Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cea mai bună cameră foto în 2020

Datum 7.4.2020 Constantin Homeghi Constantin Homeghi

Momentele cele mai importante din viața ta pot fi imortalizate de fiecare dată la o rezoluție maximă dacă dispui de o cameră foto performantă. În cazul în care ești pasionat de fotografie, alegerea unui aparat foto corespunzător va face diferența între o poză obișnuită și o fotografie de top. Optează întotdeauna pentru un produs care să reflecte pasiunea ta sau care să-ți permită să te bucuri peste ani de fotografii realizate la calitate maximă.

1Cele mai bune camere foto compacte în 2020

AquaPix W1400 Sony Cyber-Shot DSC-H300 Canon Powershot G9 X II
Recenzie AquaPix W1400 Test Sony Cyber-Shot DSC-H300 Recenzie Canon Powershot G9 X II
Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
PRO Fotografii în mediul subacvatic
Rezistent la apă până la 3 m
Rezoluție maximă de 5184 x 3888 pixeli
Accesorii incluse în pachet
Mod auto performant
Opțiune Focus de nivel superior
Grip foarte bun
Procesor de imagine DIGIC 7
Descărcare fotografii prin WI-FI
Filtru de eliminare impurități imagine
Ecran tip touch
CONTRA Lipsă zoom optic Filmare cu sunet mono Zoom optic de 3X
Unghi filmare limitat
Bateria nu rezistă mult
SUMAR AquaPix W1400 Active Waterproof îmbină perfect un preț accesibil cu o serie de caracteristici de top, fotografiind chiar și în mediul subacvatic la calitate maximă. Canon IXUS 190 îți oferă posibilitatea de a face fotografii și de a filma la calitate HD și de a face zoom optic până la de 10X. Canon Powershot G9 X II reprezintă soluția de buget pentru orice fotograf care își dorește un aparat performant la un preț foarte avantajos.
Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț
AquaPix W1400 Active Waterproof
AquaPix W1400 Active Waterproof

AquaPix W1400 Active Waterproof îmbină perfect un preț accesibil cu o serie de caracteristici de top, fotografiind chiar și în mediul subacvatic la calitate maximă.

Avantaje
 • Fotografii în mediul subacvatic
 • Rezistent la apă până la 3 m
 • Rezoluție maximă de 5184 x 3888 pixeli
 • Accesorii incluse în pachet
Contra
 • Lipsă zoom optic

AquaPix W1400 Active Waterproof este un aparat foto care îți prezintă o multitudine de caracteristici de calitate superioară pentru un preț foarte accesibil. Nivelul de rezistență la adâncime este de 3 metri, fotografiile realizate fiind de o calitate foarte bună (rezoluția maximă este de 5184 x 3888 pixeli).

Suportă format video VGA și AVI, iar slotul de memorie suportă până la 32 GB, în timp ce descărcarea conținutului se poate face prin intermediul interfeței USB 2.0. Acesta este un aparat foto care își merită prețul, fiind o opțiune de luat în calcul pentru orice utilizator.

Sony Cyber-Shot DSC-H300
Sony Cyber-Shot DSC-H300

Sony Cyber-Shot DSC-H300 îți permite să te bucuri de un aparat foto accesibil ca preț, dar care oferă o serie de opțiuni peste nivelul mediu.

Avantaje
 • Mod auto performant
 • Opțiune Focus de nivel superior
 • Grip foarte bun
Contra
 • Nu este profesional
 • Blocaje după 2-3 fotografii
 • Memorie de 55 Mb

Sony Cyber-Shot DSC-H300 îți pune la dispoziție un senzor de 20 Mpx, un ecran de 3 inch și zoom optic/digital de 35/70x. Se lucrează foarte bine cu el atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte (dispune de câteva filtre nocturne), iar reglajele automate funcționează foarte bine în cazul în care ești un amator.

Poți filma în format HD, dar este recomandat să instalezi un card de memorie, fiindcă memoria este de numai 55 Mb. Greutatea este de 590 grame. Având în vedere caracteristicile oferite (similare cu cele ale aparatelor profesionale de nivel entry), prețul este unul foarte accesibil.

Canon Powershot G9 X II
Canon Powershot G9 X II

Canon Powershot G9 X II reprezintă soluția de buget pentru orice fotograf care își dorește un aparat performant la un preț foarte avantajos.

Avantaje
 • Procesor de imagine DIGIC 7
 • Descărcare fotografii prin WI-FI
 • Filtru de eliminare impurități imagine
 • Ecran tip touch
Contra
 • Zoom optic de 3X
 • Unghi filmare limitat
 • Bateria nu rezistă mult

Canon Powershot G9 X II se încadrează în categoria aparatelor foto care se evidențiază prin caracteristici de calitate superioară și un preț foarte acceptabil. Procesorul de imagine DIGIC 7 permite obținerea unor imagini de o rezoluție foarte mare (5472 x 3648). În plus, acest dispozitiv beneficiază de un stabilizator de imagine cu 3, 5 trepte. Carcasa este confecționată dintr-un material metalic foarte rezistent, ceea ce îi conferă o rezistență mărită în cazul expunerii la șocuri.

Dispune de o serie de elemente care permit personalizarea modului de fotografiere, ceea ce îi oferă beneficiarului un nivel de performanță cum rar mai poate fi întâlnit la celelalte aparate foto din categoria sa. Prețul este unul care contribuie la poziționarea acestui instrument de fotografiat printre cele mai bune produse din gama camerelor foto compacte.

2Cele mai bune camere foto DSLR în 2020

DSLR Canon EOS 4000D Canon EOS 2000D Nikon D5600, Obiectiv 18-105mm VR
Recenzie DSLR Canon EOS 4000D Canon EOS 2000D Test Nikon D5600
Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
PRO Filmare de calitate superioară (1080p)
Acumulator rezistent până la 500 cadre
3 cadre pe secundă fotografiere
continuă
Scene Inteligent Auto
Filtre Creative/Scene Intelligent Auto
Filmare Full HD
Auto Focus în 9 puncte
Ecran LCD tactil rabatabil
Blitz integrat și blitz extern
Focalizare în 39 de puncte
Înregistrare video Full HD
Obiectiv inclus
CONTRA Nu este pentru profesioniști Nu include card de memorie
Pentru începători
Obiectivul nu este profesional
SUMAR DSLR Canon EOS 4000D este un aparat foto DSLR, cu un obiectiv de 18-55 mm, care îți permite să filmezi Full HD. Canon EOS 2000D te ajută să faci primii pași în fotografierea performantă, fiind excelent pentru începători. Dispune de multiple opțiuni și funcții de fotografie, plus 2 obiective incluse în pachetul de achiziție. Nikon D5600, Obiectiv 18-105mm VR îți oferă vaste perspective asupra unei varietăți de tipuri de fotografie, de la cea statică și până la cea în mișcare.
Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț
Canon Powershot G9 X II
Canon Powershot G9 X II

Canon Powershot G9 X II reprezintă soluția de buget pentru orice fotograf care își dorește un aparat performant la un preț foarte avantajos.

Avantaje
 • Procesor de imagine DIGIC 7
 • Descărcare fotografii prin WI-FI
 • Filtru de eliminare impurități imagine
 • Ecran tip touch
Contra
 • Zoom optic de 3X
 • Unghi filmare limitat
 • Bateria nu rezistă mult

Canon EOS 1300D BK este o camera foto DSLR super performantă, care te ajută să faci fotografii de calitate (Full HD) la multiple rezoluții. Filmarea este posibilă la 1080p, iar modul de fotografiere continuă îți permite să realizezi 3 cadre pe secundă.

Funcția Scene Inteligent Auto îți oferă prilejul de a realiza întotdeauna cele mai avantajoase fotografii grație modului de auto-analiză. Pentru că este unul dintre cele mai bune aparate foto din categoria să nici că nu se putea un acumulator mai rezistent (până la 500 cadre). Raportul preț-calitate este mai mult decât avantajos.

Canon EOS 2000D
Canon EOS 2000D

Canon EOS 2000D te ajută să faci primii pași în fotografierea performantă, fiind excelent pentru începători. Dispune de multiple opțiuni și funcții de fotografie, plus 2 obiective incluse în pachetul de achiziție.

Avantaje
 • Filtre Creative/Scene Intelligent Auto
 • Filmare Full HD
 • Auto Focus în 9 puncte
Contra
 • Nu include card de memorie
 • Pentru începători

Canon EOS 2000D îți oferă posibilitatea de a face fotografii de calitate grație obiectivelor performante. Imaginile obținute pot ajunge la rezoluții de până la 6000×4000 pixeli. Senzorul are o rezoluție de 24, 1Mpx cu un zoom de 19x. Dispune de funcție de auto-focus în 9 puncte. Acumulatorul oferă un nivel de autonomie de până la 500 de cadre. Filmarea se poate efectua în Full HD. Funcțiile inteligente și filtrele creative ii ajută pe cei aflați la început în domeniul fotografiei performante. Prețul reflectă în mod obiectiv caracteristicile de top ale acestui aparat foto.

Nikon D5600, Obiectiv 18-105mm VR
Nikon D5600, Obiectiv 18-105mm VR

Nikon D5600, Obiectiv 18-105mm VR îți oferă vaste perspective asupra unei varietăți de tipuri de fotografie, de la cea statică și până la cea în mișcare.

3 498,99 lei
Avantaje
 • Ecran LCD tactil rabatabil
 • Blitz integrat și blitz extern
 • Focalizare în 39 de puncte
 • Înregistrare video Full HD
 • Obiectiv inclus
Contra
 • Obiectivul nu este profesional

Nikon D5600, Obiectiv 18-105mm VR  te va ajută să-ți îmbunătățești experiența de fotografiere, punându-ți la dispoziție o serie de configurări avansate. Aparatul este livrat cu obiectivul de 18-105 mm inclus (pentru fotografii profesionale ai nevoie de un obiectiv mai avansat), care este perfect pentru începătorii și avansații în artă fotografică. Dispune de tehnologia NFC și de conectare prin Bluetooth, iar ecranul LCD de 3,2 inch este rabatabil și de tip tactil.

Cele două blitz-uri (integrat și extern) sunt perfecte pentru optimizarea modului de fotografiere, iar senzorul de 24, 2 MPx cu 39 de puncte de focalizare și procesor de imagine EXPEED 4 completează în mod ideal funcționalitatea acestui aparat foto. Prețul este într-un echilibru perfect cu avantajele oferite de acest produs, așa că, dacă îți dorești să beneficiezi de un aparat DSLR performant, acesta este cel mai bun din categoria sa.

3Cele mai bune camere foto mirrorless în 2020

Mirrorless Canon EOS M100 24.2 MP Black Sony Alpha A6000YB Sony Alpha A5100L
Test Aparat foto Mirrorless Canon EOS M100
Recenzie Sony Alpha A6000YB
Recenzie Sony Alpha A5100L
Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
PRO Balans Auto excelent
49 de puncte de focalizare
Rezoluție peste medie
Focalizare performantă
Ideal pentru începători
Multiple moduri de focalizare
Filmare Full HD
Focalizare automată/manuală în 179 de puncte
Procesor de imagine BIONZ X
Rezoluție senzor de 24, 3 MP
Unghi reglabil la 180 de grade
CONTRA Nu are stabilitate video
Lipsește nivela electronică
Există alternative mai ieftine
Greutate ușor ridicată
Preț ușor ridicat
SUMAR Canon EOS M100 este o cameră foto mirrorless care îți oferă calitate maximă pentru fiecare fotografie realizată. Sony Alpha A6000YB care reușește să impresioneze prin multiplele sale caracteristici de top, fiind un produs destinat avansaților și pasionaților de fotografie. Sony Alpha A5100L vine în întâmpinarea celor dornici să realizeze fotografii de top cu numeroase caracteristici care te ajută să ai parte de amintiri de neuitat.
Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

 

Mirrorless Canon EOS M100 24.2 MP Black
Mirrorless Canon EOS M100 24.2 MP Black

Mirrorless Canon EOS M100 senzor 24.2 MP Black îți oferă posibilitatea de a lucra cu un aparat foto peste medie, pe care îl poți achiziționa la preț de chilipir.

1 599,99 lei
Avantaje
 • Balans Auto excelent
 • 49 de puncte de focalizare
 • Rezoluție peste medie
 • Focalizare performantă
Contra
 • Nu are stabilitate video
 • Lipsește nivela electronică

Canon EOS M100  te va încânta cu ecranul LCD de tip touchscreen de 3 inch, cu performanțele de fotografiere (procesor DIGIC 7, focalizare în 49 de puncte și o rezoluție maximă de 6000 x 4000 pixeli). Modul HDR îți permite să descoperi plăcerea de a face fotografii indiferent de condițiile de iluminat exterior, în timp ce funcție Creative Assist te va ajuta să realizezi setările și reglajele necesare, ori de câte ori ai nevoie de ajutor.

Prețul este unul foarte accesibil în raport cu aceste caracteristici, ceea ce înseamnă că această cameră foto este optimă pentru tine. Numeroasele sale caracteristici inovative îl poziționează în topul camerelor foto din categoria sa, fiind un produs destinat atât începătorilor, cât și avansaților în arta fotografiei.

Sony Alpha A6000YB
Sony Alpha A6000YB

Sony Alpha A6000YB care reușește să impresioneze prin multiplele sale caracteristici de top, fiind un produs destinat avansaților și pasionaților de fotografie.

3 499,99 lei
Avantaje
 • Ideal pentru începători
 • Multiple moduri de focalizare
 • Filmare Full HD
Contra
 • Există alternative mai ieftine
 • Greutate ușor ridicată

Sony Alpha A6000YB este un aparat foto care îți oferă posibilitatea de personalizare a fotografiilor realizate, dar și de a folosi multiplele modalități de focalizare a imaginii (179 de puncte de detectare fazei). Acumulatorul îți permite să fotografiezi până la 360 de cadre până când trebuie reîncărcat, iar designul unic și ușor de personalizat îți oferă posibilitatea de a avea un aparat nou (din punct de vedere estetic) atunci când îți dorești.

Funcția de personalizare a butoanelor îți va permite să realizezi instantanee mult mai rapid, în timp ce blițul extern îl completează excelent pe cel integrat, oferindu-ți lumina potriva realizării unor fotografii de calitate superioară. Recomandat atât începătorilor, cât și pasionaților de fotografie, acest aparat foto reprezintă cea mai avantajoasă opțiune de preț din categoria sa.

Sony Alpha A5100L
Sony Alpha A5100L

Sony Alpha A5100L vine în întâmpinarea celor dornici să realizeze fotografii de top cu numeroase caracteristici care te ajută să ai parte de amintiri de neuitat.

Avantaje
 • Focalizare automată/manuală în 179 de puncte
 • Procesor de imagine BIONZ X
 • Rezoluție senzor de 24, 3 MP
 • Unghi reglabil la 180 de grade
Contra
 • Preț ușor ridicat

Sony Alpha A5100L îți propune un aparat foto capabil să filmeze și fotografieze în format MP4, XAVC S sau AVCHD pentru a posta fotografiile sau filmulețele direct pe internet. Funcția NFC permite schimbul rapid de date cu un smartphone, în timp ce focalizarea în 179 de puncte îți oferă posibilitatea de a face fotografii cu adevărat impresionante.

Procesorul de imagine BIONZ X este acel plus care completează acest ansamblu foto recomandat celor care au plăcerea fotografiatului în AND și care au nevoie de cele mai bune ustensile pentru a se exprima în mod artistic.

Modele alternative de camere foto

 • Sony Alpha A6000L -(2199 Lei) este aparatul foto mirrorless care este preferat de cei mai mulți utilizatori datorită îmbinării perfecte între caracteristicile sale și preț. Senzorul de imagine este de 24, 3 MP, obiectivul are 16-55 mm, iar procesorul de imagine BIONZ X cu 179 de puncte de focalizare îți va schimba perspectiva asupra a tot ceea ce știai despre fotografia profesionistă.
 • Acumulatorul rezistă timp de 60 minute (redare video) și până la 360 de cadre, iar ecranul LCD de 3 inch este rabatabil. Folosind această cameră foto, fotografiile tale vor fi cu adevărat fermecătoare.

4Cum alegem un aparat foto de calitate?

Evoluția aparatelor foto de la stadiul de simple ustensile în care trebuia să introduci filmul pentru fotografiat, să privești prin obiectiv și să apeși butonul de făcut poza la cel de multiple setări pentru a obține fotografia perfectă a însemnat apariția mai multor tipuri de cameră foto. De la cele compacte și până la cele DSLR și mirrorless, aparatul foto, așa cum îl știam a devenit din ce în ce mai complex. Tocmai de aceea, înainte de a-l achiziționa este recomandat să verifici cu maximul de atenție caracteristicile pe care le prezintă, pentru a-l alege pe cel care ți se potrivește.

Iată care sunt diferențele între cele trei tipuri de cameră foto (compactă, DSLR și mirrorless):

 • Aparatul foto compact are obiectivul fixat, ceea ce înseamnă că nu poate fi schimbat
 • Camera foto mirrorless este ideală pentru fotografiile stradale (în mișcare)
 • Calitatea imaginii este mult mai bună în cazul camerelor DSLR și mirrorless
 • Aparatele DSLR îți permit schimbarea obiectivului cu unele mai performante
 • cameră foto compactă este mult mai ieftină decât cele mirrorless și DSLR
 • Setările de imagine sunt mult mai complexe în cazul mirrorless și DSLR
 • Aparatul foto compact este destinat începătorilor și la nivel de hobby
 • Camerele DSLR sunt pentru pasionați și profesioniști
 • Un aparat foto compact nu necesită cunoștințe avansate de fotografiere
 • Aparatele DSLR au o durată de viață mai îndelungată
 • Cu o cameră DSLR poți face fotografii de portret și telefotografie
 • Aparatele foto compacte și mirrorless sunt mult mai ușoare decât cele DSLR
 • cameră foto mirroless are focalizarea mult mai bună decât una DSLR
 • Aparatul foto mirrorless este disponibil la prețul unuia compact, dar la calitatea unei camere DSLR

Acestea sunt doar câteva dintre multiplele diferențe între aceste trei tipuri de aparate foto; pentru a face alegerea corectă trebuie să iei în calcul, în primul rând nivelul tău de pregătire în arta fotografierii și dorința de a avansa sau nu în acest domeniu. În funcție de răspunsul la această întrebare o să poți face, mai apoi, alegerea cea mai potrivită.

Tipul de fotograf

Acesta este primul criteriu de la care trebuie să pornești în alegerea viitorului tău aparat foto. Este cel mai relevant în raport cu dezvoltarea pasiunii tale pentru fotografie, fiindcă în acest caz poți începe cu o cameră foto mirroless (care are un preț mult mai accesibil decât una DSLR, dar îți oferă performanțe similare din punct de vedere al calității fotografiei).

Pe măsură ce ai evoluat și ai învățat mai multe despre focalizare, fotografia de detaliu, telefotografie și multe alte, poți să-ți cumperi un aparat DSLR, cu diverse obiective. În cazul în care, pur și simplu, ai nevoie de un aparat foto pentru excursii și vacanțe, atunci cumpără-ți unul compact, fiindcă vei avea parte de un nivel mediu al calității, dar la un preț foarte bun.

Senzorul aparatului de fotografiat

Este foarte important pentru că face diferența între o fotografie care beneficiază de condițiile de lumină perfectă și alte configurații și una care nu are o calitate prea bună. Cu cât este mai puternic senzorul de imagine, cu atât fotografia este superioară din punct de vedere calitativ. O rezoluție bună a acestui senzor este cuprinsă între 20 și 25 MP, dar în cazul camerelor DSLR și a celor mirrorless, un punct esențial în angrenajul de fotografie îl ocupă și obiectivul aparatului, care ajută la fixarea imaginii (are stabilizator de imagine) și la redarea acesteia într-o formă mult îmbunătățită.

Zoom-ul digital și optic/Obiectivul aparatului foto

Acestea lipsesc în cazul camerelor foto DSLR, regăsindu-se (cel optic) în cazul aparatelor mirrorless, dar mai ales la aparatele de fotografiat compacte. În cazul celor din urmă, valoarea este cuprinsă între 10X și 65X (pentru zoom-ul optic) și 4X (cel digital). Valoarea sporită ajută la mărirea imaginii de mai multe ori, păstrându-se în același timp calitatea acesteia (ceea ce nu se întâmplă în cazul aparatelor compacte, care nu au stabilizator de imagine, ceea ce afectează calitatea fotografiei realizate).

Pentru camerele DSLR și cele mirrorless rolul zoom-ului optic este preluat de către obiectiv; acesta este interschimbabil, ceea ce înseamnă că valoarea calității fotografiei se modifică în funcție de calitatea obiectivului (în general, sunt furnizate din fabricație obiective de 15-45 mm, dar se pot achiziționa și obiective cu valori mai ridicate, așa cum este obiectivul de 55-200 mm).

Rezoluția camerei foto la fotografiere și filmare

Aparatele foto de calitate rulează la rezoluții mari (5184 x 3888 sau 6000X 4000 pixeli), așa că, dacă ai descoperit o astfel de valoare printre specificațiile tehnice ale aparatului foto, atunci înseamnă că este o cameră de fotografiat de calitate. În ceea ce privește calitatea la filmarea video, majoritatea aparatelor foto rulează la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Nivelul rezoluției pentru aceste situații indică și calitatea fotografierii/filmării, după cum urmează:

 • VGA – 640×480 px
 • HD READY -1280×720 px
 • FULL HD – 1920×1080 px

Funcțiile și caracteristicile speciale ale aparatului foto

Acestea sunt o altă parte foarte importantă a unei camere foto, dat fiind că aceste setări, funcții și caracteristici vor contribui la asigurarea calității maxime a fotografii/filmării. Printre ele se numără stabilizatorul de imagine, autofocusarea, focalizarea în mai multe puncte, detectarea feței, sincronizarea lentă, auto-analiză scenei, capacitatea de detectarea a mișcării, realizarea de fotografii într-o succesiune rapidă (de câteva cadre pe secundă), etc. Cu cât dispune aparatul de fotografiat de mai multe astfel de elemente, cu atât este mai performant și-ți garantează posibilitatea obținerii unor imagini de o calitate impecabilă.

Nivelul de autonomie/rezistență al acumulatorului

Un aparat foto performant va avea nevoie de un acumulator puternic, dat fiind faptul că nivelul de solicitare va fi la fel de ridicat (datorită prezenței unui număr sporit de caracteristici de setare). De aceea, alege-ți camera foto care să îți ofere o baterie cât mai rezistentă (minim 300 de cadre); un dispozitiv de calitate superioară îți garantează un minim de rezistență pentru 500 de cadre, în timp ce unul cu adevărat performant va ajunge până la 1200 de cadre.

Garanția aparatului de fotografiat

În general, garanția oferită este de aproximativ 24 de luni, iar în cazul celor mai bune produse, aceasta poate urca până la 36 de luni, maxim 60 de luni. Alege acel aparat foto  are îți prezintă un nivel cât mai ridicat în această privință, pentru că vei fi asigurat în caz de defecțiune pentru o perioadă mai îndelungată de timp.

Prețul camerei foto

Cu toate că nu mai vin cu prețuri prohibitive că până acum 25 de ani, atunci când deținerea unui aparat foto era o performanță, nici prețul unei camere foto performante nu este deloc scăzut. De remarcat faptul că în privința aparatelor de fotografiat standard, oricine își poate permite unul, având în vedere prețurile extrem de accesibile. Iată care sunt valorile între care se încadrează acestea aparate, dacă dorești să-ți achiziționezi chiar acum unul:

 • Aparatele foto compacte – între 200 și 10,500 Ron
 • Camerele foto DSLR – între 1685 și 11,000 Ron
 • Aparatele de fotografiat mirrorless – între 2150 și 11, 500 Ron

Dacă deja te-ai hotărât să-ți cumperi un aparat foto, dar încă nu te-ai decis asupra tipului, în videoclipul de mai jos vei găsi o comparație între camerele foto DSLR și cele mirrorless:

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.7 (91 voturi)

Autor článku

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: " Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!"

Articole similare