Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Cele mai bune seturi de machiaj din 2024

Machiajul este o artă care ajută femeile să se simtă bine în pielea lor și să-și exprime personalitatea. În viața de zi cu zi poate fi unul lejer, care ascunde anumite imperfecțiuni sau evidențiază trăsăturile forte, dar poate fi dus și la un nivel superior cu ajutorul profesioniștilor atunci când vine vorba de evenimente la care se apelează pentru opțiuni mai excentrice și tehnici care fac diferența în rezultatul final. Așadar, indiferent că obișnuiești să te machiezi singură sau că ai o pasiune vizavi de acest domeniu, astăzi vrem să-ți prezentăm câteva dintre cele mai bune seturi de machiaj și să te ghidăm în alegerea lor pentru a obține cele mai fabuloase apariții.

Cel mai bun în general

Acest set de machiaj cu produse profesionale îți oferă posibilitatea de a realiza un machiaj cu aspect natural care rezistă ore în șir, fiind perfect pentru evenimente și un look fără cusur.

Produs avantajos calitate/preț

Un set de machiaj cu 34 piese care te ajută să-ți descoperi și să-ți șlefuiești talentul de make-up artist.

Cel mai ieftin

Un set cu 7 produse de machiaj și de îngrijire prin intermediul căruia poți experimenta diferite tipuri de machiaj de zi sau de seară.

Cele mai bune seturi de machiaj

Recenzie: NARS Gift Set

Cele mai bune seturi de machiaj din 2024 – NARS Gift Set Produs calitativ

Tip set: Profesional | Pentru: Toate tipurile de piele | Conținut set: 4 produse mini-size | Efecte: Oferă volum, Nuanțează | Beneficii: Rezistență îndelungată, Brand de top, Cantități potrivite pentru testare și călătorii, Adecvat pentru toate tipurile de piele, ton și subton| Preț: 447 lei

Avantaje
 • Compact
 • Calitate de top
 • Potrivit pentru orice persoană
 • Nuanțe plăcute, versatile și rezistente
 • Formulă aprobată de profesioniști
 • Ușor de folosit de către oricine
 • Conferă un aspect natural
Contra
 • Cantitate redusă
 • Preț ridicat

NARS Gift Set este un set machiaj la care visează orice femeie. Brandul e recunoscut la nivel global și face furori în rândul profesioniștilor, așa că e un set grozav pe care să-l oferi cadou prietenei, iubitei, soției sau pe care să-l alegi în completarea rutinei tale de machiaj. Este alcătuit din 4 produse în variantele mini, fiind compacte și ușor de luat cu tine în călătorii sau la evenimente, în momentele în care simți nevoia de un touch-up.

Chiar dacă e un set machiaje profesionale scump, callitatea superioară a fiecărui produs în parte se va face remarcată instantaneu. Fardul iluminator și bronzer au o textură fină care-ți permite să-l integrezi în orice machiaj zi de zi, mai delicat sau mai intens, în timp ce rujurile și mascara te vor impresiona printr-o culoare de lungă durată, volum și o rezistență sporită pe întreaga durată a zilei. Totodată, formula permite și o utilizare facilă, fiind ideale chiar și în mâinile unui începător care învată meserie folosind exclusiv produse de cea mai bună calitate pe manechinele participante la cursurile/sesiunile de învățare.

Recenzie: Set de machiaj complet Profesional 34 piese Multicolor

Cele mai bune seturi de machiaj din 2024 – Set de machiaj complet Profesional 34 piese Multicolor Prețuri medii

Tip set: Profesional | Pentru: Toate tipurile de piele | Conținut set: O geantă cosmetică și 34 produse de machiaj pentru piele, ochi, buze și sprâncene | Beneficii: Varietate largă de produse, Include soluții pregătitoare, pensule și bureței, dar și alte accesorii esențiale pentru un machiaj complet, Plăcute la atingere, Ideal drept cadou, Nuanțe intense și numeroase | Preț: 419 lei

Avantaje
 • Varietate de produse
 • Trusă inclusă pentru depozitare și transport facil
 • Dispune de accesorii și unelte de machiaj
 • Ideal pentru începători și experimentați
 • Ușor de folosit
 • Include formule crremoase și prăfoase
Contra
 • Preț ridicat

Setul de machiaj complet Profesional 34 piese multicolor este investiția pe care o poți face pentru a-ți dezvolta cariera sau pasiunea în mod corespunzător. Cuprinde numeroase farduri, produse pentru ten, pensule și alte accesorii pentru a evidenția toate trăsăturile faciale în cadrul unui machiaj de zi sau de seară. Acest set machiaje profesionale are un preț accesibil raportat la numărul de produse, dar trebuie să ai în vedere că nu sunt produse ale brandurilor cunoscute care de exemplu, ar putea da o notă de profesionalism clientelor. Însă, asta nu înseamnă că nu sunt perfecte pentru a exersa tainele machiajului și pentru a învăța lucrurile de care ai nevoie ca să te dezvolți pe tine însuți sau pentru înfrumusețarea clientelor.

Setul vine la pachet și cu o trusă cadou ceea ce poate face transportul și depozitarea mai ușoară astfel încât să le ai mereu la îndemână atunci când ai nevoie. Desigur, poate fi necesar să investești și extra în mult mai multe produse diverse dacă vrei să devii un make-up artist priceput și gata să răspundă tuturor nevoilor.

Recenzie: Essence Embrace Yourself Beauty Box

Cele mai bune seturi de machiaj din 2024 – Essence Embrace Yourself Beauty Box Lucruri accesibile

Tip set: Cadou | Pentru: Toate tipurile de piele | Conținut set: 8 produse full-size și mini-size | Efecte: Nuanțe mate și sclipitoare, Formule cremoase și prăfoase | Beneficii: Preț accesibil, Ideal de zi sau de seară, Pentru uz zilnic | Preț: 93 lei

Avantaje
 • Produse numeroase
 • Ideale pentru uz zilnic
 • Pune în evidență frumusețea naturală
 • Preț accesibil
 • Ideal drept cadou
Contra
 • Nu este suficient pentru trusa unui profesionist sau a unui începător
 • Calitate de nivel mediu

Essence Embrace Yourself Beauty Box e un set de machiaje ieftine cu o calitate pe măsura prețului. Brandul este renumit pentru produsele sale accesibile pe care și le permite oricine fiind ideal pentru persoanele care caută produse cosmetice pentru uz propriu sau pentru începătorii din domeniu care vor să exerseze fără să cheltuiască o avere. Setul cuprinde atât produse în mărime originală cât și produse mini, fiind ideal inclusiv pentru a testa potrivirea cu anumite formule fără a cheltui din start o avere pe variantele clasice cu care nu ar exista compatibilitate.

Prin intermediul său pot fi puși în evidență atât ochii, cât și pielea și buzele, rezultatul fiind unul natural și sclipitor. Texturile sunt ușor de manevrat și, cu puțină îndemânare, se pot creea machiaje interesante cu care să atragi instantaneu atenția și complimentele celor din jur.

Cum să alegi cel mai bun set de machiaj?

În teorie, alegerea unui set de machiaj nu ar trebui să fie o alegere dificilă pentru adeptele sexului frumos. Dar sunt persoane care nu cochetează cu acest domeniu sau care nu au avut persoane experimentate în preajmă, fie oameni care caută un set machiaj cadou și nu știu ce ar trebui să conțină pentru a fi cea mai bună alegere.

Sfatul nostru

Pensulele potrivite vor contribui la obținerea unui machiaj profesionist. Află cum să-ți alegi cele mai bune pensule de machiaj din ghidul nsotru dedicat.

Realitatea este că, alegerea setului de machiaj, ca orice alt produs indiferent de destinația de uz, trebuie să se concentreze pe nevoi. Te poți orienta și în funcție de preț, de brand sau de locul de achiziție. În magazinele online sunt posibilități mai mari și opțiuni mai variate, dar și oferte multiple prin intermediul cărora devine mai accesibilă alegerea unui set de machiaj.

seturi de machiaj

Unele se concentrează pe ten, altele pe ochi, buze, dar sunt și seturi cu produse de îngrijire (seruri, creme, soluții de pregătire a pielii etc.). Dacă alegi un set cu produse de skincare, ideal ar fi să cunoști tipul de piele pentru a se adapta persoanei căruia alegi să-l dăruiești. Uite și alte criterii pe care le poți avea în vedere.

Ce ar trebui să conțină un kit de machiaj?

Nu există un număr standardizat de produse pe care ar trebui să le conțină kit-ul de machiaj. Desigur, o persoană oarecare ce își dorește câteva produse pentru machiajul propriu se poate orienta către un set de machiaje ieftine sau către articolele de interes care nu trebuie musai să fie numeroase. Este mai mult decât suficient dacă te afli în această situație să deții circa 2-3 rujuri, rimeluri, creme nuanțatoare, o pudră și alte produse cheie care îți pun frumusețea în evidență.

Dacă în schimb vrei să faci o meserie din asta, un set machiaj complet ar trebui să conțină o varietate largă de produse pe care să le alegi în funcție de tipul pielii, de nevoi, de momentul zilei la care se dorește a fi purtat machiajul. Implicit, trusa unui make-up artist va cuprinde numeroase opțiuni și, de preferat, de o calitate cât mai bună, cu o rezistență sporită și ușor de mânuit. Există seturi de make-up cu multe produse și la prețuri accesibile, nu neapărat profesionale (sau doar cu numele), dar care pot fi integrate ușor în rutină de cei aflați la început de drum sau care nu au un buget ridicat.

Kit de bază sau kit profesional?

Pentru uz propriu, te poți orienta fără probleme către un kit de bază, mai ales dacă vrei un machiaj delicat, discret, fără alte cerințe prea mari. Un specialist trebuie însă să aibă în vedere folosirea de formule calitative, cu ingrediente cât mai atent selecționate, care se pot evidenția printr-un aspect natural și/sau o rezistență îndelungată. Desigur, nu e greșit nici să investești în produse profesionale, de top din punct de vedere al formulei, a rezistenței sau a brandului, dacă vreți să-ți faci singură un machiaj de eveniment sau să ai parte de o experiență luxuriantă la fiecare utilizare.

Sfatul nostru

Uniformizează-ți aspectul pielii și șterge imperfecțiunile cu cel mai bun fond de ten. Am testat numeroase opțiuni și îți venim în ajutor cu un ghid de selecție plin de recomandări valoroase.

Diferența în cele mai multe cazuri se observă la preț unde, chiar și seturile mici sau cu produse travel size de cosmetice pot atinge sume de câteva sute de lei. Dar vei găsi și produse de top care nu vor depăși de exemplu, intervalul de 100-200 lei, cum sunt cele de la Mac Cosmetics, Nyx Professional, Urban Decay și nu numai, branduri frecvent întâlnite în trusa unui make-up artist. Diferența o face desigur, îndemânarea și cunoștințele celui care le folosesc.

Cum să ai grijă de produsele cosmetice astfel încât să reziste un timp îndelungat?

Din auzite sau poate în practică ți s-a întâmplat să te trezești că, produsele de machiaj, chiar dacă au fost utilizate doar de câteva ori, nu mai au aceleași performanțe, se întăresc sau își schimbă mirosul și textura. Acest lucru se datorează deseori unei depozitări necorespunzătoare sau a unei utilizări neadecvate. De exemplu, încărcarea periilor unui rimel prin mișcări înainte-înapoi duce la introducerea de aer la interior, ceea ce poate duce la uscarea produsului chiar și la un timp scurt de folosire. Păstrarea pudrelor sau a produselor cremoase fără capac, în medii umede sau la temperaturi extreme, poate duce la uscarea acestora, la apariția de mucegai sau la sepaarea ingredientelor.

seturi de machiaj

Astfel, e de preferat să ții produsele de makeu-up în spații adecvate, să eviți cât mai mult timp contactul acestora cu aerul prin manipularea necorespunzătoare și, bineînțeles, să respecți întotdeauna termenul de valabilitate recomandat pentru a preveni apariția unor posibile alergii. Când folosești un produs cosmetic pe mai multe persoane, sfatul nostru este să folosești accesorii de unică folosință pentru a evita situațiile nefericite în care bacteriile se transferă de pe pielea unei cliente de exemplu, la nivelul întregului produs. Lipsa unor condiții riguroase de igienă și de utilizare pot transforma chiar și produsele/seturile de machiaj, în adevărate focare de infecție iar reputația ta ar putea fi afectată și nu numai.

Sfatul nostru

Secretul unui machiaj impecabil este dat de o rutină de îngrijire personalizată în mod corespunzător. Și, oricine ar trebui să folosească o cremă hrănitoare pentru o piele fără de cusur și multe alte beneficii. Verifică și recomandările noastre care te vor ajuta să-ți găsești cea mai bună cremă de față.

În concluzie, un set de machiaj este cadoul perfect cu care poți impresiona o femeie sau care te poate ajuta să-ți crești stima și încrederea în sine. Alegându-ți seturile potrivite poți să-ți evidențiezi toate trăsăturile cu ușurință, fie să faci primii pași către a-ți transforma pasiunea și talentul într-o artă, o meserie de succes ce va aduce zâmbetul pe chipurile tuturor femeilor. Sperăm că toate aceste sfaturi ți-au fost de folos și nu uita să le împărtășești cu prietenele tale care-ți vor mulțumi negreșit.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.2 (10 voturi)

Autorul articolului

Alexandra Enache
Alexandra Enache

Sunt creator de conținut de peste 7 ani și îmi place să descopăr tot ce este nou pe piață. Astfel s-a dezvoltat și atenția la detalii, plăcerea de a veni în întâmpinarea publicului cu sfaturi și soluții la problemele lor. Fac parte din echipa Testato de aproximativ 1 an și am plăcerea de a vă oferi tips&tricks pentru o viață sănătoasă și armonioasă prin alegerea electronicelor, a electrocasnicelor, a gadgeturilor, a produselor favorite de beauty și multe altele. Instagram, Blog, Tiktok.

Articole similare