Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů
Menu

Cele mai bune mașini de spălat din 2019

Mașina de spălat rufe este unul dintre cele mai importante electrocasnice dintr-o locuință. Nimănui nu îi place să spele rufe la mână, în special atunci când piața îți oferă alternative care îți fac viața mai ușoară. Și pentru că ai nevoie tot timpul de haine curate, trebuie să investești într-o mașină de spălat.

Însă, alegerea acesteia nu trebuie lăsată doar în seama prețului, ci este nevoie să ții cont de mai mulți factori. Prin urmare, cum alegi o mașină de spălat care să răspundă tuturor nevoilor tale? Iată câteva modele de mașină de spălat, dar și motivele pentru care acestea ar fi bune pentru tine. De asemenea, la finalul articolului, vei găsi un ghid al tuturor parametrilor pe care trebuie să îi iei în considerare atunci când cumperi o mașină de spălat.

  Mașini de spălat cu încărcare frontală

  Mașinile de spălat automate și-au câștigat popularitatea pentru că implică foarte puțin efort din partea ta. Poți selecta ciclul de spălare în funcție de țesătură și nu trebuie decât să adaugi detergentul și balsamul. Iată care sunt cele mai bune mașini de spălat automate.

  Indesit IWSC 61051 CECO EU Samsung Eco Bubble AddWash  Bosch WAY32891EU
  IWSC 61051 CECO EU Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE Bosch WAY32891EU
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Funcție de economisire energie electric
  16 programe de spălare
  7 trepte de temperatură și centrifugare
  Clasă de eficiență energetică A+
  Capacitate de încărcare 6 kg
  Consum redus de energie și apă, clasa A+++
  Spațioasă
  Tehnologie inovativă
  Nivel de zgomot redus
  Pre-programare
  Consum redus de energie și apă, clasa A+++ -30%
  Spațioasă
  Tehnologie inovativă
  Program anti-alergenic, pentru pilote și perdele
  Sistem automat anti-pete cu 16 opțiuni de selectare a petelor
  Preprogramare
  CONTRA Nu are panou comandă inteligent
  Nu are design high-tech
  Programul pentru bumbac foarte murdar este prelungit Prețul ridicat
  SUMAR Indesit IWSC 61051 CECO EU este concepută ca o mașină de spălat perfectă pentru o singură persoană sau pentru familiile reduse (maxim 2 persoane), fiind o unitate de spălat care beneficiază de calitatea funcțiilor inteligente marca Indesit. Este mașina de spălat perfectă pentru familiile ocupate, cu copii are nu doresc să petreacă mult timp spălând, dar au nevoie de haine curate. Mașină de spălat de top, care răspunde și celor cu nevoie speciale, spre exemplu celor cu alergii sau animale de casă.
  Emag.ro Găsiți preț Emag.ro Găsiți preț
  Evomag.ro Găsiți preț
  Emag.ro Găsiți preț

  Review: Indesit IWSC 61051 CECO EU

  IWSC 61051 CECO EU

  Clasa energetică: A+/ Tip de încărcare: frontală/ Viteza de centrifugare: 1000 rpm/ Capacitate încărcare: 6 kg/ Funcții speciale: Energy Saver/Eco Time / Nivel zgomot de centrifugare: – dB(A)/ Nivel zgomot la spălare: 59 dB(A)/ Lățime: 59,5 cm/ Înălțime: 85 cm/ Adâncime: 42 cm/ Culoare: alb/ Preț: 899,99 lei

  Avantaje
  • Funcție de economisire energie electric
  • 16 programe de spălare
  • 7 trepte de temperatură și centrifugare
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Capacitate de încărcare 6 kg
  Contra
  • Nu are panou comandă inteligent
  • Nu are design high-tech

  Mașina de spălat cu încărcare frontală Indesit IWSC 61051 CECO EU este ideală pentru cei care locuiesc singuri sau pentru familiile care se află la începutul vieții de cuplu. Capacitatea de spălare este de 6 kilograme per ciclu, iar cele 16 programe de spălare acoperă o gamă variată de necesități (de la haine sport și din lână și până la perdele și materiale din mătase).

  Programele de spălare sunt variate, astfel încât puteți spăla orice fel de țesătură fără să vă fie frică că se va micșora sau petele vor rezistă (există 7 trepte de temperatură, iar viteza de centrifugare poate fi alternată în treptele 1-7).

  Designul compact, deși nu beneficiază de un display digital sau de tip touchscreen (este doar mecanic) face că întreg procesul de spălare să fie extrem de simplu de efectuat.

  Prezența celor două funcții Eco Time și Energy Saver contribuie la creșterea nivelului de economisire în timpul spălării cu până la 40%, iar clasa A+ de eficiență energetică reprezintă un atu important pentru mașina de spălat Indesit IWSC 61051 CECO EU, aceasta având un preț accesibil pentru mulți dintre români, în concordanță cu calitatea oferită.

  Review: Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE

  Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE

  Clasa energetică: A+++ /Tip de încărcare: frontală/ Viteza de centrifugare: 1400 rpm/ capacitate încărcare: 8 kg/ Funcții speciale: AddWash, EcoBubble/ Nivel zgomot de centrifugare: 74 dB(A)/ Nivel zgomot la spălare: 53 dB(A)/ Lățime: 60 cm/ Înălțime: 85 cm/ Adâncime: 55 cm/ culoare: alb/ preț: 2779 lei

  Avantaje
  • Consum redus de energie și apă, clasa A+++
  • Spațioasă
  • Tehnologie inovativă
  • Nivel de zgomot redus
  • Pre-programare
  Contra
  • Programul pentru bumbac foarte murdar este prelungit

  Pentru cei care doresc o mașină de spălat mai performantă, Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE este răspunsul. Producătorii ei propun un sistem de spălare cu bule, BubbleWash, cu rezultate impecabile chiar și atunci când speli la temperaturi scăzute. Iar Bubble Soack înmoaie petele rezistente cu ajutorul bulelor. Este o mașină de spălat spațioasă care face față oricărui tip de țesătură.

  Pentru că hainele de bumbac foarte murdare sunt mai greu de spălat și de cele mai multe ori au nevoie de înmuiere, programul este mai lung. Acesta, de altfel, este singurul dezavantaj al acestei mașini de spălat semnalat de utilizatori.

  De asemenea, este o mașină de spălat silențioasă care consumă puțin curent, detergent și apă. Prin urmare, pe termen lung, vei simți diferența de performanță în buzunar. Pentru aproximativ 2700 de lei vei avea o mașină de spălat care scoate hainele impecabile, indiferent de tipul de confecție.

  Review: Bosch WAY32891EU

  Bosch WAY32891EU

  Avantaje
  • Consum redus de energie și apă, clasa A+++ -30%
  • Spațioasă
  • Tehnologie inovativă
  • Program anti-alergenic, pentru pilote și perdele
  • Sistem automat anti-pete cu 16 opțiuni de selectare a petelor
  • Preprogramare
  Contra
  • Prețul ridicat

  Clasa energetică: A+++-30%/ / Tip de încărcare: frontală/ Viteza de centrifugare: 1600 rpm/ capacitate încărcare: 9 kg/ Funcții speciale: i-DOS, sistem automat anti-pete, VarioPerfect, VarioDrum, setarea temperaturiie/ Nivel zgomot de centrifugare: 74 dB(A)/ Nivel zgomot la spălare: 48 dB(A)/ Lățime: 60 cm/ Înălțime: 85 cm/ Adâncime: 59 cm/ culoare: alb/ preț: 6049 lei

  Bosch WAY32891EU este mașina de spălat care face de toate: detectează și îndepărtează 16 tipuri de pete, are un sistem de economisire a detergentului și balsamului, poate fi setată temperatura pentru a spăla mai bine anumite țesături și este eficientă energetic, silențioasă și cu o durată lungă de viață. De asemenea, are programe speciale pentru bluze și cămăși, perdele, pilote și anti-alergenice pentru cei care au astfel de proleme sau copii.

  Chiar dacă prețul este mai ridicat, trebuie să te gândești că în primă instanță faci o investiție în sănătatea familiei. Astfel, datorită tuturor funcțiilor, a capacității mari de spălare dar și a clasei de economie din care face parte, mașina de spălat Bosch WAY32891EU este perfectă pentru o familie numeroasă.

  Mașini de spălat cu încărcare verticală

  Dacă țineți mașina de spălat în baie, atunci spațiul poate fi o problemă. O mașină de spălat cu încărcare verticală este ușor de accesat, pentru că nu mai trebuie să luați în calcul spațiul pe care îl ocupă hubloul deschis. Astfel, mașinile de spălat cu încărcare verticală sunt perfecte pentru spațiile mici. Iată care sunt cele mai bune astfel de mașini de spălat.

  Whirlpool TDLR 60210 Indesit BTW D71253 AEG LTX8C373E
  Whirlpool TDLR 60210 Recenzie - Indesit BTW D71253 Recenzie - AEG LTX8C373E
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Consum redus de energie și apă, fiind încadrată în clasa A+++
  12 programe de spălare
  Program special pentru lucruri colorate 15 Colours
  Funcțiile inteligente 6th Sense și Soft Opening
  Adăugare rufe în timpul funcționarii
  Sistem de blocare pentru siguranță
  Comandă digitală pe panou
  Caracteristici speciale la spălare
  Foarte silențioasă (49 dB)
  Control digital
  Program rapid spălare 20 minute
  Siguranță Fuzzy Logic
  CONTRA Programe care durează mult prea mult
  Nivel de zgomot puțin cam ridicat în timpul funcționarii
  Ușor zgomotoasă la stoarcere
  Mici trepidații la stoarcere
  Design ușor neatrăgător
  SUMAR Whirlpool TDLR 60210 este concepută ca o mașină de spălat perfectă pentru o singură persoană sau pentru familiile reduse (maxim 2 persoane), fiind o unitate de spălat care beneficiază de calitatea funcțiilor inteligente marca Whirpool. Indesit BTW D71253 se evidențiază printr-un excelent raport al prețului la calitate, fiind un produs care oferă posibilitatea de economisire pentru orice familie. AEG LTX8C373E se remarcă drept o opțiune electrocasnică foarte utilă pentru familiile cu 3-4 membri. Raport preț-calitate foarte avantajos.
  Emag.ro Găsiți preț Emag.ro Găsiți preț Emag.ro Găsiți preț

  Review: Whirlpool TDLR 60210

  Whirlpool TDLR 60210

  Clasa energetică: A+++/ Tip de încărcare: verticală/ Viteza de centrifugare: 1200 rpm/ Capacitate încărcare: 6 kg/ Funcții speciale: 6th Sense / Nivel zgomot de centrifugare: 75 dB(A)/ Nivel zgomot la spălare: 59 dB(A)/ Lățime: 40 cm/ Înălțime: 90 cm/ Adâncime: 60 cm/ Culoare: alb/ Preț: 1499 lei

  Avantaje
  • Consum redus de energie și apă, fiind încadrată în clasa A+++
  • 12 programe de spălare
  • Program special pentru lucruri colorate 15 Colours
  • Funcțiile inteligente 6th Sense și Soft Opening
  Contra
  • Programe care durează mult prea mult
  • Nivel de zgomot puțin cam ridicat în timpul funcționarii

  Mașina de spălat cu încărcare verticală – Whirlpool TDLR 60210 este ideală pentru cei care locuiesc singuri sau pentru familiile care se află la începutul vieții de cuplu. Capacitatea de spălare este de 6 kilograme per ciclu, iar cele 12 programe de spălare acoperă o gamă variată de necesități. Programele de spălare sunt variate, astfel încât puteți spăla orice fel de țesătură fără să vă fie frică că se va micșora sau petele vor rezista.

  Designul compact, cu un display generos și prezența tehnologiei 6th Sense face ca întreg procesul de spălare să fie extrem de simplu de efectuat. Nivelul de zgomot ridicat în timpul centrifugării este singură problemă a acestei mașini, dar acest aspect este compensat cu programe variate de spălare,  un consum maximizat și axat pe economisire și un panou de control în totalitate digital. Prețul de 1499 Lei este încă un plus oferit de către această stație de călcat care oferă un nivel de performanță foarte ridicat.

  Review: Indesit BTW D71253

  Recenzie - Indesit BTW D71253

  Clasa energetică: A+++ I Tip de încărcare: verticală I Viteza de centrifugare: 1200 rpm I Capacitate încărcare: 7 kg I Funcții speciale: Turn& Wash /Innex I Nivel zgomot de centrifugare: 77 dB(A) I Nivel zgomot la spălare: 58 dB(A) I Lățime: 40 cm I Înălțime: 90 cm I Adâncime: 60 cm I Culoare: Alb I Preț: 2200 Ron

  Avantaje
  • Adăugare rufe în timpul funcționarii
  • Sistem de blocare pentru siguranță
  • Comandă digitală pe panou
  • Caracteristici speciale la spălare
  Contra
  • Ușor zgomotoasă la stoarcere
  • Mici trepidații la stoarcere

  Indesit BTW D71253 este un obiect electrocasnic ce se adresează familiilor cu un sigur copil (maxim trei membri). Are o capacitate de încărcare de 7 kg și este extrem de silențioasă în timpul spălării (mai puțin la stoarcere). Dispune de tehnologii și funcții de spălare inovative, precum Innex sau Turn& Wash.

  Pentru cei care au uitat să introducă diverse rufe, Indesit BTW D71253 le oferă posibilitatea de încărcare în timpul funcționarii. Clasa de eficiență energetică A+++ este un mare avantaj pentru persoanele care caută să facă economii la curentul electric și apă. Prețul vine ca o completare ale acestor caracteristici, așa că, dacă îți dorești un produs care să îți ofere performanță la spălare pentru un preț bun, această mașină este ceea ce cauți.

  Review: AEG LTX8C373E

  Recenzie - AEG LTX8C373E

  Clasa energetică: A+++ I Tip de încărcare: verticală I Viteza de centrifugare: 1300 rpm I Capacitate încărcare: 7 kg I Funcții speciale: Aqua Control/Control Balans I Nivel zgomot de centrifugare: 79 dB(A) I Nivel zgomot la spălare: 49 dB(A) I Lățime: 40 cm I Înălțime: 89 cm I Adâncime: 60 cm I Culoare: Alb I Preț: 3400 Ron

  Avantaje
  • Foarte silențioasă (49 dB)
  • Control digital
  • Program rapid spălare 20 minute
  • Siguranță Fuzzy Logic
  Contra
  • Design ușor neatrăgător

  AEG LTX8C373E  nu este atât de atractivă din punct de vedere estetic, dar este foarte eficientă și performantă la spălare. Dispune de 9 programe de spălat, iar silențiozitatea din timpul funcționarii este de remarcat. Are un sistem de blocare sigur – Fuzzy Logic – și o mulțime de funcții care ajută la obținerea unui process de spălare de calitate superioară.

  Programul rapid de spălare durează numai 20 de minute, iar clasificarea în clasa de eficiență energetică transformă mașina de spălat AEG LTX8C373E într-un produs atractiv pentru orice persoană gospodară. Prețul este raportat la caracteristicile oferite, așa că acest obiect electrocasnic este unul care merită atenția.

  Mașini de spălat cu uscător

  Pentru că timpul este un factor important în orice alegere, trebuie să ne gândim și la cât de mult îi ia unei țesături să se usuce. Adăugând și lipsa spațiului pentru un uscător bine echipat, foarte multe familii aleg mașinile de spălat cu uscător integrat. Iată care sunt cele mai bune mașini de spălat cu uscător integrat pentru toate buzunarele.

  Beko HTV8733X Daewoo DWC-PD1213 Bosch WVH30542EU
  Beko HTV8733X Daewoo DWC-PD1213 Bosch WVH30542EU
  Lucruri accesibile Preturi medii Produs calitativ
  PRO Spălare 8 kg, uscare 5 kg
  Usucă un kg de haine în 60 de minute
  Igienizează la temperaturi ridicate articolele pentru bebeluși
  Asigură consum optim de energie și apă
  Ideală familii cu 5-7 membri
  Capacitate de încărcare 12 kg
  Multiple funcții și tehnologii
  Panou de comandă digital
  Eficiență energetică clasa A
  Nivel sporit de siguranță
  Spălare 7 kg, uscare 4 kg
  Uscare rapidă prin condensare
  Program de economisire a detergentulu
  Program de finisare cu abur pentru țesăturile care se șifonează cu ușurință
  Programare WiFi
  Personalizarea programului de spălare
  CONTRA Hainele sunt șifonate după uscare
  Nivel de zgomot ridicat
  Greutate foarte mare (88 kg)
  Programe limitate de uscare
  Zgomotul la centrifugare de 77 dB
  Prețul ridicat
  SUMAR Este o mașină de spălat cu uscător accesibilă pentru familiile mici care sunt mereu pe fugă. Pentru cei interesați de o mașină de splalat care oferă nu doar posibilitatea de uscare a rufelor într-un mod sistematizat, dar și cu o multitudine de tehnologii și funcții unice, Daewoo DWC-PD1213 este soluția recomandată de către specialiștii în haine curate și uscate aproape de perfecțiune. Mașină de spălat cu uscător încorporat de top, perfectă pentru oamenii care se grăbesc și nu doresc să calce sau să aștepte uscarea hainelor.
  Emag.ro Găsiți preț Emag.ro Găsiți preț Emag.ro Găsiți preț

  Review: Beko HTV8733XSO

  Beko HTV8733X

  Clasa energetică: A/ Tip de încărcare: frontală/ Viteza de centrifugare: 1400 rpm/ capacitate spălare: 8 kg/ Capacitate uscare: 5kg/ Funcții speciale: Tambur AquaWavem Moor Prosmart Inverte/ Nivel zgomot de centrifugare: 77 dB(A)/ Nivel zgomot la spălare: 57dB(A)/ Lățime: 60 cm/ Înălțime: 84 cm/ Adâncime: 54 cm/ culoare: alb/ preț: 2249 lei

  Avantaje
  • Spălare 8 kg, uscare 5 kg
  • Usucă un kg de haine în 60 de minute
  • Igienizează la temperaturi ridicate articolele pentru bebeluși
  • Asigură consum optim de energie și apă
  Contra
  • Hainele sunt șifonate după uscare
  • Nivel de zgomot ridicat

  Mașina de spălat cu uscător, Beko HTV8733XSO, vine în ajutorul familiilor cu copii mici a căror haine au nevoie de îngrijire specială. Astfel, ea usucă și igienizează la temperaturi ridicate articolele destinate celor mici. De asemenea, programul de uscare de 1 kilogram de haine este perfect pentru hainele de vară care au nevoie de o spălare ușoară, pentru ca apoi să poată fi îmbrăcate din nou.

  Zgomotul este un inconvenient doar dacă este folosită în timpul nopții atunci când toată lumea doarme. Dar acesta este un inconvenient prea mic în comparație cu avantajele pe care această mașină de spălat le are.

  La un preț de aproximativ 2200 de lei, comparabil cu o mașină de spălat simplă, vă puteți bucura de haine igienizate și uscate într-u timp foarte scurt.

  Review: Daewoo DWC-PD1213

  Daewoo DWC-PD1213

  Clasa energetică: A/ Tip de încărcare: frontală/ Viteza de centrifugare: 1200 rpm/ Capacitate încărcare: 12 kg/ Funcții speciale: Motor Inverter/Air Bubble / Nivel zgomot de centrifugare: 77 dB(A)/ Nivel zgomot la spălare: 69 dB(A)/ Lățime: 63 cm/ Înălțime: 98,6 cm/ Adâncime: 76,7 cm/ Culoare: negru/ Preț: 3649,99 lei

  Avantaje
  • Ideală familii cu 5-7 membri
  • Capacitate de încărcare 12 kg
  • Multiple funcții și tehnologii
  • Panou de comandă digital
  • Eficiență energetică clasa A
  • Nivel sporit de siguranță
  Contra
  • Greutate foarte mare (88 kg)
  • Programe limitate de uscare
  • Zgomotul la centrifugare de 77 dB

  Daewoo DWC-PD1213 este tot ceea ce își poate dori o familie cu membri numeroasi (între 5 și 7 persoane), având o capacitate de spălare de până la 12 kg și pe cea de uscare de 8 kg. Atât modul de splare, cât și cel de uscare beneficiază de multiple funcții și tehnologii high-tech (sunt 14 programe de splare în care pot fi utilizate funcții precum uscare (Air Bubble, Motor Inverter, Memorare programe populare, Adăugare Haine, CleanJet Shower, Tub Clean, Noise Vibration Control, etc.).

  Puterea de centrifugare este de 1200 rpm, iar clasa de eficiență energetică A contribuie la atingerea unui nivel de economisire destul de ridicat, mai ales pentru familiile numeroase.

  Panoul de comandă este digital, iar designul compact și având o culoare închisă contribuie la crearea unei imagini de contrast în orice spațiu ar fi amplasat acest dispozitiv de spălat și uscat.

  Desigur, nu trebuie uitat că greutatea de 88 kg poate constitui un impediment, dar, caracteristicile avansate și complexe ale acestui dispozitiv surclasează acest aspect.

  Având în gospodărie o astfel de mașină vei beneficia de o gamă variată de posibilități de spălare și uscare, știind că te poți baza în orice condiții pe forță și calitatea oferită de către Daewoo DWC-PD1213, mai ales că raportul calitate-preț este unul cât se poate de echilibrat.

  Review: Bosch WVH30542EU

  Bosch WVH30542EU

  Clasa energetică: A/ Tip de încărcare: frontală/ Viteza de centrifugare: 1500 rpm/ Capacitate încărcare: 7 kg/ Funcții speciale: EcoSilence Drive™ / Nivel zgomot de centrifugare: 74 dB(A)/ Nivel zgomot la spălare: 46 dB(A)/ Lățime: 59.8 cm/ Înălțime: 84.8 cm/ Adâncime: 59.8 cm/ Culoare: alb/ Preț: 4299 lei

  Avantaje
  • Spălare 7 kg, uscare 4 kg
  • Uscare rapidă prin condensare
  • Program de economisire a detergentului
  • Program de finisare cu abur pentru țesăturile care se șifonează cu ușurință
  • Programare WiFi
  • Personalizarea programului de spălare
  Contra
  • Prețul ridicat

  Mașina de spălat cu uscător – se bazează pe un cumul de funcții inteligente EcoSilence Drive™, HygieneCare,VarioPerfect, TimePerfect și EcoPerfect, care oferă fiecărui ciclu de spălare și uscare posibilitatea de a livra haine perfect spălate și impecabil uscate. Capcitatea de spălare este de 7 kg, în timp ce uscătorul are o capacitate de 4 kg. Viteza de rotație de 1500 rpm nici nu se simte în timpul spălării (nivelul de zgomot este de 46 dB), iar întreg procesul de spălare și uscare este controlat prin intermediul panoului de comandă de tip touch-screen.

  Celor 4 programe principale de spălare li se adaugă o mulțime de alte programe speciale, astfel încât rezultatul este impecabil de fiecare dată. În ciuda prețului ridicat (4299 Lei), facilitățile mixte (spălare/uscare) contribuie din plin la obținerea celor mai bune rezultate de fiecare dată când utilizați mașina de spălat performantă.

  Cum selectezi o mașină de spălat

  Când cumperi o mașină de spălat, trebuie să ai în vedere volumul de spălat al gospodăriei și care sunt cele mai importante caracteristici pentru tine ale unei mașini de spălat. Astfel, dacă ai un copil, ai nevoie de o mașină de spălat care să limpezească foarte bine pentru a evita iritațiile celui mic sau dacă ai animale de companie, este indicat să investești într-un aparat care îndepărtează părul.

  Având în vedere că pentru toată lumea, uscarea este o problemă, ar trebui să ai în vedere și faptul că există mașini de spălat cu uscător integrat. O astfel de mașină te va scuti de împrăștierea hainelor prin casă, dar și de perioada de așteptare până când acestea pot fi purtate.

  În funcție de numărul de membri ai familiei, dar și de vârsta acestora, poți decide ce cantitate de haine trebuie să încapă în mașina de spălat pentru a fi potrivită pentru tine. Dacă ai copii mici care se murdăresc repede și au o garderobă limitată, atunci va trebuie să investești într-o cuvă mai mare.

  Clasa energetică este un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare. Această clasă indică cât de mult curent și apă consumă o mașină de spălat. Cu cât este mai bine încadrat, cu atât mai puține resurse va consuma. În cele mai multe cazuri, mașinile de spălat din clasă energetică superioară sunt econome și din punctul de vedere al detergentului, fiind prevăzute cu sisteme de dozare performante.

  Puterea de rotație se traduce prin cât de multe rotații pe minut are acea mașină de spălat. Prin urmare, cu cât are mai multe rotații, cu atât mai bine va spăla și va stoarce. Chiar dacă mașina are și alte caracteristici care îmbunătățesc performanța, cum ar fi bule de aer sau rotații variate puterea rămâne un aspect important.

  masini de spalat

  Și de nivelul de zgomot trebuie să ții cont, în special dacă ai copii mici care dorm ziua, deoarece mașina de spălat în timpul funcționării te poate deranja. Astfel, este indicat să investești într-o mașină de spălat care emite cât mai puțini decibeli.

  Fiecare brand are propriile caracteristici care îmbunătățesc experiența spălării. Înainte de a cumpăra o mașină de spălat, gândește-te ce vrei de la ea. De exemplu, dacă ai alergii, ai nevoie de o mașină de spălat care are capacitatea de a steriliza, sau dacă lucrezi într-un mediu cu foarte mult praf, atunci mașina de spălat va trebui să scoată pete persistente. Astfel, dacă știi înainte de ce ai nevoie, îți va fi mai ușor să alegi mașina de spălat perfectă pentru tine.

  Aspectul este o caracteristică foarte des trecută cu vederea. Atunci când cumperi o mașină de spălat, ar fi ideal dacă aceasta s-ar potrivi cu design-ul băii sau camerei de spălat. Prin urmare, trebuie să iei în considerare nu numai dimensiunile, ci și felul în care ea s-ar încadra în peisajul casei tale.

  Garanția este foarte importantă. Chiar dacă magazinul îți oferă o perioadă limitată de garanție, întotdeauna ar trebui să ai informațiile necesare pentru a o extinde. Astfel, vei avea certitudinea că atunci când mașina de spălat se defectează, vei avea un service autorizat și profesionist care să o repare fără costuri suplimentare pentru tine.

  Trimiteți articolul

  Evaluează articolul

  Evaluare generală: 4.9 (83 voturi)

  Autor článku

  Constantin Homeghi
  Constantin Homeghi

  Absolvent de Științe Juridice și pasionat de tehnologie și scris. Căsătorit, devenit tată de curând (al unei superbe fetițe). Încerc să împărtășesc cu ceilalți o parte din cunoștințele mele prin intermediul recenziilor publicate online. Mă preocupă să identific cele mai bune alternative în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, pentru că este foarte important să prețuim calitatea. Motto-ul meu este: " Să faci ceea ce îți place este libertate! Să-ți placă ceea ce faci este fericire!"

  Articole similare