Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Recenzie Bob, mini-mașina de spălat vase

18. 1. 2022 actualizat

Recenzie Bob, mini-mașina de spălat vase

Mini mașina de spălat vase Bob este una dintre cele mai compacte mașini de spălat de pe piață. Ea este potrivită pentru apartamentele mici, birouri, cabane, rulote sau chiar corturi. Cu ea economisești forte mult spațiu. În plus, este economică și ergonomică. Nu trebuie să irosești apă, deoarece Bob are nevoie doar de câțiva litri. Ea funcționează chiar și fără racord la apă, ceea ce este un aspect excelent. Dacă ești interesat de o mașină de spălat vase compactă și prietenoasă cu mediul, citește recenzia noastră ca să afli mai multe detalii.

Evaluare Bob mini mașina de spălat case

9.7

Perfect

Mica mașină de spălat vase este un aparat electrocasnic excelent pe care îl recomandăm celor care au apartamente mici, merg des în excursii, pentru cabană sau rulotă sau pentru birou. Mașina de spălat Bob are un design modern, este ușor de instalat și simplu de utilizat, iar calitatea spălării este ridicată. Te vei bucura de o serie de programe eficiente și de o fereastră prin care poți urmări ciclul de spălare.

Instalare și adaptabilitate
10
Funcționalitatea și calitatea spălării
9
Întreținere
10
Avantaje
 • Instalare rapidă
 • Oprire ușoară
 • Design modern
 • Nu necesită racord la rețea de apă
 • Spală eficient vasele
 • Are o mulțime de programe
 • Dezinfectant UV
 • Consum redus de apă
 • Wi-Fi (nu este necesar)
Contra
 • Tabletele sunt mai scumpe (se pot folosi tablete clasice)
 • Nu poate spăla vase mari (logic)

Conținutul pachetului

Pachetul primit de la compania Daan Tech este destul de bogat, iar printre ele se află și mașina de spălat vase minimalistă Bob.  În cutie vei găsi mașina de spălat vase Bob, un cablu de alimentare, un furtun pentru evacuare a apei, un raft pentru 6 farfurii, două compartimente pentru pahare (încap 2 pahar în fiecare compartiment), un coș pentru tacâmuri și instrucțiunile. Broșura este din hârtie reciclată, iar testul și graficele sunt ilustrate lizibil, dar în limba engleză. 

Dacă dorești mai multe de la mașina de spălat vase Bob, poți găsi ma multe accesorii pe site-ul producătorului

 

Instalare și adaptabilitate

Instalarea mașinii minimaliste de spălat vase Bob este rapidă și ușoară. Trebuie doar să conectezi furtunul (aproximativ 1,5 metri) la scurgere, în spatele acesteia și cablul de alimentare (care are aproximativ 1,5 metri), să introduci tableta în față, să torni apă în rezervorul încorporat în partea și sus și gata. Îți ia doar câteva momente!

De asemenea, designul mini-mașinii de spălat vase Bob permite și conectarea la alimentarea cu apă. Deci, depinde de circumstanțele în care te afli felul în care vei utiliza această mașină. După conectarea la rețeaua de apă trebuie doar să urmărești instrucțiunile de pe ecran. Acestea sunt în 6 limbi străine, printre care și engleza. Deocamdată meniul nu a fost tradus în limba română. 

Recenzie Bob, mini-mașina de spălat vase

Bon este cu adevărat un aparat electrocasnic compact. Datorită dimensiunilor sale minimale (49 x 34 x 29 cm) și greutatea de numai 10 kilograme, acesta poate fi asemănat cu un cuptor cu microunde. Nu ocupă mult spațiu pe blatul de bucătărie, sau unde alegi să îl depozitezi și este ușor de transportat, când este nevoie. Pachetul de bază include și o geantă, ceea ce face transportul și depozitarea acestei mașini de spălat vase mai simplă. 

Poţi cumpăra maşina de spălat vase Bob în mai multe combinații de culori, pentru a se potrivi stilului tău. Ea are ca opțiune un negru conservator, dar și galben, albastru, verde, violet, sau roșu, precum cea pe care am testat-o. Trebuie menționat că este un aparat atractiv și modern. Deci putem spune cu încredere că ea complementează designul bucătăriei tale. Iar partea interesantă este că Bob este fabricată din plastic reciclat 50%. 

La prima vedere, aspectul nu este diferit de mașinile de spălat vase clasice. În interior există un coș personalizabil care poate fi ajustat pentru nevoile fiecăruia. În definitiv, capacitatea de 16 cești și pahare este una decentă. 

După cum se poate vedea, ușa este decorată cu o fereastră. Interiorul este iluminat în albastru magenta, ceea ce înseamnă că poți urmări întregul proces de spălare. Ușa se deschide prin atingere, așa că trebuie doar să apeși în partea de sus și ușa se deschide (închiderea este magnetică). 

Recenzie Bob, mini-mașina de spălat vase

În partea exterioară se poate vedea afișajul color, care este controlat de butoane mecanice. În partea de jos avem o fereastră și un spațiu ascuns pentru tablete. În partea de sus această mașină de spălat vase are un spațiu pentru turnarea apei, iar în spate are alimentarea și scurgerea. Trebuie amintit faptul că nu este necesar să conectezi mașina de spălat vase Bob la sistemul de alimentare cu apă. Poți, pur și simplu să torni apă manual. 

Funcționalitatea și calitatea spălării

Interiorul corespunde dimensiunilor minimaliste ale mașinii de spălat vase Bob. Ceea ce înseamnă că poți spăla farfurii cu diametrul de 29 de centimetri sau un borcan de 35 de centimetri lungime, oale, farfurioare mai mici, pahare, căni de cafea, tacâmuri și alte feluri de veselă pe care le folosești în mod curent. Poți personaliza interiorul, conform necesității. 

Recenzie Bob, mini-mașina de spălat vase

Personal, cred că are o capacitate suficient de mare. Dar trebuie să menționez cui îi este potrivită această mini-mașină de spălat vase. Cu siguranță, nu satisface nevoile unei familii numeroase.

Sfatul nostru

Uită de mâinile crăpate și de timpul petrecut anost în încercarea de a spăla vasele! Ghidul nostru te îndrumă să-ți alegi cea mai bună mașină de spălat vase.

După ce ai încărcat vasele, închide ușa și selectează programul potrivit. Bob oferă un total de 6 programe.

Programy Trvání, spotřeba
Glasses 15 min, 1,9 l
Express 20 min, 2,9 l
Daily 50 min, 3,8 l
Intensive 91 min, 3,8 l
Eco 90 min, 3,8 l
Maitenance 61 min, 3,8 l

După cum se poate vedea, mica mașină de spălat vase Bob se ocupă de spălarea paharelor, a ustensilelor de mâncat uzuale, dar și de curățarea intensă a murdăriei încăpăținate.

De asemenea, porducătorul amintește și de întreținerea l acare trebuie să apelăm după 90 de cicluri. Faptul că îți poți crea propriul program este grozav. Poți alege durata, temperatura apei (30-70°C) și una dintre cele 12 pictograme. În ceea ce privește consumul, acesta depinde de programul selectat.

Cel mai mic este de aproximativ 0,23 kWh , cel mai mare la 0,48 kWh. Programul de spălare intensivă este cel mai mare consumator, dar asta nu ar trebui să surprindă pe nimeni. 

Indiferent de programul selectat, poți să vezi ceea ce se întâmplă pe afișajul color. Vorbim de programul selectat, procesul curent, timpul rămas până la sfârșitul programului, toate sunt indicate de pictograme specifice. Afișajul este clar și concret.

Chiar și un începător va înțelege totul. Ciclul de spălare poate fi, de asemenea, întrerupt sau anulat. Iar controlul se realizează prin intermediul a trei butoane mecanice. 

Calitatea spălării vaselor este mai mult decât excelentă. Trebuie doar să pui vasele corect în mașină pentru a avea rezultate optime. O calitate superioară a procesului de spălare este asigurată de tabletă, care injectează cantitatea ideală de detergent la momentul potrivit. Desigur, întregul sistem este creat pe un principiu econom, prevenind risipa.
Recenzie Bob, mini-mașina de spălat vaseUn pachet de tablete pentru această mașină de spălat vase minimalistă este suficient pentru 30 de cicluri de spălare și este din material reciclabil. Cutia costă 44 de lei, aproximativ 1,4 lei per spălare, fără a lua în calcul curentul folosit, desigur. Prin urmare, tabletele sunt puțin mai scumpe decât cele convenționale pentru mașina de spălat vase obișnuită. Însă, poți folosi și acele tablete clasice la mașina de spălat vase Bob.

Când ciclul de spălare este finalizat, ușa se deschide automat și mini-mașina de spălat vase Bob se va opri după un timp. Trebuie să ții cont de faptul că din mașina de spălat curge și apa folosită la spălare. Sistemul de urgență funcționează foarte bine și nu pornește ciclul dacă în mașina de spălat vase nu există suficientă apă. Recenzie Bob, mini-mașina de spălat vasePe lângă spălare, mini-mașina de spălat vase Bob evaluată, este, capabilă să elimine organismele patogenice folosind un dezinfectant UV. Aceasta este o funcție excelentă pentru această perioadă. Poți să dezinfectezi căni, chei, portofelul și alte articole ale căror dimensiuni nu depășesc 27 x 27 x 34 de centimetri. 

Mașina de spălat vase Bob se poate conecta și prin Wi-Fi, oferind astfel funcții suplimentare. De exemplu, poți selecta ale tonuri. Totuși, conexiunea la Wi-Fi nu este obligatorie. Ea funcționează și fără internet. Ceea ce înseamnă că nimeni nu te obligă să faci nimic din ce nu îți dorești în acest sens.

 Întreținere

Mașina de spălat vase mini Bon nu necesită întreținere suplimentară. Este recomandat să cureți filtrul la fiecare 10 cicluri, iar încălzitorul necesită ștergere după 3 de cicluri. Toate celelalte componenente nu trebuie curățate, ci doar să le ștergi cu o cârpă umedă atunci când este nevoie. 

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.8 (9 voturi)

Autorul articolului

Articole similare