Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Recenzie Singles50

16. 9. 2021 actualizat

singles50 romania

8.5

Perfect pentru persoanele care își caută un nou partener și care vor să își trăiască o a doua tinerețe.

Mesagerie
8
Test de personalitate
9
Număr de utilizatori
8
Preț
9
Avantaje
 • Site pentru întâlniri pentru persoane de peste 50 de ani
 • Interfață ușor de navigat
 • Cont ușor de creat
 • Încadrare legală clară, conformă cu legislația UE
 • Aplicație pentru mobil
Contra
 • Mesageria video doar pentru conturi Premium

Singles50 este un site destinat persoanelor de peste 50 de ani care doresc să îți găsească jumătatea. Acesta nu este un site pentru sugar daddies, ci pentru persoanele care retrăiesc tinerețea sau doresc să îți refacă viața. Cu ajutorul acestui site de matrimoniale de nișă, persoanele 50+ pot să găsească pe cineva, fără a fi bombardate cu mesaje de la oameni care doresc alte tipuri de relații.

Recenzie Singles50 – image 1 of single 50 Recenzie Singles50 – image 2 of singles50

Mesagerie – 8/10

Odată înregistrat și cu profilul complet, vei putea să intri în contact cu alți utilizatori prin intermediul mesageriei. Acesta este asemănătoare oricărui chat, deci nu este greu de folosit. De asemenea, dacă optezi pentru un cont Premium, ai la dispoziție și funcția de apel video, care este foarte practică. De altfel, contul Premium vine cu mai multe avantaje, pe lângă funcția video, cum ar fi cel de a trimite mai multe mesaje și de a urmări mai multe galerii.

Test de personalitate – 9/10

Interfața site-ului este intuitivă și accesibilă, ea fiind curată, fără elemente care pot distrage atenția sau care încarcă inutil. Iar procesul de creare al profilului este la fel de simplu. Ai nevoie doar de o adresă de e-mail pentru a-ți crea cont. Profilul, pe de altă parte, îți cere o poză și să răspunzi a câteva întrebări. Singles50 are un chestionar de interese, care odată completat, stă la baza potrivirilor pe care le primești. Este indicat să răspunzi cât mai sincer la aceste întrebări pentru a primi oferte pe gustul tău.

Recenzie Singles50 – senior 4723737 1280

Număr de utilizatori – 8/10

Având în vedere că Singles50 este destinat persoanelor de peste 50 de ani, numărul de utilizatori este suficient de mare pentru a-ți găsi perechea. Întregul site a fost creat cu acest scop, trebuie doar să profiți la maxim de oportunitățile pe care le primești.

Preţ – 9/10

Confidențialitatea datelor cu caracter personal este luată în serios de cei de la Singles50. Nicio dată care ar putea fi folosită în scopuri obscure nu este publică. De asemenea, dacă o conversație nu merge așa cum ți-ai dori, poți să blochezi interlocutorul, iar acesta nu va mai putea intra în contact cu tine. Este indicat să optezi pentru varianta Premium pentru a te folosi de apelul video atunci când vrei să te vezi pentru prima dată cu utilizatorii care te interesează. Astfel, nu va fi nevoie să îți faci public numărul de telefon unor necunoscuți.

Unul dintre avantajele Singles50 este faptul că este foarte transparent în ceea ce privește încadrarea legală și a banilor cheltuiți pe acest site. Vei primi informări despre absolut orice schimbare, un element practic care ar trebui luat în calcul. Astfel, Singles50 este un site de matrimoniale foarte sigur, care își protejează utilizatorii atâta timp cât sunt în mediul virtual. Astfel, persoanele de peste 50 de ani pot să ți caute jumătatea în siguranță, fără frica fraudelor. De asemenea, site-ul are o aplicație de mobil, ceea ce va face căutarea sufletului pereche mult mai simplă și mai practică.

8.5

Perfect pentru persoanele care își caută un nou partener și care vor să își trăiască o a doua tinerețe.

Mesagerie
8
Test de personalitate
9
Număr de utilizatori
8
Preț
9
Avantaje
 • Site pentru întâlniri pentru persoane de peste 50 de ani
 • Interfață ușor de navigat
 • Cont ușor de creat
 • Încadrare legală clară, conformă cu legislația UE
 • Aplicație pentru mobil
Contra
 • Mesageria video doar pentru conturi Premium
Sfatul nostru

În cazul în care nu ești o persoană de peste 50 de ani sau dorești să cunoști pe cineva mai tânăr, citește detaliile celorlalte site-uri din această listă. Cu siguranță vei găsi un site de dating perfect pentru nevoile tale.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.5 (11 voturi)

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

Articole similare