Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro

Despre site

Testado.ro este o revistă online de recenzii. Misiunea noastră este de a selecta cele mai bune produse din punct de vedere al raportului preț/performanță. În zilele noastre, internetul este literalmente inundat de o varietate uriașă de bunuri, dintre care clientul mai puțin experimentat poate alege cu greu. Noi venim în ajutorul clientului cu recomandări pentru că există posibilitatea ca el sau ea să cheltuiască bani pe ceva ce nu va folosi deloc. Acesta nu este singurul motiv pentru care echipa editorială de experți de la Testado.cz pregătește teste ample, comparații și recenzii ale multor produse și servicii.

Echipa noastră este formată din redactori și utilizatori cu experiență care știu exact ce trebuie să caute atunci când evaluează un produs. Pe de o parte, testăm noi înșine produsele selectate, iar pe de altă parte, adunăm sfaturi despre cele mai bune dispozitive în funcție de recenziile experților și ale utilizatorilor. Scopul nostru este să vă ajutăm să găsiți cele mai bune produse dintr-o gamă largă de categorii, inclusiv electrocasnice, electrocasnice, produse albe, cosmetice, servicii sau echipamente de grădină.

Prezentarea echipei Testado

Despre site – fb logo 225x225 1Karolína Hradilová (redactor-șef)
e-mail
: [email protected]
telefon: +420 733 661 549

Karolína este un șoarece de bibliotecă pasionat și iubește mâncarea delicioasă. Îi place să cerceteze cele mai recente subiecte și este, de asemenea, o pasionată de optimizare SEO și de design grafic pe calculator. Îi place să testeze aparate mici de bucătărie și gadgeturi de exterior. LinkedIn

Petr ŠedivýPetr Šedivý (fondator și administrator al proiectului)
e-mail
: [email protected]

Petr este specialist în marketing online și a fost întotdeauna interesat de noile tehnologii. El consiliază în mod regulat oamenii din zona sa de interes cu privire la o varietate largă de electronice și speră că sfaturile sale îi vor ajuta pe utilizatorii de pe această platformă. Cel mai mult îl interesează telefoanele mobile. LinkedIn, Facebook

Despre site – t5yhnr8q2 u0154agaurf 77e4917283c4 512Beata Čimera (redactor-șef)

Beata a început să scrie după ce a lucrat pentru o companie aeriană. Această muncă a absorbit-o în curând și, deși cariera ei a fost schimbată radical, nu regretă nimic. Lucrurile ei preferate despre care scrie sunt călătoriile și lucrurile legate de copii.

Despre site – photo lavinia calinLavinia Calin (editor)

Lavinia este mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caută cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site.

Despre site – fb logo 225x225 1Ioana B. (editor)

Ioana este pasionată de plimbările în natură, cărțile fantasy și iubește animalele. Cel mai mult timp îl petrece la calculator citind cele mai articole si culegând informații pentru a găsi cele mai potrivite opțiuni. Fiecare decizie o ia abia după ce epuizează toate sursele de informare.

 

 

Despre site – ee4a93800bbe0dd5ccc2b97e31fd160d?s=192&d=mm&r=gAlexandra Enache (editor)

Alexandra este creator de conținut de peste 7 ani și îi place să descopere tot ce este nou pe piață. Astfel s-a dezvoltat și atenția la detalii, plăcerea de a veni în întâmpinarea publicului cu sfaturi și soluții la problemele lor. Face parte din echipa Testato de aproximativ 1 an și are plăcerea de a vă oferi tips&tricks pentru o viață sănătoasă și armonioasă prin alegerea electronicelor, a electrocasnicelor, a gadgeturilor, a produselor favorite de beauty și multe altele. O găsiți și pe: Instagram, Blog și Tiktok.

 

 

Despre site – fb logo 225x225 1Constantin Homegi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încearcă să împărtășească cu ceilalți o parte din cunoștințele lui prin intermediul recenziilor publicate online. Îl preocupă să identifice cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul lui este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

 

 

Testado.czAlți redactori

Există, de asemenea, și alte persoane care contribuie la crearea articolelor și a recenziilor, cărora dorim să le mulțumim și fără de care portalul nostru nu ar fi fost atât de cuprinzător cum este acum.

Colaborare

Suntem o echipă de entuziaști pasionați care lucrează împreună. Ne mândrim cu cooperarea reciprocă, bunăvoința și încrederea de care dăm fiecare dovadă. Dacă doriți să lucrați cu noi, trimiteți-ne un e-mail la [email protected]!

Ne-ar plăcea să primim forțe noi în rândurile noastre. Condițiile prealabile sunt cunoștințe generale despre domeniul nostru, bune abilități stilistice și expresive și, mai presus de toate, dorința de a lucra și seriozitate.

Despre site – logo ro 1

Cum lucrăm și cum testăm

Recenzii

Pe unele produse le testăm fizic. Pe lângă produse cosmetice, testăm, de exemplu, ceasuri inteligente, periuțe de dinți electrice sau aspiratoare robot. Testăm fiecare produs fizic și tehnic timp de cel puțin 3 săptămâni, timp în care încercăm să dezvăluim caracteristicile pozitive și negative ale produsului evaluat. Apoi scriem o recenzie detaliată despre produs, pe care o vom îmbogăți cu propriile noastre fotografii, videoclipuri și opinii.

Cum alegem cele mai bune produse

Suntem obiectivi în timpul procesului de evaluare. Deși primim recomandări pentru multe produse de la producători sau de la magazinele electronice, nu scriem recenzii după cum ar dori aceștia. Suntem independenți și punem mare preț pe obiectivitate. Bineînțeles, din recenzii nu lipsește viziunea parțial subiectivă a editorului.

Cum câștigăm

Portalul de recenzii Testado.cz colaborează cu cele mai mari magazine electronice din România, cum ar fi Emag sau Elefant.ro, dar nu neglijează micile magazine de specialitate. Dacă faceți click prin intermediul link-urilor noastre, primim un mic comision pentru achiziția dumneavoastră.

Aceste comisioane sunt folosite pentru a finanța întregul Testado. Datorită click-urilor și achizițiilor dumneavoastră putem pregăti noi recenzii și evaluări complet gratuite. De asemenea, obținem un profit financiar în urma publicității de pe site-ul nostru.

  • Cumpărarea prin intermediul link-urilor noastre nu va crește prețul produsului în niciun fel! Această sumă este plătită de magazine în cadrul bugetelor lor de marketing.

Informații de facturare

Affiliana s.r.o.

Malé náměstí 14/30
500 03 Hradec Králové

ID: 07828608
Tax ID: CZ07828608

Ne puteți contacta aici dacă este necesar.