Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Recenzie Academic Singles

16. 9. 2021 actualizat

Recenzie Academic Singles

8.4

Folosește-ți inteligența pentru a cunoaște oameni noi!

 

Mesagerie
7
Test de personalitate
10
Număr de utilizatori
8
Preț
8.5
Avantaje
 • Site de matrimoniale pentru relații de lungă durată
 • Test de personalitate
 • Interfață ușor de navigat
 • Apel video
 • Aplicație pentru mobil
Contra
 • Mesaje limitate pentru contul gratuit
 • Contul gratuit este lipsit de multe funcții

Este bine să ai în comun ceva cu persoana de care îți place. Exact pe acest principiu a fost creat site-ul de dating Academic Singles. Testul de personalitate, bazat pe o metodă științifică, pe care îl completezi la crearea profilului te pune în contact cu persoane care au aceleași interese și pasiuni ca tine. Astfel, vei avea un punct de plecare atunci când începi discuția cu persoana cu care te potrivești.

academic singles 2

Mesagerie – 7/10

Mesageria este simplă și nu oferă foarte multe privilegii conturilor gratuite. Însă, poți folosi funcția video de apel video, prin care poți avea întâlniri fără a ieși din casă. Astfel, vei vedea dacă te potrivești sau nu cu persoana cu care vorbești chiar înainte de a ieși în oraș pentru prima dată. De asemenea, Academic Singles are o categorie specială pentru oameni care vor să cunoască pe cineva din diaspora. Astfel, chiar dacă muncești într-o țară străină, poți cunoaște pe cineva aproape de tine, cu care să vorbești aceeași limbă. Trebuie să știi că toate conturile de pe Academic Singles sunt verificate, astfel că nu vei găsi impostori.

Un alt element interesant al site-ului de dating Academic Singles este faptul că există o reprezentare a sexelor echilibrată. Astfel, nu vei găsi mai multe femei sau mai mulți bărbați decât ponderea în societate. Acest lucru ajută la găsirea unei perechi mai repede. Aplicația pentru mobil este și ea un avantaj, având în vedere că din ce în ce mai multă lume folosește mai de grabă smartphone-ul decât calculatorul.

Test de personalitate – 10/10

Având în vedere că site-ul de dating Academic Singles oferă o alternativă științifică a testului de personalitate, poți să fii sigur că vei găsi pe cineva cu care să împarți restul vieții în cel mai scurt timp. Site-ul este simplu de folosit, are o interfață atractivă și îți pune la dispoziție toate instrumentele de care ai nevoie pentru a iniția o conversație plăcută, cum ar fi interesele comune pe care le ai cu persoana respectivă. Prin urmare, acesta ar trebui măcar încercat.

Academic Singles este un site de dating creat pentru persoanele care își doresc mai mult de la partenerii lor, nu numai platitudini. Metoda științifică pe care se bazează testul de personalitate atrage utilizatori care doresc discuții lungi și interesante.

Academic singles

Număr de utilizatori – 8/10

Academic Singles este un site de matrimoniale creat atât pentru întâlniri cât și pentru relații de lungă durată. Dacă iei în calcul și numărul de utilizatori, cu siguranță îți vei găsi sufletul pereche. Trebuie doar să fii deschis la noi încercări și foarte sincer. De cele mai multe ori relațiile începute online nu merg pentru că persoanele își creează noi povești de viață care nu corespund în realitate. Trebuie să te gândești că la un moment dat nu vei mai fi în spatele calculatorului.

Preț – 8.5/10

Contul gratuit este destul de limitat, și ca număr de mesaje pe care le poți trimite dar și în ceea ce privește funcțiile. Din acest motiv, ar trebui să optezi pentru un cont premium, care îți pune la dispoziție mai multe mijloace de a cunoaște pe cineva. Academic Singles are trei variante de abonamente: Basic care costă 59.9 lei pe lună, Dedicat pentru care scoți din buzunar 79.0 lei pe lună și Premium care ajunge la 99.9 lei pe lună, însă oferă cele mai multe șanse de a cunoaște pe cineva. Dacă ești hotărât să îți găsești jumătatea, atunci este indicat să optezi pentru unul dintre abonamente.

8.4

Folosește-ți inteligența pentru a cunoaște oameni noi!

 

Mesagerie
7
Test de personalitate
10
Număr de utilizatori
8
Preț
8.5
Avantaje
 • Site de matrimoniale pentru relații de lungă durată
 • Test de personalitate
 • Interfață ușor de navigat
 • Apel video
 • Aplicație pentru mobil
Contra
 • Mesaje limitate pentru contul gratuit
 • Contul gratuit este lipsit de multe funcții
Sfatul nostru

Însă, dacă consideri că nu te pliezi pe profilul utilizatorului acestui site de dating, citește mai multe despre celelalte site-uri din listă. Cu siguranță vei găsi un site de matrimoniale care să se plieze pe nevoile tale.

 

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Nimeni nu a analizat încă acest lucru, să fie primul.

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

Articole similare