Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro

Cadouri pentru el de ziua lui, de Crăciun în 2022

Soț, iubit, tată, socru, prieten – cu toții avem lângă noi niște bărbați speciali cărora trebuie să le facem cadouri cu ocazia diverselor aniversări. Zi de naștere, onomastică, Crăciun, Revelion, Paște, aniversarea unui anumit număr de ani de relație și multe alte ocazii – ce ne-am face fără un cadou bărbați potrivit? 

Noi am adunat cele mai interesante idei cadouri bărbați care se potrivesc la tot felul de ocazii, de la experiențe unice și până la cadouri simple și haioase. Descoperă-le pe toate în cele ce urmează!

Cadou de ziua de nastere

Cadouri de zi de naștere – top daruri pentru ea și el

În această secțiune vei găsi daruri adecvate pentru fiecare aniversare, de majorat, la 30 de ani, 40, 50 sau 60 de ani și chiar și pentru bărbații care au ajuns la vârsta senectuții. Fiecare dar este gândit pentru a se potrivi aniversării, reprezentând un simbol pentru persoana căreia ii este dăruit.

De la electronice la produse de îmbrăcăminte și încălțăminte și până la surprize de care poți avea parte doar o singură dată în viață, am încercat să găsim acele idei care să facă darurile atât utile, cât și surprinzătoare. De aceea, suntem siguri că vei avea de unde să alegi un cadou cu care să mergi la sigur.

Cadouri pentru soți

15 idei de cadouri pentru soț

Pe lista de idei cadouri bărbați ce le sunt soți celor care le oferă se regăsesc deja clasicele daruri precum ceasurile de mână cu curea din piele, parfumurile favorite sau brățări personalizate. Desigur, atunci când îi știi și hobby-urile și pasiunile, cu siguranță că îi vei oferi cadoul perfect, indiferent că este vorba despre unelte și instrumente de pescuit sau de cele mai noi jocuri video pentru consolă. 

Asta nu înseamnă că nu poți să împingi limitele și mai mult, astfel încât să îi oferi un cadou care să îi permită să-și împingă limitele la maxim, așa cum sunt explorările peșterilor din Munții Apuseni.

Cadouri pentru tați

15 idei de cadouri pentru tați de ziua de naștere

Lista noastră de cadouri pentru tați este lungă, iar printre daruri se regăsesc tot felul de idei care îți permit să îi oferi tatălui tău un cadou care să-l surprindă. Poți lua în considerare ceasurile de mână (clasice sau smartwatch), un set cadou bărbați pentru îngrijirea bărbii sau un parfum de firmă.

Desigur, pentru tații pasionați de anumite lucruri, un cadou care să le ofere posibilitatea de a se bucura de ceea ce le place este exact darul pe care trebuie să îl faci – cărți pentru tații pasionați de citit, încălțăminte sport pentru cei care pun preț pe un stil de viață sănătos sau articole de fitness. Nu uita să iei în calcul și niște cadouri bărbați personalizate!

Cadouri pentru iubiti

Idei de cadouri pentru iubitul tău de ziua lui, Crăciun

Mai mult ca sigur că vrei să îl impresionezi, așa că, lista ta de idei cadou bărbați poate fi deschisă de o brățară personalizată, care să îi reamintească în fiecare clipă care sunt sentimentele tale pentru el. Completează lista de idei cadou bărbați cu un ceas smartwatch, un set bărbați cadou pentru îngrijirea bărbii, un aparat de tuns electric, o consolă de jocuri, căști wireless sau articole de îmbrăcăminte ori o pereche de pijamale haioase.

Poți opta și pentru experiențe inedite, precum și pentru niște daruri care să îi arate că îți pasă de pasiunile și hobby-urile lui, precum miniaturi metalice sau seturi robotice de construit. Sau, poți merge la sigur cu parfumul lui favorit!

Cadouri pentru bunicol

30 idei de cadouri pentru bunici

Bunicilor trebuie să le oferi daruri dulci, precum ciocolată personalizată, care să le arate cât de mult îi iubești sau cadouri utile pentru vârsta lor, de la electronice performante, așa cum sunt televizoarele inteligente 4K UHD și până la tablete pentru cei care sunt pasionaţi de gadgeturi și tehnologie.

De asemenea, printre darurile pe care le oferi bunicilor se pot regăsi și articole pentru camping (mai ales pentru cei care iubesc drumeţiile), bijuterii personalizate și decoraţiuni pentru casă și grădină.

Cadouri de Mos Nikolae

cele mai bune cadouri de mos nicolae

Pentru Moșul care vine la începutul lunii cadourilor ți-am pregătit o serie de idei de daruri pentru bărbații din viața ta. Aici vei descoperi accesorii bărbătești, daruri casual sau elegante, electronice și brățări pentru bărbați, precum și alte cadouri care îl vor face să îți zâmbească cu tot chipul, arătându-și bucuria prilejuită de aceste daruri.

Poți folosi aceste idei de cadouri și pentru alte ocazii, mai ales că peste puțin timp vine și Crăciunul. Așa că, pregătește-te din timp pentru că în luna decembrie trebuie să te dovedești a fi atât ajutorul lui Moș Crăciun, cât și al lui Moș Nicolae. Iar noi te ajutăm oferindu-ți cele mai bune recomandări de cadouri pentru Sfântul Nicolae.

Cadouri de Crăciun – Secret Santa

30 de Cadouri pentru Ea de Crăciun și cu alte ocazii

Crăciunul este una dintre sărbătorile cele mai așteptate de peste an, reprezentând apogeul unei luni considerată a fi a cadourilor. Așa că, atunci când vine vorba despre cadouri pentru bărbați de Crăciun, vei avea de unde alege, fiindcă orice ai pune pe listă, cu siguranță că va fi un dar frumos.

Pijamale speciale, cadouri personalizate, experiențe unice și chiar și voucherele cadou constituie niște idei de cadouri pentru el care vor fi primite cu bucurie. Pentru că este o sărbătoare aparte, cadourile de sezon se potrivesc de minune, așa că poți să dăruiești orice cadou bărbați Crăciun, fiindcă te vei bucura de succes!

Cadouri de Paște

30 idei de cadouri de Paște pentru toată lumea

Ca și în cazul listei de cadouri bărbați Crăciun, sărbătoarea de Paște stă sub semnul bucuriei și a voii bune, așa că, Iepurașul poate să aducă orice dar, iar acesta va fi bine primit. Articolele de îmbrăcăminte și de încălțăminte sunt în top, acestea fiind secondate de ceasuri, brățări fitness și gadget-uri.

Produsele de îngrijire, precum și parfumurile completează lista de cadouri pentru bărbați de Paște, iar experiențele și darurile inedite vor fi mereu apreciate de cei care le primesc. Chiar și ustensilele pentru grătar vor fi bine primite, la fel cum se întâmplă și cu cărțile. Desigur, nu uita de cadourile cu specific, astfel încât să te transformi într-un ajutor de nădejde al Iepurașului!

Cadouri pentru zuia Îndrăgostiților

30 Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el și ea

Iubirea trebuie sărbătorită așa cum se cuvine, de aceea, printre cele mai frumoase cadouri pt bărbați cu ocazia Zilei Îndrăgostiților și de Dragobete se vor regăsi daruri dulci și cadouri personalizate. Oferă-i o brățară personalizată sau un tricou de cuplu care să marcheze dragostea dintre voi sau poți chiar să îi dăruiești un smartwatch.

Chiar și o experiență pe care să o trăiți împreună cu această ocazie, așa cum este un city break romantic va fi acceptat cu mare bucurie de către partenerul tău. De asemenea, lista de cadouri bărbați poate fi completată și cu alte tipuri de daruri, chiari și cele haioase fiind demne de luat în calcul.

Cadouri pentru vânători

15 idei de cadouri pentru vânători de ziua lor

Lista cadourilor pentru vânători trebuie să includă articole care să îi ofere sărbătoritului bucuria utilizării acestora la partidele sale de vânătoare. În general, vânătorii preferă să își cumpere singuri echipamentele, dar le poţi dărui diverse accesorii care să fie primite cu drag.

De la huse pentru echipament și binocluri de vânătoare și până la articole din categoria camping, aceste daruri vor fi folosite cu mare drag de orice vânător. Iar, la nevoie, dacă nu știi ce să îi oferi unui vânător, un voucher cadou te scoate oricând din încurcătură.

Cadouri haioase

30 Cadouri Haioase pentru el și ea

Acestea sunt cele mai simpatice cadouri pe care le poţi oferi la orice aniversare. De la tricouri personalizate cu mesaje șugubeţe sau cu fotografii amuzante și până la articole simpatice, precum căni sau obiecte cu forme diferite, darurile haioase vor reuși să stârnească buna dispoziţie a celor care le primesc.

Orientează-te câtre cadouri amuzante care să se plieze pe personalitatea persoanei căreia îi oferi aceste daruri pentru a merge la sigur cu cadoul tău.

Seturi Cadou

Seturi cadou de Crăciun pentru ea și el

Ziua lui de naștere și de nume, Valentine’s Day, Dragobete, Crăciunul, Paștele sau ziua în care vă aniversați relația ori anii de la căsătorie – toate aceste ocazii sunt potrivite pentru a oferi în dar un set cadou pentru bărbați. Printre ideile noastre de seturi cadouri vei găsi kituri pentru construit, pescuit, grătar și grădinărit, precum și seturi de îmbrăcăminte și încălțăminte.

De asemenea, vei găsi și seturi de cosmetice, de bărbierit și îngrijirea bărbii, cadouri elegante, accesorii speciale și gadget-uri speciale, care se vor potrivi pentru oricare dintre ocaziile descrise mai sus. Ți-am pregătit și câteva idei de cadouri surpriză, pe care suntem siguri că le vei găsi mai mult decât atrăgătoare!

Cadouri speciale și unice

30 cadouri speciale și unice pentru fiecare ocazie

Lista noastră de cadouri unice și speciale pentru bărbați îți oferă prilejul de a identifica acele daruri prin intermediul cărora îi poți spune cât de mult îl iubești. Și pentru că un astfel de dar trebuie să fie surprinzător, ți-am pregătit o serie de idei de cadouri cu care o să îl dai pe spate, precum o super dronă pentru cei pasionați de filmări speciale în diverse locuri sau un parfum unic, personalizat doar pentru el.

Pentru cei pasionați de fotbal și de evenimentele sportive, avem pregătită o mega idee de cadou. De asemenea, printre ideile noastre vei găsi chiar și una care o să îl facă să se întrebe dacă te cunoaște cu adevărat. Le găsești pe toate în această secțiune, pe care te invităm să o explorezi chiar acum!

30 cadouri bărbați pentru alte ocazii 

În această categorie de cadouri pt bărbați intră orice fel de cadou care poate fi oferit cu alte ocazii decât cele menționate mai sus. Fie că este vorba despre cadouri pentru aniversarea căsătoriei sau a relației voastre, fie că este vorba despre onomastică sau despre o zi specială pentru voi, cadourile pe care i le vei oferi trebuie să fie pe placul lui.

Orientează-te către cadouri personalizate bărbați sau către cadouri de lux bărbați, fiindcă nu vei da greș cu alegerea ta. Totodată, și cadourile sub formă de experiențe se vor bucura de succes și vei primi din partea jumătății tale întreagă apreciere și iubire!

Brățară de piele, cadou pentru el cu ocazia zilei onomastice

cadouri pentru el bratara de piele

De la 120 lei pe Onixbox.ro

Brățările de piele sunt masculine și pot fi purtate cu orice tip de outfit. Ceea ce le face un cadou pentru el cu ocazia zilei onomastice potrivit. Poți să alegi un model împletit, sau unul simplu, în funcție de stilul personal al partenerului tău. Astfel, își va aminti de tine ori de cate ori ridica mana. În plus, este un cadou pentru el simplu, elegant care poate avea și încărcătură sentimentală pe termen lung. Prin urmare, o brățară de piele este potrivită pentru o sărbătoare simplă, ca cea a zilei de nume. 

Un sistem audio complet, cadou de Crăciun pentru el

cadou pentru el sistem audio

De la 414 lei pe eMAG.ro

Muzica și filmele sunt mai bine atunci când ai un sistem audio care reda cât mai fidel sunetul natural. Astfel, fie că vorbim de un cinefil sau de un meloman, orice bărbat are nevoie de un sistem audio performant cu care să își doteze calculatorul sau televizorul. Având în vedere că este o investiție semnificativă, sistemul audio complet este un cadou de Crăciun pentru el care cu siguranță îi va aduce bucurie. În plus, dacă locuiți împreună poți să te bucuri și tu de el. Astfel, petrecerile voastre vor deveni festivități în toata regula, iar filmele le veți auzi ca la cinema. 

Un whisky single malt, cadou pentru el la 30 de ani

cadou pentru el whisky

De la 100 lei pe AlcoolDiscount.ro

Dacă cauți cadouri speciale pentru el, atunci o sticlă de whiskey single malt este răspunsul potrivit. Poți să optezi pentru unul îmbătrânit, dacă vrei un cadou pentru el cu adevărat semnificativ. De asemenea, poți să optezi pentru arome diferite, cum ar fi cel ars, pentru o ocazie deosebită. De altfel, o sticlă de whiskey de calitate este un cadou excelent pentru orice, indiferent că vorbim de Crăciun sau de Valentine’s Day, în special dacă partenerul tău este un cunoscător al alcoolului fin. Astfel, cu un whiskey single malt, care este cea mai populară formulă, nu ai cum să dai greș atunci când vine vorba de cadouri pentru el. 

 Scaun de birou, un cadou pentru el care să-l ajute să se relaxeze

cadou pentru el scaun de birou

De la 230 lei pe eMag.ro

O data pe an trebuie să te gândești ce cadou pentru el de ziua lui trebuie să îi iei iubitului. Ei bine, anul acesta poți să investiți într-un scaun de birou. Având în vedere că toți am stat în diferite forme de izolare și am practicat distanțarea socială, cel mai probabil scaunul de birou al iubitului tău a avut de suferit. Și pentru că cu siguranță nu se gândește la un astfel de cadou, îl va surprinde. Ideal este și investești într-un scaun directorial, mare și comod dacă iubitul tău lucrează de acasă. Iar în cazul în care acestuia îi place să se joace, un scaun de gaming cu siguranță vă fi pe placul lui. 

Mașini de găurit și înșurubat, cadouri pentru el dacă îi place să meșterească

cadou pentru el surubelnita electrica

De la 100 lei pe eMAG.ro

Exista o categorie de bărbați care duc mesterotul la nivel de arta. Chiar dacă nu este nimic de reparat prin casa, ei tot găsesc ceva de stricat. Ei bine, fix unui astfel de bărbat poți să îi faci mașini de găurit și înșurubat cadou. Lăsând gluma la o parte, aceste seturi cadou pentru el pot fi cu adevărat utile, în special dacă acestuia îi place să își petreacă timpul reparând lucruri, sau pur și simplu dacă anticipezi că vă trebui să decorezi locuinta.

Un joc de societate, cadou pentru el de Crăciun

cadou pentru el joc de societate

De la 40 lei pe Noriel.ro

Vrei sa vezi cum iubitul tău se bucură ca un copil? Sau acesta are o fire competitivă? Atunci un joc de societate este un cadou de Crăciun pentru el perfect. Fie că optezi pentru cele clasice, cum sunt cele bazate pe cărți, sau pur și simplu pentru un board game, iubitul tpu se va bucura de el. Poți să apelezi și la simțul umorului și să alegi un joc haios, cum este Activity Club Edition, destinat adulților. Piața jocurilor de societate este suficient de diversă pentru a găsi un joc pentru iubitul tău.

O pereche de pantofi de alergare, cadou pentru el și starea lui de bine

cadou pentru el pantofi de alergare

De la 639 lei pe Decathlon.ro

Pantofii de alergare sunt cadouri pentru iubit pot fi foarte bine primiți de partenerul tău. Indiferent că iese cu băieții la baschet, aleargă în parc sau pur și simplu abia a început să se plimbe în parc, o pereche de pantofi de alergare sunt foarte utili. Chiar și bărbații care folosesc transportul în comun se pot bucura de acest de încălțări foarte comode. Dacă alegi o pereche din material natural, care lasă piciorul să respire, cu atât mai bine. Iar acest cadou este o investiție pe termen lung, nu numai în bucuria partenerului, dar și în sănătatea lui. Ceea ce este foarte avantajos, în special pentru cuplurile care văd un viitor împreună. 

 O placă de snowboard, cadou pentru el de ziua lui

cadou pentru el snowboard

De la 549 lei pe Decathlon.ro

Echipamentele pentru sportul de iarnă sunt cadouri inedite pentru el. Iar o placă de snowboard cu siguranță îi va lumina ziua. Dacă partenerului tău sau prietenului tău îi place să meargă la munte și să își petreacă timpul pe pe pârtie, atunci un snowboard este cadoul de Crăciun pentru el perfect. Mai mult decât atât, poți cu ocazia sărbătorilor viitoare să îi cumperi și accesorii specifice, precum cască sau ochelari. În acest fel, poți să dai drumul unui serial de cadouri, pentru a-ți fi mai ușor să le alegi pe viitor. 

Cărți culinare, cadouri de Crăciun pentru el

cadou pentru el carte de retete

De la 20 lei pe Carturesti.ro

Dacă vrei să găsești o carte cadou pentru el și nu știi neapărat ce îi place, atunci poți să optezi pentru o carte de bucate. Din ce în ce mai mulți bărbați își descoperă pasiunea pentru gătit. Atunci de ce nu ai încuraja-o? Nu trebuie neapărat să alegi o carte de bucate, ci și o istorie a bucătăriei sau cărțile de nutriție îl pot ajuta să învețe să gătească mai bine sau mai sănătos, dacă este cazul. De asemenea, poți să optezi pentru un coffee table book, o carte aspectuoasă care să se așeze bine pe raft, după ce este folosită ca ghid pentru gătit. 

Parfumuri, cadouri pentru el fără o ocazie anume

cadou pentru el parfum

De la 126 lei pe Notino.ro

Un bărbat care miroase bine este cu siguranță mai atrăgător. Prin urmare, un parfum este cadoul perfect pentru el în orice situație, fie că vorbim de ziua îndrăgostiților, onomastică sau Crăciun. Alege un miros de mosc pentru un bărbat puternic și unul fresh pentru un bărbat sportiv. Sunt câteva parfumuri versatile și populare din care poți alege în cazul în care nu știi care este exact parfumul statement a bărbatului căruia vrei să îi faci cadou. 

Hanorace și bluze, cadouri de Crăciun pt el

cadouri pentru el hanorace si bluze

De la 129 lei pe Answear.ro

În cazul în care cauți cadouri pentru el ieftine, atunci cel mai simplu este să îi cumperi un hanorac sau o bluză. Îmbrăcămintea, în general, constituie un cadou bine primit, indiferent de relația pe care o ai cu bărbatul care o primește. Însă, având în vedere că este un cadou pentru el este indicat să optezi pentru materiale de calitate, care îi vor face viața mai ușoară. De asemenea, este foarte important să ai grijă la ghidul de măsuri, pentru a te asigura că al tău cadou va fi purtat. 

O pereche de pijamale, cadouri pentru el de Crăciun

cadou oentru el pijamale

De la 90 lei pe Astratex.ro

Pijamalele sunt cadouri pentru el de Crăciun clasice. Avantajul lor este că nu sunt pretențioase. Poți să cumperi în fiecare an un set de pijamale fără să te repeți. De altfel, dacă vrei să cumperi un cadou personalizat pentru el, pijamalele sunt cele mai la îndemână. Însă, dacă le faci cadou de Crăciun, atunci atingi simbolul unei case pline de dragoste. Astfel, chiar dacă ți se pare că pijamalele nu sunt cadouri neinspirate, din când în când se merită să îi aduci aminte partenerului că acasă înseamnă confort și dragoste. 

 O servietă, printre cele mai bune idei de cadouri pentru el

cadou pentru el servieta

De la 99 lei pe eMag.ro

În cazul în care cauți un cadou pentru el la 30 de ani, atunci o servietă este răspunsul. Pentru că la această vârstă pune bazele carierei, acum are cele mai multe oportunități de promovare, imaginea contează. Iar o servietă cu siguranță i dă un aer profesional și respectabil. De altfel, servieta este accesoriul perfect pentru orice bărbat, indiferent de vârstă. Aceasta trebuie să fie încăpătoare și elegantă. Astfel, dacă are loc pentru laptop, o sticlă de apă, un pachețel și o agendă, atunci este perfectă pentru bărbatul din viața ta. 

Picturi pe numere, cadouri pt el de Crăciun

cadou pentru el pictura pe numere

De la 69 lei pe eMag.ro

Latura artistică a partenerului de viață nu trebuie ignorată, chiar dacă acesta nu a explorat-o foarte mult în trecut. Ei bine, acum poți să investești într-un cadou de Crăciun pentru el care să îi stimuleze nervul artistic. Iar pictura pe numere este cea mai bună opțiune pentru a atinge acest scop. În plus, este un mediu excelent pentru relaxare. Astfel, poți împușca doi iepuri dintr-o lovitură, cu o pictură pe numele. În plus, poți să atârni opera creată pe perete, deoarece picturile propuse sunt absolut superbe. 

Produse din miere de manuka, cadouri pt el și sănătatea lui

cadou pentru el miere de manuka

De la 90 lei pe eMag.ro

Mierea de manuka are foarte multe beneficii pentru sănătate. Stimulează sistemul imunitar. Are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene. Și este un produs natural care aduce plus valoare vieții celui care o consumă. Prin urmare, mierea de manuka este un cadou perfect pentru el. Mai mult, dacă bărbatul din viața ta are un stil de viață sănătos, atunci cu siguranță va aprecia acest cadou care aduce numai beneficii vieții. 

O perie din păr de mistreț, cadou de Crăciun pentru el dacă poartă barbă

cadou pentru el perie de barba

De la 29 lei pe eMag.ro

Îngrijirea bărbii necesită timp și mai cu seamă instrumente de calitate. Ei bine, dacă partenerul tău are barbă atunci acesta este cadoul de Crăciun pentru el perfect. Peria de mistreț protejează firul de păr în timp ce dispersează produsele cosmetice. Este densă, ceea ce înseamnă că așează firul de păr fără să fie nevoie de foarte mult efort și o periere îndelungată. Astfel, el cu siguranță va aprecia cadoul primit. 

 O trotinetă Olaf, cadou pentru el de Crăciun

Test eFlux Street 40

De la 1000 lei pe eMag.ro

Trotinetele sunt în mare vogă acum. Însă, dacă vrei să faci un cadou cu adevărat bărbatului din viaţa ta, atunci ar trebui să investeşti în calitate şi în fezabilitate. Prin urmare, în cazul în care ai decis să iei un cadou pentru el de Craciun o trotinetă, aceasta trebuie să îndeplinească funcții de care acesta are nevoie. Prin urmare, dacă merge foarte mult pe jos, atunci partenerul are nevoie de o trotinetă de oraș, iar dacă acesta este vitezoman, atunci o trotinetă de viteză este perfectă pentru el. Calitatea este cuvântul cheie atunci când faci un astfel de cadou. 

 Amulete și talismane, cadouri pentru el ieftine

cadouri pentru el talismane si amulete

De la 9 lei pe eMag.ro

Dacă cauți un cadou ziua îndrăgostiților pentru el poți să te orientezi spre amulete și talismane. Nimic nu spune mai elocvent „te iubesc” ca un simbol antic. De asemenea, poți să îi ei o amuletă pentru bunăstare sau pentru succes. Avantajul acestora este că poți să le aplici și la problemele de zi cu zi, cum ar fi cele de sănătate. Chiar dacă iubitul tău spune că nu crede în ajutor divin, poți să investești în amulete și talismane cu un aspect plăcut. Astfel, ele pot fi purtate cu orice outfit.   

Miniaturi din metal, cadouri inedite pentru el

cadou pentru el miniaturi din metal

De la 29 lei pe eMag.ro

Iubitului tău îi place un film, serial sau anime foarte mult? Sau preferă să joace un anumit joc tot timpul? Ei bine, poți să îi faci cadou o miniatură din metal sau o machetă cu care să își decoreze biroul. Fie că vorbim de Game of Thrones, Transformers sau Star Wars, poți să găsești oricând miniaturi simpatice pe care să le transformi în cadouri inedite pentru el. De asemenea, mai poți să optezi pentru machete de clădiri sau animale și insecte tot în miniatura. Până la urmă, pentru orice pasiune există o miniatură perfectă pentru a fi cadou pentru el. 

O puşculiţă simpatică, cadoul pentru un an îmbelşugat

O puşculiţă simpatică, cadoul pentru un an îmbelşugat

De la 27 lei pe Cărtureşti.ro

Întotdeauna trebuie să ai în vedere şi latura distractivă a vieţii. Din acest motiv, trebuie să cauţi din când în când cadouri amuzante pentru el. Iar cea mai simplu dar care îi va aduce zâmbetul pe buze partenerului tău de viaţă este o puşculiţă. Toate cuplurile vorbesc despre investiţii, vacanţe exiotoce sau cumpărături scumpe. Ei bine, în locul lor, poţi să îi oferi partenerului o puşculiţă, ca să poată pună bani deoparte pentru toate aceste cumpărături. Desigur, următorul cadoul pe care i-l oferi trebuie să fie ceva mai consistent.

Un zbor cu avionul, cadoul perfect pentru el

cadou pentru el lectii de zbor

De la 369 lei pe Activitati-Cadou.ro

Dacă iubitului tău îi plac senzațiile tari, atunci cadouri speciale pentru el sunt sporturile extreme. Un zbor cu avionul cu siguranță este o alegere excelentă pentru un bărbat căruia îi place adrenalina. Chiar și un șofer bun se poate bucura de lecții de zbor. În definitiv, învață ceva nou. Iar un astfel de cadou vine cu un avantaj în plus: poveștile spuse apoi prietenilor lui. Prin urmare, cu un astfel de cadou îți ajuți partenerul să creeze povesti de viață unice. 

O fotocarte cu amintirile voastre, cadou pentru el la un an de relație

cadou pentru el o fotocarte

De la 45 lei pe PhotoGo.ro

Nimic nu este mai plăcut depănarea amintirilor. Ei bine, cu o photocarte poți să cadou de aniversare a relației pentru el excelent. Fie că vorbim de aniversarea de un an al relației sau de sărbătorirea nunții de argint, un album de calitate cu amintiri frumoase, cu siguranță va avea impactul dorit. Având în vedere că în zilele noastre face din ce în mai multe poze, dar uităm să le revizualizăm, un album foto este cea mai bună opțiune de a-i aminti partenerului de clipele frumoase petrecute împreună. 

 Accesorii de camping, cadouri pt el dacă este pasionat de ieșirile în natură

cadou pentru el accesorii camping

De la 9 lei pe Decathlon.ro

Iubitului pasionat de drumeții, montaniard sau vamaiot, îi poți oferi diverse accesorii pentru susținerea acestei pasiuni. Sunt numeroase idei de cadouri pentru el în această categorie. Poți opta pentru brățări de paracord, rucsac, sac de dormit sau chiar un cort în care să petreceți împreună câteva zile de vacanță, în mijlocul naturii. Dacă nu te poți hotărî pentru un singur cadou, poți crea un pachet de camping cu toate cele necesare. Folosește-ți imaginația și observă ce îi lipsește. Se va bucura mult de faptul că îi susții pasiunea și hobby-ul.

Un ceas bărbătesc, cadou Valentine’s Day pentru el

cadou pentru el ceas

De la 30 de lei pe Watch24.ro

Un ceas bărbătesc reprezintă unul dintre cele mai bune cadouri de Valentine’s Day pentru băieți. Este în afară de butoni și de verighetă, este singura bijuterie care poate fi purtată de un bărbat fără să pară excesiv. Alege un model de ceas potrivit ținutei pe care o poartă de obicei. Un ceas pentru costum de seară trebuie să fie mai simplu, în culori sobre și elegante, auriu sau argintiu și cu cureaua de culoare neagră. În schimb, dacă face sport, poți alege un smartwatch care să îi monitorizeze activitatea, efortul, progresul și principalii parametri biometrici.

 Pachete cosmetice, seturi cadou pentru el

cadou pentru el seturi cosmetice

De la 13 lei pe Notino.ro

Trebuie să fii de acord că bărbații nu prea știu să se îngrijească, sau o fac în mod deficitar. Dacă și jumătatea ta se află în situația aceasta, este necesar să îi oferi ajutor. Oferă-i cadouri speciale pentru el sub forma pachetelor cosmetice. În acest fel, îl ajuți și îi dai de înțeles că trebuie să aibă grijă de el. Conținutul poate lua forma unui șampon și a unui gel de duș hidratant sau, dacă întâmpină astfel de probleme, loțiuni contra căderii părului. Alege produse naturale din plante, pentru care riscul de iritare și reacții adverse este redus și care sunt mai prietenoase cu mediul.

Suplimente alimentare pentru sportivi, idei de cadouri pentru el dacă este activ

cadou pentru el suplimente

De la 15 lei pe DrMax.ro

Dacă bărbatul din viața ta este activ și face sport, trebuie să îl ajuți să întrețină aceste obiceiuri bune. Poți oferi pachete de suplimente alimentare drept cadouri pentru el fără să fie o ocazie specială. Va fi plăcut surprins de grija pe care i-o porți pentru starea de sănătate și condiție fizică și îți va mulțumi pentru gestul tău. Poți opta pentru un pachet de aminoacizi sau vitamine pentru ca el să își mențină hidratarea și tonusul înainte sau după activitățile intense la care se supune. 

O bijuterie pentru bărbați, cadou aniversare relație pentru el

cadouri pt el bijuterii

De la 1.205 lei pe Teilor.ro

Aniversarea voastră are o însemnătate deosebită. Este ziua în care v-ați cunoscut, v-ați eliberat sentimentele și ați spus un „Da” hotărât nu pentru ceilalți, ci unul față de celălalt. De aceea, din categoria cadourilor romantice pentru el poate face parte și o brățară sau o pereche de butoni. Alege o bijuterie din material prețios, care să reziste, la fel ca și voi, testului timpului și să reziste oricărei tentative de modificare venită din exterior. Poți merge și mai departe, și să personalizezi aceste bijuterii, transformându-le în ceva unic, la fel ca și voi. 

 O cutie de ciocolată personalizată, cadou de ziua îndrăgostiților pentru el

cadou pentru el ciocolata

De la 10 lei pe Choccolissimo.ro

Se spune că ciocolata are gustul dragostei, și acest lucru nu este foarte departe de adevăr. Un cadou de Valentine’s Day  pentru el pe care îl va aprecia cu siguranță este o cutie personalizată  cu ciocolată. Fină, excelentă, pe care atunci când o gustă, va trece prin foarte multe senzații. O ciocolată de care să vă bucurați împreună. Iar atunci când cutia va rămâne goală, o puteți umple cu pozele și amintirile voastre din vacanțe. Pentru că dragostea trebuie să învingă timpul și, peste ani, vă veți uita la aceste amintiri și veți menține păstra flacăra aprinsă.

Acum știi ce cadouri pentru iubit poți să oferi la următoarea aniversare, la fel de bine cum știi și ce cadou pentru soț se potrivește mai bine cu ocazia zilei de naștere. Grație ideilor noastre, vei găsi ușor un cadou bărbați 30 ani ori un cadou bărbați 40 ori sau cadouri bărbați 50 ani.

Aici vei găsi cadouri bărbați 60 ani, dar și pentru a le oferi cu ocazia Crăciunului și Paștelui. Ca de fiecare dată, poți să te inspiri și pentru alte idei cadou bărbați din articolele noastre dedicate!