Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Cadouri

Top 30 cutii de cadouri pentru orice ocazie

Te-ai gândit vreodată cât de importantă este o cutie cadou mare sau mică atunci când oferi un dar cu ocazia unei aniversări de naștere, onomastică sau Crăciun ori Paște? Pe lângă faptul că aceste cutii de cadouri păstrează darul în siguranță, ele contribuie și la intensificarea emoțiilor destinatarului până în momentul în care cadoul este dezvăluit.
De aceea, o cutie cadou carton bine aleasă (culoare, formă, dimensiune) îi va oferi darului tău nu doar mai multă importanță, ci va contribui din plin la crearea unei atmosfere speciale, pentru o sărbătoare cu adevărat minunată.

Cutii de cadouri pentru femei

1. Cutii cadou în formă de inimioară pentru daruri pline de iubire

Cutii cadou în formă de inimioară pentru daruri pline de iubire

eMag.ro

Atunci când dorești să cucerești o femeie îi oferi o cutie surpriză cadou, care, evident, va avea forma unei inimioare. Acest set cutii cadou (3 cutii cu dimensiuni diferite) sunt potrivite pentru orice ocazie “de inimă”, așa cum este Ziua Îndrăgostiților sau atunci când aniversați sărbătorirea căsătoriei sau a relației. Imprimeul floral și designul în formă de inimă evidențiază cadoul din interior.

2. Cutii cadou Crăciun cu care să surprinzi toate femeile importante din viața ta

Cutii cadou Crăciun cu care să surprinzi toate femeile importante din viața ta

eMag.ro

Sărbătoarea Crăciunului este una dintre cele mai importante din timpul anului, așa că vei avea foarte multe daruri de făcut. Dacă vrei să oferi niște cutii de Crăciun speciale, cu imprimeuri specifice de sezon, acest set format din 12 cutii îți permit să “ascunzi” în interior o mulțime de daruri de diferite mărimi. În plus, aceste cutii pentru cadouri vor arăta impecabil sub bradul de Crăciun, reprezentând cea mai bună alegere de prezentare a cadourilor.

3. Cutie cadou femei stil geantă special concepută pentru cosmeticele de damă

Cutie cadou femei stil geantă special concepută pentru cosmeticele de damă

Notino.ro

În cazul în care vrei să oferi în dar cosmetice de damă, atunci poți opta pentru o cutie mare cadou sub forma unei genți special gândită pentru depozitarea produselor cosmetice. Această geantă dispune de două compartimente distincte, are un design vizual încântător și poate fi utilizată și ca geantă de transport pentru cosmetice în timpul călătoriilor.

4. Cutii de cadou dreptunghiulare cu model floral pentru orice ocazie

Cutii de cadou dreptunghiulare cu model floral pentru orice ocazie

eMag.ro

Dacă vrei niște cutii cadouri ieftine, acest format din 3 cutii cu formă dreptunghiulară, în culoarea roz și cu un model floral deosebit se potrivesc perfect pentru orice ocazie. Le poți folosi pentru a dărui femeilor dragi din viața ta daruri la aniversarea zilei de naștere, la onomastică sau la aniversarea relației. Sunt potrivite și drept cutie cadou bebeluși sau pentru aniversarea unei fetițe.

5. Cutii de cadou pentru daruri elegante oferite la ocazii speciale

5. Cutii de cadou pentru daruri elegante oferite la ocazii speciale

eMag.ro

Acest tip de cutii carton cadou sunt perfecte atunci când oferi daruri care sunt destinate pentru ocazii cu adevărat speciale. Designul uni și culoarea neagră (culoarea eleganței) le transformă în alegerea cea mai bună atunci când vine vorba despre cadouri pentru femei delicate și sensibile. Un plus care evidențiază și mai mult această cutie cadou neagră este funda, care desăvârșește designul special al cutiei.

6. Cutii personalizate cadou pentru o femeie care merită din plin toată afecțiunea ta

Cutii personalizate cadou pentru o femeie care merită din plin toată afecțiunea ta

Activitati-Cadou.ro

Atunci când te gândești să oferi în dar niște cadouri originale, speciale și care să fie memorabile îți recomandăm să optezi pentru cutii de cadou personalizate. Această cutie cadou femei este individualizată cu un mesaj și o fotografie a persoanei căreia îi vei oferi darul din interior. Este pictată manual de către un artist de renume, putând fi considerată un dar de sine stătător. Perfect pentru a marca evenimentele cu adevărat speciale din viața persoanei iubite.

7. Cutie dulciuri cadou pentru praline și alte delicatese apreciate de femei

Cutie dulciuri cadou pentru praline și alte delicatese apreciate de femei

eMag.ro

Perfectă pentru a oferi dulciuri sau alte bomboane (special concepută pentru praline), această cutie carton cadou mare se potrivește pentru orice ocazie (botez, onomastică, zi de naștere, Crăciun, Paște). Setul constă în 100 de bucăți pe care le poți folosi pe termen lung, dar și drept cutii cadouri copii la botez. Fiind confecționate din materiale biodegradabile, aceste cutii cadou sunt ideale pentru femeile care își doresc să protejeze natura.

8. Cutie cadou rotundă cu design uni și model floral pentru orice aniversare

8. Cutie cadou rotundă cu design uni și model floral pentru orice aniversare

eMag.ro

Două cutii de cadou cu formă rotundă, care se pliază pe orice tip de sărbătorire, având un design uni și un model floral deosebit. Se transportă foarte ușor grație mânerului din piele, în interiorul acesteia putându-se depozita o gamă variată de cadouri, de la produse handmade și până la buchete speciale de flori. Este una dintre acele cutii de împachetat cadouri care fac orice dar cu adevărat memorabil.

9. Cutie cu mesaj de iubire pentru a celebra Ziua Îndrăgostiților

9. Cutie cu mesaj de iubire pentru a celebra Ziua Îndrăgostiților

eMag.ro

Această cutie se încadrează în categoria cutii cadou personalizate pentru Ziua Îndrăgostiților, având un mesaj de dragoste inscripționat în interior. Se potrivește pentru cadourile care au o formă specifică (dreptunghiulară), așa cum sunt buchetele de flori sau darurile cu o formă alungită. De asemenea, poate fi folosită și pentru alte ocazii, așa cum este Crăciunul sau 1 Martie.

10. Cutie specială de cadouri cu întrebuințare multiplă

10. Cutie specială de cadouri cu întrebuințare multiplă

Activitati-Cadou.ro

Cu siguranță că o vei cuceri din primul moment în care îi vei arăta această cutie de cadouri cu adevărat specială. Făcând parte din categoria cutii cadouri handmade, din lemn, pictate manual și personalizate (se va inscripționa numele persoanei căreia îi va fi dăruită cutia), această cutie cu poze cadou va arată bine și atunci când va fi utilizată într-un decor. Dublul rol (de ambalaj și decorațiune) transformă această cutie într-un dar deosebit pentru orice femeie.

11. Cutie cadou pentru bijuterii – darul în care poți păstra cadourile prețioase

11. Cutie cadou pentru bijuterii - darul în care poți păstra cadourile prețioase

eMag.ro

“Îmbracă” bijuteriile oferite în dar persoanei iubite într-una dintre cele mai spectaculoase cutii cadou bijuterii. Confecționată din piele ecologică, această cutie dispune de un organizator eficient (20 de compartimente), care îi permite femeii căreia îi vei dărui acest dar să își păstreze de acum înainte bijuteriile nu doar într-o ordine perfectă, ci în siguranță.

12. Cutie cu sertar, în formă de inimă

12. Cutie cu sertar, în formă de inimă

eMag.ro

Cutia cu cadouri care se potrivește pentru orice fel de ocazie, dar care este un “must have” cu ocazia Zilei Îndrăgostiților și de Dragobete. Având forma unei inimi, această cutie face parte din categoria cutii de cadouri care sunt potrivite pentru femei, mai ales că reprezintă cadrul ideal pentru a “ascunde” în interior variate tipuri de daruri. O poți folosi atât pentru cadourile handmade, cât și pentru aranjamentele florale.

13. Cutii pentru cadouri cu o formă specială

Cutii pentru cadouri cu o formă specială

eMag.ro

Atunci când îți dorești că darul tău să iasă în evidență și mai mult, orientează-te către o cutie cu formă trapezoidală, care se potrivește pentru acele cadouri cu o formă deosebită. Perfectă pentru orice ocazie (cu precădere pentru aniversarea căsătoriei, a relației, Valentine’s Day sau pentru botezuri), această cutie oferă un impact vizual uimitor și transformă orice cadou într-un dar aparte.

14. Cutie de cadou cu un design original care va face fericită orice femeie

Cutie de cadou cu un design original care va face fericită orice femeie

eMag.ro

Pe lângă darul dinăuntru acest produs se poate transformă în cutia cu amintiri cadou care se remarcă atât prin design-ul original, cât și prin faptul că se pliază ca ambalaj pentru orice ocazie. Este perfectă pentru acele aniversări care trebuie marcate printr-un cadou unic, la care trebuie asortată o cutie pe măsură. Recomandată și pentru Ziua Îndrăgostiților și aniversarea relației ori a căsătoriei.

15. Cutii cadou carton cu un model original cu fluturi pentru femeile mereu cu zâmbetul pe buze

Cutii cadou carton cu un model original cu fluturi pentru femeile mereu cu zâmbetul pe buze

eMag.ro

Oferă în dar una dintre acele cutii cadou care transmit foarte multă voie bună și care se pliază pe stilul femeilor care iubesc să fie mereu binedispuse. Având o formă rotundă și un imprimeu plin de viață (fluturi), această cutie de potrivește a fi utilizată cu ocazia aniversărilor și sărbătorilor de primăvară (Dragobete, Ziua Îndrăgostiților, 1 și 8 Martie).

Cutii de cadouri pentru bărbați

1. Cutie cadou pentru ceasuri bărbătești

1. Cutie cadou pentru ceasuri bărbătești

eMag.ro

În momentul în care vei dărui un ceas bărbătesc și știi că destinatarul cadoului apreciază acest gen de produse, oferă-i și o cutie neagră cadou. Această este special concepută pentru păstrarea ceasurilor bărbătești (dispune de 6 compartimente), dar și pentru bijuterii. Confecționată din piele ecologică, această cutie cadou bărbați reprezintă ambalajul perfect pentru darul tău!

2. Cutie pentru vin cu accesorii incluse – darul ideal pentru bărbații care apreciază vinul de calitate

Cutie pentru vin cu accesorii incluse – darul ideal pentru bărbații care apreciază vinul de calitate

eMag.ro

Orice sticlă de vin pe care o oferi în dar trebuie să aibă parte de o cutie pe măsură, așa că, dacă vrei că al tău cadou să fie desăvârșit, atunci alege o cutie vrednică de toată admirația. Cutia cu cadouri pe care ți-o recomandăm include patru accesorii ce vor fi pe placul oricărui colecționar de vinuri (dop pentru sticlă, tirbușon, picurător și inel anti-picurare).

3. Set cutii cadou potrivite pentru orice aniversare a unui bărbat

3. Set cutii cadou potrivite pentru orice aniversare a unui bărbat

eMag.ro

Aceste cutii de cadouri sunt perfecte pentru situația în care vrei să oferi mai multe daruri unui bărbat la a cărui aniversare mergi. Potrivite pentru orice ocazie (au dimensiuni diferite și pot stoca diverse cadouri), cutiile sunt confecționate din hârtie și dispun de o fundă din material textil care are un mesaj. Recomandăm aceste cutii pentru cadourile de Crăciun sau pentru acele ocazii în care vrei că darurile tale să iasă în evidență.

4. Cutie cadou explozivă pentru a cuceri un bărbat care este pasionat de obiectele handmade originale

Cutie cadou explozivă pentru a cuceri un bărbat care este pasionat de obiectele handmade originale

Activitati-Cadou.ro

Atunci când vrei să impresionezi un bărbat pasionat de obiectele originale, îi poți dărui o cutie realizată din lemn,  pictată în mod manual și care poate fi personalizată cu un mesaj text și o fotografie. În acest fel îi vei dărui un dar individualizat, dar care este și unicat, fiind conceput special pentru el de către un artist cu vastă experiență în acest tip de artă.

5. Geantă bărbătească pentru cosmetice

5. Geantă bărbătească pentru cosmetice

Notino.ro

Utilă pentru orice bărbat, această geantă pentru cosmetice dispune de 3 compartimente care permit stocarea unei varietăți de produse de îngrijire masculină. În plus, geanta este prevăzută și cu un buzunar din plasă care poate fi utilizat pentru acele produse care nu pot fi depozitate în compartimentele principale. Atunci când vrei să îi dăruiești produse de îngrijire corporală sau facială, această cutie cadou bărbați este ambalajul perfect în care să-ți prezinți cadoul.

6. Cutie vin personalizată – pentru ca darul tău să fie unul cu adevărat personal

Cutie vin personalizată – pentru ca darul tău să fie unul cu adevărat personal

eMag.ro

Fiecare dar trebuie însoțit de un mesaj care să ajungă la sufletul destinatarului, numai că vinul este genul de cadou care are propria poveste. Așa că, dacă vrei să dăruiești o poveste de neuitat, cu un mesaj personal, alege că formă de prezentare una dintre acele cutii pentru cadouri care pot fi personalizate. Mai mult ca sigur că povestea ta va fi primită cu cea mai mare bucurie în suflet și “degustată” până la ultima picătură.

7. Cutii cadouri Crăciun – ascunde-ți surprizele mici și mari în niște cutii magice

Cutii cadouri Crăciun – ascunde-ți surprizele mici și mari în niște cutii magice

eMag.ro

Bucuria Sărbătorilor de Iarnă este amplificată de darurile care ne așteaptă pe toți sub Bradul de Crăciun. Așa că, dacă vrei să oferi daruri magice, orientează-te către acest set cutii cadou care dispune de un model specific de sezon și care îi va dărui bărbatului bucuria de a simți cu adevărat frumusețea sărbătorii magice a Crăciunului.

8. Set de pescuit pentru un pescar pătimaş

set-lanseta-mulineta-xtrem-5-360-m-3-lbs-pescuit-la-crap

Decathlon

Mai mult ca sigur că o cutie cadou care să fie la rândul său un dar cu adevărat util reprezintă cel mai frumos cadou cu putință pentru un pescar. De aceea, atunci când vrei să îți surprizi soțul, iubitul, tatăl sau socrul pescar cu un cadou pe măsură, această cutie este un dar surprinzător care o să îți aducă recunoștință lui pentru totdeauna.

9. Cutie pentru depozitarea bijuteriilor bărbătești

Cutie pentru depozitarea bijuteriilor bărbătești

eMag.ro

Chiar dacă bărbații nu dispun de atât de multe bijuterii precum femeile, acest lucru nu înseamnă că nu au nevoie de un organizator în care să își țină obiectele prețioase. În plus, această casetă face parte din categoria acelor cutii cadou pentru bijuterii care dispun și de compartimente pentru ceasuri. Este un dar care este mai mult decât util și potrivit pentru bărbații care dețin multe bijuterii, butoni, ace de cravată, ceasuri și alte accesorii bărbătești prețioase.

10. Cutie pentru unelte pentru un bărbat căruia îi plac cadourile utile pentru hobby-urile lui

Cutie pentru unelte pentru un bărbat căruia îi plac cadourile utile pentru hobby-urile lui

eMag.ro

Mai mult ca sigur că îl vei surprinde atunci când îi vei dărui o cutie-organizator pentru a-și ține toate uneltele și instrumentele în același loc. Cutia această este concepută pentru bărbații care vor să aibă la îndemână trusa cu scule ori de câte ori este nevoie. Așa că, dacă vrei să îi oferi un dar nu doar practic, ci care să îi demonstreze cât de mult îți pasă de hobby-ul lui, această cutie este cadoul cel mai potrivit.

11. Cutie potrivită ca ambalaj pentru orice ocazie

11. Cutie potrivită ca ambalaj pentru orice ocazie

eMag.ro

Vrei să îi oferi un set de cravate sau accesorii bărbătești precum curea ori portmoneu și nu știi în ce cutie de cadouri ar fi mai bine să le dăruiești? Această cutie este ideală pentru orice tip de cadouri, pentru că permite transportul unei greutăți de până la 7 kilograme. Culoarea albastru închis o transformă în ambalajul perfect pentru orice cadou bărbătesc.

12. Cutia haioasă pentru cadoul de Crăciun destinat oricărui bărbat

Cutia haioasă pentru cadoul de Crăciun destinat oricărui bărbat

eMag.ro

Una dintre acele cutii de cadou care transformă orice dar, indiferent de valoarea sau mărimea lui într-un cadou splendid. Poate fi utilizată pentru orice fel de daruri, atât timp cât acestea se încadrează în dimensiunile cutiei. Este rezistentă și se diferențiază de majoritatea acelor cutii cadouri en-gros prin capacul pe care este imprimat Moș Crăciun în timp ce pedalează.

13. Cutie specială pentru sticlele de vin

Cutie specială pentru sticlele de vin

eMag.ro

Cu toate că nu este o cutie de vin personalizată, această cutie are un design aparte, care îi permite transportul în siguranță a unei sticle de vin cu un gramaj de 750 ml. Iar dacă vrei să profiți de avantajul oferit de design atunci poți folosi suprafața care nu este imprimată și să o individualizezi după cum îți dorești. O poți transforma chiar și într-o cutie cu poze cadou!

14. Cutie pentru stick-ul care conține fotografii de la nuntă sau pentru orice alt cadou aniversar cu amintiri

Cutie pentru stick-ul care conține fotografii de la nuntă sau pentru orice alt cadou aniversar cu amintiri

eMag.ro

Cutia cu cadouri perfectă în care să oferi un stick cu fotografii sau alte amintiri în format digital drept cadou de aniversare a relației sau a unui anumit număr de ani de la căsătorie. Această cutie cu poze cadou este în sine un mic dar delicat, fiind confecționată din lemn și având un design deosebit. În plus, atunci când vrei să îi faci cadou un stick viitorului tău soț, aceasta este cea mai bună modalitate de a-l oferi.

15. Cutie pentru macarons – darul dulce cu care cucerești orice bărbat

15. Cutie pentru macarons – darul dulce cu care cucerești orice bărbat

eMag.ro

Bărbaților le plac dulciurile, mai ales atunci când sunt oferite în cutii cu capac transparent care lasă la vedere deliciile din interior. Așa că, atunci când ți-ai propus să oferi în dar macarons, această cutie este una dintre cele mai bune modalități de a le pune în valoare. Concepută pentru a depozita până la 12 macarons, cutia are un design simplu și poate fi transportată foarte ușor.

Cadourile nu pot fi oferite pur și simplu în cutia lor sau fără un ambalaj adecvat – o cutie cadou femei aleasă în mod corespunzător sporește efectul surprizei din interior. Să nu crezi că lucrurile stau diferit în ceea ce îi privește pe bărbați, pentru că și în cazul lor, o cutie cadou bărbați potrivită înseamnă la fel de mult. Sperăm că ideile noastre de cutii de cadou îți vor fi folositoare și vei face întotdeauna alegerea corectă ce va evidenția așa cum trebuie cadourile tale!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 5.0 (3 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare