Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Recenzie FlirturiDulci

16. 12. 2021 actualizat

recenzie flirturidulci

 

 

 

8.5

Un site de întâlniri, care îți permite să interacționezi în siguranță cu mii de oameni care au aceleași interese ca tine.

Mesagerie
10
Experiență de utilizare
8
Număr de utilizatori
7
Preț
9
Avantaje
 • Profilul poate fi vizualizat doar de utilizatorii platformei
 • Profiluri cu poză obligatorie
 • Poza aprobată de un moderator
 • Live chat
 • Poți raporta profilurile spam
Contra
 • Nu are aplicație
 • Site nou

Flirturidulci.ro este unul dintre cele mai noi site-uri de dating de pe piața din România. Iar acesta vine cu o funcție foarte importantă: este specializat pe one night stands, aventuri și întâlniri scurte. Prin urmare, acesta oferă utilizatorilor un chat interactiv dar și filtre de căutare, precum locația, care este utilă atunci când vrei să te întâlnești cu cineva rapid. De asemenea, toate profilurile au poze, care sunt aprobate de un moderator, ceea ce înseamnă că vei interacționa cu persoane reale, nu boți.

FiltruriuDulci recenzie

Mesagerie 10/10

Serviciul de mesagerie de la FlirturiDulci.ro este unul excelent: intuitiv, clar, curat. El are o funcție interesantă, aceea de a invita mai mulți oameni într-un chat. Îți permite, de asemenea, să blochezi anumiți utilizatori în cazul în care aceștia devin prea agresivi. Live-chat-ul poate fi accesat de pe orice dispozitiv, fie calculator sau dispozitiv mobil, deoarece site-ul este costumizat pentru telefoane și tablete. Iar acesta este un avantaj, având în vedere că nu are aplicație mobilă. 

Un alt avantaj al acestui site de întâlniri este că cei cu care intri în contact sunt tot persoane. Având în vedere că toate pozele sunt aprobate de un moderator, boții și conturile fake sunt destul de rare. Iar cei care nu au cont nu pot accesa chat-ul, deci este unul exclusiv pentru utilizatori. Poți interacționa și video cu alți utilizatori, dar și audio. Asta înseamnă că înainte de a ieși la date, poți oricând să vorbești cu persoana respectivă, mai ales dacă vă pregătiți pentru o noapte fierbinte. Desigur, astfel îți poți proteja și identitatea, deoarece nu mai trebui să îți faci public numărul de telefon. 

Experiență de utilizare 8/10

Pentru a-ți crea cont, trebuie să completezi formularul de înregistrare. În acesta specifici sexul tău, genul partenerului pe care îl cauți, vârsta și locația. Logarea se face pe bază de e-mail și parolă. Odată contul creat, trebui să completezi profilul cu o scurtă descriere dar și cu interesele pe care le ai. Pozele sunt aprobate de un moderator, pentru a evita conturile false. Toate pozele sunt disponibile utilizatorilor, precum și descrierea ta. 

Poți să cauți în funcție de locație, sex, vârstă și dacă sunt online la momentul respectiv. Având în vedere că utilizatorii au nevoie de match-uri rapide, filtrele de căutare sunt mai mult decât necesare. În definitiv, dacă vrei să te întâlnești cu cineva rapid, persoana trebuie să fie online și, eventual, aproape de tine. Trebuie menționat că site-ul este deschis și persoanelor din comunitatea LGBTQ+. Cu alte cuvinte, acesta nu limitează de niciun fel interacțiunile inter-umane, atâta timp cât ele sunt făcute cu bună voință. 

Chat-ul este o adevărată bijuterie, printre site-urile de dating. Curat și simplu de utilizat, fără foarte multe add-on-uri care să îngreuneze experiența de utilizare. Nu include premii și cadouri pe care să le cumperi. Iar chatul rulează la fel de bine pe telefon ca pe desktop. Funcțiile de apel audio și apel video sunt și ele practice, deoarece nu mai trebuie să dai numărul de telefon personal nimănui. Astfel, ești pus în valoare ca individ, nu prin prisma a cât câștigi. 

Recenzie FlirturiDulci – Image from iOS 1

Număr de utilizatori 7/10

FlirturiDulci.ro este unul dintre cele mai noi site-uri de dating din România. Ceea ce înseamnă că deocamdată nu are un număr de utilizatori impresionant. De altfel, compania nu face public numărul de utilizatori, protejându-le astfel, identitatea. Însă, conform estimărilor în jur de 50.000 de români au deja cont pe acest site-te de întâlniri rapide. Ceea ce înseamnă că poți oricând să găsești pe cineva care își dorește să aibă o aventură, în special dacă trăiești într-un oraș mare. Iar dacă stai ceva mai departe de oraș, poți oricând să îți extinzi aria de căutare sau să folosești apelul video pentru interacțiuni cu care pandemia ne-a obișnuit deja. 

Preț 9/10

Recenzie FlirturiDulci – Image from iOS

Flirturi Dulci este un site cu plată. El oferă o perioadă de gratuitate atunci când îți deschizi contul. Însă, după aceea trebuie să plătești pentru a accesa toate funcțiile pe care le oferă site-ul. O zi costă 3.93 de lei, o lună aproximativ 237 de lei iar un membership de 3 luni costă 257 lei. Site-ul nu oferă alte achiziții în interiorul său. Ceea ce înseamnă că primești totul pentru suma pe are ai plătit-o. Desigur, recomandarea noastră este să optezi pentru planul de 3 luni dacă îți place cum funcționează site-ul, deoarece raportul de preț este mai avantajos. Plata se face prin card bancar sau debit, nu prin Revolut sau PayPal. 

8.5

Un site de întâlniri, care îți permite să interacționezi în siguranță cu mii de oameni care au aceleași interese ca tine.

Mesagerie
10
Experiență de utilizare
8
Număr de utilizatori
7
Preț
9
Avantaje
 • Profilul poate fi vizualizat doar de utilizatorii platformei
 • Profiluri cu poză obligatorie
 • Poza aprobată de un moderator
 • Live chat
 • Poți raporta profilurile spam
Contra
 • Nu are aplicație
 • Site nou

Experiența de utilizare a acestui site nu este pe placul tău? Sau nu te regăsești în ceea ce propune acesta? Vezi care sunt celelalte site-uri de întâlniri bine cotate în România. Cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 2.8 (4 voturi)

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

Articole similare