Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Recenzii

Recenzie SugarDaters

17. 12. 2021 actualizat

sugardaters recenzie

 

 

 

9.3

Un site pentru toți cei care caută ajutorul unor persoane mai în vârstă și potente din punct de vedere financiar.

Mesagerie
9
Experiență de utilizare
9
Număr de utilizatori
10
Preț
9
Avantaje
 • Live-chat
 • Site recunoscut
 • Poți raporta profilurile spam
 • Profilul este privat
 • Profiluri verificate
Contra
 • Tinerii au mai multe match-uri decât cei în vârstă
 • Nu are aplicație pentru mobil

SugarDaters este un site creat special pentru cei care caută o relație cu un sugar daddy sau sugar mommy, după preferințe. Acesta este foarte transparent în ceea ce privește scopul. Nu promite relații de lungă durată, căsătorii și nici romantism. Ci este destul de clar: pune în legătură cei care caută o persoană care să îi susțină cu alții care doresc să își ofere susținerea. Și având în vedere că acest tip de relație este social acceptabil, știi foarte bine la ce te înhami atunci când îți creezi cont pe acest site.

sugardaters recenzie

Mesagerie 9/10

Mesageria curată și intuitivă întreține orice discuție fără foarte multe adaosuri. Poți trimite daruri în cadrul unei conversații, însă acestea sunt în funcție de bani. Cei care caută să întrețină pe cineva, sugar daddy de exemplu, primesc mai puține match-uri. Și ei pot iniția o connversație doar dacă au cont premium. Cei care caută să fie întreținuți, de cealaltă parte, primesc mai multe match-uri și pot iniția conversații.

Pentru a crea un mediu bazat pe respect, egalitate și diversitate, site-ul oferă opțiunea de a bloca oamenii care trimit mesaje care nu sunt pe placul tău. Astfel, nu vei fi spamat cu mesaje neconvenționale, dacă nu îți dorești acest lucru. Trebuie doar să fii clar și explicit în ceea ce cauți. Astfel, toate conversațiile vor decurge mai plăcut.

Experiență de utilizare 9/10

SugarDaters.com a fost creat pentru a oferi oportunități. Ceea ce înseamnă că este un site cinstit care îți pune la dispoziție toate uneltele de care ai nevoie pentru a găsi oportunitatea pe care o cauți. Trebuie să îți faci cont pentru a putea interacționa cu ceilalți oameni și pentru a le vedea pozele. Nu este obligatoriu să ai un cont premium pentru a-ți face cont pe site. Te poți bucura de o perioadă de trial, în care să vezi cum funcționează acesta.

La început primești un număr de matches, pentru a intra în contact cu alți membrii. Sugar babies primesc mai multe conectări, decât cei mai în vârstă, pentru a putea să interacționeze mai ușor. De asemenea, ei au acces gratuit la chat, dar nu pot face cadouri în perioada de trial. La un upgrade de cont, primești mai multe conectări.

Trebuie menționat faptul că poți vedea pozele altor membrii doar dacă ai cont. Această măsură de securitate este excelentă pentru protecția datelor personale a celor care aleg acest stil de viață. Deci, nu trebuie să îți fie frică că se va putea profita de identitatea ta. De asemenea, toate pozele sunt verificate manual de către un moderator, ceea ce înseamnă că nu sunt foarte multe profiluri false pe site. Iar cei care întâmpină probleme, pot apela la serviciul de relații cu clienții, disponibil 24 din 24. Cu alte cuvinte, SugarDaters este mai mult decât sigur.

Număr de utilizatori 10/10

SugarDaters.com a fost înființat în 2013, ceea ce înseamnă că a avut ceva timp să strângă membrii. Deși a pornit în Danemarca, acum este disponibil în 27 de țări europene, printre care se numără și România, și SUA. În 2019 site-ul a fost vândut și a revenit cu o platformă modernă. În 2020 numărul de membrii ai acestui site a trecut de 1 milion, iar la noi în țară a trecut de 60.000. Astfel, datorită numărului mare de utilizatori poți să găsești oricând pe cineva cu care să ai o relație mutual benefică.

Preț 9/10

SugarDaters oferă o variantă de cont gratuit, care nu are foarte multe opțiuni. De altfel, în afară de a alte conturi și de a răspunde la mesaje, nu îți permite mai nimic. Însă, varianta Premium este mult mai dinamică și vine cu mai multe oportunități. Pentru o lună de abonament trebuie să scoți din buzunar aproximativ 150 de lei, iar pentru 6 luni de abonament plătești în jur de 690 de lei. Site-ul nu oferă conturi de membru plătite pentru mai puține zile. Deci trebuie să te asiguri că este ceea ce cauți înainte de a începe plățile.

9.3

Un site pentru toți cei care caută ajutorul unor persoane mai în vârstă și potente din punct de vedere financiar.

Mesagerie
9
Experiență de utilizare
9
Număr de utilizatori
10
Preț
9
Avantaje
 • Live-chat
 • Site recunoscut
 • Poți raporta profilurile spam
 • Profilul este privat
 • Profiluri verificate
Contra
 • Tinerii au mai multe match-uri decât cei în vârstă
 • Nu are aplicație pentru mobil

Dacă nu ești un sugar baby atunci aruncă o privire peste articolul nostru și află care sunt celelalte cele mai bine cotate site-uri de întâlniri din România. Cu siguranței vei găsi ceea ce cauți.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Nimeni nu a analizat încă acest lucru, să fie primul.

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

Articole similare