Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Jucării pentru copii

Cel mai bun hoverboard în 2024

Hoverboardul este unul dintre cele mai sofisticate gadget-uri care îi oferă unei persoane posibilitatea de a deține o combinație high tech capabilă să fie atât un mijloc de locomoție fiabil și modern, dar și un dispozitiv care-ți asigura posibilitatea de a te distra. Scooterul electric, așa cum mai este denumit acest nou gadget este utilizat cu preponderență în mall-uri, acolo unde îl poți vedea în dotarea forțelor de securitate.

Cu toate acestea, datorită popularizării sale, acest produs tinde să înlocuiască plăcile de skateboard clasice, mai ales în cazul persoanelor care îl preferă și ca mijloc de deplasare pe distanțe scurte. Cu siguranță că acesta este unul dintre articolele care se regăsește pe lista de cumpărături ale adolescenților, așa că, dacă îți dorești să te alături trendului pro-hoverboard trebuie să ai în vedere achiziționarea unui model care să poată fi utilizat pe termen îndelungat.

Cel mai bun în general

Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB îți oferă distracție și siguranță pe roți, grație senzorilor de top (4) și led-urilor spectaculoase.

Produs avantajos preț/calitate

Smart Balance™ Premium Brand reprezintă o alegere bună pentru copiii care vor să se dea cu un hoverboard sigur și care se manevrează foarte ușor.

Cel mai ieftin

Un hoverboard cu un design modern care va încânta orice tânăr care dorește să pună echilibru la încercare.

Cele mai bune hoverboarduri din 2022

Recenzie: Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB

Hoverboard Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB

Model: Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB I Viteză maximă atinsă: 12 Km/h I Unghiul de urcare: – grade I Masa minimă/maximă: 20/100 kg I Greutate: 9,6 kg I Conexiune: Bluetooth 4.0 I Tip roți: 8, 5 inch I Funcții suplimentare: Rezistență apă IP54 I Tip acumulator: Lithium I Timpul de încărcare: 2-3 ore I Capacitate acumulator: 4,3 mAh I Culoare: Alb I Preț: 1105 Ron

Avantaje
 • Autonomie de 20 km
 • Conexiune Bluetooth 4.0
 • Rezistență apă IP54
 • Motoare puternice (600 W)
Contra
 • Timp îndelungat la încărcare
 • Fără telecomandă

Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB îți oferă posibilitatea de a te distra la un nivel superior de mobilitate (20 de km autonomie, aproximativ 3-4 ore). Dispune de un set puternic de motoare (300Wx2), conectare Bluetooth 4.0 și are o greutate acceptabilă (9, 6 kg). Beneficiază de o construcție robustă (materialele folosite sunt de calitate) și de un design atractiv. Prețul este unul reflectat de caracteristicile prezentate, ceea ce face acest hoverboard un produs foarte bine plasat în categoria din care face parte.

Recenzie: Smart Balance™ Premium Brand

Smart Balance™ Premium Brand

Model: Regular Hip Hop I Viteză maximă atinsă: 15-18 Km/h I Unghiul de urcare: 45 grade I Masa minimă/maximă: 30/120 kg I Greutate: – kg I Conexiune: Bluetooth I Tip roți: 6,5 inch I Funcții suplimentare: – I Tip acumulator: Lithium-Ion I Timpul de încărcare: 2-3 ore I Capacitate acumulator: 4400 mAh I Culoare: Multicolor I Preț: 849 Ron

Avantaje
 • Protecție împotriva căzăturilor – Auto Balans
 • Manevrabilitate ușoară
 • Boxe încorporate
 • Unghiul de urcare 45 grade
Contra
 • Fără indicator baterie epuizată
 • Ușor zgomotos la conectarea prin Bluetooth

Smart Balance™ Premium Brand este un hoverboard care se bazează pe funcția de AutoBalans pentru păstrarea în siguranță a ocupantului. Bateria de 4400 mAh (Li-Ion) este furnizată de Samsung și oferă o autonomie de câțiva kilometri până când trebuie reîncărcată.

Hoverboard-ul susține o greutate de până la 120 kg, ceea ce îl face utilizabil și de către adulți. Poate reprezenta unul dintre cele mai frumoase cadouri pentru copii sau pentru adulții dornici de distracție pe două roți.

Recenzie: Hoverboard RCB

Hoverboard cu boxe Bluetooth incorporate RCB

Model: 6,5 inch I Viteza maximă atinsă: 12 Km/h I Unghiul de urcare: – grade I Masa minimă/maximă: 100 kg I Greutate: 10 kg I Conexiune: Bluetooth 4.0 I Tip roți: 6,5 inch I Funcții suplimentare: IP54, boxe încorporate I Tip acumulator: Lithium I Timpul de încărcare: 2-3 ore I Capacitate acumulator: 4, 4 Ah I Culoare: Mov I Preț: 799 Ron

Avantaje
 • Boxe încorporate
 • Led pe roți
 • Viteză maximă 10 -12 km/oră
 • Două motoare
 • Senzor pentru detectarea mișcării
Contra
 • Baterie slabă

Cu Hoverboard RCB distracția e la ea acasă. Acesta este viu colorat și are roți iluminate LED multicolor pentru a spori impactul vizual. Boxele Bluetooth sunt și ele un adaos simpatic, care cu siguranță îți va da un aer cool. De altfel, acest hoverboard îmbină un design futurist cu utilitatea unui mijloc de transport de scurtă distanță viabil. 

Cele două motoare de 250 W fiecare te vor duce acolo unde ai nevoie, indiferent de înclinația solului. Viteza maximă este de 12 km/oră, suficient de mare pentru o plimbare în parc sau pentru a ajunge undeva, aproape de casă, atunci când traficul este intens, fără a te pune în pericol. Dacă ești corpolent și mergi cu viteză maximă, bateria nu va ține mai mult de două ore. Însă, dacă nu forjezi acest hoverboard poți să mergi chiar și 10 kilometri cu el.

Cum alegem un hoverboard de calitate?

Fiind un dispozitiv care nu necesită deținerea unui permis de conducere, hoverboardul este soluția perfectă pentru orice adolescent. De aceea, alegerea unui astfel de produs trebuie să se realizeze ținând cont de o serie de caracteristici care trebuie să fi întrunite. Gândește-te la acest gadget ca la o modalitate prin intermediul căreia îți poți asigura atât o plimbare plăcută și reconfortantă pe distanțe scurte, dar și medii (nivelul de autonomie este de aproximativ 20 de km), dar și la o formă prin care te poți deconecta și distra alături de prieteni în parcuri, de exemplu. Ține cont în alegerea acestui înlocuitor din viitor al plăcii clasice de skateboard de prezența următoarelor caracteristici:

Nivelul de siguranță

Poate că a merge cu o viteză de 15-20 de kilometri nu ți se pare atât de mult (este echivalentul treptei a doua de la un automobile, dacă stai să te gândești), dar, la o astfel de viteză pot surveni accidente. Un hoverboard care să prezintă un nivel de garanție (în acest sens calitatea pieselor componente și brandul producător joacă un rol esențial) ridicat te va scuti de apariția unor potențiale probleme în timpul deplasărilor cu acest produs.

Atunci când ne referim la acest element trebuie ținut cont și de modul de încărcare al acestui dispozitiv, pentru că este necesar să nu existe posibilitatea manifestării unor supra sarcini în timpul reîncărcării acumulatorului.

Calitatea acumulatorului

Obținerea unui nivel cât mai sporit de autonomie se traduce printr-un acumulator de calitate, ceea ce înseamnă că acesta trebuie să fie unul de tip Lithium-Ion. O baterie din clasa superioară o să reprezinte o alternativă fiabilă pentru că beneficiază de o rezistență sporită (de până la 20 de ore) și va necesita și un interval de timp relativ mediu de încărcare (2-3 ore). Acesta va fi protejat împotriva șocurilor, supraîncărcării, supra sarcinii și altor potențiale probleme care pot surveni în timpul încărcării.

hoveboard

Viteza maximă de deplasare

Cu siguranță că îți dorești un hoverboard care să manifeste posibilitatea de a atinge viteze cât mai mari, dar, din fericire, din fabricație, acestea sunt limitate la o viteză maximă de aproximativ 25 km/oră. Viteza recomandată celor care își doresc să simtă adrenalina este de 15-18 km, fiind o viteză suficientă pentru a nu pune în pericol viața niciunei persoane. Această caracteristică este strâns legată de puterea dezvoltată de motor, de greutatea persoanei care îl utilizează și de diametrul roților.

Sfatul nostru

Cauți o modalitate sustenabilă de transport pentru mers la muncă, în vacanțe sau la cumpărături? Vezi și cele mai bune recomandări de trotinete electrice pe care ți le-am pregătit în acest ghid.

Limitele de greutate acceptate

Există o limită minimă de greutate de aproximativ 20 de kg, în timp ce valoarea maximă este de până la 120 kg. Cu cât este mai ridicată greutatea utilizatorului, cu atât viteza de deplasare a aparatului va scădea, la fel cum se întâmplă și cu nivelul de rezistență al dispozitivului. Alege un hoverboard care să îți ofere o limită de greutate cât mai sporită, dar nu uita că acest lucru afectează nivelul de autonomie al aparatului.

Ține cont că un hoverboard de clasă superioară (de tip hammer) poate susține o greutate de maxim 140 kg, în timp ce un dispozitiv cu roți de 10 inch poate transporta persoane cu o greutate de până la 130 kg. Un dispozitiv din clasa mică, cu roți de 6, 5 inch susține o greutate de numai 120 kg.

Intervalul de încărcare al acumulatorului

În general, un hoverboard din seria celor care au roți de 6, 5 inch necesită un timp de încărcare de 2-3 ore; cele de tip hammer au nevoie de până la 4 ore pentru a efectua încărcarea completă, în conformitate cu specificațiile producătorului. Acumulatorii de tip Li-Ion, de 4400 mAh sunt foarte rezistenți și îi oferă utilizatorului posibilitatea de a dispune de un timp mai îndelungat de folosire (autonomie de până la 20 de ore, în cazul acelor hoverboarduri din clasa superioară).

Calitatea roților

Sunt de preferat acele dispozitive care beneficiază de roți pneumatice, designul acestora și materialele care sunt folosite pentru confecționare lor garantându-le rezistență și anduranță în timpul deplasărilor pe diverse medii care prezintă denivelări și obstacole. Există modele cu roți de 6, 5 inch, de 10 inch sau din cele de tip hammer, cu roți mai groase; aparatul pe care îl vei cumpăra trebuie să beneficieze de roți cât mai solide, mai ales dacă este vorba despre un utilizator care are o greutate mai ridicată.

Unghiul de urcare

Vei găsi modele de hoverboard care vor prezenta unghiuri de 10 grade, în timp ce altele pot ajunge și până la 45 de grade. Nivelul de înclinație este foarte important pentru că îți va permite să urci în siguranță pante abrupte, dar și pentru a-ți menține echilibrul în timpul manipulării acestui dispozitiv.

Funcțiile și accesoriile speciale

Alege un model care să îți ofere cât mai multe funcții și accesorii care să-ți permită să te bucuri de o gamă largă de avantaje atunci când utilizezi un astfel de produs. Caracteristici precum husa de protecție pentru hoverboad, conexiune de tip Bluetooth sau wireless, telecomanda, lumini diurne și nocturne ori boxe integrate și display sunt doar câteva dintre elementele care îți pot oferi șansa unei personalizări a hoverboardului tău.

Oferă-ți bucuria unei călătorii line și relaxante ori de câte ori nu dorești să mergi pe jos la parc sau către o destinație din apropriere, achiziționându-ți un hoverboard. Descoperă plăcerea plimbărilor automatizate și alege-ți un produs care să întrunească cât mai multe dintre caracteristicile mai sus menționate, pentru a avea parte de o aventură în siguranță de fiecare dată când îl folosești!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.7 (76 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare