Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Erotica

Cele mai bune vibratoare și dildouri – selecția anului 2024

13. 7. 2024 actualizat

Sunt instrumente foarte bune, fie că le folosești singure sau împreună cu partenerul. Dildourile sunt probabil cele mai vechi și versatile jucării sexuale, care oferă dintotdeauna plăcere. Nu putem fi de acord care dintre vibratorul LELO Soraya Wave cu o protuberanță și Fun Factory Tiger, care este extrem de catifelat, este câștigător.

Vibratorul pentru primul loc

Dintr-un material foarte plăcut, cu 6 tipuri de vibrații și 6 programe de pulsații.

Vibratorul pentru al doilea loc

Elegant și cu un design practic. Excelent pentru stimulare maximă. 

Vibrator de Cuplu

O inovație impresionantă pentru cupluri și solo play.

Dildo realist

Design realist, ventuză mare și cu dimensiuni respectabile.

Cele mai bune vibratoare și dildouri

Recenzie: Fun Factory Tiger – Cel mai bun vibrator

Cele mai bune vibratoare și dildouri – selecția anului 2024 – tiger g5

Fan Factory Tiger este cu siguranță cel mai bun vibrator pentru femei de pe piață. Construit din materiale de calitate, este atât de plăcut atingerii încât nu vei vrea să îl lași din mână. Are clasicele programe de vibrații, 6 la număr și 6 setări de pulsații, dintre care poți alege cu ușurință. Tranziția între programe se face lin, fără să simți diferența. Iar butoanele de control sunt luminate, ceea ce le face ușor de selectat în întuneric sau sub pătură.

Este făcut din silicon medicinal, moale la atingere dar, suficient de tare pentru a fi folosit. Se apropie foarte mult de senzația pe care o oferă originalul. Este clar că a fost făcut cu intenția de a aduce plăcere maximă, ceea ce pretinde dar și reușește. Jocurile erotice cu Fun Factory Tiger fără vibrații nu sunt la fel de satisfăcătoare.

Recenzie: Lelo Soraya Wave – Vibrator cu protuberanță

Cele mai bune vibratoare și dildouri – selecția anului 2024 – le 7840 1 2020jul24608

Acesta este un vibrator luxos cu o protuberanță, un cap mai mic, care te va duce în rai în câteva minute. Pe lângă aspectul elegant acest device mai impresionează și prin designul practic. Datorită mânerului de la capăt, nu alunecă nici atunci când folosești lubrifiant. Vibratorul are două mânere care stimulează clitorisul și vaginul simultan. Iar capul care se misă pentru a stimula punctul G este cu siguranță un bonus apreciat.

Această frumusețe este făcută din silicon medicinal dublu și este incredibil de catifelat la atingere. Datorită acestui material, este neted la suprafață și foarte tare în interior. Este o jucărie sexuală excelentă care garantat îți va aduce multe orgasme de calitate. Singurul dezavantaj este prețul ridicat.

Recenzie: PleasureBerry FairyGasm – Pentru cupluri

PleasureBerry FairyGasm

Vibratorul pentru cupluri PleasureBerry FairyGasm este alegerea perfectă pentru cuplurile care vor să își pipereze viața sexuală.  Învelit în silicon fin, sigur pentru corp și compatibil cu lubrifianți pe bază de apă, acest vibrator oferă 10 moduri de vibrații datorită Tehnologiei S<3nsual Dynamics™, asigurându-ți plăceri variate și intense. Controlul prin telecomanda wireless și modul silentios Whisp<3ring Bliss™ îți permit să te bucuri de momente intime în discreție totală, oriunde ai fi, chiar și atunci când nu sunteți în același oraș. Reîncărcabil magnetic și rezistent la apă IPX7, PleasureBerry este ușor de întreținut și de utilizat în orice mediu, și vă oferă tot ce ai nevoie pentru o experiență de neuitat.

Recenzie: Get Real Dildo – Design realist

Cele mai bune vibratoare și dildouri

Dildoul Get Real cu testicule, de 18 cm, este o alegere excelentă pentru cei care caută o experiență realistă și satisfăcătoare. Materialul său din PVC de înaltă calitate imită în mod impresionant textura pielii, oferind o senzație plăcută la atingere, ceea ce îl face ideal pentru cei care doresc să simtă o apropiere cât mai mare de realitate. Designul său atent lucrat, cu vene proeminente și testicule detaliate, adaugă un plus de autenticitate, crescând nivelul de excitare și plăcere. De asemenea, dimensiunile generoase ale acestui dildo îl fac potrivit pentru utilizatori cu experiență, care caută o senzație de plenitudine și intensitate.

Un alt aspect remarcabil al dildoului Get Real este baza sa cu ventuză puternică, care oferă versatilitate și comoditate în utilizare. Ventuza permite fixarea pe orice suprafață netedă, facilitând jocurile ci mâinile și oferind posibilitatea de a experimenta diverse unghiuri și poziții. Această caracteristică îl face ideal atât pentru joc solo, cât și pentru cupluri care doresc să exploreze noi scenarii erotice. Flexibilitatea și fermitatea echilibrată, alături de ușurința de curățare și întreținere, sunt alte motive pentru care dildoul Get Real cu testicule de 18 cm se distinge ca o opțiune de top în categoria sa.

Recenzie: Rabbit Bi Stronic Fusion Pulsator – Vibrator cu pulsații

Cele mai bune vibratoare și dildouri – selecția anului 2024 – d3e5ffcc0d548a17c94f0e978093ff78 710x710 1

Vibratoarele cu pulsații sunt cele mai populare, datorită faptului că oferă experiența erotică perfectă. Iar Rabbit Bi Sonic Fusion Pulsator este cel mai bun din această categorie. Cu 64 de combinații de pulsații cu vibrații, cu siguranță, acesta își va îndeplini scopul. Capul pentru stimularea clitorisului este un avantaj, notabil. Experiența penetrativă este și ea excelentă, dimensiunea fiind una însemnată.

Acest vibrator pentru femei este creat din silicon medicinal, neted și catifelat la atingere și rezistent la apă, ceea ce în face foarte ușor de curățat. Meniul este intuitiv și simplu de folosit. De altfel, nu trebuie să fie ținut în mână, ceea ce este important. Iar funcția de QuickStop este excelentă, deoarece îl poți lua cu tine oriunde, fără să îți frică că se va declanșa. Desigur, această funcție prelungește durata de viață a bateriei. Singurul dezavantaj constă în faptul că este unul dintre acele vibratoare cu preț mai mare. Însă, experiențele pe care le oferă cu siguranță merită banii.

Top 10 cele mai bune vibratoare și dildouri

Există destul de mult discuții despre proveniența dildourilor și a numelor acestora. Conform uneia dintre ele, numele vine de la cuvântul italian „diletto”, care înseamnă plăcere feminină. Altă teorie susține că numele vine de la „Dill – Doll” din engleză, care se traduce ad literam jucărie de relaxare. Desigur, numele poate veni de la „Dil doul” cuvânt folosit pentru penis.

Dildourile au existat din cele mai vechi timpuri. Diferite surse plasează aceste jucării sexuale în Epoca de Piatră. În orice caz, este cea mai veche și versatilă jucărie sexuală creată pentru plăcerea femeilor. Iar adăugarea vibrațiilor au îmbunătățit device-ul, transformându-l în vibrator, cea mai cumpărată jucărie sexuală din lume. Însă, vibratoarele nu sunt singurele jucării sexuale, așa că îți aducem în vedere o listă cu cele mai interesante și practice dispozitive de stimulare.

Denumire Descriere
Cele mai bune vibratoare
1.

Cele mai bune vibratoare și dildouri – selecția anului 2024 – Fun Factory Tiger

Fun Factory Tiger

Tip vibrator: Unisex
Lungime totală/Înserabilă: 22.5/11 cm
Material: Silicon/ABS
Caracteristici: Rezistent la apă, Telecomandă, 6 intensități și ritmuri de vibrare ajustabile, Funcție de oprire rapidă și blocar completă, Plăcut la atingere etc.
Culoare: Albastru
AFLAȚI PREȚUL
2.

Cele mai bune vibratoare și dildouri – selecția anului 2024 – Lelo Soraya Wave

Lelo Soraya Wave Tip vibrator: Unisex
Lungime totală/Înserabilă: 22/11
Material: Silicon/ABS
Caracteristici: Rezistent la apă, Control prin buton, Timp de reîncărcare scurt – 2 ore, 8 moduri de stimulare etc.
Culoare: Roz închis
AFLAȚI PREȚUL
3. Cele mai bune vibratoare și dildouri Get Real Dildo Tip vibrator: Dildo, Unisex
Lungime totală/Înserabilă: 18/16 cm
Material: PVC
Caracteristici: Hipoalergenic și plăcut la atingere, Imită perfect organul genital masulin având o fermitate ideală, Termoreactiv (se poate răci sau încălzi la nevoie), Ventuză pentru atașare pe suprafețele netede
Culoare: Natural
AFLAȚI PREȚUL
4. Cele mai bune vibratoare și dildouri – selecția anului 2024 – Lovense Lush 2 Lovense Lush 2 Tip vibrator: Reîncărcabil/Unisex
Material: Silicon
Caracteristici: Conectivitate cu telefonul mobil sau Windows, Rezistent la apă, Manevrabil fără mâini, Control pe distanțe lungi și scurte,
Culoare: Roz
AFLAȚI PREȚUL
5. Cele mai bune vibratoare și dildouri – selecția anului 2024 – Lovense Domi 2 Lovense Domi 2 Tip vibrator: Unisex
Lungime: 23,3 cm
Material: Silicon
Durată utilizare/Încărcare: 370 min/160 min
Caracteristici: Ajustabil pe diferite tipuri și intensități, Vibrații bazate pe muzică, Cap dublu rotativ etc.
Culoare: Negru
AFLAȚI PREȚUL
6. PleasureBerry FairyGasm

PleasureBerry FairyGasm

Tip vibrator: Dublu, Pentru cupluri
Lungime totală/Diametru: 8.5/3.6 cm
Material: Silicon/ABS
Caracteristici: 10 moduri de vibrații (Tehnologie S<3nsual Dynamics™), control prin telecomandă wireless, rezistent la apă (IPX7), reîncărcabil magnetic, modul silentios (Tehnologie Whisp<3ring Bliss™), compatibil cu lubrifianți pe bază de apă, moale și confortabil la atingere, carcasa de încărcare inclusă
Culoare: Mov
AFLAȚI PREȚUL
7. Brush Me! Brush Me! Tip vibrator: Discret, în formă de pensulă de machiaj
Lungime totală/Diametru: 17 cm / 2.7 cm
Material: ABS
Caracteristici: 10 moduri de vibrație, design compact și discret, vârf rotunjit pentru stimulare internă și externă, fire sintetice moi pentru jocuri senzoriale, reîncărcabil prin cablu USB magnetic, parțial rezistent la apă, buton integrat pentru control, poate fi utilizat ca tickler
Culoare: Multicolor
AFLAȚI PREȚUL
8. CalExotics

CalExotics

Tip vibrator: Dual Penetrator
Lungime totală/Lungime inserabilă vaginal: 21 cm / 12,75 cm
Material: Crystalessence (PVC)
Caracteristici: Două axe stimulative, motor cu vibrații multiple, control prin răsucire, rezistent la apă
Culoare: Albastru
AFLAȚI PREȚUL
9. Cele mai bune vibratoare și dildouri – selecția anului 2024 – Ou Vibrator Selkie Ou Vibrator Selkie Tip vibrator: Unisex, Stimulator
Lungime înserabilă: 6,9 cm
Material: ABS
Caracteristici: Alimentare cu baterii și control prin buton, Parțial rezistent la apă, Telecomandă WIFI, 12 module de vibrații, Compatibil cu lubrifiant
Culoare: Mov
AFLAȚI PREȚUL
10. Cele mai bune vibratoare și dildouri – selecția anului 2024 – Rose Lover Rose Lover Tip vibrator: Stimulator, Unisex
Lungime totală: 14,2 cm
Material: USB
Caracteristici: Parțial rezistent la apă, Control prin buton, 12 module de vibrații, Reîncărcabil prin USB
Culoare: Roșu
AFLAȚI PREȚUL

Cum alegi un vibrator sau un dildo?

Înainte de a intra în detaliile tehnice despre ce sex toy (jucărie sexuală) ar trebui să alegi pentru nevoile tale, trebuie să vorbim despre diferența dintre un dildo și un vibrator. Dildourile sunt înlocuitoare pentru penis care nu vibrează. Cu alte cuvinte, dacă faci această alegere te alegi un penis artificial. Unele modele pot fi atașante de suprafețe plane precum de perete, de podea, de tăblia patului sau chiar și de pereții dușului printr-o ventuză, de obicei, amplasată la bază. Iar în cazul vibratorului, după cum sugerează numele, vibrează, se rotește sau pulsează în funcție de alegere.

Dildo vaginal sau anal?

Primul lucru la care trebuie să te gândești atunci când cumperi o jucărie sexuală este dacă vrei un vibrator sau un dildo. Poți să iei un vibrator anal sau vaginal. Dildourile, de asemenea, sunt create pentru ambele tipuri de stimulare. Chiar dacă atât dildourile cât și vibratoarele pot fi folosite atât vaginal cât și anal, este indicat să optezi pentru variantele create specific pentru un tip de stimulare. Jucăriile anale tind să fie mai scurte și mai subțiri, comparativ cu cele vaginale.

Cele mai bune vibratoare și dildouri 2

Tipuri

Înainte de a alege un model specific, ar trebui să știi ce să aștepți de la un vibrator sau de la un dildo. Apoi, gândește-te la modelul care s-ar mula cel mai bine nevoilor tale. Dacă îți dorești stimulare vaginală atunci te poți îndrepta spre dildouri sau vibratoare. Însă, mai trebuie să iei în considerare și vibratoarele cu masaj, excelente pentru obținerea unui orgasm clitorisian. Cele mici sunt create pentru a stimula clitorisul, iar cele mai mari pentru masajul corpului. Există și vibratoare cu atașamente pentru clitoris care combină ambele tipuri de stimulare. Printre cel mai popular se numără vibratoarele curbate care stimulează clitorisul dar și punctul G. Acest tip de jucărie este mai versatilă, fiind capabilă să ofere două tipuri de orgasme.

Vibratoarele cu pulsații, combină vibrațiile cu pulsații. De obicei sunt curbate pentru a stimula punctul G. Vibratoarele cu cap rotativ sunt, de asemenea, create pentru punctul G. Alte opțiuni sunt dildoul realistic și vibratorul de același fel. Imită atât forma și dimensiunile unui penis real, dar și structura și suprafața. Pe lângă vene și testicule, acestea au și capete proporționale. Chiar dacă fiecare jucărie poate fi folosită împreună cu partenerul, vibratoarele de cuplu au fost create pentru stimularea simultană a amândurora.

Design și formă

Gama de vibratoare și de dildouri este incredibil de mare. Le poți găsi ăn toate formele și culorile. O categorie separată sunt vibratoarele pentru femei și dildourile realiste, care imită întru totul penisul, chiar dacă sunt artificiale. Dar și ele sunt disponibile în toate culorile pielii, dar li alte combinații cromatice. O altă categorie sunt vibratoarele de lux, care pe lângă funcții excelente, au un design unic. Vei găsi și modele un design neobișnuit, cum sunt vibratoarele pinguin sau flori. Iepurașii sunt și ei destul de populari.

Forma vibratoarelor de obicei este influențată de tipul de dispozitiv. Vibratoarele pentru punctul G sunt ușor curbate, iar dildo XXL au dimensiuni impresionante. Unele doamne preferă modelele cu o suprafață netedă, în timp ce altele optează pentru o textură cu striații.

Cele mai bune vibratoare și dildouri 1

Material

Jucăriile erotice sunt confecționate din materiale sigure și non-toxice. Cel mai întâlnit este plasticul ABS, care este relativ tare. De obicei este acoperit de silicon dublul, care are o textură fină și netedă. Acestea stimulează foarte bine senzația oferită de un penis real, chiar dacă vorbim de un dildo.

Jucăriile din cauciuc și gel sunt destul de populare. Dildourile din sticlă sunt cu adevărat speciale. Sunt destul de dure și te pot irita în timpul actului, însă le poți împinge acolo unde îți dorești. Sticla este rece la început, ceea ce înseamnă o senzație nouă pe care o poți folosi în avantajul tău, stimulându-ți alte părți ale corpului, sper exemplu.

Puterea vibrațiilor

Puține vibratoare au o singur nivel de vibrații. Majoritatea au mai multe setări de intensitate a vibrațiilor. În timpul actului poți să treci gradual de la vibrații ușoare la unele mai puternice. Totuși, asta nu înseamnă că intensitatea vibrațiilor este direct proporțională cu mărimea vibratorului pentru femei. Spre exemplu, vibratoarele pentru clitoris sunt destul de intense. Modelele selectate în lista noastră oferă diferite tipuri de vibrații, pe lângă intensitățil variate.

Caracteristici și funcții suplimentare

Nu numai vibratoarele sunt cunocute pentru vibrații, ci și dildourile. Aceste vibrații sunt create de bilele din cadrul jucăriei. Cu cât miști mai repede dildoul, cu atât mai repede aceste bile vor vibra. O altă opțiune este dildoul strap-on, care poate fi atașat unei alte persoane, sau chiar îl poți purta și tu. Un alt dispozitiv pentru cupluri este dildoul dublu, care poate fi folosit de ambii parteneri. Pentru cei mai aventurieri, un dildo cu limbă sau un vibrator cu ventuză este o alegere excelentă. Experții pot folosi și dildouri cu ejaculare, care pot fi umplute cu lichid pentru o experiență realistă.

Vibratoarele pot face multe. Am vorbit deja despre funcțiile lor la începutul articolului. Ele, însă, au detalii și finisaje diferite, care influențează experiența oferită. Vibrația este doar un aspect funcțional. Dar din acest punct de vedere, trebuie să vorbim și despre mâner, care nu vibrează. Acesta de obicei este prezent la modelele de lux sau mai scumpe, fiind cu adevărat un avantaj.

Vibratoarele smart, care pot fi controlate prin aplicații, sunt și ele foarte populare. Le poți folosi cu ajutorul telefonului mobil, al tabletei și chiar al smartwatch-ului. Aceste dispozitive sunt excelente pentru jocurile sexuale dintre partenerii care sunt la distanță, deoarece pot fi controlate cu ușurință de partenerul care este într-o altă parte a lumii.

Sfatul nostru

Am pregătit o secțiune specială pentru împlinirea sexuală a bărbaților. Verifică secțiunea cu cele mai bune masturbatoare și vagine artificiale.

Control și încărcare

Vibratoarele sunt de obicei controlate prin butoane, aflate la baza dispozitivului. Ele pot fi folosite cu ușurință, chiar și atunci când nu le vezi. Unele modele de vibratoare cu cap rotativ și simulare dublă pot fi mai greu de operat, pentru că au părți mobile controlate prin diferite butoane. Pentru modelele mai scumpe, vibrațiile pot fi activate folosind o aplicație pentru telefon.

În ceea ce privește alimentarea, vibratoarele sunt de două feluri: vibratoarele cu baterii (cel mai frecvent AAA) și modelele reîncărcabile. Modelele mai ieftine sunt de obicei pe bază de baterii, și trebuie să plătești un preț pentru vibratoarele reîncărcabile mai mare. Se încarcă folosind un cablu USB, deci pot fi atașate nu numai unei prize, dar și la calculator sau în bricheta mașinii.

Cum ai grijă de un vibrator (îngrijire)

Ca în cazul oricărei jucării sexuale, vibratoarele și dildourile trebuie să fie îngrijite corespunzător. Spală-le după fiecare utilizare. Pe lângă apă, ar trebui să folosești și un dezinfectant fără alcool. Ai grijă ca acesta să fie complet uscat înainte de-l pune în cutie sau în dulap. Totuși, nu-l lăsa în soare, deoarece suprafața ar putea fi afectată.

Știm că ai peste 18 ani, dar regulile sunt reguli și trebuie urmate. Pentru a urmări clipul despre cum să îți alegi vibratorul, apasă „Vizionează pe YouTube” și urmărește instrucțiunile platformei.

 

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.9 (101 voturi)

Autorul articolului

Articole similare