Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

30 de vouchere cadou pentru femei și bărbați

Datum 22.8.2021 Constantin Homeghi Constantin Homeghi

Este ziua de naștere sau aniversarea de nume a mamei, soției, soacrei, bunicii, iubitei sau a unui prietene? Vrei să îi faci un cadou special soțului, iubitului, celui mai bun prieten sau unui coleg de serviciu, dar nu știi ce fel de dar să-i cumperi? În situația în care nu știi cu siguranță ce i-ar plăcea și nici nu vrei să o dai în bară cu cadoul tău, oferă-i un voucher cadou.

Acesta este un “cec în alb” pe care îl oferi unei persoane, cu o anumită valoare (sumă de bani) și valabilitate pentru o anumită perioadă de timp. În acest fel, persoana căreia îi vei dărui un astfel de cupon sau voucher, va putea să-și cumpere ceea ce îi place, în limita sumei specificate. Tu scapi de grija cadoului, iar cea sau cel căruia îi oferi cuponul se va alege cu un cadou pe placul său!

Vouchere cadou pentru femei și bărbați

1. Voucher cadou pentru iubitul tău căruia îi plac provocările

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 1 000 Ron pe Activitati-Cadou.ro

În cazul în care vrei să îi oferi iubitului un cadou de neuitat, atunci poți achiziționa acest voucher, care are o valoare de 1000 Ron și care îți permite accesul la o multitudine de activități. Printre acestea se numără condusul unui super excavator JCB, lecții de tir sportiv și zbor cu avionul, o sesiune spectaculoasă de rafting sau explorarea peșterilor ori urmărirea activității urșilor.

De asemenea, poate folosi voucherul pentru a va oferi o experiență de cuplu memorabilă, cum ar fi o ședință foto pentru cupluri, o degustare de vinuri pentru doi sau chiar o cină romantică pe vapor. Oferă-i un voucher cu surprize și poate vei avea parte chiar tu de ele!

2. Voucher – cadou pentru o fotocarte cu amintiri de neuitat

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 45 Ron pe PhotoGo.ro

Un album cu amintiri este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poți primi. Cum ar fi dacă i-ai dărui posibilitatea de a-și alege propriul album, cu acele fotografii pe care le dorește?

Așa că, în loc să oferi un astfel de dar, mai bine îi dăruiești un voucher valoric (între 45 și 1500 Ron), iar sărbătorita sau sărbătoritul își va alege modul de prezentare (buget, standard sau layflat), apoi își va selecta propriile fotografiile pe care le va adaugă în fotocarte. Ce poate fi mai mare decât bucuria de a-ți confecționa propriul cadou și de a-i face și pe ceilalți părtași la această bucurie?

3. eMag voucher cadou – oferă-i plăcerea de a-și alege propriul cadou

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 500 Ron la eMag.ro

Ți-ai adus aminte în ultimul moment de ziua de naștere a unui prieten sau a unei prietene și nu știi ce să faci pentru că nu i-ai luat niciun cadou? Alege să îi oferi un voucher de cumpărături de până la 500 Ron pe eMag și își va alege cadoul din miile de produse disponibile pe platformă.

În plus, grație frecventelor reduceri și promoții oferite de acest retailer online, sărbătorita sau sărbătoritul va putea să profite și să-și cumpere acel cadou pe care, poate, că și-l dorea de mult timp. Dăruiește-i posibilitatea de a-și selecta propriul cadou pentru că nu există bucurie mai mare decât să știi că poți să-ți cumperi ce îți dorești.

4. Cupon cadou pentru achiziționarea oricărui produs din magazinul online Evomag

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 50 Ron la EvoMag.ro

Stabilește valoarea cadoului pe care vrei să îl oferi, completează numele și prenumele sărbătoritei sau sărbătoritului și adresa de email și achiziționează cardul cadou. Acesta va fi expediat instant la adresa de email a persoanei selectate de tine, care îl va putea folosi oricând dorește într-un termen de până la 12 luni de la data generării.

Cuponul cadou poate fi utilizat pentru orice fel de achiziție din magazin, de la produse de îngrijire, parfumuri și obiecte pentru casă și grădină până la console de jocuri, telefoane și televizoare. Vei oferi în acest mod un cadou care poate fi ales din orice categorie de produse, ceea ce înseamnă că mergi la sigur cu darul tău!

5. Seturi cadou bărbătești accesibile printr-un voucher cadou bărbați

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 300 Ron pe Elefant.ro

Cardul poate avea o valoare de 300 sau 500 Ron și îi oferă posibilitatea celui care îl primește de a-și achiziționa unul dintre seturile cadou pentru bărbați. Astfel, poate să își aleagă între ceasuri bărbătești elegante, care sunt oferite cu curele sau pixuri de calitate ori cu portofele.

În cazul în care se dorește o altă combinație, ceasul poate fi achiziționat în tandem cu o brățară bărbătească, care este disponibilă în diverse modele. De asemenea, ceasurile pot fi achiziționate și alături de niște butoni de top, astfel încât destinatarul cardului cadou să își poate alege cea mai bună combinație posibilă.

6. Voucher cadou pentru ea pentru decorațiuni spectaculoase

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 200 Ron pe Vivre.ro

Există numeroase produse din această categorie care pot fi combinate și care sunt accesibile cu diversele vouchere cadou ale acestui brand. Ai la dispoziție carduri de 200, 300 sau 500 Ron, care pot fi utilizate de către destinatara cardului cadou pentru a-și cumpăra o gamă variată de decorațiuni.

Poate alege dintre decorațiunile de sezon sau dintre cele pentru locuință ori grădină, fiind disponibile numeroase variante pentru Paște, Crăciun, Halloween, primăvară, toamnă și iarnă. Imaginează-ți câte opțiuni de decorațiuni are la dispoziție sărbătorită și cât de mare este bucuria de a-și alege de una singură cadoul!

7. Card cadou pentru pasionații de sporturile de iarnă (îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii)

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 200 Ron la WinterOutlet.ro

Nu ai nevoie de un voucher cadou Palas sau de un voucher cadou Afi când poți să îi oferi unui pasionat de sporturile de iarnă posibilitatea de a-și achiziționa produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte online. Având la dispoziție o varietate de produse dintre care poate să aleagă, acest card este util pentru că poate fi dăruit atât unui bărbat, cât și unei femei (trebuie completată doar suma).

Există mai multe variante de voucher, de 50, 100, 150, 200 și 250 Ron, iar cel mai important avantaj este că nu se impune o limită de vouchere pe care le poți cumpăra și dărui. Așa că, alege valoarea unui card și numărul de unități pe care le oferi și dăruiește bucurii instant!

8. Voucher cadou Cărturești – cărți pe alese pentru o persoană pasionată de citit

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 100 Ron pe Carturesti.ro

Ideal pentru orice cititoare sau cititor pasionat de lectură, acest card cadou este recomandat pentru că îți oferă posibilitatea de a dărui darul perfect. Pur și simplu, destinatara sau destinatarul acestui voucher va beneficia de posibilitatea de a alege dintr-o vastă bibliotecă online.

Astfel, printre titlurile din portofoliul Cărturești se numără atât autori români, cât și străini, precum și scriitori clasici și moderni, dar și creatori premiați. În plus, dacă este o fană sau un fan al universului manga, aici va găsi o multitudine de opțiuni dintre care își poate selecta creațiile favorite.

9. Voucher cadou sport pentru cei care preferă să-și aleagă singuri produsele de fitness

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 20 Ron la Decathlon.ro

Ai o prietenă sau un prieten ori un membru al familiei care sunt pasionați de sport și nu știi ce cadou să le oferi cu ocazia zilei de naștere ori de Crăciun, Paște sau cu altă ocazie? Pentru cei pasionați de fitness și de sport, cardul cadou de la Decathlon reprezintă cea mai bună modalitate de alegere a darului pentru aniversarea lor.

Nu doar că acest card are o valabilitate de 2 ani, ci poate fi folosit atât la cumpărăturile din magazinele terestre, cât și la cele online. În plus, poate fi utilizat pentru întreaga gamă de produse de fitness și sport, ceea ce înseamnă acces la peste mii de articole din această categorie.

10. Card cadou pentru un pescar împătimit

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 500 Ron la Pescar-Expert.ro

În situația în care te afli în căutare de vouchere cadou pentru iubit, iar acesta este un împătimit al pescuitului, acesta este cel mai potrivit loc în care un pescar poate să își facă cumpărăturile. De la lansete, mulinete, echipamente speciale pentru diferitele specii de pește și până la produse pentru camping, acest magazin online este locul ideal pentru orice pescar.

Există inclusiv posibilitatea de a achiziționare a nadei pentru pescuit, precum și de sonare sau bărci. Fără doar și poate, aici este un Rai al pescarilor și pasionaților de arta pescuitului, în care un astfel de card nu este doar un cadou, ci este o modalitate de a deschide noi perspective de relaxare oricărui pescar amator sau profesionist.

11. Cardul cadou perfect pentru iubitoarele de parfumuri de top

De la 100 pe site-ul Notino.ro

Ce poate fi mai rapid decât un voucher cadou Sephora și să îți ofere o varietate la fel de bogată în materie de parfumuri, produse pentru îngrijire facilă și corporală, machiaj și parfumuri pentru casă? Oferă acest card cadou și o să îi permiți destinatarei și sărbătoritei să se bucure de unul dintre cele mai vaste spații online cu astfel de produse.

În plus, pentru cele care sunt pasionate de parfumurile de calitate (premium și lux), aici este locul ideal în care pot găsi cele mai bune variante de parfum. Mai mult decât atât, grație promoțiilor și reducerilor disponibile, cardul cadou (cu valoare de 100, 200 sau 300 Ron) îi oferă posibilitatea de a profita de aceste discounturi la orice oră.

12. Vouchere cadou pentru cei interesați de produse și suplimente Bio

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 150 Ron la Vegis.ro

Mama, soția, iubita sau prietena ta cea mai bună sunt la dietă și utilizează numai produse naturale, organice și bio? Vrei să le oferi cel mai frumos, dar și cel mai potrivit cadou, însă nu știi ce și-ar dori? Ai la dispoziție patru variante de carduri cadou, cu valori de 150, 250, 350 și 500 Ron dintre care poți alege și care le va oferi posibilitatea de a-și cumpăra cadoul perfect.

Pe lângă pachetele de produse alimentare, suplimente și cosmetice, un astfel de voucher le permite să își aleagă produsele dorite și din categoria pachetelor exclusive. Astfel, produsele din cadrul acestor pachete sunt disponibile exclusiv în acest magazin online!

13. Voucher experiențe de neuitat pentru ea

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 1 500 Ron pe Activitati-Cadou.ro

Ziua de naștere a soției sau iubitei vine cu repeziciune și tu încă nu te-ai hotărât asupra cadoului, oscilând între miile de opțiuni din magazinele online terestre. Nu trebuie să te gândești neapărat la un cadou material, pentru că un voucher cadou activități îi va oferi ceva ce niciun dar de natură materială nu îi poate oferi: o experiență unică și de neuitat.

Poate opta pentru o plimbare cu limuzina sau cu biplanul ori se plimbe cu calul sau învețe să facă fotografii că un profesionist. Pentru cele mai curajoase, o activitate în mediul sălbatic, precum rafting-ul sau explorarea peșterilor le poate oferi amintiri de neuitat. Desigur, dacă soția sau iubita apreciază și un cadou fizic, atunci o caricatură unică de la Ștefan Popa Popa’s poate reprezenta cadoul perfect!

14. Cadoul perfect (laptop, consolă, telefon mobil și orice alt gadget) cu un voucher valoric de la eMag pentru adolescenți

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 3 000 Ron la eMag.ro

Folosește acest voucher cadou copii cu o valoare de 3000 Ron la aniversarea nepotului sau nepoatei tale ori pentru copilul celui mai bun prieten ori prietenă. Suma oferită îi va permite să își achiziționeze un gadget din oferta magazinului online, de la laptop și telefon mobil și până la o consolă de jocuri, dronă ori boxă portabilă.

Un astfel de voucher îi va oferi posibilitatea să exploreze și alte categorii de produse și să-și cumpere o trotinetă electrică ori un hoverboard. De la aparate foto și până la PC-uri și alte dispozitive inteligente (așa cum sunt smartwatch-urile), un card cadou eMag este cel mai bun dar atunci când îți dorești să oferi cadoul ideal unui adolescent.

15. Articole și accesorii de vară pentru cei dornici de aventuri de neuitat

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 250 Ron la WinterOutlet.ro

Oferă un voucher cadou pentru ea sau el, care iubesc vara și tot ceea ce le dăruiește acest anotimp. Prin intermediul acestui card cadou își pot alege orice produs estival, de la îmbrăcăminte și încălțăminte și până la accesorii.

Dăruiește-le posibilitatea de a-și selecta cadoul perfect dintre zecile de produse destinate anotimpului cald – topuri, pantaloni scurți, fuste, rochii, costume de baie, pantofi sport, șlapi, șepci, ochelari de soare, genți, rucsacuri, curele, papuci sau hanorace subțiri. Bucuria zilelor de vară este de neasemuit, așa că, un voucher – cadou este darul ideal pentru cei care se aniversează în această perioadă.

16. Voucher pentru pescarii care preferă să stea confortabil atunci când pescuiesc

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 1 200 Ron pe Pescar-Expert.ro

Pescuitul este o activitate solicitantă pentru cei care stau în picioare, dar, atunci când vrei să îi oferi sărbătoritului pasionat de pescuit ocazia de a se simți cât mai bine în timpul sesiunilor de prindere a peștelui, acum îi poți oferi cadoul perfect. Cel mai mare card cadou valoric (de 1200 Ron) îi va permite să-și achiziționeze un scaun normal, modular sau chiar un pat pliabil de pescuit.

Ai la dispoziție și alte vouchere – cadou pe care le poți folosi, acestea având valori de 250, 300, 500, 700 sau 1000 Ron. Iar unul dintre cele mai importante avantaje este că aceste cupoane cadou pot fi utilizate pentru achiziționarea oricărui produs din acest magazin online cu articole de pescuit.

17. Card cadou pentru achiziționarea unui e-book reader de către un pasionat de citit

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 300 Ron pe EvoMag.ro

În situația în care sărbătorita sau sărbătoritul este un pasionat de lectură, cea mai bună modalitate de a-i oferi acces la un număr cât mai mare de cărți este prin intermediul unui e-book reader. Numai că, fiecare are gusturile lui atunci când vine vorba despre modul în care citește, capacitatea de stocare și afișajul dispozitivului, așa că, în loc să-i oferi tu direct gadgetul, permite să și-l aleagă pe cel care îi place mai mult.

De la Kindle și până la Kobo Libra și PocketBook, există o varietate de modele dintre care poate alege. Așadar, niște carduri cadou Evomag sunt suficiente pentru a-i permite să-și aleagă modelul cel mai potrivit.

18. Selecție de băuturi și delicatese rafinate pentru o petrecere de neuitat cu carduri cadou

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 500 Ron la Elefant.ro

Cardul cadou de 500 Ron îi oferă sărbătoritului posibilitatea de a achiziționa o varietate de băuturi rafinate aflate la promoție. De la vinuri autohtone și străine și până la delicatese speciale, precum macaroons, dulcețuri bio sau produse pe bază de miere de Manuka – orice își dorește poate fi cumpărat cu acest voucher.

Astfel, prin intermediul acestui cadou poate organiza o petrecere care să țină “trei zile și trei nopți”. Desigur, pentru că voucherul nu are limită la tipul de produse care pot fi achiziționate, poate să-și cumpere orice altceva din oferta magazinului online.

19. Voucher – cadou pentru articole sportive eco de damă

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 1 100 Ron la Decathlon.ro

Vrei să îi faci un cadou unei colege de birou despre care știi că practică sportul și este o apărătoare a mediului înconjurător, dar nu știi ce să îi oferi? Profită acum de ofertele de carduri cadou pentru articole sportive eco de damă și oferă-i un voucher cu o valoare de până la 1100 Ron (suma poate fi aleasă la plasarea comenzii pentru card).

În acest fel va putea să opteze pentru cele mai noi produse disponibile online, printre care se numără tricouri de drumeție, jachete impermeabile, pantaloni de alergare, geci de trekking și multe alte articole care sunt confecționate din material eco friendly și care sunt perfecte pentru a face sport în fiecare zi.

20. Card cadou pentru achiziționarea unor aparate de ras și tuns pentru bărbați

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 300 Ron la Notino.ro

Cel mai prieten al tău, tatăl, socrul, fratele sau un coleg de serviciu urmează să-și sărbătorească ziua de naștere și încă nu te-ai hotărât asupra cadoului pe care i-l vei oferi? Nu-ți mai bate capul și comandă acum un card cadou în valoare de 300 Ron pe care îl poate folosi pentru achiziționarea unui aparat de tuns sau ras de la Remington, Philips, Kiepe, Babyliss sau Rowenta.

Având la dispoziție un astfel de voucher cadou idei îți vin foarte multe, mai ales că în acest magazin online găsești și o sumedenie de cosmetice premium pentru bărbați. Și, cum nu există nicio limitare în privința modului de folosire a voucherului, sărbătoritul își poate cumpăra orice dorește, nu doar produse pentru tuns și ras.

21. Genți și portofele de damă la super prețuri cu un voucher primit cadou

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 500 Ron la Vivre.ro

Nu este nevoie de un voucher cadou Zara ca iubita sau soția ta să se bucure de cele mai noi produse din categoria genți și portofele pentru damă. Nici măcar nu trebuie să mergi la magazinele de specialitate din mall-uri pentru a le achiziționa.

Pur și simplu îi poți oferi un card cadou în valoare de 500 Ron și își poate alege geanta din multitudinea de modele disponibile în acest magazin digital. Iar la articolele aflate la promoție poate primi extra reduceri pe baza cupoanelor de discouturi Vivre. Și, cine știe, poate că vei primi și tu un cadou, din moment ce au loc în mod regulat reduceri atât de mari!

22. Blu-Ray player pentru un pasionat de filme și seriale

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 450 Ron pe eMag.ro

Știi că sărbătoritul este un cinefil împătimit și te-ai decis să îi oferi cadou aniversar un Blu-Ray player pentru a se bucura de filmele și serialele favorite la calitate maximă. Numai că, oferta este atât de variată, încât nu știi ce să alegi între modelele Sony și Panasonic. Nu mai bine activezi oferta de vouchere cadou eMag și îi lași lui plăcerea de a-și alege aparatul pe care și-l dorești.

Mai ales că voucherele cadou de la acest retailer online îți permit să oferi cadouri cu o valoare cuprinsă între 50 și 3000 Ron. Plus că ultimele discount-uri îți permit să oferi un card cadou cu care să-și cumpere la super preț un Smart Sony Blu-Ray 4K.

23. Cosmetice anti-îmbătrânire pe bază de ingrediente naturale organice

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 65 Ron pe Vegis.ro

În momentul în care îți dorești din toată inima să faci un cadou care să conteze pentru cineva apropiat, dar nu știi ce să îi oferi, cel mai potrivit lucru este să îi permiți să își aleagă de unul sau de una singură darul. Mai ales dacă știi că este vorba despre cineva destul de tipicar, care folosește doar produse pe bază de anumite ingrediente organice.

Așa că, voucherul cadou pentru cosmetic anti-îmbătrânire are rolul unui voucher cadou spa, dar cu efecte pe termen îndelungat. Produsele ecologice pe bază de plante, în stare nerafinată, îi va oferi persoanei căreia îi vei dărui acest card cadou acces la numeroase opțiuni dintre care să aleagă. Iar bucuria o să fie mult mai mare decât dacă i-ai fi ales tu aceste cadouri!

24. Cărți care s-au transformat în mari succese pe marele ecran

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 37 Ron pe Carturesti.ro

Ce poate fi mai frumos pentru un pasionat de citit și un cinefil îndrăgostit de cărțile transformate în blockbustere decât să primească în dar aceste române? Poate doar să îi oferi posibilitatea de a și le alege din vasta colecție de cărți ecranizate de la Cărturești. Așa că îi poți face un cadou de neuitat cu ocazia zilei de naștere sau de nume ori de Paște sau Crăciun – un voucher valoric cu care să-și îndeplinească această dorință.

În biblioteca online va găsi cărți ale autorilor clasici, dar și opere contemporane, care îi vor oferi acces la o experiență de neuitat alături de personajele preferate, care sunt populare în întreaga lume.

25. Voucher degustare vinuri pentru cei care apreciază vinul de calitate

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 429 Ron pe Activitati-Cadou.ro

Unul dintre cele mai plăcute cadouri pe care le poți oferi este o degustare de vinuri. Voucherul cadou pentru o astfel de experiență are o valabilitate de 12 luni și îi permite posesorului să viziteze o cramă din zona Prahovei, într-una dintre podgoriile de tradiție din zona aceasta.

În cazul în care vrei să oferi o experiență și mai intensă, atunci poți opta pentru un voucher la un curs de pregătire și degustare de cocktail-uri pentru una sau două persoane. Destinatarul cadoului tău va avea posibilitatea de a se distra pregătindu-și alături de profesioniști o serie de cocktailuri de top și se va bucura să învețe cum să le prepare și acasă.

26. Calendare de perete cu amintiri personalizate

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 35 Ron la PhotoGo.ro

Grație voucherelor cadou acum le poți oferi posibilitatea celor dragi de a-și crea propriile cadouri. Astfel, activând un card cadou cu o valoare cuprinsă între 45 și 1500 Ron îi vei permite să își realizeze calendare de perete sau pentru birou. Cel pentru perete poate fi simplu sau dublu, putând fi adăugate fotografii personale și individualizat începând încă de la tema acestuia.

Hârtia utilizată pentru aceste calendare este de calitate superioară, iar rezultatele sunt garantate pentru că de procesul de printare se ocupă profesioniștii. Destinatarul cadoului nu trebuie decât să selecteze tema și fotografiile.

27. Cadouri vânătorești pentru pasionații de vânătoare și adrenalină

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 150 Ron pe Pescar-Expert.ro

Dacă printre prietenii tăi se numără și câțiva vânători, trebuie să știi că aceștia sunt destul de tipicari atunci când vine vorba despre cadourile care au legătură cu pasiunea lor. Așa că, decât să le oferi ceva care să nu le fie pe plac, mai bine alegi niște vouchere cadou pe care să le dăruiești.

Poți alege unul cu o valoare de 250, 300, 500, 700, 1000 sau 1200 Ron cu care își poate achiziționa orice produs din categoria “de vânătoare”. Astfel, au la dispoziție dispozitive pentru chemarea animalelor, huse pentru arme, binocluri, cartușiere, aparate de termoviziune, lunete pentru puști și multe altele.

28. Aparate de aromaterapie pentru cei care apreciază mirosurile plăcute în locuința lor

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 100 Ron la Notino.ro

În cazul în care ai o prietenă care apreciază în mod deosebit felul în care miroase locuința sa, cu siguranță că știi care este cadoul pe care o să îl oferi la aniversare. Numai că, dacă vei alege chiar tu respectivul dar este foarte posibil să optezi pentru niște arome care nu se potrivesc cu gusturile ei.

Pentru a evita o astfel de situație, oferă-i un voucher cadou, astfel încât să își selecteze aparatul și uleiurile preferate pentru acesta. Va avea la dispoziție o varietate de branduri de unde să aleagă – Teatro Fragranze, Baobab, Santini, Millefiori, THD, Souletto, Ladenac și mulți alții.

29. Vouchere cadou Diverta pentru o varietate de articole care îți vor oferi bună dispoziție

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 300 Ron la Vivre.ro

Atunci când vrei să oferi cadouri de neuitat, optează pentru voucherele Diverta pe care le poți achiziționa acum din acest magazin online. Valoarea unui voucher cadou este de de 50, 100, 200 sau 300 Ron, cardurile fiind disponibile în mai multe culori – galben, mov, roșu, turcoaz și portocaliu.

Oferind un astfel de card cadou, cu siguranță că îi vei permite destinatarei sau destinatarului să își aleagă produsele care îi plac, astfel încât să se bucure la adevărata valoare de acest dar. În acest fel nu doar că vei scăpa de grija achiziționării unui cadou care să nu fie potrivit, dar vei merge la sigur cu darul pe care îl vei oferi.

30. Voucher cadou raliu și alte experiențe de road-off pentru pasionații de adrenalină la maxim

TOP vouchere cadou pentru femei și bărbați

De la 499 Ron pe Activitati-Cadou.ro

Ce cadou îi poți face unui pasionat de adrenalină și căruia îi plac mașinile? Nimic altceva decât să îi oferi cadouri experiențe bărbați de care să își amintească toată viață. Având la dispoziție vouchere cu valori de până la 2500 Ron îi vei putea oferi lecții de inițiere în off-road, curse de raliu VIP sau o super plimbare cu o mașină de epocă.

Acesta este genul de cadou care îi vei demonstra cât de mult îl apreciezi și care îl va bucura fără limite în comparație cu orice altfel de cadouri. Cardul cadou este valabil pentru o perioadă de 12 luni, așa că se poate delecta cu această experiență atunci când dorește.

Aceste idei de cadouri îți oferă posibilitatea de a dărui experiențe inegalabile celor dragi, nu doar daruri materiale. Posibilitatea de a-și alege singuri cadourile este un avantaj imens pentru că pot opta pentru acele obiecte și experiențe pe care și le doreau. Iar tu vei merge la sigur cu darul tău, fără să îți mai faci griji dacă respectivul cadou a fost sau nu pe placul destinatarei sau destinatarului. Alege să oferi vouchere cadou și bucură-te alături de cei care primesc aceste daruri din partea ta!

 

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 5.0 (6 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: " Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!"

Articole similare