Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Cadouri ocazionale

30 idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Nașii sunt părinții spirituali ai cuplului, iar una dintre tradițiile de nuntă din România este ca finii “să meargă cu plocon la nași”. Cu ocazia botezului, nașii primesc și ei un cadou din partea finilor. Plus că, mai sunt alte numeroase aniversări (la zi de naștere, la ziua onomastică, etc) la care trebuie să oferi cadouri pt nași.

Așa că, în cele ce urmează, ți-am pregătit 30 de idei de cadouri pentru nași, care combină atât daruri tradiționale, cât și cadouri de suflet sau experiențe de neuitat. Oferă-le nașilor tăi cu orice ocazie, de la nuntă, botez, zi aniversară și până la sărbătorile de Crăciun și Paște pentru a întări și mai mult legătura specială dintre voi!

1. Activitate de familie pentru nașii care au copii

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Activitati-Cadou.ro

Lista noastră de idei cadouri pentru nași cununie începe cu un dar de familie, în care aceștia, alături de copil sau copii, vor avea ocazia să se bucure de o experiență de neuitat. Le poți dărui o aventură în natură, într-un habitat al urșilor, în zona Bran, unde îi pot urmări pe aceștia alături de un pădurar experimentat.

Sau poți să le oferi ocazia de a admira un apus de soare din elicopter ori să meargă într-o explorare de peșteri în Munții Apuseni. Dăruiește-le o amintire de neuitat cu o sesiune fotografică unică sau o vacanță în zona Clujului, la o casă de vacanță. Poți lua în calcul și o plimbare în canoe pe Neajlov, un survol cu avionul sau un zbor cu balonul.

2. Jocuri distractive pentru petreceri în familie pentru niște nași haioși

30 idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie – 1562899389 0

Cărturești.ro

În cazul în care nașii tăi sunt niște persoane glumețe și cărora le place să se distreze cu orice ocazie, atunci poți să le oferi niște jocuri pentru petrecere. Completează lista ta de cadouri de Crăciun pentru nași cu jocuri amuzante, așa cum sunt Photobooth Disco sau Photobooth pentru Petreceri.

Poți opta pentru jocuri super amuzante, așa cum sunt Bătălia Cuplurilor, Campionii Distracției sau Cufărul Petrecerii. Pentru și mai multă distracție la petrecerile nașilor, le poți oferi 20 Second Showdown sau jocuri interactive de investigație. Cu certitudine că o să vă distrați de minune împreună jucând aceste jocuri!

3. Cadouri personalizate pentru nași – mici daruri de suflet pentru niște nași “de pus la rană”

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

eMag.ro

Dăruiește-le părinților spirituali mici daruri cu mesaje personalizate pentru nași prin care să le arăți cât de mult îi apreciezi. O ramă foto personalizată, niște căni termosensibile cu mesaje speciale pentru aceștia, ceasuri de perete cu amintiri imprimate pe ele sau plăci din ardezie care sunt individualizate special pentru nași.

Astfel de mici bucurii le vor aminti în fiecare clipă nașilor că finii lor îi iubesc și îi apreciază și că sunt alături de ei în suflet și în gânduri. Cadourile de suflet sunt cele mai potrivite pentru niște nași care sunt buni “de pus la rană”. Pentru că de cele mai multe ori, gestul este mai important decât valoarea cadoului.

4. Serviciu de ceai sau de cafea 

Cadou propunere nași

Serviciu de ceai sau de cafea 

Cărtureşti

Intenționezi să mergi la un cuplu pentru a-l convinge să vă fie nași de cununie sau la botezul copilului? Nu uita că nu trebuie să mergi cu mâna goală, ci trebuie să le duci “un plocon”, așa cum se obișnuiește în tradiția românească. Cel mai indicat dar în acest moment este un set de ceai sau de cafea, pentru că este un cadou care poate fi utilizat de orice cuplu.

În plus, “ploconul” nu trebuie să le creeze acestora “obligația” de a accepta propunerea. Așa că, un astfel de cadou poate fi dăruit “pentru casă”. Și cum ai la dispoziție o multitudine de modele dintre care să alegi, mai mult ca sigur că o să găsești acel dar care să îi încânte total pe potențialii nași.

5. Televizor Ultra HD 4K – cadou de mulțumire pentru nași de botez

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

eMag.ro

La petrecerea nunții, atunci când se oferă darurile din partea invitaților, surprindeți-vă nașii de cununie cu un cadou special. Un televizor 4K Ultra HD nu este doar un dispozitiv la modă, ci este și modalitatea ideală de a vă arăta recunoștința față de cei care au acceptat să vă fie părinți spirituali.

Optează pentru o marcă de renume, așa cum sunt Samsung, Panasonic, Philips, LG sau Sony și alege o diagonală cât mai mare. Poate că este cel mai banal dar pe care îl poți face pentru nași, dar este un mod eficient de a le dovedi aprecierea de care se bucură din partea finilor. Atât timp cât este făcut din suflet, cu siguranță că le va merge la inima acestora!

6. Cadou nași botez – tablouri spectaculoase la modă

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Pictorulfericit.ro

Un peisaj minunat din Veneția sau din Alpi, o perspectivă abstractă asupra vieții sau o imagine stilizată unui animal sălbatic sau domestic ori chipuri de oameni – un tablou este darul care le va dovedi nașilor cât de mult sunt apreciați de fini.

Cu atât mai mult va fi apreciat de către nașii care sunt pasionați de artă și de frumos în general, așa că orientează-te către o pictură care să fie cât mai apropiată de sufletul lor și dăruiește-le un crâmpei de viață pentru sufrageria lor. În recomandările noastre vei descoperi numeroase variante de tablouri speciale, ceea ce se va transforma în darul perfect pentru nașii tăi!

7. Genți de voiaj pentru niște nași “plimbăreți” prin lume

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

BestValue.eu

Ce dar poate fi mai frumos pentru niște nași cărora le place să voiajeze prin lume, dacă nu niște genți de voiaj speciale? Alege oricare dintre modelele disponibile, în diverse mărimi și culori, și oferă-le părinților spirituali unele dintre cele mai drăguțe cadouri pentru nași de ziua lor.

În cazul în care nașii au copii, poți completa darul tău și cu un troler simpatic – “Boris the Bus” – care este special conceput pentru cei mici. Pentru că aceste daruri fac parte din promoția “Duty Free Exclusive”, prețul lor este foarte avantajos, așa că, nu doar nașii vor fi fericiți cu aceste cadouri. Acesta este genul de dar care este pe placul tuturor!

8. Foto-carte cu povești cu nași și fini – un cadou de suflet pentru orice nași

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Photogo.ro

Selectează cele mai frumoase și reprezentative fotografii cu voi, alege-ți o temă cât mai relevantă dintre zecile de teme disponibile și optează pentru unul dintre cele 3 moduri de prezentare (layflat, standard sau buget). Ai de ales între pagini rigide sau flexibile și hârtie foto sau de calitate superioară.

Acum poți concepe unul dintre cele mai spectaculoase cadouri pentru nași – o foto-carte cu amintirile voastre. Iar dacă ai niște poze pe care aceștia nu le cunosc, darul tău o să fie și mai spectaculos. Personalizează albumul foto astfel încât să evidențieze relația voastră și pregătește-te să le oferi nașilor unul dintre cele mai îndrăgite cadouri de suflet.

9. Cadou surprinzător pentru niște nași cu adevărat prețioși – un lingou din aur

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Teilor.ro

Lista cu idei cadouri pentru nași botez poate include și unul dintre acele daruri la care nu se așteaptă niciun naș – un lingou de aur. Poți să optezi între lingouri de 2 sau 5 grame ori poți crește până la 10, 20, 50 sau 100 de grame în funcție de cât de mare este aprecierea finilor pentru nași.

Un astfel de dar este practic, pentru că reprezintă atât o investiție, cât și un cadou care poate fi transformat în bijuterii atunci când destinatarii darului își doresc. În plus, poți să personalizezi cadoul cu un mesaj pentru nași, prin care să le demonstrezi cât de importanți sunt aceștia pentru voi.

10. Oală sub presiune – cadoul ideal pentru bucătăria oricăror nași

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Elefant.ro

Acum că aveți și părinți spirituali, lista voastră de cadouri pentru Crăciun, Paște și alte aniversări s-a mărit. În cazul în care te gândești la niște cadouri pentru nași de Crăciun, pe lângă darurile tradiționale pentru sărbătorile de iarnă, le poți dărui o oală sub presiune.

Acest accesoriu este ideal pentru orice bucătărie pentru că permite obținerea celor mai bune rezultate atunci când este vorba despre pregătirea rapidă a unei ciorbe delicioase. De asemenea, orice fiertură se gătește mai rapid atunci când ai o oală sub presiune de calitate. Tot ce trebuie să faci este să alegi un brand de top (așa cum sunt Tefal, KingOff, Zilan sau Floria) și capacitatea adecvată (variante disponibile până la 14 litri).

11. Șampanie – orice cadou trebuie însoțit de o șampanie rafinată!

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Alcooldiscount.ro

Toate darurile pe care le oferi nașilor trebuie să includă și o șampanie de calitate. Poți alege între brandurile Bollinger, Moet & Chandon, Taittinger, G.H. Mumm, Veuve Clicquot sau Louis Roederer. Desigur, dacă vrei să oferi o șampanie fără egal, atunci te poți orienta către Dom Perignon sau Armad de Brignac.

O șampanie fină va completa orice listă de cadouri pentru nași de cununie pentru că este cel mai rafinat mod prin care poți să sărbătorești legătura creată între nași și fini. În plus, șampania reprezintă sărbătoarea în esență și este prezentă la cele mai importante evenimente din viața noastră, așa că, mesajul finilor pentru nași este cât se poate de clar:  sunteți foarte importanți pentru noi!

12. Parfumuri gravate cu mesaje personalizate pentru niște nași speciali

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Notino.ro

Alege oricare parfum dintre cele selectate (pentru femei, bărbați sau unisex) și gravează-l cu un mesaj personalizat pentru numai 18 Ron în plus. Acum ai ocazia de a le oferi nașilor tăi un cadou cu adevărat personal, care va transmite toate sentimentele finilor pentru părinții spirituali. În plus, ai la dispoziție creațiile unora dintre cei mai cunoscuți designeri de parfumuri din lume.

Astfel, poți alege dintre parfumurile lui JP Gaultier, Armani, Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Versace, Chanel, Lancome sau Dolce & Gabbana. Dăruiește în acest fel un set cadou nași original și care le va demonstra acestora cât de importanți sunt pentru fini.

13. Cadouri Feng Shui pentru protecția nașilor și a casei acestora

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

eMag.ro

Trece pe lista ta de cadouri pt nași și daruri Feng Shui pentru protecția și bunăstarea acestora. Alege dintre multitudinea de amulete, plachete, talismane, brățări, vase, tablouri, ceasuri de perete și alte articole care sunt benefice din punct de vedere Feng Shui și oferă-le părinților spirituali.

Aceste daruri au puterea de a ajuta la creșterea nivelului de protecție a celor care le poartă sau în a căror locuință se găsesc, precum și la abundența, norocul, sănătatea și succesul financiar. Purtând în ele magia binelui, aceste accesorii ce favorizează norocul constituie unul dintre cele mai interesante daruri de suflet pentru nașii tăi.

14. Muzică de calitate pe Vinil și CD-uri pentru niște nași pasionați de muzică

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Carturesti.ro

Cauți niște cadouri pentru nași de botez care să fie pe placul unor îndrăgostiți de muzică? Poți opta pentru una dintre cele mai vaste selecții de muzică de la diverși artiști internaționali, care este disponibilă pe suport din vinil și pe CD-uri. De la hit-uri ale anilor ’70, ’80 și ’90 și până la melodii din filme de succes (de exemplu, ale lui Tarantino sau Alfred Hitchcock), vei avea de unde alege.

Mai ales că toate aceste melodii sunt grupate pe baza calității, ceea ce îți va permite să ai parte de muzică de top. De la rock și pop și până la coloane sonore ale unor blockbustere, muzica pe care o vei dărui nașilor tăi le va umple sufletele de bucurie.

15. Tablouri personalizate pentru nași – daruri speciale, unice și de suflet pentru părinții spirituali

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Activitati-cadou.ro

Atunci când este vorba despre cadouri pentru nași botez care să ilustreze într-un mod cât mai reprezentativ legătura dintre aceștia și fini, un dar personalizat este alegerea perfectă.

De aceea, optează pentru o caricatură unică semnată de Ștefan Popa Popa’s, pentru un portret în ulei realizat de un artist de renume din România sau pentru o cutie personalizată și pictată manual de către Andreia Ioana C, unul dintre artiștii contemporani în vogă în acest moment. Iar dacă vrei să le oferi nașilor tăi o experiență inedită, în care își pot crea propriile cadouri, atunci oferă-le un curs de inițiere în olărit, încondeiat de ouă sau în pictură.

16. Ciocolată personalizată pentru cei mai dulci nași

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Chocolissimo.ro

O cutie de bomboane de ciocolată cu un mesaj personalizat “Nași de Poveste” sau cu un mesaj propriu va avea efecte extraordinare asupra părinților spirituali. Este genul de cadou care poate fi oferit alături de alte daruri atunci când finii își sărbătoresc nașii.

Fie că este vorba de o sărbătoare (zi de naștere sau onomastică), fie că este vorba despre o vizită la aceștia, o cutie de bomboane fine de ciocolată, cu un mesaj unic este unul dintre acele cadouri de suflet pe care care nașii le vor primi cu inima deschisă. Le poți oferi chiar și unele dintre cele mai rafinate praline de ciocolată, într-o cutie personalizată cu imagini cu aceștia.

17. Set cadou halate și prosoape de baie pentru niște nași mereu relaxați

Set cadou halate și prosoape de baie pentru niște nași mereu relaxați

eMag

Seturile de baie (halate și prosoape) se numără printre cadourile oferite în mod frecvent nașilor. Dacă vrei să oferi halate personalizate nași poți să achiziționezi niște articole fără imprimeuri și să le individualizezi la un centru special de imprimare. Cu toate că, recomandările noastre de halate include unele dintre cele mai interesante opțiuni, care sunt deja atractive.

Mai ales că se bazează pe calitatea materialului (bumbac 100%) din care sunt confecționate aceste halate și prosoape de baie. Dovedește-le nașilor tăi că finii lor țin la aceștia, fă-i să se simtă răsfățați și relaxați și dăruiește-le cele mai fine cadouri pentru momente de confort maxim.

18. Role pentru niște nași super activi

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Decathlon.ro

Pentru finii ai căror nași sunt niște persoane super active, cel mai frumos cadou este unul care să pună accentul pe latura sportivă. Astfel, câte o pereche de role le va oferi acestora posibilitatea de a se plimba și de a face mișcare ori de câte ori doresc. Iar dacă și finii sunt niște persoane sportive, atunci ieșirile în parc se pot transforma în curse pe role.

Ai la dispoziție o varietate de modele dintre care poți alege, atât opțiuni clasice (patru roți dispuse două câte două), cât și variante moderne (patru roți una după cealaltă). Prețurile reduse transformă rolele într-un dintre cele mai atractive cadouri pe care poți să le dăruiești nașilor.

19. Brățări fitness pentru nașii care își monitorizează activitatea fizică zi de zi

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Evomag.ro

Poți să oferi un set cadou pentru nași special optând pentru brățări fitness, mai ales dacă aceștia sunt interesați să își monitorizeze activitatea fizică zilnică. Modelele disponibile sunt create de Xiomi, Huawei, Garmin și alte branduri populare, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a urmări o gamă variată de funcții.

Printre acestea se numără numărul de calorii arse în cursul unei activități fizice, intervalul de timp de staționare și riscul de sedentarism, precum și calitatea somnului. Acestora li se adaugă numeroase opțiuni, inclusiv localizarea telefonului mobil. Nașii tăi vor fi mai mult decât fericiți să primească acest cadou!

20. Robot curățenie pentru o locuință curată la orice oră și nași super relaxați

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

eMag.ro

Roboții de făcut curățenie suplinesc oamenii în această activitate care le ocupă o parte importantă a timpului. Așa că, dacă vrei că nașii tăi să fie mereu relaxați și gata să vină la o plimbare sau la o ieșire la terasă sau la un restaurant, oferă-le un astfel de cadou.

Printre opțiunile de cadouri pentru nași de nuntă din categoria roboți inteligenți de curățenie se numără produsele brandurilor iRobot, Karcher, Evovacs sau Salente. Alege un model care dispune de o autonomie cât mai mare și de o varietate de funcții de curățare și cu siguranță că al tău cadou va fi foarte bine primit de către părinții spirituali.

21. Ladă frigorifică

Pentru ieșirile în aer liber și drumețiile la munte și la mare

Ladă frigorifică pentru ieșirile în aer liber și drumețiile la munte și la mare

evoMag.ro

Utilă în orice deplasare, la munte sau la mare, o ladă frigorifică este un articol de mare preț pentru cei cărora le place să călătorească des și să stea în mijlocul naturii pentru mai mult timp. În cazul în care nașii tăi sunt pasionați de ieșirile în aer liber, sunt pescari sau vânători, atunci acesta unul dintre acele cadouri pentru nași cu care mergi la sigur.

Optează pentru un model cu o capacitate cât mai mare (sunt disponibile până la un volum de 66 litri) și cu autonomie cât mai ridicată (3-4 zile). Dăruiește-le nașilor tăi un cadou pe care îl vor aprecia de fiecare dată la valoarea maximă!

22. Seturi cadou pentru nași cu produse naturale pentru îngrijire facială și corporală

Seturi cadou pentru nași cu produse naturale pentru îngrijire facială și corporală

Notino.ro

Atunci când ai niște nași care merită răsfățați în fiecare zi te poți orienta către niște seturi cadouri cu produse de îngrijire facială și corporală. Pentru nașul ai la dispoziție seturi de bărbierit și îngrijirea bărbii de la brandul Zew, în care vei găsi o varietate de produse naturale, inclusiv perii pentru păr și barbă, de calitate superioară.

Nașa va fi cu adevărat răsfățată grație liniei de cadouri La Chinata, care se bazează pe mini-săpunuri, loțiuni și creme speciale, precum și geluri de duș, unturi de corp și scruburi pentru față. Calitatea deosebită a acestor produse de îngrijire se datorează ingredientelor naturale pe bază de extract de măsline.

23. Cort pentru nașii cărora le place să își petreacă vacanțele și concediile în mijlocul naturii

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Decathlon.ro

În cazul în care nașii tăi se numără printre iubitorii de natură, atunci le poți oferi un cadou deosebit, care să o să îi mulțumească pe deplin. Un cort pentru 2, 3 sau 4 persoane este ideal pentru drumețiile și aventurile pe munte în cuplu sau alături de familie. Și, de ce nu, poate că o să își invite și finii la o astfel de călătorie în mijlocul naturii.

Optează pentru un model de cort sigur, care este confecționat din materiale de calitate și care garantează rezistența chiar și în condiții de vreme extremă. Varietatea modelelor îți permite să alege între corturi pentru trekking, drumeții în natură sau pescuit. Plus că poți opta pentru o structură gonflabilă sau autoportantă.

24. E-books de ficțiune pentru niște nași cărora le place să citească

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Libris.ro

Cu siguranță că primul lucru pe care îl poți oferi unor nași pasionați de citit este chiar un e-book reader (în cazul în care nu au deja unul). Apoi, următorul pas este să le oferi și câteva cărți de citit în format electronic, mai ales că ai la dispoziție atât opere scrise de autori clasici, cât și ficțiune de divertisment, contemporană, SF, istorică, piese de teatru și romane psihologice.

Dăruiește-le nașilor tăi iubitori de literatură unele dintre cele mai frumoase e-books care să le permită să se aventureze în lumi uimitoare, în călătorii spectaculoase și să aibă parte de experiențe de neuitat.

25. Robot de bucătărie pentru niște nași cărora le place să gătească intens acasă

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Elefant.ro

Te afli în căutarea nașilor și ai nevoie de niște idei cadouri vreți să fiți nașii noștri cu care să îi convingi pe cei aleși? Vrei să oferi un cadou care să se fie primit cu brațele deschise de către nașii tăi (mai ales dacă este vorba despre niște gurmanzi)? Îndreaptă-ți atenția către un robot de bucătărie sau către un aparat de făcut paste ori către un mixer de calitate și nu o să dai greș cu darul tău.

Alege un produs de la unul dintre brandurile recunoscute din acest domeniu, așa cum sunt Tefal, Philips și Zass. În acest fel, vei avea siguranță că acest dar va fi bine primit de către nașii tăi și că îi vor convinge instant pe cei pe care ți i-ai dori ca nași.

26. Cadou copil 1 an nași – un cărucior 3 în 1 pentru cel mai mic dintre nași

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Nichiduta.ro

Nașii voștri de cununie au un copil mic și nu știți ce cadou să le oferiți? Un cărucior 3 în 1 este cea mai bună alegere pentru că este un cadou util pe termen lung (poate fi folosit de la 1 an și până la 3 ani, uneori și mai mult).

Optează pentru unul dintre modelele brandului Cocolle, care este recunoscut pentru fiabilitatea produselor sale și care permite transportul în siguranță al copilului. Mai mult decât atât, aceste modele sunt pliabile, așa că pot fi transportate cu ușurință în mașină. Dispune de scoică auto și se convertește în modul sport și landou în funcție de vârsta copilului. Un dar care va fi bine primit de părinții voștri spirituali!

27. Căști speciale, cu valoare istorică, pentru nașii pasionați de reconstituirile luptelor istorice

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Military-shop.ro

Pentru nașii care sunt pasionați de reconstituirile istorice (și nu numai), căștile cu valoare istorică reprezintă unul dintre cele mai frumoase cadouri pt nași. Dăruiește-le unul dintre cele mai interesante cadouri pe care le vor folosi cu plăcere, pentru că le permite să se implice în aventuri și călătorii extraordinare prin marile bătălii internaționale.

În funcție de preferințele istorice poți să le oferi căști nemțești, britanice, americane, franțuzești sau vietnameze. Le poți grupa și după tipul de utilizare – parașutism, unități motorizate sau lupte în deșert ori în junglă. Mai mult ca sigur că aceste daruri îi vor face fericiți pe nașii tăi!

28. Difuzor aromaterapie pentru o atmosferă mereu relaxantă

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Evomag.ro

Atunci când vrei să le oferi nașilor o atmosferă la fel de relaxantă precum cea dintr-un centru spa le poți dărui un difuzor de aromaterapie. Cu ajutorul acestui dispozitiv, uleiurile esențiale se dizolvă în vapori plăcut mirositori și care contribuie la relaxarea nașilor.

Sistemul special cu ultrasunete realizează o dispersie mai bună a vaporilor, astfel încât întreaga cameră este cuprinsă de un parfum plăcut și care răsfață simțurile. Multiplele funcții ale acestui aparat ajută la crearea atmosferei perfecte (opțiune de temporizare, lumini LED de relaxare și multe altele). Este genul de cadou simplu, dar care se bucură de apreciere maximă datorită efectelor create!

29. Voucher cadou pentru cea mai spectaculoasă experiență pentru nașii tăi

idei de cadouri pentru nași cu orice ocazie

Activitati-cadou.ro

Vrei să le oferi nașilor tăi unul dintre acele cadouri pentru nași nuntă care să le permită să aibă parte de cea mai spectaculoasă aventură, dar nu știi care ar fi cea mai potrivită pentru ei? Dăruiește-le acestora un voucher cadou de 2500 Ron și oferă-le posibilitatea de a-și alege între zboruri cu elicopterul, lecții de inițiere în pilotaj, zboruri cu balonul, aventuri în natură (călărie, rafting, canoe, etc) și multe alte astfel de activități inedite.

Aceștia pot opta și pentru curse de enduro, off-road, navigație sau lecții de tir sportiv. Iar lista cu aventuri este una extinsă, astfel încât nașii tăi își vor alege, cu siguranță, o activitate care la va oferi o experiență de neuitat!

Cu ocazia nunții și a botezului sunt oferite cadouri de la nași pentru fini și viceversa. Atunci când trebuie să faci cadouri părinților spirituali, amintește-ți că acestea trebuie să fie dăruite din suflet, să le fie utile și să le poată folosi pe termen cât mai îndelungat. Alege oricare dintre cele 30 de idei de cadouri pentru nași și îți garantăm că darul pe care îl vei oferi va fi bine primit și le va oferi bucurie maximă părinților tăi spirituali!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 5.0 (1 vot)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare