Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cea mai bună boxă portabilă Bluetooth

Boxele portabile îți oferă posibilitatea de a asculta muzica favorită de pe dispozitivele portabile (telefon mobil inteligent, MP3/ MP4 player sau tabletă) la un nivel sonor mult mai avantajos decât căștile clasice din generațiile vechi sau decât cele pentru laptop sau desktop. Gândește-te la o boxă portabilă Bluetooth ca la un sistem audio super performant, care beneficiază de propriile setări pentru a-ți oferi muzica pe care o asculți la un nivel impecabil din punct de vedere al sunetului.

În plus, ultimele modele de boxe portabile dispun de forme din ce în ce mai futuriste, cu designuri moderne și de o tehnologii care filtrează semnalul audio până la perfecțiune. Astăzi, toți cei care sunt cool și știu ce înseamnă distracția își ascultă muzica preferată într-o boxă portabilă Bluetooth!

  Cele mai bune boxe portabile cu Bluetooth în 2020

  Auna Dr. Bate 2.1 boxe Bluetooth USB Serioux Joy Bluetooth Albrecht MAX-treme
  Test Auna Dr. Bate 2.1 boxe Bluetooth USB Recenzie Serioux Joy Bluetooth Test - Albrecht MAX-treme
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Putere subwoofer 5 W
  Autonomie 5 ore
  Panou de control
  Design original și atractiv
  Medii de redare multiple pe Bluetooth
  Posibilitate de conectare mufă jack
  Autonomie de 8-9 ore
  Funcție Noise Cancellation
  Sunet clar și puternic
  Funcție Handsfree
  CONTRA Medii de redare limitate
  Instrucțiuni doar în germană/engleză
  Buton de volum dificil de manevrat
  Recepție radio slabă
  Ușor instabilă la șocuri
  SUMAR Auna Dr. Bate 2.1 boxe Bluetooth USB îți oferă combinația perfectă între putere și acuratețea sunetului, totul la purtător și cu conectare ultra-rapidă. Serioux Joy Bluetooth este una dintre boxele cu bluetooth care impresionează prin elegantă designului și vastelor posibilități de redare a muzicii la un nivel calitativ superior. Albrecht MAX-treme atrage prin sunetul de calitate, stereo, emis de cele 2 difuzoare de 3W. Raportul preț-calitate este excelent.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie Auna Dr. Bate 2.1 boxe Bluetooth USB

  Test Auna Dr. Bate 2.1 boxe Bluetooth USB

  Tip boxa: Bluetooth I Conectivitate: Micro USB/ Mufă Jack 3, 5 mm I Medii de redare: MP 3/CD Player I Raza de acțiune: -metri I Putere: 2W I Distorsiuni: ≥80dB I Funcții suplimentare: Indicator LED I Tip baterie: Acumulator I Timp de redare: 5 ore I Autonomie: 5 ore I Culoare: Negru I Preț: 115 Ron

  Avantaje
  • Putere subwoofer 5 W
  • Autonomie 5 ore
  • Panou de control
  Contra
  • Medii de redare limitate
  • Instrucțiuni doar în germană/engleză

  Auna Dr. Bate 2.1 boxe Bluetooth USB este o boxă de tip portabil, care dispune de multiple intrări pentru conectare (USB, mini-USB, mufă jack și cablu AUX). Are o putere la subwoofer de 5 W, iar claritatea sunetului este foarte bună. Greutatea de 1 kilogram a boxei este undeva la nivel mediu, dar nu împiedică nivelul de portabilitate, pentru că dispune de o curea de petrecut peste umăr.

  Dispozitivul este unul compatibil atât cu telefoanele inteligente, cât și cu orice alte echipamente care beneficiază de conexiune tip Bluetooth. Prețul este unul foarte accesibil, iar calitatea germană este un garant al fiabilității acestui produs.

  Recenzie Serioux Joy Bluetooth

  Recenzie Serioux Joy Bluetooth

  Tip boxă: Bluetooth I Conectivitate: Mufă Jack 3, 5 mm I Medii de redare: Dispozitive cu Bluetooth/ Mufă jack 3, 5 mm I Raza de acțiune: – metri I Putere: 5W I Distorsiuni: 80 dB I Funcții suplimentare: Telecomandă/ MicroSD/Radio FM I Tip baterie: Acumulator I Timp de redare: 8-9 ore I Autonomie: 8-9 ore I Culoare: Albastru I Preț: 120 Ron

  Avantaje
  • Design original și atractiv
  • Medii de redare multiple pe Bluetooth
  • Posibilitate de conectare mufă jack
  • Autonomie de 8-9 ore
  Contra
  • Buton de volum dificil de manevrat
  • Recepție radio slabă

  Serioux Joy Bluetooth dispune de o telecomanda care îți facilitează posibilitatea de a transmite diverse comenzi chiar dacă te afli într-o alata camera. Acumulatorul are o durată de viață mult mai ridicată decât cea specificată de către producător, astfel că poate ajunge la o autonomie reală de până la 10 ore de redare. Conectarea se face foarte rapid la un telefon mobil, așa că această boxă este ideală pentru cei care doresc să asculte muzică și radio la un volum mai mare. În plus, prețul este un element care poziționează această boxa în topul celor care au un buget redus.

  Recenzie Albrecht MAX-treme

  Test - Albrecht MAX-treme

  Tip boxă: Bluetooth I Conectivitate: Mufă Jack 3, 5 mm/Bluetooth I Medii de redare: Dispozitive cu /Micro USB/Bluetooth/Mufă jack 3, 5 mm/NFC I Raza de acțiune: 10 metri I Putere: 3 W I Distorsiuni: – I Funcții suplimentare: Player Bluetooth I Tip baterie: Acumulator I Timp de redare: 12 ore I Autonomie: 12 ore I Culoare: Negru I Preț: 275 Ron

  Avantaje
  • Funcție Noise Cancellation
  • Sunet clar și puternic
  • Funcție Handsfree
  Contra
  • Ușor instabilă la șocuri

  Albrecht MAX-treme este o boxa portabilă de calitate, disponibilă la un preț extrem de accesibil. Sunetul stereo este redat de două difuzoare cu o putere de 3W. Aparatul este compatibil cu toate tipurile de dispozitive ce operează cu sistemele iOS și Android. Funcția de eliminare a zgomotului ajută la obținerea unui sunet de calitate premium. Acumulatorul rezistă până la 12 ore de funcționare. Dincolo de avantajele oferite la nivel tehnic, această boxă portabilă punctează decisiv și la capitolul preț. Care este unul remarcabil de ieftin.

  Modele alternative de boxe portabile în 2020

  Alegerea unei boxe portabile Bluetooth trebuie să-ți ofere posibilitatea de a opta dintre cele mai bune modele de pe piață. În acest caz, îți oferim și câteva modele alternative care, deși nu se ridică la nivelul celor mai bune produse din top, se clasează foarte aproape de acestea, oferindu-ți în schimb diverse avantaje în ceea ce privește fiablitatea sau prețul.

  • Mini SoundVox Y5 este o boxă din categoria celor super ușoare (are numai 135 grame) și care are un preț de 57 Ron. Nivelul de autonomie în funcționare este de până la 5 ore, fiind un accesoriu audio care este atât Bluetooth, cât și wireless; se remarcă printr-un design care îți amintește de un aparat de radio portabil. Puterea este de 3 W și spre deosebire de cea mai bine clasată boxă din categoria sa suportă  WMA, MP3 și TF Card.
  • Activa Psyc MAKO este un gadget care te va încânta cu raza sa extinsă de acțiune (până la 20 metri), cu nivelul ridicat la timpului de redare (peste 12 ore) și cu o autonomie de până la 10 ore.  Prețul de achiziție este de numai 129 Ron, fiind unul dintre dispozitivele high-tech pe care te poți baza atunci când vrei să dai o mică petrecere într-un spațiu închis sau atunci când ești în excursie.
  • Philips BT110R/00 este o boxă care are o putere 4 W, dar a cărei rază de acțiune ajunge până la 20 de metri. Prețul este de 200 Ron, dar care reflectă calitatea produsului, a cărui nivel de autonomie este de până la 8 ore, grație bateriei din Litiu. Mediile de redare pot fi conectate prin intermediul mufei USB sau a mufei jack de 3, 5 mm, iar greutatea de numai 150 grame poziționează această boxă portabilă Bluetooth în imediată apropiere a celei mai bine cotate boxe portabilă din categoria sa.

  De ce să alegem o boxă portabilă Buletooth?

  Alegerea unei boxe portabile trebuie să se realizeze raportându-ne le utilitatea acesteia pentru sistemele de redare de care dispui. În momentul de față, tehnologia Bluetooth este una care se află în competiție directă cu alte tipuri de tehnologii, așa cum este cea wireless (wi-fi), DLNA, Airplay, Multiroom sau NFC. Deosebirile față de aceste tehnologii poziționează Bluetooth drept una dintre cele mai fiabile opțiuni în momentul actual, pentru că această tehnologie se remarcă prin:

  • Rază extinsă de acțiune de până la 30 metri
  • Preț mult mai scăzut al dispozitivelor portabile
  • Calitatea superioară a conceptului
  • Omniprezența acesteia pentru o gamă variată de dispozitive
  • Sistem de configurare simplu, rapid și pe înțelesul tuturor utilizatorilor

  Chiar dacă fiecare dintre tehnologiile mai sus prezintă unul sau mai multe avantaje în comparație cu Bluetooth-ul, per ansamblu, această tehnologie este singura capabilă să reunească în același concept toate beneficiile oferite de fiecare tehnologie în parte. Acest lucru nu poate înseamnă decât că Bluetooth-ul este un concept superior și care îți oferă multiple facilități atunci când îl ai la dispoziție prin intermediul gadget-urilor tale, așa cum este și boxa portabilă.

  Cum alegem o boxă portabilă Bluetooth?

  Pasionații de muzică au nevoie de soluții cât mai inteligente pentru a se bucura de melodiile lor preferate la un nivel audio apropiat de perfecțiune. Din acest motiv, alegerea unei boxe portabile trebuie să întrunească o gamă cât mai diversificată a caracteristicilor, aspect care se va reflectă în mod normal, în prețul de achiziționare a dispozitivului. Nu trebuie uitată nici calitatea mediului de redare, care poate influența în mod direct calitatea sunetului din boxă, în acest caz fiind de preferat medii de redare cât mai superioare din punct de vedere calitativ.

  Tipul de alimentare și nivelul de autonomie

  Fiind vorba despre un dispozitiv care este portabil (la purtător) este nevoie de un nivel al autonomiei cât mai ridicat. Acest aspect presupune că acumulatorul sau baterie boxei să fie cât mai rezistent și să ofere un nivel de utilizare cât mai extins (peste 12-15 ore de funcționare). Majoritatea boxelor portabile se limitează la o autonomie de 8 ore, ceea ce este un interval de timp acceptabil, mai ales pentru petreceri sau excursii.

  De asemenea, în cazul în care boxa dispune și de un port USB, acest tip de alimentare îți permite să conectezi gadgetul atât la laptopuri, cât și la dispozitivul de încărcare al unui autoturism ori alte dispozitive asemănătoare, ceea ce înseamnă o autonomie și mai ridicată pentru a-ți asculta muzica favorită.

  Calitatea sunetului redat și nivelul de distorsiuni

  Este foarte important ca muzica să fie redată la o calitate superioară, dar, așa cum am menționat, acest aspect este influențat și de calitatea pistei de înregistrare, precum și de calitatea mediului de redare. Cu toate acestea, anumite modele de boxe portabile beneficiază de posibilitatea de ajustare a nivelului de distorsiuni, ceea ce îi permite utilizatorului să experimenteze un nivel al muzicii aproape de perfecțiune.

  Conectivitatea și compatibilitatea High Speed

  Versiunea de Bluetooth influențează calitatea redării, așa că este recomandat ca o variantă cât mai recentă (așa cum este Bluetooth 3.0/4.0) să fie disponibilă în ceea ce privește modul de conectivitate al boxei. Cu atât mai avantajoasă este o boxă care dispune de caracteristica High Speed care îți permite să utilizezi un canal audio separat, de mare viteză, astfel încât calitatea sunetului redat să fie impecabilă.

  Designul boxei

  Acesta este un element care te va scoate în evidență și le va arăta tuturor că ești o persoană care este interesată de produse personalizate, unice sau cel puțin originale. Boxele portabile care au un aspect retro sau care sunt în tendințe reprezintă o opțiune pentru cei interesați în mod particular de felul în care arată boxa portabilă Bluetooth pe care o utilizează pentru a-și asculta muzica preferată.

  Compatibilitatea boxei cu mediile de redare

  Fie că optezi pentru “împerecherea” cu telefonul mobil, tabletă, MP3 player sau orice alt mediu de redare, nu uita că este foarte important ca sistemele de operare să fie compatibile și să-ți permită să te bucuri de muzica ta oricând dorești. Nu vei putea conecta alte dispozitive care rulează sisteme de operare specifice (așa cum sunt iPad-urile și IPhone-urile) la o boza care nu este AirPlay, de exemplu. Alege-ți întotdeauna boxa ținând cont și de acest detaliu!

  Brandul producătorului

  Chiar dacă nu este un criteriu esențial, în cazul în care vei opta pentru un produs de brand vei beneficia de avantajele oferite de către renumele producătorului, ceea ce se poate echivala în rezistență și durabilitate mărite, în calitatea superioară a pieselor componente sau în designul special pe care îl oferă dispozitivelor sale.

  Garanția

  Este un aspect important, ținând cont că un astfel de accesoriu este utilizat în mediul exterior în majoritatea cazurilor. Perioada standard de garantare este de 24 de luni, dar în anumite cazuri poate ajunge și la 36 de luni.

  Prețul

  Gama de prețuri pentru o boxă portabilă Bluetooth începe de la 30 Ron și poate ajunge până la 5000 Ron, fiecare dintre produse adresându-se unui anumit segment de cumpărători. Pentru cei interesați să aibă parte de un spectru cât mai larg de avantaje din partea boxei lor, varianta de preț cea mai accesibilă este situată între 300 și 600 Ron. Alegerea va aparține în ceea ce privește prețul, pentru că și o boxă care se vinde la o valoare mai scăzută îți poate oferi caracteristici tehnice de calitate.

  Alege-ți întotdeauna o boxă portabilă Bluetooth care să combine toate aceste caracteristici, iar rezultatul alegerii tale o să-ți încânte urechile de fiecare dată când o utilizezi!

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.9 (62 voturi)

  Autor článku

  Constantin Homeghi
  Constantin Homeghi

  Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: " Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!"

  Articole similare