Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

14 idei de cadouri pentru părinți de ziua lor și de Crăciun

Părinții reprezintă cele mai importante ființe din viața noastră, așa că ori de câte ori avem ocazia ar trebui să îi răsfățăm cu cele mai frumoase cadouri. De la cadouri de Crăciun pentru părinți și până la cadouri pentru părinți de ziua lor, noi vom încerca să îți oferim acele idei care să-ți permită să achiziționezi darul perfect.

Fie că este vorba despre o experiență de neuitat, fie că îți vom oferi idei de cadouri personalizate pentru părinți, aici vei găsi cele mai interesante opțiuni cu care le vei surprinde în cel mai plăcut mod pe cele mai dragi persoane din viața ta. În plus, vei găsi și idei de cadouri pentru părinți la orice vârstă, pentru cei care tocmai au devenit sau se pregătesc să devină părinți.

1) Cursuri de dans pentru părinții activi și care iubesc să trăiască pe ritmul muzicii

cadouri pentru părinți-Cursuri de dans pentru părinții activi și care iubesc să trăiască pe ritmul muzicii

Activitati-Cadou.ro

Tango, salsa, vals, hula sau belly dance, orice stil de dans clasic sau modern este perfect pentru părinții care apreciază mișcarea și plăcerea de a dansa la unison. Niciodată nu este prea târziu să te bucuri de această formă de a face mișcare într-un cadru organizat și pentru a-ți îmbunătăți stilul. Ideale pentru orice vârstă, de la părinții tineri și până la cei mai în vârstă. Bifează acesta variantă de cadouri pentru părinți de Crăciun pe lista ta specială, atât pentru părinții tăi, cât și pentru părinții care îți sunt prieteni ori colegi. Dansul este potrivit și folositor la orice vârstă, așa că aceste idei de cadouri de Crăciun pentru părinți sunt perfecte oricând în timpul anului.

2) Set parfumuri originale pentru părinți cu gusturi fine

cadouri pentru părinți-Set parfumuri originale pentru părinți cu gusturi fine

Notino.ro

În cazul în care încă te mai gândești ce cadou să le iau părinților de ziua lor, cu siguranță că un set unisex de parfumuri te va ajuta să le oferi darul cel mai util. Nu doar că poate fi folosit de oricare dintre ei, dar poate fi oferit cu orice fel de ocazie. Se încadrează la fel de bine și în categoria de cadouri de Crăciun pt părinți, dar și la cadouri pentru mama. În cazul în care nu îi va fi pe plac unuia dintre părinți, poate fi folosit de către celălalt. Până la urmă, un cadou de calitate trebuie să fie cât mai practic, în primul rând.

3) Foto cărți – albume de amintiri pentru părinții care prețuiesc timpul petrecut împreună

cadouri pentru părinți-Foto cărți – albume de amintiri pentru părinții care prețuiesc timpul petrecut împreună

PhotoGo.ro

O retrospectivă a celor mai importante amintiri cu părinții într-o foto carte cu poze despre care aceștia nu știu sau nu-și mai amintesc este unul dintre acele cadouri pentru părinți care îi vor face pe aceștia să se emoționeze la maxim. Poți opta pentru diverse modele și tipuri de hârtie și să concepi unele dintre cele mai spectaculoase cadouri pentru părinți de Crăciun sau cu ocazia aniversării lor de nuntă. Grație tehnicilor utilizate pentru realizarea acestor foto cărți, calitatea fotografiilor va fi îmbunătățită, astfel încât rezultatul va fi unul deosebit.

4) Biciclete mountain bike pentru părinți cărora le place aventura

cadouri pentru părinți-Biciclete mountain bike pentru părinți cărora le place aventura

eMAG.ro

Ce cadou le poți face părinților cărora le place aventura și care vara sunt mereu pe drumuri de munte? O bicicletă mountain bike echipată pentru orice călătorie montană și care le va permite să se bucure de natură și de aerul curat este un cadou perfect pentru orice părinte căruia îi place aventura pe munte. Iar în cazul în care ambii părinți sunt pasionați de călătorii și de drumeții ce poate fi mai frumos decât câte o bicicletă pentru fiecare? Iar cel mai bun lucru în privința acestei idei cadou părinți este că se potrivește atât pentru tinerii părinți, cât și pentru cei cu vârstă medie, dar și înaintată. Până la urmă, cui nu-i place mișcarea în natură?

5) Unelte și accesorii pentru grădinărit pentru părinții pasionați de horticultură

cadouri pentru părinți-Unelte și accesorii pentru grădinărit pentru părinții pasionați de horticultură

eMAG.ro

Cele mai interesantă cadouri părinți care își petrec o mare parte a timpului lor liber în grădină sunt reprezentate de uneltele și accesoriile pentru grădinărit ce le vor ușura munca pe termen lung. De la sere termice, rezervoare pentru colectarea apei de ploaie și accesorii pentru susținerea plantelor și legumelor și până la dispozitive de împrăștiat semințele, roabe sau cărucioare pentru grădinărit, oricare dintre aceste ustensile pot reprezenta cele mai bune cadouri Crăciun părinți. Oricare dintre aceste idei cadouri părinți din categoria grădinărit îți pot fi utile în orice moment al anului, pentru că părinții pasionați de acest hobby vor avea nevoie de unelte utile tot timpul.

6) Cărți utile pentru viitorii și actualii părinți

cadouri pentru părinți-Cărți utile pentru viitorii și actualii părinți

Libris.ro

În cazul în care vrei să oferi cadouri pentru noi părinți, cărțile despre creșterea copiilor, modul de interacțiune cu aceștia, de colorat sau cu autocolante ori cărți cu povești clasice sau moderne reprezintă o alegere foarte potrivită. Orientează-te către titluri utile care să se potrivească cu nevoile părinților, care să îi ajute în ceea ce au de făcut și care să le ușureze viața prin conținutul lor. Îți recomandăm cărți ale unor autori consacrați în acest domeniu, ghiduri, dar și cărți care îi pot ajuta pe viitorii părinți să își înțeleagă mai bine rolul în dezvoltarea copilului.

7) Gențile multifuncționale – cadouri pentru mămici care vor să aibă totul la îndemână

7) Gențile multifuncționale - cadouri pentru mămici care vor să aibă totul la îndemână

Nichiduta.ro

Cele mai utile și adecvate cadouri părinți Crăciun trebuie să include și un cadou multifuncțional pentru mămici. Gențile și rucsacii multifuncționali sunt obiecte ideale pentru mamele care vor să își țină totul la îndemână, astfel încât să fie pregătite în orice moment, indiferent de necesitățile copilului. Clasice, moderne, cu buzunare multiple și cu design-uri variate, aceste idei de cadouri pentru părinți sunt extrem de practice, adaptându-se oricărui situații în care mămicile au nevoie de un spațiu de depozitare cât mai încăpător, dar fără să lase impresia că poartă cu ele un mini-șifonier portabil pentru copil.

8) Lenjerie modelatoare pentru mame care vor să arate impecabil în fiecare zi

cadouri pentru părinți-Lenjerie modelatoare pentru mame care vor să arate impecabil în fiecare zi

Astratex.ro

Dacă te gândești la niște cadouri de Crăciun pentru mama, produsele de lenjerie modelatoare nu sunt doar niște obiecte utile, ci și unele care contribuie la ajustarea siluetei până la nivelul dorit. Chiloți modelatori, rochii cu efect modelator și body-uri care îi scot în evidență silueta oricărei mame – oricare dintre aceste obiecte de lenjerie reprezintă niște cadouri de Crăciun pentru părinți extrem de folositoare pentru mame, indiferent de vârstă. În plus, aceste cadouri părinți pot fi utile tot timpul anului, nu doar pentru ocaziile speciale și vor ajuta mamele să arate impecabil zilnic.

9) Încălțăminte bărbătească pentru părinții cărora le place să se meargă confortabil

cadouri pentru părinți-Încălțăminte bărbătească pentru părinții cărora le place să se meargă confortabil

Answear.ro

Lista de cadouri de Crăciun pt părinți nu este completă fără o pereche de încălțăminte de calitate pentru tată. În fapt poți să le incluzi și pe lista de cadouri de Moș Nicolae pentru părinți, astfel încât tatăl tău să se bucure de sărbători cât mai devreme. Pantofi pentru drumeții, pentru iarnă sau cizme și bocanci, precum și pantofi sport ori medicinali, încălțările pentru bărbați sunt utile pentru tot anul nu doar cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Le poți achiziționa în această perioadă pentru că aceste cadouri părinți Crăciun sunt disponibile la prețuri reduse și beneficiezi și de oferte extra speciale.

10) Verighete pentru aniversarea celor mai îndrăgostiți părinți

cadouri pentru părinți-Verighete pentru aniversarea celor mai îndrăgostiți părinți

Teilor.ro

Unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru părinți la nunta lor aniversară (de argint – 25 ani, de aur – 50 ani sau de argint – 75 ani) este o pereche de verighete din cel mai prețios metal. Acesta este un simbol care să le reamintească părinților cât de puternică este legătura dintre ei și că această conexiune s-a consolidat de-a lungul anilor prin apariția copiilor. Poți însoți acest cadou și de o sărbătorire a acestui eveniment special, iar în timpul acestui cadru festiv vei putea să le dăruiești verighetele pentru a reafirma această legătură în fața tuturor.

11) Căni personalizate – ideale pentru părinții care își împărtășesc iubirea zilnic

Căni personalizate – ideale pentru părinții care își împărtășesc iubirea zilnic

eMag.ro

Poate că oferirea unor căni drept cadou poate părea a fi o idee banală – oricui îi poate veni o astfel de idee, nu-i așa? Nu cana în sine este importantă, ci mesajul pe care îl transmite, iar aceasta este premiza de la care am pornit atunci când am inclus cănile personalizate pe lista de cadouri de Crăciun pentru părinți. Te poți orienta către variantele de cadouri personalizate pentru mamă sau pentru tată ori poți alege niște căni care fac parte dintr-un “întreg”, ceea ce va face acest dar să fie și mai atractiv și interesant. O cană cu funcție de auto-amestecare, termică, cu urechi sau cu diverse obiecte în loc de toartă – lista ta de cadouri de Crăciun pt părinți este lungă și plină de surprize plăcute!

12) Ochelari VR pentru părinții care iubesc gadget-urile și tehnologia

cadouri pentru părinți-Ochelari VR pentru părinții care iubesc gadget-urile și tehnologia

eMAG.ro

Tehnologia face parte din viața părinților, indiferent de vârsta acestora – de la tinerii părinți și până la cei mai bătrâni, aceștia descoperă bucuria oferită de gadget-uri. Și ce poate fi mai surprinzător pentru un părinte decât să încerce o experiență nouă cu ajutorul unui dispozitiv în vogă în acest moment – căștile VR. Oculus, HTC sau Samsung, aceste căști îi permit utilizatorului să se bucure de acces la jocuri, filme și documentare interesante care transformă în mod complet conceptul de distracție. Surprinde-i pe cei dragi cu acest tip de cadouri pentru părinți de Crăciun și oferă-le niște sărbători de neuitat!

13) Corturi pentru trekking pentru părinții îndrăgostiți de drumeții și natură

cadouri pentru părinți-Corturi pentru trekking pentru părinții îndrăgostiți de drumeții și natură

Decathlon.ro

Completăm lista cu cadouri părinți Crăciun cu câteva recomandări de corturi pentru trekking, care vor fi pe placul părinților care caută să se bucure de plimbările prin natură cât mai mult timp. Variantele de corturi includ variante care sunt potrivite pentru două sau trei anotimpuri, așa că părinții le pot folosi mare parte din an. Calitatea acestora le asigură utilizatorilor posibilitatea de a se adăposti în cele mai bune condiții atunci când sunt pe munte sau în mijlocul naturii. Poți alege între variantele tip dom, tunel sau aeropurtat, fiind disponibile opțiuni de până la 4 persoane. Ideale pentru părinții care își doresc să fie însoțiți în drumeții și de către ceilalți membri ai familiei.

14) Cadouri inedite pentru părinții care își doresc să fie mereu luați prin surprindere

cadouri pentru părinți-Cadouri inedite pentru părinții care își doresc să fie mereu luați prin surprindere

  Activitati-Cadou.ro

O urmărire a activității urșilor în mediul lor natural, zboruri cu avionul sau elicopterul, cină pe vapor sau city break-uri speciale – oricare dintre aceste cadouri părinți sunt ideale pentru cei care își doresc să aibă parte de o experiență de neuitat. Poți include aceste variante pe lista cu cadouri Crăciun părinți sau cu orice altă ocazie – primăvară, vară, toamnă sau iarnă. Indiferent care va fi alegerea ta, în mod sigur vei reuși să îți surprinzi părinții sau prietenii care sunt părinți. Activitățile de cuplu le oferă participanților multiple avantaje, inclusiv de a se redescoperi în anumite situații de viață, ceea ce le va consolida relația.

Oricare dintre aceste idei de cadouri pentru părinți îi pot face pe aceștia fericiți pentru că sunt concepute pentru a oferi maximul de beneficii. Nu doar că sunt surprinzătoare, dar sunt și practice, iar multe dintre ele le oferă beneficiarilor o experiență de neuitat. De la cadouri de Crăciun pentru părinți făcute manual și până la cadourile inedite, precum zborurile cu elicopterul sau avionul, cu siguranță că părinții tăi sau orice fel de părinți cărora le sunt oferite, vor fi mai mult decât bucuroși să le primească cu zâmbetul pe buze și fericire maximă în inimă!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 5.0 (8 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare