Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cele mai bune grătare electrice

Utilizatorii moderni se află întotdeauna în căutarea celor mai noi și mai avansate soluții de gătit pentru acasă. Designul compact, facilitățile de obținere a unor rezultate care să fie nu doar foarte gustoase, ci și sănătoase, un consum cât mai scăzut și un timp de preparare rapid sunt câteva dintre caracteristicile pe care le caută orice iubitor de grătar. De aceea, atunci când îți dorești să ai parte de toate aceste avantaje, plus altele, pe care le vom descoperi pe parcurs, soluția cea mai la îndemână este un grătar electric.

  Cele mai bune grătare electrice în 2020

  KLARSTEIN Tenderloin Mini racletta gril Klarstein BURGERMEISTER 3 în 1 Klarstein Maverick BBQ 1500 W
  Recenzie KLARSTEIN Tenderloin Recenzie Klarstein BURGERMEISTER 3 în 1 Recenzie Klarstein Maverick BBQ 1500 W
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Placă de piatră pe lângă cea de grill
  Gătești pentru 4 persoane
  Poate fi alungit
  Poate fi folosită și numai o singură
  față
  Se curăță ușor
  Putere de 2000 W
  Suprafață neaderentă din ceramică
  Funcție de pregătire tip Panini
  Ajutare temperatură până la 240 ° C
  Blocare capac pentru siguranță
  Tehnologie gătire cu halogen
  Temporizator până la 99 minute
  Temperatură reglabilă până la 280 ° C
  Afișaj LCD
  CONTRA Temperatura nu poate fi setată
  Funcții de bază
  Greutate ușor ridicată – 5, 4kg
  Cablu scurt
  Plită ușor dificil de manevrat
  Grill electric ușor atipic
  SUMAR KLARSTEIN Tenderloin Mini racletta grill oferă două tipuri de grătar perfect pentru iubitorii de mâncăruri sănătoase și diverse. Klarstein BURGERMEISTER 3 în 1, grill contact/ panini, 2000 W este unul dintre acele grătare electrice pe care te poți baza în orice situație, oferindu-ți rezultatele cele mai bune în cel mai scurt interval de timp. Klarstein Maverick BBQ 1500 W este un instrument de gătit care-ți oferă o experiență culinară completă, diferențiindu-se de alte aparate printr-o gamă extinsă de caracteristici de top.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie KLARSTEIN Tenderloin Mini racletta gril

  Recenzie KLARSTEIN Tenderloin

  Putere: 2x 600 W I Termostat reglabil: Nu I Suprafață plită: 11,5 x 19 cm I Componente detașabile/Se spală în mașina de spălat vase: Nu/Nu I Tavă de scurgere: Da I Accesorii incluse: Da I Dimensiuni: 24 x 11,5 x 33,5 cm I Greutate: 1, 4 kg I Culoare: Negru I Preț: 239 Lei

  Avantaje
  • Placă de piatră pe lângă cea de grill
  • Gătești pentru 4 persoane
  • Poate fi alungit
  • Poate fi folosită și numai o singură
  • față
  • Se curăță ușor
  Contra
  • Temperatura nu poate fi setată
  • Funcții de bază

  KLARSTEIN Tenderloin Mini racletta grill este un grill electric de bază de care se poate bucura orice utilizator casnic. Într-adevăr, nu oferă foarte multe funcții, dar acest lucru se traduce prin prețul mic. Un avantaj notabil este faptul că acesta are fețele detașabile și interșanjabile, iar una dintre ele este de piatră. Astfel, poți să gătești diferite feluri de grătar cu un singur aparat. Desigur, dacă preferi numai fața de aluminiu sau doar pe cea din piatră, o poți folosi numai pe aceea.

  Acest grill este foarte practic pentru familiile mici. Poți pregăti o masă pentru patru persoane, sau poți folosi numai o singură parte a grătarului pentru a face mâncare numai pentru o singură persoană. În plus, acesta se curăță foarte ușor, datorită suprafeței non-stick. În ansamblu, KLARSTEIN Tenderloin Mini racletta grill este un grill practic, care îți oferă mai multe opțiuni de gătire, ceea ce este extraordinar.

  Recenzie Klarstein BURGERMEISTER 3 în 1

  Recenzie Klarstein BURGERMEISTER 3 în 1

  Putere: 2000 W I Termostat reglabil: Da I Suprafață plită: 27,5 x 24 cm I Componente detașabile/Se spală în mașina de spălat vase: Nu/Nu I Tavă de scurgere: Da I Accesorii incluse: Da I Dimensiuni: 36,5 x 37 x 54 cm I Greutate: 5, 4 kg I Culoare: Argintiu/Negru I Preț: 469 Lei

  Avantaje
  • Putere de 2000 W
  • Suprafață neaderentă din ceramică
  • Funcție de pregătire tip Panini
  • Ajutare temperatură până la 240 ° C
  • Blocare capac pentru siguranță
  Contra
  • Greutate ușor ridicată – 5, 4kg
  • Cablu scurt

  Klarstein BURGERMEISTER 3 în 1, grill contact/ panini, 2000 W îți oferă vaste posibilități de a-ți pregăti grătarul favorit, punându-ți la dispoziție timp rapid de pregătire, calitate superioară a rezultatelor și eficiență maximă. Grație funcției de reglare a temperaturii până la 240 ° C, fripturile se pregătesc foarte rapid. Funcțiile de etanșare, anti-alunecare și blocare capac îți oferă maximul de siguranță în timpul exploatării.

  Plăcile acestui grill electric sunt foarte mari, ceea ce permite prepararea unor alimente de dimensiuni mai întinse. Sistemul de presare este unul foarte eficace, așa că o să poți menține presiunea pe alimentele care se pregătesc, favorizând gătirea lor într-o perioadă de timp mai scurtă. Prețul este foarte avantajos, ceea ce poziționează acest grătar electric printre cele mai bune alternative din categoria sa.

  Recenzie Klarstein Maverick BBQ 1500 W

  Recenzie Klarstein Maverick BBQ 1500 W

  Putere: 1500 W I Termostat reglabil: Da I Suprafață plită: 37 cm I Componente detașabile/Se spală în mașina de spălat vase: Nu/Nu I Tavă de scurgere: Da I Accesorii incluse: Da I Dimensiuni: 33 x 29 x 46 cm I Greutate: 3, 9 kg I Culoare: Alb/Negru I Preț: 659 Lei

  Avantaje
  • Tehnologie gătire cu halogen
  • Temporizator până la 99 minute
  • Temperatură reglabilă până la 280 ° C
  • Afișaj LCD
  Contra
  • Plită ușor dificil de manevrat
  • Grill electric ușor atipic

  Klarstein Maverick BBQ 1500 W o să te surprindă la început cu designul sau și cu plita rotundă, care este diferită de cea a grătarelor electrice clasice. Dar, pe măsură ce vei începe să îl folosești o să descoperi un produs de calitate superioară, care-ți va ușura gătitul. Funcțiile de temporizare și de selectare a treptelor de gătit (până la o temperatură de maxim 280 ° C) se combină perfect cu avantajele oferite de suprafața neaderentă și de posibilitatea de a controla totul cu ajutorul afișajului cu LCD.

  Sistemul de încălzire și gătire cu halogen (la infraroșu) îți oferă posibilitatea de a nu găti cu fum. În plus, formă plitei de 37 cm îți permite să pregătești la acest grill electric nu doar BBQ sau fripturi, ci și o serie de alte alimente mai spectaculoase și chiar și pizza. Adaugă acestor caracteristici și prețul, care este foarte atrăgător, și o să ai parte de unul dintre cele mai bune grătare electrice de pe piață.

  Model alternativ de grill electric

  Pentru acele situații în care consideri că ai nevoie de un produs care să se încadreze într-un anumit buget, OneConcept Woklette grill 1200 W este grătarul electric care-ți oferă o mulțime de avantaje pentru un preț foarte accesibil. Astfel, cu ajutorul acestui aparat poți găti pentru 6 persoane în același timp, iar accesoriile care sunt incluse în pachet vor servi că ajutoare de nădejde în timpul pregătirii grătarului. Poți să pregătești nu doar un grătar de calitate, cu care să-ți uimești invitații, ci le poți oferi și un desert, fiindcă acest dispozitiv îți permite să faci și clătite.

  De ce este recomandată alegerea unui grătar electric?

  Poate că te întrebi de ce ar trebui să optezi pentru grătare electrice în dauna celor tradiționale, dar, atunci când vei observa avantajele care-ți sunt oferite, cu siguranță că o să înțelegi că un grill electric este mult mai benefic. Iată care sunt doar câteva dintre elementele de diferențiere ale unui grătar alimentat cu energie electrică în comparație cu unul clasic:

  • Dispune de module de gătit multiple;
  • Oferă o manevrabilitate sporită și are plăci cu suprafață neaderentă;
  • Îți oferă posibilitatea de a pregăti și alte preparate (pizza, clătite, etc);
  • Se conectează simplu, la o priză;
  • Nu scoate fum, așa cum se întâmplă la cele tradiționale;
  • Modul de gătire este asistat și poți selecta temperatura ideală pentru gătirea unui preparat;
  • Rezultatul obținut este unul mult mai sănătos decât la un grătar clasic;
  • Dispune de multiple elemente de siguranță în exploatare;
  • Curățarea se execută mult mai rapid și mai simplu.

  Nu uita de faptul

  • că te bucuri de prepararea fripturilor mult mai rapid (grație temporizatorului și a funcției de selectare a temperaturii). Iar prețul este unul accesibil tuturor, ceea ce înseamnă că oricine se poate bucura de noul mod de a face un grătar!

  Cum alegi un grill electric de calitate?

  Poate că este simplu să-ți optezi pentru un grill electric, dar, nu întotdeauna opțiunile disponibile pe piață se încadrează în ceea ce privește criteriile de selecție. Drept urmare, iată care sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îți vei alege viitorul grătar electric:

  • Puterea de gătire – în general, cele mai bune grătare electrice se remarcă printr-o putere ridicată, care poate ajunge până la 2000 W. Grație acestei caracteristici poți pregăti mâncarea mult mai rapid, ceea ce înseamnă și un consum de curent electric mai scăzut.
  • Selectorul de temperatură – este un element care îți permite să setezi valoarea corespunzătoare a temperaturii de gătire a unui preparat, astfel încât acesta nu doar să se gătească mai rapid, ci și în modul corect. Alături de temporizator, aceste funcții contribuie la sporirea calității mâncării ce se pregătește, iar rezultatele vor fi întotdeauna cele așteptate.
  • Suprafața plitei de gătit – aceasta trebuie să fie cât mai întinsă, pentru a-ți permite să prepari o gamă cât mai diversificată de mâncăruri. Foarte importantă este și forma acesteia, dat fiind faptul că anumite modele de grătare electrice îi oferă utilizatorului posibilitatea de a găti și alte tipuri de preparate. În plus, materialul din care este confecționată trebuie să fie anti-aderent și să permită curățarea cu rapiditate a grill-ului.
  • Accesoriile incluse în pachet – sunt de mare ajutor pentru orice pasionat de gătit, dat fiind faptul că îi ușurează munca în ceea ce privește timpul și modul de preparare. Vasul de scurgere a grăsimii este un element esențial al pachetului de achiziție, alături de raclete și spatule.
  • Funcțiile oferite de către grill-ul electric – de mare ajutor este un ecran cu afișaj, care îți oferă posibilitatea de a știi care este valoarea exactă a temperaturii în timpul operațiunii de gătit, dar și alți indici, care te pot ajută să pregătești grătarul perfect. Funcțiile de anti-alunecare, de blocare în timpul folosirii sau cele de presare a plăcilor sunt de folos, așa cum de mare ajutor este și funcția de temporizare.
  • Designul aparatului – îți va permite nu doar să ai un aparat care se distinge în bucătăria ta, dar și care se poate utiliza și depozita într-un mod cât mai comod.
  • Garanția oferită produsului – în general, aceasta este de 24 de luni, dar, în cazul aparatelor de top, este extinsă și până la 36 de luni. Alege un produs care să aibă o garanție cât mai îndelungată, pentru că în acest fel nu doar că știi că respectivul dispozitiv este de calitate, dar și înlocuirea/reparația acestuia este mai simplu de realizat.

  Acum că ți-ai găsit modelul mult-dorit, iată și cum îl poți manevra în cele mai bune condiții, astfel încât să ai parte de o mulțime de grătare de neuitat, alături de familie și prieteni:

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.6 (71 voturi)

  Autor článku

  Lavinia Calin
  Lavinia Calin

  Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site.

  Articole similare