Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Cele mai bune cadouri pentru ocazii diferite bărbați și femei

În viața fiecăruia dintre noi se derulează o serie de evenimente la care trebuie să ne prezentăm și cu un cadou. Crăciunul, Paștele, 8 Martie, Moș Crăciun, Secret Santa, Ziua Îndrăgostiților, logodnă, căsătorie și câte și mai câte ocazii pentru care vei avea nevoie de cadouri.

Noi ți-am pregătit idei de cadouri pentru ocazii,  nu doar daruri la care se gândește oricine, ci mai ales cadouri cu care vei face senzație de fiecare dată! Descoperă-le pe toate și alege de fiecare dată cadoul perfect!

CADOURI DE CRĂCIUN

Cadouri de Crăciun – top idei cadou de Crăciun

Ziua de Crăciun este cea mai așteptată zi din întreg anul tocmai pentru acest motiv – cadourile de sub bradul de Crăciun. Fiecare își dorește să primească cel mai frumos cadou de Crăciun, așa că, asigură-te din timp ce verifici lista noastră de cadouri pentru această ocazie, astfel încât să îi dăruiești fiecăruia un dar minunat.  

Vei găsi nu doar cadouri de Crăciun pentru copii, părinți, soție sau soț ori pentru bunici, ci și pentru nași, fini, colegi de serviciu sau prieteni. Ne-am gândit atât la cadouri clasice, cât și la daruri inedite, așa cum sunt experiențele de neuitat. Inspiră-te din lista noastră de idei de cadouri pentru orice ocazie și transformă momentul desfacerii darurilor într-un moment epic!

ADVENT CALENDAR

Cel mai bun Calendar Advent pentru copii și adulți

Fiecare zi este o ocazie minunată de a descoperi un nou cadou pe care să îl dăruiești persoanelor dragi din viața ta. Așa că, dacă îți dorești să știi care este cadoul zilei pentru ultima luna a anului, aici vei descoperi cele mai bune idei de cadouri de Crăciun. Ne-am gândit la toți cei dragi ție, așa că vei găsi daruri pentru copii, cadouri pentru soție sau soț, daruri minunate pentru părinți și bunici, dar și pentru amici.

Toate cele 30 de idei de cadouri din Advent Calendar îți vor oferi posibilitatea de a alege darul perfect pentru ziua cea mai așteptată din an – Crăciunul. Și, cine știe, în timp ce tu ai pregătit darurile pentru cei dragi, este foarte posibil ca și aceștia să fi consultat lista noastră și să ai parte, la rândul tău, de o mega surpriză de Crăciun!

CADOURI DE 1, 8 MARTIE

Cele mai bune idei de cadouri de 8 martie pentru Ziua Mamei

Ziua Mamei îți oferă posibilitatea de a-i spune mamei tale cât de mult o iubești, fără să folosești cuvintele, ci doar un cadou minunat. Așa că, pentru a-i dărui cadoul perfect ți-am pregătit o lista de idei pe care să le folosești atunci când îți lipsește inspirația. Descoperă cadouri dulci de 8 Martie sau cadouri de lux pentru această ocazie ori daruri inedite, care îi vor arăta mamei tale cât de mult o iubești.

Darurile personalizate sau cele handmade sunt în topul alegerilor pentru ziua Mamei, dar nici cadourile utile nu sunt de lepădat. Tot ce trebuie să faci este să iei în calcul ce fel de cadou și-ar dori mama ta și vei găsi aici numeroase idei care să te inspire în alegerea celui mai potrivit cadou de 8 Martie.

CADOURI DE CASĂ NOUĂ

cadouri casa noua

Tradiția spune că atunci când trebuie să mergi pentru prima dată în casa unor persoane trebuie să le duci un cadou. La fel se întâmplă și în momentul în care ajungi într-o casă nouă, așa că, asigură-te că respecți tradiția. Poți să te orientezi către cadouri mai ieftine, care au caracter simbolic, așa cum sunt ustensilele de bucătărie sau un set de ustensile pentru grătar.

Atunci când este vorba despre cineva apropiat poți să iei în calcul un set de pahare sau veselă ori o lenjerie de pat sau chiar și un dar mai consistent. Ori, așa cum o să observi pe lista noastră de cadouri pentru casă nouă, poți să te gândești la niște daruri surprinzătoare, cu care o să îi dai pe spate pe proprietarii casei.

CADOURI DE MOȘ NICOLAE

cele mai bune cadouri de mos nicolae

Dimineața zilei de 6 decembrie este la fel de importantă precum cea de pe 25 decembrie, atunci când se sărbătorește Crăciunul. Motivul îl știm cu toții: cadourile din cizmulițe. De aceea ți-am pregătit o listă extinsă cu cadouri pentru Moș Nicolae, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Daruri dulci, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sau gadget-uri de ultimă generație – o să găsești cele mai bune idei de cadouri Moș Nicolae pentru cei dragi ție.

Numai că, pe lângă darurile clasice din cizmulițe, noi ne-am gândit și la alte cadouri, așa cum sunt darurile personalizate, bijuterii cu mesaj pentru iubită sau pijamale personalizate pentru soție. Iar pentru soți sau iubiți, un parfum în ediție limitată și gravat poate reprezenta un cadou interesant de Moș Nicolae. Află la ce ne-am mai gândit accesând lista cu cadouri de mai jos.

CADOURI DE SECRET SANTA

30 idei cadouri Secret Santa pentru el și ea

Petrecerea de Secret Santa de la locul de muncă îți dă bătăi de cap și nu știi ce cadou ar fi mai potrivit pentru persoana desemnată la tragerea la sorți? Noi te scoatem din încurcătură, fiindcă ți-am pregătit o mulțime de cadouri pentru această ocazie. Am luat în calcul dărui ieftine, cadouri haioase și daruri personalizate, astfel încât să ai de unde alege cadoul perfect pentru petrecerea de Secret Santa.

Seturi cadou de cosmetice, parfumuri, kituri pentru unghii sau accesorii de calitate – cu siguranță că o să fie un cadou interesant și nici nu o să-ți facă gaură în buzunar. În cazul în care destinatara sau destinatarul cadoului de Secret Santa este o persoană mai pretențioasă sau este șeful ori șefa ta, atunci vei găsi și câteva idei de cadouri de lux care îți vor crește șansele de promovare.

CADOURI PENTRU CUNUNIA CIVILĂ

cadouri cununie cadouri nunta

Mai mult ca sigur că te întrebi ce cadou trebuie să duci la cununia civilă a prietenei tale celei mai bune sau a amicului tău, în afara deja tradiționalului buchet de flori. De aceea, noi ne-am gândit ce s-ar potrivi pentru această ocazie, așa că pe lista pe care ți-o propunem o să găsești o mulțime de idei pe care să le iei în calcul.

Un robot inteligent pentru noul cuplu, un set de pahare din cristal, un robot de bucătărie sau un dispozitiv de purificare a aerului sunt câteva dintre ideile pe care le poți lua în considerare. Desigur, dacă vrei să faci un cadou inedit, atunci te poți gândi la o plimbare cu elicopterul, la o experiență unică pentru cuplu sau la un lingou din aur. Vezi și care sunt celelalte idei la care ne-am gândit noi!

CADOURI PENTRU ANIVERSAREA CĂSĂTORIEI SAU RELAȚIEI

cadouri pentru aniversarea căsătoriei

Sărbătorirea unui anumit număr de ani de la nuntă sau cu ocazia celebrării unui număr specific de relație este prilej de oferire a unor cadouri memorabile. Gândește-te la niște cadouri originale, personalizate și care să evoce amintirile plăcute pe care le-ați petrecut împreună. Dacă te numeri printre invitații la o astfel de sărbătoare ia în calcul niște daruri care să fie placul ambilor parteneri, așa cum sunt experiențele și activitățile pe care aceștia le pot efectua împreună.

Noi ți-am pregătit câteva astfel de idei de cadouri pentru aniversare dintre care să alegi un dar minunat, cu care să cucerești fericitul cuplu sau pe jumătatea ta. Cadouri individuale pentru ea și el sau cadouri de cuplu, cu siguranță că vei găsi un dar care să aibă din plin efectul “wow”.

CADOURI DE PAȘTE

30 idei de cadouri de Paște pentru toată lumea

Pe lângă ouăle încondeiate și cozonacii rumeni și pufoși, cadourile de Paște reprezintă unul dintre motivele pentru care ne place atât de mult această sărbătoare. Desigur, nu uităm importanța religioasă a acestei ocazii, prilej cu care, printre potențialele cadouri pe care le dăruim în această zi, se numără și cărțile religioase. Noi am luat în calcul atât cadourile pentru cupluri, cât și pe cele individuale și ți-am pregătit o serie de daruri personalizate.

Gadget-urile, electronicele și articolele electrocasnice se alătură articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte premium (care se amintesc de înnoire), dar și darurilor inedite, așa cum sunt cadourile handmade pe care le putem realiza în cadrul unor activități speciale. Descoperă și celelalte cadouri interesante pe care ți le-am pregătit pentru Paște!

CADOURI DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

30 Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el și ea

Cupidon, zeul amoraș, îți face de cap în această zi, atât în cazul cuplurilor care sunt pe cale să se formeze, cât și a celor care deja au vechime. Pentru toată lumea este timpul ca sentimentele să fie confirmate și de cadouri de Valentine’s Day cât mai frumoase și mai atractive. Noi ne-am gândit la niște cadouri pentru cei care doresc să cucerească pe cineva (și cărora le propunem bijuterii personalizate sau rame foto ori căni originale).

Dar, nu i-am uitat nici pe cei care sunt într-o relație de mult timp și care pot să își ofere daruri mult mai scumpe și care să se plieze pe pasiunea lor. În plus, aceștia pot să ofere cadouri personalizate într-un mod nou, așa cum sunt parfumurile preferate și care vor fi gravate cu mesaje de iubire. Consulta în cele ce urmează și celelalte idei de daruri pentru Ziua Îndrăgostiților.

CADOURI DE BOTEZ

15 idei cadou nași botez

Indiferent dacă ești nas sau fin, noi ți-am pregătit o serie de idei de cadouri pentru botez, astfel încât să oferi unul dintre cele mai frumoase daruri pentru bebelușul botezat sau pentru nașii acestuia. Dacă pentru cel mic ne-am gândit la cărți, jucării, articole de îmbrăcăminte și cadouri amuzate, pentru nași îți propunem câteva daruri personalizate și niște experiențe și excursii de neuitat.

Desigur, poți să iei în calcul și alte idei pe baza recomandărilor noastre și să încerci să dăruiești mici bijuterii personalizate pentru bebeluș sau alte daruri inedite, așa cum este personalizarea camerei acestuia. Până la urmă, atunci când ești nas trebuie să îți iei cât se poate de în serios rolul de părinte spiritual. Vezi și alte idei de daruri pentru botez în cele ce urmează.

Nu-i așa că nu mai pare atât de dificil să alegi un cadou potrivit pentru sărbătorile importante din viața ta și a celor dragi? În plus, dacă nu te hotărăști asupra unui dar ori îți lipsește inspirația, ai oricând la îndemână varianta voucherelor cadou. Prin intermediul acestora vei oferi de fiecare dată cadouri perfecte, indiferent de ocazie!