Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Recenzii

Recenzie Sentimente

15. 9. 2021 actualizat

Recenzie Sentimente

9.6

Perfect

Vrei să începi o relație serioasă? Fă-ţi cont pe acest site pentru a cunoaște oameni cu aceleași interese.

Mesagerie
9
Test de personalitate
9.5
Număr utilizatori
10
Preț
10
Avantaje
 • Site pentru relații serioase
 • Număr mare de utilizatori
 • Aplicație mobilă
 • Conturi verificate
 • Recomandări pe bază de Inteligență Artificială
Contra
 • Varianta gratuită oferă puține opțiuni

Sentimente.ro este un site de matrimoniale cunoscut în România, el fiind printre primele de pe piață. Prin urmare, acesta are o bază de date cu mai mult de 1.500.000 de utilizatori. Zilnic, platforma este accesată de aproximativ 22.000 de femei și bărbați, care își caută jumătatea. Un avantaj al Sentimente.ro este faptul că toate profilurile sunt verificate. Astfel, nu vei lua contact cu roboți sau persoane care pretind a fi altcineva. Într-adevăr, pentru a-ți începe activitatea pe acest site de matrimoniale trebuie să parcurgi toți pașii, fiind nevoie ca profilul tău să fie verificat. Însă, pe termen lung acest lucru te ajută tot pe tine, deoarece vei fi mereu în siguranță în fața prădătorilor.

Mesagerie – 9/10

Mediul de interacțiune se face prin intermediul platformei. Sentimente.ro are un sistem de mesagerie integrat, ceea ce înseamnă că poți să trimiți și să primești mesaje doar prin intermediul platformei. Aceasta oferă și suport video, astfel că te poți vedea cu persoana de care ești interesată cu ajutorul apelului video, fără să fie nevoie să faceți schimb de numere de telefon. Din acest punct de vedere, Sentimente încearcă să protejeze confidențialitatea tuturor utilizatorilor. În definitiv, dacă vrei să faci schimb de numere de telefon cu cineva, poți să o faci. Însă, nu te mai proteja nimeni.

sentimente

Test de personalitate – 9.5/10

În 2018 Sentimente a introdus WallY, un sistem de găsire a perechilor bazat pe inteligență artificială. Având în vedere că acesta are capacitatea de a învăța din comportamentele utilizatorilor, propunerile sunt excelente pentru fiecare în parte. Desigur, trebuie să ții cont de faptul că pe hârtie te poți potrivi cu cineva, dar în viața reală, poate lipsi chimia. Evident, WallY nu recomandă o singură conexiune, ci mai multe. Ceea ce înseamnă că ai de unde alege. Trebuie doar să completezi profilul și chestionarul foarte sincer. Astfel, propunerile ți se vor potrivi mai mult.

Număr utilizatori – 10/10

În România sunt înregistrați 1.752.840 de utilizatori, iar pe site-ul Sentimente.ro intră în cont zilnic în jur de 22.000 de persoane. Având în vedere numărul mare de utilizatori, cu siguranță îți vei găsi jumătatea. Trebuie să știi că Sentimente oferă spațiu diferit pentru persoanele care caută doar întâlniri, relații serioase și prietenii. Prin urmare, nu vei pus în fața situației de a refuza pe cineva deoarece își dorește alt ceva. De asemenea, algoritmul găsește persoanele potrivite în primul rând după locație, deci nu va trebui să călătorești pentru a-ți întâlni jumătatea.

Recenzie Sentimente – image 1 of sentimenteRecenzie Sentimente – image 2 of sentimente

Preț – 10/10

În funcție de ce îți dorești să obții de la relație, poți să optezi pentru contul basic, car oferă mai puține funcții sau cel VIP care vine și cu promovarea profilului tău. Prețul anual nu este mare și ai opțiunea de a plăti în fiecare lună sau un abonament pe o lună, trei sau șase. Indicat este să încerci platforma de dating pentru o perioadă și apoi să optezi pentru contul VIP. În mod evident, contul VIP vine cu unele avantaje cum ar fi: posibilitatea de a trimite mesaje la mai multe persoane, apari primul în căutări și oferă mai multă protecție. Însă, indiferent de tipul de cont ales, trebuie să știi că Sentimente.ro este un site care oferă celor care se înregistrează o opțiune viabilă de a-și găsi jumătatea.

9.6

Perfect

Vrei să începi o relație serioasă? Fă-ţi cont pe acest site pentru a cunoaște oameni cu aceleași interese.

Mesagerie
9
Test de personalitate
9.5
Număr utilizatori
10
Preț
10
Avantaje
 • Site pentru relații serioase
 • Număr mare de utilizatori
 • Aplicație mobilă
 • Conturi verificate
 • Recomandări pe bază de Inteligență Artificială
Contra
 • Varianta gratuită oferă puține opțiuni
Sfatul nostru

Iar în cazul în care Setimente.ro nu se mulează pe nevoile tale, citește despre următorul site propus de noi, poate vei găsi ce te interesează.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Nimeni nu a analizat încă acest lucru, să fie primul.

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

Articole similare