Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

30 idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă în 2021

Datum 9.5.2021 Lavinia Calin Lavinia Calin

Tu și cea mai bună prietenă a ta știți totul una despre cealaltă. Însă, atunci când vine vorba de cadouri, lucrurile stau altfel. Dacă sunteți prietene de ceva timp, cu siguranță au cumpărat multe cadouri pentru cea mai bună prietenă a ta. Ceea ce înseamnă că poți rămâne oricând în pană de idei, în special dacă i-ai luat deja tot ce își dorea. Ei bine, dacă ai nevoie de mai multe idei de cadouri, această listă cu siguranță te va ajuta. 

1. Tablou personalizat, cadou pentru cea mai bună prietenă de ziua voastră

cadou cea mai bună prietena teblu personalizat

De la 65 de lei pe Tiparo.ro

Dacă cauţi cadoul perfect pentru cea mai bună prietenă, un tablou personalizat care să vă ilustreze pe amândouă este acela. Iar dacă aveţi o zi specială în care să sărbătoriţi frumoasa voastră relaţie, atunci un tablou este cadoul pe care ar trebui să i-l iei prietenei tale. Desigur, nu trebuie să fie un portret al amândurora, ci poţi să optezi şi pentru animale simbolice, sau flori. Un tablou este durabil şi dacă este ilustrat profesionist, poate surprinde un moment din viaţa voastră reprezentativ. Ceea ce înseamnă că îi va aduce zâmbetul pe buze prietenei tale, cu siguranţă. 

2. Un calendar personalizat, cadou pentru prietena ocupată

cadpu cea mai bună prietenă calendar

De la 35 de lei pe Photogo.ro

Dacă prietena ta este o persoană ocupată şi nu vă vedeţi des din cauza programului ei încărcat, atunci un calendar personalizat este un cadou pentru cea mai bună prietenă excelent. Pe lângă elementul funcţional, un calendar personalizat îi va însenina ziua. Poţi să adaugi imagini reprezentative pentru relaţia voastră. Dacă alegi poze simpatice pe care le-aţi făcut în vacanţe, îi poţi aduce aminte în mod subtil, că vă vedeţi foarte rar. Desigur, nu cadoul nu trebuie să aibă o conotaţie negativă. Ci doar o metodă de a-ţi impulsiona prietena să îşi dozeze mai bine timpul. 

3. Jocuri de petrecere, cadouri pentru cea mai bună prietenă de ziua ei

cadou pt cea mai bună prietenă jocuri de petrecere

De la 39 de lei pe Giftology.ro

Petrecerea de majorat este un eveniment important în viaţa fiecărui adolescent, fiind sărbătoarea care marchează trecerea la statutul de adult, cel puţin în acte. Prin urmare, cadourile trebuie să fie distractive. Astfel, dacă vrei să iei un cadou pentru cea mai bună prietenă de majorat, poţi să optezi pentru jocuri de petrecere. Fie că vorbim de board games, jocuri de distracţie sau pur şi simplu decorațiuni speciale pentru acest eveniment, cu siguranţă vor fi bine primite. În plus, va avea recuzita necesară pentru petrecerile de la cămin în anii următori. 

4. O plantă de apartament, cadou pentru cea mai bună prietenă care iubește natura

cadou pentru prietena o planta

De la 75 de lei pe Floria.ro

Plantele de apartament aducă lumină şi viaţă locuinţei. Pot fi folosite ca piese de decor dar şi ca vietăți cu care să conviețuieşti. Spre deosebire de un animal de companie, plantele nu cer un nivel ridicat de responsabilizare. Astfel, că este foarte uşor să le îngrijești. Prin urmare, în cazul în care cauţi cadouri pentru o prietenă căreia ştii că îi place natura, poţi să optezi pentru plante de apartament. Nu trebuie neapărat să îi iei o floare în ghiveci. Sunt destul de multe plante, arbori, cactuşi care vin şi cu o încărcături simbolică, deci poţi să transmiţi mai multe cu acest cadou, nu numai cele mai bune intenţii. 

5. Un gadget haios, cadou pentru prietena cu simțul umorului

cadou pentru cea mai bună prietena gadget

De la 10 lei pe 3Gifts.ro

Dacă prietena ta are simţul umorului bine dezvoltat, atunci poţi să fii mai animată în ceea ce priveşte cadoul acesteia. Indiferent de ocazia pentru care le cumperi aceste cadouri amuzante pentru cea mai bună prietenă îi vor descreţi fruntea. În plus, ori de câte ori va vedea cadoul tău va zâmbi. Însă, nu uita să iei în calcul şi gusturile acesteia, în special dacă este implicat umorul. 

6. Ciocolată selectă, cadou pentru prietena care vrea să îşi amintească de copilărie

cadou prietena ciocolata

De la 49 de lei pe Chocolissimo.ro

Cine nu iubeşte ciocolata? În special dacă vorbim despre sortimente selecte? Ei bine, dacă eşti în căutare de idei de cadouri pentru prietene, ciocolata este răspunsul. Poţi să optezi pentru cutii de ciocolată sau chiar tablete cu mesaj personalizat. Există un timp de ciocolată pentru fiecare ocazie. Iar dacă vrei ca al tău cadou să fie cu adevărat excepţional, poţi să cumperi o cutie de bomboane din ciocolată cu diverse sortimente. 

7. O sticlă de lichior, cadou pentru momentele speciale 

cadou pt cea mai buna prietena lichior

De la 11 lei pe Alcooldiscount.ro

Dacă îţi cunoşti prietena de mai mult timp, şansele sunt să ca de-a lungul timpului să îi fi cumpărat tot felul de lucruri, iar fântâna cu idei să se fi epuizat. Ei bine, poţi oricând să cumperi cadouri de zi de naştere pentru cea mai bună prietenă diferite sortimente de alcool. Lichiorul este cel mai potrivit pentru petreceri. Însă, şi o sticlă de vin rose are acelaşi efect. Dacă optezi pentru varianta cremoasă de băutură alcoolică, este indicat să optezi pentru o alternativă de gust care să îi placă prietenei tale. 

8. Amestec pentru cocktailuri, cadou pentru prietena cea mai bună

cadou pentru cea mai buna prietena mixuri de cocktail

De la 60 de lei pe Cărtureşti.ro

Puţine experienţe sunt comparabile cu timpul petrecut cu cea mai bună prietenă la o terasă cu un cocktail răcoros în faţă. Din păcate, ultimul an ne-a învăţat că trebuie să adaptăm experienţele la un stil de viaţă mai domestic. Prin urmare, pentru a nu rata poveşti siropoase pe care le împărtăşeşti cu prietena trebuie să învăţaţi amândouă să pregătiţi savuroasele băuturi preferate acasă. Astfel, dacă vrei să iei cadouri pentru bff de care să vă bucurați amândouă pe termen lung, atunci amestecurile de cocktailuri sunt perfecte. 

9. Un set de ceai și cafea, cadou de Crăciun pentru cea mai bună prietenă

cadouri pentru cea mai buna prietena seturi de ceai si cafea

De la 25 de lei pe Vivre.ro

Atunci când cumperi cadouri pentru cea mai bună prietenă trebuie să fii atentă la gusturile ei. Însă, întotdeauna un set de cești pentru ceai sau cafea este bine primit. Fie că optezi pentru ceva elegant sau pentru ceva haios, cu siguranță îi vor face trebuință. Mai mult, dacă te orientezi spre ceva care îmbine simțul estetic al prietenei tale cu cel practic, atunci cadoul va avea un impact mai mare. De asemenea, trebuie să ții cont de băutura preferată a prietenei tale, deoarece o ceașcă de ceai nu nu va fi la fel de bine primită de o băutoare înrăită de cafea. 

10. Un espressor, cadou de nuntă pentru cea mai bună prietenă

cadou de nunta cea mai buna prietena

De la 121 de lei pe Emag.ro

Ieși des cu prietena ta la cafea? Sau știi că aceasta are o afinitate deosebită pentru această băutură? Ei bine, atunci probabil și alesul inimii ei are aceleași gusturi. Prin urmare, un espressor le va satisface această nevoie amândurora. Deci nu mai trebuie să petreci ore în șir căutând cadou de nuntă pentru cea mai bună prietenă, deoarece acest aparat cu siguranță îi va îndulci diminețile, ei și partenerului. 

11. Produse din miere manuka, cadouri pentru prietena care are grijă de sănătatea ei

cadouri prietene miere manuka

De la 30 de lei pe Manukashop.ro

Întotdeauna trebuie să ai în vedere sănătatea prietenelor tale. Astfel, preparatele cu miere de manuka sunt cadouri pentru o prietenă care are grijă de corpul ei perfecte. Mierea de manuka are proprietăți antibacteriene și poate fi folosită pentru afecțiunile pielii, dar și pentru a ameliora diferite afecțiuni. Astfel, aceste produse sunt perfecte pentru a fi oferite prietenelor tale la diferite evenimente. 

12. Produse de detoxifiere, cadou pentru prietena care ține la siluetă

cadou prietena produse detox

De la 5 lei pe DrMax.ro

Trăim într-o lume foarte poluată și de cele mai multe ori nu mâncăm cele mai sănătoase preparate. Ceea ce înseamnă că al nostru corp are nevoie de perioade de detoxifiere. Din fericire, există multe produse de detoxifiere în magazine. prin urmare, nu trebuie să ne ocupăm foarte mult de organizarea acestei perioade. Astfel, produsele de detoxifiere sunt cadouri pentru o prietenă foarte bună excelente. Fie că vorbim de o detoxifiere a ficatului, a sistemului digestiv sau de una a pielii, cu siguranță prietena ta va folosi aceste produse. 

13. Cosmetice anticelulitice și pentru fermitate, pentru prietena care se întreține

idei cadouri prietene cosmetice anticelulitice și fermitate

De la 10 lei pe Vegis.ro

Trebuie să recunoaștem că toate femeile au probleme cu celulita. Sau dacă nu, cel puțin după o vârstă, pielea are nevoie de ajutor pentru a nu-și pierde fermitatea. Iar dacă ești în pană de idei și nu știi ce cadouri pentru prietene să iei, atunci poți oricând să optezi pentru produse de întreținere. Fii atentă la ce își doresc prietenele tale și îți va fi mai ușor să alegi produsele cele mai bune pentru ele. 

14. Tratamente și seruri cosmetice bio, pentru că trebuie evitate semnele îmbătrânirii

cadouri pentru o prietenă cosmetice bio

De la 25 de lei pe BioRush

Toată lumea face cadouri de Crăciun produse cosmetice. Iar dacă vrei să ieși în evidență, poți să iei cadouri de Crăciun pentru cea mai bună prietenă tratamente și seruri cosmetice bio. Având în vedere că produsele bio sunt mult mai bine acceptate de piele, poți să îi cumperi prietenei tale orice set cosmetic. În plus, cu aceste produse cosmetice prietena ta va avea un chip tânăr și radiant. 

15. O paletă cu farduri de ochi, cadou pentru cea mai bună prietenă de ziua ei

cadou prietena majorat

De la 19 lei pe Notino.ro

Vrei să cumperi cadouri de 18 ani pentru cea mai bună prietenă care să fie unic? Optează pentru o paletă de farduri. Este indicat să iei o paletă cu care se pot crea cât mai mult look-uri, pentru a fi folosită cât mai mult timp de prietena ta. De asemenea, ar trebui să fii atentă la culorile pe care le folosește aceasta în machiajul de zi cu zi pentru ca acestea să se regăsească în paleta pentru ea. 

16. Kit de ojă semipermanentă, cadou pentru bff

cadouri zi de naștere cea mai bună prietenă kit ojă semipermanenta

De la 60 de lei pe Kitunghii.ro

Toate femeile își doresc o manichiură impecabilă care dureze cât mai mult timp. Ei bine, poți să îi oferi prietenei tale o manichiură longevivă cu ojă semipermanentă. Astfel, un kit de ojă semipermanentă și ojele aferente sunt cadouri pentru cea mai bună prietenă excelente. Avantajul lor este că prietena ta nu mai trebuie să meargă la salon pentru a avea o manichiură perfectă, ci își poate face unghiile în intimitatea casei sale, cu ajutorul cadoului de la tine. 

17. O rochie, cadou pentru cea mai bună prietenă feminină

cadoul perfect pentru cea mai buna prietena rochie

De la 33 de lei pe Answear.ro

Feminitatea este o trăsătură foarte prețioasă. O rochie cadou pt cea mai bună prietenă, care să îi scoată în evidență trăsăturile feminine, va fi foarte apreciată. Fie că este o rochie de zi, în culori îndrăznețe și croieli provocatoare, fie că este o rochie de seară, sobră și elegantă, aceasta este piesa de rezistență a garderobei unei femei. Rochia casual poate fi purtată în context relaxat, în timp ce o rochie de cocktail va scoate întotdeauna în evidență rafinamentul și eleganța celei care o poartă.

18. Un set de haine pentru acasă, cadou pentru prietena mizantropă

cadou cea mai buna prietena set de casa

De la 77 de lei pe Astratex.ro

Dacă prietena ta este mai retrasă și îi place să petreacă o mare parte din timp acasă, nu este cazul să cauți foarte mult ce să-i oferi. Cele mai bune cadouri pt o prietenă pe care o apreciezi și care te apreciază mult sunt cele potrivite personalității sale. Oferă-i un set de haine de casă, cât mai confortabile, pentru ca ea să se bucure de orice moment al zilei și să fie relaxată. Și dacă vrei să se bucure și mai mult, organizează pijama party pentru voi, o ocazie excelentă pentru a sta mai mult de vorbă fără constrângeri.

19. O geantă multifuncțională, cadou pentru cea mai bună prietenă care are copil

cadou prietena geanta pentru copil

De la 139 lei pe Adona.ro

Cele mai potrivite cadouri pentru prietene care au copii mici sunt cadourile care le fac viața mai ușoară. Astfel, o geantă multifuncțională o va ajuta pe prietena ta să se descurce mult mai ușor atunci când iese cu cel mic în oraș. Va avea la dispoziție toate cele necesare pentru ea și pentru copil într-o geantă compartimentată pentru nevoile imediate. Fiecare obiect are locul său, bine fixat pentru a preveni micile dezastre. Nu va mai trebui să scotocească precum într-o geantă obișnuită ci va avea totul la îndemână.

20. Un ceas cu brățară metalică, cadou pentru prietena care întârzie

cadou cea mai buna prietena ceas

De la 39 de lei pe Watch24.ro

Să zicem că ai o prietenă foarte bună, care însă te enervează atunci când întârzie. Dacă nu vrei să cauți mult cadouri pentru bff, alege un ceas de mână cu brățară metalică. În afară de faptul că va ști întotdeauna că o aștepți și că devii nerăbdătoare, ceasul se va potrivi perfect cu o gamă largă de ținute. Acesta va putea fi asortat fie cu o ținută casual, cu pantofi sport sau balerini, fie la o ținută office, cu pantofi și sacou, fără nicio problemă. Alege un ceas cu brățară reglabilă, pentru ca prietena ta să nu fie nevoită să îl ducă la ceasornicar, ci să-l poată purta imediat.

21. Coliere de argint, cadouri zi de naștere pentru cea mai bună prietenă

cadou zi de nastere cea mai buna prietena colier

De la 64 de lei pe EdenBoutique.ro

Prietena ta merită să fie centrul atenției de ziua ei. Dacă vrei să faci surprize pentru ziua de naștere a celei mai bune prietene, pregătește-i mai multe cadouri pe care să i le oferi pe parcursul zilei. Unul dintre ele trebuie să fie un colier de argint, potrivit stilului său vestimentar. Oferă-l împreună cu un pandantiv delicat, pentru a accesoriza și completa în mod perfect o ținută. Cu siguranță îți va aprecia cadoul și va prețui prietenia voastră.

22. Cercei de aur, un cadou pentru cea mai bună prietenă cu adevărat prețios

cadouri perfecte pentru cea mai buna prietena cercei

De la 355 lei pe Teilor.ro

Tot în lista de cadouri pentru cea mai bună prietenă de ziua ei poți adăuga și o pereche de cercei din aur. Arată-i cât de mult ții la ea și cât de mult înseamnă prietenia voastră, oferindu-i cerceii pe care și-i dorea de mult timp. Dacă îi place să se îmbrace mai mult casual sau sport, optează pentru o pereche de cercei din aur alb. Dacă ținutele sale sunt mai mult office, poți alege aur roz. Pentru ținutele de seară îi vor trebui o pereche de cercei din aur galben, pe care să îi asortezi cu un colier și cu o brățară, la fel de elegante. 

23. O brățară șnur personalizată, un cadou de neuitat pentru cea mai bună prietenă

cadou personalizat prietena

De la 79 de lei pe Onixbox.ro

Cadoul tău trebuie să fie cu adevărat unic. Un citat pe care îl apreciați amândouă sau o poză cu voi două pot fi ușor gravate pe brățări personalizate pentru cea mai bună prietenă. Aceste bijuterii realizate din metal prețios sunt din ce în ce mai căutate și mai apreciate datorită eleganței și simplității lor. Se potrivesc multor ținute, de la cele sport la cele office. Dacă vrei mai mult, poți comanda un set de brățări, care să se completeze și să fie parte a aceluiași întreg, precum sunteți și voi două.

24. Un difuzor de aromaterapie, cadou pentru o prietenă stresată

cadou prietena difuzor aromaterapie

De la 47 de lei pe eMag.ro

Stresul își face loc în viața noastră cu diverse ocazii, și de multe ori devine o problemă serioasă. Dacă și prietena ta suferă de așa ceva, este necesar să iei măsuri serioase. Printre cele mai bune idei cadouri pentru prietenă se numără un set de uleiuri de aromaterapie. Arată că îți pasă de starea ei de sănătate și oferă-i șansa să se relaxeze și să uite de problemele cu care se confruntă. Parfumurile emanate de aceste uleiuri sunt cunoscute din vremuri străvechi pentru efectele lor relaxante și pentru senzația de bine pe care o pot induce.

25. O lampă sau veioză, cadou de casă nouă pentru prietenă

cadou casa noua prietena

De la 25 de lei Vivre.ro

Dacă prietena ta este pasăre de noapte sau ține foarte mult ca orice cameră să fie foarte luminată, atunci o lampă sau o veioză este cadoul perfect pentru ea. Mai mult, dacă vrei să iei un cadou pentru cea mai bună prietenă de casă nouă, un corp de iluminat pentru masă este excelent. Trebuie să iei în considerare stilul în care încăperea este decorată pentru a nu face notă discordantă, având în vedere că orice lampă sau veioză are și rol decorativ. 

26. Un roman de dragoste, cadou pentru un moment de respiro

cadou cea mai buna prietena o carte

De la 10 lei pe Libris.ro

Un cadou nu trebuie oferit doar la ocazii. Poți să dai cuiva un cadou oricând, iar generozitatea ta va fi apreciată. Dacă ești în căutare de idei cadouri pentru cea mai bună prietenă fără un motiv anume, îi poți oferi în dar un roman de dragoste. Volumul îi va ține companie în momentele de respiro, o va detașa puțin de lumea reală și o va ajuta să se relaxeze. Va elimina stresul și va stimula imaginația. Cu siguranță, dacă prietena ta este o romantică incurabilă, se va bucura din plin de o carte de dragoste pe care i-o oferi în dar.

27. Un tablou cu artă orientală feng shui, cadou pentru prietena care are nevoie de ajutor

cadou prietena tablou feng shui

De la 75 lei pe FengShui4Life.ro

Feng Shui este străvechea artă chinezească a armoniei cu mediul în care trăiești. Practicat corespunzător, feng shui poate aduce echilibru și pace în casă și în viață. Un excelent cadou prietenă bună care are nevoie să-și regăsească balansul între viața personală și cea profesională este un tablou inspirat din această artă. Acesta îi va aminti de principiile vieții armonioase pe care trebuie să le urmeze zilnic. Dincolo de aspectul artistic, tablourile feng shui cuprind învățături despre cum să ne trăim viața mai bine, așadar prietena ta va avea foarte multe de câștigat pe plan emoțional și spiritual datorită cadoului oferit de tine.

28. O pereche de colanți, pentru că orice femeie are nevoie de ea

cadou prietena colanti

De la 19 de lei pe Decathlon.ro

Relaxare și confort, astfel poate fi definit un cadou cea mai bună prietenă care poate fi oferit cu orice ocazie. Colanții fac parte din această categorie de cadouri. Sunt foarte casual, deși este perfect acceptabil să fie purtați și pe stradă. Se mulează perfect pe corp, fără să strângă și fără să incomodeze, astfel încât pot fi purtați în vacanță, atunci când sunt practicate activități sportive sau pur și simplu acasă, când nu este ceva anume de făcut. Pun în evidență formele și aduc o imagine de sine mai bună. 

29. O saltea de gimnastică, cadou pentru prietena care face antrenamente acasă

cadou prietena saltea sport

De la 39 de lei de la Decathlon.ro

Oferă-i celei mai bune prietene șansa de a fi sănătoasă și de a avea un corp așa cum își dorește. Sportul, chiar și atunci când este practicat acasă, aduce numai beneficii. 20 de minute de yoga sau pilates zilnic fac minuni atât pentru sănătatea fizică, dar și pentru cea psihică. O saltea de gimnastică poate face parte din acele cadouri pt cea mai bună prietenă pe care le va aprecia în mod deosebit. Poate fi folosită inclusiv în natură, dacă vrea să practice sportul preferat în parc sau la munte. Puteți face sport împreună, pentru o mai bună motivare și pentru a vă întări relația.

30. O jucărie de pluș, cadoul clasic pentru cea mai bună prietenă

cadou cea mai buna prietena jucarie de pluș

De la 19 lei pe Noriel.ro

Jucăriile de pluș nu sunt doar pentru copii. Un urs mare și pufos este cel mai bun suport psihologic pentru prietena ta atunci când e tristă dar tu nu îi poți fi alături. Va avea ce să ia în brațe și pe ce să se descarce atunci când este tristă. Aceste idei cadouri pentru prietene sunt rețeta clasică pentru o mai bună înțelegere și acceptare. Arată-i că ții la ea oferindu-i un animăluț simpatic pe care să îl ia în brațe și cu care să doarmă liniștită.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Nimeni nu a analizat încă acest lucru, să fie primul.

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site.

Articole similare