Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cea mai bună mașină de cusut în 2019

Prezentă în foarte multe gospodării din România anilor ’90, mașinile de cusut au redevenit populare în ultima perioadă. O mașină de cusut constituie o variantă rapidă de ajustare a diverselor obiecte vestimentare sau o soluție avantajoasă de a-ți crea propriile articole de îmbrăcăminte.

Utilă pentru o multitudine de necesități care sunt legate de tot  ceea ce ține de garderoba unei familii (de la tivitul unei perechi de pantaloni bărbătești până la scurtarea unei rochii de damă pentru una dintre fetițele familiei), un astfel de instrument îți oferă posibilitatea de a economisi pe termen îndelungat.

  Cele mai bune mașini de cusut

  Minerva M20B Toyota JEANS17C Minerva Smart40
  Recenzie Minerva M20B Recenzie Toyota JEANS17C Recenzie Minerva Smart40
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Reglare a presiunii cu piciorul
  Mod de iluminare cu LED
  Consum redus de energie
  Tăietor încorporat pe carcasă
  17 programe de cusut
  Mod de lucru electronic
  Coasere multi-strat jeans
  34 de programe
  Iluminare cu LED
  Infilator automat pentru ac
  Cusături zig-zag pe materiale plastice
  CONTRA Nu este pentru profesioniști Nu este pentru profesioniști
  Nu are iluminare
  Nu este pentru începători
  Numai 850 imp/minut
  SUMAR Minerva Next141D este una dintre mașinile de cusut care pot fi utilizate atât de către începători, cât și de către intermediari. Grație multiplelor funcții și accesorii, operațiunile de baza pentru coaserea și ajustarea articolelor vestimentare se execută cu maximă rapiditate. Toyota JEANS17C este tipul de mașină de cusut care se pliază pe stilul oricărei gospodine începătoare, reușind să-i ofere garanția lucrului bine confecționat chiar în propriul cămin. Minerva Smart40 este una dintre cele mai inteligente mașini de cusut, care beneficiază de o gamă extinsă de caracteristici, ceea ce o poziționează printre cele mai bune opțiuni de cusut la domiciliu.
  Găsiți preț Găsiți preț Găsiți preț

  Recenzie: Minerva M20B

  Recenzie Minerva M20B

  Număr de programe: 10 I Tip produs: Electronic I Picioruș de cusut fermoar/nasturi: Da I Nivel de lucru: Avansat I Tip suveică: Clasică pe verticală I Viteza de coasere: 800 imp/min I Accesorii: Multiple I Extra Funcții: Iluminare/Matlasare/Reglare presiune picior I Putere nominală: 70 W I Culoare: Alb I Greutate: 6, 1 kg I Preț aproximativ: 620 Ron

  Avantaje
  • Reglare a presiunii cu piciorul
  • Mod de iluminare cu LED
  • Consum redus de energie
  • Tăietor încorporat pe carcasă
  Contra
  • Nu este pentru profesioniști

  Minerva M20B se remarcă ca o soluție avantajoasă pentru acele gospodine care își doresc să poată prelucra diverse tipuri de materiale, cu o grosime mai mare sau mai mică. Spre deosebire de alte mașini de cusut din gama sa, programele disponibile sunt destinate celor avansați, dar, acest instrument poate fi utilizat și de către începători sau intermediari, cu aceleași rezultate calitative.

  Pedala electrică permite setarea unei viteze de lucru variabile, ajungându-se până la o viteză de maxim 800  imp/minut. Utilizează un dublu ac, iar diversele reglaje care sunt foarte simplu de realizat, ajută la efectuarea cu succes a numeroase operațiuni de coasere, tiv ascuns sau executarea de cusături cu caracter decorativ. Toate aceste caracteristici sunt completate de un preț foarte avantajos, astfel încât acest dispozitiv este ideal pentru orice gospodină.

  Recenzie: Toyota JEANS17C

  Recenzie Toyota JEANS17C

  Număr de programe: 17 I Tip produs: Electronic I Picioruș de cusut fermoar/nasturi: Da I Nivel de lucru: Începător/Intermediar I Tip suveică: Clasică pe orizonatal I Viteza de coasere: – imp/min I Accesorii: Multiple I Extra Funcții: Cusătură întărită/Pas reglare cusătură I Putere nominală: – W I Culoare: Alb I Greutate: – kg I Preț aproximativ: 800 Ron

  Avantaje
  • 17 programe de cusut
  • Mod de lucru electronic
  • Coasere multi-strat jeans
  Contra
  • Nu este pentru profesioniști
  • Nu are iluminare

  Toyota JEANS17C este excelentă pentru coaserea jeans-ilor, dispunând de programe speciale în acest sens. Modul de lucru este electronic, ceea ce automatizează procesele de coasere, ajutând în acest mod gospodina să-și realizeze obiectivele cât mai rapid. Multiplele accesorii incluse în pachet servesc de minune utilizatorului, oferindu-i numeroase posibilități de a-și îndeplini sarcinile cu brio.

  Este tipul de mașină de cusut care este extrem de utilă în orice gospodărie, iar prețul o recomandă ca o achiziție pentru orice gospodină care preferă să-și realizeze acasă operațiunile de coase a diverselor obiecte de îmbrăcăminte.

  Recenzie: Minerva Smart40

  Recenzie Minerva Smart40

  Număr de programe: 34 I Tip produs: Electromecanic I Picioruș de cusut fermoar/nasturi: Da I Nivel de lucru: Intermediar I Tip suveică: Clasică pe verticală I Viteză de coasere: 850 imp/min I Accesorii: Multiple I Extra Funcții: Butonieră automată/Iluminare LED/ Cusătură întărită/Pas reglare cusătură I Putere nominală: 70 W I Culoare: Alb I Greutate: – kg I Preț aproximativ: 1500 Ron

  Avantaje
  • 34 de programe
  • Iluminare cu LED
  • Infilator automat pentru ac
  • Cusături zig-zag pe materiale plastice
  Contra
  • Nu este pentru începători
  • Numai 850 imp/minut

  Minerva Smart40 se pliază pe nevoile oricărei gospodine, dat fiind faptul că este o mașină de cusut care îmbină perfect caracteristicile de top cu un preț pentru orice buzunar. Dispune de o gamă variată de programe (34) și execută cu ușurință cusături complexe, chiar pe materiale plastice. Infilatorul automat al acului ajută la crearea unor programe foarte rapide de cusut.

  Sistemul de iluminat clasic cu bec a fost înlocuit de un illuminator cu LED, ceea ce ușurează activitatea. Este un instrument excelent pentru gospodinele care își lucrează acasă diverse materiale, fiind o mașina de cusut pentru clasa intermediară.

  Modele alternative de mașini de cusut

  Pentru gospodinele care au nevoie de o mașină de cusut care să îmbine în mod avantajos prețul cu o serie de caracteristici tehnice de top, Singer Tradition 160 este una dintre mașinile de cusut care se recomandă ca  o alternativă viabilă. Are 10 programe de lucru, o viteză de coasere de 1500 imp/minut, 2 moduri de surfilare și 3 tipuri de executare a unui tiv invizibil și este o opțiune excelentă pentru gospodinele care se încadrează în categoria începător/intermediar. Prețul de 850 Ron completează întreaga gamă de beneficii a acestui produs, astfel încât acest articol de cusut merită atenția ta.

  Cum alegem o mașină de cusut de calitate?

  Mașinile de cusut se remarcă drept una dintre soluțiile care ne ajută să ne bucurăm de obiectele vestimentare din garderoba noastră într-un mod mult mai economic și mai avantajos. Alternativa ideală pentru atelierele de croitorie care implică timp și bani, deținerea unei mașini de cusut îți oferă libertatea de a beneficia de haine așa cum îți dorești, fără să depinzi de nimeni.

  Există trei tipuri de mașini cusut dintre care poți alege, în funcție de clasa în care te încadrezi sau de necesitățile tale, ale familiei tale sau ale afacerii tale:

  • Mașină de cusut standard (cu mecanism simplu și limitare de operațiuni);
  • Mașină de cusut profesională (cu mecanism simplu și multiple posibilități de executare operațiuni);
  • Mașină de cusut industrială (cu mecanism simplu și care se adresează atelierelor de croitorie).

  Alegerea unei mașini de cusut se realizează și-n funcție de tipul mecanismului, acesta fiind de trei tipuri:

  • Mecanic
  • Electronic
  • Computerizat

  Fiecare variantă se recomandă prin avantajele pe care le oferă, astfel că:

  • Mașina de cusut manuală oferă posibilitatea reglării presiunii aplicate de către picior în timpul executării programului de lucru și o bună coordonare în timpul prestării activității;
  • Mașina de cusut electronic se remarcă prin viteza de lucru sporită și posibilitățile vaste de executare a unor programe de lucru variate;
  • Mașina de cusut computerizată oferă posibilitatea de a beneficia de avantajul coordonării în mod automat a tuturor programelor executate.

  În momentul în care dorești să îți alegi o mașină de cusut trebuie să ai în vedere și o serie de alte elemente care îți vor permite să achiziționezi cel mai avantajos articol pentru gospodăria ta.

  Tipul de suveică

  Acest accesoriu este unul dintre cele mai importante elemente ale mașinii de cusut, fiind responsabil de “plimbarea” atei pe materialul care este supus operațiunii alese. Este de două tipuri (clasică – pe verticală sau modernă – pe orizontală).

  Viteza de coasere

  În general, viteza este cuprinsă între 850 și 1500 impulsuri/minut, cu cât este mai ridicată această, cu atât operațiunea fiind mai rapid de executat. Trebuie să ții cont de faptul că o mașină de cusut care are o viteză reglabilă îți va oferi mai multe avantaje atunci când lucrezi de acasă.

  Numărul de programe

  Nu doar cantitatea acestora este importantă, ci și varietatea operațiunilor oferite de către mașina de cusut. De aceea, alege o mașină de cusut care să-ți ofere posibilități diversificate de a-ți coase, matlasa, surfila sau broda materialele sau articolele vestimentare.

  Accesoriile disponibile

  De la sertarul de tip organizator și până la seturile de ace, șurubelnițe, mosoare de ață, piciorușe presoare, accesoriile care îți sunt furnizate atunci când achiziționezi mașina de cusut o să-ți ofere multiple posibilități de a-ți rezolva sarcinile cu maximul de rapiditate.

  Extra funcțiile

  Modul de iluminare este foarte important pentru orice mașină de cusut, așa cum și posibilitatea de a regla presiunea aplicată de picior în timpul executării programului de lucru sau modurile de realizare a cusăturii întărite sunt la fel de utile. Alege o mașină de cusut care să îți ofere cât mai multe funcții ce te pot ajuta să simplifici operațiunile de coasere.

  Garanția

  Majoritatea mașinilor de cusut oferă o garanție de 24 de luni, dar producătorii de top extind această perioadă, mai ales în cazul produselor de calitate superioară.

  În cazul în care abia descoperi tainele utilizării mașinii tale de cusut, acest videoclip o să te ajute să înțelegi mult mai rapid și mai bine cum trebuie folosită o mașină de cusut.

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.9 (51 voturi)

  Autor článku

  Constantin Homeghi
  Constantin Homeghi

  Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: " Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!"

  Articole similare