Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

16 Idei de cadouri majorat fete și băieți în 2024

Vârsta majoratului este extrem de importantă, de aceea cadourile trebuie să fie pe măsură – originale, haioase și unice. În situația în care este cadoul potrivit pentru un băiat la majorat sau cauți cadouri majorat fete ieftine, dar de efect, noi am pregătit o listă pentru orice buzunar. Aici vei găsi cadouri de majorat pe care să le oferi în calitate de părinte, bunic, bunică, soră, frate, amic, iubit sau iubită, prietena ori simplu invitat. Am selectat cele mai bune idei de cadou pt majorat, astfel încât să le oferi sărbătoriților cele mai frumoase daruri la vârsta de 18 ani!

Dacă vrei și mai multe idei de cadouri pentru zile de naștere, vezi și celelalte articole dedicate aniversărilor.

CADOURI PENTRU FETE

1) Bijuterii din aur pentru o vârstă unică16 Idei de cadouri majorat fete și băieți în 2024 – 1415 3 e1654976469332

Teilor.ro

Îți recomandăm unele dintre acele cadouri pentru majorat fete cu care nu poți da greș. Indiferent de legătura cu sărbătorita, un astfel de cadou o să îi amintească pentru totdeauna de tine. Ai la dispoziție bijuterii din aur galben și alb, de la brățări, cercei și inele spectaculoase și până la articole cu pietre semiprețioase. Dacă îți dorești ca darul tău să fie de neuitat, atunci poți să te orientezi către cadouri 18 ani fete cu un mic diamant. Fiecare dintre aceste cadouri majorat sunt confecționate din aur și pietre semiprețioase și prețioase de calitate superioară. În mod cert, sunt acele tipuri de cadouri pentru 18 ani pe care orice sărbătorită le va aprecia pentru tot restul vieții!

2) Brățară fitness pentru monitorizarea ritmului vieții de adult

Brățară fitness pentru monitorizarea ritmului vieții de adult

eMAG.ro

Cool, la modă și ideală pentru fetele active, un astfel de cadou majorat fată îți oferă posibilitatea de merge la singur cu darul tău. În plus, este unul dintre acele cadouri de 18 ani care sunt utile, fiind în același timp accesibile pentru orice buzunar. Îți recomandăm să te orientezi către această idee de cadouri majorat fete tpu mai ales dacă sărbătorita are un anumit tip de telefon inteligent. O brățară fitness de firmă (de la același brand cu telefonul) este una dintre cele mai practice idei cadouri majorat fete. Selecția este una extinsă, așa că sigur vei găsi o brățară care să îi fie pe plac!

3) Un parfum de colecție, în ediție limitată, pentru o fată unică

Un parfum de colecție, în ediție limitată, pentru o fată unică

Notino.ro

În cazul în care te întrebi ce variantă de cadou iubită majorat este cea mai potrivită, atunci orientează-te către un parfum în ediție limitată. Nu ai cum să dai greș cu o astfel de alegere în materie de cadouri pentru majorat! Cu atât mai mult cu cât știi care este brandul favorit al sărbătoritei. Este o idee de cadouri majorat soră, la fel cum se potrivește și dacă ești părinte sau amic ori prietenă cu sărbătorita. Oferta de parfumuri în ediție limitată este bogată, de la branduri precum Bvlgari, Burberry și Escada și până la nume precum Gucci, Marc Jacobs sau Dolce & Gabbana.

4) Super rochii pentru o super sărbătorită la 18 ani

Super rochii pentru o super sărbătorită la 18 ani

Answear.ro

Lista de cadouri majorat fete trebuie să includă și un astfel de obiect vestimentar. Poți alege între modele în culori pastelate, cu printuri sau casual, dar și modele elegante, care se potrivesc pentru ocaziile formale. În plus, te poți orienta către rochiile de brand, ceea ce va reprezenta unul dintre acele cadouri pentru majorat fete ce vor rămâne memorabile. Pentru orice fashionista, rochiile în ediție de lux reprezintă un cadou majorat fată cu adevărat spectaculos. Mini, medie sau lungă, sport, casual, elegantă sau în ediție limitată, o rochie bine aleasă va constitui un cadou pt majorat de neuitat!

5) O experiență la înălțime pentru a marca așa cum se cuvine vârsta de 18 ani

O experiență la înălțime pentru a marca așa cum se cuvine vârsta de 18 ani

Activitati-Cadou.ro

Majoratul este sărbătoarea de la care poți începe să te bucuri de viața de adult. Și care dintre acele cadouri 18 ani poate rivaliza cu o experiență unică, așa cum este zborul cu elicopterul? Poate o plimbare de jumătate de oră cu un jet de vânătoare ori o lecție de zbor. Iar dacă vrei să știi că fata ta tocmai a devenit majoră atunci îi poți oferi unul dintre cele mai frumoase cadouri majorat fete – un banner uriaș care să defileze pe cer! În cazul în care sărbătorita iubește adrenalina (la fel ca invitații ei), atunci îi poți oferi un survol cu elicopterul deasupra unora dintre cele mai spectaculoase locații din România. Doar o dată în viață împlinește 18 ani!

6) Cadou personalizat pentru un majorat de neuitat

Cadou personalizat pentru un majorat de neuitat

eMag.ro

Sărbătorirea vârstei de 18 ani nu trebuie să însemne doar daruri scumpe și serioase, ci și cadouri amuzante majorat. Mai ales dacă sărbătorita face parte din gașcă, așa că, de la prietenă la prietenă, sunt acceptate și surprize amuzante pentru majorat. Poți lua în considerare pentru cadouri 18 ani cănile, ramele și ceasurile personalizate pentru că îți oferă posibilitatea de a concepe darul așa cum dorești. De exemplu, ceasurile mari, pentru perete, sunt ideale atât pentru membrii familiei, cât și pentru prieteni. Aceste cadouri personalizate majorat îți permit să adaugi între 2 și 6 fotografii, ceea ce înseamnă că vei obține un cadou pt majorat unic.

7) Kit de unghii pentru o sărbătorită care prețuiește manichiura perfectă

Kit de unghii pentru o sărbătorită care prețuiește manichiura perfectă

Kitunghii.ro

Orice tânără ce tocmai a trecut pragul către stadiul de adult va aprecia un kit complet pentru unghii. Este unul dintre acele cadouri pentru majorat fete ce bifează atât la utilitate, cât și la capitolul impresie. Poți alege între un kit cu lampă UV sau LED, gel UV, freze, geluri de unghii și pensule speciale și multe alte accesorii pentru unghii. Pe lista ta cu potențiale idei de cadouri de 18 ani ar trebui să se regăsească și un astfel de dar. În plus, produsele selectate în această categorie vin cu propriile cadouri, așa că surpriza o să fie și mai mare.

8) Cadouri majorat pentru fetele care adoră aventurile montane

Cadouri majorat pentru fetele care adoră aventurile montane

Decathlon.ro

Un cadou majorat fată pe care aceasta nu-l va uita niciodată: un set de camping pentru aventurile montane. De la bețele telescopice pentru trekking, lanternele frontale, lanternele multifuncționale și până la seturile de vase, arzătoare și hidrobaguri, cu siguranță că o să îi oferi un cadou practic de neuitat. Concepe un set de camping cu toate accesoriile necesare și sărbătorita o să aibă parte de unul dintre cele mai interesante și atractive cadouri pentru 18 ani. Aventurile în natură alături de gașca de prieteni vor fi de acum înainte mult mai sigure!

CADOURI PENTRU BĂIEȚI

9) Experiență de neuitat “ca la 18 ani”

Experiență de neuitat “ca la 18 ani”

Activitati-Cadou.ro

Vrei să îi oferi unul dintre cele mai interesante cadouri pentru majorat băieți? Ai de ales între cursuri de climbing indoor, scubadiving sau călărie. Pentru adolescenții care vor deveni niște adulți aventuroși, o urmărire a activității urșilor în habitatul lor natural este unul dintre acele cadouri majorat de neuitat. Dacă vrei ca acesta să experimenteze la un nivel și mai intens, atunci te poți orienta către unul dintre cele în vogă cadouri majorat băieți tpu: un zbor cu elicopterul. În cazul în care viitorul adult nu este atât de aventuros, atunci sunt de preferat niște cadouri pentru 18 ani mai liniștite. Așa cum sunt cursurile de inițiere în fotografie digitală sau un curs de pictură aztecă.

10) Un gadget cool pentru un adult care se bucură de accesoriile smart

Un gadget cool pentru un adult care se bucură de accesoriile smart

eMAG.ro

Una dintre cele mai interesante idei pentru majorat băieți o reprezintă gadget-urile. Lista cu accesorii smart este vastă, dar, de departe, dronele constituie o alegere avantajoasă. Așa că, dacă ești în pană de idei cadouri majorat băieți, un astfel de dar îți garantează că o să îi oferi sărbătoritului cea mai interesantă surpriză. În cazul în care vrei să îi oferi cea mai tare dintre variantele de cadouri de majorat, optează pentru o dronă cu control bazat pe mișcările mâinii. Ai la dispoziție drone cu dimensiuni variate, cu caracteristici diferite, de la opțiuni pentru începători și până la cele pentru utilizatorii experimentați. Alegerea îți aparține, dar indiferent de ceea ce alegi, cu siguranță o să fie un cadou “wow”!

11) Mega cadouri de majorat pentru pasionații de jocuri

Mega cadouri de majorat pentru pasionații de jocuri

Military-shop.ro

Printre cele mai idei interesante idei de cadou majorat băieți se numără replicile de arme, precum cele de tip airsoft. Pasionații de jocuri (pe calculator sau reale) vor aprecia un astfel de cadou. Armele și echipamentul de airsoft sunt create ca o replică a celor reale, așa că, dacă vrei să ai parte de aventuri ca în realitatea virtuală, poți să încerci airsoftul. Iar acest cadou este primul pas pe care îl va face sărbătoritul către acest sport. În cazul în care sunteți o gașcă de prieteni cărora le plac jocurile, atunci puteți să vă bucurați împreună de aceste cadouri 18 ani și să organizați o bătălie pe un câmp de airsoft.

12) Un aparat electric de bărbierit ultra performant pentru un adult căruia îi place să arate bine

Un aparat electric de bărbierit ultra performant pentru un adult căruia îi place să arate bine

Notino.ro

În cazul în care te-ai gândit la un cadou și nu ai nicio idee, orientează-te către un clasic în materie de cadouri majorat băieți: un aparat electric de bărbierit. Cele mai performante modele oferă capete multiple pentru un bărbierit de calitate, opțiuni pentru ajutarea perciunilor și a mustății și afișaj LED. Este genul de cadouri pentru majorat care își dovedesc utilitatea pe termen lung, așa că, un astfel de dar poate fi folosit mult timp de acum înainte. Mai mult decât atât, variantele disponibile se pliază pe orice buget.

13) Un cadou care măsoară în mod inteligent trecerea timpului

Un cadou care măsoară în mod inteligent trecerea timpului

Elefant.ro

Ce bijuterii pentru 18 ani sunt mai potrivite pentru băiat decât ceasurile smart? Unul dintre cele mai utile și bine primite cadouri pentru majorat băieți îți oferă numeroase opțiuni dintre care să alegi. De la variante de ceasuri smart cu funcții fitness și de monitorizare a parametrilor fizici și până la opțiuni de smart watch cu funcții de orientare în natură indiferent de ce alegi, cu siguranță că va fi un dar minunat. Ai la dispoziție branduri precum Garmin, Fitbit, Polar sau Suunto, așa că vei putea opta pentru cele mai interesante cadouri 18 ani băieți.

14) Băutură de colecție – veche de 18 ani!

băutură de colecție – veche de 18 ani!

Alcooldiscount.ro

Ce-ai spune despre un cadou care se va bucura de succes, indiferent de legătura cu sărbătoritul? Îți recomandăm să îi oferi o sticlă care are o vechime egală cu vârsta pe care o împlinește el – o băutură de colecție, veche de 18 ani. O va putea savura alături de prietenii lui sau o poate păstra pentru a o dărui descendenților atunci când aceștia vor împlini 18 ani. Poți alege din lista de cadouri majorat băieți unul dintre brandurile de renume producătoare de whisky. Cu siguranță că această idee de cadouri de 18 ani se va dovedi o alegere inedită, dar care se va bucura de apreciere din partea sărbătoritului.

15) Un kit robotic pentru un sărbătorit căruia îi plac provocările

Un kit robotic pentru un sărbătorit căruia îi plac provocările

eMag.ro

Din moment ce iubitul tău este unic și împlinește o vârstă atât de importantă, de ce să nu profiți de ideile noastre de cadouri majorat iubit? Mai ales dacă este pasionat de kiturile robotice. Pe lângă faptul că este unul dintre acele cadouri majorat băieți amuzante, un astfel de dar este haios și îi va reaminti cu plăcere de acest moment din viața lui. În plus, lista de cadouri majorat băieți poate fi extinsă cu alte variante, precum machete metalice tridimensionale, seturi de construit cu piese metalice sau roller coastere super provocatoare. Ai la îndemână o multitudine de variante, așa că, mai mult ca sigur o să ai parte de succes cu un astfel de cadou.

Sperăm că lista noastră cu idei de cadouri majorat fete îți este utilă. La fel cum ne dorim ca variantele propuse de cadouri pentru majorat băieți să îți atragă mii de mulțumiri din partea sărbătoritului. Încearcă să cauți de fiecare dată un cadou practic sau unul care să fie amuzant ori care să i se potrivească persoanei sărbătorite. Indiferent de alegerea ta, nu putem decât să ne dorim ca ideile noastre să se regăsească printre cele mai tari cadouri pentru majorat de la petrecerea la care participi!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 3.8 (9 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare