Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cele mai bune benzi de alergat în 2020

Benzile de alergat pentru acasă sunt ideale pentru a ne ajuta atunci când timpul nostru este limitat și nu putem merge la sală. În plus, atunci când alergăm pe o bandă acasă, ne putem bucura de un mediu familiar, dar și să alergăm după cum ne dorim, fără să fim “atenționați” de cei în jurul nostru. Desigur, banda de alergat înseamnă obținerea unui tonus muscular echilibrat, o stare de sănătate foarte bună și menținerea greutății sub control. Alege un aparat care să-ți ofere maximul de beneficii și descoperă în cele ce urmează cum poți realiza alegerea perfectă!

  Cele mai bune benzi de alergat în 2020

  Klarfit Pacemaker X3 Klarfit Pacemaker X3 Infinity Track 6.0 Touch
  Test Klarfit Pacemaker X3 Recenzie Klarfit Pacemaker X3 Test - Infinity Track 6.0 Touch
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO 12 km/oră
  Monitorizare a ritmului cardiac
  3 grade de urcare
  Suport pentru băutură și telefon
  Pliabilă
  Motor cu putere de 1100 W
  12 programe de alergat individuale
  Display LCD generos
  Suporturi “pentru diverse” integrate
  Antrenament individual
  Conexiune Bluetooth
  Ventilator integrat
  Touchscreen
  Sistem hidraulic de pliere
  CONTRA Viteza nu este suficient de mare pentru alergătorii experți Setare de viteză limitată
  Poate ocupă spațiu în casă
  Este voluminoasă
  SUMAR Klarfit TREADO BASIC BK este o bandă de alergare care este destinată celor dornici să se bucure de mișcare în confortul propriei locuințe, la un preț foarte accesibil. Klarfit  Pacemaker X3 este o bandă de alergat care reușește să satisfacă și cel mai exigent alergător/ cea mai exigentă alergătoare, fiind un dispozitiv ideal pentru cei care își doresc să facă mișcare acasă. Infinity Track 6.0 Touch oferă o experiență cardio de nivel înalt chiar la tine acasă.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie Klarfit Pacemaker X3

  Test Klarfit Pacemaker X3

  Utilizare: Rezidențial/Birou I Număr de programe: 12 I Unghi de înclinație: 7 ° I Funcții: viteză, timp, distanță, puls, calorii arse I Înălțime: – cm I Dimensiuni: 40 x 110 cm I Consum energie: 1000 W I Greutate suportată: 120 kg I Greutate proprie: 28 kg I Culoare: Negru I Preț: 1839 Lei

  Avantaje
  • 12 km/oră
  • Monitorizare a ritmului cardiac
  • 3 grade de urcare
  • Suport pentru băutură și telefon
  • Pliabilă
  Contra
  • Viteza nu este suficient de mare pentru alergătorii experți

  Klarfit Pacemaker X3 este o bandă de alergat pentru începători sau pentru cei care vor să își mențină greutatea cu antrenamente ușoare. Aceasta are o viteză de 12 km/oră și un grad de înclinare de 7 grade, ceea ce înseamnă că vei arde calorii foarte repede alergând la maxim. Aceasta are 3 grade de urcare, perfecte pentru fiecare nivel de antrenament.

  De asemenea, banda de alergat este lată și are suprafața cauciucată pentru a oferi un program de exerciții confortabil și sigur. În plus, aceasta este pliabilă, ceea ce înseamnă că poate fi depozitată cu ușurință într-un apartament mic. Klarfit Pacemaker X3 are suport pentru telefon și băutură, tocmai pentru a-ți crea condițiile cele mai bune de exerciții.

  Un dezavantaj pentru unii este viteza maximă de 12 km/ oră. Însă, având în vedere că este o bandă de alergat pentru începători, se explică limitarea. Totuși, toți cei care nu vor să facă antrenamente profesioniste acasă, pot investi cu încredere în Klarfit Pacemaker X3.

  Recenzie Klarfit  Pacemaker X3

  Recenzie Klarfit Pacemaker X3

  Utilizare: Rezidențial/Birou I Număr de programe: 12 I Unghi de înclinație: 3, 5 – 7% I Funcții: Măsurare timp/ Distanța/ Viteză/Calorii Arse/Monitorizare ritm cardiac I Înălțime: 130 cm I Dimensiuni: 65 x 130 x 150 cm I Consum energie: – W I Greutate suportată: 120 kg I Greutate proprie: 28 kg I Culoare: Negru I Preț: 1839 Lei

  Avantaje
  • Motor cu putere de 1100 W
  • 12 programe de alergat individuale
  • Display LCD generos
  • Suporturi “pentru diverse” integrate
  Contra
  • Setare de viteză limitată
  • Poate ocupă spațiu în casă

  Klarfit  Pacemaker X3 îți oferă posibilitatea alegerii dintre cele 12 programe de pregătire individuală și îi poți seta o viteză de până la 12km/h. Motorul de 1, 5 CP este foarte puternic și-ți oferă posibilitatea de a alerga exact ca într-o sală de fitness. Suprafața de alergare este una întinsă (40 x 110 cm), așa că îți poți adapta stilul de alergare instant.

  Ai două suporturi “pentru diverse” în care îți poți plasa accesorii precum telefonul sau sticla de hidratare. Beneficiezi de elemente de protecție, astfel încât alergarea ta să fie întotdeauna în siguranță. Prețul este ușor ridicat, dar reflectă întocmai calitatea caracteristicilor acestui dispozitiv.

  Recenzie Infinity Track 6.0 Touch

  Test - Infinity Track 6.0 Touch

  Utilizare: Rezidențial/Birou I Număr de programe: 365 I Unghi de înclinație: 15 % I Funcții: Măsurare timp/ Distanța/ Viteză/Calorii Arse/Monitorizare ritm cardiac/Oprire treptată bandă, diverse antrenamente I Înălțime: 142 cm I Dimensiuni: 83 x 142 x 172 cm I Consum energie: – W I Greutate suportată: 350 kg I Greutate proprie: 90 kg I Culoare: Negru I Preț: 4.749 Lei

  Avantaje
  • Antrenament individual
  • Conexiune Bluetooth
  • Ventilator integrat
  • Touchscreen
  • Sistem hidraulic de pliere
  Contra
  • Este voluminoasă

  Infinity Track  este o bandă de alergare care îți oferă un antrenament profesional chiar la tine acasă. Acesta are 36 programe de antrenament presetate dar și  trei personalizabile. Astfel, poți să te antrenezi oricum îți dorești, chiar la tine acasă. Experiența oferită este unică. Banda de alergat este stabilă, voluminoasă, astfel că poți să alergi fără ai impresia că vei cădea. De asemenea, aceasta are încorporat sistem Bluetooth, boxe și MP3, pentru a avea la îndemână muzica preferată oricând, fără a te încurca căștile. Display-ul indică atât antrenamentele cât și peisaje, dacă vrei să te antrenezi într-un mediu natural, la tine acasă.

  Într-adevăr, banda de alergat este masivă. Dar aceasta se pliază cu un sistem hidraulic, pentru a fi depozitată ușor. Banda în sine este mai lată, pentru a oferi spațiu de desfășurare. Înclinația de 15% permite un antrenament cardio avansat, iar înălțimea poate fi crescută treptat în timpul antrenamentului, astfel, că vei putea să te obișnuiești cu dificultatea prezentată.

  Infinity Track este o bandă de alergat pe care toți oamenii care vor să îți mențină forma fizică ar trebui să o folosească. Cu ea poți face antrenamente avansate chiar la tine acasă, astfel nu mai trebuie să mergi la sală. Și începătorii au o experiență plăcută, deoarece antrenamentele sunt create pentru diferite tipuri de corp.

  Model alternativ de bandă de alergat

  În situația în care îți dorești să optezi pentru o bandă de alergat care să fie cool, să aibă un design original și care să fie accesibilă, atunci sigur vei alege Klarfit HOME RUNTASY. Poți seta viteza de alergare până la 10 km/h, dispui de un ecran LCD și de conectare cu Bluetooth. În plus, acest dispozitiv se poate plia foarte ușor, ceea ce îți oferă un spațiu mai mare în camera în care o vei folosi. Greutatea este de numai 32 de kilograme, iar prețul este unul foarte accesibil, avându-se în vedere caracteristicile prezentate de către acesta bandă de alergat.

  De ce este recomandată alegerea unei benzi de alergat pentru acasă?

  Achiziționarea unei benzi pentru acasă îți va oferi posibilitatea de a economisi banii pe care i-ai fi plătit lunar pentru a merge la sala. Având acasă un astfel de dispozitiv nu o să mai poți pretexta că nu ai avut timp să faci mișcare. În plus, o poți folosi ori de câte ori dorești, la orice oră, iar cele care îți oferă funcții de monitorizare ritm cardiac o să-ți ofere date reale despre felul în care se comportă organismul tău. Iată, așadar, care sunt beneficiile oferite de deținerea unei benzi de alergat pentru acasă:

  • Reprezintă alternativa ideală în termeni de mișcare și economisire pentru o persoană;
  • Îți permite să te bucuri de mișcare chiar și atunci când vremea de afară este potrivnică;
  • Este ideală pentru femei, care se pot bucura de alergat în siguranță, la ele acasă;
  • Îți oferă posibilitatea de a-ți seta propriul program de alergare;
  • Reprezintă o modalitate excelentă de a face mișcare pentru cei care sunt supraponderali și vor să slăbească;
  • Este recomandată pentru cei care sunt sportivi și vor să profite de timpul de acasă;
  • Te ajută să îți îmbunătățești nivelul de sănătate;
  • Îți oferă posibilitatea de a te bucura de timpul de alergare diferit decât la sală;
  • Beneficiezi de date în timp real despre modul tău de antrenament.

  Cu siguranță că banii pe care i-ai plăti pentru a merge la sală vor fi economisiți prin achiziționarea unei benzi de alergat. Optând pentru modalitatea de a face sport și mișcare acasă, te vei bucura de siguranță, bani economisiți și de sănătate.

  Cum alegi o bandă de alergat de calitate?

  Din moment ce te-ai decis că este momentul să îți cumperi o bandă de alergat trebuie să știi că alegerea unui astfel de aparat nu este simplă și trebuie să iei în considerare mai multe elemente pe care trebuie să le întrunească. Iată care sunt aceste elemente pe care trebuie să le regăsești la viitoarea ta bandă de alergat:

  • Dimensiunea aparatului – atunci când spațiul de acasă este limitat trebuie să ții cont de dimensiunile benzii de alergat. Este recomandat ca în cazul spațiilor înguste să optezi pentru benzi de alergat pliante, astfel încât să le poți restrânge după ce ai terminat de alergat.
  • Puterea motorului – îți oferă cel mai bun indiciu asupra capacității de alergare, oferindu-ți posibilitatea de a seta o viteză de alergare mai ridicată. În general, puterea motorului poate fi cuprinsă între 1 și 3 CP, astfel încât să poți obține cele mai bune rezultate.
  • Capacitatea de suport a benzii – în general, benzile de alergat de acasă suportă o greutate mai mică decât în cazul celor de la sălile de fitness, valoarea greutății fiind de aproximativ 100 de kilograme. Cu toate acestea există și aparate care suportă până la 120 kg, ceea ce le oferă șansă de a face sport și persoanelor supra-ponderale (mai ales dacă își doresc să slăbească).
  • Viteza de alergare și unghiul de înclinație – este foarte important să poți seta o viteză cât mai ridicată (care poate ajunge la o valoare de aproximativ 20-25 km/h), dar și un unghi de înclinație cât mai ridicat, astfel încât să poți obține o creștere a nivelului de dificultate în timpul alergării.
  • Programele de alergare –dacă îți dorești să alergi așa cum vrei, o bandă de alergat care îți oferă posibilitatea de a-ți seta propriile programe de alergare este o alegere excelentă. Dacă nu, poți alege un dispozitiv care are cât mai multe programe prestabilite (12-25 de programe de alergat).
  • Funcțiile benzii – monitorizarea ritmului cardiac, a caloriilor pierdute, a vitezei de deplasare sunt câteva dintre funcțiile care se regăsesc pe orice bandă de alergat. Alege un produs care să-ți ofere și un afișaj mare și posibilitatea de a te conecta prin Bluetooth la telefonul personal pentru a reda muzica dorită. Nu uita că o astfel de bandă trebuie să aibă și elemente de siguranță, care să-ți ofere stabilitate în timpul alergării.

  Dacă îți dorești să economisești banii de sală și să te bucuri de timpul petrecut acasă într-un mod cât mai sănătos, achiziționarea unei benzi de alergat este o opțiune excelentă.

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.8 (81 voturi)

  Autor článku

  Lavinia Calin
  Lavinia Calin

  Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site.

  Articole similare