Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Cadouri

25 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Oferirea unor cadouri sub formă de obiecte personalizate reprezintă unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le poți face. Cu toții ne dorim să primim un cadou personalizat pentru că demonstrează că persoana care ni l-a dăruit s-a gândit în mod special la ceea ce ne place.

Indiferent că este vorba despre o cană personalizată sau despre o ramă foto personalizată, un astfel de cadou este diferit și ne amintim cu drag de el peste timp. Însă, cadouri personalizate nu se referă numai la obiecte pe care le primim în dar, ci și la niște experiențe unice, care se transformă în amintiri de neuitat. În cele ce urmează îți propunem să descoperim împreună 30 de cadouri personalizate pentru femei și bărbați!

Cadouri Personalizate pentru Femei

Parfum personalizat pentru o femeie unică

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Notino.ro

Pe cât de frumos și util este un parfum de damă de la un creator celebru, pe atât de spectaculos este un parfum personalizat. Lista noastră de cadouri personalizate femei include un parfum de la unii dintre cei mai cunoscuți designeri de parfum, precum Chanel, Armani, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne, Versace, Calvin Klein, Jean Paul Gaultier sau Hugo Boss.

Acest parfum va fi gravat cu un mesaj special (cost suplimentar de 18 Lei față de prețul sticluței), ceea ce îl va transforma într-unul dintre cele mai frumoase cadouri personalizate pentru ea. Alege un mesaj de suflet și gravează-l pe parfumul favorit al soției, iubitei, mamei sau oricărei femei importante din viața ta!

Ramă foto personalizată pentru o femeie care prețuiește amintirile frumoase

Ramă foto personalizată pentru o femeie care prețuiește amintirile frumoase

eMag.ro

O ramă personalizată este unul dintre acele cadouri de care te bucuri în timp. Pentru cei care vor niște cadouri personalizate pentru iubită de neuitat există ramă foto tip cub. Nu doar că se învârte la 360 de grade, ci îți oferă și posibilitatea de a adăuga 6 fotografii în care apare destinatara cadoului.

De asemenea, dacă vrei să oferi acest cadou unui nou născut fetiță trebuie să știi că acesta este unul dintre acele cadouri personalizate bebeluși care va fi primit cu cea mai mare bucurie. Totodată, poți opta pentru rame foto personalizate care să conțină pe lângă fotografie și un mesaj text.

Foto-carte cu amintiri personalizate pentru femeile cărora le place să își amintească de trecut

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Photogo.ro

Vrei să dăruiești un dar personalizat, care să o încânte peste măsură pe destinatară? Creează o foto-carte în care să strângi cele mai frumoase fotografii în care apare aceasta. Pe cât se poate, aceste poze să fie necunoscute acesteia, pentru că în acest fel cadoul personalizat va fi și unul suprinzător.

Acest gen de dar se pretează foarte bine pentru a fi inclus pe lista cu cadouri personalizate Crăciun. Vei avea de ales între modul de prezentare a foto-cărții, între tipul hârtiei și a legăturii, precum și a coperții. De asemenea, trebuie să optezi și pentru o temă pentru foto-carte (ai la dispoziție zeci de opțiuni).

Flori și un mesaj de dragoste personalizat pentru o femeie care iubește romantismul

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Floria.ro

Atunci când simți fiorii iubirii și vrei să dăruiești cadoul personalizat perfect pentru persoana de care te-ai îndrăgostit un buchet de flori este cea mai bună modalitate de a-ți declara dragostea. Mai ales că acest buchet special este însoțit de o declarație de iubire – o scrisoare de dragoste al cărui text îl poți scrie chiar tu, iar dacă nu îți găsești cuvintele pentru a spune ceea ce simți, poți opta pentru un text predefinit.

Iar ca personalizarea să fie completă, poți să alegi atât culoarea plicului scrisorii de iubire, cât și al hârtiei pe care urmează să fie scris. Ce femeie va rezista unei combinații atât de romantice?

Brățară personalizată din argint pentru o mână fină de femeie

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

EdenBoutique.ro

Brățările se numără printre cele mai apreciate bijuterii de către reprezentantele sexului frumos. Iar cele care sunt personalizate, și mai mult. Așa că, dacă vrei să oferi un dar cu care să impresionezi pe cineva drag, poți opta pentru o brățară cu bănuț, cruciuliță, trifoi, plăcuță sau inimă pe care vei grava un text sau un simbol.

În acest fel, bijuteria va fi una individualizată și va fi unică de felul ei. Unul dintre cele mai spectaculoase cadouri personalizate 18 ani și atunci când vrei ca sentimentele tale să ia o formă materială deosebită. În funcție de dimensiunea elementului pe care se va grava, mesajul poate fi mai scurt sau mai lung.

Cadou personalizat creat chiar de către destinatara acestuia

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Activitati-Cadou.ro

Unul dintre cele mai interesante daruri individualizate pe care le-am inclus pe lista noastră cu idei cadouri personalizate este cel care poate fi realizat chiar de către destinatara acestuia. O cutie din lemn care poate fi pictată sub îndrumarea unui artist sau niște ouă care vor fi încondeiate chiar de către persoana care a primit cadoul.

La fel de spectaculos este și o sculptură din lemn pe care o poate crea cea căreia i-ai dăruit acest dar. Oricare dintre aceste cadouri vor reuși să ajungă la inima celei căruia i-a fost dăruit și nu este doar un cadou, ci și o experiență de neuitat, de care își va reaminti toată viața.

Lănțișor personalizat cu fotografia destinatarei

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Onixbox.ro

Unul dintre acele cadouri pentru mama personalizate sau pe care îl poți oferi soției, celei mai bune prietene sau unei femei pe care vrei să o cucerești. Un dar personalizat, din argint, pe care poți grava orice fotografie dorești, fie cu destinatara cadoului, fie cu o poză cu voi doi.

Cel mai frumos lucru la această bijuterie personalizată este că pe lângă fotografie, pe verso poate fi gravat un text sau un citat la alegere. În acest fel vei realiza un cadou uimitor, care va merge la sufletul destinatarei și o va încânta peste măsură. În plus, vei primi și o felicitare pe care o poți personaliza, astfel încât cadoul tău va fi complet.

Pernă personalizată pentru un somn liniștit și odihnitor

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

eMag.ro

Ce poate fi mai frumos că înainte de a merge la culcare, ființa iubită să citească un mesaj plin de dragoste? Iar mai apoi să își așeze capul pe perna personalizată în acest mod și să aibă parte de odihnă atât de mult dorită, în timp ce visele sale sunt pline de iubire? Iată cadoul personalizat perfect pentru o femeie romantică, pe care doar un romantic îl poate oferi.

Ai la dispoziție o varietate de perne dintre care să alegi cele mai frumoase cadouri de Crăciun personalizate. Atât la nivel de mesaj, cât și în ceea ce privește forma și culoarea pernei pe care o vei dărui. Dăruiește un cadou individualizat, care este ideal pentru persoanele romantice!

Cană personalizată termosensibilă pentru a se bucura de cafeaua de dimineață cu zâmbetul pe buze

Cană personalizată termosensibilă pentru a se bucura de cafeaua de dimineață cu zâmbetul pe buze

eMag.ro

Cadoul perfect nu trebuie să fie ceva spectaculos, ci să reușească să surprindă persoana căreia îi este destinat. Imaginează-ți o cană obișnuită pe care i-o oferi soției sau iubitei și care începe să se transforme atunci când este umplută cu licoarea magică numită cafea ori cu alt lichid fierbinte.

Pe suprafața cănii vor apărea imagini și un text care îi va face dimineața minunată destinatarei acestui cadou. Iar acest lucru se întâmplă pentru că printre opțiunile de personalizare căni se numără posibilitatea adăugării a până la trei fotografii și a unui mesaj text la alegerea celui care face acest dar. Și ce cadou uimitor va fi creat!

Obiecte de artă care contribuie la personalizarea locuinței

Obiecte de artă care contribuie la personalizarea locuinței

Elefant.ro

Lista noastră de cadouri personalizate femei nu înseamnă doar daruri care sunt concepute special pentru sărbătorită. Astfel de cadouri pot să contribuie la crearea unei imagini personalizate, așa cum este o încăpere dintr-o locuința. De aceea, poți să dăruiești obiecte de artă, așa cum sunt tablourile, sculpturile sau tapițeriile pentru perete.

Acestea sunt cele mai potrivite cadouri personalizate cupluri sau pentru o prietenă foarte bună sau pentru o amică la care mergi în vizită. Ai la dispoziție o varietate de modele dintre care poți alege, așa că, mai mult ca sigur darul tău va reuși să ajungă la inima persoanei căreia i-l dăruiești.

E-book reader pentru o experiență de citit personalizată

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Evomag.ro

Include un e-book reader pe lista ta de cadouri personalizate 60 ani pentru mama ta sau pentru cineva drag care a ajuns la această vârstă. În acest fel, această persoană se va bucura de posibilitatea de a citiți cărțile favorite mult mai bine (de exemplu, dacă poartă ochelari de vedere și trebuie să mărească dimensiunea textului).

În plus, acesta este unul dintre acele cadouri personalizate pentru profesori pentru că le oferă acestora posibilitatea de a-și purta cărțile favorite oriunde merg, fără să fie nevoie să le care într-o geantă încăpătoare. Mai mult decât atât, acum sunt disponibile foarte multe cărți în format electronic, atât la nivel de categorie, cât și de limbă. Prin urmare, chiar dacă nu este cadou personalizat, cu siguranță că personalizează modul în care citești.

Căști wireless pentru o femeie căreia îi place să petreacă în stilul ei

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Elefant.ro

Atunci când persoana căreia vrei să îi dăruiești un cadou este o mare iubitoare de muzică, unul dintre cele mai frumoase daruri pe care i le poți face sunt niște căști wireless. Trece-ți pe lista ta cu idei de cadouri personalizate acest dar și orientează-te către o pereche de căști de brand.

Sony, Hama, Samsung, Apple, Huawei sau Grixx se numără printre producătorii de renume din acest sector, așa că vei avea de unde să alegi niște căști de calitate. În plus, poți opta pentru niște căști clasice sau îți poți îndrepta atenția către cele mai noi modele, care beneficiază de asistență vocală integrată.

Set cadou pentru îngrijirea corporală La Chinata – personalizarea modului în care o femeie își îngrijește pielea

25 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați – Pachet „Cadou ingrijire completa 6 produse La Chinata

eMag.ro

Dăruiește-i plăcerea de a se bucură de fiecare minut în care își îngrijește pielea și oferă-i un set cadou special La Chinata. De la loțiunile și cremele speciale pentru piele până la mini săpunurile pentru catifelarea pielii, aceste seturi de îngrijire reprezintă niște daruri excelente pentru o femeie dornică să se răsfețe în fiecare zi.

Poți opta pentru un set de îngrijire personalizată, așa cum sunt pachetele “Cadou Hidratare”, “Cadou Honey” sau “Cadou Natural Body Care”. Iar dacă vrei să oferi un cadou complet de îngrijire, atunci ai la îndemână seturile “Spa” și “Cadou îngrijire completă”.

Cadouri Personalizate pentru Bărbați

Tablou personalizat – pictură în ulei, pe pânză sau o caricatură realizată de artiști consacrați

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Activitati-Cadou.ro

Atunci când vrei să oferi niște cadouri personalizate pt el, te gândești la tot felul de lucruri personalizate, dar care par destul de banale și care nu au capacitatea de a reflecta sentimentele sau aprecierea ta pentru persoana iubită.

De aceea, o caricatură realizată de Ștefan Popa Popa’s, un portret în ulei sau o pictură pe pânză care sunt create de doi dintre artiștii de seamă ai noului val vor reprezenta genul de cadou care îi va merge la suflet. Și nici măcar nu trebuie ca el să pozeze artiștilor, ci trebuie doar să trimiți o fotografie și opera de artă va fi creată în cel mai scurt timp posibil pentru tine.

Ceas de perete personalizat pentru un bărbat a cărui viață “merge ceas”

Ceas de perete personalizat pentru un bărbat a cărui viață “merge ceas”

eMag.ro

Unul dintre cele mai amuzante cadouri personalizate pentru soț este ceasul de perete care va fi individualizat cu fotografii din viața acestuia. Poți opta pentru un set de 2, 3, 4, 6 sau 9 poze care pot fi aplicate pe ceas. În plus poți să alegi forma ceasului – pătrată sau rotundă – iar fotografiile pot evoca diferite perioade din viața lui, astfel încât să îi oferi un cadou care să îi reamintească în fiecare clipă cât de frumoasă este viața.

Este genul de cadouri personalizate pentru fini sau nași ori bunici, cu care nu vei da greș. Cadourile de suflet sunt bine primite de oricine, așa că dăruiește un ceas de perete care să bată tic-tac-ul în ritmul vieții celui căruia i l-ai dăruit!

Machete 3D în miniatură pentru un colecționar de cursă lungă

Macheta aeromodele Italeri Mc Donnell Dougles F/A-18 Super Hornet 1:72 ITA 083

eMag.ro

Puțini sunt bărbații care au un astfel de hobby, iar dacă soțul, iubitul sau prietenul tău se numără printre aceștia, atunci acesta este un cadou personalizat pentru el. Dincolo de faptul că este vorba despre un dar original, aceste cadouri bărbați personalizate le oferă acestora posibilitatea de a construi macheta de la zero.

Iar timpul petrecut pentru a realiza această acțiune este timp de calitate, fiind în sine o experiență individualizată. Poți să incluzi acest dar și pe lista de cadouri personalizate pentru șef, pentru că este unul dintre acele daruri care îl vor ajuta să-și concentreze mai bine atenția și să lase angajații să lucreze mai relaxați.

Sticlă de vin personalizată – un cadou special pentru un bărbat special

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

eMag.ro

O sticlă de vin sau de șampanie, cu un mesaj personalizat pe ea (sau pe cutia acesteia) este un dar potrivit pentru orice bărbat. Mai mult decât atât, poți opta pentru acest dar și atunci când vrei să îi întrebi pe viitorii părinți spirituali dacă vor să îți fie nași sau atunci când vrei să oferi un cadou special la pensionarea unui coleg de la serviciu.

Indiferent că incluzi acest dar pe lista de cadouri personalizate pentru nași sau îl oferi cu altă ocazie, orientează-te către o sticlă de șampanie de calitate sau către una cu un vin vechi. Desigur, poți include acest dar și pe lista de idei de cadouri personalizate pentru șoferi, dar cu recomandarea de a se consuma doar în timpul liber.

Ochelari de soare – accesoriul care personalizează orice ținută masculine

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Elefant.ro

Pe lista ta de cadouri personalizate pentru iubit trebuie să se regăsească și o pereche de ochelari de firmă. Poți alege un model de la Ray Ban, Fossil, Lee Cooper, Guess, Pierre Cardin sau Polaroid, cu ramă subțire sau ramă groasă, clasici sau neconvenționali, particularizând în acest fel ținutele iubitului sau soțului tău.

De asemenea, printre sutele de opțiuni de ochelari de soare vei găsi modele cu lentile standard (clare) sau în diverse culori, astfel încât ochelarii să se potrivească pe stilul persoanei dragi. Totodată, pe lângă ochelarii cu ramă, ai la dispoziție și modele fără ramă sau semi-ramă.

Parfum masculin personalizat – o sticluța cu cel mai rafinat parfum individualizat doar pentru el

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Notino.ro

Un cadou pentru iubit personalizat pe care îl va aprecia cu siguranță este parfumul gravat special pentru el. Alege dintre brandurile cunoscute – Yves Saint Laurent, Armani, Dolce & Gabbana, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss sau Calvin Klein – parfumul care îi place și personalizează-l cu un mesaj de suflet. Întreaga operațiune costă numai 18 Ron, sumă care se adaugă prețului parfumului pe care îl vei dărui persoanei dragi.

Textul îți aparține în întregime, așa că poți opta pentru un citat care îi place sau care îl definește sau poți să îi transmiți un mesaj unic. În acest fel, îi vei dărui un cadou surprinzător, la care nu s-ar fi așteptat.

Ceas Casio G-Shock – pentru o încheietură personalizată cu un ceas de calitate

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Watch24.ro

Include pe lista de cadouri personalizate bărbați și ceasul Casio G-Shock. Conceput pentru a se plia pe stilul bărbaților aventuroși și care își doresc un ceas cu o multitudine de funcții, un astfel de cadou îi va personaliza încheietura mâinii într-un mod unic.

Ai de ales între numeroase variante, care au un design deosebit, rezistente la câmpurile electromagnetice și care oferă informații despre fusurile orare, dispune de calendar, temporizator, cronometru, instrumente de măsurarea vitezei și multe alte opțiuni care îl vor încânta pe destinatarul acestui cadou special. Descoperă cele mai noi modele și alege-l pe cel care i se potrivește!

Cadouri Feng Shui pentru un colț de relaxare personalizat

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

eMag.ro

Atunci când îți dorești să-l știi relaxat și plin de vitalitate, bucurându-se de energia vieții, oferă-i niște cadouri Feng Shui. Acestea oferă protecție împotriva bolilor și accidentelor, favorizează bunăstarea, norocul, sănătatea, succesul, fertilitatea, cariera și multe alte aspecte ale vieții.

Printre aceste daruri se numără bolurile speciale, statuetele și micile sculpturi, tablouri, amulete, talismane, ceasuri, copăcei sau abțibilduri. Le poți oferi ca daruri individualizate pentru soț, iubit sau prieten, drept cadouri personalizate pentru frate, coleg de serviciu sau alte persoane de sex masculin. Având puteri de echilibrare a balanței energetice, acest cadou îi va personaliza universul energiilor pozitive.

Lingou de aur – cadou personalizat pentru un bărbat unic

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Teilor.ro

Acest gen de cadou beneficiază de elementul-surpriză din plin – câți bărbați s-ar aștepta să primească în dar un lingou din aur? Perfect de inclus pe lista cu cadouri personalizate pentru tătici sau pe cea de cadouri personalizate pentru bunici, un astfel de dar reprezintă cea mai bună modalitate de a exprima aprecierea față de un reprezentat al sexului masculin.

Fără să fie în sine un cadou personalizat, faptul că îl oferi cu un mesaj clar de apreciere constituie modul în care individualizezi acest dar. Poți alege lingouri cu o greutate cuprinsă între 2 grame 100 de grame, aurul fiind de 24 K (cel mai pur aur posibil).

Brățară nautică gravată – un cadou personalizat pentru un bărbat de invidiat

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Onixbox.ro

Brățările nautice reprezintă unul dintre acele cadouri bărbați personalizate care sunt perfecte pentru a marca anumite evenimente din viața acestuia. Designul inspirat din universul maritim permite individualizarea brățării prin gravarea unui text pe ancoră.

Acest text poate fi de dimensiuni scurte, având la dispoziție numele și prenumele, data de naștere, o dată importantă, niște coordonate sau un citat scurt. În plus, poți alege între mai multe culori ale brățării (negru, maro, albastru, roșu), precum și a ancorei (auriu, argintiu, negru). Mai mult ca sigur că vei reuși să îl surprinzi cu un astfel de dar special.

Ultrabook portabil pentru o navigare personalizată

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Evomag.ro

Încă te gândești la niște cadouri personalizate pentru el și nu ai găsit cea mai bună idee? Oferă-i un ultrabook portabil, noul laptop al viitorului, care îi va oferi posibilitatea de a se distra în cel mai plăcut mod de acum înainte. În cazul în care este un gamer împătimit optează pentru un model cu un procesor puternic, o placă grafică concepută pentru gaming și multă memorie RAM.

Dacă este genul mai liniștit, căruia îi place să navigheze și să se uite la filme și seriale în timpul liber, orientează-te către un ultrabook cu un afișaj cât mai mare. Dăruiește-i o experiență de navigare personalizată prin intermediul celui mai nou model de ultrabook.

Cască militară – cadoul ideal pentru personalizarea unei ținute de război pentru un colecționar de suveniruri militare

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Military-shop.ro

Lista noastră de cadouri personalizate bărbați include și căștile militare care se potrivesc celor pasionați de istorie, de reconstituirile cu caracter istoric sau care, pur și simplu, colecționează astfel de obiecte. Ai la dispoziție căști de luptători nemți, vietnamezi, britanici sau francezi, din diferite arme, așa cum sunt aviația, motorizatele sau infanterie.

Alege casca despre care știi că i s-ar potrivi și dăruiește-i un cadou unic, care îi va personaliza ținuta de război. Acest gen de cadou o să îi dovedească aprecierea de care se bucură din partea ta.

Căni personalizate și originale pentru un bărbat mereu cu zâmbetul pe buze

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

eMag.ro

În cazul în care bărbatul din viața ta este pe genul glumeț, atunci niște căni haioase îi vor prinde bine. Imaginează-ți cât de amuzant este să își bea cafeaua de dimineață dintr-o cană terorist, una de tip gamer, Hasta la Vista Baby, Lego, cu joc de golf sau cu ciocan.

Desigur, o idee la fel de atractivă este și cea a unui cadou de tip halbă de bere personalizată sau a unei căni termosensibile, care dezvăluie un mesaj pe măsură ce se încălzește. Sau, pentru un plus de distracție, îi poți oferi o cană din ceramică pe care vă puteți lăsa diverse mesaje haioase. Oricare ar fi alegerea ta, mai mult ca sigur că o să fie una distractivă!

Globuri personalizate pentru un bărbat care își dorește ca întreg anul să fie o sărbătoare continua

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

eMag.ro

Pentru un îndrăgostit de sărbătorile de iarnă este foarte posibil să ningă chiar și în iulie. Așa că, oferindu-i niște cadouri personalizate din categoria globurilor, cu siguranță că i-ai îndeplini această mare dorință (de a se bucura de sărbătoarea de Crăciun și în timpul verii).

Până la urmă nu este decât un romantic incurabil, iar dacă este alături de tine înseamnă că și tu îi împărtășești pasiunea. Pe lângă globurile personalizate poți să îi oferi și diverse alte ornamente și decorațiuni, fie din lemn, fie din sticlă, care sunt lucrate și pictate manual. Bucură-te împreună cu el de magia iubirii tot timpul anului!

Experiență de neuitat pentru bărbatul pe care îl vrei în viața ta pentru totdeauna

30 de Cadouri Personalizate pentru Femei și Bărbați

Activitati-cadou.ro

Lista noastră de cadouri bărbați personalizate include și o experiență de neuitat, surprinzătoare și care îl va uimi pe bărbatul din viața ta. Până la urmă, dacă simți că el este alesul, atunci este timpul să îl răsfeți cât poți mai bine. Poți alege să îi oferi o ședință de masaj de relaxare la birou ori un peeling special la un centru spa.

Printre opțiuni se numără și plimbările romantice cu limuzina, degustările de vin într-o podgorie desprinsă din povești sau un city break într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale României. Poți încheia aventura cu un show privat de magie sau poți să faci chiar tu pasul cel mare și să îl ceri în căsătorie la castelul Bran, unde puteți lua prânzul într-o atmosferă deosebită.

Sperăm că lista noastră cu daruri personalizate te va ajuta să oferi cele mai spectaculoase cadouri personalizate femei, care să ajungă la inima persoanei speciale din viața ta. Acum că știi care sunt unele dintre cele mai uimitoare cadouri personalizate bărbați, cu siguranță că vei alege în mod corespunzător darul ideal pentru el. Îți dorim ca alegerea ta să vă bucure pe amândoi și să vă oferiți cele mai frumoase cadouri personalizate!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 5.0 (2 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare