Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Pentru cupluri

30 idei de cadouri pentru bunici

Cauți idei de cadouri pentru viitori bunici sau pur și simplu vrei să îi oferi bunicii sau bunicului tău un dar cu ocazia unei aniversări? Noi te ajutăm cu o serie de idei de cadouri pentru cei care ți-au dăruit (sau încă îți dăruiesc) cele mai frumoase zile ale copilăriei.

Onorează-i cu cadouri bunici deosebite, care să le reamintească, dincolo de cuvinte, cât de importanți sunt ei pentru tine. Descoperă în cele ce urmează idei cadouri bunici prin intermediul cărora o să le oferi celor dragi cele mai frumoase zâmbete în prag de bătrânețe.

Te interesează și alte idei pentru alte ocazii? Găsești o mulţime de cadouri pe site-ul nostru chiar acun!

CADOURI PENTRU BUNICA

1) Leagăn confortabil pentru o bătrânețe plină de relaxare

Leagăn confortabil pentru o bătrânețe plină de relaxare

eMag.ro

Lista noastră de idei de cadouri pentru bunica este începută cu un cadou menit să îi ofere bunicii un colț de relaxare și confort. Un leagăn pentru grădină este perfect pentru o bunica iubitoare de citit sau pentru una care își dorește să ia o pauză de relaxare la sfârșitul zilei.

Amplasat pe peluză sau lângă grădinița cu flori un astfel de dar se dovedește util pentru orice bunică de la țară. Pentru bunicile de la oraș, care locuiesc la bloc, varianta scaun agățat nu ocupă mult loc și îi oferă prilejul de a se relaxa pe balcon sau în cameră, în timp ce se uită la TV sau citește o carte.

2) Mobilier de camping pentru o bunică iubitoare de vacanțe în aer liber

Mobilier de camping pentru o bunică iubitoare de vacanțe în aer liber

Decathlon.ro

Aer curat, priveliști minunate, susurul izvorului, noapte înstelată, clipe minunate, zi de zi, seară de seară, noapte de noapte? De ce să nu-și ia și bunicii o vacanță și să meargă la munte? Oferă-i bunicii tale niște scaune pentru camping sau o măsuță pliabilă și trimite-i în concediu.

Este timpul ca aceasta să ia o pauză și să meargă împreună cu bunicul pe cărări de munte. Iar dacă este una dintre acele bunici îndrăgostite de natură, acesta este genul de cadou care să îi amintească de nepoți cu mare drag, atunci când se poate bucura cu adevărat de relaxare.

3) Lampă UV cu LED-uri pentru o bunică pasionată de manichiura și pedichiura perfecte

Lampă UV cu LED-uri pentru o bunică pasionată de manichiura și pedichiura perfecte

Kitunghii.ro

Oferă-i bunicii tale posibilitatea de a se răsfăța la ea acasă, exact ca la saloanele de înfrumusețare! Unul dintre acele cadouri pentru bunica, utile în special pentru bunicile cărora le place să arate impecabil în fiecare zi. În cazul în care ai o bunică interesantă de felul în care arată, un astfel de cadou se va dovedi o reală bucurie, pentru că îi permite să încerce variate tipuri de manichiură, scurtând la maxim timpul de uscare.

În plus, dispune de setări pentru uscare ultra-rapidă în 30 de secunde sau de uscare rezistentă (60 sau 90 de secunde). Fiind un produs de calitate premium, mai mult ca sigur că o să îți faci bunica fericită!

4) Parfum special pentru o bunică inconfundabilă

Parfum special pentru o bunică inconfundabilă

Notino.ro

Mirosurile de la bunica ne marchează copilăria, așa că, atunci când ajungi la vârsta la care poți face daruri, oferă-i tu un parfum cu un miros special. Alege dintre mirosurile orientale, cu extracte unice sau orientează-te către alte mirosuri care să îi oferă bunicii tale posibilitatea de a a călători cu mintea și simțurile către destinații exotice

Înainte de a achiziționa parfumul dorit, amintește-ți ce îi place, care sunt aromele favorite și apoi îndreaptă-ți atenția către o creație care să fie unică. Dovedește-i bunicii tale cât de mult o iubești și oferă-i un dar care să îi amintească în fiecare zi că te gândești la ea.

5) Colier constelație pentru o bunică pe care o iubești până la stele

Colier constelație pentru o bunică pe care o iubești până la stele

EdenBoutique.ro

Vrei să dăruiești un cadou bunică 80 ani care să îi dovedească iubirea ta până la stele? Alege dintre colierele ce fac parte din colecția “Constelații” și oferă-i o bucurie stelară celei care te iubește atât de mult.

Designul special, adaptat fiecărei semn zodiacal, se pliază pe orice vârstă, așa că vei dărui un dar care o va face pe bunica ta extrem de fericită. Argintul este un metal care se potrivește de minune designului unic al acestor bijuterii, așa că, mai mult ca sigur bunica ta o să fie fericită să primească un astfel de cadou.

6) Ustensile de cofetărie pentru prăjituri ca la bunica

Ustensile de cofetărie pentru prăjituri ca la bunica

eMag.ro

Bunicii tale îi place să își petreacă mare parte din timp în bucătărie? Un cadou potrivit poate fi un set cu diverse forme pentru ornarea și decorarea produselor delicioase pe care această le pregătește pentru nepoți și întreaga familie.

Un astfel de set conține multiple șabloane și modele care permit crearea unor design-uri interesante. Îl poți include în lista ta cu cadouri de Crăciun pentru bunici, dar și pentru orice alte ocazii. Bunica ta va avea posibilitatea de a găti prăjituri minunate, pe care le poate prezenta într-o varietate de forme.

7) Propolizator – vaporizator cu propolis natural pentru tinerețe fără bătrânețe

Propolizator – vaporizator cu propolis natural pentru tinerețe fără bătrânețe

Notino.ro

Propolisul de la albine poate fi utilizat în diverse moduri pentru sănătatea bunicii tale, ceea ce face ca propolizatorul să fie un dispozitiv perfect pentru întreținerea și prelungirea vieții acesteia. Este recomandat mai ales dacă bunica are probleme de sănătate de tipul alergiilor, pentru că acest aparat îmbunătățește calitatea aerului într-un mod natural.

Ideal pentru suprafețe mici (35 metri pătrați), unde acționează foarte eficient, acest aparat se poate dovedi unul dintre cele mai utile cadouri bunici Crăciun. Însă, atunci când vrei să oferi un cadou pentru sănătate, propolizatorul este perfect indiferent de ocazie.

8) Lenjerie de pat pentru nopți reconfortante, cu vise frumoase

Lenjerie de pat pentru nopți reconfortante, cu vise frumoase

Astratex.ro

Nu știi ce cadouri pentru bunica mea să pregătești pentru această ființă specială din viața ta? Ia în considerare să îi oferi niște lenjerii de pat de calitate, care să îi ofere nopți liniștite, cu vise senine. Poți alege între diverse modele, culori și imprimeuri, ceea ce îți permite să optezi pentru un cadou care să se plieze pe personalitatea bunicii tale.

Colecția de lejerii de pat include atât modele florale, cât și variante de design cu imprimeuri all-over, precum și variații uniforme, într-o singură culoare. Raportul preț-calitate este foarte bun, ceea ce îți oferă posibilitatea de a-i oferi bunicii un cadou diversificat.

9) Mașină de spălat cu uscător pentru o bunică care să se bucure de o bătrânețe liniștită

Mașină de spălat cu uscător pentru o bunică care să se bucure de o bătrânețe liniștită

eMag.ro

Trece pe lista ta cu cadouri pentru bunici un cadou eficient, care îi poate ușura existența la bătrânețe – o mașină de spălat cu uscător integrat. În acest fel, bunica ta se va concentra pe alte activități sau poate folosi timpul pentru a se bucura de serialul favorit, de exemplu.

Alege dintre zecile de modele și branduri, iar reducerile promoționale te pot ajuta să oferi un cadou fiabil, la un preț super accesibil. Mai mult ca sigur, bunica ta se va bucura de un astfel de dar, așa că-l poți oferi fără să fie o ocazie specială în viața acesteia.

10) Cărți premiate pentru o bunică îndrăgostită de literatură de calitate

Cărți premiate pentru o bunică îndrăgostită de literatură de calitate

Carturesti.ro

Bunica ta este la o vârstă în care cărțile îi oferă posibilitatea de a călători mult mai rapid cu imaginația decât o poate face fizic. Așa că, alcătuiește un cadou cu cele mai frumoase cărți premiate, de la autori recunoscuți la nivel internațional, pentru a se bucura de literatură de calitate în fiecare seară, înainte de a adormi.

Colecția de cărți premiate include unii dintre cei mai prestigioși autori care au obținut premii importante (inclusiv distincția Nobel pentru Literatură). Aceasta este cea mai bună modalitate de a-i oferi bunicii tale momente de neuitat cu unul dintre cele mai simple cadouri pentru bunica de ziua ei.

11) Cadou bunică 70 ani – o experiență de neuitat pentru tot restul vieții sale

Cadou bunică 70 ani – o experiență de neuitat pentru tot restul vieții sale

Activitati-Cadou.ro

Acum este momentul să o surprinzi pe bunica ta într-un mod cu totul și cu totul autentic. Ceea ce înseamnă să alegi una dintre cele mai spectaculoase experiențe dedicate oricărei persoane adulte din lista de mai sus. Poate un zbor cu elicopterul sau niște lecții de zbor i-ar surâde senioarei familiei tale.

Sau, un zbor cu balonul pe care să-l manevreze singură sau să învețe să interpreteze melodia preferată la pian. O plimbare cu limuzina, o caricatură sau o lecție de încondeiere a ouălor – oricare dintre aceste activități reprezintă o alegere interesantă pentru bunica ta.

12) Bomboane din miere de Manuka pentru o viață dulce de sănătoasă!

Bomboane din miere de Manuka pentru o viață dulce de sănătoasă!

ManukaShop.ro

Bunicilor, asemenea nepoților, le plac dulciurile! Așa că, dacă vrei să-i oferi un dar dulce, pe lângă cadoul principal, alege o cutie de bomboane sau dropsuri pe bază de miere de Manuka. Acestea conțin propolis, vitamina C și lămâie, toate fiind ingrediente naturale, care oferă un excelent suport pentru sănătate.

Mai mult decât atât, acestea au o putere antibiotică foarte ridicată, care ajută la consolidarea sistemului imunitar pe termen lung. Produsele sunt însoțite de un certificat de garanție privind proveniența (Noua Zeelandă) și sursa (arborele de Manuka).

13) Cadouri bunici Feng Shui pentru o bunica iubitoare a echilibrului energetic în casă

Cadouri bunici Feng Shui pentru o bunica iubitoare a echilibrului energetic în casă

eMag.ro

În cazul în care îți dorești ca bunica să îți fie protejată din punct de vedere energetic, orientează-te către un articol Feng Shui. Ai de ales între amulete, tablouri, statuete, ceasuri sau plăci de protecție, care ajută la asigurarea echilibrului în locuință. Vei găsi o varietate de produse dintre care să selectezi acel articol care va fi pe placul bunicii tale.

Toate aceste produse favorizează sănătatea, familia, norocul, bunăstarea și evitarea accidentelor. În acest fel te vei asigura că bunica ta este bine protejată din punct de vedere energetic și îi vei oferi un cadou atrăgător.

14) Fotocarte cu amintiri pentru o bunică căreia îi place să îi aibă toată familia aproape

Fotocarte cu amintiri pentru o bunică căreia îi place să îi aibă toată familia aproape

PhotoGo.ro

Strânge cele mai frumoase fotografii în care bunica și membrii familiei apar împreună. De preferat, unele poze pe care aceasta nu le-a mai văzut până acum sau pe unele pe care le poți personaliza foarte ușor. Alege formatul și dimensiunile, apoi deschide aplicația pentru încărcarea fotografiilor și configurarea fotocărții.

Stabilește-ți o temă și poți începe să îți concepi albumul. Adaugă multă dragoste și creează o fotocarte plină cu amintiri de neuitat pentru bunica ta. Acesta este genul de dar care se înscrie cu succes în categoria cadouri de zi de naștere pentru bunica, pe care această nu o va uita niciodată.

15) Cadou personalizat din ciocolată pentru o bunică mereu dulce cu nepoții!

Cadou personalizat din ciocolată pentru o bunică mereu dulce cu nepoții!

Chocolissimo.ro

Orice dar pe care îl oferi bunicii constituie un cadou de neuitat pentru că vine de la o persoană atât de dragă ei. Cu toate acestea, atunci când este vorba despre o aniversare sau despre o ocazie specială, pe lângă darul oferit, adaugă și o porție de ciocolată personalizată. O să se bucure teribil nu doar pentru că este un dar dulce (pe placul nepoților, dar și al bunicilor) ci pentru că l-ai personalizat special pentru ea.

Mai ales că ai la dispoziție o varietate de tablete și cutii de ciocolată dintre care poți alege. În plus, dacă bunicii îi place să gătească, poți opta pentru un set în formă de ustensile de bucătărie (din ciocolată). Sau poți alege flori din ciocolată, piese de domino și multe alte modele spectaculoase.

CADOURI PENTRU BUNICUL

16) Super experiență pentru un bunic iubitor de adrenalină

Super experiență pentru un bunic iubitor de adrenalină

Activitati-Cadou.ro

Atunci când vine vorba despre cadouri pentru bunicul meu mă gândesc să îi ofer ceva special, așa cum este el. Iar dacă este un fan al adrenalinei, atunci îi poți oferi o sesiune specială de urmărire a activității urșilor într-un parc natural sau o sesiune de cursuri la alegere. Poți opta pentru scubadiving, zboruri în simulatoare speciale sau lecții de pilotaj.

Pentru cei temerari, recomandăm un zbor cu elicopterul. Mai există și variante recreative, de inițiere în diverse activități, așa cum este inițierea în cursuri de dans, de pictură sau dresaj canin. Orice ai alege pentru bunicul tău, cu siguranță că o să-l surprinzi!

17) Televizor OLED pentru o experiență vizuală spectaculoasă

Televizor OLED pentru o experiență vizuală spectaculoasă

eMag.ro

Un cadou pentru bunic care să îi demonstreze cât de mult este iubit de către nepoți? Optează pentru un TV OLED care să îi ofere o experiență vizuală încântătoare. De la meciurile din sporturile sale favorite și până la documentarele despre viața în sălbăticie sau emisiunile sale favorite, bunicul tău se va bucura de un mod diferit de a vedea lucrurile.

Alege un model cu comandă vocală și asistență la căutare și cu siguranță că o să reușești să îți faci bunicul super fericit! În plus, orientează-te către o diagonală mare pentru ca această experiență să atingă cele mai înalte cote ale calității.

18) Pune-ți bunicul în mișcare cu o trotinetă clasică!

Pune-ți bunicul în mișcare cu o trotinetă clasică!

Decathlon.ro

Vrei să oferi un cadou bunic cu adevărat surprinzător? O trotinetă clasică, cu propulsie umană, este fix ceea ce îi va oferi bunicului tău una dintre cele mai atractive modalități de a se menține activ. Potrivită pentru orice vârstă, acel dar este ideal pentru a petrece mai mult timp împreună cu bunicul.

În plus, pe lângă componentă de mișcare, un astfel de dispozitiv ajută foarte mult la intensificarea laturii de socializare. Bunicul tău se va simți apreciat atunci când îl incluzi în programul tău, ca să nu mai spunem că va arăta super cool. Oferă-i această bucurie și petreceți clipe minunate împreună!

19) Încălțăminte specială pentru drumeții montane

Încălțăminte specială pentru drumeții montane

Decathlon.ro

Orice listă cadouri bunici care sunt pasionați de drumețiile montane și care sunt persoane foarte active trebuie să includă o pereche de încălțăminte pentru astfel de activități. Special concepute pentru hiking și trekking, acești bocanci sunt perfecți pentru a oferi cel mai ridicat nivel de confort și siguranță în timpul ascensiunilor și cățărărilor pe culmile munților.

Nivelul crescut de aderență în comparație cu încălțăminte obișnuită, performanța obținută pe variate tipuri de sol și design-ul aerodinamic contribuie la oferirea celor mai plăcute drumeții pentru bunicul tău montaniard.

20) Set de monitorizare a stării de sănătate pentru o bătrânețe liniștită

Set de monitorizare a stării de sănătate pentru o bătrânețe liniștită

DrMax.ro

Poate că nu este cel mai potrivit cadou pentru bunicul tău, dar, cu siguranță, este un ajutor practic pe care i-l oferi. Gândește-te că acesta nu vrea să recunoască că a îmbătrânit, așa că îl vei ajuta să-și monitorizeze starea de sănătate fără să îi spui acest lucru.

Optează pentru un tensiometru electronic, nebulizator, tensiometru digital, pulsiometru, glucometru sau pentru un cântar inteligent care măsoară inclusiv densitatea țesutului adipos. Demonstrează-i bunicului tău că îl iubești, oferindu-i un cadou cu adevărat util!

21) Cămăși bărbătești de calitate pentru un bunic bine îmbrăcat

Cămăși bărbătești de calitate pentru un bunic bine îmbrăcat

Answear.ro

Fiecare bunic vrea să arate cool, să se îmbrace modern și să nu-și arate vârsta reală din buletin. Oferă-i bunicului tău un cadou care să îi permită să se îmbrace bine, dar în același timp confortabil. Cămășile de brand prezintă o serie de caracteristici de top, de la design și până la materialele de calitate.

Poți alege să îi oferi bunicului tău cămăși casual, elegante sau sport, pentru orice anotimp, astfel încât să fie bine îmbrăcat tot timpul. Ai la dispoziție de varietate de modele și branduri, de la Vans, Armani și Calvin Klein și până la Guess, Hugo și Desigual.

22) Apă de colonie bărbătească pentru un bunic care întoarce toate privirile

Apă de colonie bărbătească pentru un bunic care întoarce toate privirile

Notino.ro

Un bărbat care miroase bine întoarce toate privirile indiferent de vârsta lui! Pe lista noastră de cadouri pentru bunici de Crăciun am inclus și apa de colonie bărbătească. Ai de ales între mai mulți producători de top, care au un portofoliu ce include sortimente diverse, care miros extrem de bine și care se pliază pe orice tip de personalitate.

Dior, Hermes, Brut, Pierre Cardin, sau Bvlgari îți stau la dispoziție cu unele dintre cele mai bune creații ale lor. Gândește-te care este parfumul cel mai reprezentativ pentru bunicul tău și oferă-i un dar care să-l binedispună la fiecare utilizare.

23) Seturi de îngrijire facială pentru un bunic cu aspect fresh în fiecare zi

Seturi de îngrijire facială pentru un bunic cu aspect fresh în fiecare zi

Notino.ro

Lista noastră cu cadouri pentru bunici include și un set clasic pentru bărbierit, în care vei regăsi tradiționalul pămătuf pentru întinderea cremei de bărbierit pe întreaga față. Seturile conțin produse realizate din ingrediente naturale, de la săpunuri speciale și pămătufuri din păr de bursuc până la after shave-uri de calitate.

Poți să iei în considerare și seturile care conțin aparate și boluri speciale pentru bărbierit, toate având un design clasic, care se pliază pe stilul de bărbierit al seniorilor. Este un cadou cu care vei merge la sigur și care îl va bucura enorm pe bunicul tău!

24) Plimbare specială într-o mașină pe care nu o poți conduce în fiecare zi

Plimbare specială într-o mașină pe care nu o poți conduce în fiecare zi

Activitati-Cadou.ro

Bunicul tău este o persoană foarte activă și căreia îi place să șofeze? Atunci ia în calcul oferirea unui cadou super interesant pentru acesta: o experiență într-o mașină pe care nu o poți conduce în fiecare zi. Fie că este vorba de un autovehicul de teren (off-road și rally) sau de o mașină de epocă, bunicul tău o să fie mai mult decât încântat de această experiență.

În cazul în care vrei să îi oferi adrenalină la cote maxime, atunci poți opta pentru un cadou care îi permite să conducă un excavator sau cu snowmobil-ul. În plus, pentru un bunic pasionat de condus și adrenalină la cote maxime, o plimbare cu motocicletă cu ataș sau cu un Harely Davidson poate reprezenta cadoul perfect!

25) Brățară specială din inox pentru un bunic metalist

Brățară specială din inox pentru un bunic metalist

OnixBox.ro

Te afli în căutarea unor cadouri personalizate pentru bunici? Atunci ia în considerare brățările din inox care se pretează pentru bunicii iubitori ai muzicii rock ‘n roll și hard rock. Având un design spectaculos, care îmbină elementele metalice cu cele din piele, aceste brățări impresionează prin atenția pentru detalii și prin originalitate.

Poți opta pentru variantele din oțel inoxidabil fixe sau cu șnur reglabil. Promoțiile frecvente îți permit să achiziționeze aceste produse la prețuri mai mult decât accesibile, așa că poți să alegi în acest caz oferta cu seturile de 2 brățări, astfel încât să ai și tu o brățară precum cea a bunicului tău.

26) Husă/rucsac pentru pescuit

Pentru un bunic pescar

Husă/rucsac pentru pescuit 

eMag.ro

Dacă bunicul tău este un pescar împătimit, atunci îi poți oferi un cadou legat de această pasiune. Un rucsac, o husă pentru undițe, o borsetă pentru momeli sau o valigetă îți poate aduce din partea bunicului tău cel mai mare zâmbet de fericire. Desigur, dacă tu îi împărtășești pasiunea, atunci chiar că va fi fericit pe de-a dreptul.

Pe lista noastră de genți, huse, rucsacuri, valigete și borsete pe găsi o multitudine de modele dintre care să alegi, așa că vei merge la sigur în mod garantat. Roagă-ți bunicul să probeze cadoul cât mai curând și să te ia și pe ține la pescuit!

27) Ceas inteligent pentru un bunic la modă

Ceas inteligent pentru un bunic la modă

Watch24.ro

Un bunic modern nu mai poartă la încheietura mâinii clasicul ceas cu curea din piele, model rusesc, ci un ceas ultra sofisticat, din categoria smartwatch. Nu doar că îi va oferi acestuia ora exactă, dar îl va ajuta să afle informații în timp real despre anumiți parametri fizici.

Oferă-i bunicului tău posibilitatea de a-și monitoriza instant ritmul cardiac, viteza de deplasare, numărul de pași făcuți zilnic și câte calorii a consumat. Și pentru că ai la dispoziție o varietate de modele, vei putea să alegi un ceas care să se plieze pe stilul bunicului tău.

28) Binoclu sau monoclu pentru un bunic pasionat de vânătoare

Binoclu sau monoclu pentru un bunic pasionat de vânătoare

Military-Shop.ro

Pentru un bunic pasionat de vânătoare nu există un cadou mai frumos decât un obiect legat de acest hobby. Așa că, asigură-te că acesta își păstrează privirea la fel de ageră și oferă-i în dar un monoclu sau un binoclu. În acest fel va reuși să ia pulsul zonei de vânătoare de la depărtare.

Ai la dispoziție o gamă extinsă de opțiuni, de la monoclurile și binoclurile clasice Humvee și până la variantele pliabile și cu extra protecție cauciucată ale aceluiași brand. Aceste dispozitive pot fi utilizate și în drumețiile alături de familie, așa că, vei avea ocazia de a vedea și afla lucruri interesante din tolba cu povești a bunicului.

29) Băuturi tradiționale din toate țările lumii pentru un bunic colecționar

Băuturi tradiționale din toate țările lumii pentru un bunic colecționar

AlcoolDiscount.ro

Pentru un bunic căruia îi place să colecționeze diverse băuturi tradiționale din statele lumii, un astfel de cadou se va dovedi a fi darul perfect. Ai la dispoziție tării tradiționale din Europa, dar și din Asia și America de Sud, de la Yeni Raki și Tekirdag Rakisi până la Ouzo Mitilini, Choya Sake și Pitu Cachaca.

Descoperă și băuturile autentice românești, precum și băuturile japoneze tradiționale, pe care orice colecționar ar trebui să le aibă în colecția lui. Te vei bucura să vezi cât de fericit va fi bunicul tău, mai ales dacă darul tău va include acele băuturi pe care nu le avea și pe care le căuta de ceva timp.

Sperăm că lista noastră de cadouri pentru bunici să îți fi oferit câteva idei utile pentru momentul în care trebuie să faci un dar bunicii sau bunicului tău. Înainte de a le cumpăra un cadou, încearcă să afli ce și-ar dori aceștia, astfel încât să mergi la sigur cu darul tău.

Orientează-te în funcție de aceste idei de cadouri pentru bunici și caută un cadou de suflet sau unul util, care să le fie de folos pe termen lung. Bucuria de a dărui cel mai frumos cadou din lume nu poate fi egalată decât de cel mai mare zâmbet de fericire de pe chipul bunicilor tăi, în momentul în care îl primesc!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 3.7 (11 voturi)

Autorul articolului

Constantin Homeghi
Constantin Homeghi

Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: ” Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!”

Articole similare