Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Cele mai bune benzi de alergat din România şi cum să le alegi

6. 4. 2022 actualizat

Benzile de alergat pentru acasă sunt ideale pentru a ne ajuta atunci când timpul nostru este limitat și nu putem merge la sală. În plus, atunci când alergăm pe o bandă acasă, ne putem bucura de un mediu familiar, dar și să alergăm după cum ne dorim, fără să fim “atenționați” de cei în jurul nostru. Desigur, banda de alergat înseamnă obținerea unui tonus muscular echilibrat, o stare de sănătate foarte bună și menținerea greutății sub control. Alege un aparat care să-ți ofere maximul de beneficii și descoperă în cele ce urmează cum poți realiza alegerea perfectă!

Cel mai bun în general

Cu banda de alergat FitTronic D100 antrenamentele la tine acasă devin o plăcere.

Produs avantajos preț/calitate

Banda de alergat FitTronic D30 este o bandă de alergat excelentă pentru cei care vor să facă antrenamente cu un grad ridicat de dificultate acasă.

Cel mai ieftin

O bandă de alergat excelentă pentru cei care nu fac antrenamente de performanță.

Cele mai bune benzi de alergat în 2022

Recenzie: FitTronic D100

Cele mai bune benzi de alergat în 2021

Utilizare: Rezidențial/Birou I Număr de programe: 12 I Unghi de înclinație: 3 trepte I Funcții: USB, Bluetooth. Audio jack, display LCD I Înălțime: 130 cm I Dimensiuni: 151 X 68 X 130 cm I Consum energie: – W I Greutate suportată: 110 kg I Greutate proprie: 73 kg I Culoare: Negru I Preț: 5.599 Lei

Avantaje
 • Bandă de alergare electrică
 • 12 programe de exerciții
 • Sistem de ungere automată
 • Ușor pliabilă
 • Intrare pentru muzică
Contra
 • Lipsește funcția de pauză

Banda de alergat FitTronic D100 este excelentă pentru antrenamentele făcute, indiferent de gradul de dificultate. Cele 12 antrenamente presetate sunt primul avantaj al acestei benzi, deoarece ele înlocuiesc antrenorul personal. Aceasta este foarte solidă și are un sistem de amortizare și 6 puncte, ceea ce înseamnă că nu se clatină în timpul antrenamentelor intense. De asemenea, are și trei puncte de înclinație, care pot fi accesate manual.

FitTronic D100 se pliază foarte ușor, având la bază un cilindru, și este ușor de mutat deoarece are roți. De asemenea, are intrare pentru USB, ceea ce înseamnă că poți să asculți muzica preferată în timpul antrenamentului. Te poți conecta și prin BlueTooth dacă toată muzica ta este pe telefon.

Într-adevăr, această bandă de alergat nu are funcția de pauză. Însă, poți opri antrenamentul și apoi accesa funcția SMART pentru a relua ultimul antrenament. Prin urmare, datele tale nu vor fi niciodată pierdute.

Recenzie: FitTronic D30

Banda de alergare electrica FitTronic D30

Utilizare: Rezidențial/Birou I Număr de programe: 10 I Unghi de înclinație: fără I Funcții: pliabilă, butoane regrare viteză/ înclinare, cheie de siguranță, suport USB, support pahar, difuzoare, imtrare MP3, display, port MP3 I Înălțime: 108 cm I Dimensiuni: 137 x 66 x 108 cm I Consum energie: – W I Greutate suportată: 100 kg I Greutate proprie: 46 kg I Culoare: Negru I Preț: 2699 Lei

Avantaje
 • Bandă de alergare electrică
 • 10 programe de exerciții
 • Diferite funcții
 • Ușor de depozitat
 • Sisteme de siguranță implementate
Contra
 • Nu are înclinație

Banda de alergat FitTronic D30 este excelentă pentru toți utilizatorii casnici care vor să înlocuiască mersul la sală cu antrenamente făcute în confortul propriei locuințe. Aceasta are 10 programe de exerciții programate, diverse, create pentru diferite tipuri de antrenament. Astfel, dacă ești începător, te poți ajuta de aceste programe pentru a-ți crea un set de exerciții care să se muleze pe situația ta.

FitTronic D30 are foarte multe funcții care îți vin în ajutor în timpul antrenamentului zilnic. Are un display LCD care afișează viteză, timp, caloriile consumate în timpul antrenamentului și distanța parcursă. În mânere are încorporați senzori de puls. De asemenea, această bandă de alergat are încorporate suport de sticlă și de pahar dar și suport pentru MP3 player sau telefon.

Un avantaj față de alte benzi de alergat din această categorie îl reprezintă faptul că poți asculta muzică, fie prin boxele încorporate, fie prin calculatorul benzii. Într-adevăr, banda de alergat FitTronic D30 nu este înclinație însă poți să alegi antrenamente mai dificile.

Recenzie: Kondition HMG- 1800

Banda alergare magnetica, Kondition, HMG-1800

Utilizare: Rezidențial/Birou I Număr de programe: – I Unghi de înclinație: 3 trepte de înclinație I Funcții: Viteză, timp, distanță, puls, calorii arse I Înălțime: 124 cm I Dimensiuni: 135 x 67 x 124 cm I Consum energie: – W I Greutate suportată: 100 kg I Greutate proprie: – kg I Culoare: Negru I Preț: 739 Lei

Avantaje
 • Bandă de alergare magnetică
 • Display LCD cu taste
 • Înclinație manuală
 • Măsoară plus calorii și viteză
 • Ușor de depozitat
Contra
 • Trebuie reglată cu atenție pentru a nu se decalibra

Kondition HMG- 1800 este o bandă de alergat care te va pune în mișcare. Poți să mergi dar și să alergi pe ea. Display-ul LCD cu taste îți indică pulsul, tipul, viteza, distanța parcursă dar și caloriile arse, ceea ce este extraordinar pentru cei care vor să piardă în greutate. 

Dacă vrei antrenamente mai intense, trebuie să știi că această bandă de alergat are 3 niveluri de înclinație, pe care trebuie să le modifici manual. Ai grijă, însă, cum o faci! Dacă banda nu este reglată corect, aceasta va trage într-o parte sau alta în timpul exercițiilor. Totuși, manualul în limba română îți va explica în detaliu cum să o montezi și să o ajustezi. 

De ce este recomandată alegerea unei benzi de alergat pentru acasă?

Achiziționarea unei benzi pentru acasă îți va oferi posibilitatea de a economisi banii pe care i-ai fi plătit lunar pentru a merge la sala. Având acasă un astfel de dispozitiv nu o să mai poți pretexta că nu ai avut timp să faci mișcare. În plus, o poți folosi ori de câte ori dorești, la orice oră, iar cele care îți oferă funcții de monitorizare ritm cardiac o să-ți ofere date reale despre felul în care se comportă organismul tău. Iată, așadar, care sunt beneficiile oferite de deținerea unei benzi de alergat pentru acasă:

 • Reprezintă alternativa ideală în termeni de mișcare și economisire pentru o persoană;
 • Îți permite să te bucuri de mișcare chiar și atunci când vremea de afară este potrivnică;
 • Este ideală pentru femei, care se pot bucura de alergat în siguranță, la ele acasă;
 • Îți oferă posibilitatea de a-ți seta propriul program de alergare;
 • Reprezintă o modalitate excelentă de a face mișcare pentru cei care sunt supraponderali și vor să slăbească;
 • Este recomandată pentru cei care sunt sportivi și vor să profite de timpul de acasă;
 • Te ajută să îți îmbunătățești nivelul de sănătate;
 • Îți oferă posibilitatea de a te bucura de timpul de alergare diferit decât la sală;
 • Beneficiezi de date în timp real despre modul tău de antrenament.

Cu siguranță că banii pe care i-ai plăti pentru a merge la sală vor fi economisiți prin achiziționarea unei benzi de alergat. Optând pentru modalitatea de a face sport și mișcare acasă, te vei bucura de siguranță, bani economisiți și de sănătate.

Sfatul nostru

Testează-ți limitele și renunță la kilogramele în plus făcând mai multă activitate fizică! Hai să descoperim și să alegem împreună cele mai bune biciclete de fitness pentru antrenamente profesioniste realizate la tine acasă!

Cum alegi o bandă de alergat de calitate?

Din moment ce te-ai decis că este momentul să îți cumperi o bandă de alergat trebuie să știi că alegerea unui astfel de aparat nu este simplă și trebuie să iei în considerare mai multe elemente pe care trebuie să le întrunească. Iată care sunt aceste elemente pe care trebuie să le regăsești la viitoarea ta bandă de alergat:

 • Dimensiunea aparatului – atunci când spațiul de acasă este limitat trebuie să ții cont de dimensiunile benzii de alergat. Este recomandat ca în cazul spațiilor înguste să optezi pentru benzi de alergat pliante, astfel încât să le poți restrânge după ce ai terminat de alergat.
 • Puterea motorului – îți oferă cel mai bun indiciu asupra capacității de alergare, oferindu-ți posibilitatea de a seta o viteză de alergare mai ridicată. În general, puterea motorului poate fi cuprinsă între 1 și 3 CP, astfel încât să poți obține cele mai bune rezultate.
 • Capacitatea de suport a benzii – în general, benzile de alergat de acasă suportă o greutate mai mică decât în cazul celor de la sălile de fitness, valoarea greutății fiind de aproximativ 100 de kilograme. Cu toate acestea există și aparate care suportă până la 120 kg, ceea ce le oferă șansă de a face sport și persoanelor supra-ponderale (mai ales dacă își doresc să slăbească).
 • Viteza de alergare și unghiul de înclinație – este foarte important să poți seta o viteză cât mai ridicată (care poate ajunge la o valoare de aproximativ 20-25 km/h), dar și un unghi de înclinație cât mai ridicat, astfel încât să poți obține o creștere a nivelului de dificultate în timpul alergării.
 • Programele de alergare –dacă îți dorești să alergi așa cum vrei, o bandă de alergat care îți oferă posibilitatea de a-ți seta propriile programe de alergare este o alegere excelentă. Dacă nu, poți alege un dispozitiv care are cât mai multe programe prestabilite (12-25 de programe de alergat).
 • Funcțiile benzii – monitorizarea ritmului cardiac, a caloriilor pierdute, a vitezei de deplasare sunt câteva dintre funcțiile care se regăsesc pe orice bandă de alergat. Alege un produs care să-ți ofere și un afișaj mare și posibilitatea de a te conecta prin Bluetooth la telefonul personal pentru a reda muzica dorită. Nu uita că o astfel de bandă trebuie să aibă și elemente de siguranță, care să-ți ofere stabilitate în timpul alergării.

Dacă îți dorești să economisești banii de sală și să te bucuri de timpul petrecut acasă într-un mod cât mai sănătos, achiziționarea unei benzi de alergat este o opțiune excelentă.

Sfatul nostru

Vrei să faci cele mai bune exerciții pentru fermitatea corpului? Dacă locuiești la curte, nu ezita să descoperi cele mai bune trambuline despre care vorbim minuțios și pe care le-am revizuit atent ca să poți găsi ușor modelul de care ai nevoie.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.8 (81 voturi)

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

Articole similare