Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cei mai buni roboți de bucătărie în 2019

Unul dintre accesoriile care nu trebuie să lipsească niciunei persoane care este interesată să economisească timp și energie în procesul de pregătire a mâncării, robotul de bucătărie este o ustensilă electrocasnică eficientă și orientată către obținerea maximului de rezultate și performanță. Capabili să realizeze o gamă variată de operațiuni destinate optimizării modului de gătit, roboții de bucătărie sunt niște instrumente care ușurează munca în bucătărie și îți oferă multiple posibilități de a găti preparate culinare de calitate superioară, de fiecare dată.

  Cei mai buni roboți de bucătărie în 2019

  Philips HR7628/00 KLARSTEIN Bella Argentea Klarstein Curve Plus
  Recenzie Philips HR7628/00 Recenzie KLARSTEIN Bella Argentea Recenzie Klarstein Curve Plus
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Tub alimentare mai mare
  Tehnologie Power Chop
  Vas de smoothie
  Accesorii multiple incluse
  6 setări de putere
  2 boluri pentru aluat
  Putere de 1200 W
  Multiple accesorii incluse în pachet
  Panou de control cu afișaj LCD
  Putere de 1000 W
  5 trepte de viteză și funcție Pulse
  Bol cu o capacitate de 5 litri
  CONTRA Material plastic fragil
  Zgomotos
  Greutatea de 8 kg
  Nu are funcție tocător carne
  Greutate de 6, 6 kg
  Nu are funcție de blender
  SUMAR Philips HR7628/00 este un robot de bucătărie care îți oferă o alternativă de calitate pentru a efectua diverse operațiuni de tocare, feliere și frământare la un preț foarte prietenos. KLARSTEIN Bella Argentea este ajutorul perfect în orice bucătărie, fiind conceput pentru a scurta timpul de pregătire a unei game variate de mâncăruri. Klarstein Curve Plus este un robot de bucătărie care se pliază pe necesitățile oricărei gospodine moderne.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie: Philips HR7628/00

  Recenzie Philips HR7628/00

  Putere: 650 W I Funcție de blender: Da I Capacitate bol: 2 litri I Sistem anti-alunecare: Da I Accesorii incluse: Da I Se spală în mașina de spălat vase: Da I Funcții speciale: Tocare/Mărunțire Fină/Granulare/Feliere/Frământare I Alte beneficii: Bol cu gradație/ Sistem retractare cablu/ Accesoriu împingere I Culoare: Alb I Greutate: – kg I Preț: 380 Ron

  Avantaje
  • Tub alimentare mai mare
  • Tehnologie Power Chop
  • Vas de smoothie
  • Accesorii multiple incluse
  Contra
  • Material plastic fragil
  • Zgomotos

  Philips HR7628/00 se dorește a fi un accesoriu pentru bucătărie care să-ți ofere avantaje multiple pe termen îndelungat, la un preț foarte accesibil. De aceea vei primi un pachet cu un produs care prezintă numeroase accesorii incluse (vas de blender pentru smoothie, diverse lame pentru operațiuni complexe de tăiere, feliere, tocare, mărunțire, frământare, etc.), care ilustrează perfect raportul dintre preț și calitate.

  Spre deosebire de multe modele de roboți de bucătărie, o mare parte dintre accesoriile incluse în pachet se pot spală direct în mașina de spălat vase, fiind niște piese rezistente. Tubul de alimentare beneficiază de un plus de 40%, care îi permite utilizatorului să efectueze tăierea unei cantități mai mari de fructe și legume. Capacitatea ridicată atât a vasului principal, cât și a blenderului îți oferă posibilitatea de a economisi timp prețios atunci când folosești acest robot de bucătărie.

  Recenzie: KLARSTEIN Bella Argentea

  Recenzie KLARSTEIN Bella Argentea

  Putere: 1200 W I Funcție de blender: Da I Capacitate bol: 5, 2 litri I Sistem anti-alunecare: Da I Accesorii incluse: Da I Se spală în mașina de spălat vase: Da I Funcții speciale: Tocare/Frământare Aluat I Alte beneficii: 6 setări putere I Culoare: Inox I Greutate: 8 kg I Preț: 689 Ron

  Avantaje
  • 6 setări de putere
  • 2 boluri pentru aluat
  • Putere de 1200 W
  • Multiple accesorii incluse în pachet
  Contra
  • Greutatea de 8 kg
  • Nu are funcție tocător carne

  KLARSTEIN Bella Argentea este dispozitivul optim pentru eficientizarea timpului de lucru în orice bucătărie. Dispune de o putere ridicată (1200 W) care reduce intervalul de timp necesar pregătirii unei palete variate de mâncăruri. Cele două boluri care sunt incluse în pachet sunt doar o mică parte din numeroasele accesorii care sunt furnizate beneficiarului la achiziționarea acestui robot de bucătărie.

  Conceput atât pentru cunoscători, cât și pentru începători, KLARSTEIN Bella Argentea este un dispozitiv care asigură reducerea perioadei petrecute în bucătărie. În plus, eficientizează și consumul de energie electrică, iar prețul este unul dintre caracteristicile care poziționează acest robot de bucătărie pe unul dintre locurile fruntașe ale categoriei sale.

  Recenzie: Klarstein Curve Plus

  Recenzie Klarstein Curve Plus

  Putere: 1100 W I Funcție de blender: Nu I Capacitate bol: 5 litri I Sistem anti-alunecare: Da I Accesorii incluse: Da I Se spală în mașina de spălat vase: Da I Funcții speciale: Tocare/Frământare Aluat/ Feliere /Radere I Alte beneficii: Extensie pentru mașina de tocat I Culoare: Roșu I Greutate: 6, 6 kg I Preț: 1029 Ron

  Avantaje
  • Panou de control cu afișaj LCD
  • Putere de 1000 W
  • 5 trepte de viteză și funcție Pulse
  • Bol cu o capacitate de 5 litri
  Contra
  • Greutate de 6, 6 kg
  • Nu are funcție de blender

  Klarstein Curve Plus  are un design de clasa, finisajele de calitate superioară evidențiind liniile elegante. Dispune de 5 viteze și o funcție specială de pulsare, dar și de o extensie pentru mașina de tocat. Pachetul este livrat cu o serie de accesorii incluse, iar materialul din care este confecționat (aluminiu) îi garantează o durată de viață extinsă.

  Bolul are o capacitate de 5 litri, în timp ce cuva pentru mașina de tocat are o capacitate de 700 grame. Prețul este unul care se încadrează în categoria premium, fiind un robot de bucătărie care este accesibil unei game extinse de cumpărători.

  Modele alternative de roboți de bucătărie în 2019

  Trebuie să ai în vedere întotdeauna mai multe variante atunci când alegi un robot de bucătărie, dar optarea pentru un model sau altul trebuie să se raporteze strict la caracteristicile prezentate de acesta. În cazul în care urmărești în mod exclusiv un preț cât mai scăzut nu uita să iei în calcul și faptul că acesta nu este un criteriu care să-ți garanteze achiziționarea unui produs de calitate.

  Cu toate acestea, în cazul în care este vorba despre un preț promoțional al unui articol electrocasnic de top din această categorie, este indicat să evaluezi produsul și din această perspectivă. Noi îți oferim câteva alternative de roboți de bucătărie care întrunesc atât condițiile legate de calitate, cât și pe cele de preț, pentru ca nivelul tău de satisfacție să fie unul maxim.

  • Tefal Mastechef 2000 DO211111 reprezintă o alternativă fiabilă pentru categoria sa de produse, fiind la un nivel aproximativ egal cu cel mai bine poziționat articol din gamă. Puterea de 500 W este suficientă pentru a-ți oferi o experiență favorabilă în bucătărie, iar cele 17 funcții îți permit să te bucuri de pregătirea unei game variate de preparate. Capacitatea bolului este de 1, 5 litri, iar cele 5 accesorii incluse justifică prețul de 230 Ron pentru acest robot de bucătărie.
  • Gorenje SBR1000BE este un robot de bucătărie accesibil și care are un preț de 900 Ron ce justifică atât brandul, cât și calitatea acestuia. Puterea este de 960 W, iar blenderul are o capacitate de 1, 5 litri, prezentând și avantajul de beneficia și de funcția de storcător de citrice (inclus) și de cea de chopper. Greutatea este de 8, 1 kg, iar capacitatea bolului este de numai 2, 4 litri, ceea ce-l diferențiază de cel mai bine cotat dintre roboții de bucătărie din categoria sa.
  • Gorenje Masterchef MMC1500BK este unul dintre acei roboți de bucătărie care reușesc să atragă prin designul modern și liniile compacte. Are o putere de 1500 W și funcție de Kitchen Machine, un preț mai scăzut decât prețul celui mai bine clasat produs din categoria sa (numai 2290 Ron), precum și un bol cu o capacitate mărită de 6, 7 litri. Cu toate acestea, numărul de trepte de viteză se reduce la 6, în timp ce numărul funcțiilor speciale este de doar 3. Greutatea de 9, 7 kg poate constitui o mică problemă, dar, în general, acesta este un robot de bucătărie care merită atenția cumpărătorilor.

  Cum alegem un robot de bucătărie?

  Cu siguranță că viața ta în bucătărie nu ar fi la fel de simplă fără un robot de bucătărie performant și care să-ți ofere acces la momente de răgaz. De fapt, acesta este rolul unui astfel de accesoriu, să-ți prezintă alternative de optimizare a modului de a pregăti felurile de mâncare favorite și de a găti într-un mod mult mai eficient, sănătos și mai economic. În plus, un astfel de aparat de gătit îți oferă posibilitatea de a pregăti mâncare sănătoasă la tine acasă.

  Grație funcțiilor sale, un astfel de aparat reușește să-ți ofere întotdeauna acel plus care înseamnă timp economisit, materie primă eficient folosită și posibilitatea de consuma mai puțini bani. De aceea, alegerea unui robot de bucătărie este un proces care îți atrage atenția, dat fiind faptul că alegerea aparatului îți va influența esențial modul în care vei găti de acum înainte.

  De ce avem nevoie de un robot de bucătărie?

  Un astfel de aparat îți oferă o eficientizare a operațiunilor pe care le faci în mod obișnuit manual cu până la 100%, datorită prezenței multiplelor funcții cu care este dotat. Cumpărându-ți un robot de bucătărie o să ai parte de următoarele avantaje:

  • Ajutor automatizat pentru o gamă variată de operațiuni în bucătărie
  • Mai multe aparate într-unul singur
  • Funcții multiple de tocare, mărunțire și amestecare aluat
  • Posibilitatea de a pregăti produse de patiserie și prăjituri acasă
  • Eficientizare a timpului de lucru
  • Ușurarea muncii cu până la 75%

  De fiecare dată când utilizezi acest accesoriu pentru bucătărie, viața ta se simplifică și devine mai puțin stresantă. În plus, poți găti acasă o multitudine de produse pe care le cumperi în mod obișnuit din comerț. Ceea ce înseamnă nu doar că vei găti și mânca sănătos, ci și vei face economii. Un robot de bucătărie înseamnă o bucurie maximă pentru orice gospodină!

  Nivelul de utilizare

  În cazul în care ai nevoie de un dispozitiv pe care îl folosește doar pentru anumite operațiuni, atunci poți alege un robot de bucătărie care să nu fie foarte sofisticat. Acesta trebuie să-ți ofere funcțiile de bază (blender, mărunțire, tocare), ceea ce înseamnă că valoarea financiară va fi mai scăzută.

  Pentru pasionații de gătit și gurmanzi, un robot de bucătărie de tip profesional constituie soluția ideală pentru a-și asigura posibilitatea de a găti acasă toate preparatele pe care le degusta în locații selecte. Un astfel de instrument trebuie să beneficieze de un bol cu o capacitate mai mare și funcții de amestecare a aluatului și accesoriile necesare pentru pregătirea produselor de patiserie.

  Funcțiile prezentate de robotul de bucătărie

  Așa cum se poate observa, roboții de bucătărie care au o configurație standard îți oferă funcțiile de bază (tocare, mărunțire, blender), iar cele mai avansate prezintă multiple funcții suplimentare (amestec aluat, feliere, radere, etc.). În plus, cu ajutorul unui robot de bucătărie semi-profesionist sau profesional se pot pregăti de la supe pasate și până la aluaturi complexe de patiserie și pentru prăjituri de calitate. Prezența funcției Pulse îți permite să efectuezi operațiunile de bază la o viteză sporită, de aceea, alege întotdeauna un robot de bucătărie care să aibă în configurație o astfel de funcție!

  Nivelul de consum

  Un aparat cu o putere mai mare doar pare că va consuma mai mult, pentru că, în același timp, îți va facilita pregătirea mâncării mult mai rapid. De aceea, alege un robot de bucătărie care să fie încadrat în clasa de eficiență energetică A/A+ este un accesoriu excelent pentru orice gospodărie.

  Accesoriile incluse

  Acestea vor face diferența atunci când ai de pregătit feluri de mâncare mai complicate, dat fiind faptul că vei putea efectua operațiuni de amestecare, de frământare sau emulsionare, la viteze variate, în funcție de necesitatea impusă de preparat.

  Puterea aparatului și capacitatea bolului

  Este recomandat să optezi pentru un robot care să aibă o putere de 1000-1200 W (și chiar mai mare), dat fiind că vei obține rezultatele dorite mult mai rapid. De asemenea, capacitatea bolului trebuie să fie cât mai mare (între 4-6 litri), astfel încât să poți pregăti o cantitate mai mare de compoziție.

  Nivelul de siguranță

  Pentru familiile care au copii (și nu numai), prezența acestei funcții este o garanție că micuții membri sunt în siguranță de fiecare dată când în preajma acestui aparat. Funcția de blocare a robotului, dar și sistemul anti-alunecare trebuie să fie prezente în configurația robotului tău de bucătărie.

  Nivelul de zgomot emis în timpul funcționarii

  Vei avea nevoie de un aparat care să fie silențios, astfel că nivelul de zgomot rezultat în procesul de utilizare al produsului trebuie să fie cât mai scăzut (sub 75 dB).

  Garanția

  În general sunt oferite garanții de funcționare în parametrii optimi pentru o perioadă de 24 de luni, dar, aparatele de calitate prezintă și garanții pentru intervale de timp ce pot ajunge până la 36 de luni.

  Prețul produsului

  Deși nu este un indicator al calității articolului, dat fiind faptul că în majoritatea timpului sunt organizate reduceri de preț și sunt oferite scăderi ale valorii acestuia în timpul perioadelor promoționale, acesta este un indicator care trebuie luat în calcul, în special atunci când există o limită de buget. În funcție de necesitățile fiecăruia din bucătărie, prețul unui astfel de aparat poate începe de la 175 Ron și poate ajunge până la 5500 Ron.

  În funcție de necesitățile tale în bucătărie, alege întotdeauna un robot de bucătărie care să-ți ofere maximul de avantaje și care să prezintă acele caracteristici tehnice care să-ți ofere posibilitatea utilizării pentru o perioadă îndelungată de timp.

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.7 (71 voturi)

  Autor článku

  Constantin Homeghi
  Constantin Homeghi

  Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: " Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!"

  Articole similare