar este genul de cadou care scoate orice cuplu din monotonie, le oferă posibilitatea de a interacționa mult mai mult (mai ales dacă unul dintre cei doi nu știu să meargă cu trotineta) și de a se bucura de timpul petrecut împreună.

Cum ai la dispoziție multiple culori, aceste trotinete sunt ideale spre a fi oferite drept cadouri cuplu 2 ani sau pentru cuplurile pe care le cunoști destul de bine. În mod sigur, o să fie un cadou surpriză, la care foarte puțini adulți se așteaptă și care îți va permite să mergi la sigur.

6. Set parfumuri unisex pentru un cuplu legat până la nivel de parfum

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Notino.ro

În cazul în care cunoști cuplul de foarte mult timp și știi că este unul sudat, în care până și parfumul este același, atunci poți să mergi pe varianta de set cadouri unisex. Ai la dispoziție creații ale unora dintre cei mai cunoscuți designeri de parfum, precum Calvin Klein, Guerlain, Amouage, Chopard și mult alții.

Oferă-i cuplului posibilitatea de a descoperi un nou miros cu care să se identifice și de a profita de o astfel de provocare. Iar dacă nu știi ce parfum să alegi, întotdeauna poți să optezi pentru un card cadou, pe care îl vei oferi în dar și care le va permite celor doi să-și cumpere parfumurile care le definesc relația.

7. Lingou de aur pentru un cuplu minunat care sărbătorește iubirea în fiecare zi

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Teilor.ro

Pe lista noastră de cadouri cuplu 50 ani, acest dar se poziționează pe primul loc pentru că o astfel de aniversare trebuie marcată așa cum se cuvine. Și ce poate fi mai potrivit pentru un cuplu care sărbătorește o relație de 50 de ani, dacă nu un lingou de aur, atât de prețios pe cât este iubirea dintre ei?

Poți alege între lingouri de 2, 5, 10, 20, 50 sau 100 de grame și fiecare gram merită în condițiile în care este vorba despre o iubire care a rezistat atât de mulți ani. Desigur, un astfel de dar nu este doar unul simbolic, ci și unul cu o valoare materială importantă, care sporește în timp. Ceea ce înseamnă că al tău cadou va fi primit cu cea mai mare bucurie în suflete!

8. Aranjament floral unic pentru un cuplu model

Aranjament floral unic pentru un cuplu model

Floria.ro

Cel mai sigur cadou cuplu aniversare este un buchet de flori. Însă, atunci când vrei să faci ca al tău cadou să conteze, orientează-te către un aranjament floral unic, care să pună în valoare sentimentele tale pentru cuplu respectiv. Mai ales că ai la dispoziție o varietate de buchete dintre care poți comanda, iar aranjamentul ales va fi expediat direct la adresa cuplului.

Fiecare buchet în sine are o compoziție sugestivă, așa că îți va fi ușor să-l găsești pe cel mai potrivit. De asemenea, un astfel de buchet poate însoți acele cadouri cuplu Crăciun sau cu ocazia unei alte sărbători, așa cum este Paștele. Cu certitudine, acesta este un cadou cu care vei merge la sigur!

9. Cutie de ciocolată personalizată

Pentru un cuplu iubitor de deserturi rafinate

 

Cutie de ciocolată personalizată pentru un cuplu iubitor de deserturi rafinate

Chocolissimo.ro

Cadoul perfect pentru orice tip de aniversare, pentru orice cuplu și mai ales atunci când vrei să oferi cadouri cuplu Valentine’s Day. Iubirea este asemenea ciocolatei, dulce și îți dorești să te bucuri din ce în ce mai mult de ea. Optează pentru personalizarea cutiei, astfel încât să îi oferi cadoului tău o notă personală.

În acest sens poți să alegi o fotografie a cuplului sau un colaj de mini-poze care poate fi imprimat pe cutia de bomboane. De asemenea, poți să optezi pentru varianta cu gravură, astfel încât să îi transmiți un mesaj special cuplului. Oricare ar fi alegerea ta (fotografie sau gravură), mai mult ca sigur că acest cadou va fi unul surprinzător.

10. Șampanie premium pentru un cuplu care are o relație spumoasă de iubire

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Bestvalue.eu

Șampania este cunoscută drept băutura iubirii, așa că, în mod invariabil se regăsește pe lista noastră cu idei de cadouri pentru cupluri. Îți recomandăm să alegi o șampanie care să iasă în evidență, așa cum este produsul celor de la Moet, Louis Roederer, Bollinger, Laurent Perrier, Mumm sau Lanson.

Ai la dispoziție variantele brut, nectar sau rose imperial, extra age brut sau demi sec, așa că vei avea de unde să alegi o șampanie care să fie cât mai apropiată de stilul de viață al cuplului căruia urmează să i-o dăruiești. Iar avantajul tău în acest caz (pe lângă faptul că vei oferi un cadou deosebit) este că prețul de achiziție este unul de duty free.

11. Jocuri de societate pentru un cuplu căruia îi place să se distreze cu prietenii

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Elefant.ro

Te gândești ce cadouri Crăciun cupluri să oferi unor prieteni cărora le place să se distreze în compania celorlalți? Cel mai bun dar pentru un astfel de cuplu este un joc de societate, pentru că le permite să se bucure de compania celorlalți într-un mod super distractiv. Vei avea la dispoziție o varietate de jocuri dintre care să alegi, iar multe dintre acestea pot fi utilizate și de către membrii cuplului și de către copii acestora.

Te poți orienta către jocurile de aventură sau către cele de gândire ori le poți combina pe ambele pentru ca distracția să fie și mai intensă. Un astfel de cadou este perfect pentru aniversări, petreceri și pentru momente de relaxare alături de cei dragi!

12. Cort pentru un cuplu de pescari pasionați de arta pescuitului

Cort pentru un cuplu de pescari pasionați de arta pescuitului

Decathlon

Lista noastră de idei cadouri cupluri include și varianta oferirii unui cort, mai ales dacă este vorba despre un cuplu care împărtășește aceeași pasiune: pescuitul. Un astfel de cort poate fi folosit nu doar la activitățile de pescuit, ci și la orice altă ieșire în natură.

În cazul în care este vorba despre un cuplu cu care te cunoști de foarte mult timp, poți opta pentru o variantă de cort pentru mai multe persoane (4 sau 5). Asta, în situația în care vreți să mergeți împreună la pescuit. În caz contrar, variantele pentru 2 persoane constituie alegerea potrivită pentru un cadou cuplu aniversare.

13. Replică tablou celebru pentru un cuplu pasionat de artă

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Pictorulfericit.ro

O replică după un tablou celebru reprezintă o alegere interesantă în materie de cadouri simbolice cuplu, mai ales că ai la dispoziție o varietate de tablouri cunoscute dintre care să alegi. Poți să optezi pentru celebrele picturi “Mona Lisa”, “Afternoon Tea” și “The Scream” sau pentru alte opera de artă realizate de autori moderni și contemporani, precum “Soul Jazz” sau “Lion”.

Oricare ar fi alegerea ta, cu siguranță că vei reuși să impresionezi cu cadoul oferit, pentru că un tablou celebru (chiar dacă nu este decât o replică) se bucură de forța originalului. Iar dacă este vorba despre niște pasionați de artă, mai mult ca sigur că le vei ajunge la suflet.

14. Ramă foto personalizată pentru un cuplu amuzant și mereu pus pe șotii

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

eMag.ro

Atunci când vrei să oferi cadouri personalizate pentru cupluri, primul lucru la care te poți gândi este o ramă foto. Propunerea noastră este o ramă foto din sticlă, care îi conferă cadoului o notă aparte, pe care o poți personaliza atât cu o fotografie, cât și cu un mesaj. Desigur, poți să optezi și pentru o ramă foto originală, care se rotește la 360 de grade și care îți oferă posibilitatea de a adăuga 6 fotografii.

Iar dacă vrei ceva și mai spectaculos, atunci poți să alegi o ramă fotografică din ardezie, efectul fiind și mai spectaculos. Acesta este unul dintre acele daruri pentru cupluri care vor fi întotdeauna apreciate, mai ales că este un cadou cu amintiri.

15. Experiențe pline de adrenalină pentru un cuplu căruia îi plac lucrurile extreme

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Activitati-Cadou.ro

Cunoști un cuplu pentru care adrenalina este cuvântul de bază în fiecare zi? În acest caz, nu există alte cadouri de cuplu mai potrivite decât niște experiențe în natură, prin intermediul cărora cuplul să aibă parte de aventură din plin.

Pe lista darurilor pe care le poți face se numără zborul cu elicopterul, lecțiile de pilotaj, urmărirea activității animalelor periculoase în habitatul lor natural, explorarea unor peșteri, scubadiving, calorie, tir sportiv și multe altele. Mai mult ca sigur că al tău cadou le va permite să se bucure de adrenalină la maxim și să-și încarce tolba de amintiri și povești de neuitat.

16. Cadouri pentru un cuplu de pasionați de știință și tehnică

Cadouri pentru un cuplu de pasionați de știință și tehnică

eMag

În cazul în care prietenii tăi formează un cuplu pasionat de știință și tehnică, atunci le poți oferi unul dintre dintre cele interesate cadouri originale pentru cupluri. Ai de ales între kituri robotice, console retro, jocuri de societate tehnice distractive, ceasuri de masă binare sau cu ventilator, kituri de paleontologie, lămpi cu super-eroi, gadget-uri din filmele și serialele lor preferate, boxe speciale cu Bluetooth sau ochelari de realitate virtuală.

Le poți oferi chiar și un set căni cuplu termosensibile, pentru că sunt niște cadouri surprinzătoare. Mai mult ca sigur că se vor distra cu un astfel de cadou și se vor bucura că le-ai oferit ceva legat de pasiunea lor.

17. Cadouri cuplu brățări – pentru cei cărora le place să fie legați unul de celălalt pentru totdeauna

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Onixbox.ro

Dacă vrei să oferi niște lucruri personalizate pentru cupluri atunci îți poți îndrepta atenția către brățările de cuplu care pot fi individualizate după cum îți dorești. Poți să optezi pentru o variantă cu fotografie care va fi gravată pe brățară alături de un mesaj sau pentru o versiune doar cu mesaj.

Ai de ales între brățări cu bănuț sau cu plăcuțe din argint, cu șnururi simple sau împletite, iar în cazul în care vrei să renunți la mesaj și fotografia gravate pe brățări, ai la dispoziție un tip de brățară simplă, cu simbolul infinitului. Oricare are fi alegerea ta, cu siguranță că le vei oferi unul dintre cele mai frumoase cadouri cuplu.

18. Cărți pentru cupluri pentru a se bucura de o relație plină de pasiune și iubire

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Carturesti.ro

Lista noastră cu idei cadou aniversare cuplu include și o serie de cărți romantice, de iubire și pline de pasiune. Prin intermediul acestora, cuplul va pătrunde într-o lume plină de aventuri, de drame și de descoperire de sine, în care dragostea joacă rolul principal.

De la operele clasice și până la cele mai noi titluri ale autorilor contemporani și moderni, aceste romane le vor facilita o călătorie fascinantă prin lumea sentimentelor, la finalul căreia iubirea va triumfa. Dăruiește-le posibilitatea de a te participa la această aventură și alege acele cărți care să facă posibil acest lucru și oferă-le cel mai frumos cadou de cuplu.

19. Căști speciale pentru un cuplu pasionat de suvenirurile militare

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Military-Shop.ro

În cazul în care cuplul căruia vrei să îi oferi un cadou este pasionat de suvenirurile militare, atunci te poți orienta către niște căști. Poți alege între căștile pentru motocicletă, cele de aviație, Afrika Corps, Vietcong sau British ori între căștile de aviație ale parașutiștilor nemți.

Aceste produse le sunt destinate colecționarilor și iubitorilor de istorie și se vor dovedi cadoul ideal pentru un cuplu care participă în mod frecvent la acțiunile de reconstituire istorică a evenimentelor reale întâmplate în trecut. Un astfel de cadou cuplu aniversare nu va fi primit decât cu urale și strigăte de bucurie de către destinatarii lui.

20. Darts pentru cuplurile cărora le place să se distreze și acasă

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Decathlon.ro

Completăm lista noastră de daruri și cadouri de Crăciun pentru cupluri cu darts – una dintre cele mai simple modalități de a te simți bine atunci când nu poți ieși în oraș. Pentru un cuplu căruia îi place să se distreze acasă un astfel de cadou este ideal pentru că îmbină atât elementul de relaxare, cât și pe cel competitiv, adăugând și ceva adrenalină în această combinație.

Plus că, este un dar care poate fi folosit împreună cu ceilalți membri ai familiei și cu prietenii, atunci când sunt organizate petreceri acasă. Adaugă darts pe lista cu idei cadouri aniversare cuplu și data viitoare vei știi care este cadoul potrivit pentru amicii tăi.

21. Amulete și talismane Feng Shui pentru un cuplu pasionat de cultură asiatică

Amulete și talismane Feng Shui pentru un cuplu pasionat de cultură asiatică

eMag.ro

Cadourile pentru cupluri sunt destul de dificil de ales pentru că trebuie să întrunească caracteristicile necesare ambilor parteneri. Așa că, dacă vrei să oferi niște cadouri aniversare cuplu care să fie primate cu cea mai mare bucurie orientează-te după preferințele cuplului.

De aceea, dacă este vorba despre niște iubitori ai culturii asiatice (și nu numai), le poți oferi niște amulete sau talismane Feng Shui. Acestea acoperă o varietate de aspecte, de la iubire, prosperitate, abundență și bunăstare și până la noroc, bani și sănătate. Este genul de cadou pentru cupluri cu care mergi la sigur!

22. Căni personalizate termosensibile pentru parteneri care iubesc să-și bea cafeaua împreună

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

eMag.ro

Optează pentru unul dintre cele mai drăguțe cadouri pentru orice cuplu de îndrăgostiți – căni personalizate cuplu. Cafeaua de dimineață este prilejul de a-și începe ziua cu starea de bine necesară pentru a realiza tot ceea ce și-au propus. Dăruiește-le momente de bucurie cu un set de căni termosensibile, care sunt personalizate cu fotografii amuzante sau cu mesaje haioase.

Poți alege să individualizezi cănile chiar cu poze ale celor doi (cât mai simpatice), astfel încât ziua lor să fie perfectă încă de la cafeaua de dimineață. În plus, aceste căni pot fi considerate niște cadouri cupluri ieftine, așa că vei avea parte de avantaje pe toată linia.

23. Produse pe bază de miere de Manuka pentru un cuplu a cărei viață este numai lapte și miere

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

ManukaShop.ro

Ce dar îi poți oferi unui cuplu ce are tot ce-i trebuie? Un cadou cu un mesaj special, desigur. Iar acesta poate fi sub forma unor produse sau a unui borcan cu una dintre cele mai apreciate tipuri de miere din întreaga lume – mierea de Manuka.

Disponibilă în borcane cu diverse gramaje (de la 250 grame și până la 1 kilogram), dar și ca bomboane, pliculețe sau uleiuri esențiale, această miere este una cu adevărat specială datorită proprietăților sale unice. Produsele sunt însoțite și de un certificat privind originea, așa că, darul tău se va bucura de întreaga apreciere a celor care îl vor primi.

24. Oală sub presiune – cadou pentru un cuplu care abia face primii pași în casă nouă

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Elefant.ro

Bifează pe lista ta de cadouri pentru cupluri oală cu presiune care reprezintă darul perfect de casă nouă. Atunci când vine vorba de prepararea cu rapiditate a unei ciorbe, niciun alt vas nu face o treabă mai bună decât o oală sub presiune. Și, din moment, ce știm cu “dragostea trece prin stomac”, cu siguranță că darul tău o să fie bine primit de orice cuplu care pune preț pe mâncare.

Este recomandat să te orientezi către o oală de calitate (brandul Tefal este unul dintre liderii din acest sector), pentru ca darul tău să fie unul cu care să mergi la sigur. Nu uita să-ți însoțești cadoul și de un mesaj haios (“oala care elimină presiunea din cuplu”) și îți garantăm că o să te numeri printre primii care vor gusta din ciorba pregătită în acea oală!

25. Smart TV pentru un cuplu proaspăt căsătorit și cadou de “casă nouă”

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

eMag.ro

În cazul în care ai primit o invitație la o nuntă și trebuie să faci un cadou, orientează către oferirea unui smart TV. Este un dar la fel de bun și pentru un cuplu care s-a mutat în casă nouă, pentru că niciodată nu sunt suficiente televizoare într-o locuință.

Alege un brand cu reputațieSony, LG, Samsung, Panasonic sau Philips – și un produs care să întrunească cele mai noi standarde privind calitatea (televizoarele 4K sunt la modă acum). Mai mult ca sigur că darul tău se va bucura de apreciere, fiind genul de cadouri de cuplu care sunt utile în viața de zi cu zi.

26. Produse cadou pentru achiziționarea de produse bio pentru un cuplu care are un stil de viață sănătos

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

DrMax.ro

Atunci când vrei să oferi un dar mai special dar nu ai niciun fel de idei cadouri aniversare cuplu este indicat să te orientezi după pasiunile și hobby-urile parterilor din cuplu și să găsești puntea de legătură dintre aceștia. În cazul în care este vorba despre un cuplu cu un stil de viață sănătos, oferă-le un card cadou pentru cumpărături dintr-un magazin de produse bio.

Ai la dispoziție variante de 150, 250, 350 și 500 Ron, ceea ce le oferă acestora posibilitatea de a-și face un set cadouri pentru cuplu pe placul lor. De la suplimente alimentare, remedii de slăbit, produse pentru dietă și cosmetice și până la pachete exclusive și produse speciale ori pentru imunitate, un astfel de card le permite să-și aleagă cadoul perfect de cuplu.

27. Cadou de lux pentru un cuplu cu adevărat prețios pentru tine

Idei de cadouri pentru cupluri cu orice ocazie

Activitati-Cadou.ro

Trebuie să scoți de pe lista ta acele cadouri pentru cupluri ieftine, mai ales atunci când este vorba despre cuplu care îți este foarte drag. La fel se întâmplă și atunci când trebuie să te gândești la niște cadouri de cuplu pentru membrii familiei.

De aceea, îți recomandăm să iei în calcul câteva idei de cadouri de lux. Le poți oferi o seară la cazinou pentru doi, o plimbare cu limuzina și mai apoi un prânz special la castelul Bran sau o plimbare cu elicopterul în prag de seară. În cazul în care vrei să nu cheltui atât de mulți bani, dar să oferi un cadou special, dăruiește-le o experiență foto pentru cuplu sau un city break în Sibiu ori Brașov.

28. Set cadouri cuplu pentru îngrijire facială și corporală pentru un cuplu care pune preț pe aspectul fizic

Set cadouri cuplu pentru îngrijire facială și corporală pentru un cuplu care pune preț pe aspectul fizic

Notino.ro

Cuplurile care pun preț pe aspectul fizic și pe îngrijirea acestuia se vor bucura dacă le vei oferi un set de cadouri pentru ea și el din această gamă. Ai la dispoziție pachete pentru îngrijirea specială a femeilor, cât și a bărbaților, precum și seturi de cadouri care constau în produse pe bază de ingrediente bio pentru revitalizarea organismului.

De asemenea, pentru bărbați poți să alegi între seturile speciale pentru îngrijirea personală sau a bărbii. Produsele sunt concepute de brandurile La Chinata și Zew, ceea ce înseamnă calitate superioară, prin urmare poți adăuga aceste daruri pe lista ta cu idei cadouri aniversare cuplu.

29. Covor lucrat manual

Pentru casă unui cuplu în care te simți ca acasă

Covor lucrat manual pentru casă unui cuplu în care te simți ca acasă

eMag

Poate că te gândești la niște perne personalizate cupluri, dar unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru cuplul la care te simți de fiecare dată este un covor lucrat manual. Confecționat din materiale de calitate superioară, lucrat de mână și având posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de modele, un astfel de covor se va dovedi unul dintre acele cadouri aniversare cuplu foarte inspirate.

Dreptunghiular, pătrat, oval sau rotund, un astfel de covor trebuie ales astfel încât să se potrivească perfect cu restul obiectelor și decorațiunilor din casă. Iar acest lucru dovedește că este un cadou de suflet, pentru un cuplu care înseamnă enorm pentru tine.

 

Sperăm că aceste idei cadou aniversare cuplu să te ajute să faci alegerea cea mai bună atunci când trebuie să oferi un dar de cuplu. Așa cum am menționat, toate aceste cadouri pentru cupluri trebuie să fie făcute din suflet, să demonstreze implicare din partea ta și să fie de calitate. În plus, trebuie că ele să se plieze pe gusturile ambilor parteneri, astfel încât să fie primite cu zâmbetul pe buze și cu bucurie în suflet!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.8 (4 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare