Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Cele mai bune cadouri de ziua de naștere pentru ea și el

Te afli în căutarea cadoului potrivit pentru aniversarea unei persoane dragi? În cazul în care nu știi ce dar i se potrivește, noi îți oferim o mulțime de idei de cadouri de zi de naștere. Și avem câte o idee de cadou zi naștere pentru fiecare vârstă: de la cadouri pentru majorat fete și băieți și până la cadouri pentru zile de naștere pentru 30 de ani și chiar și pentru 60 de ani.

Iar dacă nu te hotărăști asupra unui cadou, atunci poți să iei în calcul cele mai interesante vouchere-cadou. Te ajutăm să oferi de fiecare dată cel mai frumos cadou zi de naștere, indiferent de vârsta persoanei sărbătorite!

Cadouri de 18 ani

16 Idei de cadouri majorat fete și băieți

Împlinirea vârstei de 18 ani (majoratul) reprezintă o sărbătoare unică, de aceea, marcarea ei trebuie să fie făcută așa cum se cuvine. Darul oferit sărbătoritei sau sărbătoritului la această vârstă poate să fie unul memorabil, la fel cum se poate să se ofere chiar și cadouri haioase. Dacă vrei să oferi cadouri unei fete, atunci poți să te orientezi către o bijuterie cu un design original sau o super experiență de care își va aminti toată viața.

Băieților le poți oferi un gadget de ultimă generație, un tablou personalizat sau o băutură de colecție. Cu siguranță că vei reuși să îi dăruiești cadoul potrivit, iar dacă vrei să afli și alte idei de cadouri zi de naștere bărbați pentru 18 ani, la găsești mai jos.

Cadouri zile de naștere de 30 ani

16 Idei cadouri 30 de ani pentru ea și el

Parcă mai ieri îți sărbătoreai prietenii dragi cu ocazia zilei de majorat, iar acum aceștia au atins pragul de 30 de ani. Din moment ce este vorba despre un prag important al vieții de adult, în ce alt mod îl poți marca mai bine decât cu un cadou zi de naștere pe măsură?

Dăruiește-i prietenei tale un aparat de fotografiat mirrorless, o geantă de damă de la cei mai buni producători din această branșă sau o poți trimite la Viena, Istanbul, Paris sau Roma într-o excursie de neuitat.

Pune-ți cel mai bun prieten să slăbească cu o bandă de fitness pentru interior sau răsplătește-l cu o geacă care să îi amintească de anii de liceu ori oferă-i un dar un ceas Casio pentru a-i aminti că timpul trece repede.

Cadouri pentru zi de naștere 40 de ani

16 idei cadouri pentru 40 de ani

Iată-i pe cei apropiați sufletului tău la o vârstă minunată, în care orice este posibil. Cadourile pentru această aniversare trebuie să îi ofere bucuria de a încerca lucruri noi și de a-și explora pasiunile. Răsfață-ți cea mai bună prietenă cu un zbor până dincolo de nori ori oferă-i posibilitatea de a-și alinia în mod corect energiile din viața personală cu un cadou zi de naștere prietenă din categoria Feng Shui.

Ar cam fi timpul să-ți iei prietenul sărbătorit într-o aventură în mijlocul naturii ori să îl inviți la o plimbare prin parcurile din localitatea voastră sau prin împrejurimi nu înainte de a-I dărui cadoul de ziua lui – o trotinetă. Mai jos găsești și alte idei de cadouri de zi de naștere.

Cadouri pentru zi de naștere de 50 ani

Top 16 idei cadou pentru 50 ani

Jumătate de secol – o vârstă memorabilă, care trebuie sărbătorită ca atare și de la care nu trebuie să lipsească darurile de calitate. Pe lista de cadouri zi naștere 50 de ani pentru femei trebuie să se regăsească în mod obligatoriu o experiență specială, așa cum este o drumeție călare, un aranjament floral unic sau o bijuterie personalizată.

Printre cele mai frumoase cadouri bărbați zi de naștere se numără ceasurile sport ori niște experiențe de neuitat, precum sporturile extreme (scubadiving, rafting, kiteboarding ori windsurfing). Iar dacă nu ți-ai găsit inspirația în alegerea cadoului, mai jos găsești și alte idei de cadouri de zile de naștere pentru cei care au împlinit 50 de ani.

Cadouri de zi de naștere la 60 de ani

16 cadouri personalizate 60 ani

Este vârsta la care oamenii încep să se bucure de timpul liber pe care îl vor avea de acum înainte, așa că darul tău trebuie să le faciliteze descoperirea unor moduri cât mai plăcute de petrecerea timpului.

Poți să oferi un cadou zi de naștere care să se lege de hobby-urile persoanei căreia urmează să îi dăruiești cadoul – pantofi sport pentru cei pasionați de mișcare în aer liber sau articole de camping pentru cei care merg la pescuit sau care iubesc drumețiile la munte. Și pentru a marca această vârstă cu adevărat specială, un lingou de aur este un cadou-surpriză!

Cadouri pentru aniversarea a 70 de ani

30 idei de cadouri pentru bunici

Te numeri printre invitații de la aniversarea unei persoane în vârstă de 70 de ani (mamă, tată, bunic, bunică, socru, soacră ori prieten) și vrei să îi oferi un dar cât mai aparte? Gândește-te la ceva util și care să îi permită să se bucure cât mai mult de avantajele acestei vârste, așa cum este un balansoar, un TV de mari dimensiuni sau un propolizator.

Nu uita și de ceva dulce, așa cum sunt bomboanele de ciocolată personalizate, pentru bunica sau de un cadou haios pentru bunicul! Pentru mai multe cadouri zile de naștere la aniversarea de 70 de ani poți să te inspiri din cele 30 de idei de cadouri de mai jos.

Transformă fiecare aniversare la care participi într-un moment de neuitat pentru persoana sărbătorită, oferindu-i un cadou zi naștere care să fie nu doar util, ci să aibă și o semnificație aparte

Amintește-ți ca fiecare cadou pe care îl dăruiești să fie unul făcut din suflet, pentru că numai în acest fel acesta va ajunge la inima sărbătoritei sau a sărbătoritului! În rest, îți dorim inspirație în alegerea cadoului și “Distracție Plăcută” la petrecerea aniversară!