Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cel mai bun cuptor electric în 2020

Ideal pentru persoanele care gătesc în mod frecvent acasă și care au nevoie de un instrument care le economisește timp, bani și oferă rezultate excelente, cuptorul electric este o opțiune care trebuie luată în considerare de orice gospodină.

Alegerea unui model care să întrunească caracteristici de performanță superioare prezintă avantajul de a beneficia de o ustensilă de gătit care înjumătățește timpul petrecut în bucătărie și ajută la crearea unor preparate gustoase.

  Cele mai bune cuptoare electrice în 2019

  Star-Light CEC-4218 Albatros A45BPR2 Rommelsbacher, BG1805/E
  Recenzie Star-Light CEC-4218 Recenzie Albatros A45BPR2 Recenzie Rommelsbacher, BG1805/E
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Putere de 1800 W
  Design elegant și modern
  Ușa din sticlă termoizolantă
  4 trepte de căldură și funcții speciale
  Raport preț-calitate excelent
  Putere de 3500 W
  2 plite exterioare incluse
  Tăviță colectare reziduri inclusă
  Rotisor inclus
  Capacitate de gătit de 45 litri
  Putere de 1800 W
  Multiple trepte de temperatură
  Capacitate de 42 de litri
  Ușă sticlă dublu izolată termic
  CONTRA Greutate de 9, 7 kg Funcții speciale limitate
  Greutate de 10,8 kg
  Greutate de 10, 7 kg
  Preț ridicat
  SUMAR Star-Light CEC-4218 asigură un gătit rapid și eficient, fiind instrumentul care oferă maximul de avantaje la un preț mai mult decât accesibil. Albatros A45BPR2 este un super cuptor electric, cu 2 plite exterioare incluse, care îți oferă multiple posibilități de a găti la superlativ. Rommelsbacher BG1805/E este unul dintre acele cuptoare electrice care îți oferă posibilitatea de a găti variat și eficient, dar și în mod economic.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie Star-Light CEC-4218

  Recenzie Star-Light CEC-4218

  Putere: 1800 W I Capacitate: 42 litri I Temperatura maximă atinsă: 230°C I Grill: Da I Funcții speciale: Convecție/Timer/Grătar I Accesorii incluse: Da I Trepte de temperatură: 4 I Greutate: 9, 7 kg I Dimensiuni: 580 x 400 x 370 mm I Culoare: Negru I Preț: 320 Ron

  Avantaje
  • Putere de 1800 W
  • Design elegant și modern
  • Ușa din sticlă termoizolantă
  • 4 trepte de căldură și funcții speciale
  • Raport preț-calitate excelent
  Contra
  • Greutate de 9, 7 kg

  Star-Light CEC-4218 este unul dintre cele mai eficiente cuptoare electrice care sunt disponibile la un preț accesibil. Oferă o putere ridicată, de 1800 W, 4 trepte de setare a temperaturii și permite gătirea cu rapiditate a unei game largi de alimente (are și grill inclus). Prezența funcțiilor speciale îi oferă utilizatorului posibilitatea de a opta pentru setarea timpului de gătit sau pentru configurarea temperaturii din timpul pregătirii mâncării.

  În plus, funcția de semnal acustic prezintă avantajul pentru beneficiar de a fi anunțat de finalizarea procedurii de gătire. Capacitatea de 42 de litri permit gătirea mai multor feluri de mâncăruri, iar funcția de convecție îi oferă posibilitatea de a obține dispunerea pe întreaga suprafață a aerului cald în interior. Raportul dintre aceste caracteristici și prețul de vânzare este unul foarte avantajos pentru beneficiar.

  Recenzie Albatros A45BPR2

  Recenzie Albatros A45BPR2

  Putere: 3500 W I Capacitate: 45 litri I Temperatura maximă atinsă: 230°C I Grill: Da I Funcții speciale: Semnal acustic I Accesorii incluse: Da I Trepte de temperatură: 4 I Greutate: 10, 8 kg I Dimensiuni: 620 x 430 x 400 mm I Culoare: Negru I Preț: 475 Ron

  Avantaje
  • Putere de 3500 W
  • 2 plite exterioare incluse
  • Tăviță colectare reziduri inclusă
  • Rotisor inclus
  • Capacitate de gătit de 45 litri
  Contra
  • Funcții speciale limitate
  • Greutate de 10,8 kg

  Albatros A45BPR2 impresionează printr-o putere sporită de gătit de 3500 W (1800 W pentru cuptor și 1700 W pentru plite) și o capacitate de gătit de 45 litri. Disponibil în varianta pe negru, acest cuptor electric are un design elegant, cu linii moderne, atât la exterior, cât și la interior. Prezența rotisorului inclus și a accesoriilor utile precum tavă de colectare reziduri sau tava cu mâner reglabil îi oferă utilizatorului posibilitatea de a găti eficient și la un nivel de calitate superior.

  Greutatea mare de 10, 8 kg este un mic impediment în manipularea acestei ustensile, așa cum este și lipsa funcțiilor speciale (limitate numai la semnalul acustic). Raportul preț-calitate este însă elementul care face diferența în ceea ce privește acest articol, acesta fiind un plus care nu se regăsește la celelalte produse din categoria sa.

  Recenzie Rommelsbacher BG1805/E

  Recenzie Rommelsbacher, BG1805/E

  Putere: 1800 W I Capacitate: 42 litri I Temperatura maximă atinsă: 230°C I Grill: Da I Funcții speciale: Timer I Accesorii incluse: Da I Trepte de temperatură: Multiple I Greutate: 10, 7 kg I Dimensiuni: 54, 5 x 42,5 x 36 cm I Culoare: Șampanie I Preț: 1395 Ron

  Avantaje
  • Putere de 1800 W
  • Multiple trepte de temperatură
  • Capacitate de 42 de litri
  • Ușă sticlă dublu izolată termic
  Contra
  • Greutate de 10, 7 kg
  • Preț ridicat

  Dacă ai nevoie de un asistent eficient în bucătărie, Rommelsbacher BG1805/E este cuptorul electric care îți pune la dispoziție posibilitatea de a seta temperatura de coacere până la 230°C. Ușa este confecționată dintr-un strat dublu de sticlă termoizolantă, iar prezența accesoriilor incluse (grill, tavă de copt, rotisor, etc.) este de natură să-ți ofere o experiență unică de fiecare dată când gătești.

  Greutatea de 10, 7 kg este puțin cam ridicată, dar aspectul estetic al acestui produs îl face ușor de integrat în orice spațiu, iar picioarele cu suport de aderență îi oferă stabilitate în timpul funcționarii. Prețul este un indicator al calității oferite, așa că, dacă îți dorești un produs de calitate, acesta este cuptorul electric pe care să-l folosești pe termen lung.

  Modele alternative de cuptoare electrice în 2019

  Este recomandat întotdeauna să ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă cât mai variată de modele și opțiuni de preț. De aceea, îți prezentăm câteva modele alternative, care întrunesc condițiile de calitate și un preț mai accesibil în comparație cu cele mai bine poziționate produse din categoria lor.

  • Star-Light CEL-1712 este un cuptor electric care prezintă aproximativ aceleași caracteristici precum cel mai bine cotat produs din categoria să. Diferența este dată de preț (200 Ron), puterea de 1200 W, capacitatea de gătit (17 litri) și de greutate (5, 2 kg). În comparație cu cel mai bine cotat articol din categoria sa, acest cuptor electric prezintă doar câteva mici diferențe de caracteristici, dar care nu-i afectează nivelul de performanță.
  • Samus CSD45BRC2 se remarcă printr-o putere sporită de 2000 W, capacitate de gătit de 45 litri, funcție de cronometru (pentru 60 de minute) și o greutate de numai 8 kg. Accesoriile includ printre altele și o tavă de copt (în comparație cu celelalte accesorii prezentate de cel mai bun produs din categoria sa). Prețul este ușor mai ridicat, de 580 Ron, dar în cazul unei reduceri promoționale, acesta este unul dintre cuptoarele electrice care trebuie să se regăsească în gospodăria ta.
  • Ardes AR6245 este un cuptor electric care are o putere de 1800 W, capacitate de 45 litri și 4 funcții speciale de coacere. În plus, caracteristicile tehnice prezentate sunt de natură să îți ofere o experiență unică atunci când gătești (funcție de timer, oprire automată, termostat, grill și cronometru). Greutatea este de 10, 4 kg (ceva mai scăzută în comparație cu produsul cel mai bine cotat din categoria să). Prețul de 750 Ron este de natură să-ți ofere încă un avantaj dacă achiziționezi acest cuptor.

  Cum să aleg un cuptor electric?

  Recomandat pentru gătitul alimentelor de dimensiuni mici și medii, cuptorul electric este ideal pentru persoanele care gătesc la sfârșit de săptămână sau sporadic în timpul săptămânii. Un astfel de accesoriu este optim pentru orice bucătărie datorită avantajelor prezentate anterior. În plus, tăvile (de copt sau de colectare a rezidurilor rezultate în urma folosirii aparatului) sunt un aspect care facilitează gătitul rapid și în mod curat. De aceea, atunci când îți alegi cuptorul electric trebuie să ai în vedere următoarele aspecte:

  De ce să aleg un cuptor electric?

  Alegerea unui cuptor electric trebuie să-ți ofere acces necondiționat la următoarele beneficii:

  • Randament ridict al rezultatelor obținute
  • Protecție eficientă a vaselor de gătit
  • Eliminarea fluctuațiilor de căldură
  • Zero noxe emise în bucătărie

  Întrunirea caracteristicilor mai sus prezentate constituie motivul principal pentru care un cuptor electric este de preferat unuia pe gaz. În bucătărie este necesară menținerea unei temperaturi constante, ceea ce un cuptor pe gaze nu-ți oferă (mai ales atunci când gătești la nivel intens și aburii rezultați din procesul de gătire creează fenomenul de condens).

  În plus, cuptoarele electrice beneficiază de funcția de menținere a nivelului de căldură constant în timpul funcționarii. De asemenea, nivelul emisiilor rezultate din procesul de gătit este zero, spre deosebire de cuptorul pe gaze. Alege întotdeauna această alternativă de a găti eficient, mai rapid și cu un gust deosebit!

  Puterea

  Gama de putere a unui cuptor electric de tip standard este cuprinsă între 1200 și 2000 W, avantajele oferite în funcție de putere fiind timpul mult mai scăzut de gătit și pregătirea mai rapidă a mâncării. Este foarte important să se țină cont și de prezența unor elemente adiționale, așa cum sunt plitele exterioare (în cazul anumitor cuptoare electrice), care înseamnă putere adițională (și un consum mărit de energie electrică).

  Clasa de eficiență energetică

  În general, cuptoarele electrice standard nu sunt atât de sofisticate precum cele încorporabile, ceea ce înseamnă că nivelul de consum al curentului electric este unul care se încadrează în limitele normale. Cu toate acestea, este de ținut cont de faptul că o clasă de eficiență energetică de nivel A sau A + îți permite să faci economii la factura de curent electric.

  Capacitatea de gătit

  Cu cât este mai generos spațiul de gătit, cu atât este mai avantajos produsul; de exemplu, un cuptor electric cu o capacitate de 45 de litri îți va permite să gătești chiar și doi pui în același timp pe rotisor. Este recomandat un cuptor electric care să aibă o capacitate de aproximativ 40-45 de litri pentru a putea găti la un nivel ridicat din punct de vedere al cantității și calității.

  Posibilitatea de setare a temperaturii de coacere

  Majoritatea cuptoarelor electrice au o temperatură maximă de 230°C, dar sunt de preferat acele modele care îți oferă posibilitatea de a seta temperatura corectă atunci când gătești un anumit fel de mâncare.

  Prezența funcțiilor suplimentare

  Grill-ul, plitele exterioare, cronometrul, semnalul acustic și rotisorul sunt câteva dintre elementele care fac diferența în favoarea unui anumit produs din categoria cuptoare electrice. Aceste funcții îți oferă un plus de fiecare dată când gătești, iar calitatea rezultatelor obținute este direct proporțională cu multitudinea funcțiilor prezentate.

  Dimensiunile și greutatea aparatului

  Este de preferat să achiziționezi un dispozitiv electric care să aibă dimensiuni cât mai compacte și un design care să-ți permită o ușoară integrare în diverse spații. Greutatea cuptorului este importantă pentru că îți oferă posibilitatea de a-l manipula mult mai bine. Nu trebuie uitată nici de suporți (piciorușele cuptorului) care trebuie să ofere un nivel de aderența cât mai ridicat, dat fiind faptul că oferă o contribuție importantă în ceea ce privește stabilitatea acestei ustensile casnice.

  Garanția oferită produsului

  Majoritatea aparatelor electrice îți oferă o garanție standard de 24 de luni, dar alte produse prezintă și oportunitatea de a extinde garanția. Este de preferat un cuptor electric care este confecționat din materiale de calitate (în care să se regăsească și inoxul), iar ușa să fie realizată dintr-un strat dublu de sticlă termoizolantă.

  Prețul cuptorului electric

  Ca de obicei este unul dintre aspectele de care trebuie să se țină cont în alegerea unui cuptor electric, dar care nu este relevant, mai ales atunci când este vorba despre un produs de calitate. Multe dintre produsele din această categorie sunt disponibile în cadrul unor promoții, ceea ce înseamnă că prețul poate scădea oricând, de aceea, atunci când este vorba despre preț, calitatea trebuie să primeze în primul rând.

  Alegerea unui cuptor electric trebuie să fie un proces care să se desfășoare foarte eficient dacă iei în considerare criteriile mai sus menționate. Dacă vei ține cont de aceste detalii, atunci alegerea o să fie una simplă, rezultatul fiind întotdeauna cel corect. Optează pentru oricare dintre modele prezentate anterior și o să ai parte de o experiență culinară de top în bucătărie, fiindcă cuptoarele electrice prezentate respectă toate aspectele legate de calitate!

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.6 (75 voturi)

  Autor článku

  Testado.ro
  Testado.ro

  Articole similare