Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Pentru aniversare

Top 15 idei cadou pentru 50 ani

Poate te întrebi ce cadouri se dau la nuntă de 50 ani sau ce îi poți oferi unei femei ori unui bărbat la această vârstă. Este important să nu te gândești la vârstă, ci la personalitatea celei sau celui pentru care este cadoul. Ia în calcul faptul ca viitorul cadou 50 ani femeie să fie unul practic, plăcut și să-i ofere ocazia experimentării unui moment unic în viață.

Un cadou 50 ani bărbat poate fi haios sau, dimpotrivă, util și care să-i fie de folos în anii următori. Noi ți-am pregătit câteva idei de cadou 50 ani pentru femei și bărbați pe care sperăm să le iei în considerare pentru următoare ocazie!

Pentru și mai multe cadouri inspirate pentru orice aniversare, accesează lista noastră cu cadouri.

Cadou pentru 50 ani pentru femei

1) Tablete pentru explorarea lumii în format digital pentru o femeie căreia îi place tehnologia

Tablete pentru explorarea lumii în format digital pentru o femeie căreia îi place tehnologia

eMAG.ro

50 de ani este vârsta la care te poți bucura de viață la un alt nivel. De aceea, pe lista de idei cadouri femei 50 ani se poate regăsi acest accesoriu smart, care deschide noi perspective oricărei persoane dornice să experimenteze. O poate folosi pentru navigare, comunicare cu persoanele dragi sau pentru a se relaxa.

Ușor de folosit și cu un nivel maxim de portabilitate, tabletele de ultima generație beneficiază de RAM și spațiu de stocare extinse și de ecrane cu dimensiuni mari. Înlocuiesc cu succes telefoanele mobile în special pe partea de divertisment, așa că reprezintă un cadou 50 ani mamă perfect!

2) Pijamale pentru nopți pline de relaxare la 50 de ani

Pijamale pentru nopți pline de relaxare la 50 de ani

Astratex.ro

Cu pantaloni lungi ori scurți, clasice sau elegante, cu accent pe sublinierea formelor și siluetei, un set de pijamale reprezintă un cadou 50 ani femei practic pentru această vârstă. Orientează-te către un model care să îmbunătățească starea de spirit înainte de somn și care să ofere confort maxim în timpul purtării.

Alege între materialele de calitate, pentru că acest cadou de 50 de ani să constituie darul perfect. Poți alege dintr-o gamă variată de modele, imprimeuri și croieli, așa că, mai mult ca sigur vei găsi cadoul ideal pentru o femeie la 50 de ani.

3) Hobby-uri noi pentru o vârstă de aur și femei care își doresc să experimenteze

Hobby-uri noi pentru o vârstă de aur și femei care își doresc să experimenteze

Activitati-Cadou.ro

Cine spune că 50 de ani este o vârstă la care nu mai poți învăța nimic nou? Lista de idei cadou femei 50 ani poate include o experiență sau un hobby, mai ales dacă persoana este una căreia îi place să încerce lucruri noi. Alege între cadouri femei 50 ani variate, precum lecții de dans (salsa, vals, tango, belly dance), călărie sau muzică (vocal, chitară, percuție hula).

Poți să mergi și mai departe și să îi oferi un cadou care să îi ofere motivația necesară pentru a se bucura la maxim de viață. De exemplu, cursuri de inițiere în pictură egipteană sau aztecă. Oricare dintre aceste reprezintă un cadou la 50 de ani care va fi memorabil!

4) Decorațiuni pentru preschimbarea grădinii sau terasei într-un colț de Rai

Decoratiune gradina - Spirala mica de vant 11 x 65 cm - Rhombus

eMag.ro

Un proiect pe care să-l dezvolte în timp sărbătorita, iată un cadou pentru 50 ani care se potrivește de minune. Oferă-i primele decorațiuni pentru a-și preschimba terasa, balconul sau grădina într-un colț personal de Rai. 

De la articole de decorat pentru grădină și care au forma unor animale și până la căsuțele pentru păsări, colivii sau fântâni decorative, vei găsi numeroase idei cadouri femei 50 ani pentru o persoană care își îndrăgește la maxim grădina sau terasa. În plus, dispui de o serie de categorii din care poți alege, așa cum sunt decorațiunile rustice, clasice, orientale, moderne sau glam.

5) Cadouri personalizate 50 ani femei – brățară unică pentru o vârstă specială!

Cadouri personalizate 50 ani femei – brățară unică pentru o vârstă specială!

EdenBoutique.ro

Un cadou 50 ani care combină eleganța și frumusețea cu creativitatea și un mesaj personalizat – ce își poate dori o sărbătorită mai mult? Oferă-i un cadou 50 ani femeie care să transmită iubirea și prețuirea ta. Ai la dispoziție modele variate, cu pandantive care pot fi gravate și care permit realizarea unor cadouri personalizate pentru vârsta de 50 ani unice și de neuitat.

Acest tip de cadouri femei 50 ani este potrivit pentru mamă, soacră, prietenă sau orice altă persoană care sărbătorește această vârstă. Alege între modelele de inimă, bănuț, cruciuliță sau trifoi și creează un cadou 50 ani original și ca să fie memorabil!

6) Apă de parfum pentru un miros inconfundabil la 50 de ani!

Apă de parfum pentru un miros inconfundabil la 50 de ani!

Notino.ro

De pe lista de idei cadouri femei 50 ani nu putea lipsi apa de parfum. Cei mai importanți creatori de parfumuri îți oferă posibilitatea de a alege dintre creațiile lor. Astfel, poți alege un cadou pentru 50 ani dintr-o paletă de parfumuri de la Armani, Jean Paul Gaultier, Mugler, Lancome, Paco Rabbane, Chopard și mulți alții.

Îți poți selecta criteriile de căutare, astfel încât să mergi la sigur, la brandul preferat al sărbătoritei sau poți să încerci ceva nou. Un astfel de cadou de 50 de ani poate reprezenta și o provocare pe care o lansezi sărbătoritei – până la urmă, viața înseamnă noi experiențe pe care trebuie să le trăim, nu?

7) Fotocarte cu amintiri de până la această vârstă

Fotocarte cu amintiri de până la această vârstă

PhotoGo.ro

Notează-ți pe lista de idei cadou femei 50 ani această recomandare. Oferă-i sărbătoritei ocazia de a-și rememora prima parte a vieții (de până la această vârstă) cu o fotocarte în care se regăsesc cele mai importante momente ale existenței sale. Încearcă să găsești fotografii pe care nu le cunoaște, astfel încât surpriza să fie și mai mare.

În cazul în care este o persoană căreia îi place să se bucure de viață, atunci concepe această carte în stilul acelor cadouri haioase 50 ani pentru ca fericirea să fie maximă. Oricare ar fi alegerea ta, nu uita ca un astfel de cadou la 50 de ani trebuie să fie unul pe care nu-l va uita niciodată!

8) Cadou pentru 50 ani – flori special aranjate pentru a marca o aniversare unică!

Cadou pentru 50 ani – flori special aranjate pentru a marca o aniversare unică!

Floria.ro

Florile reprezintă unul dintre cele mai populare moduri de a-i dovedi unei persoane cât de mult o apreciezi și o iubești. Lista noastră de idei cadou femei 50 ani include și acest tip de dar care, deși pare banal, reușește de fiecare dată să cucerească și să stârnească emoții. Orientează-te către un aranjament unic și care să transmită cel mai intens mesaj de iubire pentru sărbătorită!

Fie că este vorba despre mamă, soție, soră, prietenă sau orice altă persoană, buchetul trebuie să fie unul pe care nu-l va uita niciodată. Pentru că, un cadou la 50 de ani trebuie să fie unic, memorabil și să ajungă la inima sărbătoritei!

Cadou pentru 50 ani pentru bărbați

9) Consolă pentru gaming – joaca este la fel de atractivă și la 50 de ani!

Consolă pentru gaming – joaca este la fel de atractivă și la 50 de ani!

eMAG.ro

Deschidem lista cu idei cadouri bărbați 50 ani cu un cadou surprinzător pentru persoanele de această vârstă – o consolă pentru gaming! Numai că un cadou bărbați 50 ani de acest gen este un semn că nu îl consideri ca fiind în vârstă și că îi oferi un motiv pentru a socializa cu cei tineri. 

Mai mult decât atât, dacă sărbătoritul are copii sau nepoți mai tineri, cu siguranță că acesta este genul de cadou care îi va reuni pe toți. Chiar și în lipsa acestora, cine spune că un joc de fotbal sau o aventură virtuală nu merită atenția chiar dacă ai 50 de ani? Până la urmă, trebuie să te distrezi la orice vârstă, nu?

10) Experiențe fără egal pentru o vârstă unică!

Experiențe fără egal pentru o vârstă unică!

Activitati-Cadou.ro

Te gândești la niște cadouri bărbați zi de naștere 50 ani care să fie de neuitat și cu adevărat surprinzătoare? Un cadou 50 ani bărbat pe care ți-l recomandăm este un curs de inițiere într-un sport, cum ar fi scubadiving-ul, kiteboarding-ul sau mersul cu caiacul

Celor care iubesc adrenalina la maxim, un curs de windsurfing le va aminti că trebuie să te distrezi indiferent de anii din buletin. Un astfel de dar este indicat să se regăsească pe lista ta de cadouri pentru tați 50 ani, mai ales că poți urma aceste cursuri împreună cu tatăl tău, de exemplu. În mod cert, distracția este garantată!

11) Echipament de airsoft – un cadou bărbați 50 ani pentru cei care iubesc adrenalina

Echipament de airsoft – un cadou bărbați 50 ani pentru cei care iubesc adrenalina

Military-Shop.ro

Airsoft-ul este un sport care solicită în egală măsură corpul, cât și mintea. Iar dacă sărbătoritului îi plac armele și jocul în diverse medii reale, atunci se poate spune că îi vei oferi unul dintre cele mai interesante cadouri pentru bărbați 50 ani

Ai la dispoziție atât haine de camuflaj, cât și arme care le imită la perfecție pe cele reale, precum și o gamă variată de alte dispozitive dedicate acestui sport. Plus că, airsoftul este o activitate sportivă de echipă, așa că poți să îți achiziționezi și tu un echipament pentru a juca alături de sărbătorit.

12) Ceasuri sport pentru un sărbătorit care are ca hobby activitățile sportive

Ceasuri sport pentru un sărbătorit care are ca hobby activitățile sportive

Decathlon.ro

Ceasurile se numără printre acele cadouri pentru bărbați 50 ani care sunt ideale în special pentru cei pasionați de activitățile sportive. Găsești o serie de idei cadou 50 ani bărbat de la branduri recunoscute pentru calitatea produselor, așa cum sunt Garmin sau Polar

Vei avea la dispoziție ceasuri utile în mediile extreme, precum ascensiunile pe munte sau pentru cei care participă la maratoane. Astfel de cadouri sunt dotate cu GPS, dar și cu alte instrumente care sunt foarte practice. Este genul de cadou 50 ani bărbat cu care o să mergi la sigur!

13) Aparat electric de tuns părul pentru un bărbat căruia îi place să arate dichisit

Aparat electric de tuns părul pentru un bărbat căruia îi place să arate dichisit

Notino.ro

Un aparat de tuns părul nu putea lipsi de pe lista cu idei cadou bărbat 50 ani, mai ales dacă sărbătoritul este o persoană căreia îi place să arate elegant. Poți opta pentru aparate electrice de tuns părul și barba sau pentru barbă și părul de pe corp

Philips, Rowenta, Wahl Pro, Remington, Babyliss și Moser Pro sunt brandurile care sunt specializate în furnizarea unor astfel de articole pentru bărbați. Alege cadoul pentru sărbătorit dintre articolele destinate profesioniștilor, dar care pot fi utilizate cu aceleași rezultate și acasă.

14) Experiențe de neuitat pentru exploratorii care nu tin cont de vârstă

Experiențe de neuitat pentru exploratorii care nu tin cont de vârstă

Activitati-Cadou.ro

Un cadou care se pliază perfect pe stilul exploratorilor care își doresc să aibă parte de aventuri indiferent de vârstă. Alege un cadou de 50 ani care să reprezinte o experiență spectaculoasă, așa cum este urmărirea activităților urșilor sau explorarea peșterilor

Pentru cei care își doresc să îmbine aventura cu plăcutul, cazarea într-o casă tipic maramureșeană constituie o experiență pe placul celor care preferă să descopere atmosfera din trecut. Iar dacă sărbătoritului îi place să-și petreacă timpul alături de cei dragi, pachetele pentru grupuri reprezintă darul perfect atât pentru el, cât și pentru familie.

15) Încălțăminte outdoor pentru bărbații care apreciază mersul lejer și confortabil

Încălțăminte outdoor pentru bărbații care apreciază mersul lejer și confortabil

Answear.ro

Încălțămintea de calitate, de la branduri premium, care oferă un mers confortabil constituie cadoul perfect pentru bărbații care împlinesc 50 de ani. În special pentru cei cărora le place să călătorească mult pe munte, în drumeții sau care preferă plimbările lungi

Genul acesta de încălțăminte este ideală și pentru cei care își doresc să se bucure de fiecare pas pe care îl fac. Adidas Performance, Salomon, CMP, The North Pole, Native sau Columbia se numără printre opțiunile de top care îți stau la dispoziție pentru a face darul perfect!

Un cadou la vârsta de 50 de ani poate reprezenta o provocare, dar atât timp cât este făcut din inimă, cu siguranță că va fi primit cu maximă bucurie. Ți-am oferit câteva idei de cadouri femei 50 ani cu care vei reuși să mergi direct la țintă. Am selectat pentru tine și o serie de cadouri pentru bărbați 50 ani, care sunt practice, haioase sau de efect. Amintește-ți să alegi un cadou care să fie reprezentativ și să se plieze pe personalitatea și gusturile sărbătoriților!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.6 (9 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare