Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cel mai bun hoverboard în 2019

Hoverboardul este unul dintre cele mai sofisticate gadget-uri care îi oferă unei persoane posibilitatea de a deține o combinație high tech capabilă să fie atât un mijloc de locomoție fiabil și modern, dar și un dispozitiv care-ți asigura posibilitatea de a te distra. Scooterul electric, așa cum mai este denumit acest nou gadget este utilizat cu preponderență în mall-uri, acolo unde îl poți vedea în dotarea forțelor de securitate.

Cu toate acestea, datorită popularizării sale, acest produs tinde să înlocuiască plăcile de skateboard clasice, mai ales în cazul persoanelor care îl preferă și ca mijloc de deplasare pe distanțe scurte. Cu siguranță că acesta este unul dintre articolele care se regăsește pe lista de cumpărături ale adolescenților, așa că, dacă îți dorești să te alături trendului pro-hoverboard trebuie să ai în vedere achiziționarea unui model care să poată fi utilizat pe termen îndelungat.

  Cele mai bune hoverboarduri în 2019

  FreeWheel Junior Graffiti MonkeyBoard® Carbon Black CHIC Smart S Rosu
  recenzie - Electric FreeWheel Junior Graffiti Recenzie MonkeyBoard® Carbon Black Recenzie CHIC Smart S Rosu
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Încărcare rapidă (2 ore)
  Motor puternic – 2x 250 W
  Autonomie până la 20 km
  Siguranță în timpul funcționarii
  Multiple accesorii incluse în pachet
  Timp de încărcare scăzut (1-2 ore)
  Conectare wireless cu telefonul
  Telecomandă wireless
  Unghi de urcare de 45 grade
  Tehnologie de top cu giroscop
  Senzori integrați și ghidați de mișcări
  Manevrabilitate sporită
  Autonomie de până la 20 Km
  CONTRA Viteză limitată la 12 km/h
  Limitat la o greutate de 100 kg
  Prețul ușor ridicat Timp de încărcare mare (4 ore)
  Suportă doar 100 kg
  SUMAR FreeWheel Junior Graffiti este un prilej de distracție nu doar pentru copii, ci și pentru cei mari. Un produs de top, cu un preț foarte bun. Hoverboard Original MonkeyBoard® Carbon Black este unul dintre produsele de top pe care te poți baza dacă îți doreșți un gadget care să te scoată în evidență. Scuter Electric Hoverboard CHIC Smart este un produs original, care se bazează în întregime pe un giroscop și pe mini-controlerul care interacționează cu senzorii integrați.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie: FreeWheel Junior Graffiti

  recenzie - Electric FreeWheel Junior Graffiti

  Model: 10 inch hiphop I Viteza maximă atinsă: 15 -20 Km/h I Unghiul de urcare: 20 grade I Masa minimă/maximă: 25/120 kg I Greutate: 12 kg I Conexiune: Bluetooth I Tip roți: 10 inch I Funcții suplimentare: Leduri frontale/Telecomandă/Rezistență praf și apă/Giroscop digital I Tip acumulator: Li-Ion I Timpul de încărcare: 1, 5/ 2 ore I Capacitate acumulator: 4, 4 Ah I Culoare: Hip Hop I Preț: 999 Ron

  Avantaje
  • Încărcare rapidă (2 ore)
  • Motor puternic – 2x 250 W
  • Autonomie până la 20 km
  • Siguranță în timpul funcționarii
  Contra
  • Viteză limitată la 12 km/h
  • Limitat la o greutate de 100 kg

  FreeWheel Junior Graffiti îți permite să te bucuri de un mod de joacă diferit. Beneficiază de o autonomie în mers de până la 20 km. Motorul puternic (2 X 250 W) atinge o viteză de până la 12 km/h.

  Bateria se încarcă foarte rapid (în aproximativ 2 ore). Prețul hoverboardului FreeWheel Junior Graffiti este unul foarte atractiv. Dacă îți dorești un obiect de distracție pentru întreaga familie, atunci poți conta pe acest hoverboard de calitate.

  Recenzie: MonkeyBoard® Carbon Black

  Recenzie MonkeyBoard® Carbon Black

  Model: CARBON BLACK I Viteză maximă atinsă: 18 Km/h I Unghiul de urcare: 45 grade I Masa minimă/maximă: 25/120 kg I Greutate: 10, 8 kg I Conexiune: Bluetooth/Stereo Hi-Fi I Tip roți: 6, 5 inch I Funcții suplimentare: Spinner/Lumini diurne și nocturne I Tip acumulator: LG 36V4.4AH Lithium I Timpul de încărcare: 1-2 ore I Capacitate acumulator: 4, 4 mAh I Culoare: Negru I Preț: 2000 Ron

  Avantaje
  • Multiple accesorii incluse în pachet
  • Timp de încărcare scăzut (1-2 ore)
  • Conectare wireless cu telefonul
  • Telecomandă wireless
  • Unghi de urcare de 45 grade
  Contra
  • Prețul ușor ridicat

  MonkeyBoard® Carbon Black este un accesoriu de calitate, care îți oferă posibilitatea de a dispune de timpul tău într-un mod mult mai avantajos (îți oferă un nivel de autonomie ridicat). Se încarcă între 1-2 ore, ceea ce înseamnă că te poți bucura de o plimbare mult mai rapid decât în cazul altor hoverboarduri și are un unghi de urcare de până la 45 grade. Accesoriile incluse în pachet (de la telecomanda wireless și până la geanta de transport) îți oferă un plus care vine ca o completare a acestui hoverboard de top.

  Recenzie: Scuter Electric Hoverboard CHIC Smart

  Recenzie CHIC Smart S Rosu

  Model: CHIC Smart S Roșu I Viteză maximă atinsă: 10 Km/h I Unghiul de urcare: 15 grade I Masa minimă/maximă: 20/100 kg I Greutate: 10 kg I Conexiune: Bluetooth/Telecomandă I Tip roți: 6, 5 inch I Funcții suplimentare: – I Tip acumulator: Li-Ion 36 Volți I Timpul de încărcare: 3-4 ore I Capacitate acumulator: – mAh I Culoare: Roșu I Preț: 2800 Ron

  Avantaje
  • Tehnologie de top cu giroscop
  • Senzori integrați și ghidați de mișcări
  • Manevrabilitate sporită
  • Autonomie de până la 20 Km
  Contra
  • Timp de încărcare mare (4 ore)
  • Suportă doar 100 kg

  Scuter Electric Hoverboard CHIC Smart este un hoverboard care o să te cucerească prin designul aspectuos, prin nivelul de autonomie de până la 20 km, precum și prin sistemul de senzori pe care îi poți comanda doar cu ajutorul tălpilor pantofilor. Viteza maximă este de 10 km/oră, iar unghiul de urcare este de 15 grade, în timp ce timpul de încărcare este de până la 4 ore.

  Aparatul beneficiază de 2 telecomenzi, ceea ce îți facilitează posibilitatea de a direcționa aparatul după cum dorești. Este genul de hoverboard care îți oferă o plimbare relaxantă și plăcută de fiecare dată, așa că merită atenția ta!

  Modele alternative de hoverboard în 2019

  Pentru cei care își doresc un astfel de gadget, dar care sunt ușor limitați de buget, le recomandăm să urmărească ofertele promoționale, din ce în ce mai dese în cazul unor astfel de produse, pentru că, în astfel de condiții își pot achiziționa un hoverboard de calitate. Modelele alternative ale acestui dispozitiv îți oferă caracteristici avantajoase pentru un preț mult mai scăzut, așa că aruncă o privire peste aceste produse înainte de a-ți alege viitorul hoverboard.

  • Scooter electric – Grafitti are un preț de 1150 Ron și îți oferă un aparat care se apropie de caracteristicile celui mai bine cotat produs din categoria să. Acesta dispune de o viteză superioară (între 15-18 km/oră) și de o greutate mai scăzută, de numai 11 kg, dar suportă o greutate de numai 110 Kg, are un timp de încărcare de până la 3 ore, iar unghiul de urcare este de numai 20 de grade.
  • Acest Scuter electric Koowheel S36 este o opțiune avantajoasă din punct de vedere financiar (1833 Ron) și care îți oferă posibilitatea de a te deplasa cu o viteză de până la 20 km/ora. Chiar dacă nu se ridică la nivelul celui mai bine cotat produs din categorie (are un unghi de urcare de numai 20 de grade, timp de încărcare de până la 3 ore și suportă doar 100 kg), acest hoverboard este un dispozitiv high tech care îți va oferi posibilitatea de a descoperi plăcerea unei plimbări confortabile de fiecare dată când îl folosești.
  • Un Scuter electric Smart Balance îți oferă posibilitatea de a te deplasa pe distanțe scurte și medii cu o viteză de până la 20 km, calitatea plimbării findu-ți garantată de roțile de 8 inch, de tip pneumatic. Suportă o greutate de până la 120 kg, unghiul de urcare este de 20 grade, timpul de încărcare este de maxim 3 ore, iar prețul este de 2030 Ron.

  Cum alegem un hoverboard de calitate?

  Fiind un dispozitiv care nu necesită deținerea unui permis de conducere, hoverboardul este soluția perfectă pentru orice adolescent. De aceea, alegerea unui astfel de produs trebuie să se realizeze ținând cont de o serie de caracteristici care trebuie să fi întrunite. Gândește-te la acest gadget ca la o modalitate prin intermediul căreia îți poți asigura atât o plimbare plăcută și reconfortantă pe distanțe scurte, dar și medii (nivelul de autonomie este de aproximativ 20 de km), dar și la o formă prin care te poți deconecta și distra alături de prieteni în parcuri, de exemplu. Ține cont în alegerea acestui înlocuitor din viitor al plăcii clasice de skateboard de prezența următoarelor caracteristici:

  Nivelul de siguranță

  Poate că a merge cu o viteză de 15-20 de kilometri nu ți se pare atât de mult (este echivalentul treptei a doua de la un automobile, dacă stai să te gândești), dar, la o astfel de viteză pot surveni accidente. Un hoverboard care să prezintă un nivel de garanție (în acest sens calitatea pieselor componente și brandul producător joacă un rol esențial) ridicat te va scuti de apariția unor potențiale probleme în timpul deplasărilor cu acest produs.

  Atunci când ne referim la acest element trebuie ținut cont și de modul de încărcare al acestui dispozitiv, pentru că este necesar să nu existe posibilitatea manifestării unor supra sarcini în timpul reîncărcării acumulatorului.

  Calitatea acumulatorului

  Obținerea unui nivel cât mai sporit de autonomie se traduce printr-un acumulator de calitate, ceea ce înseamnă că acesta trebuie să fie unul de tip Lithium-Ion. O baterie din clasa superioară o să reprezinte o alternativă fiabilă pentru că beneficiază de o rezistență sporită (de până la 20 de ore) și va necesita și un interval de timp relativ mediu de încărcare (2-3 ore). Acesta va fi protejat împotriva șocurilor, supraîncărcării, supra sarcinii și altor potențiale probleme care pot surveni în timpul încărcării.

  hoveboard

  Viteza maximă de deplasare

  Cu siguranță că îți dorești un hoverboard care să manifeste posibilitatea de a atinge viteze cât mai mari, dar, din fericire, din fabricație, acestea sunt limitate la o viteză maximă de aproximativ 25 km/oră. Viteza recomandată celor care își doresc să simtă adrenalina este de 15-18 km, fiind o viteză suficientă pentru a nu pune în pericol viața niciunei persoane. Această caracteristică este strâns legată de puterea dezvoltată de motor, de greutatea persoanei care îl utilizează și de diametrul roților.

  Limitele de greutate acceptate

  Există o limită minimă de greutate de aproximativ 20 de kg, în timp ce valoarea maximă este de până la 120 kg. Cu cât este mai ridicată greutatea utilizatorului, cu atât viteza de deplasare a aparatului va scădea, la fel cum se întâmplă și cu nivelul de rezistență al dispozitivului. Alege un hoverboard care să îți ofere o limită de greutate cât mai sporită, dar nu uita că acest lucru afectează nivelul de autonomie al aparatului.

  Ține cont că un hoverboard de clasă superioară (de tip hammer) poate susține o greutate de maxim 140 kg, în timp ce un dispozitiv cu roți de 10 inch poate transporta persoane cu o greutate de până la 130 kg. Un dispozitiv din clasa mică, cu roți de 6, 5 inch susține o greutate de numai 120 kg.

  Intervalul de încărcare al acumulatorului

  În general, un hoverboard din seria celor care au roți de 6, 5 inch necesită un timp de încărcare de 2-3 ore; cele de tip hammer au nevoie de până la 4 ore pentru a efectua încărcarea completă, în conformitate cu specificațiile producătorului. Acumulatorii de tip Li-Ion, de 4400 mAh sunt foarte rezistenți și îi oferă utilizatorului posibilitatea de a dispune de un timp mai îndelungat de folosire (autonomie de până la 20 de ore, în cazul acelor hoverboarduri din clasa superioară).

  Calitatea roților

  Sunt de preferat acele dispozitive care beneficiază de roți pneumatice, designul acestora și materialele care sunt folosite pentru confecționare lor garantându-le rezistență și anduranță în timpul deplasărilor pe diverse medii care prezintă denivelări și obstacole. Există modele cu roți de 6, 5 inch, de 10 inch sau din cele de tip hammer, cu roți mai groase; aparatul pe care îl vei cumpăra trebuie să beneficieze de roți cât mai solide, mai ales dacă este vorba despre un utilizator care are o greutate mai ridicată.

  Unghiul de urcare

  Vei găsi modele de hoverboard care vor prezenta unghiuri de 10 grade, în timp ce altele pot ajunge și până la 45 de grade. Nivelul de înclinație este foarte important pentru că îți va permite să urci în siguranță pante abrupte, dar și pentru a-ți menține echilibrul în timpul manipulării acestui dispozitiv.

  Funcțiile și accesoriile speciale

  Alege un model care să îți ofere cât mai multe funcții și accesorii care să-ți permită să te bucuri de o gamă largă de avantaje atunci când utilizezi un astfel de produs. Caracteristici precum husa de protecție pentru hoverboad, conexiune de tip Bluetooth sau wireless, telecomanda, lumini diurne și nocturne ori boxe integrate și display sunt doar câteva dintre elementele care îți pot oferi șansa unei personalizări a hoverboardului tău.

  Oferă-ți bucuria unei călătorii line și relaxante ori de câte ori nu dorești să mergi pe jos la parc sau către o destinație din apropriere, achiziționându-ți un hoverboard. Descoperă plăcerea plimbărilor automatizate și alege-ți un produs care să întrunească cât mai multe dintre caracteristicile mai sus menționate, pentru a avea parte de o aventură în siguranță de fiecare dată când îl folosești!

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.8 (72 voturi)

  Autor článku

  Constantin Homeghi
  Constantin Homeghi

  Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: " Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!"

  Articole similare