Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cel mai bun hoverboard în 2020

Datum 18.6.2020 Constantin Homeghi Constantin Homeghi

Hoverboardul este unul dintre cele mai sofisticate gadget-uri care îi oferă unei persoane posibilitatea de a deține o combinație high tech capabilă să fie atât un mijloc de locomoție fiabil și modern, dar și un dispozitiv care-ți asigura posibilitatea de a te distra. Scooterul electric, așa cum mai este denumit acest nou gadget este utilizat cu preponderență în mall-uri, acolo unde îl poți vedea în dotarea forțelor de securitate.

Cu toate acestea, datorită popularizării sale, acest produs tinde să înlocuiască plăcile de skateboard clasice, mai ales în cazul persoanelor care îl preferă și ca mijloc de deplasare pe distanțe scurte. Cu siguranță că acesta este unul dintre articolele care se regăsește pe lista de cumpărături ale adolescenților, așa că, dacă îți dorești să te alături trendului pro-hoverboard trebuie să ai în vedere achiziționarea unui model care să poată fi utilizat pe termen îndelungat.

1Cele mai bune hoverboarduri în 2020

2Drive roti 6.5″

Serioux SRXHV-KW8BK

Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB

Hoverboard Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB
Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
PRO Conectare rapidă la telefon
Motoare puternice (500 W)
Difuzoare integrate puternice
Ușor de transportat
Motoare puternice (700 W)
Silențios
Conectare rapidă via Bluetooth
Autonomie 15 km
Autonomie de 20 km
Conexiune Bluetooth 4.0
Rezistență apă IP54
Motoare puternice (600 W)
CONTRA Autonomie de numai 1 oră
Leduri nefuncționale
Timp lung de încărcare
Greutate de 11,3 kg
Timp îndelungat la încărcare
Fără telecomandă
SUMAR 2Drive roți 6.5″ îți oferă un raport preț-calitate foarte bun, fiind un cadou excelent pentru cei care iubesc mobilitatea și gadget-urile inteligente. Serioux SRXHV-KW8BK îți permite să beneficiezi de o mobilitate sporită, de până la 15 km. Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB îți oferă distracție și siguranță pe roți, grație senzorilor de top (4) și led-urilor spectaculoase.
Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

Recenzie: 2Drive roti 6.5″

Model: 2 Drive I Viteza maximă atinsă: 10 Km/h I Unghiul de urcare: 17 grade I Masa minimă/maximă: 20/120 kg I Greutate: 10,5 kg I Conexiune: Bluetooth I Tip roți: 6,5 inch I Funcții suplimentare: Leduri frontale/Telecomandă/Rezistență praf și apă/Giroscop digital I Tip acumulator: Li-Ion I Timpul de încărcare: 1-2 ore I Capacitate acumulator: 4, 4 Ah I Culoare: Alabastru I Preț: 600 Ron

Avantaje
 • Conectare rapidă la telefon
 • Motoare puternice (500 W)
 • Difuzoare integrate puternice
 • Ușor de transportat
Contra
 • Autonomie de numai 1 oră
 • Leduri nefuncționale

2Drive roți 6.5″ reprezintă o alegere potrivită pentru un cadou, fiind un dispozitiv care asigură o mobilitate foarte bună. Atinge o viteză maximă de 10 km/h și dispune de un sistem de motoare puternice (500 W amândouă).  Motoarele nu sunt singurele lucruri puternice, ci și difuzoarele integrate. Ușurință la conectare via Bluetooth la orice dispozitiv mobil este un plus pentru acest hoverboard. Per ansamblu, fiind un produs recomandat de majoritatea utilizatorilor și având un raport preț-calitate foarte echilibrat, merită achiziționat.

Recenzie: Serioux SRXHV-KW8BK

Model: SRXHV-KW8BK I Viteză maximă atinsă: 12 Km/h I Unghiul de urcare: 20 grade I Masa minimă/maximă: 20/120 kg I Greutate: 101,3 kg I Conexiune: Bluetooth I Tip roți: 8 inch I Funcții suplimentare: Spinner/Lumini diurne și nocturne I Tip acumulator: Lithium-Ion I Timpul de încărcare: 2-3 ore I Capacitate acumulator: 4, 4 mAh I Culoare: Negru I Preț: 850 Ron

Avantaje
 • Motoare puternice (700 W)
 • Silențios
 • Conectare rapidă via Bluetooth
 • Autonomie 15 km
Contra
 • Timp lung de încărcare
 • Greutate de 11,3 kg

Serioux SRXHV-KW8BK se remarcă drept un hoverboard de calitate, cu o autonomie de până la 15 km. Atinge o viteză de maxim 12 km/h și dispune de un set de motoare puternice (700 W). Timpul de încărcare este destul de lung, dar îți oferă siguranța că acumulatorii sunt bine încărcați. Se conectează rapid via Bluetooth (2.1+EDR) și este un dispozitiv care oferă un raport echilibrat între preț și calitate.

Recenzie: Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB

Hoverboard Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB

Model: Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB I Viteză maximă atinsă: 12 Km/h I Unghiul de urcare: – grade I Masa minimă/maximă: 20/100 kg I Greutate: 9,6 kg I Conexiune: Bluetooth 4.0 I Tip roți: 8, 5 inch I Funcții suplimentare: Rezistență apă IP54 I Tip acumulator: Lithium I Timpul de încărcare: 2-3 ore I Capacitate acumulator: 4,3 mAh I Culoare: Alb I Preț: 1105 Ron

Avantaje
 • Autonomie de 20 km
 • Conexiune Bluetooth 4.0
 • Rezistență apă IP54
 • Motoare puternice (600 W)
Contra
 • Timp îndelungat la încărcare
 • Fără telecomandă

Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB îți oferă posibilitatea de a te distra la un nivel superior de mobilitate (20 de km autonomie, aproximativ 3-4 ore). Dispune de un set puternic de motoare (300Wx2), conectare Bluetooth 4.0 și are o greutate acceptabilă (9, 6 kg). Beneficiază de o construcție robustă (materialele folosite sunt de calitate) și de un design atractiv. Prețul este unul reflectat de caracteristicile prezentate, ceea ce face acest hoverboard un produs foarte bine plasat în categoria din care face parte.

Modele alternative de hoverboard în 2020

Pentru cei care își doresc un astfel de gadget, dar care sunt ușor limitați de buget, le recomandăm să urmărească ofertele promoționale, din ce în ce mai dese în cazul unor astfel de produse, pentru că, în astfel de condiții își pot achiziționa un hoverboard de calitate. Modelele alternative ale acestui dispozitiv îți oferă caracteristici avantajoase pentru un preț mult mai scăzut, așa că aruncă o privire peste aceste produse înainte de a-ți alege viitorul hoverboard.

 • Scooter electric – Grafitti are un preț de 555 Ron și îți oferă un aparat care se apropie de caracteristicile celui mai bine cotat produs din categoria să. Acesta dispune de o viteză superioară (între 15-18 km/oră) și de o greutate mai scăzută, de numai 11 kg, dar suportă o greutate de numai 110 Kg, are un timp de încărcare de până la 3 ore, iar unghiul de urcare este de numai 20 de grade.

2Cum alegem un hoverboard de calitate?

Fiind un dispozitiv care nu necesită deținerea unui permis de conducere, hoverboardul este soluția perfectă pentru orice adolescent. De aceea, alegerea unui astfel de produs trebuie să se realizeze ținând cont de o serie de caracteristici care trebuie să fi întrunite. Gândește-te la acest gadget ca la o modalitate prin intermediul căreia îți poți asigura atât o plimbare plăcută și reconfortantă pe distanțe scurte, dar și medii (nivelul de autonomie este de aproximativ 20 de km), dar și la o formă prin care te poți deconecta și distra alături de prieteni în parcuri, de exemplu. Ține cont în alegerea acestui înlocuitor din viitor al plăcii clasice de skateboard de prezența următoarelor caracteristici:

Nivelul de siguranță

Poate că a merge cu o viteză de 15-20 de kilometri nu ți se pare atât de mult (este echivalentul treptei a doua de la un automobile, dacă stai să te gândești), dar, la o astfel de viteză pot surveni accidente. Un hoverboard care să prezintă un nivel de garanție (în acest sens calitatea pieselor componente și brandul producător joacă un rol esențial) ridicat te va scuti de apariția unor potențiale probleme în timpul deplasărilor cu acest produs.

Atunci când ne referim la acest element trebuie ținut cont și de modul de încărcare al acestui dispozitiv, pentru că este necesar să nu existe posibilitatea manifestării unor supra sarcini în timpul reîncărcării acumulatorului.

Calitatea acumulatorului

Obținerea unui nivel cât mai sporit de autonomie se traduce printr-un acumulator de calitate, ceea ce înseamnă că acesta trebuie să fie unul de tip Lithium-Ion. O baterie din clasa superioară o să reprezinte o alternativă fiabilă pentru că beneficiază de o rezistență sporită (de până la 20 de ore) și va necesita și un interval de timp relativ mediu de încărcare (2-3 ore). Acesta va fi protejat împotriva șocurilor, supraîncărcării, supra sarcinii și altor potențiale probleme care pot surveni în timpul încărcării.

hoveboard

Viteza maximă de deplasare

Cu siguranță că îți dorești un hoverboard care să manifeste posibilitatea de a atinge viteze cât mai mari, dar, din fericire, din fabricație, acestea sunt limitate la o viteză maximă de aproximativ 25 km/oră. Viteza recomandată celor care își doresc să simtă adrenalina este de 15-18 km, fiind o viteză suficientă pentru a nu pune în pericol viața niciunei persoane. Această caracteristică este strâns legată de puterea dezvoltată de motor, de greutatea persoanei care îl utilizează și de diametrul roților.

Limitele de greutate acceptate

Există o limită minimă de greutate de aproximativ 20 de kg, în timp ce valoarea maximă este de până la 120 kg. Cu cât este mai ridicată greutatea utilizatorului, cu atât viteza de deplasare a aparatului va scădea, la fel cum se întâmplă și cu nivelul de rezistență al dispozitivului. Alege un hoverboard care să îți ofere o limită de greutate cât mai sporită, dar nu uita că acest lucru afectează nivelul de autonomie al aparatului.

Ține cont că un hoverboard de clasă superioară (de tip hammer) poate susține o greutate de maxim 140 kg, în timp ce un dispozitiv cu roți de 10 inch poate transporta persoane cu o greutate de până la 130 kg. Un dispozitiv din clasa mică, cu roți de 6, 5 inch susține o greutate de numai 120 kg.

Intervalul de încărcare al acumulatorului

În general, un hoverboard din seria celor care au roți de 6, 5 inch necesită un timp de încărcare de 2-3 ore; cele de tip hammer au nevoie de până la 4 ore pentru a efectua încărcarea completă, în conformitate cu specificațiile producătorului. Acumulatorii de tip Li-Ion, de 4400 mAh sunt foarte rezistenți și îi oferă utilizatorului posibilitatea de a dispune de un timp mai îndelungat de folosire (autonomie de până la 20 de ore, în cazul acelor hoverboarduri din clasa superioară).

Calitatea roților

Sunt de preferat acele dispozitive care beneficiază de roți pneumatice, designul acestora și materialele care sunt folosite pentru confecționare lor garantându-le rezistență și anduranță în timpul deplasărilor pe diverse medii care prezintă denivelări și obstacole. Există modele cu roți de 6, 5 inch, de 10 inch sau din cele de tip hammer, cu roți mai groase; aparatul pe care îl vei cumpăra trebuie să beneficieze de roți cât mai solide, mai ales dacă este vorba despre un utilizator care are o greutate mai ridicată.

Unghiul de urcare

Vei găsi modele de hoverboard care vor prezenta unghiuri de 10 grade, în timp ce altele pot ajunge și până la 45 de grade. Nivelul de înclinație este foarte important pentru că îți va permite să urci în siguranță pante abrupte, dar și pentru a-ți menține echilibrul în timpul manipulării acestui dispozitiv.

Funcțiile și accesoriile speciale

Alege un model care să îți ofere cât mai multe funcții și accesorii care să-ți permită să te bucuri de o gamă largă de avantaje atunci când utilizezi un astfel de produs. Caracteristici precum husa de protecție pentru hoverboad, conexiune de tip Bluetooth sau wireless, telecomanda, lumini diurne și nocturne ori boxe integrate și display sunt doar câteva dintre elementele care îți pot oferi șansa unei personalizări a hoverboardului tău.

Oferă-ți bucuria unei călătorii line și relaxante ori de câte ori nu dorești să mergi pe jos la parc sau către o destinație din apropriere, achiziționându-ți un hoverboard. Descoperă plăcerea plimbărilor automatizate și alege-ți un produs care să întrunească cât mai multe dintre caracteristicile mai sus menționate, pentru a avea parte de o aventură în siguranță de fiecare dată când îl folosești!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.8 (72 voturi)

Autor článku

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: " Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!"

Articole similare