Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu
>

Cele mai bune epilatoare din 2024

23. 2. 2023 actualizat

Epilarea este un proces dureros și obositor care trebuie repetat la nesfârșit. Din fericire, industria de înfrumusețare vine în ajutorul femeilor cu tehnologii din ce în ce mai avansate care reduc durerea dar și efortul depus de fiecare pentru a ajunge la rezultatul dorit și elimină complet vizita la salonul de înfrumusețare.

Pentru a scăpa de părul nedorit, acum poți investi într-un epilator clasic, care îți va smulge părul. Dacă nu știi pe care să îl alegi, citește articol până la capăt pentru afla ce trebuie să știi atunci când cumperi un epilator. De asemenea, iată care sunt cele mai bune epilatoare!

Epilator clasic

Epilatorul clasic are pensete, discuri sau arcuri care smulg firul de păr. Astfel, acesta nu mai crește în 2-3 zile, ci în 2-3 săptămâni. Pielea este mai fină între epilări, iar firul de păr nu se îngroașă ca în cazul lamei de ras. Iată care sunt cele mai bune epilatoare clasice de pe piață.

Cel mai bun în general

Braun SE9-961V Wet&Dry SkinSpa are 12 accesorii printre care se numără: un cap pentru masaj profund corporal, anticelulitic, o perie pentru exfoliere delicată și una pentru exfoliere profundă, un cap pentru ras sau tuns.

Produs avantajos preț/calitate

Un epilator excelent pentru femeile care se îngrijesc acasă și doresc o piele fină tot timpul.

Cel mai ieftin

Un aparat de epilare la un preț foarte accesibil. Oferă o experiență plăcută de epilare, cu două viteze între care se poate comuta în funcție de grosimea firelor de păr.

Recenzie: Epilator Braun SE9-961V Wet&Dry SkinSpa

Recenzie Epilator Braun SE9-961V Wet&Dry SkinSpa Produs calitativ

Zona corporală: Corp, Picioare, Mâini, Axilă | Utilizare: Piele uscată și umedă | Tip funcționare: Epilare, Radere, Exfoliere | Tip alimentare: Acumulator | Trepte de viteza: 2 | Număr puncte de prindere: 40 | Funcții: Rezistent la apa, Masaj, Sistem iluminare, Cap pivotant | Conținut pachet: 1 x Epilator, 12 x accesorii | Culoare: Alb/ Auriu

Avantaje
 • 40 pensete
 • Umed și uscat
 • Acumulator
 • Vibrație pulsatorie
 • 12 accesorii
Contra
 • Firele foarte scurte nu sunt prinse sub apă

Braun SE9-961V Wet&Dry SkinSpa este un aparat de epilat care aduce spa-ul la tine acasă. Cele 40 de pensete care pot fi folosite atât în mediu uscat cât și în duș și capul lat asigură o epilare rapidă. Vibrația pulsatorie amorțește local pielea, astfel nu vei simți durere atunci când firul de păr este smuls.

Unele femei reclamă faptul că firele de păr scurte nu pot fi prinse sub apă, însă acestea au tendința de a se lipi de piele. În acest caz este indicat să usuci piele și să reiei procesul de epilare.

Braun SE9-961V Wet&Dry SkinSpa are 12 accesorii printre care se numără: un cap pentru masaj profund corporal, anticelulitic, o perie pentru exfoliere delicată și una pentru exfoliere profundă, un cap pentru ras sau tuns. Astfel, se poate spune că acest aparat de epilat încorporează toate device-urile pentru un ritual de înfrumusețare complet.

Recenzie: Philips BRE740/10

Cele mai bune epilatoare din 2024 – Epilatoare Philips BRE740 10 Prețuri medii

Zona corporală: Corp, Picioare, Mâini, Axilă | Utilizare: Piele uscată și umedă | Tip funcționare: Epilare, Radere, Exfoliere | Tip operare: Fără fir | Trepte de viteza: 2 | Număr puncte de prindere: 32 | Funcții: Mâner anti-alunecare, Masaj, Sistem iluminare, Cap zone sensibile, Wet&Dry, Pilă | Conținut pachet: 1 x Peri exfoliere, 1 x Cap de ras, 1 x Epilator, 1 x Pieptene pentru tuns, 1 x Pilă pedichiură, 1 x perie curățare, 1 x pieptene pentru zona inghinală, 1 x husă, 1 x accesoriu pentru zone sensibile, 1 x cap pentru contact optim | Culoare: Alb

Avantaje
 • 32 pensete
 • 9 accesorii
 • Wet & dry
 • Lumină
 • Acumulator
Contra
 • Nu smulge firele de păr foarte scurte

Epilatorul Philips BRE740/10 este un aliat de nădejde în ritualul de înfrumusețare. Capul lat și cele 32 de pensete ceramice te ajută să te epilezi rapid. Fiind un epilator wet and dry, el poate fi folosit și în duș, ceea ce reduce durerea. Lumina, este și ea avantajoasă, at fiind faptul că vezi clar care sunt zonele în care trebuie să mai insiști.

Epilatorul vine la pachet cu nouă accesorii printre care se numără un cap de epilare pentru zone sensibile, cap de tuns, perie de exfoliere și pilă pentru pedichiură. Prin urmare, nu mai ai nevoie de un alt epilator pentru față, aparat de tuns pentru zone sensibile și nici ce pilă pentru călcâie, deoarece le poți folosi pe cele care vin la pachet cu Philips BRE740/10.

Un dezavantaj este faptul că nu smulge firele de păr foarte scurte. N mod clasic, epilatoarele cu pensete nu au capacitatea să prindă aceste fire, deoarece sunt prea aproape de piele. Însă, poți folosi capul pentru exfoliere pentru a le scoate la suprafață. Mai mult, peria este utilă și pentru a scoate la suprafață firele de păr crescute sub piele. Astfel, întreaga rutină de epilare devine mult mai simplă.

Recenzie: Satinelle Essential BRE225/00

Cele mai bune epilatoare din 2024 – Satinelle Essential BRE225 Lucruri accesibile

Zona corporală: Picioare | Utilizare: Piele uscată | Tip funcționare: Epilare | Tip alimentare: Rețea | Trepte de viteza: 2 | Conținut pachet: 1 x Epilator, 1X perie de curățat | Culoare: Alb/ Mov

Avantaje
 • Mâner ergonomic
 • Cap de epilare detașabil pentru a fi curățat cu apă
Contra
 • Zgomotos
 • Nu poate fi folosit la duș

Epilatorul Satinelle Essential BRE225/00 de la Philips oferă o experiență de epilare plăcută în special pentru zona picioarelor. Pentru rezultate bune, este nevoie ca firele de păr să aibă cel puțin 0,5 mm lungime. Acest epilator are două viteze între care se poate comuta pentru a epila firele de păr în funcție de grosimea lor.

Pentru funcționare optimă se recomandă curățarea frecventă a capului de epilare, care este detașabil si poate fi curățat sub apă. Cu toate acestea, aparatul nu poate fi folosit la duș. Aparatul vine și cu o periuță cu care poate fi curățat capul de epilare.

Alternative interesante

Epilator Braun Silk-épil 5541 Wet&Dry (preț 629 lei) – 28 pensete, acumulator, 4 accesorii

 • Braun Silk-épil 5541 este un epilator multifuncțional, deoarece primești și un cap pentru ras. Are sistem de masaj care pregătește pielea pentru epilare. De asemenea, poate fi folosit și sub duș. Acest epilator este practic și oferă o experiență confortabilă și plăcută.

Epilator Braun Silk-epil 9 SensoSmart 9/890 (preț 1095 lei), 40 pensete, acumulator, funcții smart

 • Braun Silk-epil 9 SensoSmart 9/890 este un epilator smart. Acesta are capul lat, pensete cu tehnologia micro-grip care smulg și firele de păr foarte scurte, vibrații de înaltă frecvență care amorțesc și relaxează pielea și cap pivotant care se mulează pe toate pliurile pielii. Desigur, el poate fi folosit și în duș.

Cum alegi un epilator?

Alegerea unui epilator poate fi dificilă având în vedere că există foarte multe modele pe piață. Însă, trebuie să ai în vedere tot timpul nevoile tale, în special pentru că îl vei folosi tot timpul anului. De asemenea, trebuie să știi că există două feluri fundamentale de epilator, cel clasic care smulge firele de păr și cel cu IPL care arde rădăcinile firului de păr, subțiind-l și în timp chiar stopând creșterea acestuia. Iată ce trebuie să ai în vedere atunci când cumperi un epilator.

Epilator clasic

Epilatorul cu pensete sau epilatorul clasic smulge firul de păr. Acesta nu subţiază firul și nici nu stopează creșterea firului de păr. Totuși, având în vedere că smulge firul de păr cu tot cu rădăcină, perioada dintre epilări este de până la 3 săptămâni, în funcție de tipul de păr. Iată ce trebuie să știi despre epilatoarele clasice.

Umed sau uscat

Epilarea în mediu umed – este mai puțin dureroasă deoarece apa caldă relaxează pielea și deschide porii

Epilarea uscată – este mult mai eficientă însă mai dureroasă și lasă pielea iritată pentru câteva ore

Este indicat să alegi un epilator clasic care are ambele opțiuni, astfel te vei putea bucura de avantajele pe care oferă ambele medii de epilare.

Alimentare

Cu fir – aparatele de epilat cu fir sunt mai restrictive. Însă, având în vedere că cer o alimentare permanentă, le poți folosi mai mult timp

Fără fir cu baterie – Faptul că nu mai ești legată de o priză este un mare avantaj. Însă, trebuie să aștepți să se încarce bateria pentru a utiliza aparatul de epilat.

Numărul de pensete

În general epilatoarele performante au între 20 și 60 de pensete. Cu cât aparatul de epilat are mai multe pensete, cu atât mai rapidă va fi epilarea. De asemenea, smulgând mai multe fire de păr de-o dată, epilarea, nu va fi la fel de dureroasă.

Trepte de viteză

Fiecare simte durerea în felul lui. Din acest motiv, trebuie să adaptezi viteza epilatorului la sensibilitatea pielii dar și la grosimea firului de păr. Astfel, cu cât mai multe trepte de viteză are aparatul cu atât mai puțin dureroasă va fi experiența epilatului pentru tine.

Cap flexibil pivotant

Deși suprafața de epilare pare dreaptă și netedă, nu este chiar așa. Ai nevoie de un cap care să se muleze pe toate pliurile pielii pentru a avea parte de un rezultat mulțumitor.

Sistem de masaj

O modalitate eficientă de a reduce durerea în timpul epilării este folosirea unui sistem de masaj. Multe epilatoare au încorporate o roșă care vibrează puternic și amorțește pentru puțin timp pielea, astfel încât nu vei simți smulgerea firului de păr.

Sistem de iluminare

Chiar dacă obișnuiești să te epilezi într-o cameră cu lumină puternică, acest sistem îți va veni la îndemână să vezi toate firele de păr încăpățânate sau scurte.

Accesorii

Iată o parte din accesoriile care îți vor fi de folos pentru ritualul de înfrumusețare. Nu este obligatoriu ca epilatorul pe care îl alegi să aibă toate aceste accesorii.

Cap pentru tuns – te ajută foarte mult dacă ai părul foarte mare sau dacă vrei pur și simplu să îl tunzi, nu să îl epilezi

Cap pentru zonele delicate – este mai îngust și prinde mai puțin păr, astfel încât vei evita iritarea zonelor sensibile

Perie facială/ de corp – periajul uscat sau umed este un puternic exfoliant, astfel vei avea o piele, curată, tonifiată iar firele de păr nu vor mai crește pe sub piele

Piatră ponce – Exfoliază pielea de pe călcâie

Cap pentru masaj – Tonifiază pielea

Săculeț – În va fi util pentru depozitare sau atunci când călătorești

Sfatul nostru

Cauți și un aparat cu care-ți poți finaliza rutina de îngrijire și să spui adio părului crescut în zonele nedorite? Nu uita să analizezi și secțiunea noastră cu cele mai bune mașină de bărbierit electrică!

Cele mai bune epilatoare

Atunci când alegi un epilator este foarte important să ții cont de ceea ce vrei să obții. Dacă ai nevoie de o întreținere între programările de la cosmeticiană, atunci un epilator simplu este suficient. Însă, dacă vrei să scapi de părul nedorit în confortul casei tale, poți să investești atât într-un epilator clasic cât și într-un aparat de epilat cu IPL. În definitiv, epilarea este un pas important în ritualul de igienizare. Astfel, ai nevoie de toate instrumentele pentru a avea o experiență cât mai plăcută.

Sfatul nostru

Vrei să te bucuri de dinți albi și strălucitori? Verifică sfaturile noastre despre cum îți poți alege ca un adevărat expert cea mai bună periuță de dinți electrică.

Trimiteți articolul

Evaluează articolul

Evaluare generală: 4.7 (109 voturi)

Autorul articolului

Lavinia Calin
Lavinia Calin

Sunt mereu interesată de noile tehnologii, de gadget-uri şi de AI. De aceea, caut cât mai multe informaţii despre cum funcţionează fiecare produs pentru a putea face recomandări cât mai precise pentru cei care citesc acest site. LinkedIn

Articole similare