Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Recenzie BeNaughty

17. 12. 2021 actualizat

Recenzie benaughty

 

 

 

 

9.3

Un site pentru aventuri de-o noapte dar și întâlniri pe termen lung pentru oamenii cu orizonturi deschise și flexibile.

Mesagerie
8
Experiență de utilizare
9
Număr de utilizatori
10
Preț
10
Avantaje
 • Perioadă de gratuitate
 • Peste 500.000 de utilizatori în România
 • Are aplicație
 • Femeile folosesc mesageria gratuit
 • Poți încărca filmulețe
Contra
 • Nu toate funcțiile sunt disponibile pentru conturile gratuite
 • Bărbații trebuie să plătească pentru a trimite mesaje

BeNaughty.com este un site de întâlniri rapide, de aventuri, cu o prezență mondială, pe care cu siguranță trebuie să îl încerci. Are mulți utilizatori, din toate țările, care cută același lucru ca tine: o aventură de-o noapte. Cu filtre de căutare diverse și un chat interactiv, poți găsi oricând pe cineva care să îți împărtășească interesele. Aplicația de Android și IOS face comunicarea mult mai simplă. Iar galeria în care poți uploada și filmulețe, este cu siguranță un avantaj pentru fiecare utilizator. 

BeNaughty recenzie

Mesagerie 8/10

Serviciul de mesagerie al BeNaughty este real-time. Ceea ce înseamnă că poți să începi să vorbești cu oamenii care îți plac chiar înainte de a termina de completat profilul. Asta, dacă ești femeie, deoarece această funcție este gratuită doar pentru ele. Bărbații trebuie să upgradeze la un cont premium pentru a trimite primii mesaje. Totuși, ei pot să răspundă la mesaje cu un cont gratuit, ceea ce este util. 

Chat-ul este destul de complex. Are funcții video și audio pentru conturile premium. Poți trimite premii și cadouri contra cost persoanelor cu care vorbești. Însă, acesta este curat și ușor de accesat pentru toată lumea. Ceea ce înseamnă că pe lângă partea de chat poți trimite și emoticoane pentru a înlesni comunicarea. Faptul că site-ul are și o aplicație de mobil este un avantaj notabil pentru toți utilizatorii pentru că poți să îți cauți oricând și oriunde un partener. 

Experiența de utilizare 9/10

Site-ul, per total, este foarte simplu de folosit. După ce completezi formularul de înscriere de pe prima pagină, poți să începi căutarea. Fiecare utilizator are un număr de „matches”, confirm criteriilor de căutare. Poți să îți schimbi aceste opțiuni, dacă nu găsești nimic pe gustul tău. De altfel, filtrele de căutare sunt foarte diverse. Poți căuta de la un sugar daddy, la un partener pentru o noapte, la oameni cu fetishuri foarte specifice. Site-ul are filtre și pentru threesomes și orgii. 

De altfel, diversitatea este cuvântul care reprezintă site-ul BeNaughty.com. Pe acest site poți găsi absolut orice reprezentare cauți, de la persoane LGTBQ+ până la fetishuri specifice. Iar avantajul este că a fost creat fix pentru aventuri scurte, nu pentru relații. Ceea ce înseamnă că poți să treci la agățat imediat ce ți-ai deschis contul. Mai mult, pentru că este gratuit pentru femei, rația de femei la bărbați este mare, deci ești avantajat dacă vrei să te întâlnești cu o reprezentantă a sexului frumos.  

Un alt avantaj este faptul că poți să încarci clipuri scurte, de maxim 6 secunde, de tip Vine sau Tik Tok. Astfel, poți să arăți o latură mai naturală a ta, neajutată. Mai mult, printr-un clip poți exprima mult mai bine ceea ce nu reușești să faci în descriere. Desigur, poți să uploadezi și poze. Dar funcția video este cu adevărat excelentă pentru cei care nu stăpânesc arta condeiului. 

Număr de utilizatori 10/10

Platforma BeNaughty are aproximativ 500.000 de utilizatori în România și 13 milioane la nivel mondial. Asta înseamnă că poți să găsești foarte repede pe cineva care să împartă aceleași interese ca tine. Iar femeile predomină pe această platformă, desigur, pentru că ele pot să folosească mesageria gratuit. Iar pentru că site-ul încurajează diversitatea, poți găsi oameni frumoși și libertini cu care să împarți cel puțin o cafea. 

Trebuie menționat, însă, că acest site nu are altă metodă de verificare a conturilor în afară de cea de cea prin e-mail, atunci când îți creezi profilul. Ceea ce înseamnă că pe platformă există și conturi false. Totuși, poți să filtrezi conturile cu plată, pentru a evita interacțiunea cu boți. De asemenea, este indicat să eviți trimiterea de daruri chiar în prima conversație, oricât de bine ar decurge aceasta. 

Preț 10/10

BeNaughty.com oferă o perioadă de trial pentru toată lumea, cu funcții foarte limitate. Femeile pot folosi mesageria și chat-ul. Bărbații, pe de altă parte, trebuie să plătească pentru aceste funcții. Dacă consideri că acest site ți se potrivește, poți să plătești cei 1.05 euro pentru trei zile, ca să testezi toate funcțiile. Prețul pe lună pentru un cont premium este de 27 de euro, aproximativ 133 lei, iar varianta cea mai convenabilă este un abonament de 6 luni, unde vei plăti doar 15 euro pe lună (74 de lei). Desigur, înainte de a face această investiție asigură-te că merită cu adevărat și că această comunitate îți oferă ceea ce îți dorești.  

9.3

Un site pentru aventuri de-o noapte dar și întâlniri pe termen lung pentru oamenii cu orizonturi deschise și flexibile.

Mesagerie
8
Experiență de utilizare
9
Număr de utilizatori
10
Preț
10
Avantaje
 • Perioadă de gratuitate
 • Peste 500.000 de utilizatori în România
 • Are aplicație
 • Femeile folosesc mesageria gratuit
 • Poți încărca filmulețe
Contra
 • Nu toate funcțiile sunt disponibile pentru conturile gratuite
 • Bărbații trebuie să plătească pentru a trimite mesaje

Înainte de a-ți deschide cont pe BeNaughty află care sunt și celelalte site-uri de întâlniri din România pe care merită să le încerci.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Nimeni nu a analizat încă acest lucru, să fie primul.

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

Articole similare