Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

15 idei cadou nași botez și cadouri fini 2024

Botezul reprezintă unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața oricărei familii. Înainte de toate, este un moment esențial în viața copilului și al părinților (cei naturali și cei spirituali, nașii)o celebrare a întrării copilului în rândul creștinilor. Mai apoi, este prilej de bucurie, petrecere și voie bună. Știm cu toții că la botez se dau bani sau cadouri, dar este foarte important ce fel de daruri oferim (mai ales dacă suntem nași), pentru că acesta trebuie să fie cel mai spectaculos dintre cadouri bebeluși botez.

Și părinții trebuie să aleagă cu grijă un cadou nași botez, astfel încât acesta să fie un dar care să se transforme într-o amintire de neuitat peste timp. De aceea, noi am adunat o serie de idei de cadouri pt nași de botez, câteva cadouri botez băiat și idei cadouri botez fată, care sperăm să te ajute să oferi un dar de neuitat la petrecerea de botez. Optează pentru cele mai interesante cadouri botez nași în 2021!

5 IDEI DE CADOURI PENTRU NAȘI DE BOTEZ

1) Un sejur în Croația – cadou pt nașii de botez cărora le place să se relaxeze la maxim

Un sejur în Croația – cadou pt nașii de botez cărora le place să se relaxeze la maxim

Booking.com

Croația este o destinație de vacanță care oferă acces la plaje minunate, monumente și locuri importante din punct de vedere istoric, orașe cu o arhitectură spectaculoasă și unele dintre cele mai luxoase resorturi. Opatija, Rovinj, Makarska, Trogir, Sibiek, Riejka sau Omis sunt destinațiile din care poți alege cele mai frumoase cadouri botez nași. Aceștia se pot bucură de cele mai bune condiții de relaxare în resorturi de top sau pot face sporturi nautice ori sporturi extreme – în funcție de felul părinților spirituali te poți orienta către cel mai atractiv cadou pentru nași la botez. Ai la dispoziție hoteluri de 4 și 5 stele, pensiuni de top și chiar apartamente pe care le poți rezerva în avans. Cu siguranță că va fi cel mai neașteptat și uimitor cadou de mulțumire pentru nași de botez!

2) Experiență de neuitat pentru nași cărora le place să se distreze intens

Experiență de neuitat pentru nași cărora le place să se distreze intens

Activitati-Cadou.ro

Este genul de cadou nași botez care le va demonstra acestora prețuirea pe care o aveți pentru ei. Zbor cu elicopterul, prânz regal la Castelul Bran, cină romantică pe vapor, city break-uri în unele dintre cele mai pitorești orașe din România, acțiuni de urmărire a activităților animalelor sălbatice în parcuri naturale amenajate, degustări de vin, cursuri de inițiere în călărie, tir sportiv sau scubadiving, lecții de dans și multe alte cadouri pentru nași de botez care vor reprezenta una dintre cele mai frumoase și de neuitat experiențe pentru aceștia.

3) Sistem audio de top pentru nașii care apreciază muzica redată la cele mai înalte standarde de calitate

Sistem audio de top pentru nașii care apreciază muzica redată la cele mai înalte standarde de calitate

eMAG.ro

Un sistem audio de calitate este un cadou pentru nașii de botez melomani, pentru că le oferă acestora posibilitatea de a se delecta cu muzica lor preferată la cele mai înalte standarde de calitate. Sony, Akai, Panasonic, Blaupunkt sau Philips sunt brandurile care au conceput unele dintre cele mai performante linii audio. Te poți orienta către orice aparat din gama electronicelor și electrocasnicelor mai ales atunci când știi că acest tip de cadou pentru nași la botez le face o mare plăcere. În cazul în care știi că nașii au nevoie de un anumit aparat electrocasnic nu ezita să optezi pentru acesta, fiindcă va unul dintre cele mai utile cadouri pt nași de botez.

4) Parfumuri de lux pentru nașii care apreciază mirosurile rafinate

Parfumuri de lux pentru nașii care apreciază mirosurile rafinate

Notino.ro

Pe lângă cadouri personalizate pentru nași de botez, suită de cadouri pentru nași de botez va include și alte daruri, iar printre acestea poți selecta și parfumurile de lux. Este una dintre acele idei cadou nași botez care nu vor da greș mai ales atunci când aceștia se încadrează în categoria celor care apreciază mirosurile fine și ingredientele rare. Aromele de oud, iris de Grasse, trandafir de Damasc, tămâie sau iasomie transformă aceste parfumuri într-o semnătură personală care le conferă unicitate. Pentru că nașii copilului sunt unici, caută întotdeauna să le oferi un cadou pentru nași la botez unic.

5) Cadou nași botez de neuitat – un tablou care să le personalizeze locuințaCadou nași botez de neuitat – un tablou care să le personalizeze locuința

Pictorulfericit.ro

Există numeroase idei cadou nași botez, iar dacă vrei ca părinții spirituali ai copilului tău să aibă parte de o amintire de neuitat, atunci include printre variantele de cadouri pt nași de botez și un tablou. Mai ales că ai la dispoziție picturi cu peisaje, animale, flori, clădiri, orașe, păsări sau tablouri cu tematică religioasă. Orientează-te către un cadou pentru nașii de botez care să le transmită prețuirea de care se bucură din partea finilor. Mai ales că astfel de cadouri personalizate pt nași de botez vor fi peste timp o dovadă a momentului unic al creștinării finului sau finei lor.

4 IDEI DE CADOU BOTEZ BĂIAT

1) Cărți și jucării pentru bebeluși care vor crește mari și puternici

Cărți și jucării pentru bebeluși care vor crește mari și puternici

Carturesti.ro

Lista cu idei de cadou botez băiat trebuie să includă și cărți, dar și jucării pentru copii. Ai la dispoziție o gamă extinsă de articole, pentru orice vârstă, pentru că, așa cum știm, bebeluși cresc foarte repede și manifestă o dorință imensă de cunoaștere. Asigură-te că viitorul cadou botez băiețel îi oferă acestuia produse (cărți și jucării) pentru o perioadă de timp cât mai îndelungată. Cărțile de cunoaștere pentru bebeluși, jucăriile zornăitoare și jucăriile interactive pentru vârsta de 6 luni îi vor oferi acestuia posibilitatea de a se dezvolta armonios.

2) Un cadou botez băiat practic, util și mereu de ajutor oricărui părinte

Un cadou botez băiat practic, util și mereu de ajutor oricărui părinte

drMax.ro

Pregătirea mâncării unui bebeluș sau încălzirea biberoanelor necesită aparate speciale, așa că niște nași grijulii le vor oferi finilor toate ustensilele necesare (încălzitor de biberoane, sterilizator pentru articolele folosite pentru bebeluș, aparate de gătit cu aburi, etc) pentru ca micuțul să aibă parte de cea mai bună îngrijire. Acesta este unul dintre cele mai practice idei de cadouri pentru botez, cu care nașii nu au cum să dea greș pentru că orice părinte are nevoie de cele mai performante aparate pentru un copil care să crească sănătos.

3) Hăinuțe de brand pentru un fin care o să fie un bebe cool

Hăinuțe de brand pentru un fin care o să fie un bebe cool

Answear.ro

Dacă îți dorești ca finul vostru să arate cool încă de la această vârstă, atunci puteți să optați pentru un cadou botez băiat care să îl îmbrace în ton cu modă. Îi poți alege treninguri originale, pantaloni, tricouri, cămășuțe și multe alte articole de îmbrăcăminte atât pentru această vârstă, cât și pentru categorii de vârstă puțin mai mare (de exemplu, poți lua în calcul atât haine pentru 6 luni, 12 luni, 18 luni sau 24 de luni). Un lucru foarte bun la hainele de  brand pe care le poți oferi drept cadou este că le poți lua pentru orice vârstă, chiar dacă le vei prezenta ca pe niște cadouri botez nași.

4 CADOURI BOTEZ FETE

1) Bijuterii din aur pentru o mică prințesă

Bijuterii din aur pentru o mică prințesă

Teilor.ro

Pe buzele oricărui viitor nas este o întrebare apăsătoare – ce cadouri se dau la botez? Scapă de orice dubiu legat de răspunsul la această întrebare cu un cadou botez fată cu care mergi de fiecare dată la sigur – bijuterii din aur. Brățări, cercei sau pandantive speciale, cu diverse design-uri și modele variate, cu gramaje diferite – micuța fină va arăta impecabil atunci când va purta aceste bijuterii. Iar dacă vrei să sporești și mai mult efectul acestui cadou, atunci poți să oferi o bijuterie asortată și mamei finei. Totodată, finii pot să ia în calcul un astfel de cadou pt nașii de botez (nașa).

2) Un instrument muzical de jucărie pentru o viitoare vedetă rock

Un instrument muzical de jucărie pentru o viitoare vedetă rock

eMAG.ro

Lista cu idei cadou nași botez pentru fini nu ar fi complete fără niște articole “care să facă zgomot”. Mai ales dacă fina prezintă niște abilități în acest sens. Așa că, cine altcineva decât nașii să îi încurajeze pornirile artistice? O orgă muzicală, o chitară electronică de jucărie, mini-pian, set de dobe și multe alte idei cadouri botez fată îți stau la dispoziție pentru a alege articolul care îi va oferi micuței fine momente de neuitat. Și ce cadou pentru nași la botez poate fi decât o carieră muzicală de succes peste ani, în care fina să amintească despre primul ei instrument muzical. Și chiar dacă nu va deveni un artist, faptul că se va distra de minune este un cadou la fel de prețios, nu-i așa?

3) Încălțăminte de top pentru o fină mereu la modă

15 idei cadou nași botez și cadouri fini 2024 – Încălțăminte de top pentru o fină mereu la modă e1615308205301

Answear.ro

Printre cele mai populare idei cadouri botez fată se numără oferirea de articole de încălțăminte de calitate finei. Te poți orienta către produse care se potrivesc vârstei la momentul botezului, cât și către unele pentru o vârstă mai mare. Categoria acestor produse este vastă, cu branduri recunoscute la nivel mondial, precum Vans, Adidas, Emu, Mayoral, Guess sau Tommy Hilfinger. De la încălțăminte confortabilă și sport și până la cea elegantă, pentru ocazii speciale, acest gen de cadouri va fi întotdeauna pe placul finilor care își doresc că ai lor copii să se bucure de un mers confortabil și grațios.

4) Camera de vis personalizată cu stickere Disney pentru o fină fericită ca o prințesă

Camera de vis personalizată cu stickere Disney pentru o fină fericită ca o prințesă

sticker-decorativ.ro

Chiar dacă nu este un cadou botez fată tipic, nașii trebuie să fie mereu surprinzători, așa că, unul dintre darurile cele mai neașteptate este personalizarea camerei finei cu stickere decorative de la Disney. Prințesele Disney vor fi alături de fină zi și noapte sau poți opta pentru Minnie și Daisy, Alba ca Zăpada și cei Șapte Pitici, Prințesa Sofia sau Violetta pentru a veghea odihna celei mici. Cu siguranță că este genul de cadou la care nu se așteaptă nimeni, așa că asigură-te că îl însoțești și de cadouri botez argint, precum și de alte daruri care să îi rămână în amintire pentru totdeauna.

Aceste idei cadou nași botez 2021 sunt utile, practice și oferă amintiri de neuitat. Un cadou pt nașii de botez trebuie să le demonstreze acestora prețuirea pe care le-o poartă finii, în timp ce darurile oferite finilor la botez trebuie să fie utile părinților, dar să fie și pe placul copiilor. Astfel de cadouri nași botez nu trebuie să se încadreze în tiparele obișnuite, pentru că nașii nu sunt doar părinții spirituali, ci și unii dintre cei mai buni prieteni de joc ai finilor celor mici.

Surprinde cu un cadou pentru nașii de botez de neuitat și oferă un cadou din partea nașilor la care finii să nu se aștepte. Pentru că la asta se rezumă variantele de idei cadou nași botez – sunt unice, așa cum este și relația dintre fini și nași!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 5.0 (8 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare