Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Recenzii

Cricksy Dog Ted Hrană uscată de miel hipoalergenică pentru câini

20. 3. 2023 actualizat

Cricksy Dog Ted Hrană uscată de miel hipoalergenică pentru câini – Ted 1

Dacă sunteți în căutarea unei hrane hipoalergenice accesibile și ușor de digerat pentru animalul dumneavoastră de companie, mâncarea uscată pentru câini Ted’s Hypoallergenic Lamb este una dintre cele mai bune opțiuni. Este o hrană uscată premium din carne de miel, fără gluten de grâu, fără carne de pui, potrivită pentru câini de talie medie și mare. Dimensiunea boabelor este de 1,4 cm. Proporția corectă de aminoacizi esențiali din dietă poate ajuta, de asemenea, câinele dumneavoastră să aibă o creștere musculară optimă.

Am testat temeinic această hrană pentru câini. Patrupezii noștri au gustat-o, astfel încât vă putem oferi cele mai relevante informații posibile. În continuare veți afla mai multe despre această alimentație, despre ingredientele sale și dacă a fost pe placul cățeilor!

9.5

Perfectă

Hrana uscată Ted’s Hypoallergenic Lamb este fabricată din ingrediente de calitate, ușor digerabilă și conține o serie de vitamine și minerale care asigură necesarul nutritiv pentru câine și îi întăresc sistemul imunitar. Dimensiunea boabelor este perfectă, nici prea mare, nici prea mică, astfel încât mestecarea să nu fie dificilă.

Compoziție
10
Gust
9
Dimensiune boabe
9
Calitatea ambalajului
10
Avantaje
  • Dimensiunea corespunzătoare a boabelor
  • Hipoelargenică
  • Nu conține cereale
  • Nu conține carne de pui
  • Consistență optimă
  • Conținut ridicat de proteine
Contra
  • Nimic de reproșat

Compoziție 10/10

Exercițiile fizice consistente și regulate, precum și o dietă echilibrată sunt benefice nu numai pentru sănătatea oamenilor, ci și pentru cea a celor mai buni prieteni ai noștri, câinii. Prin urmare, este important să le oferim animăluțelor noastre o dietă care să conțină toți nutrienții și mineralele de care au nevoie.

Sfatul nostru

Sfatul nostru

Cățelul tău nu are nevoie de hrană hipoalergenică? Doriți să încercați un produs de la un alt producător? Citiți articolul nostru despre cea mai bună hrană pentru câini!

Compoziția generală și mărimea boabelor joacă un rol crucial în alegerea celor mai bune alimente pentru câini. Este recomandabil să alegeți o hrană care nu conține alergeni. De asemenea, va trebui să alegeți o hrană adecvată pentru rasa, mărimea, vârsta, activitatea fizică zilnică și starea de sănătate a câinelui. Pe baza acestor criterii am selectat hrana din recenzia de astăzi, care este CricksyDog Hypoallergenic Lamb Dry Dog Food.

Compania susține că proteinele animale valoroase, atent selecționate, carbohidrații ușor digerabili, vitaminele și mineralele constituie baza unei diete sănătoase. Cu siguranță suntem de acord cu ei și, din experiența noastră, experții companiei lucrează după acest principiu în crearea dietelor.

Hrana pe care am ales-o este în mod natural hipoalergenică și nu conține aditivi artificiali sau ingrediente nedorite, ceea ce constituie un mare avantaj, deoarece câinii nu pot digera întotdeauna aceste substanțe. Formula conține toți nutrienții esențiali. Ingredientul principal și sursa principală de proteine este carnea de miel (în medie se folosesc 4,5 kg de carne de miel pentru a produce 1 kg de formulă). De asemenea, este important de menționat că formula nu conține carne de pui (alergiile la carnea de pui sunt frecvente la câini) și grâu.

Pe lângă carnea de miel, această hrană pentru câini mai conține carbohidrați ușor digerabili, fibre, vitamine și minerale pentru a asigura bunăstarea animalului dumneavoastră. De asemenea, protejează sistemul imunitar, deoarece fibrele permit câinelui să aibă o floră intestinală vie și activă, care este esențială pentru buna funcționare a sistemului imunitar. Vitamina A, vitamina D3, zincul, vitamina E, fierul, calciul, fosforul, cuprul, manganul și altele elemente care se găsesc în hrana pentru câini reprezintă, de asemenea, un beneficiu suplimentar. În plus, conține ulei de somon, care va face ca blana prietenului dumneavoastră cu patru picioare să fie strălucitoare și luxuriantă.

Gust 9/10

După cum am spus, Ted’s Hypoallergenic Lamb are gust de miel. Deoarece nu conține ingrediente sintetice, câinele dumneavoastră se poate bucura de arome naturale. Am fost surprinși de cât de mult s-a bucurat cățelul nostru de aroma de miel, așa că merită cu siguranță să o încercați. Hrana pe care am testat-o a fost adorată de căței, gustul fiind perfect pentru ei.

Formula preferată a fost preferată de căței, nu a fost nevoie de o perioadă de probă și nu a fost nevoie să fie amestecată cu alte alimente. Au fost fericiți să o mănânce uscată sau umedă și nu au ridicat capul din castron până nu au terminat. Hrana a fost potrivită și pentru câinii cu o digestie mai sensibilă, având proprietăți digestive foarte bune. Deoarece câinilor le-a plăcut, am folosit-o și ca recompensă. Scorul a fost redus pentru că, deși este o hrană foarte gustoasă, ea poate să nu fie chiar pe placul tuturor câinilor.

Dimensiunea boabelor 9/10

Dimensiunea boabelor trebuie luată în considerare la toate vârstele. Hrana uscată este mai utilă atunci când câinele o mestecă bine. Înghițirea pe nemestecate nu dăunează doar digestiei, ci și dinților. Când este bine mestecată, mâncarea este mai ușor de digerat, iar substanțele nutritive din ea sunt folosite cel mai bine. În plus, acumularea de tartru poate fi încetinită dacă patrupedul mestecă regulat. Boabele prea mici nu vor fi mestecate de un câine de talie mare, ci înghițite întregi, iar boabele prea mari nu sunt potrivite pentru câinii de talie mică, deoarece aceștia nu le pot mesteca. Dimensiunea corectă a granulelor este, prin urmare, una dintre caracteristicile esențiale pentru o bună utilizare a nutrienților.

În ceea ce privește dimensiunea boabelor, hrana hipoalergenică Ted’s Hypoallergenic Lamb este potrivită pentru câini de talie medie și mare (Labrador, Vizsla, Husky, Rottweiler, Border Collie, maidanezi medii…), având o dimensiune medie a boabei de 1,4 cm. Aceasta este perfectă pentru cățeii cu dinți buni, deoarece pot mesteca perfect hrana, astfel încât nutrienții vor absorbiți și digestia nu va fi forțată. În schimb, această dimensiune nu este potrivită pentru câinii mai mici, deoarece nu vor putea mesteca o boabă atât de mare.

mâncare hipoalergenica caini boabe

Calitatea ambalajului 10/10

Pentru stăpânii cărora le pasă de mediul înconjurător, mai avem o veste bună: hrana pentru câini vine într-o pungă de hârtie. Preocupările în legătură cu mediul sunt în creștere în rândul companiilor. Ambalajul este extrem de ușor de desfăcut, iar punga de hârtie, precum și punga de plastic din interior, sunt suficient de lungi pentru a fi pliate la loc, astfel încât hrana uscată să nu se usuce.

Punga de hârtie este dublată o pungă de plastic din următorul motiv: punga de plastic împiedică punga de hârtie să se îmbibe de grăsime, iar boabele să devină uscate. În acest fel este garantată o durată de depozitare mai lungă. Dar nu trebuie să vă faceți griji, cele două straturi nu sunt lipite între ele, așa că, odată ce sacul s-a terminat, tot ce trebuie să faceți este să separați cele două straturi și să le reciclați corespunzător. Ambalajul este 100% reciclabil, ceea ce constituie un mare plus pentru noi.

Date privind valoarea nutrițională:

Proteine (min.) 24,0%
Grăsimi (min.) 14,0%
Cenușă 7,4%
Vitamina A 18.000 UI
Vitamina D3 1.800 UI
Vitamina E 200 UI
Lecitină 4000 mg

Bonus: Denty tooth cleaning magic “maxi” – recompense sănătoase pentru curățarea dinților

recompense curatare dinti caine

Pe lângă hrana uscată pentru câini, am încercat și tratamentul pentru curățarea dinților “Denty Tooth Cleaning Magic”, care le-a plăcut foarte mult animalelor noastre! Recompensele pentru curățarea dinților sunt excelente după masă pentru a ajuta la prevenirea problemelor dentare de care suferă mulți câini de-a lungul vieții lor. Cu aceste recompense, problema cariilor devine foarte ușor de prevenit.

Recompensa este 100% din pui, fără zahăr, cu un conținut scăzut de grăsimi și nu conține arome sau coloranți artificiali. Sub formă de tijă pentru curățarea dinților, aceasta contribuie la o igienă orală sănătoasă, menține dinții curați și asigură o respirație proaspătă pentru cățelul dumneavoastră. Forma sa hexagonală unică și duritatea sa sunt perfecte pentru controlul plăcii și al tartrului, iar compoziția are capacitatea de a neutraliza mirosul neplăcut al respirației. Această recompensă nu este destinată cățeilor care suferă de alergii la carnea de pui.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.0 (102 voturi)

Autorul articolului

Articole similare