Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Recenzie Be2

16. 9. 2021 actualizat

Recenzie Be2

8.5

Site-ul perfect pentru o aventură de o noapte dar și pentru a-ți cunoaște jumătatea.

Mesagerie
9.5
Test de personalitate
7.5
Număr de utilizatori
9
Preț
8
Avantaje
 • Site de matrimoniale pentru relații de lungă durată
 • Interfață ușor de navigat
 • Apel video
 • Aplicație pentru mobil
 • Mulți membrii
Contra
 • Contul de membru este scump
 • Contul basic este lipsit de multe funcții

Be2 este una dintre cele mai mari site-uri de dating din lume. Cu ajutorul acestuia poți găsi cu ușurință persoana potrivită pentru tine. Interfața acestuia este ușor de folosit, site-ul are aplicație pentru mobil și oferă funcția de apel video pentru mesagerie. Un avantaj este faptul că ți se oferă o lună gratuită de abonament, pentru a testa toate funcțiile pe care această platformă le are de oferit. De altfel, funcțiile oferite de această platformă o detașează de celelalte, iar acest lucru se vede în popularitatea acesteia.

dating online be2

Este foarte simplu să îți deschizi cont pe Be2dating.ro. Ai nevoie doar de o adresă de e-mail valabilă și de o parolă puternică. Apoi, poți să începi să completezi chestionarul oferit de site. Acest chestionar este foarte detaliat șu stă la baza potrivirilor pe care Be2 le face. Prin urmare, trebuie să îl iei în serios, pentru a-ți găsi mai ușor perechea, fără să fie nevoie să discuți cu mulți oameni cu care nu ai nimic în comun. Acest chestionar este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai complexe de pe piață și cu cele mai bune rezultate.

Recenzie Be2 – image 2 of be2

Test de personalitate – 7.5/10

Contul basic este destul de sărac în funcții. Îți oferă posibilitatea de a trimite mesaje și de a iniția conversații cu alți membrii, chiar și video. Însă, contul de membership este mult mai complex. Acesta oferă un chestionar mult mai detaliat, apeluri video, mesagerie nelimitată, chat live și multe altele. Poți testa toate funcțiile cu o lună de abonament gratuit. Cu siguranță vei face pasul spre cumpărarea unui membership, în special dacă vrei cu adevărat să îți găsești jumătatea.

Mesagerie – 9/10

În ceea ce privește siguranța datelor personale, Be2 îți oferă tot ce ai nevoie, pentru a nu părăsi platforma înainte de a-ți fi câștigată încrederea. Astfel, nu trebuie să faci schimb de numere de telefon pentru a conversa live cu cealaltă persoană. Serviciul de mesagerie este foarte comun iș ușor de folosit. De asemenea, toate conturile sunt verificate, prin urmare, nu vei fi asaltat de impostori. În plus, tu decizi ce informații și fotografii sunt publice, dar și cine poată să îți vadă pozele. Be2 te ajută cu adevărat să îți găsești sufletul pereche și înlătură, pe cât posibil, toate elementele care te-ar putea irita sau dezamăgi.

Recenzie Be2 – pair 3798371 1280

Preț – 8/10

Be2 este un site de matrimoniale care într-adevăr te poate ajuta să îți găsești sufletul pereche. Într-adevăr, trebuie să plătești pentru a primi toate serviciile oferite de acest website, însă calitatea se vede în rezultate. Astfel că dacă ești hotărât să îți găsești sufletul pereche, poți să investești în măcar 6 luni de abonament pe acest site. Șansele tale de a găsi pe cineva cu care să împarți viitorul vor crește exponențial. În plus, vei fi mai protejat de construcția platformei și pentru început vei fi ajutat chiar să comunici cu persoanele care te interesează. Aceste mici detalii sunt foarte importante, în special dacă ești o persoană mai timidă.

Număr de utilizatori – 9.5/10

Be2 este una dintre cele mai populare platforme de dating din România, cu peste 750.000 de utilizatori unici. Astfel că acest site îți oferă posibilitatea de a cunoaște pe cineva, dat fiind faptul că ai de unde alege. Cu un cont Premium și cu puțin curaj, pentru a vorbi cu persoanele de care ești interesat, îți va fi ușor să îți găsești jumătatea.

8.5

Site-ul perfect pentru o aventură de o noapte dar și pentru a-ți cunoaște jumătatea.

Mesagerie
9.5
Test de personalitate
7.5
Număr de utilizatori
9
Preț
8
Avantaje
 • Site de matrimoniale pentru relații de lungă durată
 • Interfață ușor de navigat
 • Apel video
 • Aplicație pentru mobil
 • Mulți membrii
Contra
 • Contul de membru este scump
 • Contul basic este lipsit de multe funcții
Sfatul nostru

Dacă acest site nu îți face cu ochiul, poți să alegi orice alt site din această listă, evident după ce ai citit recenzia. În definitiv, este mult mai ușor să eviți problemele dacă acestea au fost testate înainte. Iată ce avem de spus și despre alte site-uri de dating!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 1.0 (1 vot)

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

Articole similare