Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Recenzii

Recenzii antivirus Norton 360 Deluxe

Recenzii antivirus Norton 360 Deluxe

Norton Antivirus 360 Deluxe este una dintre opțiunile de protecție anti-virus oferite de compania NortonLifeLock. Alături de această versiune mai există variantele Anti-virus Plus, Standard și Premium, fiecare produs având anumite caracteristici individualizate în funcție de planul tarifar. Recenziile utilizatorilor poziționează acest program anti-virus printre soluțiile de top pentru protejarea tuturor tipurilor de dispozitive.

Sfatul nostru

Îți recomandăm să citești articolul despre cele mai bune programe antivirus, care conține și sfaturi despre cum să-ți alegi programul potrivit de protecție pentru dispozitivele tale electronice.

Norton 360 Deluxe

Acesta este un produs care face parte dintr-o generație avansată de protecție anti-virus. Grație caracteristicilor prezentate reușește să ofere rezultate deosebite, fără a interfera cu nivelul de performanță a sistemului pe care este instalat. Raportul preț-calitate este unul pe măsură, acesta fiind unul dintre cele mai avantajoase opțiuni de pe piața de programe anti-virus.

Norton 360 deluxe ro

Nu sunt disponibile variante de testare gratuită a acestei opțiuni anti-virus pentru Windows și Mac. Singurele versiuni disponibile în mod gratuit sunt cele pentru sistemele de operare mobile Android și iOS. De remarcat faptul că site-ul furnizorului este disponibil în limba română, utilizatorii având la dispoziție și un serviciu de asistență clienți (prin intermediul chat-ului, dar în limba engleză).

În momentul actual, costurile acestui program anti-virus sunt de 39,99 Euro/1 an și 89,99 Euro/2 ani. După descărcarea și instalarea pachetului există posibilitatea de reînnoire în mod automat  a perioadei de valabilitate. În general se reînnoiește pentru un interval egal cu perioada pentru care s-a făcut achiziția inițială (1 sau 2 ani). Prețul achiziției inițiale se menține și pentru perioada de reînnoire automată. Produsul beneficiază de opțiunea de rambursare în caz de insatisfacție (până la 60 de zile).

Norton 360 deluxe ro comparati

Instalarea programului – 9,5/10

Pentru a instala programul este necesară confirmarea plății prin alegerea unuia dintre planurile tarifare (1 sau 2 ani). Utilizatorul apasă butonul “Abonați-vă acum”, urmând să fie redirecționat către secțiunea de facturare (se acceptă plata cu cardurile Mastercard, Visa și American Express sau plata cu portofelul electronic PayPal). Nu există opțiunea de plata prin transfer bancar.

Este necesară crearea unui cont pe platforma Norton Life Lock. Aici este nevoie să furnizezi date precum nume, prenume și un număr de telefon mobil, precum și o adresă de email și o parolă de logare. După ce are loc autentificarea și confirmarea adresei de email se finalizează etapa de plată pentru achiziționarea programului Norton Antivirus 360 Deluxe.

Norton Antivirus Instalarea programului

Descărcarea presupune un fișier executabil care va fi instalat mai apoi pe sistem. După instalare este necesară acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare, precum și a acordului de licență și a declarației de confidențialitate la nivel global. Următorul pas este reprezentat de crearea unui cont în care vei furniza informații necesare pentru autentificare și va trebui să realizezi  configurarea programului pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de lucru.

În general discutăm despre o interfață intuitivă, cu un design satisfăcător. Nu este o interfață care să iasă din tipare, dar este plăcută din punct de vedere vizual. Descărcarea versiunilor gratuite pentru Android și iOS presupune folosirea acestora pentru o perioadă limitată de timp (30 de zile). Apoi va trebui să activezi plata pentru a putea folosi în continuare serviciile oferite de Norton Antivirus 360 Deluxe.

Norton Antivirus un cont

Caracteristicile produsului – 9/10

Pachetul DeLuxe este livrat cu o multitudine de caracteristici de top, precum:

 • Protecție în timp real pentru 5 conexiuni simultane (PC, Mac, tabletă, telefon);
 • Securitate de top împotriva unei game extinse de viruși, malware, ransomeware și spyware;
 • Securizarea conexiunilor de tip VPN;
 • Manager de parole și control parental;
 • Protecție împotriva furtului de identitate;
 • Optimizare a nivelului de performanță a sistemului;
 • Backup în Cloud până la 50 Gb;
 • Există și opțiunea de SafeCam pentru PC.

În privința nivelului de protecție anti-virus, Norton Antivirus 360 Deluxe oferă o gamă extinsă de soluții inteligente în acest acest. Paleta de viruși include ransomware, phishing, malware, spyware și virușii cunoscuți (trojeni, coin-miner, formjacking, etc) – aceștia sunt blocați și eliminați din sistem în situația în care acesta a fost infectat. În plus, se asigură o barieră inteligentă de protecție împotriva tuturor virușilor datorită funcțiilor de învățare ale programului.

Norton Antivirus 360 Deluxe Caracteristicile produsului

Programul furnizează o serie de statistici, analize și informații utile după fiecare scanare. Dispune de o serie de caracteristici avansate precum SONAR (evaluare a sistemului comportamental al aplicațiilor), Insight (protecție a reputației), PEP (funcție de prevenire a atacurilor cibernetice în funcție de anumite zile) și Power Eraser (eliminare instant a tuturor programelor de tip malware sau a acelor aplicații care sunt considerate de risc crescut pentru sistem).

Protejarea sistemului – 10/10

Testele derulate pentru Norton Antivirus 360 Deluxe indică un nivel de protecție ridicat a sistemului. În general, valorile acestuia depășesc 80% (dTest a furnizat un scor de 84%, în timp ce Virus Bulletin a indicat un scor de aproape 88%). Programul dispune de funcții care ii permit să înveți anumite moduri de comportament ale virușilor, așa că poate să ruleze diverse emulații pentru a verifică aceste tipare comportamentale.

Scanarea sistemului se efectuează la cerere sau se realizează în mod automat, în funcție de utilizator, la anumite date. Actualizarea programului la cele mai noi versiuni este derulată automat, astfel că programul dispune în timp real de cele mai recente caracteristici specifice acestuia. De remarcat faptul că Norton acoperă o listă extinsă de viruși, de la trojenii bancari și până la eliminarea extensiilor pentru browsere și aplicațiilor de tip PUA.

Norton Antivirus 360 Deluxe Protejarea sistemului

Cerințele minimale de sistem – 10/10

Recenzii antivirus Norton 360 Deluxe

Spațiul fizic ocupat de Norton Antivirus 360 Deluxe este 300 de MB. În privința necesităților de sistem acestea sunt Windows 7/8/10, pe 32 sau 64 de biți, cu un procesor la 1GHz și memorie RAM de 1 sau 2 Gb în funcție de tipul de Windows pe care rulează sistemul. În ceea ce privește browserele care sunt suportate de acest program anti-virus, Chrome, Mozilla și Internet Explorer sunt compatibile.

Sfatul nostru

Citește comparația noastră despre cele mai bune programe antivirus

Evaluare Norton Antivirus 360 Deluxe

Acesta este un produs care prezintă un raport preț-calitate foarte bun. Utilizatorul beneficiază și de posibiltatea rambursării banilor în termen de 60 de zile în caz de insatisfacție. Dispune de o serie de caracteristici de top și oferă un nivel ridicat de protecție utilizatorului. Instalarea este simplă, interfața de lucru intuitivă și configurarea nu ridică probleme. Este o soluție de protecție pentru 5 dispozitive simultan, având și backup de până la 50 Gb în Cloud. În general este un program anti-virus care poate fi poziționat în Top 5 opțiuni de protecție a unui computer.

Norton Antivirus android iOS

9.6

Perfect

Norton Antivirus 360 Deluxe este una dintre soluțiile de top pentru protejarea tuturor dispozitivelor.

Instalarea programului
9.5
Caracteristicile produsului
9
Protejarea sistemului
10
Cerințele minimale de sistem
10
Avantaje
 • Navigare fără jurnal de log-uri
 • Backup de 50 Gb în Cloud
 • Monitorizare navigare pe Dark Web
 • Protecție extinsă împotriva virușilor cunoscuți
Contra
 • Nu oferă versiune de încercare
 • Serviciul VPN nu este în limba română

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 5.0 (2 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare