Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Cele mai bune arzătoare de grăsimi din 2024

10. 10. 2023 actualizat

Suntem bombardați zilnic cu modalități de pierdere în greutate, fie că este vorba de exerciții, dietă sau suplimente alimentare. Devine astfel dificil să decidem care este cea mai bună alternativă pentru noi. În acest articol încercăm să vă oferim câteva sugestii despre cele mai bune variante de suplimente pentru arderea grăsimilor, cum se aleg acestea, cum funcționează și cum trebuie să le folosim pentru a obține cele mai eficiente rezultate.

Cel mai bun în general

Un produs vegan cu ingrediente care contribuie la îmbunătățirea vieții în general cât și la reducerea greutății și a aspectului celulitei.

Produs avantajos preț/calitate

Un produs apreciat pentru efectul termogenic și lipotropic. Accelerează metabolismul, crește puterea de concentrare, energia și rezistența fizică.

Cel mai ieftin

O formulă detoxifiantă 2 în 1 cu efect de reducere a grăsimii de pe burtă. Contribuie și la reglarea digestiei datorită suplimentului de fibre.

Top 3 cele mai bune arzătoare de grăsimi

Recenzie: Night Fatburn Extreme

Cele mai bune arzătoare de grăsimi din 2024 – night fatburn extreme Produs calitativ

Ingrediente active:  Morosil, Valeriană, L-carnitină, Extract de vin roșu | Aromă: citrice | Cantitate: 125 g | Forma de dozare: dizolvare în apă: 5 g produs dizolvat în 200 ml apă | Administrare: 30 minute înainte de culcare | Preț: 111,80 Lei


Avantaje
 • Conține patru ingrediente care contribuie atât la reducerea greutății cât și la îmbunătățirea vieții în general
 • Ajută la reducerea circumferinței taliei
 • Contribuie la îmbunătățirea aspectului celulitei
 • Nu conține zahăr adăugat
 • Produs vegan
Contra
 • Nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează

Night Fatburn Extreme este un produs care acționează pe timpul nopții. Nu numai că ajută la pierderea în greutate și la îmbunătățirea aspectului pielii, dar contribuie și la obținerea un somn mai odihnitor. Majoritatea ingredientelor acestui produs sunt naturale și include: extracte de portocale roșii Moro, valeriană și vin roșu. Extractul de portocale roșii, Morosil, se remarcă prin cantitatea mare de antocianină, având astfel un efect de a împiedica acțiunea distructivă a radicalilor liberi asupra celulelor, proteinelor  și a ADN-ului. Valeriana este cunoscută pentru efectele pozitive pe care le are asupra somnului și a relaxării. De asemenea, contribuie și la bunăstarea fizică și mentală. L-carnitina asigură metabolizarea grăsimilor și a transformării acestora în energie. Extractul de vin roșu contribuie la îmbunătățirea aspectului celulitei și stabilizează greutatea corporală.

Acest produs se dizolvă în apă (200 ml apă și 5 g de produs) și are un gust plăcut de citrice.

Recenzie: Arzător de grăsimi cu un efect termogenic Lipo-GN

Cele mai bune arzătoare de grăsimi din 2024 – Lipo GN Prețuri medii

Ingrediente active: ALCAR, GPLC, extract de ceai verde și cofeină | Cantitate: 90 capsule | Forma de dozare: capsule | Administrare: dimineața sau înaintea antrenamentelor| Preț: 98 lei

Avantaje
 • Efect termogenic 1i lipotropic
 • Are efect de ardere a grăsimilor, creștere a energiei, puterii de concentrare, a rezistenței
 • Are efect antioxidant și detoxifiant la nivelul creierului
 • Accelerează metabolismul
Contra
 • Nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează
 • Este important să nu se depășească doza zilnică recomandată în funcție de nivelul de efort fizic depus

Lipo-GN produs de brandul Genius Nutrition, este un arzător de grăsimi cu efect termogenic și lipotropic. Este recomandat mai ales pentru sportivi. Ingredientele acestui produs includ extractul de ceai verde și cafeina care au ca rol accelerarea metabolismului, ajută la creșterea nivelului de energie și concentrarea. Pe lângă aceste ingrediente naturale, produsul mai conține si ALCAR și GPLC, două formule noi de l-carnitină, cu efect antioxidant, care ajută organismul să ardă grăsimile în timpul exercițiilor fizice. ALCAR are și efect detoxifiant la nivelul creierului contribuind la eliminarea metalelor grele

Acest produs pe lângă efectul de ardere a grăsimilor mai contribuie și la definirea musculaturii.

Produsul se gasește sub formă de capsule care pot fi administrate cu 30 de minute înainte de începerea exercițiilor fizice. În zilele în care nu se fac exerciții se recomandă să fie administrate dimineața, după micul dejun.

Recenzie: Detox Belly Burn

Cele mai bune arzătoare de grăsimi din 2024 – DETOX BELLY BURN Lucruri accesibile

Ingrediente active: extract de armurarul, anghinare și chlorella | Aromă: lămâie  | Cantitate:  125 g | Forma de dozare: dizolvare în apă (200 ml apă și 5 g de produs) | Preț: 119 lei

Avantaje
 • Formulă 2 în 1 care ajută la eliminarea grăsimii de pe burtă și îndepărtează toxinele
 • Contribuie la detoxifierea ficatului
 • Stimulează metabolismul
Contra
 • Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează
 • Este posibil ca acest produs să nu aibă aceleași rezultate la toate persoanele

Acest produs contribuie atât la eliminarea grăsimii de pe burtă, dar și la detoxifierea organismului. De asemenea, ajută și la accelerarea metabolismului și la îmbunătățirea procesului de digestie. Funcționează în două etape: îndepărtează toxinele și crește eliminarea grăsimilor. Efectul de detoxifiere la nivelul ficatului este asigurat de extractul de armurar, anghinare și chlorella. Eliminarea grăsimilor este asigurată de prezența Neopuntiei, ce conține fibre dietetice. Acest ingredient, s-a dovedit clinic că are un efect și asupra reglării nivelului de lipide din sânge, crescând astfel nivelul de HDl, cunoscut și sub denumirea de colesterol bun.

Administrarea produsului se face prin dizolvare în apă și are un gust plăcut de lămâie.

TOP 5 cele mai bune arzătoare de grăsimi

TOP 5 arzătoare de grăsimi Imagine Titlu Descriere Spre magazin
1. Cele mai bune arzătoare de grăsimi din 2024 – night fatburn extreme

Night Fatburn Extreme

Un produs vegan cu ingrediente care contribuie la îmbunătățirea vieții în general cât și la reducerea greutății și a aspectului celulitei. AFLAȚI PREȚUL
2. Cele mai bune arzătoare de grăsimi din 2024 – Lipo GN

 Lipo-GN

Un produs apreciat pentru efectul termogenic și lipotropic. Accelerează metabolismul, crește puterea de concentrare, energia și rezistența fizică. AFLAȚI PREȚUL
3. Cele mai bune arzătoare de grăsimi din 2024 – DETOX BELLY BURN

Detox Belly Burn

O formulă detoxifiantă 2 în 1 cu efect de reducere a grăsimii de pe burtă. Contribuie și la reglarea digestiei datorită suplimentului de fibre. AFLAȚI PREȚUL
4.

Cele mai bune arzătoare de grăsimi din 2024 – diet aid

Diet Aid

Formulă sub formă de capsule cu extract de cafeină și guarana, contribuie la îmbunătățirea performanței în timpul activităților fizice. AFLAȚI PREȚUL
5. Cele mai bune arzătoare de grăsimi din 2024 – the diet

The Diet

Un shake cu acid pantotenic ce ajută la scăderea în greutate, stimularea metabolismului și creștere energiei. AFLAȚI PREȚUL

Cum să alegi cel mai bun produs pentru a arde grăsimile?

Dacă procesul de pierdere în greutate este dificil, cel de ardere al grăsimilor este unul și mai complex. Pentru a alege cel mai bun produs pentru arderea grăsimilor, sunt câteva aspecte care ar fi bine să fie luate în considerare. Ingredientele produselor, istoricul medical – în special alergiile și toleranța la cofeină, preferințele pentru gust, prețul, producătorul, modul de administrare sunt printre cei mai importanți factori care este bine să fie analizați înaintea unei achiziții.

Cele mai bune arzătoare de grăsimi din 2024 – Cele mai bune arzatoare de grasimi

Ingredientele principale ale produselor de ardere a grăsimilor sunt cofeina, l-carnitina, extracte din ceai verde, extracte din piper. Mai jos este prezentat un tabel cu o scurtă descriere a proprietăților acestor ingrediente. Este important ca produsul pe care îl alegem să conțină cât mai multe asemenea ingrediente astfel ca procesul de ardere să fie eficient. Totodată, ar trebui să luăm în considerare și toleranța noastră când vine vorba de aceste extracte. De asemenea, istoricul nostru medical ne poate impune să fim atenți și la cantitatea de ingredient din produs, o combinație de cofeină și extract de ceai verde putând fi prea dificil pentru corpul nostru să gestioneze. De asemenea, alergiile au rol important atunci când alegem produsul.

Ingredient Descrierea proprietăților
L-carnitină Este cel mai comun ingredient care se găsește în aceste suplimente și este bine procesat în timpul activităților fizice.
HCA – Garcinia Cambogia Extractul din acest fruct împiedică acumularea carbohidraților sub formă de grăsime.
Sinefrina Acest ingredient este unul natural și contribuie la arderea grăsimilor prin creșterea temperaturii corpului, ducând la transpirație.
Extractul de ceai verde Extractul de ceai verde contribuie la accelerarea metabolismului, dilatarea vaselor de sânge și creșterea presiunii sângelui.
Chitosan Contribuie la menținerea unui nivel optim al colesterolului în sânge și asigură un tranzit intestinal bun.
Colin Acest supliment, solubil în apă, cu conținut de vitamina B asigură buna funcționare a sistemului nervos, a oaselor și a încheieturilor.
Inositol Supliment cu efect similar cu cel a colinului.
Fibre Fibrele contribuie la reducerea senzației de foame, asigură un tranzit intestinal bun și au și redux efectul laxativ.
Methionine Este un aminoacid care au efect bun de ardere a grăsimilor și de reducere a colesterolului.
Guarana Are un conținut ridicat de cofeină, contribuie la o sănătate fizică și mentală bună și contribuie la reducerea oboselii.

Când vine vorba de alegerea unui produs, și ambalajul acestuia are o contribuție. Este totuși important să citim lista de ingrediente, să ne documentăm despre producător și să ne asigurăm că ingredientele provin din surse sigure și sunt cât mai naturale. Fiind vorba de un supliment alimentar, este important să nu introducem în corp substanțe care ne-ar putea dăuna, în timp ce ne fac bine reducerea grăsimii. Astfel, să nu le lăsăm seduși de un ambalaj deosebit, ci să considerăm ca factor decizional atât ambalajul, cât și beneficiile produsului pe care îl împachetează.

Modul de administrare al produselor arzătoare de grăsimi este oral, și poate fi sub formă de pastile sau praf ce urmează a fi dizolvat în apă. Și în acest caz, preferința noastră personală contribuie la luarea deciziei. Dacă optăm pentru un produs care se dizolvă în apă, ar fi bine să ne asigurăm și că putem tolera gustul. De obicei, produsele pentru arderea grăsimilor au arome de citrice. În schimb, dacă optăm pentru varianta de pastilă, este posibil ca efectul produsului să se observe după o perioadă mai lungă.

Cum funcționează un produs pentru arderea grăsimilor?

Produsele pentru arderea grăsimilor au rol în accelerarea metabolismului, reduc cantitatea de grăsimi pe care o absoarbe organismul și reduc apetitul. Accelerarea metabolismului constă în creșterea tensiunii arteriale și crește consumul de energie, având astfel un efect de reducere a greutății, dar acesta se întâmplă după un timp mai îndelungat. Aceste suplimente având ca efect creșterea presiunii arteriale, este nevoie să ne luăm măsuri de precauție când le folosim. Se face astfel necesară o vizită la medic pentru a ne asigura că prin consumul suplimentelor pentru arderea grăsimilor nu dăunăm presiunii arteriale.

De asemenea, este bine de reținut că arzătoarele de grăsimi funcționează cel mai bine dacă în timpul folosirii lor se urmează și o dietă adecvată și se fac exerciții fizice. Și este bine de păstrat o regularitate a meselor. Dacă se folosesc produse care au ca efect arderea grăsimilor, acest lucru nu înseamnă că nu vom mai mânca.

Sfatul nostru

Pentru că procesul de scădere în greutate este legat de exerciții fizice, este important ca dieta să conțină și un aport adecvat de proteine.

La ce te poți aștepta de la un produs de ardere a grăsimilor?

Chiar dacă în promovarea suplimentelor de ardere a grăsimilor se menționează că reduc grăsimea și greutatea, este nu funcționează miraculos. Pentru a obține rezultate este bine de știut că atât dieta cât și exercițiile fizice sunt necesare pentru a potența efectele acestor suplimente. Este de asemenea posibil să suferim și de efecte secundare în urma administrării acestor suplimente, dar aici ne vine în ajutor varietatea produselor și a combinațiilor diferite de ingrediente, astfel că putem alege cel mai potrivit produs pentru noi.

Sfatul nostru

Suplimentele de ardere a grăsimilor pot duce la o creștere a cantității de toxine din organism. De aceea este important ca în timpul folosirii acestor produse să fie incluse și suplimentele de detoxifiere, atunci când produsul de ardere a grăsimilor nu conține deja suplimente pentru detoxifierea ficatului.

Cum se folosesc produsele de ardere a grăsimilor?

Forma de dozare

Administrarea produselor arzătoare de grăsimi se face sub formă de tablete, capsule, sau pudră care se dizolvă în apă. Aceste suplimente, indiferent de forma sub care se găsesc, se recomandă să fie luate o dată pe zi.

Momentul zilei

Cel mai potrivit moment al zilei pentru a folosi un produs de ardere a grăsimii este dimineața. Deoarece metabolismul este cel mai activ în acest moment al zilei. Seara nu este un moment prea potrivit pentru a lua doza de arzător de grăsimi, mai ales înainte de culcare. Din cauza efectului de încălzire produs de aceste suplimente, este posibil ca somnul să fie perturbat. Există însă și produse care au fost concepute pentru a fi luate seara. Însă, indiferent de momentul zilei în care se administrează produsul, este important să fie luat cu o cantitate mare de apă, pentru a preveni deshidratarea.

Este de asemenea recomandat ca suplimentele de ardere a grăsimilor să nu fie luate pe stomacul gol. Ele pot genera greață, diaree sau vomă. Se recomandă să fie administrare cu o jumătate de oră înaintea începerii exercițiilor fizice.

Cele mai bune arzătoare de grăsimi din 2024 – Cele mai bune arzatoare de grasimi test

Nu uita de principiile de a pierde în greutate într-un mod sănătos

Chiar dacă de-a lungul articolului a fost menționat deja, este important să reținem că suplimentele de ardere a grăsimilor nu sunt o formulă magică prin care scăpăm de grăsimi peste noapte. Este nevoie ca ele să fie luate conform recomandărilor de pe produs, să ne consultăm și cu un medic pentru a ne asigura că produsul se potrivește cu nevoile organismului nostru. De asemenea, o dietă variată și exercițiile fizice susținute asigură o mai bună și eficientă funcționare a suplimentelor de ardere a grăsimilor. Și este important să nu uităm să ne hidratăm corespunzător. Apa ajută atât la hidratarea organismului cât și la eliminarea toxinelor care pot avea o creștere în timpul administrării acestor suplimente.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.6 (10 voturi)

Autorul articolului

Ioana B
Ioana B

Imi place să caut cele mai potrivite opțiuni și să iau o decizie abia după ce am epuizat toate sursele de informare. Cel mai mult timp îl petrec la calculator citind cele mai articole si culegând informații. Imi plac plimbările în natură, cărțile fantasy și iubesc animalele.

Articole similare