Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
Testado.ro » Aparate mici

Cele mai bune umidificatoare în 2024

25. 10. 2022 actualizat

Ai auzit toată lumea vorbind despre umidificatoare? Iar recomandările nu ezită să apară? Te bate gândul să faci și tu o astfel de investiție, dar nu ești sigur ce dispozitiv ți se potrivește mai bine sau pe care să-l alegi?

Umidificatoarele sunt gadgeturi excelente pentru menținerea unui nivel optim de umiditate în aer, după cum le spune și numele, și sunt utilizate atât în spațiile de mici dimensiuni, cât și în cele mari. Practic, îti potț echipa atât casa, cât și biroul, cu un umidificator de aer adecvat astfel încat să te bucuri de un mediu ambiant cât mai plăcut și prietenos, indiferent că te relaxezi sau lucrezi.

În ultimii ani, tehnologia a tot evoluat. Iar acest lucru nu mai e o noutate. Ca prin urmare, sigur ai aruncat un ochi peste ofertele disponibile de umidificatoare sau intenționezi să faci asta. Găsești astăzi mult mai multe umidificatoare de la diferite branduri consacrate și cu vaste proprietăți, care-ți promit numeroase beneficii. Și e normal ca alegerea să devină mai dificilă, iar tu să te întrebi cu ce se diferențiază de exemplu, un umidificator Xiaomi, de un umidificator Philips. Desigur, această întrebare poate viza și alte mărci. O varietate largă de umidificatoare întâlnești și când vine vorba de forme, dimensiuni, dar și în ceea ce privește aspectele tehnice pe care le vom analiza și noi în detaliu, în cele ce urmează.

După ce vei termina de citit acest articol vei ști cum să-ți alegi umidificatorul potrivit. Ți-am pregătit inclusiv o listă generalizată cu cele mai bune umidificatoare ce se integrează în diferite categorii de preț, dar și un top 10 umidificatoare din care să-ți fie mai ușor să alegi fără să pierzi timpul.

Cel mai bun în general

Umidificator profesional de ultimă generație care asigură un aer proaspăt, lipsit de substanțe și mirosuri neplăcute.

Produs avantajos calitate/preț

Un umidificator inteligent cu control de la distanță prin care poți experimenta bucuria de a te relaxa fără grija toxinelor ce se regăsesc în aer.

Cel mai ieftin

Umidificator mecanic conceput special pentru a-i oferi copilului tău tot ce e mai bun și care contribuie la menținerea sănătății.

Cele mai bune

Recenzie: Umidificator si Purificator de aer Venta Professional AH902

Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 1 Produs calitativ

Tip umidificator: Profesional, Prin evaporare | Tip panou de comandă: Digital| Nivel de zgomot: 47 dB | Material carcasă: ABS | Putere: 32 V | Adecvat pentru suprafețe de până la: 70 m² | Capacitate rezervor: 12 l | Autonomie: 24 h | Funcții: Telecomandă, Rezervor detașabil, Control digital cu ajutorul aplicației mobile, higrometru și higrostat, funcție Sleep Mode, efect purificator, lampă UV | Greutate: 12 kg | Dimensiuni (LxlxA): 61x30x52 cm |  Culoare: Gri

Avantaje
 • Suprafață mare de acoperire
 • Funcții multiple
 • Perioadă de funcționare și eficiență ridicată
 • Restabilește umiditatea ideală și purifică aerul
Contra
 • Preț ridicat

Umidificator si Purificator de aer Venta Professional AH902 este alegerea ideală pentru oricine își dorește un umidificator de ultimă generație. Acesta folosește o tehnologie avansată certificată conform standardelor europene EN 1822 și nu doar că reglează umiditatea la o valoare optimă, dar totodată, prin intermediul tehnologiei UVC, a lampei UV și a filtrelor HEPA, are capacitatea de a neutraliza virusurile și bacteriile.

Dacă prețul nu reprezintă o problemă pentru tine, prin intermediul acestui umidificator de cameră vei putea în sfârșit să respiri zilnic aerul proaspăt pe care ți l-ai dorit întotdeauna chiar și într-o casă generoasă din punct de vedere al dimensiunilor. Și totul fără efort, asta pentru că acoperă până la 70 m² și poate fi controlat prin intermediul aplicației dedicate instalate pe telefonul mobil.

Recenzie: Umidificator cu ultrasunete Polaris PUH 9105

Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 2 1 Prețuri medii

Tip umidificator: Cu ultrasunete | Tip panou de comandă: LED | Putere: 110 W | Adecvat pentru suprafețe de până la: 45 m² | Capacitate rezervor: 5 l | Autonomie: 12 ore | Funcții: Control WiFi, telecomandă, 7 moduri de alimentare manuală și 4 automate, temporizator, ionizator, funcție de abur fierbinte, compatibil cu uleiurile esențiale etc. |  Culoare:  Negru

Avantaje
 • Programe variate de control atât automate, cât și manuale
 • Funcție de ionizare ce purifică aerului în același timp
 • Capacitatea de a-l seta de la distanță cu telefonul sau de a-l folosi printr-un intermediul temporizatorului
 • Multiple module de funcționare etc.
Contra
 • Adecvat pentru suprafețe și încăperi medii
 • Cost relativ mare
 • Capacitate redusă a rezervorului
 • Panou digital care tinde să fie sensibil la temperaturi, umiditate etc.

Umidificator cu ultrasunete Polaris PUH 9105 este umidificatorul perfect pentru încăperi de până la 45 m², o suprafață mai redusă față de modelul prezentat anterior, dar totuși foarte generoasă și ideală de exemplu, unui apartament cu două camere. El impresionează prin multiple funcții, de la posibilitatea de a profita de inteligența acestuia prin presetarea unuia dintre cele 4 module dedicate pentru sănătate, camera copilului, noapte sau automat, până la cea de a seta modul de utilizare în funcție de nevoile personalizate ale încăperii.

Îl poți manevra chiar și când ești în altă încăpere datorită funcției WiFi sau chiar la eexterior. Nu e de omis și faptul că acest umidificator folosește o tehnologie amplă care purifică aerului în același timp.

Recenzie: Umidificator calorifer, pentru camera copilului, crocodil, cu agatatoare

Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 3 Lucruri accesibile

Tip umidificator: Prin evaporare | Tip panou de comandă: Mecanic | Temperatura umidificare: La cald | Culoare: Verde

Avantaje
 • Preț accesibil
 • Mod de utilizare simplu
 • Non-toxic, neriscant
Contra
 • Control manual
 • Lipsa funcțiilor de purificare a aerului
 • Adecvat doar spațiilor de dimensiuni reduse

Umidificator calorifer, pentru camera copilului, crocodil, cu agatatoare este nu doar cea mai accesibilă opțiune pentru a-i oferi micuțului tău posibilitatea de a se bucura de un aer proaspăt, dar și cea mai sigură. Dacă ai temeri că ar putea produce un incident la cele electrice, acest umidificator camera copii are un mecanism simplu de folosință – se agață la nivelul caloriferului urmând ca, apa degajată la pornirea sursei de încălzire să asigure o umiditate corespunzătoare.

La acest preț este de așteptat că nu le poți avea pe toate. Nu vei putea să-l controlezi în vreun fel sau să gestionezi umiditatea din încăperea copilului, iar eficiența lui este maximă în încăperi reduse (deci vei avea nevoie de alte umidificatoare pentru restul casei). Acestea nici nu purifică aerul, deci e un umidificator calorifer cat se poate de simplu.

Top 10 umidificatoare

Denumire Descriere
Top 10 umidificatoare
1. Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 1 Umidificator si Purificator de aer Venta Professional AH902 Material carcasă: ABS
Tip umidificator: Profesional, Prin evaporare
Putere: 32 V
Tip panou de comandă: Digital
Adecvat pentru suprafețe de până la: 70 m²
Capacitate rezervor: 12 l
Autonomie: 24 h
Culoare: Gri
AFLAȚI PREȚUL
2. Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 2 Umidificator cu ultrasunete Polaris PUH 9105 Tip umidificator: Cu ultrasunete
Tip panou de comandă: LED
Putere: 110 W
Adecvat pentru suprafețe de până la: 45 m²
Capacitate rezervor: 5 l
Autonomie: 12 ore
Culoare:  Negru
AFLAȚI PREȚUL
3. Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 3 Umidificator calorifer, pentru camera copilului, crocodil, cu agatatoare Tip umidificator: Prin evaporare
Tip panou de comandă: Mecanic
Temperatura umidificare: La cald
Culoare: Verde
AFLAȚI PREȚUL
4. Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 4 1 Umidificator de aer WDH Tip umidificator: Cu ultrasunete
Material carcasă: Plastic
Tip panou de comandă: Digital
Adecvat pentru suprafețe de până la: 60 m²
Capacitate rezervor: 6 l
Culoare:  Alb
AFLAȚI PREȚUL
5. Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 5 1 Umidificator Kitfort KT-2808 Tip umidificator: Cu ultrasunete
Tip panou de comandă: Digital
Putere: 37 W
Capacitate rezervor: 4 l
Culoare:  Negru
AFLAȚI PREȚUL
6. Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 6 1 Umidificator Rowenta ULTRA SONIC HU5220F0 Tip umidificator: Cu ultrasunete
Tip panou de comandă: Digital
Putere: 110 W
Adecvat pentru suprafețe de până la: 53,6 m²
Capacitate rezervor: 5,9 l
Autonomie: 30 ore
Culoare:  Negru
AFLAȚI PREȚUL
7. Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 7 Umidificator De Camera Inteligent Tip umidificator: Cu ultrasunete
Tip panou de comandă: LED/Plastic
Putere: 25 W
Adecvat pentru suprafețe de până la: 15-40 m²
Capacitate rezervor: 4,5 l
Autonomie: 22 ore
Culoare:  Alb
AFLAȚI PREȚUL
8. Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 8 1 Umidificator Philips HU2718/10 Tip umidificator: Evaporare
Tip panou de comandă: Digital, LED
Adecvat pentru suprafețe de până la: 32 m²
Capacitate rezervor: 2 l
Culoare:  Negru
AFLAȚI PREȚUL
9. Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 9 1 Umidificator Smartmi 2 Tip umidificator: Evaporare
Material carcasă: ABS
Tip panou de comandă: Digital
Adecvat pentru suprafețe de până la: 15 m²
Capacitate rezervor: 4 l
Culoare:  Alb
AFLAȚI PREȚUL
10. Cele mai bune umidificatoare în 2024 – 10 1 Umidificator de aer Venta Aerostyle LW 73 Negru Tip umidificator: Evaporare
Material carcasă: ABS
Tip panou de comandă: Digital
Putere: 18 W
Adecvat pentru suprafețe de până la: 70 m²
Capacitate rezervor: 9 l
Autonomie: 24 ore
Culoare:  Negru
AFLAȚI PREȚUL

Cum să alegi cel mai bun umidificator

Acum că ai la dispoziție câteva recomandări practice pe care oamenii le-au ales ca să-ți îmbunătățească calitatea vieții, nu rămâne decât să-ți alegi și tu cel mai bun umidificator. Vei ști că ai luat cea mai bună decizie în momentul în care acesta se potrivește pe deplin cu nevoile și dorințele tale, dar și cu particularitățile spațiului în care va fi poziționat. Iar dacă toate detaliile pe care ți le-ai însușit până acum nu sunt suficiente, hai să descoperi și care sunt beneficiile pe care ți le oferă umidificatorul, rolul acestuia, dar și conform căror criterii trebuie ales.

Când este util un umidificator?

Multă lume face confuzie între umidificatoare și dezumidificatoare care nu funcționează pe același principiu de bază, ci la poluri opuse. Deși ambele sunt menite să schimbe particularitățile aerului și să-l aducă la valorile ideale din punct de vedere chimic, umidificatorul crește umiditatea din aer, lucru de care este nevoie atunci când aerul din locuință este închis, “uscat” după cum afirmă unii. Dezumidificatorul este însă dispozitivul care reduce umiditatea în exces. Umidificatorul este alimentat cu apă pe care o transformă ulterior în vapori fini ce se dispersează într-o încăpere și astfel, restabilește valoarea ideală a umidității.

Dacă în locuința ta te confrunți frecvent cu senzația de piele strânsă, uscată, ori cu un aer ce devine sufocant, una dintre cauze poate fi și lipsa unei umidități ideale, reduse. Un alt semn poate fi dificultatea unei încăperi de a se încălzi, prezența sforăitului în timpul somnului, la care se adaugă acele senzații neplăcute de tuse și gât uscat ce apar frecvent. Mai mult, mediile cu o umiditate neadecvată sunt mai predispuse la dezvoltarea virusurilor și a bacteriilor, deci umidificatorul se va dovedi de mare ajutor și dacă-ți dorești să ai grijă de sănătatea ta și a familiei, în lupta cu diferite afecțiuni.

Și, cum poluarea este tot mai mare, iar stilul nostru de viață se schimbă într-un mod alert, garantat oricine va descoperi o mulțime de avantaje integrând un umidificator bun în locuință sau la locul de muncă.

Cele mai bune umidificatoare în 2024 – Cele mai bune umidificatoare recenzie

Care este nivelul optim de umiditate într-un apartament?

Gradul de umiditate dintr-o locuință se raportează în primul rând la suprafața pe care o au încăperile. Asta pentru că, de exemplu, apartamentele cu două sau 3 camere sunt despărțite de uși închise și/sau panouri spre deosebire de cele de tip open-space (cum sunt unele garsoniere). Și, ca prin urmare, utilizarea umidificatorul se va dovedi a fi eficientă doar când încăperile comunică împreună, când ușile sunt lăsate larg deschise sau când dispozitivul va acționa individual în fiecare din acestea.

Specialiștii consideră că o umiditate potrivită pentru adulți este cuprinsă între 30-50%, în timp ce pentru bebeluși se recomandă atingerea unei valori situate în intervalul 40-60%. Cum știi că ai atins acest nivel? Foarte simplu! Higrometrele sunt dispozitivele care măsoară precis umiditatatea pe care o atinge o anumită surprafață și îți indică când trebuie să iei măsuri. Există umidificatoare care dispun și de acest mecanism integrat și care, alături de funcțiile inteligente ale unui umidificator cameră bebe sau universal, pot fi programate astfel încât ciclul de funcționare al aparatului să nu depășească valoarea ideală a umidității.

Care este diferența între un umidificator și un purificator de aer?

Confuzii se fac frecvent și între purificator și umidificator aer. Rolul umidificatorului l-am menționat anterior. Cât despre purificator, acesta are menirea să filtreze aerul de substanțele nocive și de toxicitatea prezentă într-un spațiu, ce se poate transforma într-un adevărat pericol atunci când casa sau organismul este expus pe termen lung la acestea. Dacă te superă frecvent diferite mirosuri, ai alergii cunoscute (la praf, ambrozie, fum de țigară etc.) sau pur și simplu, vrei să previi situațiile neprevăzute care apar fix cnd te aștepți mai puțim și când nu ești pregătit, vei avea nevoie în viața ta inclusiv de un purificator.

Principalul avantaj e că, alegându-ți un umidificator performant, ai posibilitatea de a-ți achiziționa un model care să dispună și de funcția de purificare, fără să investești în două dispozitive diferite cu care să-ți încarci spațiul inutil sau să cheltuiești mai mult decât e necesar.

Sfatul nostru

Ai problema opusă și trebuie să reduci umiditatea din apartamentul/casa ta? Aruncă un ochi peste secțiunea noastră cu cele mai bune dezumidificatoare.

Cum se caracterizează cel mai bun umidificator?

Tehnologia ne facilitează viața și task-urile zilnice. Iar atunci când pornești în căutarea unui nou dispozitiv care să-ți asigure pe termen lung sănătatea casei și a familiei, vrei negreșit tot ce e mai bun.  Cel mai bun umidificator este aparent doar un concept. Asta nu înseamnă că el nu există,, ci pur și simplu nu se poate menționa un singur device în materie de umidificatoare care să fie mai presus de toate. Dar există în schimb, cel mai bun umidificator penntru tine care trebuie să respecte niște criterii care să reflecte calitatea pe care o cauți, dar și costul de achiziție pe care va trebui să-l aloci. Uite câteva caracteristici importante pe care să le urmărești când compari online o serie de umidificatoare care ți-au atras atenția, cât și offline, în magazinele fizice.

Mărimea suprafeței de acțiune

Cel mai important lucru pentru a te asigura că vei avea parte de cel mai bun umidificator e să te asiguri că e pe deplin compatibil cu sufrafața locului în care va funcționa. Alegând un umidificator cu o arie de acțiune prea mică, eficiența umidificatorului va fi redusă. În timp ce, la un umidificator ce acționează pe suprafețe mai mari, riști să cheltui o sumă generoasă fără a-i atinge niciodată adevăratul potențial.

Și nu uita că, dacă va fi folosit în spații închise, va trebui să te raportezi la dimensiunea încăperii, nu la cea a locuinței, exeptând situația în care încăperile comunică între ele.

Forma și dimensiunile umidificatorului

Unii pun preț inclusiv pe designul umidificatorului mai ales atunci când s-au întreprins deja toate eforturile necesare ca locuința să arate conform unui anumit stil de amenajare sau atunci când există o obsesie în ceea ce privește potrivirea cu mediul ambiant. Găsești umidificatoare de diferite dimensiuni și modele, ușor să-ți alegi unul pe care să-l încadrezi în living, bucătărie, în camera copilului etc. Poate vrei un umidificator care sa poată fi ușor depozitat într-o fantă a unui dulap, caz în care cele cu o înălțime redusă, poate chiar ovale, vor fi mai practice.

Puterea

Cu cât umidificatorul este mai puternic, cu atât el va funcționa mai ușor sau mai bine, într-un timp mai scurt. Dar trebuie să ai în vedere că, un umidificator stă pornit de regulă timp de câteva ore, iar asta înseamnă un consum mai mare la electricitate.Totuși este un efort necesar ca să ai parte de o umiditate adecvată.

Materialul din care e confecționată carcasa

Un umidificator realizat din materiale de calitate va fi mai durabil, dar și mai ușor de întreținut. Din acest punct de vedere sunt de asemenea multiple opțiuni, marea majoritate a umidificatoarelor având carcasa exterioară confecționată din ABS, plastic sau combinații între cele două materiale. Ai există și posibilitatea de a selecta un umidificator cu îveliș hipoalergic, ce previne depunerea și răspândirea bacteriilor și a alergenilor.

Capacitatea rezervorului

Când umiditatea scade frecvent sub limita valorilor recomandate, umidificatorul va funcționa mai des. Având un rezervor mai generos poți preveni să-l umpli cu apă la intervale scurte de timp și, îl vei putea lăsa pornit chiar și atunci când pleci de acasă. Îți recomandăm să arunci un ochi și peste umidificatoarele cu senzori care te atenționează în momentul în care trebuie să introduci apă în sistem pentru a preveni o serie de incidente neplăcute.

Greutatea

Greutatea este un criteriu important atâta timp cât ești o persoană dinamică, aflată periodic în deplasări sau dacă locuiești în chirie, ori dacă îți propui să muți umidificatorul dintr-un loc în altul. Cu cât dispozitivul e mai greu, cu atât devine mai dificil de manevrat. De asemenea, ar trebui să ai grijă pe ce suprafețe este pus ca volumul acestuia să nu cauzeze probleme.

Funcții

Trebuie trecute în revistă și funcțiile umidificatoarelor care pot fi din cele mai inovatoare. Multe sunt opționale, dar îți sporesc confortul și eficacitatea dispozitivului.

De exemplu, putem vorbi de prezența mecanismului wiriless și a disponibilității unei aplicații mobile dedicate prin care îți poți manevra umidificatorul de la distanță sau să afli detalii relevante fără efort. Practic e și atunci când dispozitivul tău vine integrat cu diferite filtre, precum cele HEPA sau cu funcție de ionizare, prin care va întreprinde și funcțiile unui purificator. Posibilitatea de a selecta din module deja prestabilite și considerate a fi utile de către producători, dar și de a-ți creea propriile module necesare, e o altă funcție care îți poate fi de folos. Iar la acestea se adaugă multe altele, pe care le vei putea analiza din lista specificațiilor tehnice.

Sigur, mai există și alte caracteristici demne de a fi avute în vedere, unele trecute mai jos în revistă.

Cele mai bune umidificatoare în 2024 – Cele mai bune umidificatoare top 10

Tipuri de umidificatoare

Umidificatoarele diferă și prin modul de funcționare. Unele emit ultrasunete cu ajutorul căruia refac condițiile optime din mediul înconjurător, altele se folosesc de principiul ionizării sau al evaporării. Dar sunt doar câteva dintre opțiuni, pe lângă faptul că există umidificatoare electrice și umidificatoare clasice care funcționează la cald. Iată mai multe informații despre câteva dintre ele.

Umidificatoare cu ionizare

Descrierea și înțelegerea modului de funcționare al umidificatoarelor cu funcție de ionizare este ușor dificilă pentru că presupunere necesitatea unor cunoștințe și procese fizico-chimice. Pe înțelesul tău, trebuei să știi că în orice mediu vei găsi ioni pozitivi și negativi. Cei negativi se regăsesc în poluanți și substanțele toxice care-ți pot pătrunde în casă. Prin producerea și emanarea ionilor pozitivi, umidificatoarele neutralizează ionii negativi și, implicit, se produce curățarea de către particulele cu impact nociv. Aceste umidificatoare au ca prin urmare și rol de purificator care combate însăși dezvoltarea microorganismelor ce produc iritații, alergii sau boli.

Umidificatoare cu aromaterapie

Prin intermediul unui umidificator aromaterapie se pot neutraliza cu succes anumite mirosuri care îngreunează procesul de respirație și care conferă o stare neplăcută ce nu-ți permit deseori să te relaxezi sau să te concentrezi pe lucrurile pe care trebuie să le duci la bun sfârșit. În general ele suntt prevăzute cu un compartiment în care poți introduce câteva picături de ulei esențial cu scopul de a aromatiza plăcut, iar unele esențe sunt inclusiv renumite pentru capacitatea de curățare a aerului, fiind similare cu un difuzor aromaterapie dedeman. Așa că, un astfel de umidificator e o alegere bună dacă vrei să renunți la spray-uri de cameră sau diferite alte trucuri de parfumare a locuinței.

Umidificatoare pentru calorifer

Cele mai ieftine umidificatoare sunt cele prin evaporare la care întâlnim atât variante electrice, cât și mecanice. Cele mecanice nu consumă energie, deci putem spune că sunt mai economice. Totuși, ele au dimensiuni mici și o capacitate redusă de apă, care se evaporă în momentul în care sunt așezate folosind agățătoarea din dotare în vecinătatea caloriferului. Este de la sine înțeles că aceste umidificatoare funcționează doar în sezonul rece, când ai căldura pornită. E totuși o alegere bună dacă nu ai mulți bani la dispoziție, dacă-ți dorești un umidificator de bază ori un astfel de dispozitiv care să nu stârnească prea mult curiozitatea micuților precum cele digitale (ce pot fi ușor dereglate dacă sunt manevrate de copii și/sau nu au un sistem de blocare în acest sens).

Este umidificatorul potrivit pentru copii și bebeluși?

Bineînțeles! Bebelușii și copiii au organisme cu atât mai fragile ca adulții. Iar în acest moment al dezvoltării lor au nevoie de un plus de ajutor pentru ca imunitatea lor să se dezvolte corespunzător și orice contact cu mediile în care aceștia se relaxează, se joacă sau dorm, să nu fie un pericol pentru sănătatea lor. O umiditate adecvată le va permite să doarmă mai liniștiți, dar și să fie creativi la nevoie. În plus, există umidificatoare special concepute pentru camera copilului sauv care au o funcție prin care se îndeplinesc nevoile acestora.

Este umidificatorul adecvat pentru cei care suferă de diferite alergii?

Afirmăm pozitiv că da, poți folosi un umidificator și în cazul în care tu sau oricare dintre cei apropiați prezentați o serie cunoscută de alergii. Mai mult, îți recomandăm să arunci un ochi către umidificatoarele cu funcție de purificare și/sau ionizare, ce aisgură o eficiență sporită în lupta cu diferiți alergeni.

Cele mai bune umidificatoare în 2024 – Cele mai bune umidificatoare top

Cele mai populare branduri de umidificatoare

Există foarte multe branduri axate spre a oferi un stil de viață cât mai sănătos tuturor utilizatorilor săi. Unele sunt consacrate de zeci de ani, cum e Philips, iar altele abia s-au lansat în piață. Dacă ești familiarizat de exemplu, cu dispozitivele comercializate de o anumită marcă ce ți-a îndeplinit așteptările cu fiecare achiziție, vei căuta să cumperi un umidificator tot de la același brand. Amintește-ți totuși că nu există umidificator rău și că alegerea lui ține de nevoi, de tehnologia pe care o are la dispoziție și o folosește, uneori chiar și de raportul calitate-preț.

Umidificatoare Xiaomi

Xiaomi îți pune la dispoziție umidificatoare inteligente la un preț avantajos care sunt prevăzute și cu sistem de purifiere a aerului. Ele se alimentează la o sursă de energie, iar capacitatea de umidificare de 300 l/h este minimul necesar pentru o casă curată. Umidificatoarele sunt și silențioase, portabile și pot acoperi nevoile chiar și pentru cele mai generoase locuințe.

Umidificatoare Philips

Nici umidificatoarele celor de la Philips nu sunt mai prejos, un brand consacrat în tot ceea ce înseamnă electronice și electrocasnice. În materie de umidificatoare Philips, vei găsi o varietate de modele curente prevăzute cu tehnologia NanoCloud, tehnologie menită să prevină acumularea de bacterii sau calcar ce te pot afecta direct și indirect. Umidificatoarele au un design cochet, multiple funcții inteligente și există modele pentru diferite suprafețe.

Cât costă un umidificator?

Ajuns la final și cu un bagaj de cunoștințe mult mai vast în ceea ce privește umidificatoarele, cu siguranță te întrebi și cât ar trebui să cheltuiești pe un astfel de device sau care e marja de prețuri la care ar trebui să te aștepți.

Costul unui umidificator este influențat de mai multe aspecte, de la teehnologie, funcții, tip de funcționare, până la denumirea brandului pe care-l poartă. Însă, găsești și umidificatoare la un preț accesibil pornind de la suma de aproximativ 14 lei, până la modele de 6000 lei.

Umidificatoare sub 100 lei

Cele mai multe umidificatoare sub 100 lei sunt simple, mecanice sau portabile, pe care le poti utiliza in deplasare sau in incaperi mici. Materialele din care sunt confectionate sunt de o calitate redusă-medie, așa că nu-ți poți face prea mari așteptări de la ele, dar îți pot fi utile ca să testezi cum e viața în prezența unui umidificator.

Umidificatoare 100-2000 lei

Pe măsură ce acestea trec de pragul de 100 lei și se apropie mai cu seamă de cel de 1000, respectiv 2000 lei, funcțiile umidificatoarelor sunt mai numeroase, acoperă suprafețe mai mari și întâlnești inclusiv mărci consacrate, testate și certificate, cu o eficiență dovedită.

Umidificatoare 2000 – 6000 lei

Peste 2000 lei se regăsesc umidificatoare profesionale sau umidificatoare ce au ca destinații locuințele și încăperile de mari dimensiuni. Ele sunt prevăzute cu și mai multă tehnologie și funcții, pentru o funcționare sigură și rapidă.

Nu mai rămâne decât să-ți transmitem că intervalele de preț sunt orientative și că, în magazinele online, vei găsi umidificatoare la un cost mai accesibil, ba chiar o varietate de oferte și umidificatoare la reducere sau resigilate. Sperăm că informațiile noastre ți-au fost de folos ca să-ți alegi umidificatorul de care ai nevoie și îți urăm spor la cumpărături!

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 2.5 (4 voturi)

Autorul articolului

Alexandra Enache
Alexandra Enache

Sunt creator de conținut de peste 7 ani și îmi place să descopăr tot ce este nou pe piață. Astfel s-a dezvoltat și atenția la detalii, plăcerea de a veni în întâmpinarea publicului cu sfaturi și soluții la problemele lor. Fac parte din echipa Testato de aproximativ 1 an și am plăcerea de a vă oferi tips&tricks pentru o viață sănătoasă și armonioasă prin alegerea electronicelor, a electrocasnicelor, a gadgeturilor, a produselor favorite de beauty și multe altele. Instagram, Blog, Tiktok.

Articole similare