Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cele mai bune subwoofere în 2019

Mașina reprezintă, pentru foarte mulți conducători auto, un bun pe care și-l doresc să exprime cât mai mult din personalitatea lor. De aceea, o parte din veniturile șoferilor merg către accesorizarea autovehicului, printre acestea regăsindu-se și sistemul audio al mașinii. Iar cine își dorește să aibă parte de sunete care să fie de calitate superioară investește în achiziționarea unor subwoofere auto.

Dar, un subwoofer nu este dedicat doar ascultării muzicii de calitate într-o mașină, ci și acasă sau la petrecerile din cluburi ori cu prietenii. Prin urmare, rolul acestora în redarea unor sunete performante este vital, de aceea, alegerea unui subwoofer trebuie să întrunească o serie de elemente, despre care vom discuta în cadrul prezentului articol.

  Cele mai bune subwoofere în 2019

  Malone Pasiv PA Subwoofer PW 1010 SUB Skytec Difuzor de bas 45 cm subwoofer 1000W Malone PW-18A-M, 1250 W
  Recenzie Malone Pasiv PA Subwoofer PW 1010 SUB Test Skytec Difuzor de bas 45 cm subwoofer 1000W Recenzie Malone PW-18A-M, 1250 W
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Potrivit pentru petreceri
  Sunet clar la 600 W
  Multiple modalități conectare
  Colțuri metalice pentru protecție
  Construcție solidă și rezistență
  Ideal pentru spații ample
  Calitate profesională a sunetelor
  Nivel de vibrații scăzut
  Putere RMS de 1250 W
  Putere maximă 2500 W
  Multiple moduri de conectare
  Ideal pentru petreceri mari
  Se obține sunet personalizat
  CONTRA Nu este dedicat exclusiv auto
  Nu are amplificator integrat
  Greutate de 20 kg
  Nerecomandat pentru spații mici
  Greutate de 49 kg
  Greu de manevrat
  SUMAR Malone Pasiv PA Subwoofer PW 1010 SUB constituie o alternativă excelentă pentru a te bucura de sunet de calitate în orice condiții. Skytec Difuzor de bas 45 cm subwoofer 1000W transformă sunetele în realitate la un nivel acustic profesional, astfel încât o să ai parte de o experiență audio de top. Malone PW-18A-M, 1250 W este un subwoofer foarte puternic, de tip activ, care este ideal pentru iubitorii de petreceri.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie Malone Pasiv PA Subwoofer PW 1010 SUB

  Recenzie Malone Pasiv PA Subwoofer PW 1010 SUB

  Tip subwoofer: Pasiv I Putere: 600 W I Valoare impedanță: 8 Ohm I Valoare presiune acustică: 90 dB I Răspuns la frecvență: 65 Hz la 5 kHz I Funcții: Reflex Bass I Tip conectare: Mufă Jack/PĂ I Greutate: 9 kg I Dimensiuni: 35 x 47 x 29 cm I Preț: 299 Lei

  Avantaje
  • Potrivit pentru petreceri
  • Sunet clar la 600 W
  • Multiple modalități conectare
  • Colțuri metalice pentru protecție
  Contra
  • Nu este dedicat exclusiv auto
  • Nu are amplificator integrat

  Malone Pasiv PA Subwoofer PW 1010 SUB reprezintă unul dintre subwooferele care îmbină într-un mod avantajos caracteristicile de calitate cu un preț accesibil. Puterea este de 600 W (chiar și la intensitatea maximă, difuzorul nu-și pierde din calitatea redării și nu are distorsiuni).

  Acustica este una foarte bună, comparabilă cu ale dispozitivelor profesionale, ceea ce poziționează acest subwoofer printre cele mai bune din categoria să. Poate fi adaptat pentru autoturisme, dar este un difuzor care este recomandat celor care iubesc să asculte muzică de calitate acasă sau la petreceri.

  Recenzie Skytec Difuzor de bas 45 cm subwoofer 1000W

  Test Skytec Difuzor de bas 45 cm subwoofer 1000W

  Tip subwoofer: Pasiv I Putere: 1000 W I Valoare impedanță: 8 Ohm I Valoare presiune acustică: 94 dB I Răspuns la frecvență: 15 Hz la 5 kHz I Funcții: Reflex Bass I Tip conectare: Mufă Jack/Speakton/terminale I Greutate: 20 kg I Dimensiuni: 55,5 x 43,5 x 64,5 cm I Preț: 739 Lei

  Avantaje
  • Construcție solidă și rezistență
  • Ideal pentru spații ample
  • Calitate profesională a sunetelor
  • Nivel de vibrații scăzut
  Contra
  • Greutate de 20 kg
  • Nerecomandat pentru spații mici

  Skytec Difuzor de bas 45 cm subwoofer 1000W se potrivește iubitorilor de muzică redată în spații vaste, datorită calității sunetelor care este la nivel profesional. Este tipul de subwoofer care este recomandat pentru formațiile de muzică sau pentru cei cărora le plac petrecerile. Recomandat ca parte din aparatura unei discoteci sau club, acest subwoofer dispune de un filtru low pass de calitate.

  Nivelul de bas este unul puternic, care este redat perfect grație interconectării cu celelalte componente. Dispune de cadru cu mâner, care îl face ușor de transportat, în ciuda greutății sale de 20 de kilograme. Poți fi utilizat pe suprafețe joase, dar și pe un trepied; SPL-ul ajunge până la 94 dB, limita de jos fiind de 89 dB. Prețul reflectă în mod corect calitatea acestui produs, așa că dacă îți dorești să alegi o combinație de caracteristici tehnice de top la un preț foarte avantajos, acesta este subwoofer-ul recomandat pentru tine.

  Recenzie Malone PW-18A-M, 1250 W

  Recenzie Malone PW-18A-M, 1250 W

  Tip subwoofer: Activ I Putere: 2500 W I Valoare impedanță: 4 Ohm I Valoare presiune acustică: 97-100 dB I Răspuns la frecvență: 40 Hz la 250 kHz I Funcții: Reflex Bas/Cross Reglabil I Tip conectare: Mufă Jack/XLR/Speakon I Greutate: 49 kg I Dimensiuni: 58 x 71 x 68 cm I Preț: 1499 Lei

  Avantaje
  • Putere RMS de 1250 W
  • Putere maximă 2500 W
  • Multiple moduri de conectare
  • Ideal pentru petreceri mari
  • Se obține sunet personalizat
  Contra
  • Greutate de 49 kg
  • Greu de manevrat

  Malone PW-18A-M, 1250 W poate să-ți ofere maximul de claritate sonoră și reușește să se poziționeze într-un mediu de redare de calitate superioară. Puterea RMS de 1250 W echivalează cu 2500 W la boxe, ceea ce înseamnă un avantaj real pentru cei care își doresc să aibă parte de o petrecere reușită.

  Poate fi adaptat și pentru autoturism, fiind un dispozitiv care se încadrează în categoria acelor subwoofere auto de top. Prețul este într-o perfectă concordanță cu ceea ce oferă la nivel de caracteristici, așa că îl pot achiziționa dacă îți dorești un dispozitiv care să-ți ofere avantaje pe termen îndelungat.

  Model alternativ de subwoofer

  Dacă îți dorești un subwoofer care să fie prietenos cu buzunarul tău, dar pe care să-l poți folosi în diverse scopuri (petreceri, acasă, mașină), Skytec 2X 2000 W este un model care o să te mulțumească din plin. Setul cuprinde 2 subwoofere cu o putere RMS de 250 W (echivalează cu o putere totală de 2000 W), iar la nivel de acustică ajung până la 94 dB. Conectarea se face cu ajutorul mufelor Jack și a porturilor Spekaton (câte 2 din fiecare). Beneficiază de un filtru de tip low pass care oferă un sunet cu frecvente joase de calitate superioară. Prețul este foarte avantajos, așa că, dacă vei opta pentru acest set de subwoofere, vei beneficia de un produs de top.

  Cum alegi un subwoofer de calitate?

  Alegerea unui subwoofer auto nu este o operațiune atât de simplă, mai ales că trebuie făcută distincția în multiplele tipuri de astfel modele:

  • Subwoofere active – care au un amplificator integrat;
  • Subwoofere pasive – fără amplificator integrat;
  • De tip free air – pentru portbagaj;
  • De tip Bass Reflex – cu un sunet de calitate superioară;
  • De tip Sealed – pentru a redă orice tip de muzică;
  • De Tip Ported – nu sunt închise, precum cele Sealed, și au o vibrație adițională în timpul funcționarii;
  • De tip Band Pass – difuzorul este invizibil, dar sunetul nu este atât de calitativ.

  Există o serie de criterii pe baza cărora se efectuează alegerea unui subwoofer, așa că, înainte de a opta pentru un anumit model, este recomandat să iei în calcul următoarele aspecte:

  • Tipul de subwoofer – poți alege între cele active și cele pasive, diferența fiind dată de prezența unui amplificator integrat. Cel activ este mai dificil de integrat în cadrul unei mașini, dar, calitatea sunetelor este net superioară celui pasiv. În schimb, în cazul celui pasiv, acesta îți oferă posibilități mai ieftine de montare, dar, la nivel de sunet, calitatea nu este atât de bună.
  • Designul, greutatea și dimensiunile aparatului – unele subwoofere au o greutate mică (de maxim 9-10 kg), în timp ce altele ajung la o valoare de peste 40 de kilograme. În astfel de cazuri, dacă nu alegi subwooferul pentru acasă sau mașină, ci pentru a-l folosi la petreceri, este necesar să alegi un model care să aibă roțile de transport. Dimensiunile trebuie raportate și la posibilitatea de integrare într-o mașină, modele care au o mărime mai redusă fiind de preferat celor care sunt mari. Nivelul de consum este unul foarte ridicat în ceea ce le privește pe cele din cea de-a două categorie, așa că, ține cont și de acest aspect atunci când îți alegi viitorul subwoofer.
  • Specificațiile tehnice – între acestea se regăsește puterea RMS a dispozitivului, impedanța, răspunsul la frecvența și sensibilitatea în dB. Toate aceste valori influențează în mod direct calitatea sunetului în raport cu mediul în care urmează a se propagă. De exemplul, dacă te gândești să folosești dispozitivul ca subwoofer auto, atunci ai nevoie de o putere RMS care să fie în jurul valorii de 100 -200 W (puterea RMS), cu o valoarea a impedanței de 4-8 Ohm și cu un răspuns la frecvență cuprins între 20 Hz și 250 kHz.
  • Nivelul de funcționalitate și calitatea sunetului – trebuie ținut cont de faptul că nu toate subwooferele sunt dedicate utilizării pentru mașină, așa că trebuie să i se creeze spațiul necesar pentru a putea fi montat. De aceea, dacă vei opta pentru un model care nu este dedicat trebuie să alegi unul care să fie cât mai redus ca dimensiuni și să poată fi adaptat cât mai rapid și mai simplu. În general, spațiul de montare în mașină este undeva în zona portbagajului, așa că, în acest caz trebuie să iei în considerare și funcțiile de Reflex Bass și răspunsul la distorsiuni. Calitatea sunetului este foarte importantă pentru un subwoofer auto, așa că, o frecvență de 20-40 Hz, este ceea ce trebuie să cauți la viitorul tău aparat în acest sens.

  În ciuda faptului că este dificil să-ți cumperi un subwoofer auto de calitate sau un dispozitiv pentru locuința ta ori pentru petrecerile pe care le organizezi, având la dispoziție o gamă atât de variată de oferte, cu siguranță că vei alege ceva de calitate. Ține doar cont de aceste criterii și misiunea ta se va ușura în mod cert.

  Una dintre etapele foarte importante în obținerea unui sunet de calitate în mașina ta este montarea unor subwoofere auto. În videoclipul următor vei observa cum se realizează întreaga operațiune și cum poți să ai parte de un sistem audio cu adevărat cool nu doar în mașină, ci și în casa ta:

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.8 (81 voturi)

  Autor článku

  Constantin Homeghi
  Constantin Homeghi

  Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: " Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!"

  Articole similare