Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Recenzii

Recenzie Flirt

15. 9. 2021 actualizat

Recenzie Flirt

9

Cel mai bun site pentru a filtra, a-ți găsi următorul partener și pentru a face schimb de poze și clipuri.

Mesagerie
10
Test de personalitate
7
Preț
9
Număr de utilizatori
10
Avantaje
 • Site pentru întâlniri
 • Interfață ușor de navigat
 • Cont ușor de creat
 • Perioade de reduceri dese
 • Poți crea listă de persoane favorite
Contra
 • Nu are aplicație de mobil
 • Mesageria video doar pentru conturi Premium

Flirt este unul dintre site-urile de matrimoniale unde poți să îți cunoști jumătatea dar și să filtrezi cu alți oameni. Astfel, nu trebuie neapărat să cauți o relație de lungă durată pe acest site. Ci poți să te bucuri și de întâlniri sau doar prietenii. Trebuie, desigur, să specifici ceea ce îți dorești în profil, pentru a nu induce alți oameni în eroare.

Recenzie Flirt – image 1 of flirt

Mesagerie – 10/10

Este foarte simplu să îți creezi cont pe Flirt.com. Fie îl conectezi la adresa de email, fie îl creezi prin intermediul Facebook. Interfața, de asemenea, foarte simplu de navigat. Este adevărat că platforma nu îți oferă foarte multe opțiuni, cel puțin pentru contul basic. Însă, poți să cunoști prin intermediul ei oameni noi și chiar sufletul pereche.

Mesageria este creată în doi pași: poți să trimiți emoji-uri și apoi să comunici cu cineva pe chat. Chatul live este disponibil tuturor, indiferent de tipul de cont. Însă, mesageria video este disponibilă doar celor care au optat pentru contul Premium. Un alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este faptul că mesajele se șterg după 24 de ore, ceea ce înseamnă că trebuie să te miști destul de repede.

Recenzie Flirt – restaurant 1807617 1280

Test de personalitate – 7/10

Flirt nu oferă un test de personalitate clasic, pentru a te ajuta să îți găsești jumătatea. Fiind un site de flirt, oferă opțiuni mai simple de potrivire, cum ar fi proximitatea și interesele comune. Poți crea o listă cu persoanele favorite, pentru a primi mesajele lor mai repede. O altă funcție interesantă este cea de a răsfoi pozele diferitor utilizatori și să le trimiți like-uri sau nu. Aceasta este disponibilă pentru toate conturile. Dacă într-adevăr îți face plăcere să folosești site-ul sau vrei să găsești pe cineva rapid, poți să optezi pentru contul Premium. Acesta vine cu funcția de apel video și mai multe posibilități de comunicare cu cei care prezintă interes.

Iar în cazul în care primești un mesaj suspicios, poți oricând să îi somezi și să îl blochezi, dacă este cazul. Doar pentru că vrei să filtrezi cu cineva, asta nu înseamnă că îi ești datoare acelei persoane cu ceva anume. Prin urmare, încearcă să îți protejezi intimitatea cum poți tu mai bine. Cu siguranță vei primi ajutor din partea administratorilor dacă este nevoie.

Număr de utilizatori – 10/10

Flirt are peste 750.000 de utilizatori din România, ceea ce înseamnă că ai de unde alege. Toate conturile și pozele sunt verificate. Prin urmare, nu vei fi luat cu asalt de impostori și nici de roboți care oferă diferite servicii. În plus, în cazul în care ai fost catalogat ca fiind membru suspicios, trebuie să treci din nou prin perioada de verificare.

Recenzie Flirt – image 2 of flirt e1599407781464

Preț: 9/10

Conturile Premium sunt mult mai complexe și oferă mai multe opțiuni., printre acare se numără și apelul video dar și testul de personalitate. Astfel, dacă îți dorești ceva mai mult decât un simplu flirt, poți oricând să investești în contul Premium și cu siguranță îți vei găsi jumătatea. Desigur, funcțiile noi, o mesagerie mai performantă, posibilitatea de a trimite mesaje nelimitate sunt doar câteva dintre funcțiile care te vor avantaja.

Flirt.com u este doar un site unde să găsești pe cineva cu care să flitrezi, ci și unul de matrimoniale, unde vei găsi persoana alături de care să îți petrec restul vieții. Astfel, merită să încerci acest site și chiar să și investești în contul Premium pentru a-ți maximiza șansele de a-ți găsi jumătatea.

9

Cel mai bun site pentru a filtra, a-ți găsi următorul partener și pentru a face schimb de poze și clipuri.

Mesagerie
10
Test de personalitate
7
Preț
9
Număr de utilizatori
10
Avantaje
 • Site pentru întâlniri
 • Interfață ușor de navigat
 • Cont ușor de creat
 • Perioade de reduceri dese
 • Poți crea listă de persoane favorite
Contra
 • Nu are aplicație de mobil
 • Mesageria video doar pentru conturi Premium
Sfatul nostru

Un sfat util pentru cei care doresc să îți găsească jumătatea online este să își facă cont pe mai multe site-uri de dating. Citește mai multe și despre celelalte site-uri de matrimoniale din lista noastră.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 1.8 (4 voturi)

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

Articole similare